Οποιαδήποτε τουρκική ενέργεια στο έδαφός της Συρίας θα ερμηνευθεί ως επιθετικότητα: Υπουργείο Εξωτερικών.

ΜΌΣΧΑ, 3 Οκτωβρίου RIA Novosti)-Οποιαδήποτε Τουρκική ενέργεια στο έδαφος της Συρίας θα ερμηνευθεί ως επιθετικότητα από τη Δαμασκό, δήλωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας  την Παρασκευή όπως αναφέρεται στο πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Turkish army tanks and armoured vehicles took up positions on the Turkish-Syrian border near the southeastern town of Suruc in Sanliurfa province, as shelling by Islamic State insurgents intensified and stray fire hit Turkish soil.
"Η Δαμασκός θα ερμηνεύσει την οποιαδήποτε δράση εκ μέρους της Τουρκίας στο έδαφός τους [Συρία] ως επιθετικότητα," δήλωσε το Υπουργείο.

διεθνής κοινότητα και, ειδικότερα, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πρέπει να θέσουν τέρμα με τις περιπέτειες με την Τουρκική ηγεσία, η οποία αποτελεί απειλή για την ασφάλεια και την ειρήνη      στην περιοχή. Πρέπει να πάρετε μια πραγματική και σταθερή στάση και να καταστήσετα την Άγκυρα υπεύθυνη για τις καταστρεπτικές ενέργειες και να να συμμορφωθεί με το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας,"ανέφερε η δήλωση.

Την Πέμπτη, το Τουρκικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την ανάπτυξη των τουρκικών στρατευμάτων στην διασυνοριακή γραμμή ,για στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον μαχητών στο ισλαμικό κράτος (IS) στο Ιράκ και τη Συρία. Πριν από την απόφαση, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Ισμέτ Γιλμάζ, είπε ότι τα στρατεύματα δεν θα κάνουν οποιαδήποτε άμεση δράση πριν λάβουν την άδεια.

Το ισλαμικό κράτος, γνωστό και ως το ισλαμικό κράτος του Ιράκ και μεγαλύτερη Συρία (ISIS), ή τον ισλαμικό κράτος του Ιράκ και της Εγγύς Ανατολή (ISIL), αγωνίζεται ενάντια στη  κυβέρνηση της   Συρίας από το 2012. Τον Ιούνιο του 2014, ομάδα Τζιχάντ εξάπλωσε τις επιθέσεις προς το βόρειο και δυτικό Ιράκ.

Τον Αύγουστο, οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησαν αεροπορικές επιδρομές εναντίον των θέσεων του ισλαμικού κράτους στο Ιράκ. Τον Σεπτέμβριο, οι επιθέσεις των ΗΠΑ και των Συμμάχων τους επεκτάθηκαν στη Συρία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν προσπαθήσει να βάλουν την Τουρκία να ασχοληθεί με τη στρατιωτική εκστρατεία αντι-Τζιχάντ, του ισλαμικού κράτους-που έπιασαν Τούρκους ομήρους το Σεπτέμβριο.   http://en.ria.ru/world/20141003/193622140/Any-Turkish-Action-on-Syrian-Territory-to-Be-Interpreted-As.html   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ RIA NOVOSTI :Corfiatiko.blogspot.com

ΗΠΑ: Δικαστήριο διέταξε την «επανεκπαίδευση» χριστιανού αρτοποιού που αρνήθηκε να φτιάξει γαμήλια τούρτα σε «γάμο» ομοφυλόφιλων. Ο "επανεκπαιδευόμενος" θα υποβάλλει στο κράτος εκθέσεις "συμμόρφωσης" για δύο χρόνια




Στην εποχή της πολυδιαφημιζόμενης «υπεράσπισης των δικαιωμάτων», το μόνο που  δεν προστατεύεται είναι οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των χριστιανών. Δηλαδή των μη συμβιβασμένων χριστιανών. Όποιος αρνηθεί την διαταγή των αρχών να πάει ενάντια στις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, ενδέχεται να συλληφθεί, να του επιβληθεί πρόστιμο ή ακόμα να πάει και φυλακή. Στις κουμμουνιστικές «δημοκρατίες» υπάρχουν και τα λεγόμενα «στρατόπεδα επανεκπαίδευσης» για τους «απροσάρμοστους». Το μέτρο μοιάζει να είναι συμβατό και στις δυτικές «δημοκρατίες» - τυραννίες της πολιτικής ορθότητας. Μιας που έχουμε «αντιρατσιστικό» νόμο, καλά είναι να ξέρουμε τι περιμένει τους «απείθαρχους».



Ένας χριστιανός ιδιοκτήτης αρτοποιείου στο Κολοράντο υποχρεώνεται τώρα να φτιάχνει τούρτες γάμου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.



Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης δεν κάνει πίσω και η στάση του ήδη έχει εμπνεύσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.



Η πινακίδα στην πόρτα γράφει : "Γιορτάζοντας 20 χρόνια Μεγάλων Τουρτών!" Για δύο δεκαετίες, το εργαστήριο Masterpiece Cakeshop έχει δημιουργήσει τέχνη μέσω των ψημένων αγαθών που κάνει τους πελάτες να το ξανα-επισκέπτονται.



Από μπισκότα και cupcakes μέχρι τούρτες, ο Jack Phillips και η κόρη του Λίζα έχουν μετατρέψει το αρτοποιείο τους σε ένα στούντιο. Ο Phillips είπε ότι την έμπνευση και το κίνητρο τα οφείλει στην πίστη του στον Ιησού Χριστό.



«Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που σκέφτομαι όλη την ημέρα. Όταν ξυπνάω, όταν πηγαίνω στη δουλειά, θέλω να ξέρω ότι αυτό που κάνω είναι ευάρεστο σε Εκείνον, ότι τιμώ Εκείνον και τον Λόγο Του, γιατί αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό πράγμα», είπε ο Φίλιπς.



Αλλά η χριστιανική πίστη του Phillips τον έβαλε σε μπελάδες με το νόμο. Ιδού το έγκλημά του: το ότι ακολουθώντας την χριστιανική του πίστη, συνεχίζει να πιστεύει  ότι ο γάμος είναι μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.



Το 2012, ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι μήνυσε τον αρτοποιό επειδή εκείνος αρνήθηκε να τους κάνει μια τούρτα για να γιορτάσουν το «γάμο» τους. Ένας δικαστής εξέδωσε απόφαση εναντίον του και η Επιτροπή Πολιτικών Δικαιωμάτων του Κολοράντο συμφώνησε.



Η επιτροπή δήλωσε ότι η άρνηση του Phillips είναι ενάντια στο δημόσιο δίκαιο της πολιτείας, η οποία απαιτεί από τις επιχειρήσεις να εξυπηρετούν τους πελάτες, ανεξάρτητα από τον "σεξουαλικό τους προσανατολισμό".



Σε μια δημόσια δήλωση, ένα μέλος της Επιτροπής Πολιτικών Δικαιωμάτων, δήλωσε, "Μπορώ να πιστεύω ό,τι θέλω, αλλά αν θέλω να κάνω κάποια δουλειά εδώ, θα πρέπει να μην κάνω διακρίσεις εις βάρος κανενός ατόμου."






«Εγώ δεν έκανα διακρίσεις εις βάρος κανενός», απαντά ο Phillips. «Όπως η Nicolle (η δικηγόρος του) είπε, έχω επιλέξει να μην κάνω τούρτες για τους γάμους ατόμων του ιδίου φύλου. Είπα στον David και τον Τσάρλι, όταν ήρθαν ότι θα τους πουλήσω τα πάντα, από μπισκότα και brownies μέχρι τούρτες και κέικ. Απλά δεν κάνω γαμήλια τούρτα για ζευγάρι του ιδίου φύλου. Ως εκ τούτου δεν κάνω διακρίσεις εις βάρος τους, παρά μόνο ως προς το συγκεκριμένο γεγονός στο οποίο έχω επιλέξει να μην συμμετέχω».



Η δικηγόρος του, Nicolle Martin, δήλωσε ότι η Επιτροπή παραβίασε την Πρώτη Τροπολογία του Συντάγματος σχετικά με τα δικαιώματα του Phillips. Η υπόθεση έχει πάει στο Εφετείο του Κολοράντο.



Για την Επιτροπή Πολιτικών Δικαιωμάτων απαιτείται ο Phillips και το προσωπικό του να κάνει γλυκά για τους εορτασμούς «γάμων» του ιδίου φύλου, εφόσον του ζητηθεί.



Θα πρέπει, επίσης, εκ νέου να εκπαιδεύσει το προσωπικό του σχετικά με το Νόμο για την Καταπολέμηση των Διακρίσεων του Κολοράντο. Σύμφωνα με τον νόμο αυτό, οι καλλιτέχνες πρέπει να εγκρίνουν όλες τις απόψεις.



Η διαταγή απαιτεί από αυτόν επίσης να θέσει σε εφαρμογή τις νέες πολιτικές για να συμμορφωθεί με την εντολή της Επιτροπής.



Επιπλέον, ο ίδιος θα υποβάλλει τριμηνιαίες εκθέσεις "συμμόρφωση" προς την κυβέρνηση για δύο χρόνια.



Σύμφωνα με τη ομάδα ‘Alliance Defending Freedom’ (Συμμαχία για την Υπεράσπιση της Ελευθερίας), οι εκθέσεις πρέπει να περιλαμβάνουν τον αριθμό των πελατών στους οποίους αρνήθηκε την κατασκευή γαμήλιας τούρτας ή οποιουδήποτε άλλου προϊόντος. Θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει τους λόγους γιατί απορρίφθηκε, «ώστε να εξασφαλιστεί ότι έχουν εξαλειφθεί πλήρως οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις από την επιχείρησή του».



"Η κυβέρνηση έχει επιλέξει ποια μήνυμα ευνοεί σε αυτή την περίπτωση. Νομίζω ότι το κράτος το έχει καταστήσει πολύ σαφές", δήλωσε η Μάρτιν.



«Το δικαίωμα που παρέχεται από το Σύνταγμα στον Jack της ελευθερίας της έκφρασης ή το πιο σημαντικό, της ελευθερίας της μη έκφρασης, πρέπει να υποκύψει στο μήνυμα των καταγγελλόντων» είπε η δικηγόρος. "Και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτό μου φαίνεται κάτι πολύ τρομακτικό, και ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά το δόγμα της διαφοροποίησης μέσω της συμμόρφωσης και ότι δεν έχει να κάνει με καμία διαφορετικότητα», πρόσθεσε.



Η περίπτωση του Phillips δεν είναι η μοναδική. Ένας αυξανόμενος αριθμός καταγγελλόντων μηνύουν ιδιωτικές επιχειρήσεις χριστιανών εξ αιτίας της άρνησής τους να υπηρετήσουν γκέι ζευγάρια που «παντρεύονται».



Ενδεικτικά:









Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί η Τουρκία αποφάσισε να «θυσιάσει» το έκτρωμα που δημιούργησε, την ISIS


τουρκιαισιςΤο τουρκικό κοινοβούλιο ενέκρινε την Πέμπτη τη στρατιωτική συμμετοχή της χώρας στον πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών της ISIS, ανάβοντας ουσιαστικά το πράσινο φως για την εισβολή της χώρας στη Συρία και το Ιράκ.


«Θα αγωνιστούμε αποτελεσματικά εναντίον της ISIS και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων στην περιοχή. Αυτή θα είναι διαρκώς η προτεραιότητά μας», είχε δηλώσει τη Δευτέρα ο μέχρι πρότινος επιφυλακτικός Τούρκος πρόεδρος από το βήμα της Εθνοσυνέλευσης. ενώ είχε προσθέσει: «Οι τόνοι από βόμβες που πέφτουν από τον αέρα μπορούν μόνο να καθυστερήσουν την απειλή και τον κίνδυνο. Η Τουρκία δεν είναι από τις χώρες που αναζητούν προσωρινές λύσεις και οπωσδήποτε δεν θα επιτρέψει σε άλλους να εκμεταλλευθούν την κατάσταση».

Η Δύση είναι ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι μία ακόμα εξέχουσα μουσουλμανική χώρα εισέρχεται στο διεθνή συνασπισμό δυνάμεων υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ.

Ανάλογη χαρά δείχνουν και τα διεθνή ΜΜΕ: «Η προσθήκη του δεύτερου μεγαλύτερου στρατού του ΝΑΤΟ θα απογειώσει τις επιχειρήσεις του συνασπισμού».

Με την απόφαση αυτή ουσιαστικά ο τουρκικός στρατός μπορεί να εισβάλει τόσο στη Συρία, όσο και στο Ιράκ, προκειμένου να πολεμήσει εναντίον της ISIS, ενώ τα στρατεύματα του συνασπισμού μπορούν να διασχίσουν τα τουρκικά εδάφη.

Στην αρχή η Τουρκία εμφανιζόταν τελείως απρόθυμη να λάβει μέρος στις στρατιωτικές επιχειρήσεις του συνασπισμού, ακόμα και μπροστά στις πιέσεις των ΗΠΑ.

Ωστόσο ξαφνικά άλλαξε στάση. Επισήμως, η χώρα ισχυρίζεται ότι η αφορμή γι΄αυτή την μεταστροφή είναι η προέλαση της ISIS προς ένα σημαντικό ιστορικό μνημείο της Τουρκίας: τον τάφο του Σουλεϊμάν Σαχ, παππού του Οσμάν Α” που ίδρυση την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που ο τάφος βρίσκεται στη Συρία, ο συγκεκριμένος χώρος θεωρείται τουρκικό έδαφος, βάσει γαλλοτουρκικής συμφωνίας του 1921 και φυλάσσεται από Τούρκους στρατιώτες.

Δεδομένου λοιπόν ότι η ISIS έχει να επιδείξει «πλούσιο έργο», όσον αφορά στις καταστροφές θρησκευτικών και ιστορικών μνημείων, η τουρκική ηγεσία ανέφερε ότι ανησυχεί σοβαρά για την τύχη του τόσο σημαντικού για την ιστορία της χώρας μνημείου.

Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν και αυτό το επιχείρημα προβάλλουν ως δικαιολογία για την εμπλοκή τους στον πόλεμο. Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς, περί των κινδύνων που εγκυμονεί για το ιστορικό μνημείο η δράση της ISIS.

Όμως άλλος είναι ο πραγματικός λόγος που η Τουρκία αποφάσισε να «θυσιάσει» το έκτρωμα που εκείνη δημιούργησε και στήριξε, την ISIS.

Το ότι η Τουρκία δημιούργησε την ISIS είναι πλέον ευρέως γνωστό. Υπάρχουν άλλωστε αποδείξεις ότι οι ισλαμιστές δολοφόνοι χρησιμοποιούν ολόκληρες τουρκικές πόλεις ως στρατηγικούς κόμβους, διασχίζουν ανενόχλητοι τα τουρκικά σύνορα για να περάσουν στη Συρία, εκπαιδεύονται σε τουρκικά στρατόπεδα, εξοπλίζονται και χρηματοδοτούνται από την τουρκική κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικά, πριν από λίγο καιρό οι New York Times, σε πρωτοσέλιδο άρθρο τους έγραφαν: Δεν είναι μόνο το φρουραρχείο της ISIS που λειτουργεί στην Κωνσταντινούπολη, υπό την κάλυψη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, το ίδιο συμβαίνει και σε συνοικία της Άγκυρας.

Επιπλέον, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, όσοι από τους μακελάρηδες τραυματιστούν στα πεδία της μάχης περιθάλπτονται στα νοσοκομεία της «μητέρας» Τουρκίας.

Η Τουρκία λοιπόν είναι έτοιμη να θέσει σε εφαρμογή το τελικό μέρος του σχεδίου της: Με τη χθεσινή απόφαση, η οποία επιτρέπει την εισβολή στη Συρία και το Ιράκ, η Τουρκία θα μπορέσει αφενός να ανατρέψει τον Μπασάρ αλ Άσαντ, τον μοναδικό όπως αποδείχθηκε υπερασπιστή των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή και αφετέρου θα εμφανιστεί ως σωτήρας, γεγονός που αφενός θα ενισχύσει τη δημοτικότητά της τόσο στους μουσουλμάνους της περιοχής, όσο και στη Δύση.

Το σχέδιο είναι εκπληκτικά σατανικό: αφού έβαλε πρώτα το «πιόνι» της να σπείρει τον όλεθρο, τώρα εκείνη θα αναλάβει να σώσει τα «θύματα» της δικής της ISIS.

Και αφού πλέον θα έχουν γίνει όλα αυτά, η Τουρκία θα αναγνωριστεί επιτέλους ως το ιδανικό ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Αυτός ήταν εξαρχής ο στόχος της Τουρκίας: η δημιουργία ενός νέου χαλιφάτου.

Έτσι εξηγείται και η δημιουργία της ISIS. Η Τουρκία την χρησιμοποίησε για να διαλύσει τις εθνικιστικές κυβερνήσεις των ισλαμικών χωρών, ώστε στη συνέχεια να μπορέσει εκείνη να τις ενσωματώσει και να δημιουργήσει τον Άξονα των Σουνιτών.

Στόχος είναι να ανακηρυχθεί η Τουρκία ως το υπέρτατο Χαλιφάτο, το οποίο θα σκεπάσει υπό τη νέο-οθωμανική ομπρέλα όλους τους λαούς της περιοχής.

hellasforce.com

"ότι δεν λύνεται κόβεται"



alt
Ο Διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού, Χρήστος Χαλκίδης, παραδίδοντας το έμβλημα του Δ' ΣΣ στον παριστάνοντα τον πρωθυπουργό της χώρας (δείτε στο βίντεο της ανάρτησης ΕΔΩ από το 5'28" ως το τέλος), του είπε επί λέξη τα λόγια του Μεγάλου Αλεξάνδρου «"ότι δεν λύνεται κόβεται". Κι αυτή η φράση είναι επίκαιρη για τις ηγεσίες κάθε επιπέδου!».
Μια σαφής απειλή εναντίον της πολιτικής ηγεσίας... από κάποιον βέβαια που διόρισε η ίδια στην θέση του Διοικητή Σώματος...
Όπως όμως θα ξέρει καλά καθένας που διάβασε Σουν Τζου και Κλαούζεβιτς, οι επιθετικές δεν προαναγγέλονται...
Ο καιρός θα δείξει...
Τα πράγματα είναι πολύ θολά - ο Θεός βοηθός...

ΠΗΓΗ 

Το τουρκικό κοινοβούλιο ψήφισε για Συρία με σκοπό να αποτρέψει την σύσταση Κουρδιστάν;


Όταν βγαίνει η αλεπού στο γεωστρατηγικό παζάρι μόνο αταξίες ξέρει να κάνει.
Και τώρα αρχίζει το μεγάλο μπέρδεμα των Δυτικών στην Συρία που το μάτι τους μεν βλέπει Άσσαντ αλλά δεν ξέρουν ότι το μάτι των συμμάχων Τούρκων ¨γυάλισε ¨ όταν άκουσαν την σύσταση
Κουρδικού Κράτους σε πρώτη φάση στο Βόρειο Ιράκ πριν λίγο καιρό.
Τελικά ποιος θα πολεμάει με ποιόν στην Συρία ;
Το τουρκικό κοινοβούλιο ψήφισε 298-98, όχι μόνο για να περάσει ο τουρκικός στρατός τα σύνορα της Συρίας στην μάχη εναντίον της ISIS αλλά και για να εξαλείψει τις απειλές που προέρχονται από οποιαδήποτε τρομοκρατική οργάνωση στο Ιράκ και τη Συρία.
Η διάθεση των ηγετών της Τουρκίας άλλαξε τις τελευταίες ημέρες.. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ζήτησε από το Κοινοβούλιο να εξετάσει το ενδεχόμενο στρατιωτικής δράσης αυτή την εβδομάδα, υποβάλλοντας μια πρόταση δηλώνοντας ότι η Τουρκία απειλείται σοβαρά από το χάος στη Συρία και το Ιράκ, όπου η ISIS προσπαθεί να ιδρύσει ένα ισλαμικό
χαλιφάτο. Laura Smith-Spark, Τσέλσι J. Carter και Γκιούλ Tuysuz , CNN 2 του Οκτώβρη, 2014 – Ενημέρωση 1821 GMT (0221 HKT)
Από ποιο χάος και ποια τρομοκρατική οργάνωση απειλείται η Τουρκία στην Συρία και το Ιράκ;
Μήπως δεν είναι η ISIS και είναι οι Κούρδοι μαχητές που ουσιαστικά αναγορεύτηκαν από τους Δυτικούς σε φίλιες χερσαίες δυνάμεις που πολεμούν εναντίον της ISIS;
Όπως δήλωσε στρατηγός Martin Dempsey την Παρασκευή που μας πέρασε ότι θα συστήσει στον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ό, τι είναι απαραίτητο για να καταστρέψει την ISIS με την συμμετοχή συνδυασμού χερσαίων δυνάμεων που θα μπορέσουν να εξουδετερώσουν τις εξτρεμιστικές ομάδες
Αυτές οι χερσαίες δυνάμεις θα προέρχονται από Ιρακινούς , Κούρδους και μετριοπαθείς αντάρτες της Συρίας. ¨ Michael Pearson and Ben Brumfield, CNN
Και ξαφνικά μπαίνουν στο χορό οι Τούρκοι!!
¨ Και βλέπουμε στην επικαιρότητα να κυκλοφορούν Βίντεο και φωτογραφίες ντοκουμέντα που δείχνουν ισλαμιστές ανενόχλητους και με συνοδεία Τούρκου στρατιώτη να εισέρχονται στα τουρκοσυριακά σύνορα για να πάνε να πολεμήσουν εναντίον των Κούρδων της Συρίας στις μάχες της πόλης Κομπανί.
Οι Κούρδοι καταγγέλλουν ότι οι εγκληματίες ισλαμιστές του ΙSIL είχαν έρθει με τρένο της Τουρκίας στα σύνορα και πέρασαν με την βοήθεια των Τούρκων στην Συρία και τώρα απειλούν με γενοκτονία τους Κούρδους της περιοχής¨ defencenet.gr 19:51 02/10/2014
Οι μεν Δυτικοί θέλουν εξ άπαντος να τελειώνουν με τον πρόεδρο Άσσαντ και να δημιουργήσουν εδώ και τώρα ένα νέο Κράτος κομβικό ρυθμιστή της ενεργειακής πολιτικής τους στην Μέση Ανατολή με την ονομασία Κουρδιστάν.
Οι μεν Τούρκοι δεν θέλουν τον Άσσαντ και ταυτόχρονα ονειρεύονται την δημιουργία ¨ενεργειακού χαλιφάτου ¨ στις παλαιές κτήσεις της Οθωμανικής αυτοκρατορίας στη περιοχή για αυτό και έγιναν τον τελευταίο καιρό ευαίσθητοι με τον τάφο του γενάρχη των Σελτζούκων που βρίσκεται στο έδαφος της Συρίας.
Και φυσικά δεν θα ήθελαν να δούνε την δημιουργία Κουρδικού ισχυρού κράτους όσα και αν ¨ανταποδοτικά ενεργειακά τέλη¨ τυχόν πάρουν στην Μεσόγειο.
Σε λίγο καιρό οι Δυτικοί δεν θα πρέπει να εξουδετερώσουν μόνο το γεωπολιτικό ζόμπι της ISIS αλλά και τους σχεδιασμούς της τουρκικής μηχανής που φαίνεται να κινούνται σε άλλο επίπεδο από αυτό της Συμμαχίας των Δυτικών.
Αν στην παραπάνω εξίσωση βάλουμε και
Α. τον παράγοντα Ρωσία που δήλωσε δια του ΥΠΕΞ της ότι θα συνδράμει την Συρία σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση.
Β. την δήλωση του νεοδιορισθέντος επικεφαλή του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg στην πρώτη συνέντευξη του ότι η συμμαχία θα συνδράμει την Τουρκία σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση.
Άραγε από ποιους κινδυνεύει η Τουρκία;
Τότε η εξίσωση όχι μόνο λύνεται αλλά ¨ανατινάζει¨ και όλη την ευρύτερη περιοχή.
Ποια ελλείμματα και ποια πλεονάσματα;
H ΝΔ και το Πασοκ ετοιμάζονται να πιάσουν την γεωπολιτική καυτή πατάτα των ημερών μας που πιθανώς κάποιοι θα τους πετάξουν.
Μήπως το σενάριο για κυβέρνηση εθνικής ενότητας παίζει και προς αυτή την κατεύθυνση;
Ο Τούρκος αν του χαλάσουν τον σχεδιασμό στην Συρία θα εκτονωθεί αλλού;
Και φυσικά δεν θα αφήσει την εργολαβία να πάει χαμένη αλλά θα πάρει ¨ενεργειακή αντιπαροχή ¨ όπου αυτός θέλει.
Τότε θα είναι η ώρα που η αλεπού από τις εξυπνάδες της θα πηδήξει με τα τέσσερα αλλά θα πιαστεί σε ¨ καλοστημένες δαγκάνες¨.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΠΗΓΗ

Τι νόημα έχει η ψήφος εμπιστοσύνης στους ετοιμοθάνατους;


Οι επιθανάτιοι σπασμοί της κυβερνητικής συμμορίας παίρνουν τον αυτοματισμό των ανακλαστικών εκείνων αντιδράσεων της ανημποριάς, του πανικού και της πτώσης.
Ένας τέτοιος επιθανάτιος σπασμός είναι και η ψήφος εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβερνητική συμμορία από την κατοχική Βουλή…
Αλήθεια τι νόημα έχει αυτή η νέα μανούβρα των ανδρεικέλων;

Πιστεύει αλήθεια κανείς ότι με τέτοιους χειρισμούς και μανούβρες μπορεί να διασωθεί αυτή η παραπαίουσα κυβέρνηση;

Πιστεύει αλήθεια κανείς (ίσως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μέσα στον πανικό τους να το πιστεύουν) ότι μπορεί να υποκαταστήσεις τα μεγάλα πολιτικά ζητήματα, όπως το αποσυνθετικό πολιτικό αδιέξοδο και την ΠΤΩΣΗ χωρίς επιστροφή της δωσίλογης συμμορίας, με τεχνητά μέσα και γελοία κοινοβουλευτικά τερτίπια περί ψήφου εμπιστοσύνης;

Η ψήφος εμπιστοσύνης με τα σημερινά δεδομένα είναι ένα κοινοβουλευτικό τέχνασμα ΕΝΤΕΛΩΣ γελοίο, το οποίο απλώς καταγράφει τον πανικό της πτώσης σου…

Η ψήφος εμπιστοσύνης έχει νόημα στην κοινοβουλευτική σκακιέρα μόνο σαν τακτική κίνηση κυβερνητικής στρατηγικής ισχύος και με βάθος χρόνου.

Πιο απλά. Μια κυβέρνηση καταφεύγει σ’ αυτό το μέσον όταν θέλει να επαναβεβαιώσει την ισχύ της και τη διάρκειά της. Που σημαίνει:

α). Ότι έχει κοινοβουλευτική ισχύ…
β). Ότι έχει βάθος χρόνου: Χρόνο ζωής…

Αυτή η κυβέρνηση ούτε ισχύ έχει για να επιβάλει την πειθαρχία και στα μέλη της (δεν τολμάει να διαγράψει κανένα μέλος της), αλλά ούτε και χρόνο ζωής (το σπουδαιότερο): Ο ανώτερος κοινοβουλευτικός χρόνος ζωής της είναι μέχρι την εκλογή του Προέδρου, 4 μήνες!!!

ΤΙΠΟΤΑ, συνεπώς, δεν μπορεί να πετύχει με την ψήφο εμπιστοσύνης: Ούτε να εξαλείψει το προεκλογικό κλίμα (αυτό τίθεται αντικειμενικά και διαρκώς θα πυρακτώνεται), ούτε να επιβάλει την «πειθαρχία» στα μέλη της (το καράβι βυθίζεται και οι «στασιαστές» θα πληθαίνουν, πάλι αντικειμενικά)…

Τι νόημα, συνεπώς, έχει η θεατρική παράσταση της ψήφου εμπιστοσύνης; Είναι τόσο ηλίθια και γελοία που μόνο «συνωμοσιολογικά» μπορεί να σκεφτείς: Ότι αυτή η κυβέρνηση σκηνοθετεί η ίδια την «ηρωική» πτώση της…

ΙΔΩΜΕΝ…


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9165

Από εδώ και μετά, καθένας θα κάνει ...την δουλειά του...

alt
alt
Η είδηση:
Αρχίζει η κόλαση: Κυνήγησε με καραμπίνα τον δικαστικό επιμελητή που πήγε να του πάρει το σπίτι
Ξέρω-ξέρω...
Η μόνιμη επωδός των βολεμένων είναι ότι ο δικαστικός επιμελητής και οι αστυνομικοί κάνουν την δουλειά τους...
Όμως κι ο νοικοκύρης που τον εξώθησε η κυβερνητική συμμορία σε αδιέξοδα, την ...δουλειά του έκανε:
προσπαθεί να σώσει το κεραμμύδι για την οικογένειά του...
ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
Όποιοι δεν το καταλαβαίνουν θα το πληρώσουν με το αίμα τους!
Δεν είναι προτροπή στην βία. Είναι απλές διαπιστώσεις...
Μόνο στην Ελλάδα και μόνο αυτοί που είναι φρουροί του καθεστώτος κάνουν τόσο καλά την δουλειά τους, την ώρα που όλα παραπαίουν...
Χωρίς να αντιδράσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!
Στο εξωτερικό τις προάλλες ισπανός πυροσβέστης αρνήθηκε να συμμετάσχει στο πέταγμα από το σπίτι του, ενός νοικοκύρη... (δείτε ΕΔΩ)
ΕΔΩ;

ΠΗΓΗ 

Αρχίζει η κόλαση: Κυνήγησε με καραμπίνα τον δικαστικό επιμελητή που πήγε να του πάρει το σπιτι.



Απίστευτο επεισόδιο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης σε πεζόδρομο της πόλης.
Εκεί, έμπορος φέρεται να απείλησε με καραμπίνα δικαστική επιμελήτρια αλλά και αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.
Η επιμελήτρια είχε μεταβεί στο κατάστημα του εμπόρου προκειμένου να εκτελέσει δικαστική απόφαση η οποία αφορούσε το ακίνητο, ενώ είχε από πριν ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας, η οποία απέστειλε τους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ο έμπορος εξαγριωμένος βγήκε από το κατάστημα με την καραμπίνα, χωρίς ωστόσο το επεισόδιο να φύγει εκτός ελέγχου.
Στην Αστυνομία προσήχθησαν για την υπόθεση τρία άτομα. http://skopelos-news.blogspot.gr/2014/10/blog-post_2.html

Οἱ βομβαρδισμοί στή Συρία δημιουργοῦν... μαῦρα σύννεφα στήν Ἑλλάδα! Τήν καυτή ἀνάσα τῆς Ἄγκυρας λόγω Ρωσίας θά νιώσει γρήγορα τό Αἰγαῖο καί ὁ Ἔβρος!


Πῶς συγκλίνουν καί ὁλοκληρώνονται οἱ προφητεῖες πού μιλοῦν γιά τά γεγονότα ἀπό τόν Ἅγιο Κοσμᾶ τόν Αἰτωλό μέχρι τούς γέροντες Παϊσιο καί Ἰωσήφ Βατοπεδινό
 
Γράφει ὁ Διονύσης Μακρῆς
 
Οἱ γνωστοί -ἄγνωστοι σ’ ὅλους μας ἐκφραστές τοῦ μυστηρίου τῆς ἀνομίας βρῆκαν τελικά τρόπο γιά νά χτυπήσουν τή Συρία μέσω τῶν ἐγκάθετων τυφλῶν ὀργάνων -κυβερνήσεων, πού ἀπολύτως ἐλέγχουν. Ὁ ἀγωγός φυσικοῦ ἀερίου ἀπό τή Σαουδική Ἀραβία καί τό Κατάρ πρός τήν Εὐρώπη ἐπιβάλλεται ὁπωσδήποτε νά ὁλοκληρωθεῖ τό συντομότερο δυνατόν καί δή μέσα στόν ἑπόμενο χρόνο, προκειμένου νά σταματήσει τό μονοπώλιο τῆς Ρωσίας καί τοῦ Πούτιν καί νά προχωρήσει ταχέως τό σχέδιο τῆς παγκοσμιοποίησης. Ἡ προπαγάνδα μέ τά χημικά ὅπλα, πού χρησιμοποιοῦσε δῆθεν ἡ κυβέρνηση Ἄσαντ, ἐξουδετερώθηκε ὡς γνωστόν πλήρως ἀπό τή ρωσική διπλωματία πρίν ἀπό ἕναν περίπου χρόνο. Ἡ ἐξουδετέρωση αὐτῆς συνέβαλε στήν καθυστέρηση τοῦ ἀνωτέρω ἀρχικοῦ στόχου ἀλλά ὄχι στήν πλήρη ἐγκατάλειψή του.
Μέ γκαιμπελικό λοιπόν τρόπο οἱ ἐκφραστές τοῦ μυστηρίου τῆς ἀνομίας, πού δροῦν πάντα στό παρασκήνιο και στίς σκοτεινές στοές μέ κύριο στόχο νά ἀποδυναμώσουν τή ρωσική διπλωματία καί νά ἀπομονώσουν τή Μόσχα ἄνοιξαν τό ζήτημα τῆς Οὐκρανίας! Βασική ἐπιδίωξη τους ἦταν νά νιώθει τήν καυτή ἀνάσα τους ἡ Μόσχα, ἔτσι ὥστε νά μήν μπορεῖ νά πρωτοστατήσει καί νά ἀποτρέψει καί πάλι τή νέα προπαγάνδα τους στή Συρία πού τελικά τούς ἔδωσε τή δυνατότητα καί ἄναψε τό πράσινο φῶς γιά νά προετοιμάσουν τήν κοινή γνώμη, ὥστε νά «τελειώσουν» μέ τήν σθεναρῶς ἀντιστεκόμενη Δαμασκό. Ὅπλισαν ἀρχικά μέ συστηματικό τρόπο τούς τζιχαντιστές (ISIL) καί τούς ὤθησαν κατά τή γνωστή τακτική παρόμοια μ’ αὐτήν τῶν Ταλιμπάν τοῦ Ὀσάμα Μπίν Λάντεν στό Ἀφγανιστάν νά ἀνακηρύξουν κράτος (Χαλιφᾶτο). Ἐν συνέχεια μέ μία καλοστημένη προπαγάνδα «ἀποκεφαλισμῶν» ὁμήρων καλλιέργησαν τήν εἰκόνα τῆς ἄμεσης ἐπέμβασης καί τῆς ἔγκρισης τῶν ἀπαραίτητων οἰκονομικῶν κονδυλίων. Ἡ συνταγή στό Ἀφγανιστάν γιά τόν ἔλεγχο τῶν ἀγωγῶν πέτυχε καί ἐφαρμόζουν ἀκριβῶς τώρα τήν ἴδια στή Συρία.
Ἡ προπαγάνδα ἤδη συνέβαλε ὥστε νά ξεκινήσουν οἱ βομβαρδισμοί σέ Συρία καί Ἰράκ ἀρχικά καί μέχρι νά συμμετάσχουν σ’ αὐτούς καί ἄλλα εὐρωπαϊκά κράτη κατά στόχων τῶν φανατικῶν αὐτῶν νέων Ταλιμπάν... Καί ἀφοῦ ἡ «Δύση», πίσω ἀπό τήν ὁποία κρύβονται ὅλοι αὐτοῦ οἱ ἀγύρτες καί τά ὄργανα τοῦ Ἀντιδίκου ἀποκαταστήσει μέσω τῆς παρανομίας τή δῆθεν «νομιμότητα» θά ἀρχίσει τό ἀνελέητο σφυροκόπημα κατά τῆς κυβέρνησης Ἄσαντ... Θά εἶναι τότε πολύ πιό εὔκολη πλέον ὑπόθεση νά στηθεῖ στά πρότυπα τοῦ Γκαίμπελ μία νέα προπαγάνδα κατά τῆς σθεναρά ἀντιστεκόμενης Δαμασκοῦ...
Ὅλα τά ἀνωτέρω φυσικά καί ἐπιβεβαιώνουν τίς προφητικές ρήσεις τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ ἀλλά καί τοῦ Ὁσίου Ἱεράρχη Σισανίου καί Σιατίστης Ἀντωνίου. Ὁ πρῶτος ἔλεγε ὅτι ὅταν ὁ πόλεμος ἀρχίσει ἀπό κάτω λίγα κακά θά πάθετε ( ἀναφερόμενος στούς Ἕλληνες). Ὁ δεύτερος τόνισε λίγο πρίν τήν κοίμησή του ὅτι ὅλα θά ἀρχίσουν ἀπό τή Συρία... Ὁ γέροντας Ἰωσήφ ὁ Βατοπεδινός ἐπίσης ἐνέπλεκε στίς προφητικές ρήσεις ἐπέκταση τῶν γεγονότων σέ πολεμική σύρραξη μεταξύ Τουρκίας καί Ἑλλάδος καί ὁ ἅγιος γέροντας π. Παϊσιος ἀποκάλυψε μεταξύ ἄλλων πώς ἡ Ρωσία θά χτυπήσει τήν Τουρκία. Καί νά πού ὅλα αὐτά ἔχουν ἀρχίσει πλέον νά ἐπιβεβαιώνονται. Πῶς θά ἀναρωτηθεῖτε;
Ἡ Τουρκία ἑτοιμάζεται καλοί μου Χριστιανοί πυρετωδῶς νά ἐπιτεθεῖ μέσω τοῦ Ἔβρου ἤ τοῦ Αἰγαίου στήν Ἑλλάδα καί ἀναζητᾶ μία ἁπλή ἀφορμή. Ἡ Ἄγκυρα ὑποκινούμενη ἀπό τά «θηρία» τοῦ Ἀντιδίκου προγραμματίζει ἐκτός ἀπροόπτου νά χτυπήσει τήν Ἑλλάδα καί γι’ αὐτό συσσωρεύει στρατεύματα στόν Ἔβρο... τή στιγμή πού ἑτοιμάζεται ταυτόχρονα νά χτυπήσει σέ δύο τρία νησιά. Καί ξέρετε γιατί θά τό κάνει; Γιά νά κλείσει τά στενά τοῦ Ἑλλησπόντου στά ρωσικά πολεμικά πλοῖα, πού θά θελήσουν νά περάσουν στή Μεσόγειο, προκειμένου νά ἀποτρέψουν τήν ἐπικείμενη ἐπίθεση μέσα στίς προσεχεῖς ἑβδομάδες τῆς «Δύσης» στή Δαμασκό ἐπικαλούμενη τό ὅτι βρίσκεται σέ ἐμπόλεμη κατάσταση μέ τήν Ἑλλάδα... Ἡ ἐγκάθετη ἑλληνική κυβέρνηση στούς ἐκφραστές τοῦ μυστηρίου τῆς ἀνομίας τό πιθανότερο εἶναι νά λάβει τότε ἐντολή νά μήν ἀντιδράσει, ὅπως θά ἔπρεπε, ἀπέναντι στήν πολεμική τῆς Ἄγκυρας ἐπιλέγοντας νά κρατήσει μία νοσηρή ἀμυντική τακτική μέ τή προσφυγή της σε δῆθεν διεθνῆ ὄργανα (ΟΗΕ, ΕΕ κ.ἄ.). Ἡ Μόσχα ἀπ’τήν ἄλλη, πού ἔχει ἐντρυφήσει καλά στά γεωπολιτικά παιχνίδια τῶν γνωστῶν-ἀγνώστων μεγαλοτραπεζιτῶν τῆς Δύσης γνωρίζει πώς ἄν χάσει τό παιχνίδι στή Συρία τό ἑπόμενο χτύπημα θά εἶναι στήν ἴδια. Καί γι’ αὐτό δέν θά ἀποδεχθεῖ τήν ἀπόφαση τῆς Ἄγκυρας νά κλείσει τά στενά... Τό πῶς θά ἀντιδράσει θά τό δοῦμε τούς ἑπόμενες ἑβδομάδες ἤ μῆνες πού κρίνονται πολύ-πολύ κρίσιμοι.
Τά ἀνωτέρω τά ἐκμαιεύσαμε κατά τρόπο τινά ἀπό γέροντα ἀσκητή τοῦ Παγγαίου Ὄρους, ὅταν ἐκεῖνος μᾶς προέτρεψε νά πέσουμε στά γόνατα καί νά παρακαλέσουμε τόν Κύριό μας νά μᾶς λυπηθεῖ. Τόν ρωτήσαμε νά μᾶς ἐξηγήσει τό λόγο καί ἐκεῖνος ἀρχικά σιωποῦσε. Μέ σπασμένη στή συνέχεια φωνή μᾶς ἀποκάλυψε: «Δυστυχῶς τά γεγονότα βρίσκουν τελείως ἀπροετοίμαστο τόν ἑλληνικό λαό. Ἡ ἁμαρτία μᾶς ἔχει ἐγκλωβίσει. Ἡ ἀνομία θερίεψε καί κυρίευσε τούς προύχοντες, ἔτσι ὥστε νά λάβουν ἀποφάσεις πού καταδικάζουν πρωτοδίκως τόν εὐλογημένο αὐτό τόπο στό πῦρ τό ἐξώτερον (ἀντιρατσιστικός νόμος). Χάσαμε καί τή λιγοστή ἀξιοπρέπεια πού εἴχαμε ὡς λαός τοῦ τριαδικοῦ καί μόνου ἀληθινοῦ Θεοῦ καί προτιμήσαμε νά ἀκολουθήσουμε τήν πορεία τῶν Σοδόμων καί τῶν Γομόρρων. Θυμηθεῖτε ὅμως, τί παθαίνουν οἱ λαοί πού ἀπομακρύνονται ἀπό τό Θεό. Ὁ Ἰσραήλ λ. χ. ὡς ἐκλεκτός λαός τοῦ Θεοῦ ἔπεφτε σέ αἰχμαλωσία, ὅταν δέν τηροῦσε τίς ἐντολές τοῦ Θεοῦ. Οἱ «καλοί» μας λοιπόν γείτονες, «ἄσπονδοι φίλοι μας», τό συνονθύλευμα αὐτό τῶν διαφορετικῶν ἐθνοτήτων πού ὀνομάζουν σήμερα Τουρκία λειτουργεῖ πάντα κατά τό παράδειγμα τῶν Φιλισταίων ἀπέναντι στήν Ἑλλάδα. Γρήγορα λοιπόν ἀναμένεται ἡ χώρα μας νά νιώσει τήν καυτή ἀνάσα τῆς Ἄγκυρας. Ἄν ξεφύγουμε τίς ἑπόμενες κρίσιμες ἑβδομάδες θά γλυτώσουμε τά περισσότερα δεινά, τά ὁποῖα ὁριστικά δέν θά ἀποφύγουμε... Καί μή λησμονεῖτε ἡ Συρία ἀποτελεῖ τό κομβικό σημεῖο. Ἤδη τά γεγονότα εἶναι σέ πλήρη ἐξέλιξη καί ἀφοροῦν πλέον ὅλους μας! Ἔχουμε γίνει κομμάτια καί θρύψαλα. Ἀλλά μήν ξεχνᾶτε τό μωσαϊκό φτιάχνεται ἀπό ψηφίδες. Ὁ Θεός ἀφήνει τόν Ἀντίδικο νά διαλύει τά πάντα ἀλλά ἤδη ἔχει ξεκινήσει καί φτιάχνει ἀπό τίς ψηφίδες πού αὐτός ἀφήνει πίσω του, τό μωσαϊκό ὑπέρ τῆς Ἁγίας Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας μας. Τό ξανθό ὁμόδοξο γένος (Ρωσία) ἔχει ἑτοιμασθεῖ νά παίξει σημαντικό ρόλο, τό ὁποῖο εὐτυχῶς δέν ἀντιλαμβάνονται οἱ ἐκφραστές τοῦ μυστηρίου τῆς ἀνομίας, γιατί τούς ἔχει τυφλώσει ὁ Θεός! Τά ὄργανα τοῦ Ἀντιδίκου πιστεύουν πώς τά ἐγκλήματα πού διεξάγουν στό ὄνομα τῆς προπαγάνδας θά μείνουν ὑπό τόν μόδιον καί νομίζουν ὅτι ἐσαεί θά βρίσκονται ὡς ἰσχυροί τῆς γῆς σέ ἕνα καθεστώς ἀτιμωρησίας. Ὁ Θεός ὅμως, σημειώνει στό τεφτέρι Του τά πάντα καί ἤδη ἀπό πολλούς ἐκ τῶν ἀνόμων ἀρχόντων καί τῶν λαῶν πού αὐτοί ἐκπροσωποῦν ἔχει ἄρει τήν προστασία Του, μ’ ὅτι αὐτό συνεπάγεται... Ὁ ἔχων ὦτα ἀκουέτω!
Ὅσον ἀφορᾶ τήν χώρα μας, τήν Ἑλλαδίτσα, μᾶς γλυτώνει ἡ προστασία τῆς Παναγιᾶς. Ἡ γλυκειά μας Παναγιά ἔχει πέσει στά γόνατα καί παρακαλεῖ τόν Υἱό της καί Κύριό μας, τόν γλυκύτατο Ἰησοῦ Χριστό νά ἁπαλύνει τή ρομφαία τοῦ Ἀρχαγγέλου Μιχαήλ. Ἕλληνες θαρσεῖτε! Μή μένετε ἀγκιστρωμένοι στήν ἀνομία. Ἐκμεταλλευτεῖτε τήν μεγάλη δοκιμασία τῆς κρίσης ἀκολουθώντας τό θέλημα τοῦ Θεοῦ μέσα ἀπό τήν μοναδική διέξοδο, τήν ὁδό τῆς μετανοίας. Γιατί ὅσοι καταφέρουν νά ἀνταπεξέλθουν σ’ αὐτά πού ἔρχονται θά ζήσουν πράγματα πού μόνο στό Βυζάντιο, μποροῦσε κανείς νά ζήσει... Αὐτοκρατορίες σύντομα θά πέσουν καί θά διαλυθοῦν καί νέες θά ἱδρυθοῦν. Παρακαλῶ τόν Χριστό νά διώξει γρήγορα τά μαῦρα σύννεφα πού συσσωρεύτηκαν πάνω ἀπό τήν Ἑλλάδα ἐξ αἰτίας τῆς ἀνομίας τῶν παντελῶς ἀκατάλληλων πολιτικῶν ἀρχόντων μας. Μετάνοια, μετάνοια, μετάνοια Χριστιανοί μου». 
 ΠΗΓΗ www.orthodoxia.gr -ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ τευχ. 159 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014
* Τό ἀνωτέρω κείμενο δημοσιεύεται στην Ὀρθόδοξη ἀποκαλυπτική ἐφημερίδα "Στύλος Ὀρθοδοξίας" καί θά κυκλοφορήσει στα περίπτερα τό δεύτερο Σάββατο τοῦ Ὀκτωβρίου.

Άρχισαν οι παραιτήσεις! Σας μυρίζουν και εσάς εκλογές;

Βγαίνουν και διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει θέμα για διενέργεια εκλογών άμεσα. Οι ίδιοι που βγαίνουν και διαβεβαιώνουν ότι όλα στην Ελλάδα... πάνε καλά.
Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι τι λένε αλλά τι κάνουν.
Το τι κάνουν στο θέμα της διακυβέρνησης της Ελλάδας το βιώνουμε καθημερινά στο πετσί μας. Το τι κάνουν για τις εκλογές;

Δείτε λοιπόν: Τρεις πρωτοκλασσάτοι συνεργάτες του Σαμαρά πήδηξαν ήδη από το καράβι.
Πρόκειται για τον γ.γ. Συντονισμού της κυβέρνησης, Δημήτρη Βαρτζόπουλο, και τους γ.γ. Επικοινωνίας Γιάννη Παναγιωτόπουλο και Ανδρέα Κατσανιώτη οι οποίοι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους!
Η δικαιολογία ήταν ότι παραιτήθηκαν προκειμένου να πολιτευθούν στις επόμενες εκλογές.
Για να δούμε όμως τα στοιχεία: η εξάντληση της τετραετίας ΔΕΝ είναι σε 18 μήνες (τόσο απαιτείται να μην έχεις θέση γενικού γραμματέα για να πολιτευτείς).
Γιατί λοιπόν ΤΩΡΑ; Τώρα που έρχεται η τρόικα έτοιμη για να ζητήσει... χίλια προαπαιτούμενα;
Λέμε εμείς: Μήπως τα τρία πρωτοπαλίκαρα την έκαναν για να είναι έτοιμα να τρέξουν άμεσα τα προεκλογικά του Σαμαρά;
Σας μυρίζουν και εσάς εκλογές άμεσα, ε;      http://www.toxwni.gr/ellada/item/26381-arxisan-oi-paraitiseis-sas-myrizoun-kai-esas-ekloges

Οι Ναζί βεβήλωσαν την Παναγία στο Ντόνετσκ και αυτή μάτωσε ξανά. βίντεο.


O OYKΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ/BINTEO


Η Παναγία των Ιβήρων “ξαναματώνει” στο ορθόδοξο Nτονμπάς
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Στις 24.09.14 οι δυνάμεις της ουκρανικής εθνοφρουράς κατέλαβαν τη μονή που τιμάται στην αθωνίτικη εικόνα της Παναγίας της  Ιβήρων στο  Donetsk.Ukrainian Army occupied a church in Donetsk and fires from itTην μετέτρεψαν σε ορμητήριό τους και από εκεί βομβαρδίζουν τα περίχωρα.
“Η εκκλησία βεβηλώθηκε,οι πολίτες της εξορίστηκαν,οι ναζί βάλουν από το έδαφος της εκκλησίας κατά των θέσεων της αυτοάμυνας και των προαστίων του Donetsk γνωρίζοντας ότι η πολιτοφυλακή δεν θα χτυπήσει την εκκλησία και το μοναστήρι ” αναφέρει  πολιτοφύλακας της Ν.Ρωσίας  στο site    Russkaya Vesna .
Νωρίτερα ο ουκρανικός στρατός είχε επανειλημμένα βομβαρδίσει τη μονή που δεν απέχει μακριά από το αεροδρόμιο. Σε βίντεο που αναρτήθηκε ακούγονται αλλεπάλληλα πυρά από την πλευρά της μονής και σύννεφα καπνού που τυλίγουν απειλητικά την εκκλησία.





Ήδη από τις 18 του Σεπτέμβρη υπήρχαν στο ρωσικό τύπο αγωνιώδη δημοσιεύματα για την τύχη της μονής.Ανέφεραν για τις καταστροφές που υπέστη από ρουκέτες και ο βομβαρδισμό ο ναός και κτιριακές εγκαταστάσεις κατά τις σφοδρές μάχες γύρω από το αεροδρόμιο αφού οι ουκρανικές δυνάμεις έβαλαν σε συνεχόμενη βάση εναντίον της.Η ιστορία της μονής σχετίζεται με αντίγραφο της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας των Ιβήρων που φυλάσσεται σε αυτήν και που αγιογραφήθηκε στο Άγιον Όρος με πρωτοβουλία του αρχιμανδρίτη  Zωσιμά.Η εικόνα φιλοτεχνήθηκε με όλους τους κανόνες της παραδοσιακής μοναστικής αγιογράφησης δηλ.νηστεία,προσευχή,λουστράρισμα του ξύλου με αγιασμό κ.α από τον ρώσο μοναχό Ιωάννη της ρωσικής μονής του Αγίου Παντελεήμονα στο Άγιον Όρος. Η εικόνα αφότου ήρθε στο Ντονέτσκ μεταφέρθηκε για ευλογία σε πολλές ενορίες.Η πρωτότυπη  εικόνα που θεωρείται από τα μεγαλύτερα κειμήλια του αγίου όρους μάτωσε όταν δια ξίφους την έπληξε πειρατής.Τώρα για 2η φορά “ματώνει” στο ορθόδοξο Ντονμπάς…….
(pravmir  27.09.14,Interfax,tvzvezda,lifenews 25.09.14)

dimpenews.com
http://dimpenews.com/#blog_id=69979057&post_id=6785&origin=dimpenews.wordpress.com&obj_id=69979057-6785-5427da8673458
http://www.freepen.gr/2014/09/blog-post_6721.html

Ετοιμάζουν χερσαία επιχείρηση οι Τούρκοι στη Συρία;


Ετοιμάζουν χερσαία επιχείρηση οι Τούρκοι στη Συρία;

Δείτε και την μαρτυρία του κυρίου Ξενοφώντος που αναφέρεται στην εμπλοκή της Τουρκίας με ένα γειτονικό κράτος και την απόσυρση δυνάμεών τους από την Κύπρο:

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! [βίντεο]

ΠΗΓΗ

...ακόμη και τώρα, παραμένουμε στους τυφλούς μονόφθαλμοι...



alt
Tην αποποινικοποίηση της αιμομιξίας σκέφτονται οι Γερμανοί!
Στην χώρα της νομιμοποίησης της ανωμαλίας...
Στην Γερμανία...
Μετά την νομιμοποίηση της κτηνοβασίας έρχεται και η νομιμοποίηση της αιμομιξίας!!!
Ό,τι και να πεις γι' αυτούς θα είναι λίγο!
Είμαστε ένα έθνος και μια χώρα που μέσα στον γενικό ορυμαγδό ανωμαλίας, βιώνοντας κι εμείς την χειρότερή μας ηθική κατάπτωση, ακόμη και τώρα, παραμένουμε στους τυφλούς μονόφθαλμοι...
...ενώ υφίσταται η μαγιά που μπορεί να μεταλαμπαδεύσει Αλήθεια και Ζωή σε όλον τον πλανήτη! 

ΠΗΓΗ