Ο πόνος τρέχει σαν μυστικός απεσταλμένος του Θεού πίσω από κάθε πλανεμένη ψυχή για να την επαναφέρει κοντά Του…

Μια πλούσια και μορφωμένη κυρία γονάτισε μπροστά σ’ έναν έμπειρο και ευλαβή πνευματικό και με δάκρυα του είπε:


«Πάτερ μου, επιθυμώ να επιστρέψω στον Θεό μου, αλλά δεν μπορώ, δεν μπορώ! Η αγάπη του κόσμου με εξουσιάζει, οι κακές διασκεδάσεις με αιχμαλωτίζουν, τα πάθη μου με παρασύρουν. Λυπηθείτε με!
Δοκίμασα την ιερή Εξομολόγηση, αλλά είμαι διαρκώς η ίδια!
Μου είπαν να φύγω από τον κόσμο. Το έκανα. Αλλά ύστερα από λίγες εβδομάδες και πάλι η ίδια θλιβερή κατάσταση.
Μου είπαν να κάνω ελεημοσύνες. Και αυτές έγιναν. Αλλά οι αδυναμίες μου συνεχίζονται.
Μου είπαν να παρακαλέσω την Παναγία. Την παρακάλεσα θερμά. Ίσως η Παναγία μ’ έστειλε σε σάς σαν τελευταίο καταφύγιο. Τι πρέπει να κάνω για να βρω τη σωτηρίας μου;».


Ο ιερέας άκουσε σιωπηλά την εξομολόγηση της κυρίας, κατέβασε το κεφάλι σκεπτικός και της είπε μία λέξη: «Η θλίψη!», δηλαδή αυτό υπολείπεται για τη σωτηρία σας.

Ύστερα από καιρό επέστρεψε η κυρία μαυροφορεμένη, καταβεβλημένη, δακρυσμένη αλλά αναπαυμένη. Είχε χάσει τα πάντα: πλούτη, υγεία, συγγενείς. Είχε βρει το Θεό!

Ο πόνος μας μεταδίδει τρόμο. Είναι όμως δώρο της θείας ευσπλαχνίας. Τρέχει σαν μυστικός απεσταλμένος του Θεού πίσω από κάθε πλανεμένη ψυχή για να την επαναφέρει κοντά Του.

Πηγή: «Προσφορά στο άρρωστο αδελφό», Αρχιμ. Χριστοδούλου Παπαγιάννη, Αδελφότης Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ», Αθήναι 2007
http://makkavaios.blogspot.gr/2015/01/blog-post_53.html

Απασφάλισε ο Πούτιν: Διακόπτει την παροχή φυσικού αερίου στην Ευρώπη και ξεκινά την πώληση δολαρίων!

Απασφάλισε ο Πούτιν: Διακόπτει την παροχή φυσικού αερίου στην Ευρώπη και ξεκινά την πώληση δολαρίων!
Το τελευταίο διάστημα ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν ιδιαίτερα «ήσυχος». Αν κάποιος εξέλαβε τη σιωπή αυτή ως αποστασιοποίηση ή περιθωριοποίηση, μάλλον έκανε ένα τεράστιο λάθος!
Τις τελευταίες ώρες η Ρωσία έχει ανακοινώσει δύο καίριας σημασίας αποφάσεις που αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται να παραμείνει άπραγη ενώ η οικονομία και το βιοτικό της επίπεδο δέχονται επίθεση από τις δυτικές δυνάμεις.

