ΕΚΤΑΚΤΟ! Δυναμική παρέμβαση Εθνικιστών πριν λίγα λεπτά στην Παλαιά Βουλή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΠΡΙΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ – ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ” ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Εθνικιστές και πατριώτες παρενέβησαν δυναμικά στη συζήτηση που γινότανε για το λαθρονομοσχέδιο στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής. Όλοι οι παριστάμενοι του πάνελ ήταν υπέρ του λαθρονομοσχεδίου και αντίθετη άποψη καμμία. Την πρώτη παρέμβαση έκανε ο εκδότης του Στόχου Σάββας Χατζηπαρασκευάς διαμαρτυρόμενος για τον παραλληλισμό των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας με τους λαθρομετανάστες. Στην συνέχεια ακούστηκαν συνθήματα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ενώ πήρε τον λόγο και το μέλος του Π.Σ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συναγωνιστής Παναγιώταρος,

ο οποίος τους είπε: «Ωραία δημοκρατία έχετε… Δεν ακούστηκε καμμία αντίθετη άποψη. Το κατάντημά σας φαίνεται από το γεγονός ότι μέλη των αντιρατσιστικών οργανώσεων και κομμάτων της άκρας αριστεράς χειροκροτούν τον πρόεδρο του συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων! Άξιος ο μισθός σας! Φαίνεται πως όλους σας κάτι σας ενώνει…» Νεώτερη ενημέρωση και πλήρης σε λίγο…

ΠΗΓΗ

Αποκορύφωμα ανδρισμού και αυτογνωσίας από τους αναρχικούς και τους επαγγελματίες αντιρατσιστές!!


Αποκορύφωμα ανδρισμού και αυτογνωσίας από τους αναρχικούς και τους επαγγελματίες αντιρατσιστές!!

Στην πρώτη περίπτωση δείγματα ανδρισμού από τους αναρχικούς μπορείτε να δείτε στην παρακρατική σελίδα του indymedia στην οποία έχουν ανεβάσει φωτογράφιες και κείμενα για τις επιθέσεις τους σε περαστικούς!
Από την μανία τους δεν γλύτωσε ούτε μια μοναχή!
Αυτό ήταν ένα ανδραγάθημα...που φυσικά ξέχασαν να το γράψουν!!! ...Η ηλικιωμένη γυναίκα δέχτηκε την επίθεση την ώρα που έβγαινε από τον σταθμό του μετρό και γλύτωσε χάρη στην επέμβαση κάποιων φωτογράφων που όλος τυχαίως ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα είχαν κάνει πάρτυ με τέτοιο υλικό...προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα!
Συγχαρητήρια είστε μεγάλοι μάγκες!!!

Εκτός όμως από τα δείγματα ανδρισμού των χρήσιμων-ηλιθίων είχαμε και κάτι που μας παραξένεψε....
Σε μια κρίση αυτογνωσίας ανήρτησαν πανό που έγραφε πως "ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ"...


Αν και δεν χρειαζόταν να το γράψετε...γνωρίζει όλος ο κόσμος τι είστε...
παρόλα αυτά....Μπράβο!!...μπορεί να μην ήταν τεράστιο βήμα αλλά κάτι είναι και αυτό...το γνώθι σ'αυτόν μπορεί να σας βοηθήσει...

* Η φωτογραφία προέρχεται από το zougla.gr

ΠΗΓΗ

Ζητήματα ασφαλείας από την απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας στους μετανάστες

Στο άμεσο μέλλον αναμένεται να εμφανισθούν οι πρώτες συγκρούσεις εθνοτικών ομάδων αλλά και ενέργειες χειραγώγησής τους από ξένα κέντρα, οδηγώντας τη χώρα σε αποσταθεροποίηση.

Έντονο προβληματισμό και ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες. Χωρίς να εξετασθούν οι σκοπιμότητες που εξυπηρετεί, το επίμαχο σχέδιο νόμου (σ/ν), για το οποίο έχει τεθεί και ζήτημα συνταγματικότητας, δε συντάχθηκε από κάποια αρμόδια υπηρεσιακή επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών αλλά αποτελεί έργο Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης συγκεκριμένων ιδεοληψιών, με αποτέλεσμα να μη λαμβάνει σε καμία περίπτωση υπόψιν το ιδιαίτερο γεωπολιτικό περιβάλλον της Ελλάδας. Βεβαίως είναι μάταια οποιαδήποτε σύγκριση με αντίστοιχα νομοθετήματα κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πολλώ δε μάλλον όταν το 70% των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη διέρχονται από την Ελλάδα.
Εν αντιθέση με αρκετά ευρωπαϊκά κράτη, η Ελλάδα δεν υπήρξε αποικιοκρατική δύναμη ούτε εξέφρασε ποτέ ανάγκη για επιπλέον εργατικό δυναμικό, παρ΄όλα αυτά δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται ανεξέλεγκτα τεράστιο κύμα λαθρομεταναστών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων -όπως διαπιστώνεται- δεν δύναται να αφομοιωθεί από την Ελληνική κοινωνία. Κι όμως, χωρίς να έχουν αποκτήσει Ελληνική συνείδηση ή χωρίς καν να γνωρίζουν οι αρμόδιες κρατικές αρχές πόσοι και ποιοι ζουν εντός της επικράτειας της Χώρας, η κυβέρνηση θέτει εν μέσω γενικευμένης κρίσης τη χορήγηση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες ως κορυφαία προτεραιότητα.
Συνοπτικά, με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης:
1. Η Ελλάδα εισέρχεται σε τροχιά αποσταθεροποίησης. Η χορήγηση πολιτικών δικαιωμάτων θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε συσπείρωση των διαφόρων εθνοτικών ομάδων και σε ενέργειες χειραγώγησης από τα εθνικά τους κέντρα (κυρίως από την όμορη Αλβανία και το μουσουλμανικό Πακιστάν, στενού συμμάχου της Τουρκίας), μειώνοντας κατακόρυφα τη διπλωματική ισχύ από "εσωτερικές πιέσεις". Δίνει αντιφατικά μηνύματα στο εξωτερικό, πλήττοντας το κύρος και την εικόνα της διεθνώς ενώ εντείνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Μακροπρόθεσμα αναμένεται η δημογραφική αλλοίωση συγκεκριμένων περιοχών, ιδιαίτερα των εθνικά ευαίσθητων ακριτικών περιοχών της Θράκης, της Ηπείρου και του Ανατολικού Αιγαίου.
2. Ανοίγει ο δρόμος για μαζικές "ελληνοποιήσεις" και χορήγηση ευρωπαϊκών διαβατηρίων. Αυξάνεται δηλαδή αλματωδώς ο αριθμός των ατόμων που απολαμβάνουν τα δικαιώματα του Ευρωπαίου πολίτη που μπορούν μετακινούνται ελεύθερα στο εσωτερικό της, όταν αποδεδειγμένα η κουλτούρα του Ισλάμ βρίσκεται σε διαμετρικά αντίθεση θέση από τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Ήδη, η απουσία δικλείδων ασφαλείας και οι χαλαρές ρυθμίσεις που επιτρέπουν τη μαζική "ελληνοποίηση" αλλοδαπών πιθανόν να οδηγήσει στην ακύρωση του μνημονίου για τη κατάργηση της βίζας στους Έλληνες πολίτες που επισκέπτονται τις ΗΠΑ.
3. Αποκτούν δικαίωμα διορισμού σε νευραλγικές θέσεις της Δημόσιας Διοίκησης και ειδικότερα στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι αλλοδαποί με ελάχιστα χρονικά διαμονή στη Χώρα και τα παιδιά τους που γεννήθηκαν εδώ.
Η δήλωση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου ότι οι "μετανάστες θα βοηθήσουν το Στρατό" επιδέχεται πολλών ερμηνειών. Είμαστε σε θέση να έχουμε τα επόμενα χρόνια "Έλληνα" αστυνομικό αλβανικής καταγωγής στα Ιωάννινα ή "Έλληνα" στρατιωτικό πακιστανικής καταγωγής σε νευραλγικές μονάδες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων;

ΠΗΓΗ

η προπαγανδα των αναρχοαπλυτων μετα το σημερινο τ.ιμπουκι τους



ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ....300 (!!)ΑΤΟΜΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ.. και μετά πάλι θα κρυφτείτε στον βόθρο σας.

ΤΙ? ΚΑΝΑΤΕ? ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?? ΤΙ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ

ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΕΡΜΟΥ..ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΤΟΜΑ

ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 150 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ 10ΑΔΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣς ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, χάζευαν τα περιστέρια.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΓΕΛΑΓΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ 20 ΜΑΖΙ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ 20 ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ.

1.500 ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΜΕΤΡΑΓΑΝ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΨΕΥΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ


http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=21388

(προλάβετε να το δείτε αναρτημένο στο indymedia...ιστορική στιγμή...δεν έχουν προλάβει να το σβήσουν ακόμη)



http://hellenicrevenge.blogspot.com/

EΛΕΓΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ SOROS.



ΤΑ ΜΑΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ EΔΕΙΡΑΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ....

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ INDYMEDIA TO ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ.

ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1129402#1129402


Προληπτικούς ελέγχους σε οδηγούς και περαστικούς διενήργησαν οι ομάδες περιφρούρησης της αναρχικής αντιεξουσιαστικής συγκέντρωσης. Αφού βεβαιώνονταν για τα πολιτικά τους φρονήματα, μετά,κατά το δοκούν,άρχιζε το ξύλο. 50χρονος διέπραξε το έγκλημα να φοράει κράνος που έλεγε "Εν τούτω νίκα", τουρίστρια κρατούσε σημαιάκι της Ελλάδας και το κουνούσε χαρούμενη, ενώ 2 καλόγριες προπηλακίστηκαν όπως τους άρμοζε.

Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν σε οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου, ο οποίος σύρθηκε στην άσφαλτο, έφαγε γερό ξύλο από 40 κρανοφόρους και όλα αυτά μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των 2 μικρών παιδιών του. Τα παιδάκια έκλαιγαν γοερά, για αυτό και οι κρανοφόροι χτυπούσαν τα παλούκια τους πάνω στο αυτοκίνητο για να σταματήσουν επιτέλους.

Μπορεί οι παραπάνω συμπεριφόρες να μην εκφράζουν παρά μια μικρή μειοψηφία, αλλά ας σκέφτουμε όλοι μαζί δύο συνθήματα:

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

Την επόμενη φορά ο "χώρος" ας περιφρούρησει, όχι τους περαστικούς, αλλά τα ίδια τα άτομά του από την ξεφτίλα και τη συνέργεια σε τραμπούκικες φασιστικές συμπεριφορές.

Υ.Γ. Εννοείται ότι οι μικρές μειοψηφίες αναπτύσσονται όπου υπάρχει ανοχή και συνενοχή και όπου υπάρχουν προϋπάρχουσες αντίστοιχες αντιλήψεις.

Υ.Γ. Και για ακόμη μια φορά: η άμεση δημοκρατία δε σημαίνει ζούγκλα, η αναρχία δε σημαίνει χάος.

ventetta
hellenicrevenge