"ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ"


Πως - ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ - μια μικρή ομάδα τρομοκρατών δημιουργούσε νέες εστίες σε όλη την Ελλάδα κάθε δεκαπέντε λεπτά. "Μπορούν να το ξανακάνουν" δηλώνει στους Aegean Times έμπειρο στέλεχος του κρατικού μηχανισμού!!! - Πόσο πιθανό είναι το σχέδιο αυτό να υλοποιήθηκε από την 17Ν;
H Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει αρχίσει έρευνες εδώ και δύο μέρες για τους εμπρησμούς στην Ελληνική επικράτεια. Αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει πλέον ότι η Επίσημο Πολιτεία εξετάζει την εκδοχή να υπάρχει οργανωμένο τρομοκρατικό σχέδιο με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας. Είναι δεδομένο ότι η ταυτόχρονη ύπαρξη τόσον πύρινων μετώπων οδηγεί αυτόματα τον ειρμό της λογικής κάθε ανθρώπου ότι πρόκειται για σχέδιο εμπρηστών. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από τον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, βρέθηκαν ήδη σε περιοχές που κάηκαν , υπερσύγχρονοι μηχανισμοί που πυροδότησαν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες εστίες στην Αττική και στην Πελοπόννησο.

Αλλά ας δούμε τα πράγματα με μια πιο ψύχραιμη ματιά !

Τον περασμένο Απρίλιο, ρεπόρτερ των Aegean Times δέχτηκε μια απίστευτη καταγγελία σχετικά με τον τρόπο που πρόκειται να δράσουν φέτος οι εμπρηστές. «Θα κάψουν ολόκληρη την Ελλάδα» μας είχε δηλώσει τότε , άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά από Αντιπυρικό σχεδιασμό.

Σήμερα, παραθέτουμε όσα έχουμε ερευνήσει δημοσιογραφικά και προϋποθέτουν την άμεση προσοχή της Αντιτρομοκρατικής (ΔΑΕΒ) η οποία σήμερα , είναι η μόνη υπηρεσία που διαθέτει τα απαταίτητα μέσα για να ελέγξει την ευστάθεια όσων θα διαβάσετε παρακάτω.

Το κύριο «πρόβλημα» ενός εμπρηστή ή μιας ομάδας εμπρηστών που έχουν σχέδιο να αποσταθεροποιήσουν μια ολόκληρη χώρα ή μια ολόκληρη γεωγραφική περιοχή, είναι ο συγχρονισμός των εστιών και η ταυτόχρονη εμφάνιση μεγάλου αριθμού εστιών έτσι ώστε να αποσυγχρονιστεί και να αποδιοργανωθεί κάθε Κρατική ομάδα αντιμετώπισης πυρκαγιών. Με δεδομένο ότι από τις 200 εστίες που παρουσιάστηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα, (και φυσικά αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις όπου η πυρκαγιές προκλήθηκαν από ανθρώπινη αμέλεια ή από φυσικά αίτια με τα οποία μεταδίδονται εστίες), ο αριθμός των πυρκαγιών που προκλήθηκαν από εμπρηστικές ενέργειες πρέπει να φτάνουν τις 150.

Αν υποθέσουμε ότι χρησιμοποιούνται (όπως λένε αρκετοί) στουπιά και γκαζάκια, η ομάδα των εμπρηστών-τρομοκρατών πρέπει να απαριθμεί τουλάχιστον 80 με 100 άτομα!

Κάτι τέτοιο, εκτός του ότι είναι θεωρητικά αδύνατο, προϋποθέτει ότι όλα αυτά τα άτομα πρέπει να επικοινωνούν και μεταξύ τους έτσι ώστε να συντονίζουν τις «κινήσεις» τους πράγμα πολύ επικίνδυνο με τον εξοπλισμό παρακολούθησης συνομιλιών , που διαθέτει η Ελλάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες !

Όπως και να το δει κανείς , από οποιαδήποτε πλευρά κι αν το εξετάσει, δεν μπορεί μια ομάδα 100 ατόμων να δρα ανεξέλεγκτα , κρατώντας στα χέρια στουπιά και εύφλεκτα υλικά, την στιγμή που έχει κινητοποιηθεί ένας τεράστιος μηχανισμός και χιλιάδες πολίτες βρίσκονται στους δρόμους.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ λοιπόν, πληροφορίες που έχει η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ σχετικά με την οργάνωση ενός σχεδίου που ξεκίνησε την Ανοιξη.

Το όπλο που δημιουργεί εστίες φωτιάς

Στην Ελληνική αγορά διοχετεύτηκε ένα ειδικό «όπλο» το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει σε απόσταση 100-200 μέτρων , ένα ειδικό μηχανισμό ο οποίος καρφώνεται σε ξύλινες επιφάνειες όπως κορμοί δέντρων και κλαδιά. Ο μηχανισμός αυτός μοιάζει με τα γνωστά «βελάκια» (darts) και φέρει μια ηλεκτρονική πλακέτα και ποσότητα εύφλεκτου υλικού. Η ενεργοποίηση του μηχανισμού αυτού που είναι μικρός σε μέγεθος , μπορεί να γίνει με τηλεχειρισμό . Η πυροδότηση αυτού του μηχανισμού, μπορεί να γίνει οποτεδήποτε από ένα μικρό τηλεχειριστήριο, ακόμη και αν περάσουν μήνες από την ημέρα που τοποθετήθηκε (καρφώθηκε) σε κάποιο δέντρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουμε, οι εμπρηστές με ένα αυτοκίνητο μπορούν να κινούνται στις περιοχές που έχουν επιλέξει ως τουρίστες , ή ως ζευγαράκια, και να εκτοξεύουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, δεκάδες τέτοιους μηχανισμούς ακόμη και εν κινήσει .

Κατόπιν, με ένα GPS σημειώνουν τα μέρη στα οποία έχουν «αφήσει» τον καταστροφικό αυτό μηχανισμό , ο οποίος λειτουργεί πολλαπλασιαστικά όταν βρίσκεται πάνω σε δέντρα τα οποία έχουν ρετσίνι. Αυτό άλλωστε εν πολλοίς, εξηγεί και την μαρτυρία δύο Δημάρχων στην Αττική, που δήλωσαν στις Αρχές αλλά και στην τηλεόραση ότι ξαφνικά είδαν δέντρα να αναφλέγονται.

Παράλληλα, οι εμπρηστές φαίνεται ότι γνωρίζουν να χρησιμοποιούν σύγχρονη τεχνολογία αφού εκτός του μηχανισμού αυτού που προαναφέραμε φαίνεται ότι υπάρχει και ακόμη ένας.

Ο δεύτερος μηχανισμός

Πρόκειται για μια κατασκευή που αποτελείται από τρία μέρη. Το εκρηκτικό υλικό (συνήθως εύφλεκτα καύσιμα) έναν πυροκροτητή και ένα κινητό τηλέφωνο. Με καλώδια , συνδέουν το «κουδούνι» του κινητού τηλεφώνου με τον πυροκροτητή. Στη συνέχεια τον πυροκροτητή με ένα πανί (φυτίλι) το οποίο καταλήγει σε μπιτόνια εύφλεκτου υλικού. Τον μηχανισμό αυτό τον κρύβουν επιμελώς σε ένα πυκνό δάσος που επιλέγουν. Στη συνέχεια, όποτε θελήσουν από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος ή ακόμη και του Εξωτερικού , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ.

Ετσι με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος να συλληφθούν , τηλεφωνούν στο νούμερο του κινητού τηλεφώνου που βρίσκεται στον εκρηκτικό αυτό μηχανισμό , βάζουν φωτιά στο δάσος , δημιουργώντας έτσι όποτε το επιθυμούν, μια μεγάλη εστία φωτιάς η οποία έρχεται από το πουθενά !!!

Οι πληροφορίες που έχουμε ταιριάζουν απόλυτα στην σημερινή κατάσταση που ζούμε. Και με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζονται 100 εμπρηστές όπως εικάζουν αρκετοί αναλυτές, αλλά ΜΟΝΟ πέντε με δέκα. Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει μια ομάδα στην Πελοπόννησο, μία στην Εύβοια και μια στην Αττική. Στην Πελοπόννησο , με τα χιλιάδες αφύλακτα δάση, είχαν την ευκαιρία να «εκτοξεύσουν» την Ανοιξη αρκετούς τέτοιους μηχανισμούς , οι οποίοι δεν μπορούν να ανιχνευτούν αλλά ούτε και πρόκειται να τους εντοπίσει κανείς. Σε δεύτερη φάση, πολύ αργότερα από την Ανοιξη, τοποθέτησαν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς με κινητά τηλέφωνα και τι έκαναν;

Κινούμενοι με μοτοποδήλατα και αυτοκίνητα, πυροδοτούσαν με τηλεχειρισμό (ένα μικρό τηλεκοντρόλ) από απόσταση όποιο μηχανισμό ("darts") ήθελαν. Μόλις κινούνταν προς τα εκεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις, πυροδοτούσαν τους μηχανισμούς στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση . Γι αυτό και υπάρχουν μαρτυρίες για μικρές (σε ήχο) εκρήξεις!


Το σχέδιο ήταν σατανικά απλό

Όταν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα ξεκινούσαν να επιχειρήσουν για παράδειγμα στην Ηλεία , μια άλλη ομάδα αρκετά πιο μακριά, στην Λακωνία έκανε ακριβώς το ίδιο. Αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν ταυτόχρονα δεκάδες εστίες στην Πελοπόννησο. Όταν είδαν στους τηλεοπτικούς δέκτες την επόμενη μέρα ότι στην Πελοπόννησο έσπευδαν πυροσβεστικές δυνάμεις από την Θράκη , με τον δεύτερο μηχανισμό (του κινητού τηλεφώνου) πυροδοτούσαν (τηλεφωνικά) τις εστίες που είχαν δημιουργήσει σε περιοχές της Θράκης με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να μην πιστεύει ότι έγινε τέτοιο γεγονός, μιας και η Θράκη είχε μείνει ουσιαστικά χωρίς προστασία. Αυτό το τελευταίο , σχολιάστηκε σχεδόν από όλα τα ΜΜΕ το Σάββατο που μας πέρασε!

Το ίδιο σχέδιο είχαν οι εμπρηστές-τρομοκράτεςκαι για την Αττική , όπου μέρα μεσημέρι, (αφού όταν είχε χαθεί πλέον ο έλεγχος στα μέτωπα της Πελοποννήσου και της Εύβοιας), ΚΑΙ ΕΝΩ οι πυροσβεστικές δυνάμεις από το Λεκανοπέδιο αλλά και τα Πυροσβεστικά αεροσκάφη, επιχειρούσαν στην Κόρινθο και στην Εύβοια, ενεργοποιούσαν τους μηχανισμούς στον Υμηττό . Μόνο έτσι εξηγούνται άλλωστε οι τρεις εκρήξεις που ακούστηκαν στον Υμηττό. Την στιγμή δηλαδή που είχαμε ήδη 40 θύματα επίσημα ανακοινωμένα από την Πυροσβεστική, οι εμπρηστές ενεργοποιούσαν στον Υμηττό τους εμπρηστικούς μηχανισμούς που είχαν αφήσει εκεί πριν καιρό, με μια κλήση στο κινητό που μάλλον ήταν καρτοτηλέφωνο.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ, ότι την Κυριακή , οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, βρήκαν τον πρώτο τέτοιο μηχανισμό. Συγκεκριμένα , σε δασική περιοχή στον Υμηττό που κάηκε από την πρόσφατη πυρκαγιά, άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν καμένο, ένα κινητό τηλέφωνο από το οποίο ξεκινούσαν κάποια καλώδια ενώ υπήρχαν ενδείξεις για καμένα πλαστικά. Αμέσως κλήθηκε η αντιτρομοκρατική η οποία παρέλαβε τον μηχανισμό και σήμερα βρίσκεται στα εργαστήρια της ΔΑΕΒ όπου και εξετάζεται εξονυχιστικά ! Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συνδέεται το γεγονός αυτό που περιγράφουμε με την ανακάλυψη κάποιων υαλοκαθαριστήρων σε μια από αυτές τις περιοχές. Τονίζουμε ότι η αποκάλυψη που κάνουμε σήμερα αφορά στο πρωί της Κυριακής και όχι στην υπόθεση που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της μέρας αυτής!

Αν όλα αυτά τα γράφαμε πέρυσι, ίσως να φάνταζαν ως ιστορίες ... επιστημονικής φαντασίας ή έστω μιας δημοσιογραφικής διαστροφής που αναλύει «μυθιστορήματα» τύπου Ιουλίου Βερν !

Δυστυχώς όμως, πρόκειται για ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και άρτια οργανωμένο σχέδιο, από μια ολιγομελή ομάδα τρομοκρατών, η οποία με την πρώτη ευκαιρία, και όταν λυσσομανούσαν οι Βοριάδες, κατέκαψαν την Ελλάδα.

Προσωπικά δεν μπορώ να γνωρίζω ποιοι υποκινούν αυτούς τους εγκληματίες. Πολύ περισσότερο δεν μπορώ να γνωρίζω αν τα κίνητρα είναι πολιτικά ή πρόσκειται για τρομοκρατική ενέργεια μιας πολύ καλά οργανωμένης ομάδας.

Μπορεί το ολοκαύτωμα να έγινε από την 17Ν;

Αυτό που παρατηρώ όμως είναι ότι τέτοιες ενέργειες, θυμίζουν σίγουρα τον τρόπο με τον οποίο «υλοποιούσε» τα σχέδιά της η 17Ν μιας και οι τρομοκράτες δεν χρειάζεται να γνωρίζει ο ένας τον άλλο αλλά πολύ απλά, κατευθύνονται και συντονίζονται από ένα και μόνο νοσηρό εγκέφαλο .

Φυσικά, η 17Ν, μέχρι σήμερα, δεν είχε δείξει ποτέ ότι έχει στόχο τον Ελληνα πολίτη. Αυτό που με προβληματίζει, διότι δημοσιογραφικά η ενέργεια αυτή θα βόλευε να «φορτωθεί» στην 17Ν , είναι ότι η οργάνωση αυτή, δεν πιστεύω ότι θα πυροδοτούσε τέτοιους μηχανισμούς την στιγμή που είχαν ανακοινωθεί ήδη 40 νεκροί ανάμεσα στους οποίους μανάδες και μικρά παιδιά, πολύ απλά διότι πάντοτε προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον Ελληνικό λαό και να κρατά επαφή μαζί του με τις Προκηρύξεις της ελπίζοντας στην δημιουργία μιας σχέσης συμπάθειας με τους Έλληνες Πολίτες.

Αρα, οι εμπρηστές, οι οποίοι τονίζω ότι είναι ολιγάριθμοι, πρέπει να αναζητηθούν σε άλλες ομάδες, σε άλλα συμφέροντα με αλλότριους σκοπούς και στόχους.

Οι Aegean Times, κατανοούν ότι το πρώτο πράγμα που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η κατάσβεση των πύρινων μετώπων ! Αν όμως οι πληροφορίες που έχουμε και σήμερα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας ευσταθούν, τότε αυτό που πρέπει να γίνει αμέσως μετά , είναι ο εξονυχιστικός έλεγχος από ειδικές μονάδες της Αντιτρομοκρατικής και του Στρατού, όλων των «επικίνδυνων» σημείων της χώρας, διότι οι εμπρηστές δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ. Αν και από σήμερα κοπάζει η ένταση των ανέμων, θα πρέπει η Πολιτεία , όχι απλά να σταθεί στην επικήρυξη των τρομοκρατών , αλλά να εξετάσει πάρα πολύ σοβαρά την μέθοδο με την οποία οι νοσηροί εγκέφαλοι κατακαίουν την Ελλάδα.

Πηγή: Aegean Times

ΜΙΣΟ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ" - ΦΩΤΙΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ «ΜΠΛΑΚ-ΑΟΥΤ», ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Τα ευρήματα και οι εμπρησμοί στους περιβάλλοντες χώρους των ενεργειακών κέντρων της Μεγαλόπολης του Λαυρίου, του Αλιβερίου, τον διυλιστηρίων της Ελευσίνας και των παρακείμενων Ναυπηγείων, πιστοποιούν την πραγματικότητα. Το σχέδιο δεν εξελίχθηκε σε όλη του την διάσταση, χάρη στην –έστω και την τελευταία στιγμή- επιχειρησιακή δράση των Υπηρεσιών μας, αποτέλεσμα και της δικής μας έρευνας και κινητοποίησης.

