Πυρήνες ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ελλάδα;


Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης ιταλικής Corriere della Sera (03/10) πυρήνας της εξτρεμιστικής οργάνωσης Fatah Al Islam έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα, απ' όπου σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις στην ελληνική επικράτεια και σε άλλα σημεία της Ευρώπης. Η εφημερίδα, που επικαλείται λιβανικές πηγές, αναφέρει ότι τα μέλη της Fatah Al Islam έχουν μπει στην Ελλάδα είτε με πλαστά είτε με κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα, που τους προμήθευσαν "ταχυδρόμοι" από τη χώρα μας.
Ο εκ των ηγετών της Fatah Al Islam, Mohammed Musa ήAbu Muslim, που το 2008 είχε καταφέρει "θεαματικό χτύπημα" στη διοίκηση της κατασκοπίας του Λιβάνου στη Βηρυτό, φέρεται να έχει εισέλθει στην Ελλάδα μαζί με πυρήνα "μαχητών" πριν από μερικούς μήνες. Στόχος τους είναι "να δημιουργήσουν επιμελητειακή βάση, από την οποία θα εξαπολύουν τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα και την υπόλοιπη Ευρώπη". Ο Mohammed Musa είχε φροντίσει "να νοικιάσει με ασφάλεια διαμερίσματα, όπου κρύφτηκαν οι πρώτοι μουτζαχεντίν". Ορισμένοι έμειναν, άλλοι μετακινήθηκαν προς την Ευρώπη, ώς τη Σκανδιναβία, και άλλοι πήγαν στο Μαρόκο. Την εγκατάσταση ακολούθησαν αναγνωριστικές επιχειρήσεις: εκαναν συχνά ταξίδια στην Ευρώπη ώστε να εντοπιστούν και να επιλεγούν οι στόχοι, μεταξύ των οποίων οι αερομεταφορές, κυβερνητικά κτίρια και σημεία με μεγάλο συμβολισμό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
Η τρίτη φάση, οι επιθέσεις, θα ξεκινήσει όταν στην Ελλάδα φτάσει "ο μάγος των βομβών" Abd Al Ghani Jawhar, που φέρεται να βρίσκεται ακόμα στη Μέση Ανατολή.
Κατά την ιταλική εφημερίδα, "ο ελληνικός δρόμος" δεν επελέγη τυχαία από τη Fatah Al Islam. Ένα άλλο ηγετικό στέλεχος, ο Σύρος Abu Adnan, φέρεται να έχει ζήσει επί μακρόν στην Ελλάδα και να είναι αυτός που είπε ότι "η Ελλάδα είναι το ιδανικό εφαλτήριο: υπάρχει πολιτική αστάθεια, η αστυνομία ασχολείται με την εσωτερική τρομοκρατία, με ένα βήμα είμαστε στην Ανατολή και με ένα άλλο στην καρδιά της Ευρώπης". Ο Αντναν συνελήφθη στα τέλη του Ιουνίου στον Λίβανο και "μετά από σκληρή ανάκριση έδωσε κρίσιμες πληροφορίες για το δίκτυο που έστησε η οργάνωσή του αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια". Αν τα στοιχεία που έδωσε έχουν επαληθευτεί, γιατί οι πυρήνες δεν έχουν ακόμα εξαρθρωθεί; Σύμφωνα με πηγές του τομέα ασφαλείας του Λιβάνου, ο λόγος είναι ότι το δίκτυο "είναι πολύ κλειστό και προστατευμένο". (Πηγή)

Σχετικό δημοσίευμα: Σήμα των σερβικών μυστικών υπηρεσιών για δραστηριοποίηση τρομοκρατών στην Ελλάδα

ΠΗΓΗ

Απέσυραν τον πίνακα του Ντελακρουά με τη Σφαγή της Χίου για να μη προκαλείται η Τουρκία!

