Η «ανάσταση» του Tupac και το Project Blue Beam

Η «ανάσταση» του Tupac και το Project Blue Beam


Θα έχετε ακούσει για το Project Blue Beam (Επιχείρηση Μπλε Ακτίνα).

Το 1994, o Καναδός ερευνητής δημοσιογράφος Serge Monast ισχυρίστηκε ότι είχε λάβει πληροφορίες σχετικά με ένα μυστικό σχέδιο της NASA (Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος) και των Ηνωμένων Εθνών να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, προκειμένου να θέσουν σε λειτουργία την Παγκόσμια Κυβέρνηση και την Παγκόσμια θρησκεία, με τον Αντίχριστο επικεφαλής.

Το Project Blue Beam (PBB) θα πετύχει τον σκοπό του κάνοντας χρήση προηγμένων τεχνολογιών που στηρίζονται στην ψευδαίσθηση, στην πλύση εγκεφάλου, στην τηλεπάθεια και στα τρισδιάστατα ολογράμματα.

Σύμφωνα με τον Monast, το Πρόγραμμα έχει τέσσερις διαφορετικές φάσεις.

Το πρώτο βήμα είναι να κατασκευάσει τεχνητά προκαλούμενους σεισμούς σε ορισμένες ακριβείς θέσεις πάνω στη Γη, που θα οδηγήσουν σε δήθεν νέα αρχαιολογικά ευρήματα » (τάφοι, επιγραφές, αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θα δυσφημίσουν όλες τις θρησκείες και ιδιαίτερα τον Χριστιανισμό.

Το δεύτερο βήμα είναι ένα γιγαντιαίο «διαστημικό show» - μια προβολή με λέιζερ από δορυφόρους τρισδιάστατων ολογραμμάτων και ήχων, σε διάφορα μέρη του κόσμου. Κάθε γεωγραφική περιοχή του κόσμου θα δεχτεί την εικόνα ενός διαφορετικού "θεού" σύμφωνα με την επικρατούσα θρησκεία της περιοχής. Αυτός ο νέος "θεός" - ο νέος Μεσσίας Μαϊτρέγια - θα μιλήσει σε όλες τις γλώσσες. Αυτός θα είναι ο "θεός" της παγκόσμιας θρησκείας της Νέας Εποχής.

Ο Monast παρότι είχε πει πως οι εν λόγω άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν από απόσταση ανακοπή καρδιάς σε έναν υγιή άνθρωπο, πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων, όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά από τον θάνατο του Monast! Έκτοτε ο ίδιος όσο και το αποκεκαλυμμένο πρόγραμμα, έχουν γίνει θρύλος και έχουν τροφοδοτήσει τα σενάρια συνομωσιολογίας.

Ο Serge Monast στην συνέντευξη του τότε το 1994, λίγο πριν πεθάνει κάτω από πέπλο μυστηρίου υποστήριξε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του προγράμματος.

Όσον αφορά το δεύτερο βήμα, η τεχνολογία δημιουργίας ολογραφικών εικόνων - που δημιουργούν παραπλάνηση - ήδη υπάρχει και συνεχώς εξελίσσεται. Βλέπε και: Ολογράμματα τόσο ‘ζωντανά’ που τα αγγίζεις!

Κοιτάξτε το «θαύμα» που έγινε πρόσφατα στο 3ήμερο Coachella Music Festival στο Indio της California, όπου τραγούδησε «ζωντανά» ξετρελαίνοντας τα πλήθη, ο ράπερ Tupac, ο οποίος είναι νεκρός από το 1996!!


Μια πολύ ενδιαφέρουσα επανεμφάνιση έκανε ο Tupac Shakur στη σκηνή του μουσικού φεστιβάλ Coachella με τη μορφή ολογράμματος εκτελώντας τα τραγούδια Hail Mary και Amerikaz Most Wanted στο πλευρό του Snoop Dogg και Dr. Dre.

Οι υπεύθυνοι πίσω από αυτό ήταν η AV Concepts, η οποία συνεργάστηκε με τον Dr. Dre για να φέρουν ξανά στη ζωή τον Tupac. H ιδέα ανήκει στον ίδιο τον Dre και τα εφέ δημιουργήθηκαν από την χολιγουντιανή εταιρεία Digital Domain που είναι υπεύθυνη μεταξύ άλλων για τα εφέ στις ταινίες The Curious Case of Benjamin Button, TRON: Legacy, X-Men: First Class και The Girl with the Dragon Tattoo.

Ο σχεδιασμός για το ολόγραμμα πήρε αρκετούς μήνες και η ολοκλήρωσή του περίπου άλλους τέσσερις μήνες. Δεν αποκαλύφθηκε ακριβώς το κόστος της παραγωγής αλλά οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι ένα παρόμοιο project θα κόστιζε μεταξύ $100,000 και $400,000 (!)

Στην εμφάνιση του Tupac το πλήθος τρελάθηκε ... ειδικά όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πλήθος ... να σηκώνεται από το έδαφος (σαν να σηκώνεται από τους νεκρούς;) μέχρι να σταθεί στη σκηνή.
Οι κινήσεις ήταν εντυπωσιακά ρεαλιστικές ... Στο τέλος της εκτέλεσής του, ένα φως λάμπει πάνω του ... και αυτός διαλύεται στο λεπτό αέρα.. Αρκετά τρελό ... ειδικά για κάποιους συμμετέχοντες στο πάρτι ... που δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι ήταν ένα ολόγραμμα.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο (ακούγονται πολλά f…):


Ο Tupac Shakur ή 2Pac, ήταν διάσημος Αμερικανός ράπερ, ηθοποιός και ακτιβιστής (υπήρξε και μέλος των Μαύρων Πανθήρων), που δολοφονήθηκε (σε μια ακόμη ανεξιχνίαστη υπόθεση), ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του, στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 στο Λας Βέγκας, όταν πυροβολήθηκε τέσσερις φορές. Πέθανε έξι ημέρες αργότερα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΡΟΜΠΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ... ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΟΝΚΑΜΕΡΑ": Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...

Απίστευτη ρόμπα του Γ.Χρυσοχοϊδη.

Ο Σρόϊτερ αποφάσισε (πολύ καλώς) να πάρει από το χέρι τον Υπουργό προστασίας του πολίτη και να δουν παρέα τα προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου προς τον σεκιουριτά που είναι στον σταθμό λαρίσης, αν έχει καθαρίσει η πλατεία από τότε που ο υπουργός ανέλαβε, έλαβε την εξής απάντηση; "ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ" O Υπουργός προσπάθησε να σπάσει τον πάγο λέγοντας "Αυτό δεν έιναι σωστό γιατί μπορεί αντίθετα ιδεολογικά ομάδες να θέλουν να κάνουν αντίποινα σε άλλο μέρος.... anti-ntp

ΠΗΓΗ

Δεν ήταν σεισμός που προκάλεσε το tsunami.

Ο πρώην αναλυτής της NSA, Jim Stone (Τζιμ Στόουν), υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε σεισμός ισχύος 9,0. Το τσουνάμι (tsunami) προκλήθηκε από πυρηνικές βόμβες στη θάλασσα και η έκρηξη και η τήξη του πυρήνα του Φουκουσίμα προκλήθηκαν από μίνι – πυρηνικά κρυμμένα στις φωτογραφικές μηχανές που εγκαταστάθηκαν από μια ισραηλινή εταιρία ασφάλειας. Το κίνητρο: η τιμωρία της Ιαπωνίας για την προσφορά να εμπλουτίσει το ιρανικό ουράνιο και την παρέκκλιση από τις υπαγορεύσεις των Illuminati. Αυτός ο ιστοχώρος διατηρεί την κρίση αλλά προσφέρει αυτήν την εισαγωγή από τον James Farganne στο πνεύμα της ελεύθερης συζήτησης.

του James Farganne (henrymakow.com)

Όταν συγκρίνουμε τον σεισμό μεγέθους 6,8 – που κατάστρεψε το Κόμπε (Kobe), Ιαπωνίας στις 17 Ιανουαρίου, 1995 με της Φουκουσίμα, τα στοιχεία δεν βγάζουν νόημα.

Μια γρήγορη αναζήτηση εικόνων Google για το Kobe αποκαλύπτει την απίστευτη καταστροφή των κτηρίων, των γεφυρών, των ανυψωμένων εθνικών οδών, και άλλων υποδομών.

Ο σεισμός του Φουκουσίμα, μεγέθους 9,0, χτύπησε περίπου 70 χλμ από την ακτή της Ιαπωνίας στις 11 Μαρτίου, 2011.

Έστειλε tsunami 15 μέτρων να σκάσει πάνω από τις εντελώς άθικτες γέφυρες, σπίτια, δρόμους, και αυτοκίνητα – πάνω σε έναν λαό που δεν ήταν προειδοποιημένος για το εισερχόμενο tsunami, επειδή δεν υπήρξε σεισμός μεγέθους 9,0. Πιάστηκαν εντελώς στον ύπνο. Ακόμα τα ελικόπτερα περίμεναν, και οι άνθρωποι σε όλη την Ιαπωνία έκαναν να δουν το tsunami να μπαίνει μέσα σε ζωντανή μετάδοση.

Τι συνέβαινε; Συνήθως, οι γιαπωνέζοι προειδοποιούνται για τα tsunamis. Γιατί δεν προειδοποιήθηκαν; Γιατί δεν υπήρξε καμία δομική ζημία, κανένας λόγος για να υποψιαστούν ότι ένα tsunami ερχόταν;

Ο σεισμός πρέπει να φάνηκε σαν κάτι όχι τίποτα ξεχωριστό σε ένα έθνος ανθρώπων που είναι μαθημένοι στους σεισμούς. Σε ένα βίντεο που λήφθηκε σε ένα τηλεοπτικό στούντιο του Τόκυο κατά τη διάρκεια του σεισμού του Φουκουσίμα, το προσωπικό φάνηκε να συνεχίζει στα τερματικά των υπολογιστών του, εντελώς ατάραχο.

Ο σεισμός μεγέθους 9,0 είναι περισσότερο από 100 φορές ισχυρότερος από 6,8. Ο σεισμός 9,0 έπρεπε να είχε καταστρέψει τα πάντα σε μια ακτίνα 1.000 χλμ. Έπρεπε να είχε υπάρξει διαδεδομένη αστικός αριθμός θυμάτων, ακόμα χειρότερος από αυτόν που το Kobe υπέφερε.

Ωστόσο ο σεισμός του Φουκουσίμα 11/03/11 δεν προξένησε ούτε την κατάρρευση ούτε μιας και μοναδικής οικοδομής.

Αλλά μην βασίζεστε στα λόγια μου. Πηγαίνετε να ψάξετε για το γύρισμα που έκανε το ελικόπτερο στο YouTube. Εξετάστε την υποδομή επάνω στην οποία έσκασε το tsunami. Ούτε το μικρότερο δείγμα ζημιάς. Η κοινή λογική είναι αρκετή να σας κάνει να αναρωτηθείτε.

Ο Jim Stone έκανε περισσότερο από το να αναρωτηθεί. Έψαξε και ανέλυσε τους ιαπωνικούς σεισμογράφους. Αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε κανένας σεισμός 9,0, και κανένα επίκεντρο μέσα στην θάλασσα. Αντ’ αυτού, υπήρξαν τρεις ταυτόχρονοι σεισμοί πολύ μικρότερου μεγέθους, όλοι τους στο εσωτερικό της χώρας.

Οι αρχές είπαν ψέματα για το σεισμό 9,0 — που εξύφαναν όλη τη σκευωρία. Δεν ήταν σεισμός που προκάλεσε το tsunami. Πρέπει να έχει υπάρξει μια άλλη αιτία.

Αντιδραστήρες που καταστράφηκαν από πυρηνικά

Προκύπτει ότι η επίσημη εξήγηση για τις εκρήξεις αντιδραστήρων του Φουκουσίμα ήταν επίσης ψευδής. Οι τοίχοι συγκράτησης της πυρηνικής ενέργειας είναι εξαιρετικά παχιοί και ισχυροί. Οι εκρήξεις του υδρογόνου δεν θα μπορούσαν ποτέ να τους έχουν καταστρέψει. Σαν ιστορική αναφορά, οι εκρήξεις υδρογόνου συνέβησαν στο Three Mile Island και δεν προκάλεσαν καμία δομική ζημία, ούτε ακόμη και οποιουσδήποτε τραυματισμό στο προσωπικό των εγκαταστάσεων.

Επιπλέον, ο αντιδραστήρας τέσσερα δεν περιείχε κανένα καύσιμο την 3/11/11, και ήταν επομένως μη λειτουργικός — ωστόσο εξερράγη και καταστράφηκε τόσο πολύ όσο ήταν οι άλλοι αντιδραστήρες εκείνη τη ημέρα. Ο αντιδραστήρας τέσσερα είναι όπως το κτίριο 7 στο Κέντρο Παγκόσμιου Εμπορίου (World Trade Center) – παντελές αδύνατο, ένα αδιάσειστο ενοχοποιητικό στοιχείο. Ένας αντιδραστήρας που δεν περιέχει κανένα καύσιμο δεν μπορεί να λειτουργήσει. Ενας μη λειτουργικός αντιδραστήρας δεν μπορεί να εκραγεί εκτός και αν κάποιος τον ανατινάξει. Η καταστροφή του αντιδραστήρα τέσσερα μπορεί μόνο να είναι το αποτέλεσμα δολιοφθοράς.

