ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ… Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!


Χαρακτηριστικό ἀπόσπασμα γιά τήν ἐσφαλμένη στάση διαφόρων "πνευματικῶν" ἀνθρώπων!
Χαρακτηριστικό ἀπόσπασμα γιά τήν ἐσφαλμένη στάση διαφόρων «πνευματικῶν» ἀνθρώπων!
Χαρακτηριστικό ἀπόσπασμα γιά τό δαιμονικόν τῶν ἠλεκτρονικῶν ταυτοτήτων!
Χαρακτηριστικό ἀπόσπασμα γιά τό δαιμονικόν τῶν ἠλεκτρονικῶν ταυτοτήτων!
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παϊσίου τοῦ Ἁγιορείτη γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες, ἀποτελεῖται ἀπό 7 σελίδες πού εἶχε ἀριθμήσει ὁ ἴδιος ὁ Ἅγιος κι ἐπιπλέον θέλησε νά παραμείνει χειρόγραφο μέ τά όρθογραφικά του λάθη, προκειμένου νά μήν ἀλλοιωθοῦν τά γραφόμενά του! Εὐτυχῶς γιά ἐμᾶς, διότι ζοῦμε τά προεόρτια τοῦ Ἀντιχρίστου, τούς καιρούς τοῦ 666, τοῦ τσιπαρίσματος καί τόν κίνδυνο τῶν ἠλεκτρονικῶν ταυτοτήτων, πού ἐπίκειται ὡς δαμόγλειος σπάθη ἐπί τῆς κεφαλῆς μας. Πόσο μεγάλη εἶναι ἡ οἰκονομία τοῦ Θεοῦ σέ ἐμᾶς, ἕνας σύγχρονος Ἅγιος, διά χειρός του, νά γράφει νά ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!
Δυστυχῶς, ὅμως, πολλοί Χριστιανοί καί ἀκόμη χειρότερα ρασοφόροι ποιμένες, ἐπιλεκτικά ἀντιμετωπίζουν τόν Ἅγιο Παΐσιο ὡς «Ἅγιο» μόνο σέ κάποια θέματα, ἐνῶ γιά ἄλλα-ὅπως ἡ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ-εἴτε τηροῦν «σιγή ἰχθύος», εἴτε βαδίζουν σέ ἐκ διαμέτρου ἀντίθετη (καί παραπλανητική γιά τούς ὑπόλοιπους πιστούς) κατεύθυνση ἀπό τά λεγόμενα καί γραφόμενα τοῦ Ἁγίου!
«Πτυσσόμενη» πίστη στούς Ἁγίους δέν ὑπάρχει!
Δηλαδή πίστη πού «ἀνοιγοκλείνει ὡς ἀκορντόν», τοὐτέστιν νά «πιστεύουμε» σέ αὐτούς κατά τό δοκοῦν, δηλαδή ὅπου θέλουμε καί ὅταν ἐξυπηρετοῦν τά θελήματά μας καί ὄχι παντοῦ καί πάντα κατά τό θέλημα τοῦ Θεοῦ καί ἐκφρασμένο μέσῳ τῶν Ἁγίων Του!
Ἠ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ Ή ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ! (Αὐτοί κυρίως πού πρέπει νά λάβουν τό ἄνωθεν μήνυμα…γνωρίζουν ποιοί εἶναι!…).
Ἱστολόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ
Ἀκολουθεῖ ὅλο τό χειρόγραφο:
Σελίδα Τίτλου: "Σημεῖα τῶν καιρῶν 666".
Σελίδα Τίτλου: «Σημεῖα τῶν καιρῶν 666».
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!4
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!5
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!6
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!7
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!8
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!9
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!10
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΠΗΓΗ

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΥΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!


Όχι δεν είναι φωτογραφία από την Συρία ή από κάποια εμπόλεμη ζώνη όπου η Ορθοδοξία μας διώκεται.

Είναι φωτογραφία από το χωριό Δρυμάδες της Χειμάρας της Βορείου Ηπείρου.

Είναι μια φωτογραφία που απεικονίζει το αλύγιστο σθένος των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου μας.
Τι και αν οι αλβανικές αρχές κατέστρεψαν τον Άγιο Αθανάσιο,ο ελληνισμός είναι εδώ,η Ορθοδοξία μας είναι εδώ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσο και αν δεν μπορεί το αλβανικό κράτος να αποδεχτεί ότι η Βόρειος Ήπειρος σημαίνει Ελλάδα.

Δείτε στο facebook στην σελίδα Δρυμάδες news το συγκινητικό βίντεο από την σημερινή δέηση από το γκρεμισμένο εκκλησάκι:

https://www.facebook.com/163174023699768/videos/vb.163174023699768/1166420736708420/?type=2&theater

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις Δρυμάδες.Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook Drymades News

https://www.facebook.com/Drymades-News-163174023699768/timeline/









Αφιέρωση στον Άγιο Αθανάσιο γραμμένο στους δρόμους του χωριού.




http://ierosloxos2012.blogspot.gr

Λεβέντης: "Χάριν της πατρίδος δίνω ψήφο εμπιστοσύνης ακόμη και στο διάολο".

 
Φώτο ντοκουμέντο μέσα στο Τεκτονικό Μέγαρο: Ο Βασίλης Λεβέντης βαθιά χωμένος στη Μασονική Στοά…

σχόλιο Μ.: Γιατί όλοι "χάριν της πατρίδος" θα συνεργαστούν με τον "μακριά από 'δω" και κανένας με τον Θεό!;...

Ψήφο άποψης και όχι αντίδρασης χαρακτήρισε ο Βασίλης Λεβέντης την ψήφο στην Ένωση Κεντρώων. «Ο λαός δεν κάνει πλάκα. Για πλάκα είναι το πολιτικό σύστημα, το οποίο είναι και διεφθαρμένο και ανόητο και ασυνάρτητο», σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στις κατηγορίες ότι έχει βάλει συγγενείς του στα ψηφοδέλτια του κόμματος, η απάντησή του ήταν: «Είναι όλοι σε μη εκλόγιμες θέσεις. Έβαλα συγκεκριμένα τον αδερφό μου, ο οποίος είναι μεταλλειολόγος, δεύτερο στο Επικρατείας, γιατί πρώτη έβαλα την κ. Ηρώ Στεφάνου, καθηγήτρια του Παντείου. Πριν σπεύσουν να συκοφαντήσουν ας δουν έναν άνθρωπο που 30 χρόνια ήταν στα αζήτητα και ήρθε η Θεσσαλονίκη και με σήκωσε και με έβαλε στο επίκεντρο».

Ο ίδιος σημείωσε ακόμη πως αν εκλεγεί, θα προτείνει τη μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων κατά 50%, ενώ τόνισε ότι «η αλαζονεία του δικομματισμού πρέπει να ραπιστεί».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, ο κ. Λεβέντης σημείωσε πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. «Δεν είμαστε Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ. Ο Λεβέντης δεν λέει όχι σε όλα. Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να ζητήσω ούτε υπουργείο ούτε τίποτα».

«Χάριν της πατρίδος δίνω ψήφο εμπιστοσύνης ακόμη και στο διάολο», ανέφερε ο κ. Λεβέντης, τονίζοντας πως από την Ένωση Κεντρώων δεν θα υπάρχει θέμα να ξαναγίνουν εκλογές. Διευκρίνισε πάντως πως θα πρέπει τα κόμματα να δεχτούν τα σημεία που θέτει η Ένωση Κεντρώων.


http://www.newsbeast.gr

Φώτο ντοκουμέντο μέσα στο Τεκτονικό Μέγαρο:
Ο Βασίλης Λεβέντης βαθιά χωμένος στη Μασονική Στοά…


http://hellasforce.com
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2015/09/blog-post_441.html

Ο Πούτιν παρασημοφόρησε βουλευτή ο οποίος συνέταξε τον νόμο κατά της ομοφυλοφιλίας.


σχόλιο Γ.Θ :  Όσο μεγαλώνει το μίσος και ο πόλεμος της αντίχριστης τάξης πραγμάτων κατά του Πούτιν, άλλο τόσο πρέπει να μεγαλώνει και η προσευχή μας για την Ρωσία και τον ηγέτη της.


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν παρασημοφόρησε «για το ευσυνείδητο έργο του» τον βουλευτή Βιτάλι Μιλόνοφ, συντάκτη του νόμου ο οποίος ποινικοποιεί την ομοφυλοφιλική «προπαγάνδα» σε ανήλικους.
Ο κ. Μιλόνοφ, ο οποίος είναι μέλος της περιφερειακής Βουλής της Αγίας Πετρούπολης, ήταν μεταξύ πολλών προσωπικοτήτων που παρασημοφορήθηκαν από τον πρόεδρο της χώρας «για την κοινοβουλευτική δράση τους και το ευσυνείδητο έργο τους επί πολλά χρόνια».
«Είμαι πολύ υπερήφανος, αισθάνομαι σαν κάποιος να μου έδωσε μια προκαταβολή την οποία πρέπει να αποπληρώσω εργαζόμενος ακόμη πιο σκληρά», είπε ο βουλευτής μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Ο κ. Μιλόνοφ ήταν εκ των συντακτών του νόμου που καταδικάζει κάθε ομοφυλοφιλική «προπαγάνδα» σε ανηλίκους, ο οποίος επικρίθηκε από πολλές Δυτικές χώρες. Είναι επίσης γνωστός για τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς εναντίον των ομοφυλόφιλων. Αρκετές φορές έχει ζητήσει να ιδρυθεί «αστυνομία ηθών» στην Αγία Πετρούπολη και έχει οργανώσει «επιδρομές» σε γκέι μπαρ της πρώην αυτοκρατορικής πρωτεύουσας.
Πρόσφατα, ο βουλευτής ζήτησε να κλείσουν οι αρχές το Facebook, υποστηρίζοντας ότι στις σελίδες τους γίνεται ομοφυλοφιλική «προπαγάνδα», καθώς αναρτώνται εκεί φωτογραφίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου.
Οι διαδηλώσεις υπέρ της ομοφυλοφιλικής κοινότητας απαγορεύονται συστηματικά στη Ρωσία. Η ομοφυλοφιλία θεωρείτο έγκλημα μέχρι το 1993 και ψυχική ασθένεια μέχρι το 1999.

naftemporiki

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2015/09/blog-post_454.html

Συρία - Η Ρωσία προετοιμάζει μια επίθεση νίκης κατά των τζιχαντιστών και θα την πραγματοποιήσει με ή χωρίς τις ΗΠΑ

Μια καμπάνια λάνσαραν οι οι αντιτιθέμενοι στη συμφωνία μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ για να κατηγορήσουν τη Ρωσία ότι θέλει να προσαρτήσει στρατιωτικά τη Συρία όπως έκανε με τη Κριμαία. Στην πραγματικότητα η Μόσχα προετοιμάζει μιαν επιχείρηση κατά των τζιχαντιστών εφαρμόζοντας τις αποφάσεις του ΟΗΕ και θα την πραγματοποιήσει με ή χωρίς την Washington.
Στο περιθώριο του Οικονομικού Forum του Vladivostok στις 4 Σεπτέμβρη 2015 ο Vladimir Poutine επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να παρέμβει στη Συρία κατά των τζιχαντιστών. Η προετοιμασία της στρατιωτικής ανάπτυξης της Ρωσίας στη Συρία συνεχίζεται προκαλώντας το θυμό των δυτικών.

Ο ίδιος αρθρογράφος στο Al-Watan έκανε ήδη λόγο για δημιουργία Στρατιωτικής Επστροπής ρωσοσυριακής, για μεταβίβαση πληροφοριών από ρωσικούς δορυφόρους, για την άφιξη πολυάριθμων ρώσων ειδημόνων  και για διοχετεύσεις όπλων πιο σοφιστικέ απ΄ότι στο παρελθόν. Επιβεβαιώθηκε και από ισραηλινά μέσα Ynet και DebkaFile. Στη συνέχεια είχε αναφέρει και τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του αεροδρομίου στη Λαττάκεια.

H Ρωσία απαντώντας στην κλήση της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας και στο πλαίσιο των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας προσανατολίζεται ν΄ακολουθήσει το παράδειγμα των ΗΠΑ κατά της Daesh, και να εξαπολύσει την δική της επίθεση εναντίον των τζιχαντιστών.

Η Ρωσία πληροφόρησε σχετικά τον αμερικανό επίτροπο Michael Ratney, κατά το ταξίδι του στις 28 Αυγούστου στη Μόσχα. Ο Sergey Lavrov δημόσια κάλεσε σε ένα συντονισμό με τον αμερικανικό στρατό απέναντι στους τζιχαντιστές.

Η Ομοσπονδία της Ρωσίας δεν προσανατολίζεται στο να περιορίσει απλά τη Daesh, αλλά να νικήσει όλους τους τζιχαντιστές που ανακήρυξαν το Ισλαμικό Εμιράτο, την al-Qaïda, ΤΟ Ισλαμικό Μέτωπο και κάθε άλλη οργάνωση. Ο καθένας πλέον αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει πια καμιά οργάνωση ένοπλη αντικυβερνητική που να μην διασυνδέεται με τους τζιχαντιστές. Αυτό είναι τόσο αληθινό που ως και το Πεντάγωνο αναγνώρισε ότι δεν έχει πια νέα από τους «μετριοπαθείς αντάρτες» που εκπάιδευσε για να πολεμήσουν τη Daesh αφού όλοι ανεξεραίτως ενσωματώθηκαν ήδη στην al-Qaïda.

Οι σύριοι που στην αρχή του πολέμου είχαν προστεθεί στους ξένους μαχητές επανεντάχθηκαν στην Συριακή Δημοκρατία μέσω πολυάριθμων συμφωνιών επανασυμφιλίωσης που ενεργοποιήθηκαν σε αυτά τα 3 χρόνια από την κυβέρνηση ή υιοθέτησαν τους σκοπούς των τζιχαντιστών.
Κατά συνέπεια αν οι ρώσοι αποφασίσουν να περάσουν σε δράση θα επιτεθούν στο σύνολο των οργανώσεων που ενσπείρουν τον τρόμο στη Συρία.

Οι δυτικοί πλέον δεν μπορούν να κρύψουν ότι ο «Εθνικός Συνασπσιμός των δυνάμεων της αντιπολίτευσης και της επανάστασης», που αυτοί αναγνώρισαν ως την αρχή που αντιπροσωπεύει το συραικό λαό υποστηρίζει τους τζιχαντιστές. Επομένως αυτοί οφείλουν να υπολογίσουν τα πολιτικά κόμματα στη Συρία συμπεριλαμβανομένων αυτών που συμμάχησαν στο Baas για ν΄αντιπαρατεθούν στους τζιχαντιστές.

Οι δυτικοί που έκλεισαν τις Πρεσβείες τους και στερήθηκαν από κάθε μέσο ανάλυσης γι αυτό που συμβαίνει στη χώρα διέπραξαν πολλά αποφασιστικά λάθη. Αγνοούν την μετεξέλιξη της συριακής κοινωνίας σε αυτά τα 4 χρόνια του πολέμου.
προς Ταρτούς
Πρώρα απ΄όλα υπάρχουν βέβαια πολιτικές διαμάχες στη Συρία αλλά όχι εμφύλιος πόλεμος. Σχεδόν το σύνολο των  πολιτών έχουν συστρατευθεί πίσω από τον πρόεδρο el-Assad εναντίον της ξένης επίθεσης που απειλεί την επιβίωση του πολιτισμισμού του Levant. Ο τύπος των ατλαντιστών εκτιμά ότι η συριακή κυβέρνηση δεν ελέγχει παρά το 20 % του εδάφους και ότι σύντομα θα πέσει. Το συριακό έδαφος που κατοικείται είναι περιορισμένο ενώ η έρημος είναι ευρύτατη. Το συριακό κράτος επέλεξε περισσότερο να υπερασπιστεί τους πληθυσμούς παρά το έδαφος με τα διυληστήρια και τις εγκαταστάσεις αερίου. Σύμφωνα με τη συριακή κυβέρνηση το 20 % του πληθυσμού αναγκάστηκε από τις μάχες να καταφύγει στο εξωτερικό το 75 % βρίσκεται υπό την προστασία του κράτους και μόνο ένα 5% το πολύ βρίσκεται στα ευρύτατα εδάφη όπου κινούνται οι τζιχαντιστές.

Έπειτα αν το 2011 πολλοί πίστεψαν στο μύθο της «αραβικής άνοιξης» η βκατάσταση δεν είναι η ίδια σήμερα. Το σχέδιο του Υπ. Εξωτερικών ΗΠΑ να επιβάλει στην εξουσία του Αδερφούς Μουσουλμάνους σε όλον τον αραβικό κόσμο προκάλεσε εκτεταμένη φωτιά. Η αιγυπτιακή εμπειρία έγινε προς αποφυγή. Έπειτα η επιχείρηση «Ηφαίστειο της Δαμασκού» τον Ιούλιο του 2012, η διαμάχη είναις ένας πόλεμος με τους τζιχαντιστές. Η επιλογή πλέον δεν είναι στο αν είσαι υπέρ ή κατά του εθνικιστικού κόμματος Baas, αλλά αν είσαι υπέρ ή κατά του μοντερνισμού. Οι τζιχαντιστές υπερασπίεζονται ένα μοντέλο μιας κοινωνίας που διοικείται από άνδρες πολύγαμους όπου οι γυναίκες δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους παρά με πέπλο και να συνοδεύονται από άρρεν μέλος της οικογένειας, όπου οι ομοφυλόφιλοι θανατώνονται,όπου μόνο το ισλάμ είναι εξουσιοδοτημένο και όπου η πρακτική του ουαχαμπιτισμού είναι υποχρεωτική.

Είναι ήδη εντυπωσιακό ότι 5% του πληθυσμού δέχεται να ζει σε ζώνες που ελέγχονται από τζιχαντσιτές.Αγκυλωμένοι στο μύθο της αραβικής άνοιξης που οι ίδιοι δημιούργησαν και οι ίδιοι κατέστρεψαν οι δυτικοί έχασαν την επαφή με την πραγματικότητα.

Διατείνονται ότι υποστηρίζουν ένα κίνημα δημοκρατικό αντίπαλο στον πρόεδρο el-Assad. Αλλά συν τω χρόνω ο πόλεμος για τη δημοκρατία εμφανίζεεται να είναι μια πολυτέλεια και όχι μόνο γιατί οι δημοκράτες υποστηρίζουν τον πρόεδρο el-Assad κατά των τζιχαντιστών αλλά αυτός εμφανίζεται και ως ο καλύτερος πρωταθλητής τους.
2_-_1-28-94b23 (1)
Παίροντας πληροφορίες αποκλειστικά από το Observatoire syrien des Droits de l’homme ο δυτικός τύπος επέλεξε να  εθίσει την κοινή γνώμη. Το  OSDH δεν είναι μια ουδέτερη Ένωση αλλά ένα όργανο προπαγάνδας των Αδερφών Μουσουλμάνων. Η Αδερφότητα είναι η μήτρα όλων των τζιχαντιστικών οργανώσεων. Όλοι οι αρχηγοί τους είναι μέλη ή παλιά μέλη των Αδερφών Μουσουλμάνων από τον Ayman al-Zaouahiri ως τον Zahran Allouche. Οι δυτικοί πληρώνουν σήμερα τις συνέπειες 4 χρόνων προπαγάνδας.

Πέραν από τις δηλώσεις προς εντυπωσιασμό του François Hollande έστειλε μυστικά μια στρατιωτική αντιπροσωπεία στη Δαμασκό για ν΄αποκτήσει την εξουσιοδότηση για πτήσεις πάνω από το Βορρά της Συρίας. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Obama διέταξε να βοηθηθεί το συριακό κράτος κατά την υπεράσπιση της Hassaké. Στις 27 και 28 Ιουλίου οι 2 δυνάμεις συντονισμένα απώθησαν την Daesh. Οι βομβαρδισμοί της συμμαχίας στοίχισαν τη ζωή σε  3 000 περίπου τζιχαντιστές.

Λογικά η επόμενη φάση θα όφειλε να συμπεριλαμβάνει και τις ρωσικές δυνάμεις στη συμμαχία anti-Daesh αλλά αυτό είναι λίγο πιθανό. Στην πραγματικότητα ΗΠΑ και Γαλλία που αντιτίθενται στην συμφωνία με Ιράν σκοπεύουν να επεκτέινουν το χάος όχι μόνο στη μέση Ανατολή αλλά και στην Βόρεια Αφρική και στη Μαύρη Θάλασσα.Είναι αυτοί που κατηγορούν τη Ρωσία ότι θέλει «να σώσει τον Άσαντ» από την «αραβική άνοιξη».

Μάλλον θα παρακολουθήσουμε βομβαρδισμό της Daesh από 2 διαφορετικές συμμαχίες με διαφορετικούς ρόλους οι ΗΠΑ απασχολούμενες με Ιράκ και η Ρωσία με Συρία. Voltairenet 14.9.15

Ραβίνος: «Η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη και η καταστροφή του Χριστιανισμού είναι “υπέροχα νέα”, γιατί έτσι θα έρθει ο Μεσσίας» (video)




Πρόκειται περί του ραβίνου David Touitou του κινήματος Χαμπάντ. Η  Chabad Lubavitch είναι ένα Χασιδικό κίνημα του Ορθόδοξου Ιουδαϊσμού, με έδρα το Crown Heights του Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη. 
Όλο το βίντεο (που είναι του 2013) εδώ. -  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Δεν υπάρχει θάνατος! Κι ας το νομίζουν όλοι! Τρομερή απάτη!


σχόλιο Γ.Θ : Μακάρι η μικρή αυτή ομιλία να μπορούσε να φτάσει σε κάθε πονεμένο και απελπισμένο αδελφό μας, που γεύτηκε την πίκρα της απώλειας δικού του ανθρώπου.

Αυτό που με κατέπληξε είναι πως οι Ρώσοι πέθαιναν ήρεμα, ενώ οι δυτικοί με φόβο κατά το πλείστον.
Οι Ρώσοι, επειδή δεν πιστεύουν σ' αυτή την ζωή, εύκολα την αποχωρίζονται και οδεύουν στο άγνωστο.
...δεν ετοιμαζόμαστε για τον θάνατο, αλλά ετοιμαζόμαστε για την αθάνατη ζωή.
Μόνο αναπνέοντας βαθειά την Αιωνιότητα από τώρα, νικάμε τον φόβο του θανάτου.

Μητροπολίτης Αντώνιος Σουρόζ (Anthony Bloom Metropolitan of Sourozh)

www.agiazoni.gr
http://apantaortodoxias.blogspot.gr/2015/09/anthony-bloom-metropolitan-of-sourozh.html

Η Ύψωση του Τίμιου Σταυρού με… απλά λόγια.

14 Σεπτεμβρίου
 
Γύρω στο 306 μ.Χ. στην Ιταλία ήσαν δύο βασιλιάδες: ο Μαξέντιος και ο Μέγας Κωνσταντίνος.
Ο Μαξέντιος καταδίωκε τους χριστιανούς, εξόριζε πολλούς άδικα, άρπαζε την περιουσία τους, ατίμαζε τις γυναίκες των αρχόντων, έκανε πολλά παράνομα έργα. Ο κόσμος τον μισούσε. Ο Μέγας Κωνσταντίνος λυπόταν τους Χριστιανούς και ήθελε να τους ελευθερώσει. Όμως φοβόταν τον αντίπαλο του, επειδή ήταν ισχυρότερος. Μια μέρα, εκεί στο στρατόπεδο, είδε ένα Σταυρό στον ουρανό και πάνω του έγραφε με φωτεινά γράμματα: «Κωνσταντίνε, εν τούτω νίκα». Είδαν το σημείο και οι στρατιώτες. Τότε ο Βασιλιάς έφτιαξε έναν σταυρό, τον κρατούσαν μπροστά οι στρατιώτες, και πολέμησε κατά του Μαξεντίου.
Ο εχθρός νικήθηκε.
Ο Μαξέντιος και οι εκλεκτοί του στρατηγοί έπεσαν μέσα στον Τίβερη ποταμό και πνίγηκαν. Τότε οι Ρωμαίοι άνοιξαν τις πύλες και υποδέχθηκαν το Μέγα Κωνσταντίνο με πανηγυρισμούς. Αφού έγινε μονοκράτορας ο Μέγας Κωνσταντίνος, έδωσε αρκετά χρήματα και βοηθούς στη μητέρα του, η οποία προθυμοποιήθηκε να πάει στους Αγίους τόπους και να βρει τον Τίμιο Σταυρό. Η Αγία Ελένη έβαλε σκοπό στη ζωή της, εκτός από το να υπηρετεί το Θεό και να τον λατρεύει, να βρει τον Τίμιο Σταυρό πάνω στον οποίο σταυρώθηκε ο Χριστός.
Έτσι, το 325 μ.Χ. μεταβαίνει στα Ιεροσόλυμα και εκεί αρχίζει την έρευνα. Για το σκοπό αυτό πήρε μαζί της πολύ στράτευμα και στρατηγούς που θα τη βοηθούσαν στο έργο της. Μάζεψε πληροφορίες από τον Επίσκοπο και από τους ντόπιους γέροντες για το μέρος της σταυρώσεως. Εκεί που έψαχνε παρουσιάστηκε στην Αγία Ελένη μία Εβραία και της είπε ότι ο τάδε Εβραίος γνωρίζει ακριβώς το μέρος όπου βρίσκεται θαμμένος ο Τίμιος Σταυρός. Η Βασίλισσα τον ζήτησε και εκείνος την οδήγησε στο Γολγοθά, εκεί ακριβώς όπου ήταν σκεπασμένοι με τα χώματα οι τρεις σταυροί. Εκεί έγινε η ανασκαφή και βρέθηκαν και οι τρεις σταυροί. Δεν γνώριζαν όμως ποιος από τους τρεις ήταν ο Τίμιος Σταυρός. Σε ένα σπίτι κοντινό βρισκόταν μια άρρωστη –  γυναίκα που μόλις είχε πεθάνει. Σκέφθηκαν και άγγιξαν πάνω της ένα – ένα τους σταυρούς. Με το Σταυρό του Κυρίου η γυναίκα αναστήθηκε.
Η Αγία Ελένη έκτισε το Ναό της Ανάστασης στο Γολγοθά, έκοψε τον Τίμιο Σταυρό σε δύο ίσα μέρη και έκανε δύο Σταυρούς με λιγότερο πάχος. Από αυτούς τους δύο, τον ένα τον τοποθέτησε στο Ναό της Ανάστασης στο Γολγοθά και τον άλλο τον πήρε μαζί της όταν επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη. Κατά το 614 μ.Χ. ο Πέρσες κατέλαβαν τους Αγίους Τόπους, άρπαξαν τον Τίμιο Σταύρο από το Ναό της Ανάστασης και τον πήραν στην πατρίδα τους. Ύστερα από αυτό, το 628 μ.Χ., ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος εκστράτευσε στην Περσία, νίκησε τους Πέρσες και τους ανάγκασε να ελευθερώσουν τους αιχμαλώτους και να του παραδώσουν τον Τίμιο Σταυρό: Απρίλιος του 628 μ.Χ. Μετά ο Ηράκλειος γύρισε με άπειρα λάφυρα στην Κωνσταντινούπολη, όπου του έγινε ενθουσιώδης υποδοχή. Τον επόμενο χρόνο μετέφερε στα Ιεροσόλυμα τον Τίμιο Σταύρο και τον ύψωσε στον Γολγοθά, 14 Σεπτεμβρίου, εκεί που άλλοτε τον είχε στήσει η Αγία Ελένη. Κλήρος και λαός έψελναν: «Σώσον, Κύριε, τον λαόν ΣουΚαι ευλόγησον την κληρονομίαν Σου Νίκας τοις Βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σόν φυλάττων δια του Σταυρού σου πολίτευμα».Λέγουν ότι ο ίδιος ο Αυτοκράτορας, ντυμένος βασιλικά ρούχα, βαστούσε το Σταυρό και βάδιζε στους δρόμους της Ιερουσαλήμ για να τον πάρει στο Γολγοθά. Δίπλα του βάδιζε ο Πατριάρχης Ζαχαρίας. Σε μια στιγμή ο Αυτοκράτορας σταμάτησε. Δεν μπορούσε να κινηθεί ούτε μπροστά ούτε πίσω. Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόρησαν. Τότε ο Πατριάρχης Ζαχαρίας συμβούλεψε το Βασιλιά να βγάλει τα πολυτελή ρούχα και να φορέσει ρούχα φτωχικά για να μοιάσει με τον ταπεινό Ιησού. Ο Βασιλιάς συμφώνησε πλήρως και μάλιστα έβγαλε και τα παπούτσια του και ανέβηκε στο Γολγοθά ξυπόλυτος.
Η Αγία Ελένη μαζί με τους Σταυρούς βρήκε και τους Τίμιους Ήλους (3) με τους οποίους οι Ιουδαίοι κάρφωσαν το Σώμα του Σωτήρος μας. Τους δώρισε στον γιο της. Εκείνος έβαλε το ένα καρφί στην περικεφαλαία του, το δεύτερο στο χαλινάρι του ίππου του και το τρίτο, με ένα τεμάχιο Τιμίου Ξύλου, τα έκρυψε σε μια κολόνα του ανδριάντα του για να προφυλάγεται η Κωνσταντινούπολη. Επίσης ο Μέγας Κωνσταντίνος έκρυψε στο υπόγειο του ανδριάντα του τους δύο σταυρούς των ληστών, τα δώδεκα κοφίνια και τα επτά πανέρια όπου έβαλαν τα περισσεύματα των ευλογηθέντων ψωμιών καθώς και το τσεκούρι του Νώε με το οποίο έφτιαξε την Κιβωτό. Το μήκος του Τίμιου Σταυρού ήταν δεκαπέντε πόδια, το πλάτος ήταν οκτώ πόδια και το πάχος ήταν μία σπιθαμή.Εκεί όπου ήταν σκεπασμένος με τα χώματα ο Τίμιος Σταυρός βλάστανε πάντοτε Βασιλικός.
 

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Η ΣΥΡΙΑ - Υψωσαν τον Σταυρό στη Μααλούλα.

Στρατής Μαζίδης

Για αυτό αντέχει ακόμη η Συρία μολονότι πολεμά μόνη της εναντίον ολόκληρου του Δυτικού κόσμου.


Στην ιστορική Μααλούλα, το ζωντανό κειμήλιο της Χριστιανοσύνης όπου ακόμη ομιλούνται τα αραμαϊκά, πραγματοποιήθηκαν σήμερα αρκετές ετοιμασίες εν όψει της αυριανής εορτής της υψώσεως του Τίμιου Σταυρού.

Είμαστε κι εμείς νοερά όσο μπορούμε στο πλευρό των Σύριων που εξακολουθούν να αντιστέκονται κι ευχόμαστε ο Τίμιος Σταυρός να του δώσει τη δύναμη που χρειάζονται μέχρι το τέλος.


http://www.freepen.gr/2015/09/blog-post_342.html