ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ...! ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ...! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...



Δύο πύραυλοι οι οποίοι εκτοξεύθηκαν από το συριακό έδαφος έπεσαν σε κατοικημένη περιοχή της Ιορδανίας με αποτέλεσμα των τραυματισμό ατόμων και τη δημιουργία πανικού στους κατοίκους της περιοχής των συνόρων.

Οι ιορδανικές δυνάμεις ανταπέδωσαν με πυραύλους, δημιουργώντας κλίμα έντονης αντιπαράθεσης, αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα που επικαλείται ανταποκριτή του πρακτορείο Anadolu. echedoros-a.gr
 


http://www.stoxos.gr/2012/08/blog-post_1539.html

Πρόκληση καρκίνου από την εμφύτευση microchip - Τι έλεγε ο γέροντας Παΐσιος


Κυνική ομολογία πρόκλησης καρκίνου σε ζώα από την εμφύτευση microchip σε ερώτηση της Χρυσής Αυγής

Έλεγε ο γέροντας Παΐσιος :

«Τί θά πάθουν όμως οι άνθρωποι πού θά σφραγίζωνται! ...; Μού έλεγε κάποιος ειδικός ότι μέ τις ακτίνες λέι­ζερ παθαίνει κανείς βλάβη. Οι άνθρωποι πού θά σφρα­γισθούν θά τραβούν τις ακτίνες τού ήλιου καί θά πάθουν τέτοια ζημιά, πού θά μασούν την γλώσσα τους από τον πόνο. Όσοι δεν σφραγισθούν, θά περάσουν καλύτερα άπό τους άλλους, γιατί ό Χριστός όσους δεν σφραγι­σθούν θά τους βοηθήση. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό!

ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ PUSSY RIOT"...

Ένας καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Καζάν ομολόγησε ότι σκότωσε δύο γυναίκες και στη συνέχεια... έγραψε στον τοίχο του διαμερίσματός τους το σύνθημα «Λευτεριά στις Pussy Riot», με το αίμα τους.

Τα θύματα ήταν μια μητέρα και η κόρη της. Τα πτώματά τους βρέθηκαν στο διαμέρισμα με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Η ανατριχιαστική «πινελιά» του εγκλήματος είναι ότι ο δράστης έγραψε με το αίμα τους σύνθημα στον τοίχο, υπέρ του γυναικείου πανκ συγκροτήματος Pussy Riot, που κρατείται στη φυλακή.

Ο 38χρονος ήταν πρώην συμφοιτητής με τη μητέρα και συνδέονταν φιλικά. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε πείσει τη γυναίκα να του πληρώσει μέρος δανείου που είχε πάρει, ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ρουβλιών.
e-volos.gr
 

Στην Θεσπρωτία διώχνουν τους αστυνομικούς και έκλεισαν το Τάγμα Εθνοφυλακής την ίδια ώρα που ο UCC (Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς) εξοπλίζεται ...


Στην γενική σιωπή που έχουν επιβάλλει οι μηχανισμοί του εγχώριου «συστήματος», ώστε να απονευρωθούν οι αντιστάσεις του ελληνικού λαού, έχει υποβαθμιστεί και ένα θέμα που θα όφειλε να... παρακολουθείται στενά από τη χώρα μας. Αναφέρομαι στον UCC, ο οποίος μπορεί να είναι ένα φαινομενικά εν υπνώσει όργανο του αλβανικού μεγαλο-ιδεατισμού, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πως και πότε θα το ενεργοποιήσουν οι υπερατλαντικοί πάτρωνες. Τα περί Τσάμηδων και της προπαγάνδας τους είναι λίγο πολύ γνωστά. Στο παρόν σημείωμα αξίζει να αναφερθούν κάποια στοιχεία που οι πολλοί αγνοούν και οι «αρμόδιοι» προσπερνούν. 

Oι Τσάμηδες έχουν ιδρύσει στην Αλβανία τον «Σύνδεσμο της Τσαμουριάς», μιά 100μελή άτυπη βουλή. Ο Σύνδεσμος αυτός έγινε μέλος της «οργάνωσης υπο-αντιπροσωπευμένων λαών» του ΟΗΕ το 1995, μια ενέργεια στην οποία ούτε καν αντέδρασε η τότε ελληνική κυβέρνηση. Στην Αλβανία οι Τσάμηδες έχουν ιδιαίτερη δυναμική μαζί με τους Κοσοβάρους. Και αυτό γιατί από τους Αλβανούς, θεωρούνται εκπρόσωποι των «σκλαβωμένων» πατρίδων (Κόσοβο - Τσαμουριά). Αξίζει να σημειωθεί στις 30 Ιουνίου 1994 η αλβανική βουλή καθιέρωσε ομόφωνα την 27 Ιουνίου ως ημέρα «γενοκτονίας» των Τσάμηδων από τους Έλληνες. Ο UCC εκτιμάται ότι ελέγχεται άμεσα από τον UCK. Το αρχηγείο του UCC, είναι στη νότιο Αλβανία, όπου έχουν εγκαταστήσει την έδρα τους οι Τσάμηδες αντάρτες, οργανωμένοι στα πρότυπα του UCK. Η δύναμη τους υπολογίζεται σε 5.000 ένοπλους, πανέτοιμους να αναλάβουν δράση με σαμποτάζ και ανταρτοπόλεμο εντός της Ελλάδος.

Γνωστοί πολιτικοί (ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, ο νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας Καρ. Παπούλιας και άλλοι), έχουν πει ότι η Θεσπρωτία αποτελεί τον 3ο στόχο του UCK, μετά το Κόσσοβο και τα Σκόπια.Αξιόπιστη πληροφορία, αναφέρει ότι έχουν γίνει αντιληπτά έως σήμερα 30 έως 40 άτομα στην βορειοδυτική Ελλάδα, αλβανικής εθνικότητας, για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι είναι στελέχη-πράκτορες του UCC. Μόνο στην περιοχή της Ηπείρου και σε διάστημα 12 μόνο μηνών, ανακαλύφθηκαν από τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας περισσότερα από 1.000 καλάσνικοφ, 200 πιστόλια και πολλές σφαίρες, που οι Αλβανοί «συμπτωματικά» εισάγουν σε αυτό το μέρος της Ελλάδας.

Aπόρρητες πληροφορίες λένε ότι αποθήκες με βαρύ οπλισμό του UCK και του UCC υπάρχουν διάσπαρτες στις παρυφές της Αθήνας, και σε μυστικά σημεία της βόρειας Ελλάδας.
Όσοι Αλβανοί νέοι εντάσσονται στον UCC, λαμβάνουν το ποσό των 15.000 ευρώ από τις αλβανικές μυστικές υπηρεσίες.

Αυτές στέλνουν Αλβανούς να καταφύγουν στην Ελλάδα για να βρουν δουλειά και να κινήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να πάρουν άδεια παραμονής.Θυμίζουμε το περιβόητο άρθρο του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» (nr. 46 / 10.11.2003) με τίτλο «Η εξέγερση των Σκιπετάρων: Αλβανοί εξτρεμιστές σχεδιάζουν ένοπλο αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα με στόχο τη δημιουργία Μεγάλης Αλβανίας». Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού ο UCC, με καθοδήγηση του UCK, είχε θέσει ως στόχο να στήσει μέχρι την άνοιξη και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ένα δίκτυο έτοιμο για ένοπλη δράση σε χωριά της Βόρειας Ελλάδας όπου ζουν Αλβανοί.

Αν η Ελλάδα δώσει στις ΗΠΑ δείγματα «κακού παιδιού», αν επιχειρήσει φιλορωσικά ανοίγματα ή αντιδράσει σθεναρά στο ανεξάρτητο Κόσοβο, o UCC θα είναι ένα ακόμα όπλο των Αμερικανών για να δημιουργήσουν μειονοτικό πρόβλημα και ταραχές μέσα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με απόρρητα στοιχεία είναι απόλυτα σίγουρο πως:
  • Ο UCC δημιουργήθηκε και εξοπλίζεται από τον UCK.
  • Ο οπλισμός του έρχεται κυρίως από Κροατία, Βοσνία και Αλβανία.
  • Τα χρήματα φτάνουν από Σαουδική Αραβία, την ίδια την Αλβανία, μέσω Ελβετίας (μαύρο χρήμα) και Αλβανούς της Αμερικής.
  • O UCC ελέγχεται πλήρως από τις αμερικανικές υπηρεσίες.
  • Έχει ήδη συγκεντρώσει οπλισμό σε δεκάδες κρυφά σημεία σε όλη την βόρεια Ελλάδα. Στρατολογεί μέλη από το 1.500.000 Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα, αλλά οι «επαγγελματίες» και τα ηγετικά στελέχη είναι Αλβανοί από το Κόσσοβο.
Ποσειδώνας

ΠΗΓΗ

ΚΟΜΑΤΙΑΣΤΗΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ...!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ PKK ΥΨΩΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ŞEMZINAN...!!!


Με την κίνηση τους αυτή οι Κούρδοι Μαχητές του PKK επιβεβαιώνουν τον έλεγχο της περιοχής του ŞEMZINAN (SEMDINLI) αντικρούοντας κάθε ισχυρισμό της Τουρκικής Προπαγάνδας σύμφωνα με την οποία ο ορεινός όγκος του Goman που δεσπόζει της πόλης είναι υπο τον ελεγχο του Τουρκικού στρατού

Τo PKK έκλεισε δρόμο και πυρπόλησε φορτηγά.

Εικόνα απο σημείο ελέgχου Κούρδου Μαχητών του PKK στον αυτοκινητόδρομο Ντέρσιμ-Erzincan


Συνεχίζει το χάος στη Νοτιοανατολική Τουρκία με το PKK να συνεχίζει ανενόχλητο τη δράση του. Οι αντάρτες της Κουρδικής οργάνωσης έστησαν οδοφράγματα στον κεντρικό δρόμο που συνδέει την πόλη Τούντζελι με την πόλη του Έρζιντζαν. Τα μέλη του PKK σταμάτησαν δεκάδες φορτηγά, κατέβασαν τους οδηγούς από τα οχήματα και τα πυρπόλησαν. Στην περιοχή προσπαθούν να φτάσουν δυνάμεις ασφαλείας και μέχρι αργά το βράδυ ακούγονταν ήχοι πυροβολισμών. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι οδηγοί των φορτηγών δεν κρατήθηκαν όμηροι.Τον προηγούμενο μήνα πάλι στον ίδιο δρόμο μέλη του PKK με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχαν πυρπολήσει 5 νταλίκες.
  
-Χωριό Akçalar πόλη  Kahramanmaraş Επαρχία Pazarcık έκρηξη νάρκης σε δρόμο κατα την διαβαση οχήματος της στρατοχωροφυλακής τρεις στρατιώτες τραυματίστηκαν από την έκρηξη απο τους οποίους ο ένας πολύ σοβαρά 

"Εγκεφαλικό" σε ΗΠΑ-Ισραήλ: Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Αιγύπτου Μ.Μόρσι πήγε στο Ιράν!