Ισραηλινή ανάμειξη

Τον Φεβρουάριο του 2010, η Ιαπωνία πρόσφερε να εμπλουτίσει ουράνιο για το Ιράν. Σύντομα έκτοτε, μια ισραηλινή εταιρία από το όνομα Magna BSP εξασφάλισε μια σύμβαση για να δρομολογήσει την ασφάλεια στις εγκαταστάσεις του Φουκουσίμα Daiichi (Ένα). Εγκατέστησαν τις μεγάλου μεγέθους φωτογραφικές μηχανές που έμοιαζαν έντονα με πυρηνικό πυροβόλο όπλο. Υπάρχουν ισχυρά στοιχεία ότι φύτεψαν Stuxnet, ένας ισραηλινό ιό υπολογιστών που προσβάλλει τα συστήματα ελέγχου εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας της Siemens, και που το Ισραήλ χρησιμοποίησε προηγουμένως για να βλάψει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Η Magna BSP εγκατέστησε επίσης συνδέσμους δεδομένων Διαδικτύου στους πυρήνες των αντιδραστήρων, σε κραυγαλέα παραβίαση των διεθνών πυρηνικών κανονισμών.

Και τα δώδεκα μέλη εκείνης της ομάδας ασφάλειας επέστρεψαν στο Ισραήλ στην εβδομάδα πριν από 3/11/11. Την επομένη της καταστροφής, οι Ισραηλινοί έλεγξαν δημόσια τους πυρήνες αντιδραστήρων μέσω των παράνομων συνδέσμων δεδομένων Διαδικτύου τους. Ακόμα κανένας δεν τους στοχοποίησε γι’ αυτό.

Ο Jim Stone στοχοποιήθηκε για την αποκάλυψη της αλήθειας

Τι προκάλεσε το tsunami; Τι κατέστρεψε τους αντιδραστήρες;

Χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες που ακονίστηκαν ως προηγούμενος αναλυτής της NSA με ένα υπόβαθρο εφαρμοσμένης μηχανικής, ο Jim Stone κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Ισραήλ βρισκόταν πίσω από την καταστροφή του Φουκουσίμα Daiichi. Τώρα πληρώνει το τίμημα.

Ο Stone απέδειξε ότι δεν υπήρξε σεισμός μεγέθους 9,0 – για να προκαλέσει το tsunami. Το tsunami πρέπει να έχει προκληθεί τεχνητά, ίσως από μια ατομική βόμβα που τοποθετήθηκε στην Ιαπωνική τάφρο.

Το tsunami κατηγορήθηκε για την πλημμύρα των αντιδραστήρων και την πρόκληση των εκρήξεων. Αλλά ο Stone παρουσιάζει επιτακτικά στοιχεία ότι το Ισραήλ κατέστρεψε τις εγκαταστάσεις του Φουκουσίμα Daiichi με την εγκατάσταση των πυρηνικών πυροβόλων όπλων με το πρόσχημα των φωτογραφικών μηχανών ασφάλειας, και έπειτα τα ανατίναξε με τηλεχειρισμό μετά από το tsunami.

Ο Stone καταδεικνύει ότι ο ιός Stuxnet συνεχίζει να διαστρεβλώνει τις αναγνώσεις αισθητήρων στον τόπο καταστροφής μέχρι αυτήν την ημέρα.

Αντίθετα από πολλές άλλους στον κόσμο των κωδωνοκρουστών, ο Stone βασίζει τα συμπεράσματά του σε αδιάσειστα στοιχεία και την ακαταμάχητη λογική. Καθένας μπορεί να αναθεωρήσει και να αμφισβητήσει την εργασία του. Είναι ανοικτός σε αυτό.

Από τη δημοσίευση της αναφοράς του και την παραγωγή διάφορων ραδιοφωνικών εμφανίσεων για να την υποστηρίξει, ο Jim Stone έχει παρενοχληθεί, απειληθεί, κρατηθεί παράνομα, και αντιμετωπίζει αυτήν την περίοδο φυλάκιση με εντελώς χαλκευμένα στοιχεία.

Έχω προσέξει την αντίδραση στην εργασία του στο διαδίκτυο. Μερικοί τον έχουν συκοφαντήσει. Άλλοι έχουν περάσει τροχάδην την εργασία του.

Κανένας δεν τον έχει καταρρίψει ακόμα.

Τα συμπεράσματά του έχουν διακλαδώσεις που κάνουν την 11/9 να ωχριά σε σημασία.

Γιατί, σε όλα στα εναλλακτικά μέσα γύρω-γύρω, αυτή η εκκωφαντική σιωπή στην εργασία του Jim Stone;

Γιατί περισσότερες ιστοσελίδες αλήθειας δεν έχουν συνδεθεί απλά με την αναφορά του, κατευθύνοντας τους ανθρώπους να θεωρήσουν τα στοιχεία και να αποφασίσουν από μόνοι τους;

Μερικοί έχουν εκφράσει την υποψία ότι ο Stone μπορεί να μην είναι αυτό που υποστηρίζει ότι είναι. Αυτό είναι άσχετο. Τα γεγονότα είναι γεγονότα. Η αναφορά στηρίζεται στα γεγονότα.

Εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα, σας ωθώ να μελετήσετε την αναφορά του Jim Stone για το Φουκουσίμα. Αξίζει πολύ τον χρόνο και την προσπάθεια. Κατόπιν, εάν συμφωνείτε ότι τα συμπεράσματά του είναι σωστά, παρακαλώ κάνετε το μέρος σας στη διάδοση αυτών των πληροφοριών και τη διάλυση της σιωπής των εναλλακτικών μέσων για αυτό.

Συμπερασματικά, ο σεισμός μεγέθους 9,0 – δεν συνέβη ποτέ στην Ιαπωνία στις 11/03. Το tsunami πρέπει να έχει προκληθεί τεχνητά. Ούτε οι εκρήξεις υδρογόνου κονιορτοποίησαν τους τοίχους οπλισμένου σκυροδέματος συγκράτησης αρκετά πόδια παχιά. Η επίσημη ιστορία είναι αδύνατη. Το Ισραήλ τιμωρούσε την Ιαπωνία, και οι σιωνιστές χειριστές τώρα προσπαθούν να καταστρέψουν τον Jim Stone, το άτομο που εξέθεσε την αλήθεια.

Η αρχική έκθεση: www.jimstonefreelance.com/fukushima1.html

Συνέντευξη με τα visuals: http://www.youtube.com/watch?v=1G9QlynPBcQ

Θεού θέλοντος πρόκειται να ανεβάσω μια πλήρη αναφορά σε ξεχωριστή σελίδα ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα. Να προσθέσω επίσης ότι η αρχική μου ανάρτηση ήταν λάθος ως προς την αιτία αλλά σωστά υπήρξε υποψία για “μαγείρεμα”. Οψόμεθα!


ΠΗΓΗ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Με κατάρρευση απειλείται η ΔΕΗ λόγω των ανεξόφλητων λογαριασμών

ImageΜε κατάρρευση απειλείται το σύστημα παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ και φυσικά η ΔΕΗ, αφού η εταιρεία κινδυνεύει με χρεοκοπία λόγω των ανεξόφλητων λογαριασμών που τον Μάρτιο του 2012 έφτασαν το 1,160 δις ευρώ λόγω της οικονομικής κρίσης που δοκιμάζει τα νοικοκυριά.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει το ενδεχόμενο παρακράτησης 200 εκατ. ευρώ από τα έσοδα του Eιδικού Tέλους Aκινήτων (ETHΔE) για διάστημα τριών μηνών. Επιπλέον το υπουργείο Οικονομικών πρόκειται να ζητήσει την έγκριση της ΤΡΟΙΚΑΣ για την ενίσχυση της ρευστότητας του Λειτουργού της Aγοράς Hλεκτρικής Eνέργειας (πρώην ΔEΣMHE) με 300-400 εκατ. ευρώ από το Tαμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει να καταρρεύσει ολόκληρη η αγορά ηλεκτρισμού αφού η ΔΕΗ σύντομα δεν θα μπορεί να πληρώσει τους προμηθευτές φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ η αύξηση των ανεξόφλητων λογαριασμών οφείλεται στις κυβερνητικές αποφάσεις για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων το οποίο πληρώνεται μέσω του λογαριασμού της ηλεκτρικού ρεύματος και στη μετάθεση της ημερομηνίας αποπληρωμής από τις 80 ημέρες που ήταν αρχικά στις 120 ημέρες.

Η κατάσταση αυτή επίσης οφείλεται, στην απαγόρευση που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση στη ΔΕΗ να διακόπτει την παροχή ρεύματος σε απλήρωτους λογαριασμούς. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία το δίμηνο Oκτωβρίου - Nοεμβρίου 2011 που δεν είχαν ίσχυαν οι παραπάνω αποφάσεις, οι καταναλωτές πλήρωναν τους λογαριασμούς τους με το ειδικό τέλος ακόμη και νωρίτερα από τον συνηθισμένο χρόνο, με αποτέλεσμα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές να εμφανίσουν μείωση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr