ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008

ΕΝΩ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!

Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα τηλεφώνημα του κ. Βλαντιμίρ Πούτιν στον τέως πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, αποκαλύπτει η φυλλάδα του Νικολάκη, Realnews, που τελευταία έχει προσχωρήσει σ' αυτό που αποκαλούσε απαξιωτικά "συνομοσιολογία", ότι δηλ. οι Αμερικάνοι υπονόμευαν τον Καραμανλή και οι Ρώσσοι τον στήριζαν. Ο τότε πρόεδρος και νυν πρωθυπουργός της Ρωσίας είχε τηλεφωνήσει στον κ. Καραμανλή το Δεκέμβριο του 2008, περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα συγκλονιζόταν από τις μεγάλες διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο κ. Πούτιν ρώτησε τον κ. Καραμανλή, αν μια δήλωση στήριξης προς την ελληνική κυβέρνηση θα τον ωφελούσε. Ωστόσο ο τέως πρωθυπουργός αρνήθηκε ευγενικά, καθώς δεν ήθελε να περιπλέξει περισσότερο την κατάσταση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μυστικές υπηρεσίας της Ρωσίας ήταν πεπεισμένες πως πίσω από τα έκτροπα βρίσκονταν ξένες δυνάμεις, οι οποίες καθοδηγούσαν τους «κουκουλοφόρους» με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Εξάλλου η Μόσχα εκτιμούσε, πως ο τέως πρωθυπουργός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, λόγω των ενεργειακών συμφωνιών με την Ρωσία.

Μάλιστα σε μια από τις συναντήσεις τους, ο κ. Πούτιν το είχε αναφέρει στον κ. Καραμανλή.

Την ίδια ώρα έντονο ενδιαφέρον επιδείκνυαν οι ΗΠΑ για την ελληνο-ρωσική προσέγγιση.

Όπως αποκαλύπτει το Wikileaks, ο επιτετραμμένος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα Τόμας Κάντριμαν είχε αναφέρει: «Ο Πούτιν έχει επισκεφθεί ήδη δυο φορές την Ελλάδα, γι’ αυτό και οι επισκέψεις Αμερικανών υψηλόβαθμων αξιωματούχων είναι ιδιαίτερα σημαντικές.»

ΠΗΓΗ.

Είναι βέβαιο πως σιγά-σιγά θα βγαίνουν κι άλλα τέτοια "άγνωστα" τηλεφωνήματα,έγγραφα κλπ που θα ρίχνουν φως σε έναν από τους μεγαλύτερους εκβιασμούς που δέχθηκε ποτέ αυτός ο τόπος από τους υπερατλαντικούς νταβατζήδες!

Και κάνουν τραγικό λάθος όσοι βλέπουν το θέμα μόνο πολιτικά/κομματικά!

Είναι πλέον πασιφανές πως οι Αμερικανοί δεν συγχώρησαν ποτέ την ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ προσέγγιση που επιχείρησε ο Καραμανλής,αρχικά με την συμμετοχή της χώρας μας στο τεράστιο έργο της κατασκευής του αγωγού Πύργος (Μπουργκάς)-Αλεξανδρούπολη.

Κι επειδή μερικοί παραμένουν αμετανόητοι και συνεχίζουν να μιλάνε για συνωμοσιολογίες,ξαναβάζουμε τον πολύ διαφωτιστικό χάρτη με την πορεία που θα ακολουθούσε ο εν λόγω αγωγός,όσο και ο αμερικάνικος ανταγωνιστής του:

Δυστυχώς,ο Καραμανλής αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Παρότι είμαστε σίγουροι πως απειλούσαν τον ίδιο και την οικογένειά του,εκείνος ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Έπρεπε να το έχει κάνει από τις μεγάλες φωτιές του 2007,που μπήκαν από τουρκαλβανούς πράκτορες.

Δεν το έκανε,με αποτέλεσμα να τον ξαναχτυπήσουν με το "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου και να έρθει το αποκορύφωμα με τα "Δεκεμβριανά" του 2008.

Ακόμα και τότε,μπορούσε και έπρεπε ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ!

Φανταστείτε τον ηγέτη της Ρωσίας να έκανε ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΤΕ:Ίσως κάποιοι να "μαζεύονταν".

Ίσως βέβαια,τα πράγματα να γίνονταν χειρότερα...

Όπως και νά'χει,ο Καραμανλής ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!

Το οφείλει στον εαυτό του,έτσι ώστε να εξιλεωθεί για την ατολμία του και κυρίως,ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ:Βάλαμε το εμετικό πρωτοσέλιδο του πασοκογκεμπελικού "Βήματος" με ημερομηνία 29 Ιουνίου 2007,όταν η Πάρνηθα καιγόταν.

Το γιατί,μπορείτε να το καταλάβετε διαβάζοντάς την απειλή-προειδοποίησή του αριστερά:Την αφιερώνουμε εξαιρετικά σε όσους παριστάνουν ακόμα τους χαζούς!

ΠΗΓΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!

Επειδή κάποιοι "ενοχλήθηκαν" από τη δικαιολογημένη οργή μας-όπως πιστεύουμε και κάθε σκεπτόμενου Έλληνα-που βλέπει τους ανώτερους άρχοντες της χώρας μας να εξευτελίζονται και να υποτάσσονται στους Σιωνιστές φορώντας τα σκουφάκια τους,ας δούμε τι προβλέπει το Ταλμούδ για το κιπά:
"Κάλυψε το κεφάλι σου,έτσι ώστε ο φόβος των ουρανών να είναι πάνω σου"!

το κιπά χρησιμοποιείται για να ξεχωρίζουν οι Εβραίοι από τους μη Εβραίους,όταν προσεύχονται!!!
ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ;Διότι το συγκεκριμένο δεν είναι απλά ένα...διακοσμητικό καπελάκι,αλλά σύμβολο συγκεκριμένης θρησκείας που χρησιμοποιείται για συγκεκριμένο σκοπό!

Θα μπορούσαν λοιπόν να αρνηθούν το κιπά οι προαναφερόμενοι...καπελωμένοι,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

Ο γράφων,είχε κάνει κάτι ανάλογο μαζί με άλλους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς,όταν κατά την επίσκεψή μας σε ιστορικό χώρο του Ευαγγελίου που βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα και σήμερα λειτουργεί ως Συναγωγή,οι Εβραίοι μας ζήτησαν να φορέσουμε κιπά για να μπούμε μέσα και να τον δούμε!

ΦΥΣΙΚΑ,ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ!!!Κι επειδή υπάρχουν διάφοροι καλοθελητές,εμείς δεν είμαστε εναντίον της τιμής στο Εβραικό Ολοκαύτωμα:Το αντίθετο μάλιστα!

ΟΧΙ ΟΜΩΣ όταν αυτό συνεπάγεται την καταπάτηση της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ!

Και καλά,οι Εβραίοι τη δουλειά τους κάνουν:Οι δικοί μας δεν έχουν καμία γνώση επί του θέματος;

Επίσης,θα μας πουν όλοι οι λαλίστατοι που μας έβγαλαν "αντισημίτες",ΑΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ οι Νετανιάχου (Πρωθυπουργός) και Λίμπερμαν (Υπουργός Εξωτερικών) που επισκέφθηκαν πρόσφατα ΕΠΙΣΗΜΑ την χώρα μας;Κι αν το έκαναν,θα δέχονταν ποτέ να φορέσουν...ράσο ή οτιδήποτε άλλο που θα αντιβαίνει στην θρησκεία τους;

Βέβαια,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ να μην τους το πρότειναν καν!
Είναι γνωστό άλλωστε,πως η ευαισθησία τους εξαντλείται στα...κιπά,άντε και σε κάνα στεφάνι στο Μαυσωλείο του ΣΦΑΓΕΑ Κεμάλ!Για τα υπόλοιπα,δεν βαριέσαι...!

Και για να μην ξεχνιόμαστε:


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

σχόλιο HR

εμείς απλώς περιμένουμε και τον Σαμαρά να πάει (όπως έχει προγραμματιστεί) να προσκυνήσει και θα μιλήσουμε αργότερα...