"Απαγορευτική" η διαμονή Μουσουλμάνων στην Ιαπωνία

Εδώ στην Ελλάδα συνεχώς κατηγορείται η ελληνική κοινωνία για ρατσισμό απέναντι στους μουσουλμάνους που μας έχουν "κουβαληθεί" από όλον τον πλανήτη, συνήθως από άτομα του "προοδευτικού" μεσαιωνικού χώρου.
Θα έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε τι στάση, και γιατί, έχει η Ιαοωνία απέναντι στο Ισλάμ, η οποία είναι η τρίτη οικονομία στον κόσμο και αυτό από μόνο του δείχνει ότι κάποια πράγματα τα κάνουν σωστά.
Η Ιαπωνία έχει θέσει αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με το Ισλάμ και όλους τους μουσουλμάνους και αυτοί δεν τολμούν να πλησιάσουν.
Οι λόγοι που δεν πάνε είναι οι εξής:
α) Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα που δεν δίνει ιθαγένεια στους μουσουλμάνους.
β) Στην Ιαπωνία μόνιμη κατοικία δεν δίνεται σε μουσουλμάνους.
γ) Υπάρχει αυστηρή απαγόρευση για τη διάδοση του Ισλάμ στην Ιαπωνία.
δ) Στα Πανεπιστήμια της Ιαπωνίας, αραβική ή οποιαδήποτε ισλαμική
γλώσσα δεν διδάσκεται.
ε) Απαγορεύεται η εισαγωγή «Κορανίου» στη χώρα, στην αραβική γλώσσα.
στ) Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την ιαπωνική κυβέρνηση, έχει δοθεί προσωρινή κατοικία μόνο σε 2 τυχερούς Μουσουλμάνους, οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν τον ιαπωνικό νόμο του ομόσπονδου κράτους
στο οποίο βρίσκονται.
Οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να μιλούν Ιαπωνικά και να τελούν τις θρησκευτικές τελετές τους μόνο στα σπίτια τους.
ζ) Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει έναν αμελητέο αριθμό πρεσβειών ισλαμικών χωρών.
η) Οι Ιάπωνες δεν επηρεάζονται καθόλου από το Ισλάμ.
θ) Οι μόνοι Μουσουλμάνοι που κατοικούν στην Ιαπωνία είναι οι υπάλληλοι
ξένων εταιρειών.
ι) Ακόμα και σήμερα, δεν χορηγούνται βίζες στους μουσουλμάνους γιατρούς, μηχανικούς ή σε στελέχη που αποστέλλονται από ξένες εταιρείες.
ια) Στην πλειονότητα των εταιρειών, αναφέρεται στους κανονισμούς τους, μόνο μη μουσουλμάνοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εργασία.
ιβ) Η ιαπωνική κυβέρνηση είναι της γνώμης ότι οι Μουσουλμάνοι είναι φονταμενταλιστές, ακόμα και στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, και δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν τους μουσουλμανικούς νόμους τους.
ιγ) οι μουσουλμάνοι δεν τολμούν να σκεφτούν ότι μπορούν να νοικιάσουν σπίτι στην Ιαπωνία.
ιδ) Αν κάποιος καινούργιος έρθει σε μια γειτονιά και γνωρίζουν οι υπόλοιποι ότι ο καινούργιος είναι μουσουλμάνος τότε όλη η γειτονιά είναι σε συναγερμό.
ιε) Κανείς δεν μπορεί να ιδρύσει μια μικρή ισλαμική οργάνωση ή «Madarsa» στην Ιαπωνία.
ιστ) Δεν ισχύει καμία σαρία για προσωπικούς λόγους στην Ιαπωνία.
ιζ) Σε περίπτωση που ένας Ιάπωνας παντρευτεί μια γυναίκα μουσουλμάνα τότε θεωρείται για πάντα παρίας.
ιη) Σύμφωνα με τον κ. Komico Yagi (Πανεπιστήμιο του Τόκιο) «Υπάρχει μια αντίληψη στην Ιαπωνία ότι το Ισλάμ είναι μια πολύ στενόμυαλη θρησκεία και θα πρέπει να μείνετε μακριά από αυτήν. “
Δηλαδή οι άνθρωποι πράττουν το αυτονόητο, δυσκολεύουν την εισροή στη χώρα τους ανθρώπων μη συμβατών με τα δικά τους ήθη και έθιμα, διότι αυτό θα δημιουργούσε θύλακες μη αφομοιώσιμους στην ιαπωνική κοινωνία, με διαλυτικά για την συνοχή της αποτελέσματα.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ...!!! ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟ '99 ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ...!!!



ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ...;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...;;; ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΛΙ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ"...!!!

Είναι ο άνθρωπος που απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά και που οδηγεί εδώ και μέρες τις κινητοποιήσεις στο Μετρό στα άκρα. Είναι ο οργισμένος 64χρονος συνδικαλιστής από το Κερατσίνι, που υπήρξε υποψήφιος με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Β' εκλογική περιφέρεια Αθηνών αν και για χρόνια ήταν συνδικαλιστής «ταγμένος» στην ΠΑΣΚΕ.

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση προχωρά σε επιστράτευση των εργαζόμενων και διαμηνύει πως θα υπάρξουν πλέον σκληρά μέτρα κατά όσων δεν πηγαίνουν στην εργασία τους, η φαινομενικά «μπετοναρισμένη» εικόνα των απεργών φαίνεται να μην είναι τόσο αρραγής. Κι αυτό διότι αρκετοί είναι οι εργαζόμενοι που αποστασιοποιούνται από τον πρόεδρο των εργαζομένων στο μετρό Αντώνη Σταματόπουλο. Μάλιστα πολλές είναι οι φωνές εργαζόμενων που δηλώνουν πως οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται με μια πρώτη απόφαση Δ.Σ. κι όχι με άλλου είδους ψηφοφορία ανά κινητοποίηση. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή ημέρα είναι και η πιο κρίσιμη.

Ήδη διαρροές υπάρχουν και για το γεγονός πως ο κ. Σταματόπουλος όντας στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (γ.γραμματέας της ΠΑΣΚΕ) προσελήφθη με «αδιαφανείς» διαδικασίες το 1999, σε ηλικία 50 ετών στον οργανισμό αλλά και για το ότι «μιλά εκ του ασφαλούς» λόγω άδειας ΠΡΟΠΟ που υπάρχει στο όνομα της κόρης του και σχετικό κατάστημα επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 380 στο Κερατσίνι. Επίσης οι ίδιοι εργαζόμενοι αναφέρουν πως όντας πολύ κοντά στη σύνταξη ο ίδιος κάνει «καριέρα» πολιτικού δίχως να φοβάται τις επικείμενες απολύσεις. parapolitika.gr

Π. Παναγιωτόπουλος: ««Κανένα βήμα πίσω για την ΑΟΖ – Ότι έχει ειπωθεί θα τηρηθεί»

Η κυβέρνηση θα τηρήσει στο ακέραιο τα όσα έχει πει προ εκλογών αναφορικά με την ΑΟΖ, τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος στο συνέδριο «Ενεργειακή Ασφάλεια και Άμυνα» που διοργάνωσε το DefenceNet σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο.
Ο υπουργός αναφέρθηκε σε ένα ευρύ πεδίο θεμάτων και ζητημάτων που αφορούν στην οικονομική κρίση και την άμυνα της χώρας, στις αμυντικές σχέσεις της Ελλάδας με άλλα κράτη ενώ αναφέρθηκε και στο «φλέγον» θέμα της ΑΟΖ και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της Ελλάδας επ΄αυτού.
Πιο συγκεκριμένα ο Π. Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στο θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) είπε:
«Κανένα βήμα πίσω δεν θα γίνει από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την ΑΟΖ και ότι έχει πει προ εκλογών θα τηρηθεί. Η κυβέρνηση θα σταθμίσει όμως όλες τις καταστάσεις και θα υλοποιήσει τις εξαγγελίες όταν ο χρόνος θα είναι κατάλληλος για το εθνικό συμφέρον της χώρας. Έρχονται σημαντικές πρωτοβουλίες σε επίπεδο κυβέρνησης μέχρι την άνοιξη. Εξελίξεις σε επίπεδο πρωθυπουργού ΥΠΕΞ και υπουργείου Άμυνας που έχω την τιμή να ηγούμαι» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Για το θέμα της ασφάλειας της χώρας ο υπουργός είπε:
«Τα θέματα της ασφάλειας προηγούνται των πάντων. Δεν μπορεί να λειτουργήσουν οι άλλοι τομείς της οικονομίας χωρίς να υπάρχει Εθνική Ασφάλεια. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία καταβάλλει προσπάθεια για εθνική σωτηρία και ανασυγκρότηση με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά.
