ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 518 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ


«Αντικατάσταση» (!!!) των σημερινών μισθών πείνας με τους «καθόλου» μισθούς, όπως θα έχουν επιβληθεί μέχρι τον Ιούλη. Σελίδα 518 του μνημονίου..
Στη σελίδα 518 του μνημονίου, κάτω από τον τίτλο «Μεταρρυθμίσεις στο σύστημα καθορισμού των μισθών», διαβάζουμε:«Εως το τέλος Ιουλίου 2012 θα καταρτιστεί ένα χρονοδιάγραμμα για την αναθεώρηση της εθνικής γενικής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Η πρόταση θα στοχεύει στην αντικατάσταση του ύψους των μισθών που ορίζονται στην ΕΓΣΣΕ με ελάχιστο ύψος μισθού νομοθετημένο από την κυβέρνηση σε διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους».
*
Από την επόμενη των εκλογών, επομένως, και εφόσον υπαρπάσουν την ψήφο, και με καταληκτική ημερομηνία τον ερχόμενο Ιούλη, προχωρούν στην... «αντικατάσταση» (!!!) των μισθών. Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι τους σημερινούς μισθούς, που τους πήγαν στα 400 ευρώ, θα τους «αντικαταστήσουν»... προς τα πάνω;
http://forza-grecia.pblogs.gr/

Το σχέδιο του ΟΗΕ για την παγκόσμια διακυβέρνηση


The American Dream / Antinews / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ξέρετε ότι ο ΟΗΕ έχει στα σκαριά ένα σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης, που δεν είναι καν μυστικό;
Το ονομάζει «βιώσιμη ανάπτυξη», και αν ισχύσει, θα αλλάξει για πάντα όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.
Πρόκειται για μια αναφορά 204 σελίδων, με τίτλο «Working Towards a Balanced and Inclusive Green Economy, A United Nations System-Wide Perspective», που δημοσιεύτηκε εν όψει της επερχόμενης συνάντησης Rio + 20 του ΟΗΕ στη Βραζιλία (βλ. εδώ).
Το σχέδιο προβλέπει ένα παγκόσμιο σύστημα φορολόγησης του άνθρακα, παγκόσμια δίχτυα ασφάλειας, και μια ενιαία για τον πλανήτη πράσινη οικονομία.
Πολλοί από τους υποστηρικτές της βιώσιμης ανάπτυξης, πιστεύουν πως όλα γίνονται για το καλό του πλανήτη. Μάλιστα, σύμφωνα με την αναφορά, θα χρειαστεί μια πλήρης αλλαγή του τρόπου που σκεφτόμαστε και που λειτουργούμε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό για όλους.
Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε, πως σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία, η τυραννία προωθήθηκε από κάποιους που είχαν «καλές προθέσεις». Και όσο καλά και αν ακούγονται τα πλάνα του ΟΗΕ, η αλήθεια είναι ότι αποτελούν προοίμιο μιας παγκόσμιας τυραννίας.
Η συνάντηση Rio + 20 δεν θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι, αλλά ο ΟΗΕ έχει την υπομονή να περιμένει. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις επί συναντήσεων, μέχρι τελικά να πετύχει αυτό που θέλει.
Δεν έχει σημασία πόσο φιλική γλώσσα χρησιμοποιεί ο ΟΗΕ στις εκθέσεις του, η αλήθεια είναι ότι αυτό που προωθούν είναι μια ύπουλη ατζέντα απόλυτης τυραννίας σε παγκόσμια κλίμακα.
 
Η επικείμενη συνάντηση του Ρίο + 20 - Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη στο Ρίο ντε Τζανέιρο έρχεται 20 χρόνια μετά την αρχική Σύνοδο Κορυφής του 1992 για τη Γη που υιοθέτησε την ονομασία «Agenda21» (βλ. και εδώ). Αυτή η νέα σύνοδος κορυφής θα αφορά την ανανέωση της δέσμευσης αυτής στην «αειφόρο ανάπτυξη» και την προώθηση της ατζέντας.
Πολλοί άνθρωποι εκεί έξω δεν θα θορυβηθούν από όλα αυτά, επειδή ξέρουν ότι ο ΟΗΕ δεν έχει την εξουσία να επιβάλει οποιονδήποτε από τους στόχους τους σε αυτούς τώρα. Αλλά αυτό δεν είναι το παιχνίδι που παίζει ο ΟΗΕ.
Προς το παρόν, ο ΟΗΕ λειτουργεί ως μια «ήπια» παγκόσμια κυβέρνηση. Δεν έχει την δύναμη να αναγκάσει τα κράτη να τον υπακούσουν, για αυτό και στηρίζεται στη συνεργασία τους.
Ένα από αυτά που επιδιώκει διακαώς είναι ένας παγκόσμιος φόρος άνθρακα. Η φορολόγηση σημαίνει και εξουσία, για αυτό αν ο ΟΗΕ κερδίσει αυτό το δικαίωμα, τότε θα κάνει ένα ακόμη βήμα προς την παγκόσμια κυβέρνηση που ονειρεύεται να γίνει.
Εκτός από τον παραπάνω φόρο, ο ΟΗΕ οραματίζεται την μεταφορά τρισεκατομμυρίων κάθε χρόνο, από τα πλούσια προς τα φτωχά κράτη. Όπως λέει, οι φτωχές χώρες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα κόστη της πράσινης οικονομίας, και για αυτό θα πρέπει να βοηθηθούν. Παράλληλα, η αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου, θα οδηγήσει, λέει, σε μεγαλύτερη παγκόσμια ισότητα.
Αυτά όλα ακούγονται σαν ένα είδος ριζοσπαστικού σοσιαλισμού, διότι έτσι είναι σχεδιασμένα.
Επίσης, ο ΟΗΕ μιλάει για ένα παγκόσμιο δίχτυ ασφάλειας, και μια παγκόσμια πράσινη οικονομία, όπου το ελεύθερο εμπόριο θα συνοδεύεται από περιβαλλοντική υπευθυνότητα.
Για την Αμερική, αυτά είναι άσχημα νέα. Η πράσινη οικονομία θα ανεβάσει στα ύψη τις τιμές των τροφίμων και της ενέργειας.
Υπάρχει μια έννοια την οποία επίσης προωθεί ο ΟΗΕ, που την ονομάζει full-cost pricing, και που σημαίνει ότι τα πλήρη κοινωνικά και περιβαλλοντικά κόστη της παραγωγής αγαθών και υπηρεσιών, θα περνάνε στον τελικό καταναλωτή, ώστε να έχει κίνητρο να αλλάξει την συμπεριφορά του!
Για παράδειγμα, ο ΟΗΕ δεν συμφωνεί με το ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να οδηγούν τόσο πολύ τα αυτοκίνητά τους, επειδή αυτό βλάπτει το περιβάλλον. Για αυτό, και προωθεί την αύξηση της τιμής των καυσίμων.
Ο ΟΗΕ θέλει να πετύχει και ριζικές αλλαγές στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Για αυτό εστιάζει όλο και πιο πολύ στον ρόλο των «ειδικών τραβηχτικών δικαιωμάτων» στο διεθνές οικονομικό σύστημα.
Επίσης, ο ΟΗΕ θέλει να αλλάξει τις διατροφικές μας συνήθειες, ώστε να προσαρμοστούν σε «βιώσιμες δίαιτες». Δηλαδή λιγότερο κρέας.
Θέλει επίσης να μεταρρυθμίσει την δημόσια εκπαίδευση, εισάγοντας μαθήματα για τις κλιματικές αλλαγές, που τα θεωρεί απαραίτητα στον νέο κόσμο που δημιουργείται.
Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, θέλει να υπάρχει και παγκόσμια πρόσβαση σε υπηρεσίες «οικογενειακού σχεδιασμού, υγιούς αναπαραγωγικής πολιτικής και φροντίδας» κλπ. Με άλλα λόγια, ο ΟΗΕ θέλει να υπάρχει μια κλινική εκτρώσεων σε κάθε τετράγωνο, σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι ελιτιστές που προωθούν την βιώσιμη ανάπτυξη, λατρεύουν τον θάνατο. Πιστεύουν πως ο άνθρωπος φταίει για την παγκόσμια υπερθέρμανση, και πως όσο λιγότεροι άνθρωποι στον πλανήτη, τόσο το καλύτερο για αυτόν.
Δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί συνάνθρωποι μας που συνηγορούν σε επιβολή μέτρων περιοριστικού ελέγχου του πληθυσμού. Κάνουν όμως λάθος να θεωρούν ότι έτσι σώζουν τον πλανήτη, αφού στη πραγματικότητα υποστηρίζουν μια παγκόσμια τυραννία.
Αυτή η έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης έχει αρχίσει να διαδίδεται και να κυριαρχεί παντού, αφού πλέον διδάσκεται στα πανεπιστήμια του αναπτυγμένου κόσμου. Και ο ΟΗΕ θα την στηρίζει συνεχώς.
Ήδη, αξιωματούχοι του ΟΗΕ ετοιμάζουν ένα προσχέδιο για ένα παγκόσμιο περιβαλλοντικό σύνταγμα, το οποίο αναμένεται να υπερκεράσει κάποτε όλες τις ισχύουσες εθνικές νομοθεσίες.
Ο περισσότερος κόσμος αγνοεί όλα τα παραπάνω, και δεν ξέρει πόσο αποφασισμένος είναι ο ΟΗΕ για να επιβάλλει τις επιταγές του.
Ο ΟΗΕ φαίνεται πως πραγματικά πιστεύει ότι αυτός πρέπει να κυβερνά τον κόσμο μας, οδηγώντας την ανθρωπότητα σε μια νέα εποχή ειρήνης,  ισότητας, και «πράσινης ευημερίας».
Προς το παρόν, το περιβάλλον χρησιμοποιείται ως δικαιολογία, προκειμένου να ενισχυθούν κάποια παγκόσμια όργανα όπως είναι ο ίδιος ο ΟΗΕ. Αν όμως δεν προσέξουμε, τότε τα παιδιά μας θα ξυπνήσουν μια μέρα, σε έναν κόσμο όπου σε κάθε γωνία θα βρίσκεται και κάποιος ένοπλος κυανόκρανος.
Θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο είναι νωρίς.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΣΟΚ – 7χρονη έμεινε παράλυτη μετά απο κατανάλωση ενός σάντουιτς από την αλυσίδα εστιατορίων έτοιμου φαγητού KFC.


Παράλυτη έχει μείνει η Μόνικα Σαμάαν μετά από την κατανάλωση ενός σάντουιτς  από την αλυσίδα εστιατορίων έτοιμου φαγητού KFC. Σήμερα η εταιρεία καλείται να καταβάλει ως αποζημίωση το ποσό των  6,29 εκατομμύρια ευρώ.

 

Πρόκειται για την οικογένεια ενός κοριτσιού από την Αυστραλία, το οποίο υπέστη βαριά εγκεφαλική βλάβη και καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι ύστερα από δηλητηρίαση που έπαθε καταναλώνοντας σάντουιτς με κοτόπουλο!

 

Το 2005, η Μόνικα Σαμάαν, επτά ετών τότε, οι γονείς της κ

αι ο αδελφός της νοσηλεύτηκαν έχοντας μολυνθεί από σαλμονέλα αφού κατανάλωσαν ένα σάντουιτς με κοτόπουλο «Twister» σε εστιατόριοKFC κοντά στο Σίδνεϊ. Σύμφωνα με την εφημερίδα SUN η μικρή έπεσε σε κώμα για έξι μήνες.

 

Το KFC, το οποίο ανήκει στην εταιρία Yum! Brands, ανακοίνωσε ότι πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό, αλλά εξέφρασε την «βαθιά του απογοήτευση και έκπληξη από την απόφαση» και δήλωσε ότι θα την εφεσιβάλει.

 

Την περασμένη εβδομάδα, δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Νότιας Ουαλίας,δικαίωσε την οικογένεια της Μόνικα, λέγοντας ότι το KFC αθέτησε την υποχρέωσή του για την φροντίδα του κοριτσιού.

 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Τζορτζ Βλαχάκη, η πάθηση του κοριτσιού έχει «εξανεμίσει τους πολύ περιορισμένους πόρους της οικογένειας. Η αποζημίωση που επιδικάστηκε είναι απολύτως απαραίτητη».http://www.tragiko.com/

Προωθείται το "τσιπάρισμα" παιδιών για λόγους ασφαλείας! (vid)

 "Και έκαμνε πάντας,...να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς, ή επί των μετώπων αυτών." Κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να νιώσουμε πανικό αλλιώς δεν εξηγείται το πως συγκεκριμένες φράσεις της Αποκάλυψης έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν κυριολεκτικά στη πραγματικότητά μας.

Μιλάμε για αυτό που ανακοίνωσαν οι "ερευνητές" του Ινστιτούτου βιώσιμης κινητικότητας και δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ),στο πανευρωπαϊκό συνέδριο "TRA 2012 - Transport Research Arena Conference" το οποίο έγινε και ολοκληρώθηκε στην Αθήνα.

Τι μας είπαν λοιπόν τα επικουρικά επιτελεία της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης;

Ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα διατίθεται και στην ελληνική αγορά ένα τσιπάκι που θα εμφυτεύεται στα παιδιά των οποίων οι γονείς επιθυμούν να τα παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο και διαρκώς ακόμα και απο το κινητό τους τηλέφωνο.

Με λίγα λόγια θα αρχίσει με σοκαριστικό τρόπο η prova generale για το επερχόμενο μαζικό τσιπάρισμα όλων των πολιτών .

Ένα τσιπάρισμα που θα γίνει, όπως δηλώνουν οι αρμόδιοι τεχνικοί της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, στο χέρι ή στο μέτωπο (όπως δηλώνει και η επίμαχη φράση στη κορυφή του άρθρου) και που δεν θα χρειάζεται ούτε κάν εμφύτευση μιας και θα μπορεί να τοποθετείται σαν διαφανές αυτοκόλητο οπότε θα κάμψει πιο εύκολα την απωθητέα ιδέα εμφύτευσης στο ανθρώπινο σώμα τέτοιας συσκευής. Άλλωστε η φράση λέει "λάβωσι χάραγμα" που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι εντός του σώματος μπορεί κάλλιστα να είναι επιφανειακά κολλημένο.Το βίντεο αποδεικνύει του λόγου το αληθές.


Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε την αντοχή του “EES” καθώς και το πόσο εύκολα μπορεί να ενσωματωθεί στο δέρμα σαν παροδικό τατουάζ


Αμερικανοί ερευνητές εφηύραν ένα κύκλωμα που μπορεί να τοποθετηθεί στο ανθρώπινο δέρμα. Πώς λειτουργεί και πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Ένα κύκλωμα που μπορεί να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο δέρμα, δημιούργησε ομάδα ερευνητών στις ΗΠΑ. Το ονομάζουν “επιδερμικό ηλεκτρονικό σύστημα” (EES) .

Το EES, μπορεί να έχει εφαρμογές από την...
ιατρική μέχρι τα βίντεοπαιχνίδια και σύμφωνα με τον John Rogers (Πανεπιστήμιο του Ιλινόις) και τον Todd Coleman (Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας), τους μηχανικούς που εργάστηκαν για τη δημιουργία του, πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα για ως προς την κάλυψη της απόστασης μεταξύ ανθρώπου και μηχανών.
Στόχος τους ήταν να ξεφύγουν από την παραδοσιακή άκαμπτη μορφή των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και να περάσουν σε κάτι πιο εύχρηστο.
Για να τα καταφέρουν, χρειάστηκε να συνεργαστούν με επιστήμονες από διαφορετικούς τομείς, ώστε να φτιάξουν ένα νηματοειδές κύκλωμα το οποίο όταν τοποθετηθεί πάνω σε ένα λεπτό  υπόστρωμα από καουτσούκ, με ελαστικές ιδιότητες παρόμοιες με το δέρμα, να μοιάζει με ένα ευέλικτο “ηλεκτρονικό μπάλωμα”, που μπορεί να λυγίζει και να συστρέφεται, χωρίς να καταστρέφεται.
.
Πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί;
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Science, η νέα εφεύρεση μπορεί να αποδειχθεί λειτουργική σε μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών μερών, συμπεριλαμβανομένων των βιομετρικών αισθητήρων, τα τρανζίστορ, τους πυκνωτές ραδιοσυχνοτήτων, τις ασύρματες κεραίες κ.α.
Όπως αναφέρει ο John Rogers, το EES, μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί στις μετρήσεις για την παρακολούθηση της υγείας των ασθενών, το ίδιο αποτελεσματικά με τα συμβατικά ηλεκτρόδια, που συνήθως είναι ένας ενοχλητικός και επώδυνος τρόπος εξέτασης.
Για τον Τοdd Coleman, το ποιο σημαντικό στοιχείο της εφεύρεσης, είναι ότι δημιουργεί στέρεες βάσεις για όσους στοχεύουν στο μέλλον να συνδυάσουν το οργανικό με το συνθετικό.
“Ο συνδυασμός των ηλεκτρονικών και της βιολογίας είναι το πραγματικό σημείο-κλειδί” επισημαίνει ο Yonggang Huang, ο οποίος συνεργάστηκε με τους Rogers και Coleman.
Σύμφωνα με τον Huang, όλες οι καθιερωμένες μορφές ηλεκτρονικών είναι σκληρές και άκαμπτες και της Βιολογίας ελαστικές.
“Πρόκειται για δυο διαφορετικούς κόσμους και βρήκαμε τον τρόπο να τους ενώσουμε” καταλήγει.
Αν αυτό είναι καλό ή κακό, θα αποδειχθεί στο μέλλον.

Φυσικά όλο αυτό θα πλασαριστεί με το περιτύλιγμα της ασφάλειας και της ευκολίας. Σας παραθέτουμε και το δημοσίευμα της Καθημερινής για το συγκεκριμένο συνέδριο.

"Εως το τέλος του έτους φιλοδοξούν ερευνητές του Ινστιτούτου Μεταφορών ότι θα διατεθεί στην αγορά εφαρμογή η οποία θα ενημερώνει τους γονείς, μέσω κινητού τηλεφώνου, πότε επιβιβάζεται και αποβιβάζεται το παιδί τους από το σχολικό. Το συγκεκριμένο εγχείρημα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σουηδικό Ινστιτούτο Μεταφορών και παρουσιάστηκε χθες στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Μεταφορών που οργανώθηκε στην Αθήνα. Στόχος των ερευνητών είναι με τη χρήση μιας σειράς τεχνολογιών να καταστεί εφικτή η παρακολούθηση όλης της πορείας του παιδιού από το σπίτι προς το σχολείο και αντίστροφα.

Κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους 250 παιδιά και τραυματίζονται 350.000 παιδιά σε όλη την Ευρώπη πηγαίνοντας προς το σχολείο και επιστρέφοντας από αυτό. «Στην πλειονότητα των περιπτώσεων τα ατυχήματα δεν σημειώνονται όταν τα παιδιά είναι μέσα στο σχολικό, αλλά στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο σχολικό ή κατά την επιβίβαση και αποβίβαση», εξήγησε ο κ. Ευ. Μπεκιάρης, καθηγητής στο ΕΜΠ και διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Μεταφορών.


Εκτός από την ειδοποίηση των γονέων για την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών στα σχολικά, το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει ειδικό σύστημα για τις ζώνες ασφαλείας στα σχολικά -αντίστοιχο με αυτό των καινούριων Ι. Χ. αυτοκινήτων- που θα ειδοποιεί τον οδηγό εάν το παιδί δεν έχει δεμένη τη ζώνη ασφαλείας.

Παράλληλα, περιλαμβάνει ειδικό πρόγραμμα για το πώς θα σχεδιάζονται τα δρομολόγια και πού θα πραγματοποιούνται οι στάσεις καθώς, όπως επεσήμανε ο κ. Μπεκιάρης, «σήμερα τα δρομολόγια και οι στάσεις επιλέγονται τυχαία, αγνοώντας πολλές φορές παράγοντες όπως είναι οι επικίνδυνες στροφές στον δρόμο». Οι ερευνητές σχεδιάζουν ταυτόχρονα ένα σύστημα το οποίο θα μπορεί να συνεργάζεται με υφιστάμενες εφαρμογές τηλεματικής -όπου αυτές υπάρχουν- ενημερώνοντας τον οδηγό για το εάν το παιδί πλησιάζει στη στάση ώστε να το περιμένει. Τα παιδιά θα έχουν είτε στην τσάντα τους είτε ενσωματωμένα στο κινητό τηλέφωνό τους ειδικό τσιπ, το οποίο θα «επικοινωνεί» με τα οχήματα και θα μπορεί να ενημερώνει τους γονείς μέσω μηνύματος για την επιβίβαση ή όχι του παιδιού. Τα οχήματα θα διαθέτουν επίσης οπτικό σήμα που θα ενημερώνει τους άλλους οδηγούς ότι το σχολικό πρόκειται να πραγματοποιήσει στάση.

Εξοπλισμός
Σχολιάζοντας τον νέο νόμο που επέβαλε αύξηση του ορίου ηλικίας των σχολικών λεωφορείων στα 27 από τα 23 χρόνια που ίσχυε μέχρι πρότινος, ο κ. Μπεκιάρης υποστήριξε ότι το μεγάλο πρόβλημα με τα σχολικά λεωφορεία στη χώρα μας δεν είναι η ηλικία τους αλλά ο εξοπλισμός τους. «Θα πρέπει για παράδειγμα να υπάρχει έλεγχος της ταχύτητας των σχολικών, να εξοπλιστούν με κόφτες που δεν θα τους επιτρέπουν να αυξάνουν ταχύτητα και να είναι υποχρεωτικές οι ζώνες ασφαλείας σε όλα τα σχολικά λεωφορεία», εξήγησε ο κ. Μπεκιάρης."

Όπως είχε πει ο Βενιαμίν Φρανκλίνος "Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια". Τα συμπεράσματα φυσικά δικά σας.
Breakthrough Electronic circuits that are... από allthewebnews

Breakthrough Electronic circuits that are... από allthewebnews
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ενόχληση των Τούρκων για τη διόρθωση του περιβόητου "συνωστισμού της Σμύρνης" στο σχολικό βιβλίο

Image
Ενόχλησε την Τουρκία τα όσα αναφέρει το νέο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, για την καταστροφή της Σμύρνης το καλοκαίρι του 1922 που αντικατέστησε την παλαιότερη έκδοση με το περιβόητο «συνωστισμό» της κυρίας Μαρίας Ρεπούση.
Χαρακτηριστικός είναι το δημοσίευμα της  Milliyet. «Βρικολάκιασε το πνεύμα πολέμου στον γείτονα» αναφέρει το δημοσίευμα, τονίζοντας  πως στο νέο βιβλίο ιστορίας «υπάρχουν πολύ βαριές διατυπώσεις αναφορικά με την είσοδο του τουρκικού στρατού στην Σμύρνη», εκφράζοντας παράλληλα ενόχληση για το γεγονός πως ο «συνωστισμός» αντικαταστάθηκε με το «διωγμό» των Ελλήνων. 
Έως τώρα, στο βιβλίο ιστορίας, η καταστροφή της Σμύρνης αναφερόταν με το επίμαχο: «Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα».
Η αναφορά αυτή, όπως και άλλες στο βιβλίο της κυρίας Μαρίας Ρεπούση, που στις επικείμενες εκλογές είναι υποψήφια βουλευτής με την Δημοκρατική Αριστερά, είχαν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση.
Στο νέο βιβλίο Ιστορίας που θα διδάσκεται από την επόμενη σχολική χρονιά στους μαθητές της Στ' Δημοτικού, έχει τίτλο «Ιστορία του νεότερου και σύγχρονου κόσμου», και έχει γραφτεί από τους καθηγητές Ιστορίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ι.Κολιόπουλο, Ιακ.Μηχαηλίδη και τους εκπαιδευτικούς Χ.Μηνάογλου και Αθ.Καλιανιώτη.
Όσον αφορά το ιστορικό γεγονός, το νέο βιβλίο αναφέρει: «Oι Tούρκοι μπήκαν στη Σμύρνη. Πυρπόλησαν την ελληνική και την αρμενική συνοικία, ενώ ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος παραδόθηκε στο μουσουλμανικό πλήθος και θανατώθηκε. Σκηνές ανείπωτου πόνου εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι, όπου κατέφυγαν για να γλιτώσουν από τη φωτιά, ικετεύοντας για μια θέση στα συμμαχικά πλοία».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"


Οι Κούρδοι του Ιράκ ζητούν ανεξαρτησία μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ο ηγέτης στο βόρειο Ιράκ, Μασούντ Μπαρζανί, και η κεντρική κυβέρνηση του,επανέλαβαν τις υποσχέσεις τους,ότι θα φύγουν αν τα προβλήματα συνεχειστούν,γι αυτό «θα αποφασίσουν το Σεπτέμβριο», είπε. Ο Μασούντ Μπαρζανί, πρόεδρος της περιφερειακής κουρδικής διοίκησης στο βόρειο Ιράκ,και η σιιτική κυβέρνηση είναι σε θέση να αποφασίσουν μέχρι το Σεπτέμβριο για να μοιραστούν τη διαχείριση των Κούρδων,σε δημοψήφισμα,για να εγκαταλείψουν την Βαγδάτη, είπε.Ο Πρωθυπουργός Νούρι αλ Μαλίκι, και των Κούρδων Μασούντ Μπαρζανί ζουν στην ένταση μετά την δήλωση του Κούρδου Πρωθυπουργού ότι μπορεί να κηρύξει την ανεξαρτησία.Ο Μπαρζανί έδωσε την ημερομηνία για τα σχέδια αυτά για πρώτη φορά.Ο Μπαρζανί σε συνέντευξη του στο πρακτορείο ειδήσεων Associated Press δήλωσε ότι οι ΗΠΑ που απειλούν το δικτατορικό και απολυταρχικό καθεστώς και την ακεραιότητα του Ιράν , προχωρούν προς ένα δημοκρατικό κράτος στο Ιράκ. Αλλά δεν μπορούμε να ζήσουμε κάτω από μια δικτατορία ", είπε. Φαύλος κύκλος, "" Υπάρχει μια πολύ επικίνδυνη κρίση""είπε ο Μπαρζανί ότι «πρέπει να απαλλαγούμε από τον φαύλο κύκλο μέχρι το Σεπτέμβριο. Δεν μπορούμε να ζήσουμε κάτω από ένα δικτατορικό καθεστώς,και οι Κούρδοι πρέπει να αποφασίσουν. Τα πιο βασικά δικαιώματα των ανθρώπων,πρέπει να επιλέξουν πώς θέλουν να ζήσουν σε μια χώρα », είπε. Ο Μπαρζανί, είναι ανοικτός σε διαπραγματεύσεις μέχρι το Σεπτέμβριο, αλλά η κυβέρνηση δεν είχε άλλη επιλογή από το δημοψήφισμα, οι πιέσεις γαι τις χρηματοδότησεις παραμένουν. Λάθος υπόδειξη των Ηνωμένων Πολιτειών Πράγμα που συνεπάγεται ότι η αμερικανική κεντρική κυβέρνηση και οι μελέτες τους ανησυχούν περισσότερο για εμάς Ο Μπαρζανί είπε ότι εμποτίζουν ένα"ομοσπονδιακό, δημοκρατικό, πλουραλιστικό,και ενωμένο Ιράκ''. Λέω:'' δημοκρατικό, ομοσπονδιακό και πλουραλιστικό Ιράκ, ''είπε,εμείς θέλουμε να χωρίστουμε από το Ιράκ. Σίγουρα υπάρχει διστακτικότητα για την αμερικανική πολιτική και στάση », είπε.Ο Μπαρζανί ηλιόλουστος και στην σιιτική κυβέρνηση , ισχυρίστηκε να δημιουργήσουν τις δικές τους αυτόνομες περιοχές,που στηρίζουν ολόψυχα τα όνειρά του, είπε. Τέθηκε στο χάος το Ιράκ, δήλωσε ο Μπαρζανί για τις γιορτές Νορούζ [είχε καλύψει παλιότερα το Corfiatiko τα γεγγονότα από το Νορούζ] "Αν θα επιστρέψουμε στο λαό μας, θα λύσουμε και το πρόβλημα. Ο λαός μας έχει τον τελευταίο λόγο. Σίγουρα μια μέρα θα σας δώσει αυτές τις καλές ειδήσεις. Αλλά πρέπει να είναι μια μέρα νωρίτερα. », είπε. http://dunya.milliyet.com.tr/ayrilik-icin-tarih-verdi-eylulde-gideriz/dunya/dunyadetay/27.04.2012/1533236/default.htm ΑΠΟΔΟΣΗ :Corfiatiko.blogspot.com.

Για "θερμό" καλοκαίρι ετοιμάζονται οι ΕΔ - Η Άγκυρα δείχνει έτοιμη για κινήσεις...

Για καλοκαίρι υψηλής έντασης, ανάλογο με εκείνο του 2009 προετοιμάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζοντας ότι πάντα οι Τούρκοι σε περιόδους ελληνικής πολιτικής αστάθειας, είτε το 1974 στην Κύπρο, το 1996 στα Ίμια, είτε το 2009 στην Στρογγύλη και στην Ρω, όταν σκηνοθέτησαν δήθεν μεταφορά ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στα νησιά, είναι έτοιμοι να αδράξουν την ευκαιρία περισσότερο από ποτέ άλλοτε.
Και είναι βέβαιο ότι ο συνδυασμός πολιτικής ρευστότητας, χαμηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας σε ολόκληρες κατηγορίες οπλικών συστημάτων, λόγω των περικοπών και διάθεσης να πάρουν τη ρεβάνς από το στραπάτσο που έπαθαν στην Α.Μεσόγειο τον περασμένο Σεπτέμβριο, είναι ένας πολύ κακός συνδυασμός για την ασφάλεια.
Υπό αυτή την προοπτική μόνο τυχαία δεν είναι η έκτακτη επίσκεψη που προγραμμάτισε λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές ο (απερχόμενος;) υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος σήμερα στα φυλάκια των νησιών Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι, καθώς και το Στρατόπεδο «Ανθστη (ΠΖ) Παλαιοκαστρίτη Ιωάννη» στη νήσο Σάμο.
Τα δύο νησιά αμφισβητούνται ευθέως από την Άγκυρα ως ελληνικό έδαφος και με δεδομένη την συγκεκριμένη νομική αμφισβήτηση υπάρχει το υπόβαθρο για να επιχειρήσουν "θερμές" κινήσεις. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Δ.Αβραμόπουλος πηγαίνει εκεί, την στιγμή που ξέρει ότι η Άγκυρα δεν πρόκειται να αφήσει αναπάντητη την κίνηση, όπως κάνει πάντα μετά από επίσκεψη Ελλήνων αξιωματούχων στην περιοχή.
Το υπουργείο Εξωτερικών σε μία κίνηση εξευμενισμού της Άγκυρας της ενέκρινε αεροναυτική άσκηση δυτικά της Λέσβου και της Χίου και το "ευχαριστώ" της Άγκυρας ήρθε με 11 παραβιάσεις του ΕΕΧ και 8 παραβάσεις των κανόνων του FIR.
Η Άγκυρα πλέον μετράει της ελληνικές αντιδράσεις. Μία στο Καστελόριζο που απαντήθηκε ευθέως με υπέρπτηση επάνω από την τουρκική πόλη Κας και μία με την φρεγάτα που για πρώτη φορά σηκώθηκαν ελληνικά μαχητικά και την προσέγγισαν.
Από σήμερα ισχύει αυξημένη επιφυλακή σε όλες τις μονάδες της μεθορίου... 

 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Εκλογικό Σποτ 2012

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛ...


ΠΗΓΗ

Προετοιμάζεται ο παγκόσμιος αντίχριστος ηγέτης;

THE "SUPER - PRESIDENT". Ο " ΥΠΕΡΠΡΟΕΔΡΟΣ" .

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΕ ΤΩΝ...

...ΔΕΚΑ . !

ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ .

ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ EU Observer ΣΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΗ, ΔΕΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΕRMAN VAN ROMPUY KAI
TOY JOSE MANUEL BARROSO AΠΟ ΕΝΑΝ "SUPER - PRESIDENT" ΣΤΟ
ΠΛΕΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο Ε Ν Α Σ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ .

ΕΤΣΙ , ΛΟΙΠΟΝ, ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ... ΔΕΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ . ( ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 17 : 13 ) .


ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΑΥΤΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΜΕΝΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ - ΤΗΝ
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΕ - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΣΤΟ
ΚΕΦ. 7 : 24 , < ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ . > . ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗ-
ΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 23 , ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΗΡΙΟ"
ΤΟ ΟΠΟΙΟ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ - ΗΤΑΝ Η ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ .

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ,
η" ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΛΗΞΕΩΝ .

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ << ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ "SOUPER- PRESIDENT" >>, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΞ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ . ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ 8Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ , ΠΑΡ. 21 - 26 ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΘΑΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ....... ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο .. ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ , η" ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ....
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ .

ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΟΣ , Ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ
ΔΗΛΑΔΗ .... ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ,ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ "SUPER PRESIDENT" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ .

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!

ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΜΕ,ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ
ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ.

ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ .

ΠΗΓΗ

"Πάρτε τα λεφτά από τις τράπεζες πριν τα αρπάξει η τρόϊκα"!


Σε μία 100% αντισυνταγματική απόφαση προχωρά η τρόϊκα με το να δώσει εντολή στο υπουργείο Οκονομικών να δεσμεύει τους τραπεζικούς λογαρισμούς των πολιτών σε περίπτωση που κριθεί από την εφορία ότι ότι φορολογούμενος φοροδιαφεύγει!
Το αντισυνταγματικό έγκειται στο ότι δεν θα ενημερώνεται καν ο φορολογούμενος, αλλά θα κατάσχονται αυτόματα οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Πρόκειται για μια απόφαση που καθαρά παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, αφού για πρώτη φορά το κράτος ανεξέλεγκτα θα μπορεί να δεσμεύει τις τραπεζικές καταθέσεις των πολιτών χωρίς καν να τους ενημερώνει.
Και όταν μιλάμε για κράτος και την ποιότητα του κράτους της τρόϊκας, είναι εύκολα αντιληπτό το τι εννοούμε "Να εντοπιστεί φοροδιαφυγή": Θα αρπάζουν όσα τους λείπουν.
Σε όποιον κρίνουν ότι δεν τους αρέσει ή ότι πρέπει να τον τιμωρήσουν, του κατάσχουν τα χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό χωρίς καν να δίνουν εξηγήσεις για ποιο λόγο γίνεται αυτό πριν του αρπάξουν τις οικονομίες!
Πρόκειται για μία φασιστικής έμπνευσης κίνηση, μια απόφαση που υπογράφηκε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, στενό συνεργάτη του Ε.Βενιζέλου και αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου.
Συγκεκριμένα, οι ελεγκτικές αρχές θα μπορούν να προχωρούν σε κατάσχεση των καταθέσεων, "για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του Δημοσίου" που αυτοί θα κρίνουν ποια είναι, χωρίς την παρέμβαση της δικαστικής εξουσίας και εν συνεχεία εντός 15 ημερών θα επιδίδουν στον υπόχρεο κλήση προς επιγενόμενη ακρόαση για τις διαπιστώσεις που καταγράφηκαν στην Ειδική Έκθεση Ελέγχου.

Με την κλήση ο υπόχρεος καλείται, εντός δέκα ημερών, να παράσχει εγγράφως τις απόψεις του επί των διαπιστώσεων της Ειδικής Εκθεσης Ελέγχου, προσκομίζοντας και κάθε αποδεικτικό στοιχείο των ισχυρισμών του. Και όποτε θέλουν και αν θέλουν θα του δίνουν κάποια από τα λεφτά του πίσω.
Μόνη λύση και αντίδραση σε αυτή το "οργουελικό" μέτρο είναι η άμεση απόσυρση των χρημάτων των πολιτών από τις τράπεζες και η διοχέτευσή τους στο εξωτερικό ή σε καλά φυλασσόμενα μέρη. Σε διαφορετική περίπτωση, ότι τους λείπει, θα το παίρνουν άμεσα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς "επί δικαίων και αδίκων"!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Πάνος Καμμένος συντρίβει τα παπαγαλάκια της υποταγής!


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
ΙΔΟΥ
ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Έλλη Στάη : "ο χάρτης της Ελλάδας θα μικρύνει"
Αυτή η κρατικοδίαιτη «δημοσιογράφος» με τον έταιρο «εργολάβο» προπαγάνδας Φελέκη, χθες το βράδυ επέδειξαν την πιο χυδαία συμπεριφορά απέναντι στον Πάνο Καμμένο ο οποίος όμως τους αντέκρουσε σθεναρά.
Ειρωνικοί, αγενείς και προκλητικοί προσπάθησαν να χτυπήσουν με κάθε τρόπο τον Καμμένο αλλά το μόνο που πέτυχαν ήταν να επιδείξουν τον πανικό των αφεντικών τους.
Την ίδια συμπεριφορά είχε η Στάη απέναντι και στον Καραμανλή όταν αυτός είχε προσεγγίσει τους Ρώσους...
Το χάσανε το μεροκάματο τα «παιδιά»...

Δείτε την εκπομπή για να καταλάβετε το θράσος τους :

Ο Πάνος Καμμένος στην ΝΕΤ 24/4/2012

ΠΗΓΗ

ΒΟΜΒΑ! ΡΩΣΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΜΑΙΟΥ!

Τι πληροφορίες έχουν και κυρίως, τι φοβούνται; 

Επίσημο αίτημα Ρώσων Παρατηρητών για τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαίου κατατέθηκε στο ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών.

Το αίτημα το οποίο κατατέθηκε από οργάνωση-μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης, «Centre for Monitoring Democratic Processes «Quorum», αιτείται τη σχετική διαπίστευση έτσι ώστε οι Παρατηρητές του, να μπορούν να παρακολουθήσουν επιτοπίως τη διεξαγωγή των εκλογών.

 

Είναι πάντως ενδιαφέρον να δούμε, αν οι ελληνικές αρχές επιτρέψουν την παρουσία Ρώσων Παρατηρητών, δεδομένου ότι, το αίτημα είναι καθ’ όλα νόμιμο, στο πλαίσιο της αρχής της αμοιβαιότητας.

 

"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", λέει σοφά ο λαός μας και φαίνεται πως και οι Ρώσοι σκέφτονται το ίδιο!

 

Διαφορετικά, γιατί κάνουν αυτό το - πρωτοφανές για χώρα της Ε.Ε - αίτημα;

 

ΤΙ ΠΛΗΦΟΡΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;;;

 

Μήπως κάποιοι ετοιμάζουν νοθεία ανεξέλεγκτων διαστάσεων, προκειμένου να επιβάλουν με το ζόρι συγκυβέρνηση προδοτών Πασοκ - Νδ;

 

Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα πράξει η "ελληνική" κυβέρνηση σε αυτό το αίτημα!

 

Η ουσία είναι πάντως, πως όσο κι αν κάποιοι θεωρούν πως θα μας...πιάσουν στον ύπνο, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!

 

Και εντός ΚΑΙ εκτός Ελλάδας...! 

ΠΗΓΗ

Οι Τούρκοι προσκυνούν κατά χιλιάδες τον Άγιο Γεώργιο!

Το «1/3 των Τούρκων θα γίνουν Χριστιανοί» έλεγε ο Κοσμάς ο Αιτωλός στις προφητείες του και σύμφωνα με στοιχεία έρευνας τουρκικής εφημερίδας, που καταγράφει μόνο τα τελευταία τρία χρόνια στην Τουρκία τον εξωφρενικό αριθμό των 8.000.000 πωλήσεων Αγίων Γραφών, στην τουρκική γλώσσα, μας κάνει να αναρωτιόμαστε μήπως είναι πραγματικά πολλά εκατομμύρια οι Κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία. Πόσοι στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι οι Τούρκοι μουσουλμάνοι κατα χιλιάδες προσκυνούν τον Άϊ Γιώργη τον Κουδουνά στις 23 Απρίλη;

Αυτο που γινεται καθε χρονο 23 Απριλιου,δηλαδη του Αγιου Γεωργιου,στην Τουρκια,δεν μπορει παρα να χαρακτηρισθει ως ενα “συγχρονο θαυμα”:διοτι πώς αλλιως να αποκαλεσει κανεις τον συνωστισμο δεκαδων χιλιαδων Τουρκων ,που περιμενουν ατελειωτες ωρες προκειμενου να προσκυνησουν την θαυματουργη εικονα του Αγιου Γεωργιου του Κουδουνα,δινοντας παραλληλα σημειωματα με τις παρακλησεις τους!


Οπως χαρακτηριστικα αναφερει και το δημοσιευμα των “Νεων” σχετικα με το θεμα,«και να χιόνιζε, εγώ πάλι θα ερχόμουν στον Αϊ-Γιώργη σήμερα», μου λέει η Σεμά. Είναι μουσουλμάνα, πιστεύει στον Αλλάχ αλλά και στα θαύματα του ΑϊΓιώργη του Κουδουνά! Πέρσι του ζήτησε σπίτι και της το έδωσε! Κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου χιλιάδες Τούρκοι συνωστίζονται στην Πρίγκηπο και κάνουν την ευχή τους στον Άγιο.

Η Σεμά μοίραζε ζάχαρη στην έξοδο της εκκλησίας. «Ήρθα εδώ για να τον ευχαριστήσω», μου λέει.

Πρώτη φορά άκουσε για τον θαυματουργό άγιο στην τουρκική τηλεόραση πέρσι. Είδε τις ουρές των Τούρκων που περίμεναν έξω από την εκκλησία με τις ώρες για να ανάψουν ένα κερί και να κάνουν την ευχή τους. Ήταν 23 Απριλίου, αλλά αποφάσισε να πάει έστω και την άλλη μέρα. «Είναι θέμα πίστης. Ο άγιος με άκουσε και πραγματοποίησε την ευχή μου», μου λέει η Σεμά. Θα πάει και του χρόνου για να κάνει μια άλλη ευχή. Και μέχρι τότε θα διαβάσει στα τουρκικά την Καινή Διαθήκη που της έδωσαν κάποιοι προτεστάντες έξω από το μοναστήρι.

«Θέλω να μάθω για τη θρησκεία του άλλου», μου λέει η Σεμά.

Στην πλειονότητά του το μουσουλμανικό ποίμνιο του ΑϊΓιώργη του Κουδουνά αποτελείται από γυναίκες με βαθιά πίστη.

Ακόμη και μαντιλοφορούσες ξεχώριζες στην εκκλησία να προσεύχονται με τις παλάμες ανοιχτές προς τον ουρανό, όπως ακριβώς οι μουσουλμάνοι. Ανηφορίζοντας για το μοναστήρι έβλεπα γυναίκες να ανεβαίνουν ξετυλίγοντας κλωστή μέχρι την είσοδο της εκκλησίας. «Τι σημαίνει η κλωστή;», ρώτησα μία από αυτές. Με κοίταξε στα μάτια και γύρισε αμέσως το πρόσωπό της αλλού. Ύστερα πλησίασα μια άλλη που κρατούσε λάδι. «Θα το πάτε στον άγιο;», τη ρώτησα. Σάστισα όταν είδα ότι και εκείνη έκανε το ίδιο. Με κοίταξε και γύρισε το πρόσωπό της αλλού. Μια κυρία που κατέβαινε από το μοναστήρι μου εξήγησε. «Ούτε κι εσείς δεν πρέπει να μιλάτε όσο ανεβαίνετε. Μπορείτε να μιλήσετε μόνο στην επιστροφή. Όταν πια θα έχετε αφήσει την ευχή πίσω». Κοίταξα γύρω μου. Όλοι ανέβαιναν βουβοί προς τον Αϊ-Γιώργη!

Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα ελληνορθόδοξων αγίων που λατρεύονται στην Τουρκία σαν να είναι "δικοί"τους όπως ο Άγιος Ταξιάρχης της Σεβάστειας . Συμβαίνει αυτό ή μήπως πολλοί στην αντίπερα όχθη είναι στα κρυφά "δικοί"μας;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΥΝΑΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ : Γιατί ΝΔ - ΠΑΣΟΚ παλεύουν για να μην υπάρξει αυτοδυναμία


Όπως όλοι βλέπουμε οι κινήσεις των δύο μεγάλων κομμάτων και του συστήματος που τα υποστηρίζει και στο οποίο είναι ενταγμένα, μοιάζουν απίθανες και ακατανόητες για τα εώς τώρα δεδομένα και εμπειρία.

Κι όμως υπάρχει ένας σενάριο που εξηγεί το γιατί δεν θέλουν αυτοδυναμία :

αποφεύγουν συνειδητά την αυτοδυναμία και επιδιώκουν τον κατακερματισμό των πολιτικών δυνάμεων, για να πάμε εώς τον Ιούνιο που έχει τεθεί από την Τρόικα ως χρονικό όριο επιβολής των "βαρέων και δυσβάσταχτων φόρων" χωρίς νέα κυβέρνηση και με την υφιστάμενη τελικά να αναλαμβάνει "εξ' ανάγκης" την επιβολή τους, ώστε να μην προσωποποιθεί σε κανέναν η ευθύνη...

Τρελό;

Θα δείξει...

ΠΗΓΗ