«Θα σοδομίσουμε τους γιους σας»

Το Ομοφυλοφιλικό Μανιφέστο – Σάτιρα ή Πραγματικότητα;

Το 1987, ο Michael Swift δημοσίευσε ένα άρθρο στα Νέα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας με τίτλο, «Γκέι Επαναστατική» (Gay Revolutionary), πιο γνωστό ως το «Ομοφυλοφιλικό Μανιφέστο». Αν και το κείμενο χαρακτηρίστηκε από την ομοφυλοφυλική κοινότητα ως «σάτιρα», 29 χρόνια μετά, τα γεγονότα δείχνουν ότι αυτό ίσως ήταν ένα ψέμα.

Το «Ομοφυλοφιλικό Μανιφέστο» θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένας ετερόφυλος εφιάλτης, μια ευθεία επίθεση, χωρίς υπεκφυγές, στην κοινωνία και την οικογένεια όπως την ξέρουμε. Αν και το κείμενο ξεκινά με την φράση «Η εργασία αυτή είναι κάτι ασυνήθιστο, τρέλα, μια τραγική, σκληρή φαντασία, μια έκρηξη εσωτερικής οργής, σχετικά με το πώς οι καταπιεσμένοι απεγνωσμένα ονειρεύονται να είναι ο καταπιεστής», δεν υπάρχει καμία άλλη απόδειξη για τις προθέσεις του και τι αντίκτυπο είχε.
Το έγγραφο αυτό, μπήκε επίσης στα αρχεία του Κογκρέσου το 1987, αφού δημοσιεύτηκε στο «Gay Community News» (15-21 Φεβρουαρίου, 1987).
Πριν περάσουμε στο αυθεντικό κείμενο, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι ακόμη κι αν το συγκεκριμένο κείμενο είναι μια «σάτιρα», το επίσημο βιβλίο της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας που εκδόθηκε το 1989 με τίτλο «After the Ball – How America will conquer its fear and hatred of Gays in the 90s» και υιοθετήθηκε από την ομοφυλοφιλική κοινότητα, είναι πολύ πραγματικό και εξίσου σοκαριστικό.
Ακολουθεί μετάφραση ολόκληρου του κειμένου στα ελληνικά, έτσι ώστε να μπορέσετε να κρίνετε μόνοι σας πόσα από τα πράγματα από τα οποία περιγράφονται συμβαίνουν ήδη σήμερα:


«Gay Revolutionary»
Η εργασία αυτή είναι κάτι ασυνήθιστο, τρέλα, μια τραγική, σκληρή φαντασία, μια έκρηξη εσωτερικής οργής, σχετικά με το πώς οι καταπιεσμένοι απεγνωσμένα ονειρεύονται να είναι ο καταπιεστής.
«Θα σοδομίσουμε τους γιους σας, εμβλήματα του αδύναμου ανδρισμού σας, των ρηχών ονείρων σας και χυδαίων ψεμάτων. Θα τους γοητεύσουμε στα σχολεία σας, στους κοιτώνες σας, στα γυμναστήρια σας, στα αποδυτήρια σας, στους αθλητικούς χώρους σας, στις ιερατικές σχολές σας, στις ομάδες νεολαίας σας, στις τουαλέτες του σινεμά σας, στους κοιτώνες του στρατού σας, στις στάσεις των φορτηγών σας, σε όλα τα αρσενικά κλαμπ σας, στους οίκους σας του Κογκρέσου, οπουδήποτε άνδρες βρίσκονται μαζί με άνδρες. Οι γιοι σας θα γίνουν τσιράκια μας και θα εκτελούν την διαταγή μας. Θα αναδιατυπωθούν στην εικόνα σας. Θα φτάσουν να μας ποθούν και να μας λατρεύουν.
Γυναίκες, φωνάζετε για ελευθερία. Λέτε ότι δεν είστε πλέον ικανοποιημένες με τους άνδρες, σας κάνουν δυστυχισμένες. Εμείς, γνώστες του αρσενικού προσώπου, του αρσενικού σώματος, θα πάρουμε τότε τους άνδρες από σας. Θα τους διασκεδάσουμε, θα τους διδάξουμε, θα τους αγκαλιάσουμε όταν κλαίνε. Γυναίκες, λέτε ότι επιθυμείτε να ζήσετε μεταξύ σας αντί με τους άνδρες. Τότε πηγαίνετε να είστε η μία με την άλλη. Θα δώσουμε στους άνδρες σας απολαύσεις που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ γιατί είμαστε πάνω από όλα άντρες επίσης, και μόνο ένας άνδρας ξέρει πώς να ευχαριστήσει πραγματικά έναν άλλο άντρα, μόνο ένας άνδρας μπορεί να καταλάβει το βάθος και το συναίσθημα, το μυαλό και το σώμα ενός άλλου άνδρα.
Όλοι οι νόμοι για την απαγόρευση ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας θα ανακληθούν. Αντ ‘αυτού, νομοθεσία θα περάσει η οποία γεννά την αγάπη μεταξύ ανδρών.
Όλοι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν αδέλφια, πρέπει να είμαστε ενωμένοι καλλιτεχνικά, φιλοσοφικά, κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά. Θα θριαμβεύσουμε μόνο όταν θα παρουσιάσουμε ένα κοινό πρόσωπο στον φαύλο ετεροφυλόφιλο εχθρό.
Αν τολμήσετε να φωνάξετε αδερφή, νεράιδα, queer, σε εμάς, εμείς θα σας μαχαιρώσουμε στις άνανδρες καρδιές σας και θα μολύνουμε τα νεκρά, μικροκαμωμένα σώματά σας.

Θα γράψουμε ποιήματα του έρωτα μεταξύ ανδρών, θα οργανώσουμε παιχνίδια στα οποία άνδρας χαϊδεύει ανοιχτά άνδρα, θα κάνουμε ταινίες για τον έρωτα μεταξύ ηρωικών ανδρών που θα αντικαταστήσουν τη φθηνή, επιφανειακή, συναισθηματική, άτονη, νεανική, ετεροφυλόφιλη μονομανή προσκόλληση που προς το παρόν κυριαρχεί στις κινηματογραφικές σας οθόνες. Θα φιλοτεχνήσουμε αγάλματα όμορφων νέων ανδρών, τολμηρών αθλητών που θα τοποθετηθούν στα πάρκα σας, τις πλατείες, τις παραλίες σας. Τα μουσεία του κόσμου θα γεμίσουν μόνο με απεικονίσεις χαριτωμένων, γυμνών παλικαριών.
Οι συγγραφείς και οι καλλιτέχνες μας θα κάνουν τον έρωτα μεταξύ ανδρών της μόδας και de rigueur, και θα επιτύχουμε γιατί είμαστε έμπειροι στο να ρυθμίζουμε στυλ. Θα εξαλείψουμε ετερόφυλες επικοινωνίες μέσα από τη χρήση των συσκευών ευφυίας και εμπαιγμού, συσκευές που είμαστε ειδικευμένοι να χειριζόμαστε.
Θα ξεσκεπάσουμε τους ισχυρούς ομοφυλόφιλους που μεταμφιέζονται σε ετεροφυλόφιλους. Θα είστε σοκαρισμένοι και φοβισμένοι όταν ανακαλύψετε ότι οι πρόεδροι σας και οι γιοι τους, οι βιομήχανοι σας, γερουσιαστές σας, δήμαρχοι σας, οι στρατηγοί σας, οι αθλητές σας, οι αστέρες του κινηματογράφου σας, οι τηλεοπτικές προσωπικότητες σας, οι πολιτικοί ηγέτες σας, οι ιερείς σας δεν είναι οι ασφαλείς, εξοικειωμένες, αστικές, ετεροφυλόφιλες φιγούρες που υποθέσατε ότι είναι. Είμαστε παντού, έχουμε διεισδύσει στις τάξεις σας. Να είστε προσεκτικοί όταν μιλάτε για τους ομοφυλόφιλους, επειδή είμαστε πάντα ανάμεσά σας, μπορεί να καθόμαστε απέναντι απ’ το γραφείο σας, μπορεί να κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι με εσάς.
Δεν θα υπάρξουν συμβιβασμοί. Δεν είμαστε αδύναμοι μεσαίας τάξης. Πολύ έξυπνοι, είμαστε οι φυσικοί αριστοκράτες της ανθρώπινης φυλής, και οι με ατσάλινο μυαλό αριστοκράτες ποτέ δεν συμβιβάζονται για λιγότερα. Όσοι μας αντιτίθενται θα εξοριστούν.
Θα φτιάξουμε τεράστιους ιδιωτικούς στρατούς, όπως έκανε ο Mishima, για να σας νικήσει. Θα κατακτήσουμε τον κόσμο, διότι οι πολεμιστές που εμπνέονται και ενώθηκαν με ομοφυλοφιλικό έρωτα και τιμή είναι ανίκητοι, όπως ήταν οι αρχαίοι Έλληνες στρατιώτες.
Η αναπαραγωγική οικογενειακή μονάδα με βάση ψέματα, προδοσίες, μετριότητα, υποκρισία και βία – θα καταργηθεί. Η οικογενειακή μονάδα, η οποία μειώνει μόνο τη φαντασία και λυγίζει την ελεύθερη βούληση, πρέπει να εξαλειφθεί. Τέλεια αγόρια θα συλληφθούν και θα μεγαλώσουν στο γενετικό εργαστήριο. Θα συνδέονται μεταξύ τους σε κοινόχρηστο περιβάλλον, υπό τον έλεγχο και την καθοδήγηση σοφών ομοφυλόφιλων.

Όλες οι εκκλησίες που μας καταδικάζουν θα κλείσουν. Οι μόνοι θεοί μας είναι όμορφοι νέοι άνδρες. Τηρούμε μια κουλτούρα ομορφιάς, ηθικής και αισθητικής. Όλα αυτά που είναι άσχημα και χυδαία και μπανάλ θα αφανιστούν. Από τη στιγμή που είμαστε αποξενωμένοι από τη μεσαία τάξη ετεροφυλόφιλων ενώσεων, είμαστε ελεύθεροι να ζούμε τη ζωή μας σύμφωνα με τις επιταγές της καθαρής φαντασίας. Για εμάς το πάρα πολύ δεν είναι αρκετό.
Η εξαίσια κοινωνία που θα προκύψει θα κυβερνιέται από μια ελίτ που αποτελείται από γκέι ποιητές. Μια από τις σημαντικότερες απαιτήσεις για μια θέση εξουσίας στη νέα κοινωνία ομοερωτισμού θα είναι η απόλαυση στο Ελληνικό πάθος. Κάθε άνδρας που θα μολυνθεί με ετεροφυλόφιλη λαγνεία θα αποκλειστεί αυτόματα από μια θέση επιρροής. Όλοι οι άνδρες που επιμένουν στο να παραμένουν βλακωδώς ετεροφυλόφιλοι θα δοκιμαστούν σε ομοφυλοφιλικά δικαστήρια και θα γίνουν αόρατοι άνδρες.
Θα ξαναγράψουμε την ιστορία, ιστορία γεμάτη και απαξιωμένη με τα ετερόφυλα ψέματα και τις στρεβλώσεις σας. Θα απεικονίσουμε την ομοφυλοφιλία των μεγάλων ηγετών και στοχαστών που διαμόρφωσαν τον κόσμο. Θα δείξουμε ότι η ομοφυλοφιλία και η νοημοσύνη και η φαντασία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, και ότι η ομοφυλοφιλία αποτελεί προϋπόθεση για την αληθινή ευγένεια, την αληθινή ομορφιά σε έναν άνδρα.
Θα είμαστε νικηφόροι, γιατί τροφοδοτούμαστε με την άγρια ​​πίκρα των καταπιεσμένων που έχουν αναγκαστεί να παίξουν φαινομενικά μικρά τμήματα στα χαζά, ετερόφυλα σόου σας σε όλες τις εποχές. Είμαστε πολύ ικανοί να πυροδοτούμε όπλα και να επανδρώσουμε τα οδοφράγματα της τελικής επανάστασης .
Τρέμε, ετερο-γουρούνι, όταν εμφανιστούμε ενώπιον σου χωρίς τις μάσκες μας».
Πηγή: Offtherecord

https://averoph.wordpress.com/2016/01/31/%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CE%BC/#more-81661

Από την στιγμή που οι 25.001 έξυπνοι έγιναν 24.999 ...

Στη μεταμοντέρνα Ευρώπη, έχουν χαθεί οι ρόλοι(ή-αν θέλετε-η μπάλα)... 1. Οι γυναίκες, παραμυθιασμένες από τα "ιδεώδη" του διαφωτισμού- φεμινισμού, πίστεψαν ότι δεν χρειάζονται τους άνδρες και κατέληξαν να συμπεριφέρονται σαν "άνδρες"... 2. Από την άλλη, οι άνδρες, παραμυθιασμένοι από τα "ιδεώδη" του διαφωτισμού-εξισωτισμού, κατέληξαν να συμπεριφέρονται σαν "γυναίκες"... Τι κατάφεραν αμφότεροι...; 1. Οι μεν γυναίκες έγιναν το φθηνό εργατικό δυναμικό της τότε εποχής (όπως οι "παράτυποι" μετανάστες σήμερα), αφήνοντας τα παιδιά τους σε λογιών-λογιών "νταντάδες"... 2. Οι δε άνδρες, αφέθηκαν στον υποχρεωτικό ευνουχισμό ενός ολόκληρου συστήματος(αφήνοντας τα παιδιά τους σε λογιών-λογιών νταντάδες)... Όταν οι γυναίκες καταλάβουν ότι θυληκότητα δεν είναι το σορτσάκι και το "ξώβυζο"... Όταν οι άνδρες καταλάβουν ότι ανδρεία δεν είναι ο αριθμός των εκσπερματώσεών τους στο fb... Τότε, θα έχουμε κάνει μια καλή αρχή...! “Σκλάβος είναι αυτός που περιμένει κάποιον άλλον να τον ελευθερώσει.” Έζρα Πάουντ «Η Αθηναϊκή Δημοκρατία ήταν η δικτατορία πενήντα χιλιάδων ομοτίμων πολιτών επί τριών εκατομμυρίων συμμάχων, μετοίκων και δούλων. Επί πενήντα χρόνια έτυχε οι 25.001 από αυτές τις πενήντα χιλιάδες να είναι άνθρωποι έξυπνοι. Βιολογικό φαινόμενο καταπληκτικό και ανεπανάληπτο στην ιστορία. Από την στιγμή που οι 25.001 έξυπνοι έγιναν 24.999, οι 25.001 ηλίθιοι έφεραν στην αρχή τον Κλέωνα, άνθρωπο στα μέτρα τους ακριβώς, κι η δημοκρατία ξαναβρήκε τον συνεπή εαυτό της» Μ. Καραγάτσης

ΠΗΓΗ