Έχουμε τα ήδη πρώτα σημάδια ανάκαμψης αλλά έχουμε ανηφορική πορεία μπροστά μας. Η ανάκαμψη θα έρθει πολύ συντομότερα από ότι νομίζουν ορισμένοι. Προϋπόθεση είναι η εθνική ασφάλεια ακεραιότητα και ανεξαρτησία.
Τα αγαθά αυτά τα διασφαλίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Σηκώνουν τεράστιο ιστορικό βάρος με αξιοπρέπεια με πίστη στο καθήκον αποσυνδέοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας όσο αφορά το καθημερινό τους έργο».
Ο Π. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε ειδικότερα στην ιδιαίτερα βαρύνουσα γεωπολιτική  θέση της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής:
«Αυτό που χαρακτηρίζει την Ελλάδα δεν είναι ότι βρίσκεται σε δημοσιονομική κρίση. Την κρίση θα την ξεπεράσουμε. Αυτό όμως που χαρακτηρίζει την Ελλάδα είναι ότι είμαστε η χώρα «κλειδί» στο παγκόσμιο σύστημα ασφάλειας.
Αυτό το αποδέχονται όλοι. Γείτονες, φίλοι, εχθροί και σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ. Αυτό είναι δεδομένο δεν μπορεί να μας το αφαιρέσει κανείς. Δεν υπάρχουν πολλές χώρες που να έχουν πολλές βάσεις όπως αυτή της Σούδας. Οι σύμμαχοί μας έχουν πουν να καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία το κλίμα, τη διατροφή και την υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι αλλά κυρίως για την εξαιρετική συνεργασία με τις ΕΔ. Αυτό επέτρεψε την ανάπτυξη της αμυντικής μας συνεργασίας και με το Κατάρ. Συνεργασία η οποία ξεκίνησε με τη φιλοξενία των πιλότων του Mirage 2000 του Κατάρ όταν είχαν έρθει στην Κρήτη για τη συμμετοχή τους στις επιχειρήσεις για τη Λιβύη.
Η διαπίστωση αυτή της θέσης που κατέχει η Ελλάδα σήμερα στην Ν.Α. Μεσόγειο αλλά ευρύτερα  θεμελιώνεται και από τη γεωπολιτική θέση της χώρας. Υπάρχουν υποθαλάσσια κοιτάσματα αερίου και υδρογονανθράκων. Εναπόκειται να κάνουμε τους σωστούς αυτούς χειρισμούς για να αξιοποιήσουμε τον εθνικό αυτό πλούτο στο μέλλον. Δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τους στόχους αυτούς χωρίς την οικονομική θυσία του λαού αλλά και το αξιόμαχο των ΕΔ»
Για τη συμμετοχή  στις συμμαχικές επιχειρήσεις  ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε:
«Από πλευράς; Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δίνουμε σημασία στη συμμετοχή σε όλα τα ευρωπαϊκά όργανα της αρμοδιότητας μας όπως επίσης απαντούμε σε εκκλήσεις βοήθειας συμμάχων. Παράδειγμα η έκκληση της Γαλλίας για συνδρομή στις επιχειρήσεις του Μάλι.
Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε πως θα αποστείλει τρεις εκπαιδευτές για την εκπαίδευση των αφρικανικών δυνάμεων».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

«Δευτέρα Παρουσία» η δεύτερη θητεία του Ομπάμα, για το Newsweek!

Παρά το γεγονός ότι είναι πλέον ψηφιακό, το Newsweek γιόρτασε την ορκωμοσία του Ομπάμα με ένα «εξώφυλλο» που ονομάζει την εκδήλωση "Δευτέρα Παρουσία," μια προφανή αναφορά στον δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού.
Το εξώφυλλο αναφέρεται σε ένα άρθρο από τον πρώην συντάκτη Evan Thomas, ο οποίος είχε συγκρίνει τον Ομπάμα με τον Θεό.
