ΗΠΑ: Άθεοι προτρέπουν να γιορτάζονται τα Χριστούγεννα χωρίς Χριστό

Με μια ψηφιακή διαφημιστική πινακίδα και χρησιμοποιώντας κινούμενα γραφικά οι άθεοι στην Αμερική προσπαθούν να μεταδώσουν το δικό τους αρνητικό μήνυμα για την εορτή των Χριστουγέννων. Το μήνυμα αναφέρει ότι «κανείς» δεν χρειάζεται τον «Χριστό» στην διάρκεια των Χριστουγέννων. 
Η ψηφιακή πινακίδα ρωτά «ποιος χρειάζεται τον Χριστό κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων;». Η απάντηση για τους άθεους είναι «κανείς!».
Ο David Silverman πρόεδρος των άθεων δήλωσε ότι αυτό το έτος ξεκίνησαν μια νέα παράδοση. «Μην πηγαίνετε στην εκκλησία γιατί μπορεί να σας μισούν. Εάν πάτε μπορεί να γεμίσετε ενοχές, ενώ θα μπορούσατε να περάσετε τον χρόνο σας με τους φίλους σας και τις οικογένειες σας» σημείωσε ο Silverman.
Πολλές από τις λεγόμενες παραδόσεις στην Αμερική για τα Χριστούγεννα είναι ξένες προς το χριστιανικό πνεύμα. Συνήθως προέρχονται από παγανιστικά και ειδωλολατρικά κατάλοιπα. 
Πέρσι μια κοινωνική ομάδα διαμαρτυρήθηκε για μια πινακίδα των άθεων για τα Χριστούγεννα που αναφερόταν ότι ο Χριστός είναι «Άχρηστος σωτήρας» . 
Η ψηφιακή πινακίδα έχει προγραμματιστεί να τρέχει κάθε 15 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να υπάρχει διαμάχη μεταξύ άθεων και χριστιανών στην συγκεκριμένη οδό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑΪ... ΣΥΡΙΖΑ: ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!



Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ έρχεται και παρατηρούνται ήδη οι πρώτες προπαρασκευαστικές ενέργειες, για τη σύγκλιση των μελλοντικών συγκυβερνητών, ειδικά στην άγρια φορομπηχτική πολιτική.

Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η τοποθέτηση του οικονομολόγου και εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτου, στη χθεσινή συζήτηση στη βουλή για τον προϋπολογισμό του 2014. Έτσι, ο συριζαίος συμφώνησε με την άποψη του Στουρνάρα, πως ο Έλληνας δεν υπερφορολογείται, επικαλούμενος μάλιστα και… στατιστικά στοιχεία. Ιδού η επίμαχη δήλωση:
«Στη συζήτηση μεταξύ της κ. Μπακογιάννη και του κ. Στουρνάρα για το εάν υπάρχει υπερφορολόγηση ή όχι, η απάντηση εξαρτάται διότι ο μέσος όρος – έχει δίκιο ο κ. Στουρνάρας- δεν είναι πολύ μεγάλος».

Αφού… αγαπιούνται τόσο πολύ τα… πιτσουνάκια μας και συμφωνάνε στα μέτρα εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, γιατί το καθυστερούνε το πράμα; Ας την κάνουν μια ώρα αρχύτερα τη «μεγάλη» συγκυβέρνηση!

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ "ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 15 ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, 40 ΤΕΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ"


 



Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εξέδωσε σφοδρή ανακοίνωση κατά του τηλεπαρουσιαστή και σχολιαστή στις εφημερίδες του ΔΟΛ "ΝΕΑ" και "ΒΗΜΑ" Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά και κατά του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα τις πολλαπλές ύβρεις, όπως αναφέρει, δημοσιογράφων και μη για την τοποθέτησή του στο ζήτημα του συμφώνου συμβίωσης ομοφύλων. Η ανακοίνωση του έχει ως εξής:
«Aπαντώντας στις πολλαπλές ύβρεις και στις φασίζουσες προσωπικές και εμπαθείς επιθέσεις μερίδος των... ΜΜΕ και ειδικότερα του ..
εκπροσώπου επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημητρίου Καρύδη, ο οποίος μας απεκάλεσε δημοσία «Μουτζαχεντίν και Ταλιμπάν», παρ’ ότι ως Πειραιώτης γνωρίζει καλώς ότι στον Πειραιά λειτουργούν απρόσκοπτα 15 Μασονικές Στοές, 40 άτυπα Μουσουλμανικά τεμένη, 2 Ρωμαιοκαθολικά Σχολεία, 2 Ρωμαιοκαθολικές Μονές, αίθουσες των Μαρτύρων του Ιεχωβά, των Πεντηκοστιανών και των Προτεσταντών Ευαγγελικών καθώς και ότι οι 4.000 μερίδες φαγητό ημερησίως που διανέμονται από τα συσσίτια της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς, διανέμονται αδιακρίτως σε κάθε συνάνθρωπο ευρισκόμενο σε ανάγκη χωρίς να εξετάζεται η θρησκεία του, η γλώσσα του, η φυλετική του καταγωγή ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο.
 
Επίσης στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιώς που ζήτησε την αποδοκιμασία των δηλώσεών μας των σχετικών με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα λεγόμενα «ομόφυλα ζεύγη» καθώς και στον «παντογνώστη» και γενικό «κήνσορα» του δημοσίου βίου κ. Ι. Πρετεντέρη, ο οποίος στην Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» της 29/11/2013 αναφερόμενος στο πρόσωπό μας «διαπιστώνει» ότι υπεύθυνοι για τις δηλώσεις μας είναι «οι συνδικαλιστές που κλείνουν τις πόρτες του Δρομοκαιτείου ώστε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι» (!!!) σημειώνουμε ότι δυστυχώς «το θράσος της αγνοίας» στην Χώρα μας αποτελεί το εφαλτήριο του δημοσίου λόγου.
 
Και εξηγούμεθα: Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος δεν είναι ο «παρακεντές και ο παρίας» του δημοσίου βίου, αλλά είναι πολιτειακός παράγων υψίστης πνευματικής και κοινωνικής σημασίας που αποτελούν με το Κράτος τους πνεύμονες του Ελληνικού Έθνους. Το Σύνταγμα της Χώρας ευλογείται με την επίκληση του τρισυπόστατου Θεού της Εκκλησίας, στο άρθρο 3 αναγνωρίζεται ως «επικρατούσα» θρησκεία στη Χώρα η Ορθοδοξία, οι Ιεράρχες της Εκκλησίας αναγνωρίζονται διά Προεδρικού Διατάγματος δημοσιευομένου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και εντέλλονται οι δημόσιες αρχές να απονέμουν τον δέοντα σεβασμό προς αυτούς.

Ο Νόμος 590/1977 που αποτελεί τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος ψηφισθείς από την Βουλή των Ελλήνων, καθιερώνει στο άρθρο 2 την αρχή ότι η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να συμπράττει μετά της Εκκλησίας, επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος όπως είναι ο γάμος, η οικογένεια και το ανθρώπινο πρόσωπο κατ’ επέκτασιν. 
 
Επομένως η Ελληνική Πολιτεία δεν έχει το έννομο δικαίωμα να νομοθετή ερήμην της Εκκλησίας διά τα συγκεκριμένα θέματα που ο νόμος καθορίζει ανατρέπουσα μάλιστα την ορθόδοξη ανθρωπολογία και ηθική 2.000 ετών.
Η εύλογος διαμαρτυρία μας συνεπώς ούτε «Ταλιμπανισμός» είναι ούτε «ψυχασθενική» συμπεριφορά αλλά έννομη υποχρέωση και δικαίωμά μας.
Παρέλκει να αναφέρουμε ότι οι συγκεκριμένοι υβριστές μας αποτελούν κατά τον αψευδή λόγο του ζώντος Θεού τους μεγαλυτέρους ευεργέτες μας, διότι γίνονται ακουσίως αίτιοι να μας επιδαψιλεύεται πλουσιοτέρα η ευλογία και ο αγιασμός παρά του δικαιοκρίτου Κυρίου γι’ αυτό και δημοσία τους ευχαριστούμε»...

defencenet.gr

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Βίαιη επίθεση όχλου φεμινιστριών υπέρ των αμβλώσεων σε Καθολικό ναό και πιστούς (video)



Το παρακάτω βίντεο από την Αργεντινή δείχνει έναν όχλο από έξαλλες και επιθετικές «φεμινίστριες» οι οποίες διαδηλώνουν για το "δικαίωμα στην έκτρωση" βανδαλίζοντας τον Καθεδρικό Ναό του Σαν Χουάν, χτυπώντας και βάφοντας με σπρέι την ομάδα των πιστών που ανέλαβε να περιφρουρήσει (παθητικά) τον ναό. Σύμφωνα με το InfoCatolica πολλές φώναζαν το σύνθημα "στην Καθολική εκκλησία που θέλει να μπει στα σεντόνια μας, λέμε πως είμαστε πόρνες, τραβεστί και λεσβίες. Νόμιμες εκτρώσεις σε κάθε νοσοκομείο τώρα"!


Οι γυναίκες, πολλές από αυτές με τόπλες, ρίχνουν σπρέι στα ρούχα και στα πρόσωπα των ανδρών και ζωγραφίζουν σβάστικες στο στήθος και στα μέτωπά τους, και ‘μουστάκια Χίτλερ’ στα πρόσωπά τους. Επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους μπροστά τους και πιέζουν τα στήθη τους στα πρόσωπά τους, ενώ όλο αυτό το διάστημα φωνάζουν «να πάρετε τα προσευχητάρια σας έξω από τις ωοθήκες μας». (Υπάρχει και άλλο βίντεο χωρίς ‘κοψίματα’, για όποιον θέλει, εδώ).

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ορισμένοι άνδρες φαίνεται να κλαίνε. Κανένας από αυτούς δεν ανταποδίδει στις προσβολές και στις επιθέσεις που δέχονται.

Αν και ο τόπος της διαμαρτυρίας ήταν το μπροστινό μέρος του καθεδρικού ναού, η InfoBae αναφέρει ότι ολόκληρη η πόλη γέμισε με γκράφιτι υπέρ των αμβλώσεων όσο και υβριστικά για τον Χριστό και την Καθολική εκκλησία.

Στο εσωτερικό του καθεδρικού ναού, βρίσκονταν 700 άτομα και προσεύχονταν με επικεφαλής τον επίσκοπο τους Mos. Alfonso Delgado.
Μετά από την αποτυχία τους να μπουν στο κτίριο, οι γυναίκες έκαψαν ένα ομοίωμα του Πάπα Φραγκίσκου.
Η επίθεση έλαβε χώρα στις Κυριακή 24 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Εθνικής Συνάντησης Γυναικών», στην οποία μαζεύονται κάθε χρόνο οι φεμινίστριες της Αργεντινής, υποστηρίζοντας τα «δικαιώματα των γυναικών».

Η αστυνομία είπε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι δεν ήταν σε θέση να παρέμβει, διότι «ήταν γυναίκες»!

Ο ιερέας της ενορίας π. Rómulo Campora, είπε στην εφημερίδα Diario de Cuyo ότι «το κάψιμο του ομοιώματος του Πάπα Φραγκίσκου αποτελεί αδίκημα, όχι μόνο κατά της Εκκλησίας, αλλά και κατά της Αργεντινής, επειδή ο Πάπας είναι Αργεντινός».
Επαινώντας τους άνδρες που υπερασπίστηκαν την εκκλησία, είπε : "Το San Juan αγαπά τον Θεό του, αγαπά την πίστη του, αγαπάει την οικογένειά του".

Μιλώντας για τις ζημιές που έγιναν στον καθεδρικό ναό κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «αν δεν σέβονται τη ζωή, δεν μπορούμε να περιμένουμε να σέβονται και τα κτίρια».

Πρέπει να σημειωθεί ότι η «Εθνική Συνάντηση Γυναικών», που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις της Αργεντινής, χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού ως εκδήλωση «κοινωνικού συμφέροντος»...

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ArgentinosAlerta.org, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φεμινίστριες προβαίνουν σε βία δημόσια κατά των εκκλησιών και των Καθολικών.

Στο παρελθόν, και άλλοι καθεδρικοί ναοί (Bariloche, Paraná και Posadas) είχαν υποστεί ζημιές από αυτές τις ομάδες.

«Αυτές οι συναντήσεις των γυναικών αντιπροσωπεύουν την κουλτούρα του σήμερα που επιδιώκει να επιβάλει τους δικούς της κανόνες», αναφέρει η ιστοσελίδα.

«Από τη μια πλευρά, προσπαθούν να επιβάλουν πολιτική ατζέντα που οι διεθνείς οργανισμοί υπαγορεύουν: τον έλεγχο του πληθυσμού, την άμβλωση, την αντισύλληψη, την ομοφυλοφιλία. Από την άλλη πλευρά, γίνονται όλο και πιο βάρβαροι, με την πιο κυριολεκτική έννοια του όρου». 


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ)

Τι κοινό είχαν ο Τσε Γκεβάρα και ο Κιμ Ιλ Σουνγκ; Ήταν και οι δύο φανατικοί ρατσιστές



«Οι Νοτιοκορεάτικες φιλοαμερικανικές προδοτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τη θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι σκουπίδια που δεν έχουν δείγμα εθνικής ψυχής, για να μην πούμε τίποτα για την στοιχειώδη κατανόηση για την θεώρηση του έθνους και την κοινωνική και ιστορική εξέλιξη» - “Rodong Sinmun”, επίσημο όργανο του Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας, 27 Απριλίου 2006.
«Οι μαύροι, αυτά τα υπέροχα παραδείγματα της αφρικανικής φυλής που έχουν διατηρήσει τη φυλετική καθαρότητα τους χάρη στην ελάχιστη σχέση που έχουν με το πλύσιμο, βλέπουν στο έδαφός τους να εισβάλει ένα νέο είδος σκλάβων: Ο Πορτογάλος» - Τσε Γκεβάρα. Αυτό, και τα ακόλουθα αποσπάσματα, βρίσκονται στα  ημερολόγιά του Τσε του 1952.
«Εμείς πάμε να κάνουμε για τους μαύρους ακριβώς ό, τι έκαναν οι μαύροι για την επανάσταση. Το οποίο είναι: Τίποτα» - Τσε Γκεβάρα
«Ο Νέγρος είναι νωχελικός και τεμπέλης και ξοδεύει τα χρήματά του σε επιπολαιότητες, ενώ ο Ευρωπαίος έχει μέλλον, είναι οργανωμένος και έξυπνος». - Τσε Γκεβάρα
Ο Κιμ Ιλ Γιουνκ με τον Φίντελ Κάστρο
Η θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι ένα δηλητήριο και μια λογική αντι-επανένωσης (Βόρειας και Νότιας Κορέας) με στόχο να αποδυναμώσουν τη βασική ιδέα στην εποχή της ανεξάρτητης επανένωσης. Η αντεθνική λογική υποστηρίζεται στην Νότια Κορέα, σε αντίθεση με την επιδίωξη των συμπατριωτών μας» - 27 Απριλίου 2006 Κορεάτικο Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων (KCNA)
«Οι Μεξικάνοι είναι μια μπάντα αναλφάβητων Ινδιάνων» - Τσε Γκεβάρα
«Το πρώτο άτομο που χτυπήσαμε ήταν ο δήμαρχος, κάποιος που ονομαζόταν Cohen. Είχαμε ακούσει πολλά γι’ αυτόν, ότι ήταν Εβραίος, καθόσον ενδιαφερόταν για τα χρήματα, αλλά ήταν ένας καλού είδους» - Τσε Γκεβάρα
Οι δύο επαναστάτες μοιράζονται μια αδελφική ιδεολογική στιγμή
Η  Rodong Sinmun” επιτιμά τη θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας»
Pyongyang, 27 Απριλίου (KCNA) - Μια περίεργη φάρσα για να εξουδετερώσουν τα βασικά χαρακτηριστικά του έθνους της Κορέας και να φέρουν την «πολυφυλετική κοινωνία» ετοιμάζεται τώρα στη Νότια Κορέα. Σε αυτό το πλαίσιο η ‘Rodong Sinmun’ παρουσιάζει σήμερα ένα υπογεγραμμένο σχολιασμό, που μαρτυρεί αυτή τη φάρσα σαν μια ασυγχώρητη προσπάθεια να αναιρεθεί η ομοιογένεια του έθνους, κάνοντας τη Νότια Κορέα πολυφυλετική και αμερικανοποιημένη. Το να αρνηθείς την ιδιαιτερότητα και τα πλεονεκτήματα του ομοιογενούς έθνους, τώρα που η επικυριαρχία και η αποικιοκρατία συνιστούν απειλή για τη μοίρα των αδύναμων εθνών είναι μια ύπουλη πράξη που αποδυναμώνει το πνεύμα του έθνους, λέει το σχόλιο και συνεχίζει: «Οι Νοτιοκορεάτικες φιλοαμερικανικές προδοτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τη θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι σκουπίδια που δεν έχουν δείγμα εθνικής ψυχής, για να μην πούμε τίποτα για την στοιχειώδη κατανόηση για την θεώρηση του έθνους και την κοινωνική και ιστορική εξέλιξη».
Εάν η ομοιογένεια του έθνους δεν φυλαχθεί, το έθνος και το πεπρωμένο των ανθρώπων δεν μπορεί να αμυνθεί από τις κινήσεις των Αμερικάνων επικυρίαρχων και η προσπάθεια των Ιαπώνων αντιδραστικών που θέλουν να εισβάλουν στη Κορέα, μια θέληση που αποκαλύπτεται από την αξίωση τους για τη Νησίδα Tok, δεν μπορεί να ελεγχθεί.
Η θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι ένα δηλητήριο και μια λογική αντι-επανένωσης με στόχο να αποδυναμώσουν τη βασική ιδέα στην εποχή της ανεξάρτητης επανένωσης. Η αντεθνική λογική υποστηρίζεται στην Νότια Κορέα, σε αντίθεση με την επιδίωξη των συμπατριωτών μας. Αυτό αποδίδεται στην εγκληματική απόπειρα των φιλο-αμερικανικών στοιχείων όπως το Μεγάλο Εθνικό Κόμμα να κάνουν τον βορά και το νότο διαφορετικές καταγωγές, μπλοκάρουν την εποχή της επανένωσης της 15ης Ιουνίου και να αναζητήσουν τη μόνιμη διαίρεση του έθνους και τη χειραγώγηση του από τις ΗΠΑ από το παρασκήνιο.
Ο σχολιασμός καλεί τους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα της Νότιας Κορέας να απορρίψουν αποφασιστικά τις αντεθνικές κινήσεις των συκοφαντικών προδοτικών δυνάμεων να αμαυρώσουν την καταγωγή του κορεατικού έθνους και να το απολέσουν, καθώς θα στερείται του ‘Juche’ (Τζούτσε)* χαρακτήρα και του εθνικού χαρακτήρα.- 27 Απριλίου 2006 Κορεάτικο Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
* Το Τζούτσε είναι η επίσημη πολιτική ιδεολογία που ανέπτυξε ο «Μεγάλος Ηγέτης» Κιμ Ιλ Σουνγκ και βασίζεται στον μαρξισμό-λενινισμό, σύμφωνα με την οποία ένα κράτος πρέπει να είναι ανεξάρτητο και αύταρκες, ώστε να μην εξαρτάται οικονομικά, στρατιωτικά ή πολιτικά από τις μεγάλες δυνάμεις.
! ΚΟ: Να μην ξεχνάμε ότι ο Τσε ήταν και «ομοφοβικός»! Διάβασε : Ο Τσε, ο Τσάβες, ο Τσίπρας και οι gay "γάμοι" 
Πως έγινε το μπέρδεμα σύντροφοι;;;

 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή