ΞΕΠΟΥΤΙΝΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ

Χοντρό άδειασμα έφαγε η Άγκυρα από τη Ρωσία με αφορμή τις άτοπες δηλώσεις Ερντογάν στα κατεχόμενα. Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντρ Λουκασέβιτς της Ρωσίας, αφού υπενθύμισε ότι στην Κύπρο υπάρχει ένα νόμιμο κράτος μόνο και κανένα άλλο , ξενέρωσε τον Ερντογκάν, τονίζοντας ότι "Μόνο τα ψηφίσματα του ΟΗΕ θα επιτρέψουν την επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας με ενιαία κυριαρχία, υπηκοότητα και διεθνή νομική υπόσταση».

Παρασκηνιακά μάλιστα ο Πούτιν ξεκαθάρισε στον Ερντογκάν ότι "Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν θα μείνουν αδιάφορες αν κινδυνεύσει η ασφάλεια της κυπριακής δημοκρατίας και έχουν τρόπους να το καταστήσουν αυτό σαφές".

Πληροφορίες μάλιστα λένε, ότι εξεπλάγη η Άγκυρα που θεωρούσε ότι λόγω της ανάπτυξης καλών οικονομικών σχέσεων με τους αγωγούς κτλ, η Ρωσία θα "έκανε γεργάρα" σε ότι αφορά το θέμα της Κύπρου.

Μετά όμως την καταστροφή των ρωσικής προέλευσης ρωσικών συστημάτων, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ήτανε CLUB-K, ο Πούτιν αγρίεψε.

Το υπουργείο μάλιστα των Εξωτερικών της Ρωσίας επαναβεβαίωσε ότι στηρίζει όλα τα ψηφίσματα του ΟΗΕ. Αυτό το δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Αλεξάντρ Λουκασέβιτς, σημειώνοντας ότι «μόνο αυτή η προσέγγιση θα επιτρέψει την επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας με ενιαία κυριαρχία, υπηκοότητα και διεθνή νομική υπόσταση».

Τάχθηκαν μάλιστα οι Ρώσοι εκ νέου υπέρ ενός ενιαίου κράτους με βάση το πρότυπο «διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία», κάτι που ανέφερε στις δηλώσεις της και η Αμερικανίδα υπουργός, Χίλαρι Κλίντον και το οποίο "διέφυγε από τα ελληνικά ΜΜΕ".

Η Ρωσία με τα γεγονότα που προκαλούν αβεβαιότητα για το καθεστώς στην Συρία και την έκθεση σε κίνδυνο της μοναδικής ναυτικής βάσης στην Α.Μεσόγειο,δεν επιθυμεί να κινδυνεύσουν οι καλές της σχέσεις με την Κύπρο.

Για το λόγο αυτό και ταρασκούνησε τους Τούρκους, αφού η Ελλάδα κοιμάται βαθειά μέσα στο μνημόνιο

ΠΗΓΗ

ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΑ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΦΟΝΤΑΜΕΛΙΣΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ"!

Η Τεκτονική στοά του Όσλο, επιβεβαίωσε ότι ο Anders Behring Breivik (32) ήταν μέλος της αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργός, όπως είπε στην εφημερίδα VK ο πρόεδρος της στοάς Ivar Α. Skaar.

"Η συμπεριφορά του είναι εντελώς ασύμβατη με τις αρχές και τις αξίες του τεκτονισμού", συμπλήρωσε ο Skaar.

Όταν συνελήφθη ο 32χρονος Μασόνος μακελάρης, δήλωσε ότι είναι "εθνικιστής", στην αστυνομία. Δεν είναι μέλος κανενός κόμματος και η μοναδική του επώνυμη ενασχόληση με τα κοινά, ήταν το προφίλ του στο facebook όπου ανέβαζε μουσικά βίντεο μόνο και κάποια σχόλια του εναντίον των μουσουλμάνων σε διάφορα forums.

Μασόνος, σιωνιστής και διάσημος blogger !

Nορβηγικά και Σουηδικά ΜΜΕ, γράφουν ότι ο Breivik ήταν "σιωνιστής και αντι-ισλαμιστής", αλλά και διάσημος blogger με το ψευδώνυμο Fjordman.
ΠΗΓΗ.
Δείτε και το μπλογκ του,όπου ξεχωρίζει η "υποστήριξή" του στο Ισραήλ!

Φυσικά,τα ελεεινά Μμε δεν τολμάνε να δημοσιεύσουν την αποκαλυπτική φωτογραφία του δολοφόνου με την μασωνική "στολή",ούτε να αναφέρουν τις φιλοσιωνιστικές απόψεις του!Απλά μιλάνε για έναν "χριστιανό φονταμελιστή ακροδεξιό που μισεί τους μουσουλμάνους"!!!

Η προπαγάνδα στο αποκορύφωμά της,προκειμένου να μη θιχτούν τα σιωνιστικά αφεντικά τους:Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς ούτε μια ολόκληρη χώρα που βυθίστηκε στο πένθος!

ΠΗΓΗ

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