Τεκτονικές αλλαγές στο γεωπολιτικό σύστημα ασφάλειας ολόκληρης της περιοχής που ξεκινά από το Γιβραλτάρ και φτάνει μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό: Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι, έφτασε την Πέμπτη στην Τεχεράνη πραγματοποιώντας την πρώτη επίσκεψη Αιγύπτιου ηγέτη στο Ιράν από το 1979, όταν στη χώρα είχε ξεσπάσει η ισλαμική επανάσταση.
Χωρίς να μπορούμε σε καμία περίπτωση να μιλήσουμε για "συμμαχία", εν τούτοις  ο νέος ισλαμιστής ηγέτης της Αιγύπτου, προϊόν της "Αραβικής Άνοιξης" έχει προκαλέσει ήδη το πρώτο "εγκεφαλικό" στην Ουάσιγκτον ενώ στο Τελ Αβίβ αρκούνται να κουνάνε το κεφάλι και να λένε προς τις ΗΠΑ: "Σας είχαμε προειδοποιήσει"...
Χωρίς να έχουν προχωρήσει σε δημόσιες δηλώσεις, παρασκηνιακά διαρρέουν ΗΠΑ και Ισραήλ, εκδηλώνουν την κάθετη αντίδρασή τους για την κίνηση αυτή του Αιγύπτιου νεοεκλεγέντα προέδρου, λίγες ημέρες μετά την διάρρηξη της συμφωνίας ειρήνης με το Ισραή από την Αίγυπτο με την μεταφορά βαρέων στρατιωτικών δυνάμεων στην χερσόνησο του Σινά.

Η ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε απευθείας την άφιξη του Μόρσι στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ της ιρανικής πρωτεύουσας. Ο Αιγύπτιος πρόεδρος θα συμμετάσχει στη σύνοδο του Κινήματος των Αδεσμεύτων, η οποία ολοκληρώνεται αύριο και πλέον, με την έλευση και του γ.γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν αποκτά διαστάσεις τεράστιας πολιτικής επιτυχίας για το Ιράν και την πολιτική του ηγεσία!
Γιατί είναι σαφώς απείρως δυσκολότερο να βομβαρδίσεις (αν και οι σχεδιασμοί των δυτικών και του Ισραήλ αναφέρονται σε παρατεταμένο πόλεμο τουλάχιστον ενός μηνός και όχι "απλο" βομβαρδισμό) μια διεθνώς απομονωμένη χώρα και διαφορετικό μια χώρα που αυτή την στιγμή έχει ηγετικό ρόλο στο Κίνημα των Αδεσμεύτων και ακόμα χώρες σύμμαχοι της Δύσης .οπως η Αίγυπτος προστρέχουν στην σύνοδο.
Ο Μόρσι θα παραδώσει στο Ιράν την προεδρία του Κινήματος των Αδεσμεύτων, αλλά φυσικά παρασκηνιακά θα έχει συναντήσεις με τους Ιρανούς ηγέτες, έστω και αν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Σε διαφορετική περίπτωση γιατί να ταξιδέψει ο ίδιος στο Ιράν και να μην στείλει εκπρόσωπο, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός;

«Αυτή η σύντομη επίσκεψη είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στη σύνοδο των Αδεσμεύτων» τόνισε ο Γιάσερ Αλι, εκπρόσωπος του Μόρσι, θέλοντας να καθησυχάσει τις ανησυχίες ΗΠΑ και Ισραήλ. Στην ομιλία του πάντως ο Μ.Μόρσι ζήτησε την απομάκρυνση του μπααθικού καθεστώτος στην Συρία, σταθερού συμμάχου του Ιράν, κάτι που προκάλεσε την απομάκρυνση της συριακής αντιπροσωπείας.

Ανοίγοντας τις εργασίες της 16ης συνόδου κορυφής των Αδεσμεύτων στην Τεχεράνη, ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ δήλωσε ότι η χώρα του δεν θα επιδιώξει ποτέ να αποκτήσει πυρηνικό όπλο, αλλά και δεν θα απεμπολήσει ποτέ το δικαίωμα του ιρανικού λαού στη χρήση της πυρηνικής ενέργειας για ειρηνικούς σκοπούς.

«Το σύνθημά μας είναι πυρηνική ενέργεια για όλους, πυρηνικά όπλα για κανέναν» είπε.

Παρουσία 29 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων και του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-Μουν, ο ιρανός πνευματικός ηγέτης κατήγγειλε επίσης από το βήμα της συνόδου την «κατάφωρη δικτατορία» που συνιστά το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

«Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών έχει μία παράλογη, άδικη και απολύτως αντιδημοκρατική δομή, που συνιστά κατάφωρη παγκόσμια δικτατορία» είπε.

Η σύνοδος της Τεχεράνης παρουσιάζεται από τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης ως απόδειξη της αποτυχίας των δυτικών χωρών να απομονώσουν το Ιράν για τη συνέχιση του πυρηνικού προγράμματος.

Οι περισσότερες από τις 120 χώρες-μέλη του κινήματος των Αδεσμεύτων εκπροσωπούνται σε υπουργικό επίπεδο. Οι σημαντικότερες χώρες που εκπροσωπούνται στη σύνοδο της Τεχεράνης σε ανώτατο επίπεδο είναι η Ινδία με τον πρωθυπουργό Μανμοχάν Σινγκ, η Αίγυπτος με τον πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι, το Πακιστάν με τον πρόεδρο Ασίφ Αλί Ζαρντάρι, το Ιράκ με τον πρωθυπουργό Νούρι αλ Μάλικι και η Συρία με το πρωθυπουργό Ουαέλ αλ-Χάλακι.

Μεταξύ των μοναρχιών του Κόλπου μόνο το Κατάρ εκπροσωπείται σε ανώτατο επίπεδο από τον εμίρη Αχμαντ μπεν Χαλίφα αλ Θάνι.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΝΟΠΛΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΡΩΣΙΑΣ - ΓΕΩΡΓΙΑΣ... ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!



Στην περιοχή της ρωσικής μεθορίου, οι ένοπλες δυνάμεις της Γεωργίας πυροβόλησαν και σκότωσαν 11 ενόπλους τις τελευταίες λίγες ώρες, την ώρα που τρεις γεωργιανοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι 5 τραυματίστηκαν, «προσπαθώντας να απελευθερώσουν ομήρους στον Καύκασο στις παρυφές του ρωσικού Νταγκεστάν», ανέφερε σήμερα στο Τμπίλισι η κυβέρνηση.

Πρόσθεσε ότι, «εάν τεκμηριωθεί ότι οι απαγωγείς προέρχονταν από το ρωσικό έδαφος, το συμβάν θα επηρεάσει δυσμενώς τις διμερείς σχέσεις», οι οποίες χαρακτηρίζονται από μια υποβόσκουσα ένταση, αφότου τα δύο κράτη πολέμησαν επί μία βδομάδα το θέρος του '08 σε σχέση με το διοικητικό καθεστώς της «Νότιας Οσετίας», που η Μόσχα διατηρεί υπό την προστασία της εδώ και 20 έτη.

Τον Αύγουστο του '08, πολύ γρήγορα η διμερής διένεξη επεκτάθηκε γεωγραφικά και στη γειτονική Αμπχαζία, την ώρα που το ΝΑΤΟ με σειρά ανακοινωθέντων εκδήλωνε για το θέμα μείζον ενδιαφέρον.

Αργά χθες Τρίτη ερρίφθησαν πυρά σε ρωσικό μεθοριακό φυλάκιο, στην ίδια μεθοριακή περιοχή, με αποτέλεσμα συνολικώς «οκτώ συνοριακοί φρουροί να σκοτωθούν».

Περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτά τα φονικά πυρά κατά συνοριακών φρουρών δεν ανακοινώνονται, μέχρις ώρας από καμία από τις δύο πλευρές. Στο μεταξύ, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κυκλοφόρησαν έγγραφο, που το Ρόιτερς έλαβε γνώση του περιεχόμενού του, σύμφωνα με το οποίο «παραβιάζεται συχνά, εσχάτως, η μεθόριος Ρωσίας-Γεωργίας».

Την πρώτη Οκτωβρίου φέτος θα γίνουν στη Γεωργία βουλευτικές εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Γεωργία, τα ρωσικά διπλωματικά συμφέροντα εδώ και καιρό εξυπηρετεί η Ελβετία. newsbeast.gr 


ΠΗΓΗ

ΚΥΣΕΑ: Γιατί ο Α. Σαμαράς δίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις κυβερνητικές αρμοδιότητες


Εκτελεστικές – κυβερνητικές εξουσίες αλλά και συναρμοδιότητα-συνυπευθυνότητα σε όλο το φάσμα το κυβερνητικών αποφάσεων που αφορούν ζητήματα άμυνας, ασφάλειας και θέματα στρατιωτικού προσωπικού τα οποία απασχολούν το ΚΥΣΕΑ δίνονται για πρώτη φορά μετά το 1974 από την κυβέρνηση στις ΕΔ.
Η προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να δώσει ψήφο στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας στον εκάστοτε Α/ΓΕΕΘΑ, έχει πολύ μεγαλύτερες προεκτάσεις από αυτές που αρχικά αναγνώστηκαν.
Με την απόφαση αυτή ο αρχιστράτηγος των ΕΔ αναγορεύεται ως ισότιμο μέλος του ΚΥΣΕΑ     και μάλιστα   ιδίου επιπέδου    με τους υπουργούς-μέλη του.
Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία ειδικά σε περιόδους κρίσεων όπως αυτή π.χ. αυτή των Ιμίων, όπου εκτυλίχθησαν τα γνωστά κωμικοτραγικά γεγονότα που οδήγησαν στην εθνική ήττα.
Η απόφαση του πρωθυπουργού δίνει  δικαίωμα ψήφου για τα ακόλουθα θέματα.
- Διαχείριση κρίσεων
- Προγράμματα αμυντικών επενδύσεων
- Προαγωγές αποστρατείες ανωτάτων αξιωματικών των ΕΔ
Στο θέμα της διαχείρισης κρίσεων ο νέος ρόλος του Α/ΓΕΕΘΑ μεταβάλλεται ουσιαστικά από απλή γνωμοδότηση σε δικαίωμα ψήφου όπου η αιτιολογημένη στάση του για κρίσιμα θέματα Εθνικής Ασφάλειας θα καταγράφεται.
Παράδειγμα η κρίση των Ιμίων όπου ο τότε Α/ΓΕΕΘΑ δεν είχε ουσιαστικό ρόλο με αποτέλεσμα παρά μόνο ίσως αυτόν του «σάκου του μποξ» όπου οι πολιτικοί τον χρησιμοποιούσαν κατά το δοκούν επιρρίπτοντας ευθύνες ώστε να αποποιηθούν τις δικές τους.
Στο θέμα των εξοπλιστικών προγραμμάτων ο Α/ΓΕΕΘΑ πάλι με δικαίωμα ψήφου καθίσταται συνυπεύθυνος πια για τις αγορές των οποιοδήποτε αμυντικών συστημάτων, χωρίς πια να μπορεί να εκφράζει την αντίθεσή του επικαλούμενος την ύπαρξη  πολιτικής απόφασης, καθώς η γνώμη του θα καταγράφεται.
Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στις κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών όπου η γνώμη του θα έχει το ίδιο βάρος με των υπολοίπων μελών του ΚΥΣΕΑ.
Ουσιαστικά είναι η  πρώτη φορά που η κυβέρνηση με την απόφασή της αυτή εμπλέκει τις ΕΔ άμεσα σε επίπεδο λήψης εκτελεστικών αποφάσεων και τις προαγάγει από απλούς δημόσιους λειτουργούς και τους δίνει κυβερνητική εκτελεστική εξουσία 
Οπωσδήποτε σε ότι αφορά τη διαχείριση κρίσεων που θεωρούμε ότι είναι και το πιο σημαντικό που η απαιτείται η καταγραφή της  ψήφου του Α/ΓΕΕΘΑ  σίγουρα γεννά προβληματισμό το εσπευσμένο της απόφασης του πρωθυπουργού δεδομένου ότι θα μπορούσε να υπάρξει η ρύθμιση αυτή και στην θέσπιση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, το οποίο αναμένεται να δημιουργηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον.
Είναι κοινό μυστικό ότι στην κυβέρνηση και ειδικά μεταξύ των μελών του ΚΥΣΕΑ ότι η πλειοψηφία θεωρεί  η Τουρκία το επόμενο χρονικό διάστημα μπορεί να μπει στον πειρασμό ν α δοκιμάσει τις ελληνικές αντοχές και δυνατότητες αναζητώντας ένα "παράθυρο ευκαιρίας" για να επιλύσει μια και καλή αυτά που η ίδια θεωρεί ως «διένεξη» με την Ελλάδα

Οι ρίζες της «μεγάλης» Τουρκο-ισραηλινής φιλίας


Τα χρόνια που οι Νάσι ασχολούνται με τους Οθωμανούς, είναι χρόνια ακμής των Τούρκων. Υπό την ηγεσία του ικανού και μεγαλωμένου στα στρατόπεδα Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς, τα όρια της αυτο-κρατορίας επεξετάθησαν σε τρείς ηπείρους, και με την κατάληψη του Βελιγραδίου, το 1521 και της Ρόδου το 1522, άνοιξε ο δρόμος για μεγαλύτερες κατακτήσεις, επιβεβαιώνοντας την ισχύ των Οθωμανών στους Δυτικούς και καθιερώνοντας την οθωμανική αυτοκρατορία σαν μεγάλη δύναμη και εφιάλτη των δυτικών. Μετά την άλωση της Ρόδουν θα αρχίσουν και τελικά θα καρποφορήσουν οι τουρκικές προσπάθειες γιά έλεγχο του Αιγαίου. Κατακτώντας δε το μεγαλύτερο τμήμα της Ουγγαρίας, θα φθάσουν ως την Βιέννη.
Εκτός όμως από τις στρατιωτικές επιτυχίες, ο Σουλεϊμάν κατάφερε να περιβάλη την αυτοκρα-τορία με ενιαίο διοικητικό σύστημα και δημιούργησε νομικό-δικαιικό σύστημα. Στο διοικητικό αυτό σύστημα, οι Τούρκοι είναι στρατιωτικοί και γαιοκτήμονες αλλά υστερούν στο εμπόριο. Δεν επιθυμούν να διακινείται το εμπόριο από χριστιανούς ραγιάδες και έτσι δημιουργείται πρόσφορο έδαφος γιά εβραίους. Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι η Δύση κυνηγά τους εβραίους και ότι οι ίδιοι τους προσφέρουν άσυλο. Για αντάλλαγμα, οι εβραίοι θα βοηθήσουν την οικονομία και τις τέχνες, δημιουργώντας μια απαραίτητη, στην μοντέρνα αυτοκρατορία, αστική τάξη και ζούν στην Τουρκία με ασφάλεια, αφού είναι πολύ δύσκολο να ευημερήσουν στην Δύση. Το εβραϊκό αδιέξοδο, (δηλ. ή ζωή στην Οθωμανική Αυτοκρατορία ή ιερά εξέταση στην Δύση), και οι γνώσεις και ικανότητές τους, τους καθιστούν απαραίτητους στους Οθωμανούς οι οποίοι προτιμούν την φιλία και συνεργασία των εβραίων έναντι των χριστιανών θεωρώντας ότι υπάρχει καλύτερη σχέσις εμπιστοσύνης. Φυσικά, οι Οθωμανοί δεν μπορούσαν να έχουν καμμία εμπιστοσύνη στους κατακτημένους Έλληνες ή Σέρβους. Οι εβραίοι τελικά προσφέρονται και παρουσιάζονται σαν μια πιό αξιόπιστη και αξιόλογη επένδυση.
Βασιζόμενοι, οι Οθωμανοί, σε τέτοιες συμβατικές και απλοϊκές σκέψεις, δείχνοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη στους Εβραίους, δημιουργούν την πολιτική τους αλλά θα το πληρώσουν ακριβά, όπως θα δούμε.

Ο παγκόσμιος εβραϊσμός, υπό την καθοδήγηση των Νάσι, μετακινείται στην Οθωμανική αυτοκρατορία και για έναν άλλο λόγο. Διότι, θα είναι πιό κοντά στο Ισραήλ, όπου τελικά καταλήγει ο σιωνιστικός σχεδι-ασμός των Νάσι. Η δημιουργία εβραϊκού κράτους κυριαρχεί στην σκέψη των εβραίων όπου τώρα, υπό την αρχηγία των Νάσι, υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας. Εξ άλλου, από τους 160.000 εβραίους που εδιώχθησαν από την Ισπανία, πάνω απ' τους μισούς κατέληξαν στην Τουρκία και περίπου 18.000 στην Θεσσαλονίκη. Θεωρούν την εγκα-τάστασή τους σ' αυτά τα εδάφη σαν διάδρομο και πύλη προς Παλαιστίνη.
Οι εβραίοι λοιπόν, αποκτούν οικονομική δύναμη, ελέγχοντας τις διάφορες τέχνες και διακινώντας αγαθά. Διορίζονται σύμβουλοι και γιατροί και μεταφραστές. Με αυτές τις δυνατότητες, αφού έχουν επιρροή, κερδίζουν φορολογικές ελαφρύνσεις και απαλλαγές και δημιουργούν το γνωστό πλέγμα εξαρτήσεως σε όλη την αυτοκρατορία. Δηλαδή, κάνουν την Αυτοκρατορία και τον Σουλτάνο να νομίζουν ότι δεν υπάρχει μέλλον χωρίς αυτούς. Πείθουν τελικά, ότι είναι απολύτως απαραίτητοι και «δώρο Θεού» στους Τούρκους. Ακριβώς ότι προσπαθούν να κάνουν παγκοσμίως και σήμερα!!!!

Ιδού οι ρίζες της «μεγάλης» Τουρκο-ισραηλινής φιλίας!!!!


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΣΗ ΤΩΝ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ...!!!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙ...


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Τελικά δεν είναι όλα ακούμε αστικοί μύθοι ή θεωρίες που κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας. Συγκεκριμένα, είχε ακουστεί στο παρελθόν ότι οι τουρκικές εταιρίες παραγωγής, απαγόρευαν στα ελληνικά κανάλια που έπαιζαν τα σίριαλ, να κάνουν ελληνική μεταγλώττιση. Η είδηση έμοιαζε υπερβολική για να είναι αληθινή.

Κι όμως. Όπως μας επιβεβαίωσε στέλεχος καναλιού, που παίζει τουρκική σειρά σε ζώνη μεγάλης τηλεθέασης οι τουρκικές εταιρίες παραγωγής, που πουλάνε στην Ελλάδα τα εν λόγω σίριαλ, δεν έχουν καμία άλλη απαίτηση, εκτός από το να μην μεταγλωττίζονται τα σίριαλ τους, επειδή θέλουν να ακούγεται η τουρκική γλώσσα. Αυτός είναι ο μοναδικός όρος που θέτουν και όπως φαίνεται μέχρι σήμερα τα κανάλια δεν έχουν καμία αντίρρηση.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι Έλληνες τηλεθεατές, ασχέτως τι ακούγεται τα προτιμούν, μια και είναι βρίσκονται καθημερινά στο top 10 των προγραμμάτων με την υψηλότερη τηλεθέαση και μάλιστα στις πρώτες θέσεις. Τα δε κανάλια τους έχουν μεγάλη αδυναμία, γιατί εκτός της υψηλής τηλεθέασης, είναι φτηνά, μια και κοστίζουν μόλις 1.500 ευρώ το επεισόδιο, ποσό που είναι πολύ μικρότερο από οποιαδήποτε ελληνική παραγωγή. 


ΠΗΓΗ

"Βόμβα" στην τουρκική Βουλή: "Η ΝΑ Τουρκία σε βάθος 400 χλμ ελέγχεται από το ΡΚΚ"!


Σε συγκλονιστικές δηλώσεις περί ελέγχου του τουρκικού εδάφους από το ΡΚΚ σε βάθος 400 χλμ.στη  Νοτιοανατολική Τουρκία προχώρησε ο πρόεδρος του φιλοκουρδικού κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας της τουρκικής Βουλής, Σελαχαντίν Ντεμίρτας ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι ο τουρκικός Στρατός φτάνει στα φυλάκια μόνο απο αέρος καθώς όλοι οι δρόμοι είναι υπο τον έλεγχο της κουρδικής οργάνωσης, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες που είχε μεταδώσει το defencenet.gr τις προηγούμενες ημέρες! 

 "Το PKK ελέγχει την περιοχή εντός Τουρκίας απο το Σεμντίνλι μέχρι την περιοχή Τσουκούρτζα σε μια ακτίνα 300-400 χιλιομέτρων. Ο Στρατός το μόνο που μπορεί να κάνει να προμηθεύει τα φυλάκια με ελικόπτερα. Οι δρόμοι , δηλαδή η ξηρά είναι στον έλεγχο του PKK" αναφέρει ο πρόεδρος του τουρκοκουρδικού κόμματος και βέβαια η εικόνα που μεταδίδεται κάθε άλλο παρά κολακευτική είναι για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που έχουν απωλέσει, έστω προσωρινά (;) εθνικό έδαφος από μία ανταρτική οργάνωση, η οποία όμως μάχεται σε περιοχή με φιλικό πληθυσμό και εφοδιάζεται σε όπλα από την Συρία.
Το άκρως εντυπωσιακό είναι ότι οι δηλώσεις έγιναν στο τουρκικό Κοινοβούλιο με κάθε επισημότητα και με τον Ντεμίρτας να υποστηρίζει ότι "Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν πραγματοποιούν καν στρατιωτιωτικές επιχειρήσεις όπως ανακοινώνονται. Για να το κρύψουν αυτό κάνουν διάφορες ψευδείς ανακοινώσεις. Ο νομάρχης της πόλης Χακάρι λέει οτι τελειωσαν οι επιχειρήσεις μα δεν έγιναν επιχειρήσεις.Το ότι το PKK δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποδείίχθηκε με τις μάχες στο Σεμντίνλι οι οποίες κατέληξαν όλες σε ήττα του τουρκικοά Στρατού εδω και 40 ημέρες".  
Και μην βιαστεί κάποιος να πει ότι "έγιναν από Κούρδο οι δηλώσεις", γιατί έχει τουρκική υπηκοότητα είναι βουλευτής και πρόεδρος κομματος και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για "κουρδική προπαγάνδα" μέσα στην τουρκική Βουλή. 

Οι αποκαλύψεις του προέδρου του φιλοκουρδικού κόμματος αποδεικνύονται από την πραγματικότητα και ακόμα και στην περίπτωση που δεν ελέγχεται πλήρως η περιοχή από τα το ΡΚΚ, το βέβαιο είναι ότι δεν ελέγχεται από τον τουρκικό Στρατό, παρά την υποστήριξη που έχει από την Αεροπορία της χώρας και αυτό κάτι λέει αναφορικά με τις ικανότητες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στην παρούσα φάση.
Οι μαζικοί "αποκεφαλισμοί" εκατοντάδων ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών, με τις διάφορες κατηγορίες για συνωμοσία (Εργκένεκον, Βαριοπούλα κλπ) από την κυβέρνηση Ερντογάν δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την μαχητική ισχύ τους και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο συμβαίνει και στο Ναυτικό της χώρας. Ίσως και ακόμα σε μεγαλύτερο βαθμό, αφού το Ναυτικό έχει πληγεί περισσότερο και από τον Στρατό στο κύμα εκκαθαρίσεων των κεμαλικών.  

Σε σχετική ανακοίνωση του ΡΚΚ με την εξέλιξη των συγκρούσεων αναφέρονται ακριβώς τα ιδια: "Η δράση του τουρκικού Στρατού βασίζεται κυρίως στις απο αέρος επιχειρήσεις και στην χρήση πυροβολικού καθως οι χερσαίες του δυνάμεις παραμένουν καθηλωμενες και πολιορκούμενες από τους μαχητές του ΡΚΚ. Κατά συνέπεια το PKK ΔΕΝ θα εγκαταλείψει την γή την οποία κατέχει όπως έπραττε κατά το παρελθόν και θα περιμένει την μεγάλη Επανάσταση του Κουρδικού Λαού". 
Σίγουρα είναι η πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος στη νοτιοανατολική Τουρκία, που αριθμεί περισσότερους από 16.000 νεκρούς για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και τις δυνάμεις ασφαλείας που το ΡΚΚ έχει αφαιρέσει σε τόσο μεγάλη περιοχή και για τοσο μεγάλο χρονικό διάστημα τον έλεγχο από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και δυνάμεις ασφαλείας.
Είναι γεγονός ότι τώρα, λόγω εφοδιασμού τους από την Συρία έχουν αφθονία πυρομαχικών και βαρέων (για τα δεδομένα του ΡΚΚ) όπλων, όπως όλμων και αντιαρματικών ρουκετών RPG-7 με θερμοβαρικές κεφαλές, άρα δεν έχουν τον περιορισμό της ανεπαρκούς υποστήριξης σε όπλα και πολεμικά εφόδια που είχαν παλαιότερα.
Και φαίνεται ότι εκεί βρίσκεται το κλειδί της επιτυχίας του ΡΚΚ με την απροθυμία ταυτοχρόνως της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας να "αναλώσει" μεγάλο αριθμό Τούρκων στρατιωτικών στις επιχειρήσεις. Και αυτή είναι άλλη μία σημαντική παράμετρος που πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά από την ελληνική πλευρά...

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιράζουν μάσκες αερίων & ανοίγουν καταφύγια στο Ισραήλ - Προς επίθεση στο Ιράν;


Μάσκες αερίων και οδηγίες για το που βρίσκονται τα καταφύγια και πως θα έχουν πρόσβαση οι πολίτες σε αυτά μοίρασε η ισραηλινή κυβέρνηση σε μία κίνηση που πυροδότησε την φημολογία ότι επίκειται επίθεση στο Ιράν. Σε σχετικό ρεπορτάζ στο τηλεοπτικό καναλιού "10" του Ισραήλ, αναφέρεται ότι είναι "Η ισραηλινή επίθεση είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί κατά του Ιράν πριν από τις αμερικανικές εκλογές, όταν ο Μ.Ομπάμα δεν θα μπορεί παρά να συμφωνήσει και να βοηθήσει την επίθεση". 

Ως χρόνος διεξαγωγής της επίθεσης τοποθετείται η το τέλος Οκτωβρίου το αργότερο. Όπως αναφέρει ο πολεμικός ανταποκριτής, Alon Ben-David, στο "Κανάλ 10" "Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για την επίθεση. Συγκωντρώνουν καύσιμα, ανοίγουν καταφύγια που ήταν κλειστά και κατασκευάζουν νέα. Όλα αυτά δείχνουν ότι είμαστε σε φάση ότι η επίθεση έχει προαποφασιστεί".   

Την ίδια άποψη έχει και ο Βρετανός ειδικός στις ένοπλες συγκρούσεις και την ισραηλινή πολιτική σκηνή συγγραφέας, Michael Burleigh.
 Την ίδια στιγμή ένα άλλο μέτωπο φαίνεται οτι κάνει την εμφάνισή του για το Ισραήλ: Η Αίγυπτος με αφορμή την καταδίωξη φανατικών ισλαμιστών στην χερσόνησο του Σινά, καταπάτησε την ειρηνευτική συμφωνία του 1976 στο Καμπ Ντέϊβιντ και μετέφερε αντιαρματικά και αντιαεροπορικά όπλα!
Τα οποία φυσικά δεν τα χρειάζεται για να κυνηγήσει τους αντέρτες, άρα κάτι άλλο πολύ σοβαρότερο συμβαίνει. αν δούμε και το νέο πρόεδρο της Αιγύπτου Μ.Μόρσι να πηγαίνει ο ίδιος στην σύνοδο των Αδεσμεύτων στην Τεχεράνη, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ-πολύ σοβαρά για την ασφάλεια στην περιοχή και θα σημαίνει ότι η Αίγυπτος, η μεγαλύτερη και καλύτερα εξοπλισμένη αραβική δύναμη, θα έχει μετατραπεί από παράγοντα ασφάλειας σε δυνητικό κίνδυνο για το Ισραήλ...

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Με τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές στις 6 Νοεμβρίου θα πέσουν οι μάσκες στο θέατρο του παραλόγου για την Ελλάδα

Μετά τις αμερικανικές εκλογές στις 6 Νοεμβρίου θα πέσουν οι μάσκες στο θέατρο του παραλόγου για την Ελλάδα.

Είναι προφανές ότι η Ελλάδα για την ώρα κέρδισε χρόνο όχι γιατί η Merkel η Καγκελάριος της Γερμανία και ο Hollande της Γαλλίας αποφάσισαν να στηρίξουν την Ελλάδα αλλά γιατί υπάρχει μια άτυπη συμφωνία μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ έως τις αμερικανικές εκλογές να μην υπάρξει οικονομική εκτροπή που μπορεί να αλληλοεπιδράσει αρνητικά προφανώς στις προεδρικές εκλογές.
 
Πως ξαφνικά οι αξιωματούχοι και οι πολιτικοί παράγοντες της Γερμανίας οι υπουργοί Οικονομικών και Οικονομίας της Γερμανίας μας είχαν σχεδόν ξεγραμμένους μια μέρα πριν την συνάντηση Merkel με τον Σαμαρά τον πρωθυπουργό της Ελλάδος και την επομένη η σκληρή και άτεγκτη Merkel να εμφανίζεται διαλλακτική και έτοιμη να συζητήσει το ελληνικό πρόβλημα; 

Είναι τυχαίο ότι ενώ όλοι ξέρουν ότι η έκθεση προέδρου του μνημονίου είναι ένα μαύρο χάλι εξετάζεται να δοθεί παράταση ίσως και ενός μήνα προς τις αρχές ή μέσα Οκτωβρίου ώστε να συμπεριλάβει τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ειδικά στην ψήφιση των νέων μέτρων και βεβαίως τις ιδιωτικοποιήσεις;
 

Είναι τυχαίο πως οι αμερικανικές επενδυτικές τράπεζες ειδικά Goldman Sachs, Morgan Stanley και άλλοι οι άλλοτε ισχυροί κερδοσκόποι που αποδεκάτισαν την χώρα μέσω των CDS εμφανίζονται ως οι νέοι υπερατλαντικοί υποστηρικτές της Ελλάδος;
 
Είναι τυχαίο ότι μέχρι τώρα μόνο η ΕΚΤ έχει πραγματοποιήσει κάποιες κινήσεις μετριασμού των ακραίων κερδοσκοπικών κινήσεων στα ομόλογα συμβάλλοντας στην μείωση των αποδόσεων των ομολόγων;

Να σημειωθεί ότι η ΕΚΤ θα παρεμβαίνει στις αγορές εντόκων και στα μεσοβραχυχρόνια ομόλογα έως 2-3 έτη με στόχο να μειώσει το κόστος δανεισμού χωρών που έχουν προσφύγει στην στήριξη της ΕΚΤ και του ESM.
 
Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι έχει καταστρωθεί ένα σχέδιο που αποτελεί παράταση ζωής σε μια θνησιγενή οικονομία.

Η διεθνής πολιτική και οικονομική σκακιέρα επανακαθορίζεται ενώ στο μεσοδιάστημα αυτό η Ελλάδα το θύμα της παγκόσμιας κρίσης θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το διάστημα των 2-3 μηνών ώστε να αποδείξει στην Ευρώπη ότι δικαίως παραμένει στο ευρώ.
 

Η Ελλάδα όντως θα δώσει μια μάχη όμως μετά τις προεδρικές εκλογές στις 6 Νοεμβρίου θα αποκαλυφθεί το πραγματικό σχέδιο.
 

Μετά τις αμερικανικές εκλογές θα αποκαλυφθεί αν πίσω από τις μάσκες κρύβεται άλλο προσωπείο από αυτό που εμφανίζουν σήμερα οι ευρωπαίοι πολιτικοί.
 


ΠΗΓΗ

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ!!!


ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ...
Τις πλέον παράλογες ιδέες εξετάζει το ΥΠΟΙΚ μέσα στην απόγνωσή του, προκειμένου να γεμίσει τα άδεια κρατικά ταμεία. 
Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας, όπως άλλωστε αποκάλυψε η "Κυριακάτικη Δημοκρατία", το σενάριο για την επιβολή φόρου ιδιοκατοίκησης στα ακίνητα, δηλαδή να καταβάλλει ενοίκιο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, στο οποίο διαμένει, φυσικά προς το κράτος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εφημερίδας, το υπουργείο Οικονομικών προχωρά ένα ακόμα βήμα παραπέρα και εξετάζει και το ενδεχόμενο να χρεώνει την προσωρινή ακινησία των Ι.Χ.
Πληρώνεις δηλαδή για το αυτοκίνητο όσο το κινείς, αλλά τώρα θα το πληρώνεις και όταν δεν το κινείς. Από το μέτρο εξαιρούνται οι ναυτικοί.
Το σχέδιο προβλέπει κατά πληροφορίες, την επιβολή φόρου στην προσωρινή ακινησία των Ι.Χ. με ένα σύστημα παρόμοιο με εκείνο που υπάρχει στην ακινησία σκαφών αναψυχής. Η εισήγηση που έχει κατατεθεί στο ΥΠΟΙΚ προβλέπει την επιβολή ειδικού φόρου σε κάθε ιδιοκτήτη Ι.Χ. που καταθέτει πινακίδες του αυτοκινήτου του στην Εφορία. 
Στα αυτοκίνητα έως σήμερα η κατάθεση πινακίδων με την αιτιολογία της προσωρινής ακινησίας ήταν δωρεάν και δεν στοίχιζε κάτι στους πολίτες. Η κατάθεση περίπου 745.000 πινακίδων κυκλοφορίας τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετή για να προβληματίσει τα κυβερνητικά στελέχη, καθώς οι απώλειες που καταγράφονται στα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας είναι μεγάλες. 
Το 2011 καταγράφτηκε αριθμός - ρεκόρ καταθέσεων πινακίδων κυκλοφορίας, με 365.000 οχήματα, τη στιγμή που το 2010 ήταν μόλις 170.000 πινακίδες, ενώ το 2009 με τα περίφημα πράσινα τέλη ξεπέρασαν τις 210.000 οι καταθέσεις πινακίδων. 
Το κόστος κατάθεσης πινακίδων κυκλοφορίας βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ φορέων και κυβερνητικών στελεχών και σύμφωνα με πληροφορίες, οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, ποσά που θα κυμαίνονται από 10 έως 100 ευρώ.


ΠΗΓΗ

Το Σφράγισμα είναι εδώ και τώρα !


Αναλυτικά, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως θα εμφυτεύσουν το chip RFID σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες μέσα στο 2013.
Προσπάθησαν να αποκρύψουν τον πραγματικό σκοπό της κάρτας πολίτη – chip RFID λέγοντας πως την δημιούργησαν για να αυτοματοποιηθεί το σύστημα ασφάλισης και υγείας των ΗΠΑ.
Αυτό ήταν όμως μόνο η πρόφαση. Οι ΗΠΑ τρέχουν να προλάβουν το 2013 στήνοντας εδώ και τώρα ένα σύστημα μπλοκαρίσματος πιστωτικών και αναλήψεως καρτών των Αμερικανών πολιτών. Οι ίδιοι οι Αμερικανοί πολίτες δεν το έχουν ακόμη αντιληφθεί, αλλά από το 2013 όποιος Αμερικανός πολίτης δεν φέρει το chip RFID στο σώμα του εμφυτευμένο, δεν θα μπορεί να κάνει καμμία ανάληψη χρημάτων και καμία συναλλαγή με το κράτος ή με άλλον ιδιώτη. Όπως το λένε και οι προφητικές γραφές.. Το σύστημα μπλοκαρίσματος αναλήψεων και ακύρωσης καρτών έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Πως το ξέρω αυτό ?
Αυτές τις ημέρες εκατομμύρια Ευρωπαίοι (και όχι μόνο) λαμβάνουν γράμματα από τις εθνικές τους και τοπικές τράπεζες που τους ενημερώνουν πως αν σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ θα πρέπει πρώτα να πάνε στην τράπεζά τους και να ενεργοποιήσουν την κάρτα αναλήψεων για χρήση στις ΗΠΑ. Αυτό έγινε γιατί οι ΗΠΑ αναφέρει η ενημέρωση έχουν ενεργοποιήσει περιορισμούς στα ATM τους αλλά και στις τράπεζές τους για χρήσεις καρτών από πολίτες εκτός ΗΠΑ που καταφθάνουν στην Αμερική είτε για τουρισμό είτε για εργασία.
Αυτό όμως που αποκαλύπτεται είναι ουσιαστικά πως απλά έχει ήδη ενεργοποιηθεί το σύστημα μπλοκαρίσματος αναλήψεων και συναλλαγών εν’όψει του σφραγίσματος με τα RFID των Αμερικανών πολιτών που θα λάβει χώρα σε λίγους μόνο μήνες μέσα το 2013.
Ας σκεφθούν καλά αυτές τις λεπτομέρειες οι Αμερικανοί πολίτες και ας αντισταθούν όσο υπάρχει χρόνος..
Για παράδειγμα η Τράπεζα Κύπρου μου απέστειλε σήμερα γράμμα με επιστολή όπου αναλυτικά γράφει τα εξής:
(((” ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ. ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 210 6477444 ΓΙΑ ΝΑ (Προσωρινά βέβαια και μόνο για την διάρκεια της παραμονή σας εκεί) ΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ.”
Υπηρεσία Debit Card Τράπεζας Κύπρου.))).
Έτσι για να πέφτουν οι μάσκες λοιπόν.. Προσθέστε επίσης τις πρόσφατες αποκαλύψεις πως ήδη υπάρχει η τεχνολογία να κατασκευάζουν RFID με ενσωματωμένο GPS, και με μίνι αμπούλα που θα περιέχει υδροκυάνιο το οποίο θα ενεργοποιείτε αυτόματα και από απόσταση με remote θα απενεργοποιεί (θανατώνει) ακαριαία αυτόν που το φέρει αν πρόκειται να κάνει κάποια εγκληματική πράξη. Προσέξτε την φράση <<αν επρόκειτο>> δηλαδή σκοτώνουμε και προληπτικά όποιον γουστάρουμε απλά και μόνο γιατί φαίνεται να είναι ενάντια στο ολοκληρωτικό-φασιστικό σύστημά μας.
Υπάρχει όμως και συνέχεια που αποδυκνύει τρανταχτά (αν δεν έχει αποδειχθεί ήδη..) πως ο σκοπός των RFID δεν είναι αγαθός..
Τα αρχικά RFID εμφυτεύονταν μέσα στους καρπούς των χεριών. Σκέφθηκαν όμως πως αν ένα από τα πρόβατα της αγέλης (δηλαδή όλοι εμείς οι πολίτες) αποφασίσει να απελευθερωθεί θα αρκούσε απλά να κόψει το χέρι του από τον καρπό και να αφαιρέσει έτσι από πάνω του το προσωπικό του σφράγισμα-RFID.
Έτσι τα λαμόγια του συστήματος αποφάσισαν και θα εμφυτεύουν πλέον τα RFID μέσα στον ώμο των ανθρώπων για να μην μπορούνε να τα κόψουν. Καλό εεε ?
Καταλαβαίνετε πόσο αγαθά και φιλικά προς τον χρήστη θα είναι τα RFID που ήδη σκέφθηκαν και τους τρόπους έτσι ώστε να μην μπορούμε να τα ξεφορτωθούμε από πάνω μας ΠΟΤΕ !!!
Ας κάνω και μία ακόμη προφητεία αν μου επιτραπεί.. Οι γραφές δεν μιλούσανε για σφράγισμα σε χέρι ή ώμο αλλά για σφράγισμα στο μέτωπο.
Πιστεύω πως στο άμεσο μέλλον όπου η τεχνολογία των RFID θα τα έχει καταστήσει ακόμη μικρότερου όγκου και ακόμη λεπτότερα, θα αποφασιστεί τα νέα αυτά RFID να εμφυτεύονται στο μέτωπο. Ο ποιό απλός λόγος είναι πως θα υπάρχουν πλέον σαρωτές ανάγνωσης των RFID σε όλους τους δημόσιους χώρους όπου απλά θα είναι εγκατεστημένοι σε κάποιο ύψος και δίπλα σε κάμερες επιτήρησης. Έτσι αυτόματα όταν θα περνάμε από ένα check point θα καταγραφόμαστε στην κάμερα και παράλληλα με το σκανάρισμα του RFID που θα είναι επίσης ψηλά και μέσα στο μέτωπό μας θα γίνεται από το σύστημα η πλήρης αναγνώρισή μας. Έτσι θα παρακολουθείτε στενά σε 24ώρη βάση όλη η παρουσία μας σε διάφορους χώρους εξωτερικούς και εσωτερικούς. Όλα αυτά φυσικά θα γίνουν για την ασφάλειά μας και θα επιβληθούν μετά από ένα νέο Μπαράζ μεγαλύτερων και ακόμη πιο σοκαριστικών παγκόσμιων τρομοκρατικών χτυπημάτων για να δικαιολογηθεί και συνταγματικά η επιβολή αυτών των μέτρων λόγω αυξημένης έκτακτης εθνικής και παγκόσμιας ανάγκης αντιμετώπισης της αόρατης τρομοκρατικής απειλής.
Σοκ και Δέος πρώτα λοιπόν και εν συνεχεία το σφράγισμα στο μέτωπο, το οποίο συν τοις άλλοις βολεύει εκεί ψηλά στο μέτωπό μας για να διαβάζεται αυτόματα και ευκολότερα από τα επίσης ψηλά τοποθετημένα σκαναράκια.. Επίσης αν κανένας τρελός και απογοητευμένος αποφασίσει να κόψει το RFID από τον ώμο του για να το ξεφορτωθεί χάνοντας ακόμη και το μισό του σώμα, σίγουρα ποτέ και με τίποτα δεν θα μπορεί να κόψει και το κεφάλι του για να το ξεφορτωθεί από το μέτωπό του. Ιδού λοιπόν και ακόμη μία πρακτικότητα της εμφύτευσης στο μέτωπο.
Αυτά λοιπόν όλα τα λέγαμε πριν από δέκα χρόνια ότι έρχονται. Ε λοιπόν ήρθανε. Να δούμε τώρα τι θα κάνουμε..
Γράφει ο Επτάγονος
ΠΗΓΗ

Εύστοχη παρατήρηση σχετικά με την κάρτα αποδείξεων


Το παλεύουν τα μασωνάκια αλλά η σφαλιάρα είναι καθ' οδόν

«... τα δάχτυλα πάνω στην κάρτα (στην εικόνα του άρθρου) σχηματίζουν το 666. Ή έχω πολλή φαντασία;» είπε κάποια κοπέλα σε ένα φόρουμ. Στο ανθρωπάκι της αφίσας λείπει το ένα δάχτυλο ενώ τα νύχια των τριών υπολοίπων (κόκκινη έλλειψη) σχηματίζουν όντως το 666.Επίσης, αχνά σε δεύτερο επίπεδο (κίτρινη έλλειψη), στο φόντο, πίσω από τα πάνω γράμματα, στο φόντο διαφαίνεται καθαρά επίσης το 666. 
Είναι γνωστό πως πέρα από την φαντασία και την θρησκοληψία αρκετών χριστιανών, όσοι δουλεύουν για την προώθηση της παγκόσμιας δικτατορίας θέλουν να εμφανίζεται πάντα σε ό,τι κάνουν το 666 ως σφραγίδα επιχκυριαρχίας.
Τα έχει πει αναλυτικά ο γερό-Παΐσιος στον Β' Τόμο των Λόγων του, την «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ» όπως επίσης και την σφαλιάρα που θα φάει όλο αυτό το σύστημα και οι υπηρέτες του.

Ετοιμάζουν την ποινικοποίηση της αποταμίευσης με το νέο φορολογικό σύστημα αμερικανικού τύπου!


Σύμφωνα με την Ημερησία, αλλάζει εκ βάθρων το μοντέλο φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, με το οικονομικό επιτελείο να προετοιμάζει την εφαρμογή ενός απλού συστήματος πάνω σε αμερικανικά πρότυπα, το οποίο βασίζεται στον κανόνα «έσοδα μείον έξοδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σύστημα προβλέπει πως από τα συνολικά εισοδήματα κάθε φορολογούμενου θα αφαιρούνται όλες οι δαπάνες, με εξαίρεση όσες αφορούν την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων και την αποπληρωμή λογαριασμών κοινής ωφέλειας.

Το «καθαρό» ποσό που θα προκύπτει θα φορολογείται με συντελεστές από 25% έως 45%. Επειδή όπως γίνεται αντιληπτό το φορολογητέο εισόδημα μετά την αφαίρεση των δαπανών θα είναι χαμηλότερο, αυξάνονται οι συντελεστές φορολόγησης, που σήμερα ξεκινούν από το 10% για εισοδήματα έως 12.000 ευρώ.

Στο οικονομικό επιτελείο πιστεύουν πως με το νέο σύστημα, το οποίο αναμένεται να εφαρμοστεί για τα εισοδήματα του 2013, οι επιτηδευματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δηλώνουν πλέον κατά πολύ υψηλότερα εισοδήματα, καθώς οι φορολογούμενοι θα ξεκινήσουν εκ νέου το «κυνήγι» των αποδείξεων, προκειμένου να γλιτώσουν φόρους.

Παράλληλα, και για την καλύτερη λειτουργία του συστήματος, η εφαρμογή του θα συνδυαστεί με την ηλεκτρονική... παρακολούθηση της έκδοσης των αποδείξεων λιανικής πώλησης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες θα δοθούν κίνητρα (π.χ. επιστροφή ποσών) για τη χρησιμοποίηση της κάρτας αποδείξεων, πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Επίσης θα γίνει διασύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αγαθών και παροχής υπηρεσιών με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, ώστε ακόμη και τα στοιχεία των αποδείξεων που εκδίδονται μέσω συναλλαγών με μετρητά να καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο.

Πιο αναλυτικά, επί της ουσίας ως «αφορολόγητο» όριο εισοδήματος θα αναγνωρίζεται το συνολικό ύψος των δαπανών του κάθε φορολογούμενου, εκτός όσων αφορούν σε αγορές ακινήτων, αυτοκινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων.

Οι δαπάνες θα... εκπίπτουν 100% από τα συνολικά εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, ενοίκια, αγροτικά εισοδήματα κ.ά.

Το πλαίσιο
Στο νέο σύστημα υπόψη θα λαμβάνονται όλες οι δαπάνες, που βάσει του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου χρησιμοποιούνται σήμερα για την κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ (δαπάνες για αγορές καταναλωτικών αγαθών και παροχή υπηρεσιών, δαπάνες για διόδια, ασφάλιστρα αυτοκινήτων κ.ά.) αλλά και όσες παρέχουν μειώσεις φόρου σε ποσοστό 10%, όπως ενοίκια, νοσήλια, έξοδα για ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, δίδακτρα φροντιστηρίων, ασφάλιστρα ζωής, δαπάνες για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κ.λπ.

Πέρα από τα όσα ξοδεύει κανείς για την αγορά περιουσιακών στοιχείων, δεν θα λαμβάνονται υπόψη για την κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου και οι δαπάνες για την πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τηλεφωνίας και εισιτηρίων.

Το «καθαρό» ποσό που θα μένει μετά την αφαίρεση όλων των παραπάνω δαπανών από τα δηλούμενα εισοδήματα θα υπόκειται σε φόρο με νέα κλίμακα, στην οποία ο κατώτατος συντελεστής φόρου θα ανέρχεται σε 25% και ο ανώτατος πιθανότατα θα φτάνει στο 45%.

Αν συμβεί αυτό που ετοιμάζουν οι "Φωστήρες" τότε θα σημάνει την ποινικοποίηση της αποταμίευσης και τον σαφή και ευδιάκριτο έλεγχο πάνω στην οικονομική συμπεριφορά των ατόμων, πράγμα που παραβιάζει ευθέως το δικαίωμα της ζωής μας! 

Θα είναι ενας σαφής εκβιασμός της κυβέρνησης απέναντι στον πολίτη "ξόδευε για να μην σε φορολογώ με ληστρικούς συντελεστές"! 

Καταργεί το ρητό δικαίωμα του πολίτη βάση του συντάγματος να χρησιμοποιεί το χρήμα ως μέσο διακράτησης χρήματος για διασφάλιση ενώ παράλληλα απαξιώνεται η εργατικότητα του εργαζόμενου και καταργείται το δικαίωμα του για μελλοντικές επενδύσεις!

Κανονική ληστεία!


Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2012/08/blog-post_8648.html#ixzz24xITGlAt

Με κάρτα όλες οι συναλλαγές άνω των 300 ευρώ


Την προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών θα επιδιώξει το υπουργείο Οικονομικών, που επιδιώκει με αυτόν τον τρόπο να περιορίσει τη φοροδιαφυγή.
Στα πλαίσια αυτά, στην οδού Νίκης σχεδιάζουν την απαγόρευση του ρευστού χρήματος και την ενίσχυση του πλαστικού χρήματος.
Το οικονομικό επιτελείο εξετάζει την θέσπιση μέτρων που προβλέπουν μεταξύ άλλων τη μείωση του επιτρεπτού ορίου συναλλαγών με μετρητά από 1.500 ευρώ στα 300 ευρώ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ναυτεμπορική», στελέχη του υπουργείου Οικονομικών υποστηρίζουν ότι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές θα προκαλέσουν πλήγμα στη φοροδιαφυγή, αφού με αυτές θα γίνεται αυτόματη καταγραφή των εσόδων των επιχειρήσεων και βεβαίωση των αναλογούντων φόρων, όπως ο ΦΠΑ.
Επίσης, στο νέο σχέδιο εξετάζεται η παροχή κινήτρων προς τους πολίτες, ώστε να πραγματοποιούν συναλλαγές μόνο με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες.
Τα κίνητρα
Ένα από τα σενάρια προβλέπει έκπτωση 3% της δαπάνης από το φόρο εισοδήματος για όσους χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα, ενώ μια άλλη πρόταση αφορά σε μείωση του ΦΠΑ κατά 1 έως 2 ποσοστιαίες μονάδες για όσους χρησιμοποιούν πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες για συναλλαγές κυρίως κάτω των 300 ευρώ.
Επιστροφή χρημάτων
Ένα εναλλακτικό σχέδιο προβλέπει την επιστροφή χρημάτων 1% για κάθε συναλλαγή με πλαστικό χρήμα με άμεση απόδοση του ΦΠΑ στο Δημόσιο από τις τράπεζες που μεσολαβούν για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Πακιστάν – Στοκχόλμη αεροπορικώς: 300 ευρώ... Γιατί, λοιπόν, έρχεσαι Ελλάδα με 10.000 ευρώ το κεφάλι; (Εαν «πράγματι» έχεις προορισμό την Στοκχόλμη).



Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Πόσο «ηλίθιος» μπορεί να νοιώσει κάποιος (ότι τον θεωρούνε «κάποιοι άλλοι») διαβάζοντας τον παραπάνω τίτλο;

«Απλέ Έλληνα καθημερινέ Πολίτη», είσαι σίγουρος ότι αντέχεις την Αλήθεια;

Ναι, ξέρω:

«… Γνώσεσθε την Αλήθειαν και η Αλήθεια ελευθερώσει υμάς…" (Κατά Ιωάννην, Η’ – 32)

Πατώντας σ’ αυτό, επιμένεις στις «ιδεοπαθείς ψευδαισθήσεις» σου:

- Αρχηγοί μας, θέλουμε να μας λέτε την αλήθεια.

Τόλμα ν’ ακούσεις όμως – με τα «εσωτερικά σου αυτιά» - την απάντησή τους:

- Ώστε θέλετε την Αλήθεια…. Ποιος από σας καλοί μου υπήκοοι αντέχει την αλήθεια όμως;
Αφήστε να σας πούμε καλύτερα ένα ψέμα ν’ αποκοιμηθείτε… Πιστέψτε μας, θα νοιώσετε πολύ καλύτερα… (Το εγκόλπιο του καλού Πολιτικού Χαμαιλέοντα)

(Θες απόδειξη σ’ αυτό; Διάβασε πάλι τον τίτλο του άρθρου και νοιώσε για λίγο ακόμη το πόσο ηλίθιο σε θεωρούν).

Κι αφού τόση πολλή έλξη σου ασκεί η «μαγευτική Σειρήνα της Αριστεράς Προστάτιδας των Λαθρομεταναστών», άκου τι πίστευε «περί αληθείας» και ο Μέγας Επαναστάτης των Μπολσεβίκων, ένας από τους «Υλιστικούς Θεούς» τους. Πόσο «αδίστακτος» ήταν με τον «χειρισμό των χρήσιμων ηλιθίων γύρω του»:

 «Την αλήθεια;» ρώτησε ο άνδρας με τα γυαλιά με τον ατσάλινο σκελετό και το υπογένειο. Ένα κυνικό χαμόγελο χαράχτηκε στο πρόσωπό του. «Όχι! Αυτό που πρέπει να δημιουργήσουμε είναι μια ψευδαίσθηση της αλήθειας! Η επανάσταση είναι μια τέχνη και όπως όλες οι τέχνες έχει τους κανόνες της» (Λένιν, προ της Ρωσικής Οκτωβριανής Επανάστασης του 1917-(Έρικ Ντούρσμιντ, «Το Σφύριγμα της Λεπίδας», εκδ. Ενάλιος)

Όσο για τους Μαρξ και Ένγκελς, έτρεχαν στα λιμάνια, με τους εργάτες της Διεθνούς Ένωσης Εργατών και με το ίδιο καράβι έδιωχναν τους αλλοδαπούς που έφερνε το κεφάλαιο, νόμιμα ή παράνομα (δεν έκανε «διάκριση» ο Κάρολος), ως «απεργοσπάστες» και τους καλούσαν να αγωνιστούν εκεί, στη χώρα τους, για να ανατρέψουν τους καπιταλιστές, αντί να τους ευνοούν με την εισαγωγή τους σε άλλη χώρα.
Η Ελληνική Αριστερά λοιπόν γιατί δεν ακολουθεί τις «ιδεολογικές κατευθύνσεις» των «θεωρητικών της Ιστορικών Ηγετών»;

Τι «διεθνή (νεοταξίτικα) παιγνίδια» εξυπηρετεί;

Τώρα που μπήκες στο «πνεύμα Καθημερινέ μου Πολίτη» πάμε και στο δια ταύτα:

Ας υποθέσουμε πως είσαι Αφγανός, Πακιστανός, Αφρικανός ή ότι άλλο θέλεις (που δεν θα ήθελες, αλλά «θυσιάσου» χάριν του κειμένου).
Ας πούμε ότι διαθέτεις κάμποσες χιλιάδες δολάρια (αδιάφορο αν πούλησες τη σπηλιά σου, τις κατσίκες σου, την αδερφή σου, ναρκωτικά, αν σκότωσες ή σου τά’ δωσε ο πλούσιος άραβας νονός σου) και λες:

«ρε συ δεν πάω στην πολιτισμένη Δύση να γλιτώσω τις διώξεις εδώ και να βρω και την τύχη μου; Απόλεμοι βουτυρομπεμπέδες είναι αυτοί οι άπιστοι εκεί στη Δύση, θα κάνω ότι γουστάρω...»
Εκεί επάνω που το συζητάς – γιατί δεν είσαι και τόσο μαλάκας, κάποιες κουβέντες θα κάνεις με κάποιους πιο «εγκεφαλικούς» της κενωνίας σου εκεί κάτω στο Africa ή εκεί μέσα στα βάθη της Σαμαρκάνδης – σου «εξηγεί» το «όνειρο» ο «αρχι» της φυλής σου, ότι δηλαδής,  «άλλο Δύση», «άλλο Βορράς» και (προς Θεού) «άλλο Νότος». Μπροστά απ’ όλα αυτά βεβαίως σου έχει βάλει και το «προσδιοριστικό Ευρω» (για να βεβαιωθεί ότι «κατανόησες» πως μιλάτε για το «Ευρώπη» και όχι για κάτι άλλο)...

Αφού το «εμπέδωσες» λοιπόν, κατέληξες πως ο ΑΝΣΚ σου (μάθε και καμιά στρατιωτική ορολογία φιλειρηνιστή μου αν δεν την γνωρίζεις, θα σου χρειαστεί «εκεί που πάμε» (θες δε θες, εσύ «οδηγείς» μην το ξεχνάς ούτε λεπτό), «Αντικειμενικός Σκοπός» σημαίνει) είναι ο «Πλούτος» και όχι η Φτώχεια». Τέτοια έχεις κι εκεί που είσαι. Γιατί να σπάσεις τα πόδια σου και πιθανόν τα «νώτα» σου για άλλη μια «φτώχεια»; Ε, δεν είσαι και τόσο ηλίθιος. Κι ας λένε οι «λευκοί».

Βάζεις λοιπόν στόχο τον πλούσιο Βορρά. Στο έδειξαν στο χάρτη, στο «τόνισαν» και το τονίζεις κι εσύ διαρκώς στον εαυτό σου για να «μην το ξεχάσεις». Δεν σ’ ενδιαφέρει ο «υπανάπτυκτος Ευρωπαϊκός Νότος». Ηλίθιος είσαι να πας στον φτωχό Νότο; Από φτώχεια σε φτώχεια θα πας;

Κόβεις λοιπόν Αζιμούθιο για ΒΟΡΡΑ.... ΚΑΙ ΜΟΝΟ....

Φυσικά, αν έχουν δίκαιο οι «κακές γλώσσες» και τελείς «εκπαιδευμένος κι εν αποστολή», δεν το συζητάμε καθόλου, «ξέρεις πάρα πολύ καλά το τι σου γίνεται, που και γιατί πας».... υπερ το δέον καλά θα λέγαμε...

Αλλά είπαμε, αυτά τα λένε οι «κακές γλώσσες».... 

Αφού είσαι ένας «καλοπροαίρετος μεταναστάκος» λοιπόν, τι σε εμποδίζει, με «τόσα λεφτά» στο πουγγί, να πας στην πρεσβεία πχ της Βρετανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Σουηδίας ή όποια άλλη χώρα κάνεις κέφι (καλοντυμένος εννοείται) και να ζητήσεις «τουριστική βίζα»;

Ωπ! Τόσο απλό «απλέ Πολίτη» μου
(Στρατολογικό – ουπς, συγγνώμη, Διαφημιστικό ήθελα να πω - της Air Mutzahedin)

Πλένεσαι καλά καλά, βάζεις τα ρούχα σου σε μια πολιτισμένη δυτική βαλίτσα, παίρνεις το αεροπλάνο της γραμμής, απολαμβάνεις τις ευγενείς υπηρεσίες και χαμόγελα της όμορφης αεροσυνοδού, της λες κι ένα μεγαλόπρεπο ευχαριστώ (ευκαιρία να το «παίξεις και κάποιος» για πρώτη φορά στη ζωή σου) και .... αποβιβάζεσαι μια χαρά και χωρίς προβλήματα, άνετος, κεφάτος, καθαρός και προπάντων ασφαλής μέσα σε λίγες ώρες, στην «γη της επαγγελίας».

Στην καρδιά της Στοκχόλμης! Και βρίσκεσαι κύριος, με 9.000 ευρώ στην τσέπη (πρόσεξε, το εισόδημα ενός ολόκληρου έτους για εκατομμύρια Ευρωπαίους), να περιφέρεσαι ανάμεσα σε χιλιάδες δίμετρες ξανθιές υπέροχες υποψήφιες σουηδέζες χανούμισές σου (βλέπεις, δεν έχεις σκοπό ν’ αφήσεις πίσω στοpatrida και τις θρησκευτικές σου αντιλήψεις, όλα κι όλα).

Όλο κι όλο το κόστος, χμμμ 20 τα ρούχα + χμμ 20 το φαγητό + χμμ 100 ο ύπνος + χμμ + .... + 300 το πολύ το εισιτήριο charterτης τελευταίας στιγμής, χμμμ... άντε και 500 επιπλέον απρόβλεπτα.... ωπ, νάτο, το πολύ 1.000 ευρώ το συνολικό κόστος του «μαγικού ταξιδιού».
Αφού λήξει η τουριστική βίζα παραμένεις εκεί ως λαθρομετανάστης. 

Αυτό δεν ήθελες;
Σε τι σε χαλάει αυτό ρε λαθρο-πονηρέ που μας κοροϊδεύεις κατάμουτρα κι εσύ και οι εγχώριοι υποστηρικτές σου;

Αφού και τον «άλλο δρόμο», τον «δύσκολο» (των 10,000 δολαρίων το «κεφάλι», μόλις ως την Ελλάδα παρακαλώ) να επιλέξεις, αν φτάσεις στον προορισμό σου (την Σουηδία) και πάλι λαθρομετανάστης θα είσαι.
Ποιός ο λόγος λοιπόν να επιλέξεις την «δύσκολη κι επικίνδυνη διαδρομή» μέσα απο βουνά και πολέμους, κλεφτρόνια και φονιάδες και να πληρώσεις κι από πάνω κάμποσες χιλιάδες ευρώ;
Υπατία, ηγετική φυσιογνωμία ο "λαθρο-δράκος"της Πάρου.





















































Κι όλα αυτά για να έρθεις στην «υπανάπτυκτη Ελλάδα»;
Όπου γνωρίζεις ότι θα ζήσεις στην μιζέρια και πάλι και δεν πρόκειται να «ξεκολλήσεις» απο εδώ με τίποτα;
Μα τόσο ηλίθιος θα ήσουν; Ε, δεν λέει.... κάποιο «λάκκο έχει η φάβα»....
Με το συμπάθειο, αλλά μάλλον «κάποιοι» μας «δουλεύουν σε ψιλό γαζί» εδώ πέρα...

Τι έχουν να πουν οι πολυπολιτισμικοί εγχώριοι προστάτες τους γι’ αυτά; Κι αυτό τυχαία ανθρώπινη ηλιθιότητα (ουπς, συγγνώμη κύριοι, «απρονοησία» ήθελα να πω) από μέρους των «καημένων λαθρο» είναι;

Κι άντε και επιλέγουν αυτή την δύσκολη διαδρομή. Πες ότι είναι «μαζόχες». Γουστάρουν τα «δύσκολα». Ή είναι .... «άνοες» (όλο «περίεργες και δύσκολες λέξεις» θα με κάνετε να βρίσκω σήμερα για να μην «σας τους κακοποιήσω λεκτικά» - που το βρήκα αυτό πάλι;)...
Γιατί μωρέ επιμένουν ως προς την Ελλάδα σαν προορισμό;

 Γιατί πχ δεν πάνε και στην «ομόδοξή» τους Ισλαμική Αλβανία; Εκτός του ότι μια χαρά πάει εκεί η «αλβανοισλαμικοουτσεκάδικη μαφία» και δεν θα δυσκολεύονταν να «αποβιβαστούν από τα πλοία» και να πάρουν κατόπιν τον «ορεινό δρόμο για τας Ευρώπας δια μέσω «φιλικών Ισλαμικών κρατών» - βλ. Κόσοβο, Βοσνία), ποιά Αλβανική κυβέρνηση θα τολμούσε να δυσαρεστήσει την Ισλαμική Διεθνή μη δεχόμενη τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες; Ευκολότατα θα έβγαζαν «αλβανικά, κοσοβάρικα ή βοσνιακά χαρτιά» σε λίγο καιρό και θα μετακινούνταν άνετα «διευρωπαϊκώς».
UCK-UCC



































































































































Και γιατί τάχα δεν μοιράζονται σε πολλούς προορισμούς πέριξ της κεντρικής Ευρώπης για να μην «καρφώνονται» κιόλας;
 Γιατί αυτή η «εμμονή» με τον Μεσογειακό Νότο (και κυρίως με την Ελλάδα);

Μήπως επειδή στον αναμενόμενο Πόλεμο αυτή θα είναι η Πρώτη Ζώνη Πυρός των Μουσουλμανικών κρατών και επιθυμούν σφόδρα να έχουν πλήθη ετοιμοπόλεμων Μουτζαχεντίν μέσα σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Μάλτα, Πορτογαλία, Κύπρο για να πλήξουν εκ των μετόπισθεν τις Ευρωπαϊκές αμυντικές δυνάμεις της Πρώτης Ευρωπαϊκής Γραμμής; Και κυρίως Ελλάδα, ξανατονίζεται. Διότι πάλι εδώ θα γίνει το μεγάλο ιστορικό μπαμ.... Η Τουρκία να είναι καλά που φροντίζει γι’ αυτό «επιστάμενα».
 
Κι ακόμη περισσότερο, εαν ήθελαν, υπάρχουν κι άλλες διαδρομές που το «χρήμα των πετρελαίων» εύκολα «θα τους άνοιγε». Οι τοπικές μαφίες να είναι καλά.

Υπάρχει η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουκρανία, η Μολδαβία. Και κατόπιν βεβαίως θα μπορούσαν να «πιέσουν απ’ ευθείας» στην Κεντρική Ευρώπη. Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία.
Γιατί δεν το κάνουν λοιπόν;

Γιατί αυτή η «Ισλαμική Εμμονή» με τον Ευρωπαϊκό Νότο και δη κυρίως με την Ελλάδα (και την Κύπρο βεβαίως - ξανατονίζεται). 

Άστο το Δουβλίνο 2 Πατριώτη... Παγίδα κι αυτό το ρημάδι....

Όσον αφορά στο Δουβλίνο 2.... Την περιβόητη συμφωνία που τους απαγορεύει να φύγουν από την Ελλάδα με προορισμό την ΕΕ.

Από παντού ακούγεται το αίτημα να «αρθεί» αυτή η συμφωνία ώστε να πάρουν χαρτιά οι λαθρο και να ξεκουμπιστούν να πάνε στην ΕΕ.

Κατ’ αρχήν, αν ήθελαν πραγματικά να πάνε εκεί θα είχαν πάει εύκολα και άνετα βάσει του πιο πάνω σκεπτικού.
Κατά δεύτερον, ακόμη κι αν εφοδιαστούν με χαρτιά απο την Ελλάδα δεν θα πάρουν ποτέ βίζα από τις χώρες της ΕΕ. Άρα και πάλι εδώ, σ’ αυτόν τον έρμο τόπο θα «κολλήσουν».
Κατά τρίτον, αντε και τους δόθηκε βίζα απο τους «βόρειους» και πήγε εκεί το πρώτο μεγάλο κύμα λαθρομεταναστών από την Ελλάδα.

Άντε και «άδειασε» η Ελλάδα από τους λαθρο.
Τι «μήνυμα» θα περάσει προς τις «χώρες προέλευσής» τους; 
«Μάγκες, άνοιξε ο δρόμος, ελάτε»...

Τα καραβάνια ετοιμάζονται
Τότε είναι που πραγματικά θα γεμίσουμε λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Είμαστε αναγκασμένοι να αναγνωρίσουμε μια αδήριτη, στυγνή πραγματικότητα:

Η «απαγόρευση εισόδου» λαθρο στην ΕΕ έχει δύο σκέλη:

Το ένα λέγεται «Δουβλίνο2» και απαγορεύει το «πέρασμά τους από τον Νότο στο Βορρά». Από μόνο του είναι μια «δυνατή Αποτροπή Μετανάστευσης» που για να «λειτουργήσει όμως» πρέπει να «συνλειτουργήσει και το δεύτερο μέρος του έργου».

Αυτό το άλλο, λέγεται «Ελληνική Πολιτική Βούληση» να διώξει όλους τους λαθρο από την χώρα και να μην επιτρέψει την είσοδο σε κανέναν άλλον.

Το πως θα τα επιτύχει αυτά είναι ένα άλλο θέμα.

Κυρίως δικό μας. Που απαιτεί όμως πολύ βαριά.... «κότσια»... για να «θωρακίσεις» τα σύνορα και να πεις «ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ».... 

«... Λαθρομετανάστη μείνε στην Τουρκία, κακό του κεφαλιού σου που δεν πήρες το αεροπλάνο από την πατρίδα σου για Σουηδία με το 1/10 των εξόδων και το 1/1000 των κινδύνων που έκανες και υπέστης ως εδώ από την διαδρομή που επέλεξες (ή που επέλεξαν «άλλοι» για σένα) πονηρέ....» 

Γκρίζοι Λύκοι: πανταχού παρών "ανάδοχος έργου".





Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως δεν είναι θεμιτό (sic! Για να μην πω τίποτα «βαρύτερο», κρατιέμαι ακόμη) να γεμίσουμε την Ελλάδα (και κυρίως τη Μεθόριο) κέντρα Λαθρομεταναστών που θα πλημμυρίσουν τα σύνορά μας με μια πολυάριθμη Πέμπτη Ισλαμική εχθρική (φιλοτουρκική) φάλαγγα.

Μια πανίσχυρη (ΕΧΘΡΙΚΗ το ξαναλέω) δύναμη που την ώρα του Ελληνοτουρκικού πολέμου θα την λιανίσει αυτή την έρμη τη χώρα μας.

Άσε που πριν καν σκάσει ο πόλεμος, όλα αυτά τα μιλιούνια (νομιμοποιημένων συν τω χρόνω και με την βοήθεια ισλαμικών «επενδυτικών» κεφαλαίων) λαθρομουσουλμάνων θα δηλώσουν όλοι «Έλληνες Τούρκοι» και θα σηκώσουν «Παντιέρα Αυτονομίας» (πχ Θράκη, Αιγαίο).

Η Ελλαδική (λαθρομεταναστολάγνα) Πολιτική είναι πλέον ιδιαζόντως επικίνδυνη για
την ίδια την Εθνική Ασφάλεια της Χώρας.

Αρνείται να παραδεχτεί ότι όχι μόνον έχουμε μπροστά μας έναν Μεγάλο Πόλεμο αλλά πρωτίστως ότι αυτός έχει ήδη αρχίσει κι εκτυλίσσεται (καταστροφικά, φθοροποιά, θανάσιμα κι αιματηρά) μέσα στις ίδιες τις γειτονιές μας.

Καθημερινά.

Εναντίον Ελλήνων.

Και με μεγάλους και ισχυρούς «εγχώριους» συμμάχους δυστυχώς στο πλευρό του(ς) εναντίον των Ελλήνων.

Κι όμως! Η Ελλαδική «Αρμοστεία» αντί να προστατεύει τους Έλληνες, τους «διώκει».


Συκοφαντημένοι "φιλειρηνικοί μουσουλμάνοι"













Η κυβέρνηση, αντί να καταργήσει το επαίσχυντο λαθρονομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζει και νέο «φιλολαθρο-νομοθετικό οπλοστάσιο» που άρχισε ήδη να το αποκαλεί«ρατσιστικό ιδιώνυμο».
Και σε αδρές πλην σαφείς γραμμές προδιαγράφει το τι θα είναι αυτό.

Κάθε  Πατριώτης που τολμάει να «εξεγερθεί δια του λόγου» κατά του εθνικού εγκλήματος της «λαθρομετανάστευσης» θα θεωρείται πως «καλεί τον Ελληνικό (το γένος) πληθυσμό σε βιαιότητες κατά των λαθρομεταναστών» και θα διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Αυτό μας επιφυλάσσουν οι κύριοι Πολιτικοί.
Κι αυτό προαναγγέλουν.
Κάθε φορά, δηλαδή,  που θα τολμάει Έλληνας Πατριώτης να αντιδράσει δια του λόγου στο διαδίκτυο ή σε κάποια συγκέντρωση κατ’ αυτού του Εθνικού Εγκλήματος της λαθρομετανάστευσης, αυτομάτως και αυτεπαγγέλτως θα κινείται η διαδικασία του αυτοφώρου εναντίον του για κακουργηματική πράξη.

Υποκίνηση σε ταραχές, ηθική συναυτουργία σε έγκλημα κατά ζωής...

Να μερικοί «ευφάνταστοι» και «προκλητικοί» χαρακτηρισμοί που περιμένουν από μέρα σε μέρα τον Έλληνα Πατριώτη που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί ενάντια στους λαθρομετανάστες εξοργισμένος από την ωμή εγκληματικότητά τους, θυμωμένος πραγματικά απ’ την εισβολή τους στην Πατρίδα του.
Όχι.
Αυτός ο άνθρωπος, για τους Κυβερνήτες μας δεν είναι Εθνικός Αγωνιστής, δεν είναι Πατριώτης. Είναι ένας εγκληματίας Φασίστας που πρέπει να κυνηγηθεί μέχρις εξοντώσεως. Ψυχικής, κοινωνικής, οικονομικής, φυσικής.









Εκεί που "άλλοι καταρρέουν" κι "άλλοι ανδρειεύουν" - ο Άνδρας κάμει την Γενιά κι όχι η Γενιά τον Άνδρα.
Θυμάστε την αστεία φράση του GAP «το όπλο είναι γεμάτο πάνω στο τραπέζι»;
Ε, λοιπόν τώρα οι κυβερνήτες μας μ’ αυτή την εξαγγελία προανήγγειλαν ουσιαστικά πως είναι έτοιμοι να «τραβήξουν το όπλο».
Θα πρέπει όμως κάποιος να τους θυμίσει πως στον «κόσμο των Όπλων» βασιλεύει ένας κυρίαρχος κανόνας:

«... εαν τραβήξεις το όπλο θα πρέπει να είσαι και έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις. Αλλιώς, καλύτερα να μην το τραβήξεις καθόλου»....

Εν κατακλείδι:

Ιδού η αμετανόητη Ελλαδική Πολιτεία των λαθρομεταναστόφιλων Πολιτικών.
Ιδού οι Πράξεις της, ιδού η Απραξία της, ιδού ο ανθελληνικός Βίος της....
Δοξάστε τους εσείς που τους στηρίζετε...

Όσο για «εσας εκεί έξω» που έχετε την «Θεσμική Δύναμη» να κάνετε «Εθνικά Πράγματα» και επιλέγετε την Σιωπή και το Περιθώριο της «Αδράνειας» φοβούμενοι την «Δαμόκλειο Σπάθη» των Πολιτικών, σκεφτείτε αυτό: 

«… Όταν παραδώσετε το κεφάλι μου στον Ροβεσπιέρο, ποιος θα βρίσκεται εκεί για να προστατεύσει το δικό σας;…»
(Φουσέ, Γαλλική Επανάσταση)


Γιώργος Ανεστόπουλος 
Γεράκι του Αιγαίου