ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ


dsc02433Για τέταρτη φορά φέτος πετροβολήθηκε το ταπεινό βιβλιοπωλείο μας στην Πανεπιστημίου από τους ρουφιάνους της Νέας Τάξης , ενώ το βιβλιοπωλείο μας στην Θεσσαλονίκη δέχθηκε την πρωτοχρονιά βομβιστική επίθεση με γκαζάκια από τους ρουφιάνους της Νέας Τάξης. Και είμαστε σίγουροι οτι αυτοί είναι πίσω από όλα αυτά, αφού εμείς εναντίον τους μιλάμε κάθε μέρα και υπέρ των δικαίων του λαού.


Πηγές: liako

Video - ντοκουμέντο από μασονική τελετή στην Αθήνα

Είναι ένα video-ντοκουμέντο όπως και να το κάνουμε. Από την στοά στην Αθήνα όπου γίνεται τελετή μασόνων. Και βέβαια προσέξτε τα σύμβολα που χρησιμοποιούν και είναι πανομοιότυπα με της θρησκείας μας για να νομίζει ο κόσμος ότι δεν πρόκειται για αντιορθόδοξη οργάνωση. Ας μας πούνε και ποιοι είναι μέσα;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Πηγή:troktiko

Η Τουρκία διεκδικεί επίσημα πλέον το μισό Αιγαίο


Άσκηση - πρόκληση στο Αιγαίο

υπό την ονομασία HEGEMON (Ηγεμόνας)


Με την διεξαγωγή μίας άσκησης, με διεθνή συμμετοχή, κατά το 2ο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, υπό την ονομασία HEGEMON (Ηγεμόνας) η Τουρκία προσπαθεί να κάνει μία δυναμική και προκλητική συγχρόνως επανεμφάνιση στο Αιγαίο. Στα έγγραφα που αφορούν τον σχεδιασμό της άσκησης η Άγκυρα ουσιαστικά αποκαλύπτει και τις πραγματικές της προθέσεις.
Πιο συγκεκριμένα , τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου παρουσιάζονται με διαφορετικό χρώμα από την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα ενώ όσο αφορά τα όρια έρευνας και διάσωσης αυτά τοποθετούνται στον 25ο μεσημβρινό, στο μέσω δηλαδή του Αιγαίου! Ας σημειωθεί πως με του χάρτες αυτούς η Άγκυρα "ενημερώνει" τις συμμαχικές χώρες που θα λάβουν μέρος στην άσκηση.