Πρώτον, προφανώς σε απάντηση στις αυστηρές κυρώσεις που επέβαλαν σε βάρος της οι ΗΠΑ και η ΕΕ μετά την προσάρτηση της Κριμαίας, η Ρωσία, μέσα στην καρδιά του χειμώνα, περικόπτει κατά 60% την παροχή φυσικού αερίου προς τις ευρωπαϊκές χώρες. Η απόφαση αυτή επηρέασε άμεσα έξι ευρωπαϊκά κράτη, τα οποία ήρθαν αντιμέτωπα με την πλήρη διακοπή της παροχής φυσικού αερίου. Πρόκειται για τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, τα Σκόπια, τη Ρουμανία, την Κροατία και την Τουρκία.
Χωρίς τη Ρωσία, οι κάτοικοι σε ολόκληρη την Ευρώπη θα υποφέρουν από το κρύο του χειμώνα.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε τον ενεργειακό κολοσσό της χώρας, τη Gazprom, να διακόψει την παροχή προς και μέσω της Ουκρανίας, εν μέσω κατηγοριών ότι οι γείτονες κλέβουν το ρωσικό φυσικό αέριο.
Λόγω αυτών των «κινδύνων διέλευσης στο έδαφος της Ουκρανίας», η Gazprom περικόπτει τις εξαγωγές φυσικού αερίου προς την Ευρώπη κατά 60%, βυθίζοντας μέσα σε ελάχιστες ώρες την ήπειρο σε μια ενεργειακή κρίση.
Η αντίδραση της ΕΕ υπήρξε σφοδρή, τονίζοντας ότι η ξαφνική αποκοπή ορισμένων χωρών είναι «απαράδεκτη», αλλά ο επικεφαλής της Gazprom Αλεξέι Μίλερ εξήγησε ότι η Ρωσία σχεδιάζει να εκτρέψει όλες τις ροές φυσικού αερίου που διασχίζουν την Ουκρανία σε μια διαδρομή μέσω της Τουρκίας και ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Αλεξάντερ Νόβακ δήλωσε κατηγορηματικά ότι «η απόφαση έχει ληφθεί».
Η Ρωσία έχει λάβει παρόμοια μέτρα κατά το παρελθόν, αλλά μετά την επίτευξη συμφωνιών τα είχε ανακαλέσει.
Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν θα υπάρξει συμφωνία.
Στις δηλώσεις του ο Μίλερ επανέλαβε γι” άλλη μια φορά ότι ο αγωγός South Stream είναι παρελθόν, τονίζοντας ότι «ο αγωγός φυσικού αερίου Turkish Stream είναι η μοναδική διαδρομή, μέσω της οποίας είναι δυνατή η μεταφορά των 63 δισ. κυβικών μέτρων ρωσικού αερίου, που διακινούνται σήμερα μέσω της Ουκρανίας. Άλλες επιλογές δεν υπάρχουν. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας έχουν ενημερωθεί γι” αυτό και τώρα είναι αποστολή τους να δημιουργήσουν τις απαραίτητες υποδομές μεταφοράς φυσικού αερίου από τα σύνορα της Τουρκίας και της Ελλάδας».
«Η απόφαση έχει ληφθεί», είπε ο Νόβακ. «Διαφοροποιούμε τη στρατηγική μας και αποκλείουμε τις αναξιόπιστες χώρες που προκάλεσαν τα τελευταία χρόνια προβλήματα, μεταξύ άλλων και στους Ευρωπαίους καταναλωτές».
Η Ευρώπη, βέβαια, δεν έχει έτοιμη την απαραίτητη υποδομή και ο Βλαντιμίρ Πούτιν το γνώριζε σίγουρα πριν αποφασίσει να σφραγίσει τις κάνουλες.
Δεύτερον, με μία κίνηση που θεωρείται πολύ πιο σημαντική από την επίδειξη ισχύος απέναντι στην ΕΕ, ο Πούτιν έστρεψε το στόχαστρό του κατευθείαν προς τις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με το Bloomberg, η Ρωσία ενδέχεται να «ξεκλειδώσει» το Αποθεματικό Ταμείο της που διαθέτει 88 δισ. δολάρια και να μετατρέψει τμήμα των συναλλαγματικών του αποθεμάτων σε ρούβλια, καθώς εφαρμόζει μια ακόμη προσπάθεια τόνωσης της οικονομίας, η οποία βιώνει την χειρότερη διολίσθηση από το 2009.
«Μαζί με την κεντρική τράπεζα, πωλούμε τμήμα των συναλλαγματικών αποθεμάτων μας,» επιβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ, στην Μόσχα. «Θα τα μετατρέψουμε σε ρούβλια και θα τα καταθέσουμε σε τράπεζες για να τονωθεί η ρευστότητα στην οικονομία».
Όπως γίνεται προφανές, η Ρωσία έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον επόμενο μεγάλο πόλεμο…Αν οι ΗΠΑ δεν αντιληφθούν τον κίνδυνο και συνεχίσουν τις κλιμακώσεις, ο πόλεμος αυτός ίσως να βρίσκεται ήδη προ των πυλών!


http://olympia.gr/

ΡΩΣΙΑ: Βουλευτής με την συνδρομή διμοιρίας ΜΑΤ έκανε επιδρομή σε γκέι μπαρ μετά από καταγγελίες ότι είχαν παγιδευτεί εκεί ανήλικοι

Με τη βοήθεια μίας τοπικής διμοιρίας ΜΑΤ, ο θεωρούμενος «υπερσυντηρητικός» βουλευτής από την Αγία Πετρούπολη Vitaly Milonov, μπήκε σε ένα τοπικό "gay club" που διοργάνωνε το λεγόμενο ‘Loshadka party’ που χαρακτηρίζεται από μεγάλης κλίμακας ακολασία.

Ο Milonov εισέβαλε στο ‘Central Station’, ένα από τα πιο γνωστά γκέι κλαμπ της πόλης, αφού έλαβε καταγγελίες από διάφορους γονείς ότι τα ανήλικα παιδιά τους είχαν παγιδευτεί στο χώρο και δεν μπορούσαν να φύγουν. Ο βουλευτής ήρθε συνοδευόμενος από τηλεοπτικό συνεργείο του τοπικού ειδησεογραφικού site Fontanka.ru.

Το πάρτι Loshadka, είναι γνωστό ως ένα φεστιβάλ γεμάτο με κάθε λογής ηδονισμού, ("γκουγκλάρετε" και θα καταλάβετε) όπου υπόσχεται «τρέλα, σκάνδαλο και σεξ», και στο οποίο στο παρελθόν έχουν βρεθεί ο σχεδιαστής μόδας Giorgio Armani και ο φωτογράφος Mario Testino, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Η κύρια προϋπόθεση για την είσοδο κάποιου στο πάρτι είναι να έρθει ντυμένος όσο πιο επιδεικτικά γίνεται.

Στον Milonov, ο οποίος ήρθε ντυμένος με απλά ρούχα και καπελάκι, οι σωματώδεις μπράβοι αρνήθηκαν την είσοδο στο κλαμπ.

Στη συνέχεια κάλεσε μια διμοιρία ΜΑΤ για βοήθεια εξασφάλισης εισόδου στο κτίριο. Με την βοήθεια της αστυνομίας ο Milonov κατάφερε να μπει στο χώρο, όπου ζήτησε να ελεγχθούν τα έγγραφα των παρευρισκομένων "μαζικά". Βρέθηκαν αρκετοί ανήλικοι με το νεότερο από αυτού να είναι ένα 15χρονο κορίτσι, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων FlashNord.

«Βρήκαμε περίπου 20 έφηβους εκεί που σχεδόν έκαναν σεξ στη σκηνή», είπε ο Milonov.

Ενώ Milonov ήταν μέσα στο κλαμπ, ξέσπασε καυγάς μεταξύ των υποστηρικτών του βουλευτή και των θαμώνων του club με την αστυνομία να μένει αμέτοχη.

Οι έφηβοι οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ το πάρτι συνεχίστηκε κανονικά παρά τις διαμαρτυρίες του Milonov.

Ο Milonov ισχυρίστηκε ότι ένας από τους μπράβους χτύπησε την 15χρονη καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από το κλαμπ. «Ένα 15χρονο κορίτσι πήγε στο κλαμπ και είδε αυτά που ένα 15χρονο κορίτσι δεν πρέπει ποτέ να δει. Προσπάθησε να φύγει, αλλά οι φρουροί δεν την άφησαν. Ένας από αυτούς την χτύπησε», είπε, ενώ υποσχέθηκε να στραφεί στους εισαγγελείς της πόλης με τις ελπίδες για την διακοπή του κλαμπ και την έναρξη μιας ποινικής υπόθεσης για τον ξυλοδαρμό.

Ο Milonov, (βουλευτής του κόμματος "Ενωμένη Ρωσία" του Ντμίτρι Μεντβέντεφ) ήταν ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του νόμου που ψηφίστηκε στη Ρωσία το 2013 κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας στους ανηλίκους. Ο νόμος απαγορεύει την «προπαγάνδα των μη παραδοσιακών σχέσεων» μεταξύ των ανηλίκων.

Ο Ρώσος γερουσιαστής Konstantin Dobrynin ζήτησε το Νοέμβριο να διεξαχθεί ποινική έρευνα για τις δραστηριότητες του Milonov του. Ο Dobrynin ζήτησε επίσης να υποβληθεί ο Milonov σε αναγκαστική εξέταση για την ψυχική του υγεία.

Milonov : ο απόλυτος μη πολιτικά ορθός βουλευτής - για το μπλουζάκι δες εδώ
Το 2013, Milonov δήλωσε ότι οι ομοφυλόφιλοι αθλητές θα μπορούσαν να συλληφθούν βάσει του ψηφισθέντος νόμου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, αν προωθούσαν την ομοφυλοφιλία σε ανήλικους.

Ο Milonov, ο οποίος ανήκε στην εκκλησία των Βαπτιστών, μέχρι που το 1998 επέστρεψε στην Ρώσικη Ορθόδοξη Εκκλησία, εκτός από «ομοφοβία», κατηγορείται και για «αντισημιτικές δηλώσεις», όταν στις 19 Μαρτίου 2014, σύμφωνα με την ιστοσελίδα svodka.net, o Milonov δήλωσε ότι οι Εβραίοι «δυσφημούν κάθε άγιο, είναι στην παράδοσή τους 2.000 χρόνια, αρχής γενομένης με τις εκκλήσεις τους να σταυρωθεί ο Σωτήρας, μέχρι τις κατηγορίες για αντισημιτισμό κατά του Αγίου Ιωάννη της Κρονστάνδης».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Ο Chip-ρας εξαγγέλει την "ηλεκτρονική κάρτα" [βίντεο]




«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε" με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε" Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις».
Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελλόγλου (Βιβλίο "ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ")

"Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ' αυτές. Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα,διαβατήριο,δίπλωμα οδήγησης κλπ) αυτό θα είναι το σφράγισμα,να μην το πάρετε".
Γέροντας Παΐσιος

Σχετικό:
"Μέχρι που να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες, μπορεί νά 'ρθη η οργή του Θεού"

Έγινε η Αγιοκατάταξη του Γέροντος Παϊσίου

paiso
ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Στην αγιοκατάταξη του Γέροντος Παϊσίου προχώρησε πριν από λίγο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Επίσης στις 27 Νοεμβρίου 2013 η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου είχε προβεί στην Αγιοκατάτταξη του Γέροντος Πορφυρίου.
Νεότερη ενημέρωση 15.10
Ακολουθεί το επίσημο ανακοινωθέν του Οικουμενικού Πατριαρχείου με το οποίο επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr που πρώτο μετέδωσε το γεγονός της Αγιοκατάταξης.

Συνῆλθεν, ὑπό τήν προεδρίαν τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος εἰς τήν τακτικήν συνεδρίαν αὐτῆς σήμερον, Tρίτην, 13ην Ἰανουαρίου 2015, πρός ἐξέτασιν τῶν ἐν τῇ ἡμερησίᾳ διατάξει ἀναγεγραμμένων θεμάτων.
Κατ᾿ αὐτήν, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος: α) ὁμοφώνως ἀποδεχθεῖσα εἰσήγησιν τῆς Κανονικῆς Ἐπιτροπῆς ἀνέγραψεν εἰς τό Ἁγιολόγιον τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τόν μοναχόν Παΐσιον Ἁγιορείτην καί β) προτάσει τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου, διά ψήφων κανονικῶν ἐξελέξατο παμψηφεί τόν Πανοσιολ. Ἀρχιμανδρίτην κ. Εἰρηναῖον Ἀβραμίδην, διακονοῦντα ἐν Παρισίοις, Βοηθόν Ἐπίσκοπον παρά τῷ Σεβασμιωτάτῳ Μητροπολίτῃ Γαλλίας κυρίῳ Ἐμμανουήλ, ὑπό τόν τίτλον τῆς πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Ἐπισκοπῆς Ρηγίου.

Ἐν τοῖς Πατριαρχείοις, τῇ 13ῃ Ἰανουαρίου 2015

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ διαφημιστικό σποτ Νέας Δημοκρατίας

O Γάλλος Πρόεδρος σόκαρε.Είπε στην Γαλλική εθνική τηλεόραση ότι οι Ιλλουμινάτι είναι υπεύθυνοι για τις επιθέσεις στο Παρίσι!


Το ολοκαίνουριο βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έκανε θραύση από θέαση ,επειδή ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ,είπε ζωντανά σε εθνική σύνδεση στη Γαλλική τηλεόραση ότι οι Ιλλουμινάτι είναι υπεύθυνοι για τις επιθέσεις στο Παρίσι!Ενώ τακτικά κυκλοφορούν θεωρίες a12qa.jpegσυνωμοσίας δεν είναι περίεργο ότι για πρώτη φορά ειπώθηκε επίσημα ότι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ /ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ έχουν την ευθύνη για τα νέα τρομοκρατικά κτυπήματα.Αυτή η δήλωση του Γάλλου προέδρου έδωσε άλλη διάσταση στις θεωρίες συνωμοσίας και τις βάζει σε νέο επίπεδο.Μπορείτε να ακούσετε τη
δήλωση του Ολάντ στο βίντεο,σε Αγγλική μετάφραση.Αυτή είναι η αρχή του τέλους για τους Ιλλουμινάτι ή θα αναλάβουν άλλο επίπεδο δράσεως αφού εκτέθηκαν δημόσια;


 http://allnewspipeline.com/French_President_Illuminati_Shocker.php   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE :Corfiatiko.blogspot.com

Επιβίωση - πως αντιδρά το σώμα στην "μείωση / περιορισμό / έλλειψη τροφής";


Κατοχή - Πείνα - Ασθένειες (περισσότεροι νεκροί από όλες μαζί τις απώλειες όλων των πολεμικών συγκρούσεων έως και το '49) - ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ "ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ";

Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν δεν τρώτε αρκετά!

Στην ηλικία των 74 ετών, ο Μαχάτμα Γκάντι πέρασε 21 ημέρες χωρίς φαγητό κατά τη διάρκεια απεργίας πείνας. Παρά την ηλικία του και την κακή σωματική διάπλαση, ο ακτιβιστής των πολιτικών δικαιωμάτων κατάφερε να επιβιώσει.

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, μερικοί άνθρωποι κατάφεραν να επιβιώσουν 70 ημέρες χωρίς τροφή.

Εκείνο που είναι περισσότερο συναρπαστικό είναι ότι το ανθρώπινο σώμα είναι σε θέση να αναπτύξει έναν μηχανισμό άμυνας για να καταφέρει να επιβιώσει χωρίς τροφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, παρόλο που ο οργανισμός μπορεί να πεθάνει μέσα σε λίγες ημέρες χωρίς νερό.

6 ώρες χωρίς τροφή

Μετά το φαγητό, το σώμα σας αφομοιώνει την τροφή και την διαμοιράζει στα μόρια γλυκογόνου που αποθηκεύουν ενέργεια. Αυτή η διαδικασία παράγει γλυκόζη - την κύρια πηγή ενέργειας που απορροφάται γρήγορα και μεταφέρεται στην κυκλοφορία του αίματος.

Η γλυκόζη χρησιμοποιείται ως η κύρια πηγή ενέργειας, αν έχετε μια κανονική διατροφή. Θα σας κάνει να νιώσετε καλοταισμένοι, επειδή η γλυκόζη μεταφέρεται στους μυς και την χοληδόχο κύστη σας. Το «καύσιμο» γλυκόζη είναι αρκετό για τις επόμενες 6 ώρες. Μετά από 6 ώρες, όταν το σώμα ξοδέψει καύσιμα, δημιουργεί ένα αίσθημα πείνας και γίνεστε οκνηρός.

Κατάσταση πείνας: 3 μέρες χωρίς φαγητό

Τα αποθέματα γλυκόζης μας μπορεί να διαρκέσουν από 24 έως και 48 ώρες, αν και τα περισσότερα από αυτά θα δαπανηθούν μετά από 6 ώρες. Στη συνέχεια, όχι μόνο θα νιώσετε πεινασμένοι, αλλά και το σώμα σας θα πέσει σε κέτωση, πράγμα που σημαίνει αυξημένο επίπεδο κετονών στο σώμα.

Τα κετονοσώματα παράγονται από λιπαρά οξέα όταν το γλυκογόνο στη χοληδόχο κύστη έχει χρησιμοποιηθεί. Η κέτωση μπορεί μερικές φορές να είναι χρήσιμη, γιατί χρησιμοποιεί το σωματικό λίπος ως ενέργεια, έτσι, η κετογενική δίαιτα συνήθως ακολουθείται από ανθρώπους που προσπαθούν να χάσουν κάποιο βάρος.

Ωστόσο, το μυαλό σας δεν μπορεί να λειτουργήσει με τη χρήση του λίπους ως πηγή ενέργειας, έτσι συνεχίζει να χρησιμοποιεί άλλα αποθέματα γλυκόζης στο σώμα. Ο εγκέφαλος χρησιμοποιεί 120 γραμμάρια γλυκόζης την ημέρα - έτσι όταν καταναλωθεί η γλυκόζη, το σώμα σας θα πρέπει να «σκεφτεί» ένα εναλλακτικό σχέδιο για τον εγκέφαλο.

Μετά την τρίτη ημέρα χωρίς φαγητό, ο εγκέφαλός σας αρχίζει να χρησιμοποιεί τα κετονοσώματα ως πηγή ενέργειας - παίρνει περίπου το 30% της ενέργειας με αυτόν τον τρόπο. Την τέταρτη ημέρα, ο εγκέφαλος θα πάρει μέχρι και 70% της ενέργειας από τα κετονοσώματα .

Αν δεν έχετε φάει για περισσότερες από 72 ώρες

Το δύσκολο κομμάτι έρχεται μετά από 72 ώρες χωρίς φαγητό - αυτό είναι γνωστό ως κατάσταση αυτοφαγίας. Όταν το λίπος διασπάται, το σώμα σας μετατρέπει την πρωτεΐνη στους μυες, πράγμα που σημαίνει ότι ξεκινά να καταναλώνει τους μύες σας. Σε αυτό το σημείο, η ανάγκη του εγκεφάλου για γλυκόζη μειώνεται από τα 120 στα30 γραμμάρια.

Τώρα ο εγκέφαλος πρέπει να πάρει ενέργεια από την πρωτεΐνη. Παρά το γεγονός ότι ο εγκέφαλος μπορεί να επιβιώσει με πρωτεΐνη, οι μύες σας θα εξαφανιστούν σιγά-σιγά. Ο μεταβολισμός επιβραδύνεται και το σώμα σας αρχίζει να χρησιμοποιεί την ελάχιστη ποσότητα ενέργειας.

Σε κάποιο σημείο, το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα αποδυναμωθεί λόγω της έλλειψης βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Συνήθως δύο τύποι ασθενειών εμφανίζονται κατά τα τελευταία στάδια της πείνας: μαρασμός και kwashiorkor.

Ο μαρασμός χαρακτηρίζεται από απώλεια μυών και οίδημα. Το Kwashiorkor είναι η πιο κοινή μορφή υποσιτισμού στις αναπτυσσόμενες χώρες, και χαρακτηρίζεται από κόπωση, οίδημα και μειωμένο μυϊκό λίπος.

fhfn.org
Απόδοση Κειμένου dorieas

http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/
http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2015/01/blog-post_824.html
http://aegeanhawk.blogspot.gr/2015/01/blog-post_65.html

Aγιορειτης μοναχος για χρυση αυγη να ειναι καλα ο γεροντας.


Αγιορειτης μοναχος για χρυση αυγη να ειναι καλα ο γεροντας. Βιντεοσκοπημένη άποψη καλόγερου που βρίσκεται πάνω από 55 χρόνια στο Αγιον Όρος,για τα μελλούμενα και τις εκλογές που έρχονται. 

Ο Chip-ρας εξαγγέλει την "ηλεκτρονική κάρτα" [βίντεο]




«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε" με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε" Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις».
Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελλόγλου (Βιβλίο "ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ")

"Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ' αυτές. Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα,διαβατήριο,δίπλωμα οδήγησης κλπ) αυτό θα είναι το σφράγισμα,να μην το πάρετε".
Γέροντας Παΐσιος

Σχετικό:

Οι Γάλλοι δεν θα βρουν ανάπαυση στον μουσουλμανισμό…


PaterPaisiosΣτην Γαλλία, παρ’ όλο που είναι κράτος προοδευμένο – δεν είναι υπανάπτυκτο -, τελευταία ογδόντα χιλιάδες έγιναν Μουσουλμάνοι.
Γιατί; Γιατί έχουν κάνει την αμαρτία μόδα.
Βλέπεις όμως, ελέγχονται και θέλησαν να αναπαύσουν την συνείδησή τους.
Και όπως οι Αρχαίοι Έλληνες, για να δικαιολογούν τα πάθη τους, είχαν βρει τους δώδεκα θεούς, έτσι και αυτοί έψαξαν να βρουν μια θρησκεία που να δικαιολογεί τα πάθη τους, για να τους αναπαύση σ’ αυτό το θέμα.
Ο Μουσουλμανισμός κατά κάποιο τρόπο τους εξυπηρετεί.
Επιτρέπει να πάρουν όσες γυναίκες θέλουν, υπόσχεται στην άλλη ζωή ένα βουνό πιλάφι, μια λίμνη γιαούρτι, ένα ποτάμι μέλι!
Και όσες αμαρτίες και να έχουν, άμα τους λούσουν με ζεστό νερό, όταν πεθάνουν, καθαρίζονται!
Πάνε στον Αλλάχ καθαροί! Τι άλλο θέλουν; Όλα βολικά!
Αλλά οι Γάλλοι δεν θα βρουν ανάπαυση. Πάνε να αναπαυθούν, αλλά δεν θα αναπαυθούν, γιατί τα πάθη δεν δικαιολογούνται.
Από το βιβλίο ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ A’ 

ΠΗΓΗ