Ιστορική Εκκλησία στην Αγγλία μετατρέπεται σε τζαμί, ενώ οι τάφοι καταστρέφονται

Ιστορική Εκκλησία στο Μάντσεστερ της Αγγλίας μετατράπηκε σε τζαμί, ενώ ο περίβολος της Εκκλησίας στον οποίον υπήρχαν παλαιοί χριστιανικοί τάφοι, σκάφτηκε με εκσκαφέα και ισοπεδώθηκε, με αποτέλεσμα πολλοί τάφοι να καταστραφούν και άλλοι να μεταφερθούν αλλού.

Η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Αποστόλου και Ευαγγελιστή (St John the Apostle and Evangelist) κτίστηκε το 1845 σε μια τοποθεσία που δώρισε ο Sir JWH Anson και μέχρι πρόσφατα ήταν η μεγαλύτερη εκκλησία της Αγγλικανικής ενορίας στο Longsight, συνοικίας του Manchester, ενώ ήταν η μόνη στην περιοχή που είχε νεκροταφείο.

Με την συνεχή εισροή μεταναστών – ειδικά από χώρες του τρίτου κόσμου – τα τελευταία χρόνια, η περιοχή άρχισε να αποκτά συμπαγείς πληθυσμούς μεταναστών, την ίδια ώρα που οι Βρετανοί εγκατέλειπαν την περιοχή.

Σήμερα στην περιοχή αυτή ο γηγενής βρετανικός πληθυσμός έχει αντικατασταθεί πλήρως από τους Ασιάτες και Αφρικανούς μετανάστες.

Καθώς δεν έμεινε κανένας Βρετανός πλέον στην περιοχή, η Αρχαιολογική Υπηρεσία άναψε το «πράσινο φως» ώστε η Εκκλησία να μετατραπεί σε Τζαμί.

Σήμερα πλέον, μόνο η ταμπέλα της οδού ‘St. John’s Street’ θυμίζει την ιστορική Εκκλησία.

Έξω από την εκκλησία υπάρχει μεγάλη ταμπέλα με αραβικούς και αγγλικούς χαρακτήρες που κάνει γνωστό στους περαστικούς ότι εκεί βρίσκεται το «Ισλαμικό Κέντρο» ‘Dar-ul-Ulum Qadria Jilania’.

Μία μικρότερη ταμπέλα στην παλιά ξύλινη είσοδο, ενημερώνει ότι ο χώρος είναι ήδη «ανοικτός για προσευχή», κάτι που στην ουσία δηλώνει ότι το «Ισλαμικό Κέντρο» χρησιμοποιείται για τζαμί.


Οι βρετανικοί χριστιανικοί τάφο - το μοναδικό απομεινάρι της βρετανικής χριστιανικής ταυτότητας στην περιοχή – αποτελούσε προφανώς πρόβλημα ή και προσβολή, για τους νέο-εγκατασθέντες μουσουλμάνους και έτσι με την βοήθεια μεγάλου εκσκαφέα 'Komatsu', «καθάρισαν» τον χώρο καταστρέφοντας πολλές ταφόπλακες, οι οποίες μετατράπηκαν σε ερείπια.


Σύμφωνα με το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα (British National Party*) η ιστορία της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Αποστόλου και Ευαγγελιστή είναι ένα πραγματικό μάθημα ιστορίας για το τι θα συμβεί στη Βρετανία αν δεν σταματήσει η παράλογη πολυπολιτισμική πολιτική των άλλων κομμάτων που μαθηματικά οδηγεί στην ‘εθνοκάθαρση’ των Βρετανών μέσα στην πατρίδα τους από τα κύματα μεταναστών από τον Τρίτο Κόσμο

Πηγές:

http://islamnowayuk.com/?p=2878&

http://bnp.org.uk/

(*) Το British National Party – BNP, είναι το κόμμα των Βρετανών εθνικιστών, με αρχηγό τον Nick Griffin. Στις Εθνικές εκλογές του 2005 το ποσοστό του ήταν 0,7%. Στις Ευρωεκλογές του 2009, κατόρθωσε να εκλέξει 2 Ευρωβουλευτές και να λάβει περίπου 1 εκατομμύριο ψήφους.

Δείτε το βίντεο



Πηγή:
Κόκκινος Ουρανός

Πανδημία Γρίπης. Τί δεν μας Λένε...

"Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ "

James R. Shannon,τέως διευθυντής αμερικανικού εθνικού συμβουλίου υγείας.

"Tα παιδιά που εμβολιάζονται για γρίπη έχουν 3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσηλευτούν για γρίπη"

Children Who Get Flu Vaccine Have Three Times Risk Of Hospitalization For F…

Οι θάνατοι (κυρίως παιδιών) σε Αφρική και Ασία είναι μόνον από ελονοσία 3000 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Γιατί αυτό δεν αποτελεί καν είδηση ενώ "η πανδημία" με τα ελάχιατα θύματα μονοπωλεί τα ΜΜΕ, κινητοποιεί παγκόσμιους οργανισμούς και κυβερνήσεις;


1. Κηρύσσεται πανδημία, κινητοποιούνται κυβερνήσεις, ξοδεύονται εκατομμύρια για τη γρίπη των χοίρων με 145
θύματα λιγότερα απ΄ αυτά που προκαλούν κάθε χρόνο οι κεραυνοί (1170 θύματα το χρόνο) και αμελητέα μπροστά στα θύματα της εποχιακής γρίπης που ανέρχονται σε 250.000 έως 500. 000. Time Magazine June 11, 2009 ενώ τo 98% των νοσούντων αναρρώνει χωρίς καμμιά θεραπεία.

.

2. Σε Γαλλία, Αγγλία, Αμερική Readying Americans for Dangerous, Mandatory Vaccinations -(και έπονται.....) μεθοδεύεται υποχρεωτικός εμβολιασμός (με κυρώσεις για όποιον επιμείνει να αυτοδιαχειριζεται το σώμα του), ενώ είναι γνωστό ότι :

.

(α) Τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά.Το παραδέχεται τηλεφωνικά ακόμη και ο παρασκευαστής (http://www.youtube.com/watch?v=az5aAwr4ugE)

.

(β) Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα
Το 1918-19, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης των πτηνών, μόνον οι στρατιώτες και άλλα άτομα που είχαν εμβολιασθεί κατά της γρίπης αρρώστησαν και πέθαναν,
Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από το θανατηφόρο εμβόλιο για το οποίο ο οργανισμός δεν είχε φυσική άμυνα.
Αυτοί που αρνήθηκαν το εμβόλιο παρέμειναν υγιείς, μολονότι βοηθούσαν τους αρρώστους και μετέφεραν τους νεκρούς. Ομοίως και από τον εμβολιασμό το 1976, για την τότε πανδημία των χοίρων οι άνθρωποι πέθαναν και πολλοί παρέλυσαν από το εμβόλιο και όχι από τον ιό των χοίρων. Officials Are Urged to Heed Lessons of 1976 Flu Outbreak

Από τους 145 θανάτους της σημερινής "πανδημίας οι 128 είναι στο Μεξικό στο οποίο είχε προηγηθεί δωρεάν εμβολιασμός του πληθυσμού.

.

(γ) Οι εταιρίες παρασκευής των εμβολίων έχουν ασυλία σε περίπτωση ανήκεστων βλαβών


(δ) Δες τε στο YouTube την προπαγάνδα και τον εκφοβισμό των εταιριών για να προωθήσουν το εμβόλιο για την γρίπη των χοίρων το 1976 (
Στο τέλος της διαφήμισης δείχνει το πρόσωπο μιας γυναίκας να παίρνει τη μορφή χοίρου)

.

3. Το πολυδιαφημιζόμενο Tamiflu (εταιρίας συμφερόντων τέως αντιπροέδρου USA, Cheney) έχει από το 2007 απαγορευτεί στην Ιαπωνία για παιδιά γιατί προκάλεσε (14) θανάτους και ανήκεστες βλάβες ενώ η προβλεπόμενη από την εταιρία επωφελής δράση του είναι συντόμευση μόνον της ανάρρωσης κατά μία ή μιάμιση ημέρα εδώ.

4. Αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της γρίπης είναι η επαρκής ποσότητα βιταμίνης D η οποία ενεργοποιείται με έκθεση στον ήλιο.( η έξαρση το χειμώνα οφείλεται στην έλλειψη της βιταμίνης αυτής λόγω ανεπαρκούς έκθεσης στον ήλιο)..

.

4. Δεν υπάρχει οργανισμός που να ελέγχει τι περιέχεται στα εμβόλια.
Για παράδειγμα, αυτό το Φεβρουάριο,
ο μεγαλύτερος παρασκευαστής εμβολίων Baxter έφτιαξε εμβόλιο που περιείχε ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών και ανθρώπινο ιό και έστειλε αυτό το "εμβόλιο" σε 18 χώρες, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει ότι περιέχει τον ιό της γρίπης των πτηνών.

Όμως, η Τσεχοσλοβακία το δοκίμασε πρώτα σε παπαγάλους και οι παπαγάλοι πέθαναν και αποκαλύφθηκε η φύση του "εμβολίου".

.

Η ίδια εταιρεία απέκτησε δικαιώματα για την παραγωγή του νέου εμβολίου για τη γρίπη των χοίρων και αναμένεται να το έχει έτοιμο τον Ιούλιο.
Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να κάνουν το ίδιο "σφάλμα. και πάλι.


Παρόλο που το φιάσκο της Baxter προκάλεσε οργή στην Ευρώπη,
τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική δεν ανέφεραν καν το γεγονός (Ούτε στην Ελλάδα, φυσικά. Οι αρμόδιοι θεώρησαν πιο σοβαρό να ασχοληθούν με την αθώα "φραπελιά").
.
5. Πρόσφατα, Αυστραλή Δημοσιογράφος- Ερευνήτρια έχει εκφράσει κατηγορίες εναντίον ΠΟΕ, Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και Πρόθεση μαζικών δολοφονιών

Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

24.7.09

Η Άλλη Όψη των Εμβολίων Ι


«Θα πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για

δημογραφική μείωση ενάντια στη θέληση των πληθυσμών.

Η μείωση των γεννήσεων έχει αποδειχθεί ότι είναι αδύνατη ή ανεπαρκής.

Θα πρέπει συνεπώς να αυξηθεί το ποσοστό θνησιμότητας.

Πώς; Με φυσικό τρόπο. Πείνα και αρρώστια

"Robert McNamara,πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ,μέλος του Προγράμματος για Διευρυμένη Ανοσοποίηση


1. Πρόσθετα που συμπεριλαμβάνονται εν αγνοία μας στα εμβόλια ως στοιχεία πλήρωσης (fillers)

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2001/03/07/vaccine-ingredients.aspx1)


ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές) - συνδέονται άμεσα με την νόσο Αλτσχάιμερ
2) ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ- ανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στα νεφρά και το ήπαρ, και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες
3) ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β - "αντιμυκητιασικό
απολυμαντικό", προκαλεί βλάβες στο ουροποιητικό, τα έντερα και τις καρδιακές λειτουργίες
4)
ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά) - τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων
5) ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ - "συντηρητικό & απολυμαντικό", είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού
6)
MSG - γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο
7) ΦΑΙΝΟΛΕΣ -
ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής, προκαλεί βλάβες στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά και το αναπνευστικό
8) ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ
"αντιψυκτικό"- αποδεδειγμένα έχουν ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες

9) THYMEROSAL (Υδράργυρος) - Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί Αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.

Ο Αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67., ενώ στην πριν τα εμβόλια περίοδο ήταν 1 στα 20.000.


Περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω ζωικούς ιστούς:

χοιρινό αίμα, αίμα αλόγου, εγκέφαλο κουνελιού, νεφρά σκύλου, νεφρά πιθήκου, έμβρυα κότας, ορό μοσχαριού, ορό εμβρύου μοσχαριού, κ.λ.π

.

To 2001, o Jock Doubleday,διευθυντής τριών μη κερδοσκοπικών εταιριών φυσικής υγείας στην Καλιφόρνια προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον γιατρό ή στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας πιεί δημόσια ένα μείγμα που θα περιέχει τα παραπάνω έκδοχα (δεν θα περιέχονται τα κύρια συστατικά, νεκροί ή ζωντανοί ιοί ή βακτηρίδια) στις ίδιες αναλογίες μ΄αυτές στα παιδικά εμβόλια ανοιγμένες ως προς το βάρος του σώματος.

Το μίγμα θα παρασκευαστεί από τον Doubleday, τρεις επώνυμους φαρμακοποιούς και τρεις φαρμακοποιούς που θα προτείνει ο υποψήφιος.

Η προσφορά ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2001 με 20.000 δολλάρια, βαθμιαία αυξανόμενη κάθε χρόνο και σήμερα είναι 200.000 δολλάρια.

.

Μέχρι σήμερα δεν έχει προσφερθεί κανείς. Γιατί? http://www.Spontaneous Creation.org

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

4.7.09

Η Αμαρτωλή Ιστορία των Φαρμακοβιομηχανιών Ι

Α. TO OIKONOMIKO ΣΚΑΝΔΑΛΟ

.
1. Σύγκριση κόστους συστατικών και τελικής τιμής φαρμάκων ευρείας κυκλοφορίας.

Xanax 1 mg Τιμή(100 tablets) : $136.79 Κόστος συστατικών $0.024
Ποσοστό υπερτίμησης 569.958%
Prozac 20 mg Τιμή(100 tablets): $247.47 Κόστος συστατικών : $0.11 Ποσοστό υπερτίμησης : 224.973%
Norvasec 10 mg Τιμή(100 tablets): $188.29 Κόστος συστατικών : $0.14 Ποσοστό υπερτίμησης : 134.493%
Tenormin 50 mg Τιμή(100 tablets): $104.47 Κόστος συστατικών : $0.13 Ποσοστό υπερτίμησης : 80.362%
.
2. Η υψηλή τιμή οφείλεται στο υψηλό κόστος της έρευνας ? Όχι.
Στο μεγαλύτερο μέρος τους οι έρευνες γίνονται με κρατική χρηματοδότηση. Οι φαρμακοβιομηχανίες μπορούν και παίρνουν τα αποτελέσματα από τους κρατικούς οργανισμούς έρευνας και τα πανεπιστήμια. Στην ουσία
οι φαρμακοβιομηχανίες, αντίθετα απ΄ό,τι ισχυρίζονται, είναι εταιρίες παραγωγής και marketing και όχι δημιουργίας (έρευνας). Τα τρία τέταρτα του κόστους τους πηγαίνουν στo marketing Dr. Marcia Angell,
.
3, Αυξάνουν αυθαίρετα τις τιμές ακόμη και πάνω από 100%
Eρευνητές στο Πανεπιστήμιο του Minnesota. εντόπισαν π.χ. ότι η τιμή του φαρμάκου Acthar (χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σπασμών σε βρέφη)
αυξήθηκε 1.424 % από $ 1.650 σε $ 23.000.
Η εξήγηση;"
Άπλά φαίνεται ότι κανείς δεν τις ελέγχει" λέει ο Stephen Schondelmeyer του Πανεπιστημίου της Μινεσότα. Big Pharma Quietly Hikes Drug Prices 100 Percent or More

.
Β. ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

.
1. Καταδικάζεσαι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, και όταν αποφυλακίζεσαι γίνεσαι πρόεδρος της ισχυρότερης φαρμακοβιομηχανίας.
Ο Fritz ter Meer καταδικάστηκε στη Νυρεμβέργη για διενέργεια πειραμάτων σε κρατούμενους στο Άουσβιτς. Μόλις αποφυλακίζεται επτά χρόνια μετά, το 1956, γίνεται πρόεδρος της Bayer. Bayercrimes against humanity
, Bayer
.
2. Προώθηση ναρκωτικών σε παιδιά
Πριν 100 χρόνια η Bayer
διαφήμισε την ηρωίνη σαν ένα μη εθιστικό φάρμακο για το βήχα των παιδιών. (Το όνομα ηρωίνη προκύπτει από τη γερμανική λέξη heroisch, που σημαίνει ηρωικός ) Το απέσυρε το 1910 ενώ το Αμερικανικό κογκρέσο το 1914 επέτρεψε να συνεχίζει να συνταγογραφείται ως φάρμακο μέχρι το 1924 που το απαγόρευσε. http://en.wikipedia.org/wiki/Heroin
.
3. Προώθηση Αμφεταμινών σε Παιδιά
Σήμερα 85 χρόνια μετά, τα ναρκωτικά (αμφεταμίνες) συνεχίζουν να συνταγογραφούνται σε παιδιά για μια νέα εφευρεμένη νόσο την λεγόμενη ADHD (διαταραχή προσοχής) ενώ πρόσφατα εγκρίθηκε από την FDA να δίνονται σε παιδιά μέχρι και 10 ετών αντιψυχωτικά όπως το serequel και το Zyprexa ( τα οποία τους προκαλούν τρομακτική εμπειρία ψευδαισθήσεων).
.
4. Όλα τα ναρκωτικά έχουν παρασκευαστεί από φαρμακοβιομηχανίες
www.naturalnews.com/021768_meth_heroin_drug_companies.html
.
5. Προώθηση φαρμάκων που γνωρίζουν ότι δεν δρούν,
Πρόσφατα παραδείγματα:

-Σε δίκη της εταιρίας 'Eli Lilly & Co. για οικονομικά σκάνδαλα αποκαλύφθηκε ότι προωθούσε το αντιψυχωτικό φάρμακο Zyprexa για την άνοια των ηλικιωμένων ενώ γνώριζε τα αποτελέσματα έρευνας ότι είναι αναποτελεσματικό και αυξάνει τους θανάτους.
Παρά την αποκάλυψη αυτή πήρε έγκριση από την FDA (τον αμερικανικό ΕΟΦ)
.
-Η FDA ενέκρινε το αντικαταθλιπτικό Lexapro (escitalopram) της εταιρίας Forest Laboratories' για χρήση σε παιδιά και εφήβους, ενώ έχουν γίνει αγωγές 11 πολιτείες για δωροδοκία παιδιάτρων για την προώθηση του φαρμάκου και ενώ η εταιρία γνώριζε ότι το φάρμακο είναι αναποτελεσματικό για τη θεραπεία της κατάθλιψης σε παιδιά, ακόμη και αν η χρήση αυτή δεν είχε εγκριθεί από την FDA κατά το χρόνο.
.
6. Προώθηση στον λεγόμενο Τρίτο Κόσμο φαρμάκων που γνωρίζουν ότι προκαλούν Μοιραίες Ασθένειες και τα οποία έχουν απαγορευτεί στον "Πρώτο" Κόσμο.
Για παράδειγμα :
.
Η αμερικανική
Bayer, πούλησε ενέσεις πήξης του αίματος αξίας εκατομμυρίων δολαρίων σε Ασία, Λατινική Αμερική, καθώς και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες στα μέσα της δεκαετίας του 1980, αν και γνώριζε ότι είχαν μολυνθεί με τον ιό του AIDS και είχαν απαγορευτεί στην Αμερική.
Όχι μόνον δεν απέσυρε τα αποθέματά της αλλά συνέχισε να παράγει την ίδια μολυσμένη σειρά γιατί τη συνέφερε οικονομικά
YouTube.com April 2, 2006 New York Times May 22, 2003
.
7. Απάνθρωποι Πειραματισμοί σε Αδύναμους Ανθρώπους εν αγνοία τους στο Λεγόμενο Τρίτο Κόσμο αλλά και στην Αμερική

Πειραματισμοί σε νεογέννητα στα οποία έχουν εγχυθεί ραδιενεργές ουσίες, σε ψυχικά ασθενείς εγκλεισμένους σε γιγάντια ψυγεία, σε στρατιώτες που εκτίθενται σε χημικά όπλα από την κυβέρνηση που υπηρετούν, σε παιδιά που μολύνονται με ηπατίτιδα, σε μεταλλωρύχους που τους βάζουν και πίνουν εν αγνοία τους μοιραία δηλητήρια, σε ασθενείς σε πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο που τους εκχύνεται πλουτώνιο και άλλα αδιανόητα για κάθε φαντασία.
.
8. Απάνθρωπα, απίστευτα βάναυσα πειράματα σε ζώα (πολλά για τα καλλυντικά ) GREENPAGE >> Εγκλήματα Επιστήμης

.
Γ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

.
1. Επί προεδρίας του Ρόναλντ Ρέιγκαν το 1980 ψηφίστηκαν νόμοι που τους επιτρέπουν να πατεντάρουν την έρευνα που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH).
Έρευνα που πληρώνεται από το δημόσιο , δηλαδή από τους πολίτες, σφετερίζεται και πατεντάρεται από τις φαρμακοβιομηχανίες οι οποίες απολαμβάνουν σημαντικές φοροαπαλλαγές Dr. Marcia Angell
.
Σ΄αντάλλαγμα,
οι φαρμακοβιομηχανίες χρηματοδοτούν τους πολιτικούς. Είναι το πιο ισχυρό λόμπυ της Αμερικής, το οποίο το 2002 απασχολούσε στην Ουάσιγκτον 675 εκπρόσωπους ειδικών συμφερόντων (συμπεριλαμβανομένων 26 πρώην μελών του Κογκρέσου), με κόστος πάνω από $ 91 εκατομμύρια. Το αποτέλεσμα ήταν κατακόρυφη αύξηση των εταιρικών κερδών. Dr. Marcia Angell, largest political lobby in Congress
.
2. Η Αμερικανική Πολιτεία λειτούργησε σχεδόν πάντα συγκαλύπτοντας τις φρικαλεότητες και τα σκάνδαλα των φαρμακοβιομηχανιών.

Παράδειγμα:
Στην περίπτωση της Bayer που αναφέρεται παραπάνω ενώ η γαλλική κυβέρνηση ανακάλυψε τη συγκάλυψη της Bayer και έστειλε στη φυλακή τους υπαλλήλους που ευθύνονταν για αυτό,
στην Αμερική η Bayer δεν έχει ποτέ υποστεί επίσημη διερεύνηση (ούτε και η Βαxter με τα μολυσμένα εμβόλια βλ. Πανδημία Γρίπης πιο κάτω).Αντιθέτως κατά καιρούς ψηφίζει νόμους ασυλίας των φαρμακοβιομηχανιών.

Στην πραγματικότητα ο FDA (οργανισμός προστασίας της υγείας) επέτρεψε στις εταιρίες τις φρικαλεότητές τους και δεν έκανε τίποτα για να τις αποτρέψει.
.
Χάρη στις αλλαγές της νομοθεσίας
τα τελευταία 20 περίπου χρόνια, ο FDA στην πραγματικότητα χρηματοδοτείται από τις εταιρείες που υποτίθεται ότι ελέγχει. Απ΄ό,τι φαίνεται ο πραγματικός σκοπός της FDA είναι να θέσει τη σφραγίδα της έγκρισης για τα φάρμακα ώστε οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι ασφαλείς.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ- Πολίτες κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών

Κάτι φρικτό φαίνεται πως έρχεται στη Νέα Υόρκη. Aργότερα ίσως και σε μας;

Πολίτες ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς

* Κι άλλες μηνύσεις για συνωμοσία με πρόθεση τη μαζική γενοκτονία - αυτή τη φορά στις ΗΠΑ!

* Τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων θα δοκιμαστούν στους πολίτες του Rochester, Νέας Υόρκης, ενώ συρμός από βαγόνια τρένων περιμένουν ήδη σταθμευμένα στα όρια της πόλης... Γιατί?...

* Στην Πολωνία συνέλαβαν γιατρούς που προκάλεσαν το θάνατο αστέγων, στους οποίους έκαναν τα εν λόγω εμβόλια!

* Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει τους πολίτες της."

* Ασφαλιστικά μέτρα εναντίων των εμπλεκόμενων φαρμακευτικών εταιριών

"Παραθέτω σε μετάφραση το εμπνευσμένο μήνυμα της Εlizabeth Book, που αγωνίζεται να προλάβει την τραγωδία που πάει να τυλίξει την πόλη της σε λίγες μέρες, καθώς εκεί, στο Rochester της Νέας Υόρκης, πρόκειται να γίνουν οι δοκιμές των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων σε ανθρώπους - πειραματόζωα εν προκειμένη των φαρμακευτικών καρτέλ...

Στην ουσία θα είναι οι πρώτοι που θα κινδυνέψουν από τη χρήση των επικίνδυνων σκευασμάτων...

----------

Στην Πολωνία έχουν συλληφθεί πρόσφατα αρκετοί γιατροί και νοσοκόμοι που πριν από μερικούς μήνες σκότωσαν άστεγους με αυτά τα εμβόλια-βιολογικά όπλα.

Η ίδια η εταιρεία που σχεδιάζει να εμβολιάσει εσάς και τους δικούς σας συμπεριλαμβάνεται στις εν λόγω αγωγές ως συνωμότης.

Για σκεφτείτε το για μια στιγμή παρακαλώ! Η Φαρμακοτεχνική εταιρία Baxter είναι μία μόνο από τις εταιρείες που κατονομάζονται για συνένοχη στην μηνήσεις που έχουν υποβληθεί. Υπάρχουν ορισμένες ακόμη εταιρείες που παράγουν βιολογικά όπλα και που τους καταλογίζονται επίσης ευθύνες.

Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει ακόμη και ένα μόνο από πολίτες της. Έχω ακούσει ότι έχουν "πετάξει" ακόμη και τον αμερικανό Πρέσβη! αρνούμενοι να δώσουν στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας τον πλήρη έλεγχο επί της χώρας τους κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

Ο Υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε σήμερα πως δεν πρόκειται να γίνουν εκεί δοκιμές σε ανθρώπους και πως δεν θα χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε αδοκίμαστα εμβόλια σε κανέναν πολίτη της χώρας τους. Καλό γι 'αυτούς!

(...)

Οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων είναι να αρχίσουν εντός των ημερών στο Ρότσεστερ. Είναι θανατηφόρα. Τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη θνησιμότητα που προκαλούν τα εμβόλια και τα αποδεικτικά στοιχεία κατά των συνωμοτών οι οποίοι σχεδιάζουν τους θανάτους μας είναι επίσης δριμύτατα
.

(...)

Παρακαλούμε να θυμάστε το εξής: Τα άτομα που θα δεχτούν αυτή τη θανατηφόρο ένεση με το εμβόλιο-βιολογικό όπλο (bioweaponized), θα μεταφέρουν τον ιό μέσα στις κοινότητες , όπου θα μεταδίδεται για έως και δέκα ημέρες. (!) Θα μεταδίδεται εκ προθέσεως σαν τη φωτιά!

Μην κάνετε το εμβόλιο ΚΑΙ Μην αφήσετε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο να το κάνει!


Μην περιμένετε μέχρι την ημέρα των εμβολιασμών. Θα πρέπει να ευαισθητοποιήσετε τους δικούς σας, πριν από τη στιγμή εκείνη.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ Η....ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Homo Cyklopicus

cyclop

http://www.genetologisch-onderzoek.nl


ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ Tennessee Knoxville

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,


ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΕΞΕΓΕΡΣΗ

ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.09.2009 ΩΡΑ : 7.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


ΟΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ,
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ
ΤΟ ‘ΑΗΤΤΗΤΟ’ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ,ΟΜΟΝΟΙΑΣ,ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ,ΚΟΛΩΝΟΥ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΒΥΡΩΝΑ,ΔΑΦΝΗΣ,Ν.ΙΩΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6930 304 442

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Chemtrails - Μια εβδομάδα ψεκάζουν πάνω από την Ελλάδα



Μια εβδομάδα τα αεροπλάνα αφήνουν ασυνήθιστα μεγάλες γραμμές που στην συνέχεια απλώνονται και δημιουργούνται τεχνητά αραιά «σύννεφα» να καλύπτουν τον γαλανό ουρανό.

Τα «σύννεφα» αυτά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με τα φυσιολογικά πυκνά σύννεφα που συχνά υπάρχουν σε χαμηλότερα υψόμετρα. Δείτε στην αρχή του βίντεο πως το αεροπλάνο δεν βγάζει καθόλου ίχνη! Τα Chemtrails είναι πραγματικότητα. Το βίντεο τα αποδυκνείει όλα.



"Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα". Άλντους Χαξλεϋ.

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΣΤΡΑΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΕΛ 22)

Λαλίστατη η Μπακογιάννη τώρα που αποχωρεί...

Εκθέτει τον ρόλο της Τουρκίας στην λαθρομετανάστευση και στέλνει μήνυμα κρισιμότητας Οκτωβρίου προς την Ελλάδα!

«Η κοντόφθαλμη αντιμετώπιση της Ευρωπαϊκής Επιχείρησης Καταπολέμησης της Λαθρομετανάστευσης από την Τουρκία είναι πραγματικά απογοητευτική», τόνισε από τις Βρυξέλλες η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στο νέο περιστατικό παρενόχλησης δια ασυρμάτου ελικοπτέρου της
FRONTEX από τουρκικό ραντάρ. Η υπουργός Εξωτερικών εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιείται στη βελγική πρωτεύουσα.
Σε δηλώσεις της για την παρενόχληση του ελικοπτέρου της
FRONTEX, η υπουργός Εξωτερικών είπε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει η ελληνική πλευρά, την ώρα της παρενόχλησης, ο πιλότος είχε εντοπίσει και παρακολουθούσε σκάφος που μετέφερε λαθρομετανάστες να προσεγγίζει τις ελληνικές ακτές του Φαρμακονησίου, ενώ στην περιοχή και εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, καταγράφηκε η παρουσία τουρκικής ακταιωρού.
Σύμφωνα με την Ντ. Μπακογιάννη, τα γεγονότα αυτά καθιστούν προφανείς τους στόχους των τουρκικών προσπαθειών παρενόχλησης της Ευρωπαϊκής Επιχείρησης Καταπολέμησης της Λαθρομετανάστευσης. Τόνισε παράλληλα ότι για άλλη μια φορά η Τουρκία, αντί να συνδράμει στην αντιμετώπιση του φαινομένου, αθετεί τις δεσμεύσεις της και πως η καταγεγραμμένη παρουσία της τουρκικής ακταιωρού εγείρει σοβαρά ερωτήματα.
Η υπουργός Εξωτερικών σημείωσε στη συνέχεια ότι πέραν της ενημέρωσης σε κοινοτικό επίπεδο, η Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα θα προβεί σε διάβημα προς το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών.
Με την δήλωσή της αυτή η κυρία Μπακογιάννη δείχνει να "ξεσπαθώνει" κατά του ρόλου της Τουρκίας και της βοήθειας που δίνεται στους λαθρομετανάστες από την πλευρά της γείτονος χώρας. Η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών δείχνει αποφασισμένη να εκθέσει το δυνατόν περισσότερο την τουρκική πολιτική και την ανακολουθία της σε σχέση και με τις τελευταίες οδηγίες που πήρε η Άγκυρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης. Για πρώτη φορά η κυρία Μπακογιάννη εμφανίζεται "λαλίστατη" και καταθέτει τέτοιες λεπτομέρειες για την δράση του τουρκικού λιμενικού στην διακίνηση των λαθρομεταναστών. Η "συνοδεία" της τουρκικής ακταιωρού, η οποία φυσικά και καταγράφηκε από το ελικόπτερο της
Frontex, καταδεικνύει απερίφραστα ποιός είναι ο πραγματικός υπεύθυνος για το κύμα λαθρομετανάστευσης που δέχεται η χώρα μας, ιδιαίτερα κατά τα τελευταία χρόνια. Γιατί όμως η κυρία Μπακογιάννη αποφάσισε τώρα να "βγάλει στη φόρα" την Άγκυρα και να μην ακολουθήσει τη γνωστή της πολιτική κατευνασμού και ήπιων τόνων; Ποιοί λόγοι την ωθούν στο να εμφανίζεται με διαφορετικό πρόσωπο και με μεγαλύτερη αίσθηση της ευθύνης της απέναντι στους Έλληνες πολίτες; Είναι δυνατόν μία προεκλογική περίοδος να δημιουργεί μία τέτοια μεγάλη αλλαγή αντιμετώπισης ενός επαναλαμβανόμενου φαινομένου όπως αυτό της λαθρομετανάστευσης ή η κυρία Μπακογιάννη άλλαξε "ρότα" προκειμένου να διασώσει την υστεροφημία της λόγω εσωκομματικών μεγάλων αλλαγών που επίκεινται;
Σε συνέχεια των δηλώσεών της η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών, κυρία Μπακογιάννη, δήλωσε:
«Ο επόμενος μήνας είναι κρίσιμος. Έχουμε ήδη κάνει σημαντική προσπάθεια και έχουμε λόγους να είμαστε ικανοποιημένοι. Χρειάζεται όμως προσοχή εκ μέρους μας, ειδικά λόγω της προεκλογικής περιόδου. Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να επιδείξουν υπευθυνότητα», κατέληξε η Ντ. Μπακογιάννη.
Σαφέστατα η δήλωση αυτή της Ελληνίδας υπουργού Εξωτερικών σχετίζεται με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και την έκθεση προόδου την οποία πρέπει να καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Γιατί όμως είναι τόσο κρίσιμος ιδιαίτερα, ο μήνας Οκτώβριος;
Τι πρόκειται να συμβεί και χρειάζεται "όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να επιδείξουν υπευθυνότητα;"
Μήπως δεν είναι μόνο το οικονομικό θέμα, αλλά και κάποιο εθνικό θέμα που θα ανακύψει με ένα "θερμό επεισόδιο" στο Αιγαίο, το οποίο είναι αναμενόμενο και για το οποίο μας έχουν προειδοποιήσει τόσο οι ΗΠΑ, όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση;
Μήπως θα έπρεπε η κυρία Μπακογιάννη να γίνει περισσότερο ξεκάθαρη και να μην εμφανίζεται ως "πυθία" όταν κάνει δηλώσεις;
Ποιός τελικά από όλους αυτούς τους πολιτικούς θα βρει το κουράγιο να μιλήσει ανοιχτά στους Έλληνες πολίτες και να τους προειδοποιήσει για το επερχόμενο κακό και τι ακριβώς θα συμβεί;