Επιπροσθέτως, κάποιες από τις περιοχές τις οποίες οι Τούρκοι δεσμεύουν ανήκουν στο FIR Κωνσταντινούπολης και στο FIR Αθηνών. Είναι προφανές πως η Τουρκία, μέσω μίας ψευτοδιαδικασίας συντονισμού μεταξύ δύο περιοχών που ανήκουν σε γειτονικά FIR, προσπαθεί να τους ασκήσει έλεγχο ως μία ενότητα με αποτέλεσμα να επιβάλλει και να νομιμοποιήσει τις διεκδικήσεις της.
Η Άγκυρα με την σχεδιαζόμενη αυτή άσκηση πρόκληση προσπαθεί να «παρασύρει» και άλλες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ στους μόνιμους σχεδιασμούς της για την αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και ζωτικών συμφερόντων στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άσκηση είναι μίας μεγάλης κλίμακας αεροναυτική ενέργεια η οποία θα διεξαχθεί σε περιοχές που θα δεσμευθούν σε όλο το Αιγαίο. Ο «Ηγεμόνας» πρόκειται να διεξαχθεί από το τουρκικό γενικό επιτελείο και σε αυτήν έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν με δυνάμεις τους το Βέλγιο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ολλανδία.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στην ελληνική πλευρά , η άσκηση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και επεισόδια έρευνας και διάσωσης, ενώ αναμένεται να ακολουθηθεί και η συνήθης τουρκική πρακτική της μη κατάθεσης σχεδίων πτήσης.
Τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουν ασφαλώς προκαλέσει το ενδιαφέρον αλλά και την ανησυχία της Αθήνας η οποία μέσω διπλωματικών και άλλων καναλιών τόσο σε διμερές όσο και σε συμμαχικό επίπεδο έχει αρχίσει μία εκστρατεία ενημέρωσης των χωρών που έχουν προσκληθεί τόσο για τις ελληνικές θέσεις όσο και για τις παράνομες τουρκικές διεκδικήσεις.
Ταυτοχρόνως, επισημαίνεται η προσπάθεια της Τουρκίας να επιτύχει έστω και εμμέσως την νομιμοποίηση των όποιων διεκδικήσεων της εκμεταλλευόμενη την παρουσία των 4 χωρών σε μία τουρκικής έμπνευσης και οργάνωσης δραστηριότηταπροβοκάτσια.
Τον Αύγουστο του 1974, η Τουρκία εξέδοσε την ΝΟΤΑΜ 714/6.8.74 και επέκτεινε αυθαίρετα τα όρια του δικού της FIR προς τα δυτικά μέσα στο χώρο ευθύνης του FIR Αθηνών, στα όρια που όριζαν τις βλέψεις της στο Αιγαίο. Περελάμβαβαν τα νησιά Σαμοθράκη, Λήμνο, Λέσβο, Αγιο Ευστράτιο, Ψαρά, Αντίψαρα, Χίο, Ικαρία και όλα τα Δωδεκάνησα.
Η Τουρκία αξίωνε από τα αεροπλάνα που πετούσαν στο Αιγαίο, να γνωστοποιούν τη Θέση τους στους τουρκικούς σταθμούς ελέγχου και να παίρνουν απ' αυτούς οδηγίες πτήσης.Η Αγκυρα, αποφάσισε να πάρει πίσω την ΝΟΤΑΜ 714 μόλις στις 22 Φεβρουαρίου του 1980.
Τώρα επανέρχεται...


Πηγές: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Η μητέρα των επαναστάσεων-παραστάσεων δεν θα αργήσει


Έχει ήδη σχεδιαστεί. Ξεκίνησαν οι πρόβες. Αναμένουμε την «επίσημη πρώτη».

Μιλάω για τη «μητέρα» όλων των «παραστάσεων». Την «επανάσταση» των μεταναστών.

Από το in.gr:

«Αγνωστος πέταξε χειροβομβίδα, λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ της Τρίτης, στο στέκι μεταναστών που στεγάζεται στον ίδιο χώρο με το «Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα», στην οδό Τσαμαδού 13 στα Εξάρχεια.

Την ώρα εκείνη στο στέκι βρίσκονταν πολλά άτομα, γιατί συνεδρίαζε ο σύνδεσμος αντιρρησιών συνείδησης, αλλά και στα υπόλοιπα γραφεία υπήρχε κόσμος. Η χειροβομβίδα χτύπησε στο παράθυρο, αλλά δεν πέρασε στο εσωτερικό του δωματίου, καθώς υπήρχαν διπλά τζάμια. Έσπασε μόνο το εξωτερικό τζάμι, έπεσε στο πεζοδρόμιο όπου και εξερράγη.

Από τα θραύσματα προκλήθηκαν ζημιές σε τζάμι των γραφείων του στεκιού και του δικτύου, καθώς και σε μια πολυκατοικία και μια καφετέρια που βρίσκονται ακριβώς απέναντι.

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι είδαν ένα άτομο με ξυρισμένο κεφάλι να απομακρύνεται αμέσως μετά την έκρηξη προς τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Για την υπόθεση γίνεται έρευνα και προανάκριση από την κρατική ασφάλεια.

Την επίθεση καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «φασιστικού τύπου δολοφονική επίθεση». Σημειώνει, δε, ότι «τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες σκορπούν τον τρόμο και έχουν σκοπό να εκφοβίσουν κάθε δύναμη που αμφισβητεί, αντιστέκεται και κινητοποιείται. Το κίνημα της νεολαίας, οι εργαζόμενοι, οι κοινωνικά αδύνατοι δεν θα κάνουν βήμα πίσω» ».

Πλησιάζει φίλοι.

Σε λίγο σχετικά καιρό, όποτε οι σχεδιαστές κρίνουν και οι συνθήκες στην ΠαλαιοΚώσταινα επιτρέψουν, θα το ζήσουμε κι αυτό. Κάποιος μετανάστης θα παίξει το ρόλο του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ποιος; Αδιάφορο. Η διανομή των ρόλων δεν απασχολεί τους σκηνοθέτες. Μάλλον κάποιος φουκαράς, ενδεχομένως και νόμιμος. Όσο πιο αθώος είναι τόσο το καλύτερο. Για το ρόλο του Κορκονέα πάλι, κανένα πρόβλημα. Κι αν δεν υπάρξει θερμοκέφαλος-ανεγκέφαλος ντόπιος, θα βρεθεί κάποιος κομπάρσος-προβοκάτορας με «ξυρισμένο κεφάλι». Αν έχει και τατουάζ με την Ελληνική σημαία, ακόμα καλύτερα.

Τα λοιπά δεν είναι δύσκολο να τα φανταστείτε. Ο δεύτερος σκοτώνει τον πρώτο (ή περισσότερους, όσο πιο πολλά τα αθώα θύματα τόσο το καλύτερο). Άπαντες οι μετανάστες εν Ελλάδι, νόμιμοι και παράνομοι (ιδίως οι τελευταίοι ως πολυπληθέστεροι και μην έχοντας κάτι να χάσουν) «επαναστατούν». Γνωστοί-άγνωστοι-Συριζαίοι-προοδευτικοί-κοινωνικοευαίσθητοι-οικολόγοι-παρατηρητήρια κτλ πρωτοστατούν στην «επανάσταση». Οι νεοταξικοί παπαγάλοι με τα μαρκούτσια και τις κάμερες υπέρ των εξεγερμένων (όπως με «τα παιδιά»). Ταραχές, χάος, εμπρησμοί-βανδαλισμοί, περιουσίες πάνε περίπατο, πλιάτσικο κτλ. Κραυγές κατά του ρατσισμού-φασισμού, πάς Έλλην στο πυρ το εξώτερον, η αντιπολίτευση αξιώνει εδώ και τώρα νομιμοποίηση - απονομή ιθαγένειας - δικαίωμα ψήφου για όλους τους μετανάστες, η κυβέρνηση απούσα, το κράτος άφαντο κτλ κτλ.

Η συνέχεια επί της σκηνής

Αριστείδης



Πηγές: greekalert

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ

pirireismapΗ ήπειρος της Ανταρκτικής ανακαλύφθηκε το 1818. Ένας χάρτης όμως, γνωστός ως χάρτης του «Piri Reis», αντίγραφο του οποίου έγινε στην Κωνσταντινούπολη το 1513, παρουσιάζει σαφώς την ήπειρο της Ανταρκτικής. Πώς έγινε όμως αυτό αφού η Ανταρκτική ανακαλύφθηκε 300 έτη αργότερα; Η Ανταρκτική υποτίθεται ότι είναι καλυμένη με πάγους εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Τα δείγματα όμως που λήφθηκαν από το ίζημα βαθιά κάτω από την Ανταρκτική το 1949 αποκάλυψαν ότι μεγάλοι ποταμοί διέρρεαν την Ανταρκτική μέχρι 6000 έτη πριν, οπότε και πάγωσαν. Γιατί μας λένε ψέματα για την ανταρκτική; Ποιοι την έκαναν να παγώσει και τι έκρυψαν κάτω από τους πάγους;

Ο χάρτης παρουσιάζει επίσης μέρος των δυτικών ακτών της Ευρώπης και του Βόρειας Αφρικής με αρκετή ακρίβεια, και η ακτή της Βραζιλίας είναι επίσης εύκολα αναγνωρίσιμη. Τα διάφορα ατλαντικά νησιά συμπεριλαμβανομένων των Αζορών και των Κανάριων νησιών επίσης απεικονίζονται, όπως επίσης απεικονίζεται το μυθικό νησί Ανθίλλη.

Σε ορισμένες περιοχές της Νοτίου Αμερικής εμφανίζονται πάνω στο χάρτη οι εικόνες διαφόρων γεννών Νεφελίμ.



Πηγές: LIAKO