Ταυτόχρονα θα θέλαμε να –ρητορικά ή όχι- να ρωτήσουμε προς πάσα κατεύθυνση…
εμπρηστικοί μηχανισμοί (όμοιοι του εικονιζόμενου) εντός του ενεργειακού κέντρου Αλιβερίου, αλλά και σε δασώδη περιοχή της Εύβοιας; Που αλλού βρέθηκαν παρόμοιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί; Ποιά είναι η
πρόοδος των ερευνών για τους συλληφθέντες αλλοδαπούς, με έμφαση στην περίπτωση των «Τσέχων», του Ρουμάνου στην Ηλείας και των δύο Αλβανών για την μεγάλη φωτιά στο Σοφικό για τους οποίους μάλιστα κλιμάκιοΥπηρεσίας μας μετέβη στην Αλβανία για περαιτέρω έρευνες; Και τέλος πια ήταν η ανταπόκριση των Αλβανικών στα αιτήματα των Ελληνικών αρχών για συλλήψεις συγκεκριμένων ατόμων; (Την φωτογραφία του εμπρηστικού μηχανισμού "απαλλοτριώσαμε για Εθνικούς λόγους, από το www.defencenet.gr)
Τα απειλητικά βίντεο!

Απο την εφημερίδα "Στόχος"

Οι εκλογές πλησιάζουν.Εσείς τι θα ψηφίσετε; - ΕΚΛΟΓΕΣ 2007


Εναντια στην ισοπεδωτική Παγκοσμιοποίηση ... και στους ντοπιους εκφραστες της .
Δεν θα ψηφίσω ανθελληνικά κόμματα που νομοθέτησαν και συνεχίζουν να ευνοούν και συντηρούν τις εκτρώσεις ,επιβάλλουν και προωθούν το "τσιπάρισμα" των ελλήνων , ανθρώπους που παραχάραξαν την Ιστορία , που τα βαλαν με την ορθόδοξη ταυτότητα μας ...
Δεν θα ψηφίσω βλάσφημους , άθεους και αντίχριστους ...
Αν δεν εκφράσουμε την αντίθεση μας σε όλους αυτούς θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας ...

Τώρα ξέρετε τι πρέπει να ψηφίσετε!
ΛΑ.Ο.Σ

΄Αρθρο της Αυριανής - ΦΩΤΙΕΣ



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Κοσοβάρος εξτρεμιστής,ο ρόλος και η δράση του οποίου στα Βαλκάνια είναι γνωστός σε ξένες και εγχώριες υπηρεσίες ασφαλείας,κατονομάζεται σε απόρρητη έκθεση της Ε.Υ.Π. που παραδόθηκε στον πρωθυπουργό ως ο εγκέφαλος
και κεντρικός συντονιστής των κυκλωτικών εμπρησμών που αποτέλεσαν την αιτία της πύρινης συμφοράς που πλήττει την Ελλάδα και για τέταρτη μέρα συγκλονίζει τον κόσμο.

Η αναφορά της Ε.Υ.Π. συνοδεύεται απο στοιχειοθετημένο υλικό παρακολουθήσεων που έλαβαν χώρα τα τελευταία 24ωρα με στόχο τον Κοσοβάρο Ντανίλο,στον οποίο και αποδίδεται ο εκτελεστικός σχεδιασμός και η κατευθυντήρια δράση της τρομοκρατικής συμμορίας που υλοποίησε το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας.

Τα συμπεράσματα των συντακτών της έκθεσης παραπέμπουν,με τεκμηρίωση κινήσεων κ επακριβώς χρονολογημένη αναφορά επαφών του Κοσοβάρου και των μελών της ομάδας του,στην επιβεβαίωση της κυβερνητικής αποκάλυψης περί ασύμμετρης απειλής που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας και σε επίπεδο πολιτικής προστασίας σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός με τη συνδρομή απο χθες πυροσβεστικών μέσων ξένων χωρών και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με αδιαμφισβήτητα έγκυρες πληροφορίες που διαθέτει η ''Αυριανή'' απο την έκθεση της ΕΥΠ προκύπτουν τα εξείς:

-Πυρήνας Κοσοβάρων,με επικεφαλής τον αναφερόμενο Ντανίλο,εκτέλεσε το σχέδιο των σαρωτικών εμπρησμών.
-Ο τρομοκρατικός επιχειρησιακός σχεδιασμός εφαρμόστηκε στα πρότυπα των στρατιωτικών τεχνικών ψυχολογικών επιχειρήσεων και καταδρομικών πρακτικών δολιοφθοράς,αλλά και αντάρτικου πόλεων.
-Ο Ντανίλο πέρασε την περασμένη Δευτέρα τα σύνορα Αλβανίας-Ελλάδας και από την πρώτη στιγμή τέθηκε σε παρακολούθηση από πράκτορες της Ε.Υ.Π.
-Την Τετάρτη βρέθηκε στο νομό Ηλείας
-Την ίδια μέρα,ομάδα πρακτόρων σήμανε όλες τις επικοινωνίες,τις κινήσεις και τις επαφές του Κοσοβάρου,από τις 09.00,με τη χρήση ελικοπτέρου που διέθετε προηγμένα ηλεκτρονικά μέσα παρακολουθήσεων.Αποκαλύφθηκαν επαφές του Ντανίλο με σειρά υπόπτων που καταγράφονται σε λίστες της Ε.Υ.Π. και μέλη του υποκόσμου της περιοχής,εμπόρους ναρκωτικών και βαρόνους της χασισοκαλλιέργειας.
-Στην Ε.Υ.Π. και την αντιτρομοκρατική σημάνει συναγερμός
-Αποφασίζεται ο Ντανίλο να τεθεί σε ασφυκτικό κλοιό και οι ομάδες που τον παρακολουθούν να είναι έτοιμες σε ετοιμότητα για την σύλληψη του.
-Ο κλοιός ελεγχού των κινήσεων του Κοσοβάρου διατηρείται με σκοπό να εντοπιστούν όσο το δυνατό περισσότερραμέλη της ομάδας του.
-Κοντά στη Ζαχάρω μετά από έλεγχο που διενήργησαν πράκτορες της Ε.Υ.Π. κρατήθηκαν προσωρινά δύο ύποπτοι που δήλωσαν Γερμανοί δημοσιογράφοι,η ταυτοπιοίση τους,ωστόσο,κατέδειξε ότι επρόκειτο για Αλβανούς.Αποφασίστηκε η απελευθέρωση τους με σκοπό την προσέγγιση και άλλων μελών του πυρήνα της προβοκάτσιας.
-Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου συλλαμβάνεται Τσέχος συνεργάτης του Ντανίλο,ένας από τους εκτελεστικούς βραχίονες του Κοσοβάρου,με τον οποιό ο Ντανίλο συνεκπαιδεύτηκε σε στρατόπεδο της C.I.A. Συλλαμβάνονται και οι δύο Αλβανοί,οι οποίοι ομολογούν ονόματα και στοιχεία του σχεδίου των εμπρησμών.

Εμπρηστική αποσταθεροποίηση
Η κεντρική απόφαση που όρισε και την πορεία των εξελίξεων σε επίπεδο τεκμηρίωσης της απειλής αφορούσε καταρχήν το να διατηρηθεί ο χειρησμός της κρίσης σε απόλυτη μυστικότητα ώστε να ελεγχθούν όλα τα δεδομένα της τρομοκρατικής διείσδυσης,να διασταυρωθουν όλες οι πτυχές εγχώριας ασφάλειας και οι διαστάσεις ελέγχου της κατάστασης από άποψη εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής.Παράλληλα με τη δραματική κλιμάκωση της εμπρηστικής αποσταθεροποίησης,που έλαβε διαστάσεις συγκλονισμού της παγκόσμιας κοινής γνώμης ως μια από τις σφοδρότερες ανθρωπιστικές τραγωδίες και εθνικές συμφορές που έχουν καταγραφεί ποτέ διεθνώς,η κυβέρνηση κλήθηκε να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια τεκμηρίωσης του ανθελληνικού εγκλήματος που ισοδυναμεί με πολεμική πράξη κατά της χώρας,η αποκάλυψη του οποίου αποτελεί γωπολιτική βόμβα.
Η επιβεβαίωση της κρισιμότητας των ωρών έρχεται απ'ευθείας απο τον εκπρόσωπο του ύψιστου πολιτειακού θεσμού,τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,Κάρολο Παπούλια,ο οποίος επαλήθευσε κατηγορηματικά την κυβερνητική αντίδραση περί ασύμμετρης απειλής.