Σωρεία σοβαρών ερωτημάτων προκαλεί η απόφαση (άγνωστος ο εμπνευστής), να μην εκτίθεται, από τώρα και στο εξής, στο επισκευασμένο Βυζαντινό Μουσείο Χίου (Μετζιτιέ Τζαμί), το πιστό αντίγραφο της Σφαγής της Χίου, του διάσημου Γάλλου Ζωγράφου Ευγένιου Ντελακρουά. Την έλλειψη του πίνακα, διαπίστωσε σε ξενάγησή της, στο χώρο της έκθεσης η Νομαρχιακή Σύμβουλος Χίου Ισαβέλλα Μπουρνιά, η οποία ήδη με επιστολή της προς τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, ζητά την παρέμβασή του.
Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα "Πατρίδα", υπάρχει ήδη μία μυστική προφορική συμφωνία προκειμένου να καθαιρεθεί ο πίνακας, ως ένδειξη απάλειψης του ιστορικού χάσματος που χωρίζει τους δύο λαούς! Η Τουρκία, επεδίωξε τη μεν πρώτη φορά, να αφαιρεθούν οι ταμπέλες από τις οστεοθήκες των θυμάτων της Σφαγής, στη Μονή του Αγίου Μηνά, που έφεραν την επιγραφή: “ΕΡΓΑ ΟΘΩΜΑΝΩΝ” καθώς και την καθαίρεση της αντίστοιχης επιγραφής στη Νέα Μονή Χίου. Έξι ημέρες, πάντως, πριν γιορτάσουμε την επέτειο της απελευθέρωσης της Χίου (11η Νοεμβρίου 1912) και την ενσωμάτωση με την Ελλάδα, πολλοί αναρωτιούνται, ως που θα φθάσει η Ελληνική υποχώρηση και αν αυτή είναι άξια να διαγράψει τη σφαγή 58.000 κατοίκων και την εξαφάνιση πολιτιστικών εκθεμάτων πανευρωπαϊκής και παγκόσμια εμβέλειας.
Για την Ιστορία (όχι αυτή που διδάσκεται στα σχολεία πάντως), ο αφανισμός των κατοίκων της Χίου συγκλόνισε όχι μόνο τον Ελληνισμό , αλλά και όλη την Ευρώπη. Οι εφημερίδες έγραφαν άρθρα εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους για τη μεγάλη σφαγή. Βιβλία κυκλοφορούσαν στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και οι φιλέλληνες προσπαθούσαν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για να βοηθήσουν τα θύματα. Από τη μεγάλη σφαγή της Χίου εμπνεύστηκε και ο Βίκτωρ Ουγκώ το ποίημά του "Το Ελληνόπαιδο".

ΠΗΓΗ

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΣΕΛ 6)

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕΛ 4)

Επεισόδιο με βεβήλωση σημαίας μπροστά σε αστυνομικούς!!

Το Απόγευμα κατά την διαρκεια των επεισοδίων στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο θίασο των επαγγελματιών αντιρατσιστών πήραν την Ελληνική σημαία που είχαν αναρτήσει οι κάτοικοι στην παιδική χαρά και την ποδοπατούσαν...

να σημειώσουμε πως αυτό έγινε μπροστά στα μάτια των αστυνομικών που δεν έκαναν τίποτα!!!

(αν ήταν καμμιά πακιστανική σημαία μπορεί και να παρέμβαιναν)

Αυτό όμως που δεν φιλοτιμήθηκε να κάνει κανείς από τους αστυνομικούς το έκανε μια γυναίκα!!

κάτοικος της περιοχής που όρμηξε και τους πήρε την σημαία αγνοώντας τον κίνδυνο από τα σκυλιά του νεοταξισμού!

Greekalert

ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Βγάζουν τον Σταυρό από τα ιταλικά σχολεία επειδή ενοχλούνται οι άθεοι και οι μουσουλμάνοι!


ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ...

Σάλος έχει ξεσπάσει τη γειτονική χώρα από την παρακάτω είδηση:

"Το ΕΔΑΔ (Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) καταδίκασε την Ιταλία για την ύπαρξη σταυρού στις σχολικές αίθουσες. Ο σταυρός κρίθηκε ότι είναι ενάντια στο δικαίωμα των γονέων να ανατρέφουν τα παιδιά τους σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους και στο δικαίωμα των μαθητών στην ελευθερία θρησκεύματος.

Η ενάγουσα ήταν η Σόλιε Λάουτσι, μια Ιταλίδα από το Αμπανο Τέρμε. Τα παιδιά της, Ντατάικο και Σάμι Αλμπερτίν, ηλικίας 11 και 13 ετών αντίστοιχα, παρακολουθούσαν μαθήματα στο δημόσιο σχολείο της πόλης. Σε όλες τις τάξεις του σχολείου υπήρχε κρεμασμένος σταυρός.

Η Λάουτσι έκρινε ότι η ύπαρξη σταυρού ήταν αντίθετη με το λαϊκό χαρακτήρα του Κράτους και του σχολείου. Επικαλέστηκε μάλιστα και μία δικαστική απόφαση που είχε κρίνει την ύπαρξη σταυρού στα εκλογικά κέντρα αντίθετη προς το λαϊκό χαρακτήρα του κράτους.

Στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Ιταλίας η κυβέρνηση υποστήριξε ότι η ύπαρξη σταυρού στις τάξεις είναι λογική, καθώς ο σταυρός δεν είναι μόνο θρησκευτικό σύμβολο, αλλά και «σημαία» της μοναδικής εκκλησίας που αναφέρεται στο ιταλικό Σύνταγμα, σύμβολο του ίδιου του Κράτους.

Ωστόσο, οι δικαστές στο Στρασβούργο έκριναν ότι ο σταυρός μπορεί εύκολα να ερμηνευθεί από τους μαθητές όλων των ηλικιών ως θρησκευτικό σύμβολο, σύμβολο που μπορεί να ενοχλήσει μαθητές άλλων θρησκευμάτων ή άθεους. Επεδίκασε μάλιστα το ποσό των 5.000 ευρώ στην ενάγουσα για ηθική βλάβη.

Η Ιταλίδα υπουργός Παιδείας κατεφέρθηκε εναντίον της «ιδεολογικής» απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Η ύπαρξη σταυρού στις σχολικές αίθουσες δεν σημαίνει προσκόληση στον καθολικισμό, αλλά είναι ένα σύμβολο της παράδοσής μας» δήλωσε η υπουργός σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa."

Πηγή

Αυτή είναι λοιπόν η πολυπολιτισμική κοινωνία που ονειρεύονται κάποιοι-γύρω στα 70 άτομα,όσοι ήταν δηλαδή χθες στην "αντιρατσιστική" συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα:ΑΕΘΝΗ,ΑΘΡΗΣΚΗ,ΑΧΡΩΜΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ!Γι'αυτό σκυλιάζουν και επιστρατεύουν τόνους προπαγάνδας στα Μμε κατακεραυνώνοντας τον "φασίστα","ρατσιστή" κλπ Έλληνα πολίτη.

Και καλά,ας πούμε ότι κάποια στιγμή θα καταφέρουν όλοι αυτοί να αποκαθηλώσουν τον Σταυρό που τόσο τους καίει και τσουρουφλίζει...θα κατεβάσουν τη Σημαία,θα καταργήσουν τις "μιλιταριστικές" παρελάσεις...ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;;

Εδώ σας θέλω!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΘΑ ΧΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ ΣΑΣ,ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΑ Ή ΜΠΟΥΡΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ"!

Τι θα κάνετε τότε;Θα προσφύγετε σε κανένα δικαστήριο για...ηθική βλάβη ή στα πλαίσια του "αντιρατσισμού" θα αναφωνήσετε κι εσείς "Αλλάχ Ακμπάρ";;;

Συνεχίστε...και δεν θ'αργήσει η στιγμή που θα θερίσετε θύελλες,στους ανέμους που σπείρατε...!

πηγή:hellas-orthodoxy

Τελείωσε το πανηγύρι!!!! όπως και να τους κοίταγες...από όπου και αν τους τράβαγες φωτογραφία...δεν ήταν παραπάνω από 150 άτομα!!!!

Λόγο ανύπαρκτης προσέλευσης το πανηγύρι τελείωσε νωρίς...εδώ και μιση ώρα έχουν φύγει και οι τελευταίοι επαγγελματίες αντιρατσιστές από τον Αγ. Παντελεημονα...

Στο χώρο παρέμειναν 4!!!! διμοιρίες των ΜΑΤ να φυλάνε την μικροφωνική...
Η πλατεία είναι και πάλι Ελληνική!!!

update
για να γελάσουμε και λίγο

Αυτή την στιγμή στο indymedia μετά την αποτυχία της εκδήλωσης προσπαθούν με ευφυολογήματα γνωστών διαδικτυακών μισότρελων να περάσουν πως η συναυλία πέτυχε και πως τώρα 1000 διαδηλωτές είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν πορεία!

δείτε για να γελάσετε



τι 1000; 100000 είσασταν και μπορεί και παραπάνω...και σε λίγο ξεκινούν πορείες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και άλλες τόσες στο εξωτερικό για συμπαράσταση...σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις 12 μπορεί να σηκώσετε και αεροπλάνα....

κακομοίρηδες ακόμη δεν καταλάβατε τι έγινε;
για να πηγαίνετε στον Αγ. Παντελεήμονα θα πρέπει να γλύφετε τον εκαστοτε υπουργό 3 βδομάδες πριν...και να σας φέρνουν συνοδεία 10 διμοιρίες...


Greekalert

Κόντρες μεταξύ κάποιων αναρχικών και επαγγελματιών αντιρατσιστών...για την κάλυψη της αστυνομίας

Κόντρες έχουν ξεκινήσει μεταξύ αναρχικών και επαγγελματιών αντιρατσιστών γιατί (όπως παραδέχονται και οι ίδιοι) ντρέπονται που στήθηκε συναυλία με την οφθαλμοφανέστατη κάλυψη της αστυνομίας του Χρυσοχοίδη!!
Από την μία οι επαγγελματίες αντιρατσιστές (συμπεριλαμβανομένων αρκετών αναρχικών) που μπρόστα στον στόχο να δημιουργήσουν θέμα στην περιοχή ...ξεχάσανε τις δήθεν αριστερές καταβολές τους ...ξεχάσανε τα ψευτοσυνθήματα περί μπάτσων...και με σύμμαχο και υποστηρικτή την ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟΠΟ έδιωξαν τους κανονικούς κατοίκους - με τα ΜΑΤ- για να πραγματοποιήσουν εκδήλωση.
από την άλλη κάποιοι (ελάχιστοι) αριστεροί και αναρχικοί που βλέπουν πως άλλη είναι η βίτρινα και άλλα πουλάει το μαγαζί !!!
τους κράζουν ανελέητα σε όλες σχεδόν τις σελίδες του χώρου τους (δεν θα κρατήσει πολύ, θα πεσει γραμμή για δημοκρατικό ψαλίδι)

Συντρόφια ξεφτιλιστήκατε και πάλι
μόνο έτσι μπορείτε ...λέγατε για αστυνομία και αστυνομία...και πάλι ΜΟΝΟ με την αστυνομία μπορέσατε να πάτε στην πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα!!!

ο κόσμος είναι δισάκι...τα δικά του πίσω βάζει...και των αλλωνών κοιτάζει...

γεια σας ρε αντιεξουσιαστές της πεντάρας (εννοείται πως και η πεντάρα από επιδότηση θα είναι)!!!


greekalert

Διώχνουν τους Έλληνες της περιοχής για να κανουν συναυλία οι επαγγελματίες αντιρατσιστές

Ούτε 100 άτομα (μαζί με τους λαθρομετανάστες) δεν είναι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές...

Οι αστυνομικοί είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς και φροντίζουν για την ΠΛΗΡΗ εκκένωση της περιοχής από τους Έλληνες κατοίκους ώστε να κάνουν την συναυλία τους οι νεοταξίτες!

αντίβαρο για τα Εξάρχεια ο Αγ. Παντελεήμονας


greekalert