"Λοιπόν, ήμασταν οι καλοί το 1984, έτσι το βλέπαμε. Δεν το αισθανόμασταν αυτό τα τελευταία χρόνια. Έτσι ο Ομπάμα είχε, πραγματικά, ένα διαφορετικό έργο. Νιώθουμε πάρα πολλές φορές ως οι κακοί. Και ο ίδιος - έχει μια πολύ διαφορετική δουλειά από – τον Ρέιγκαν που μίλαγε όλο για την Αμερική. Ο Ομπάμα είναι «είμαστε πάνω από αυτό τώρα». Δεν είμαστε πια τοπικιστές, δεν είμαστε πια σοβινιστές, δεν είμαστε πια μόνο της περιοχής μας. Στεκόμαστε για κάτι - θέλω να πω με έναν τρόπο που στέκεται ο Ομπάμα πάνω από τη χώρα, - πάνω από τον κόσμο, είναι σαν Θεός", δήλωσε ο Chris Matthews το 2009.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό Newsweek έχει χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο θέμα, όταν απεικονίζει τον Ομπάμα.
Ένα άρθρο το 2010 τον αποκάλεσε «θεό όλων των πραγμάτων» και ένα άλλο άρθρο χρησιμοποίησε θρησκευτικές εικόνες και υμνούσε τον πρόεδρο για την τελευταία του στάση υπέρ του «γάμου» των ομοφυλοφίλων.
Αφότου ο Ομπάμα κέρδισε την επανεκλογή, το Newsweek τον απεικόνισε ως κατακτητή ντυμένο με στολή του 18ου αιώνα.
Πολλοί συντηρητικοί έδειξαν ότι ενοχλήθηκαν στο Twitter. «Δεν έχω την τάση να προσβάλλομαι εύκολα, αλλά αυτό το εξώφυλλο του Newsweek με έχει αρρωστήσει», έγραψε ο Ben Howe.
«Η Δευτέρα Παρουσία; Αλήθεια; Πλάκα μου κάνετε», έγραψε ένα άλλο πρόσωπο.
Ένας άλλος χρήστης του Twitter δήλωσε ότι του θυμίζει τον Jim Jones, τον ηγέτη της σέκτας που είχε οδηγήσει το 1978, τους οπαδούς του να πιούν δηλητήριο και να πεθάνουν.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Οι ΗΠΑ, ο Σύριζα και το ίδρυμα Brookings…

Ήταν καλοκαίρι όταν πρωτοδιαβάσαμε δημοσιεύματα του τύπου που εμφάνιζαν  Τον Γιο της Γιάννας Αγγελοπούλου, υποστηρικτή του Σύριζα. Νομίζαμε ότι είναι άλλο ένα προεκλογικό “κόλπο” της Νέας Δημοκρατίας ώστε να αποδείξει οτι ο Σύριζα (ενωτικό κοινωνικό μέτωπο) υποστηρίζεται από εφοπλιστές και ισχυρούς επιχειρηματίες της Ελλάδος. Έπειτα ήρθε το δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία” που επιβεβαίωσε την ιστορία, ότι αμερικανική εταιρεία στενών «επαφών» με τον Κλίντον, χρηματοδότησε την εκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της Γιάννας Αγγελοπούλου. Το δημοσίευμα αυτό, επιβεβαιώθηκε και από το περιοδικό “επίκαιρα” την ίδια περίοδο, λέγοντας ό,τι: “Οι Αμερικανοί θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ…”. Ίσως τότε, όσους υπερασπίζονταν αυτή την άποψη, να τους θεωρούσαμε γραφικούς. Σήμερα όμως αυτό το Σενάριο μοιάζει να είναι αρκετά αληθινό. Θα προσπεράσουμε της δηλώσεις Μιχαλολιάκου που υποστηρίζει οτι ο σύριζα ελέγχεται από τους Αμερικανούς και θα πάμε στα γεγονότα.
1. Προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά το cnn το οποίο είναι το μοναδικό κανάλι στον κόσμο που ακόμα και σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, θα συνεχίσει να εκπέμπει, το οποίο έχει στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τον ακριβότερο εξοπλισμό στον κόσμο των Media, φιλοξενεί τακτικά τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ ουδεμία τον Αντώνη Σαμαρά μέχρι σήμερα.
2. Παύση των “επιθέσεων” στις Αμερικανικές τράπεζες και την Goldman sacks που κερδοσκόπησε σε βάρος του Ελληνικού λαού. Υιοθέτηση πιο χαλαρής πολιτικής απέναντι σε οτιδήποτε αφορά τους Αμερικανούς.
3. Τελευταίο και καλύτερο: Η αφαίρεση από τον κάδρο των ενόχων, του Γιώργου Παπανδρέου. Ενώ αρχικά ο Σύριζα δήλωνε οτι ο Γ.Παπανδρέου θα πρέπει να λογοδοτήσει στην Ελληνική δικαιοσύνη, την στιγμή που δόθηκε η ευκαιρία στον Σύριζα να κάνει πράξη τα λόγια του έκανε πίσω.  Κατέθεσε πρόταση μόνον για Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου.

Δηλαδή μόνον για όσους υποστηρίζονται από την Γερμανική κυβέρνηση.  Προφανώς ο ΓΑΠ (αγαπημένος των Αμερικανών) έχει ασυλία για την μεγάλη “επιτυχία” του να δέσει χειροπόδαρα την Ελλάδα και να την οδηγήσει στο ΔΝΤ. Αλήθεια, πως ανέχονται οι ψηφοφόροι του Σύριζα να αθωώνει ο Σύριζα (ΕΚΜ) έναν αποδεδειγμένο ψεύτη;
Σήμερα…
Οι Αμερικανοί υιοθετούν τον ΣΥΡΙΖΑ - Το ίδρυμα Brookings
Είναι προφανές οτι οι Αμερικανοί κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να υιοθετήσουν τον Σύριζα και το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το Brookings είναι ιδιωτικό ίδρυμα. Φτιάχτηκε από τον Brookings μεγαλοεπιχειρηματία το 1916. Για να μπορέσει να διευκολυνθεί η αμερικανική πολιτική στη διαμόρφωση εξωτερικής πολιτικής, αμυντικής και οικονομικής πολιτικής και να παίξει σημαντικό ρόλο και στη διεθνή πολιτική. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Brookings είναι ο Τζον Θόρτον, πρόεδρος της Goldman Sachs.Στο Brookings κλήθηκε και ο Γαπ πριν γίνει πρωθυπουργός. Τα αποτελέσματα τα είδαμε. Στις 22 Ιανουαρίου 2013, αύριο δηλαδή το Brookings Institute καλεί τον Αλέξη Τσίπρα σε ανάλυση περί της Ελλάδος και των οικονομικών προκλήσεων που βρίσκονται μπροστά της. Ποιο είναι το περίεργο εδώ; Οι αναγνώστες του anti-ntp θα θυμούνται οτι το ίδρυμα brookings είναι ένα ίδρυμα το οποίο σχετίζεται άμεσα με τον G.Soros. Είναι ένα ίδρυμα το οποίο προωθεί την παγκόσμια κυβέρνηση και την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Κάθε μεγάλος και φιλόδοξος ηγέτης πρέπει να το “προσκυνήσει”. Πόσο περήφανοι είναι οι ψηφοφόροι του Σύριζα που ο πρόεδρός τους θα μιλήσει σε ένα ίδρυμα που χρηματοδοτεί ο soros; Σας θυμίζουμε οτι είναι το ίδρυμα που σε ομιλία της η Άννα Διαμαντοπούλου (bilderberg) είχε πει να κάνουμε επίσημη γλώσσα της Ελλάδος τα Αγγλικά. Το ίδρυμα που έχει την συμπάθεια της οικογένεια rothchild και rockfeller…. Αυτό είναι brookings . Θέλετε να στοιχηματίσουμε οτι μετά το πέρασμα από το brookings θα συναντηθεί με τον Ομπάμα;; Εϊναι ένα είδος βαπτίσματος. Η ομιλία του στο Brookings είναι απόδειξη οτι τον έχει αγκαλιάσει η πολιτική του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ. Ποιος έφτιαξε διεθνή προσωπικότητα τον Γιώργο Παπανδρέου; Το Brookings. Ο Παπανδρέου συμμετείχε συστηματικά σε εκδηλώσεις του ινστιτούτου από τότε που ήταν υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη. Τον  προώθησαν  για τη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που μέχρι τότε ελεγχόταν από τα γαλλικά συμφέροντα.
Στο διοικητικό συμβούλιο του Brookings: η αντιπρόεδρος ενός από τα ισχυρότερα χρηματοπιστωτικά συγκροτήματα της Τουρκίας και έχει ισχυρά συμφέροντα στην Απχαζία, τη Γεωργία και τη Θράκη όπου δραστηριοποιείται με χαμηλότοκα δάνεια σε επαγγελματίες, αγρότες κλπ. Ο πρόεδρος της Nike  που έχει καταδικαστεί πάνω από 20 φορές στα αμερικανικά δικαστήρια για παιδική εργασία και για εξόντωση εγκύων γυναικών που εργάζονταν στα εργοστάσια του στο Μπαγκλαντές, την Ινδία και αλλού. Παρόλα αυτά πήραν απλά κάποια μεγάλα πρόστιμα. Η πρόεδρος του τμήματος της  Goldman Sachs για τις παγκόσμιες αγορές. Ο ειδικός της Pepsi co για τις σχέσεις με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ένας διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs. Ο Μάριο Ντράγκι, πρόεδρος της Ε.Κ.Τ. Ο πρόεδρος μιας εταιρείας αμερικανοισραηλινών σιωνιστικών συμφερόντων που εμπλέκεται με πολύ αίμα στη Μέση Ανατολή, που έχει χρηματοδοτήσει πολέμους, και έχει ιδρύσει ένα ειδικό τμήμα στο Brookings που διαμορφώνει πολιτική για τη Μέση Ανατολή και στρατολογεί μουσουλμάνους πολιτικούς που να μπορούν να φυτευτούν στα αραβικά κράτη, όπως ο  πρόεδρος της Αιγύπτου.Επικεφαλής της CIA διορίστηκε από τον Ομπάμα ένα στέλεχος του Brookings, ο Μπρέναν, που είναι ο εισηγητής του πολιτισμικού ιμπεριαλισμού, της άλωσης των χωρών, όχι δια μέσου της αποικιοκρατίας ευρωπαϊκού τύπου, αλλά διαμέσου της άλωσης του πολιτισμού τους.Οι προτάσεις του Brookings για την κρίση του ευρώ, ήδη από το 2009, ήταν:1. Μηχανισμός στήριξης των οικονομιών υπό χρεοκοπία. Έβαλε το δικό του παιδί, τον Παπανδρέου, να επιτελέσει το θεάρεστο έργο του, ώστε να εξαναγκάσει τις χώρες της ευρωζώνης να φτιάξουν το μηχανισμό που ζητούσαν οι Αμερικανοί. 2. Ταχύτερη πολιτική ενοποίηση της ευρωζώνης έτσι ώστε να καταλυθεί η εθνική κυριαρχία και τα κράτη και να ενοποιηθούν οι δυο μεγάλοι οικονομικοί χώροι, ο ευρωπαϊκός με τον ατλαντικό. Σε αυτά τα πλαίσια πρότεινε ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ, με αρθρογραφία του διευθύνοντος συμβούλου. Είναι μια επινόηση που θέλει την Ε.Κ.Τ. και την Ε.Τ.Ε. μαζί με ευρωπαϊκές και αμερικανικές τράπεζες, να χορηγούν τεράστια αναπτυξιακά δάνεια στις χώρες υπό κατάρρευση ή υπό χρεοκοπία προκειμένου να εξαρτηθούνε πλήρως από την πορεία ομοσπονδιοποίησης ή ενοποίησης του λεγόμενου ευρωατλαντικού οικονομικού χώρου.
Πρόκειται ακριβώς για αυτά που παπαγάλισε ο Τσίπρας στη συνέντευξή του στο CNN.
3. Μια ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για το χρέος όπου θα εφαρμοστεί μια νέα εκδοχή του σχεδίου Μπέηκερ που έγινε για τη Λατινική Αμερική, που είναι διαγραφή μέρους του χρέους των χωρών που δεν μπορούν να το αποπληρώσουν με αντάλλαγμα μια σειρά εμπράγματες εγγυήσεις προς τις χώρες και τις τράπεζες που κάνουν τη διαγραφή. Το σχέδιο Μπέηκερ που μετεξελίχθηκε σε ομόλογα, συνοδεύτηκε με εγγυήσεις ορυκτού πλούτου και γεωστρατηγικές εγγυήσεις. Γι αυτό και αυτές οι χώρες, ακόμα και αυτές που υιοθέτησαν την πλήρη διαγραφή, τα Brady Bonds, που αντικατέστησαν τα ομόλογα Brady, επειδή συνοδεύονται με εμπράγματες εγγυήσεις, δεν τα πείραξαν, ούτε ο Κορέα δεν τα πείραξε, για να μην έχει συνέπειες, τα πείραξε όμως ο Τσάβες και ο Μοράλες.
Μέσω της ευρωπαϊκής συνδιάσκεψης θέλουν να μπάσουν τον αμερικανικό παράγοντα ως καθοριστικό παράγοντα και στη διαμόρφωση της πολιτικής της ευρωζώνης. Αυτό το χαρτί το έπαιζε χοντρά η Λαγκάρντ.
Το Brookings θέλει μια επανάληψη, με αμερικανική πρωτοβουλία, της συνδιάσκεψης της Λωζάνης του 1932, που χαρίστηκαν τα δάνεια προς τη Γερμανία, οι πολεμικές οφειλές της Γερμανίας, με αντάλλαγμα ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα αμερικανικών συμφερόντων κατά κύριο λόγο στη Γερμανία, που βοήθησε βέβαια την αναστήλωση της γερμανικής οικονομίας και που άνοιξε το δρόμο στον Χίτλερ.
Δεν υπήρξε άνθρωπος που προσκλήθηκε και μίλησε στο Brookings και δεν ήταν πράκτορας των αμερικανικών συμφερόντων, όπως αποδείχτηκε από την πορεία του.
Επίσημα η Νέα Δημοκρατία δεν λέει κάτι. Και πως να πει άλλωστε; Ποιος να τα βάλει με τους Αμερικανούς; Ανεπίσημα όμως σε τηλεοπτικά πάνελ ο  Γεωργιάδης το λέει ευθέως, και το είχε πει και για τους ΑνΕλ. Εντύπωση προκαλεί
Δείτε μετά το 1:05:25 την αναφορά και δείτε την απάντηση (αφού πέρασε ώρα βέβαια) μετά το 1:15:15 του βουλευτή του Σύριζα, που εμείς την κρίνουμε ανεπαρκέστατη.
καμία απάντηση!
Αν και αυτά δεν σας προβληματίζουν τότε θα πρέπει να παρατηρήσετε οτι  όλες οι θέσεις του Α. Τσιπρα για τα εθνικά θέματα εξωτερικής πολιτικής ειναι ακριβώς και οι θέσεις των Αμερικανών για την νοτιοανατολικη Μεσόγειο ώστε να μπορούν να μπουν όλες οι μεγάλες και παντοδύναμες (ακόμα και μέσα στο Κογκρεσο) άγγλο-τεξανες πολυεθνικές υδρογονανθράκων (πετρέλαιο, αέριο, ορυκτός πλούτος γενικά, χρυσός  κτλ) και να βγάλουν δισεκατομμύρια πάλι -έτσι γίνεται πάντα). Οι Αμερικανοί ποτέ ΔΕΝ θα ήθελαν - και το έχουν πολεμήσει αρκετές φορές  να εχει η Ελλάδα μια δυνατή  πατριωτική  κυβερνηση, οπως για παράδειγμα η Τουρκια  γιατί αυτό θα τους δημιουργούσε παρά πολλά προβλήματα.
anti-ntp.net
με πληροφορίες από εκπομπήαε

ΠΗΓΗ

Κηδεία μίσους a la πακιστανικά: Περιέφεραν ένα πτώμα ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας!

Σε μουσουλμανικό νεκροταφείο μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας οι Πακιστανοί, για να κάνουν ... κηδεία στην πλατεία Κοτζιά στον 27χρονο ομοεθνή τους που σκοτώθηκε σε επεισόδιο με δύο Έλληνες.
Οι ανατριχιαστικές σκηνές με το πτώμα να περιφέρεται στα χέρια των εκατοντάδων ισλαμιστών Πακιστανών (αλήθεια ελέγχθηκαν από την αστυνομία πόσοι από αυτούς διαβιούν νόμιμα στην Ελλάδα και πόσοι είναι λαθροεισβολείς;) και τον ιμάμη να ψέλνει ισλαμικούς ύμνους στο κέντρο όχι απλά μιας πόλης, αλλά ενός ολόκληρου Εθνους που πριν από 192 χρόνια πλήρωσε με ποταμούς αίματος τον αγώνα του κατά ακριβώς αυτών των ιμάμηδων, δημιούργησαν αλγεινή εντύπωση.
Από ποιον κρατικό φορέα ζήτησαν άδεια και ποιους τους επέτρεψε να περιφέρουν ένα πτώμα στη μέση της Αθήνας, στο πιο κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο όπως είναι η πλατεία Κοτζιά; Ή απλά ήταν - για άλλη μία φορά - μια "καραμπινάτη" παραβίαση των ελληνικών νόμων από τους λαθροεισβολείς (γιατί ακόμα και οι νυν νομιμοποιημένη από αυτούς δεν νομίζουμε ότι μπήκαν στην Ελλάδα με αίτηση μετανάστευσης στην πρεσβεία μας στο Καράτσι...)
Η θέα του φερέτρου - ανοικτού στο μεγαλύτερο μέρος της τελετής - στη μέση της πλατείας Κοτζιά προκαλεί ανατριχίλα και δέος, όχι τόσο από τη θέα του νεκρού, αλλά από τον 'αέρα" που έχουν έναντι των κρατικών αρχών οι διάφοροι ιμάμηδες και "ηγέτες" των "λαθροκοινοτήτων"
Εν συνεχεία χιλιάδες αλλοδαποί οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν ελέγχθηκαν κατά την διάρκεια της πορείας από την αστυνομία για το αν διαβιούν νόμιμα στην Ελλάδα ή είναι παράνομοι λαθρομετανάστες, πραγματοποίησαν πορεία, μαζί με περίπου 1000 Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι για την δολοφονία του Πακιστανού. Και βέβαια οι δηλώσεις μίσους των Πακιστανών στα τηλεοπτικά δίκτυα κατά των "Φασιστών Ελλήνων", περίσσεψαν...
To ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για την δολοφονία του Πακιστανού, δεν τίθεται θέμα. Από την στιγμή που κριθούν ένοχοι οι δύο Έλληνες ως υπαίτιοι για τον θάνατό του, ο νόμος είναι νόμος και η τιμωρία τους πρέπει να είναι αυτή που προβλέπει ο νόμος.
Η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής πέραν του ορίου της αυτοάμυνας, προστασίας της οικογένειας ή άλλων ανθρώπων και γενικότερα πρόληψης τέλεσης εγκλήματος ή της εμπόλεμης κατάστασης, δεν δικαιολογείται από τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό, όποιος εθνικότητας και αν είναι το θύμα και σε όποια θρησκεία και αν ανήκει.
Εκτός του ότι πρακτικά και εν προκειμένω, δίνουν δικαίωμα σε διάφορα εγχώρια και αλλοδαπά διαλυτικά στοιχεία "να βγουν κι από πάνω" και να μιλάνε για "ρατσισμό" και "ξενοφοβία" όταν η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο σφαγείο Ελλήνων από αλλοδαπούς.
Αλλά πέραν αυτών, ποιος θα αποδώσει δικαιοσύνη και ποιος θα ξαναφέρει πίσω τους 45 Έλληνες που δολοφονήθηκαν από ξένους από την αρχή του 2012;
Ποιος θα ξαναφέρει στην ζωή τον Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε από τους Αφγανούς για να του πάρουν την κάμερα και να την πουλήσουν 100 ευρώ; Ποιος θα εξηγήσει στο παιδί του Καντάρη όταν μεγαλώσει, γιατί σκοτώθηκε ο πατέρας του;
Ποιος θα βγάλει από το κώμα την 15χρονη Μυρτώ που βιάστηκε και μετά της έλιωσε το κεφάλι ο Πακιστανός στην Πάρο;
Για τις δυο γριούλες που έσφαξαν οι Γεωργιανοί στην Ξάνθη μέσα στο σπίτι τους για να τις ληστέψουν μόλις την περασμένη εβδομάδα, θα γίνει κάποια διαδήλωση;
Καμιά ιδέα από τους "αντιφασίστες" που συμμετείχαν στην χθεσινή διαδήλωση;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr