Όταν ο Θέμος Αναστασιάδης φωνάζει πως "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Σ'ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ!",κάτι συμβαίνει,δε νομίζετε;


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ "ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΑΣ" ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΑΝΙΚΟ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ-ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ;



Πατήστε πανω στις εικόνες για να διαβάσατε το άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο "Πρώτο Θέμα" την Κυριακή 31 Μαίου:εμείς,παρόλο που θεωρούμε τον Θέμο από τα μεγαλύτερα λαμόγια της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο (δεν ξεχνάμε το σκάνδαλο Ζαχόπουλου),ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΑΓΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Μένει τώρα να δούμε,αν οι γνωστοί πρόθυμοι τον...τσουβαλιάσουν κι αυτόν ως "ακραίο","ρατσιστή","συνωμοσιολόγο" και φυσικά "φασίστα" για τις απόψεις του.Διότι όταν λέμε εμείς ΤΑ ΙΔΙΑ με τον Θέμο,αυτό κάνουν.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ!

Εμείς,τους αφιερώνουμε το άρθρο του Θ.Αναστασιάδη και τους ευχόμαστε καλά μυαλά...


Πηγές:ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

από το MASSIMO;


O κύριος που βλέπετε είναι ο Victor Friedman Καθηγητής Βαλκανικών και Σλαβικών Γλωσσών!!!!
Είναι ο κύριος που έφεραν οι γνωστοί για τις "φιλοπατριωτικές" τους θέσεις, Βοσκόπουλος, Παρίσης, Λιθοξόου και Βαλλιανάτος για να μας παρουσιάσει....το λεξικό της στημένης "Μακεδονικής" δήθεν γλώσσας!

Βλέποντας τον συγκεκριμένο καθηγητή σου γεννάται η απορία...
αυτό είναι το φυσιολογικό του ή ήρθε κατευθείαν από παράσταση;;;;

όπως και να έχει
και ευκαιρία δοθείσης
εμείς για μια ακόμη φορά θα διατρανώσουμε την αντίθεση μας στην κακοποίηση ζώων σε επιχειρήσεις τσίρκο που περιοδεύουν στη χώρα.

Άλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την καταγγελία για την κακοποίηση ελέφαντα στο Τσίρκο MASSIMO στις 2 Μαίου στην Φλώρινα! (Φλώρινα...πριν ένα μήνα...κοίτα κάτι συμπτώσεις...έχει γούστο να τον τσίμπησε εκεί ο Βοσκόπουλος και να μας τον παρουσιάζει για καθηγητή)

** Εκτός όμως από την πλάκα καλό θα ήταν όποιος ενδιαφέρετε να κάνει ένα απλό search στο διαδικτυο και θα καταλάβει αμέσως ποιός είναι ο ρόλος του συγκεκριμένου κυρίου και η δράση του εναντίον της Ελλάδος αλλά και το πόσο αναγκαίο είναι να γίνονται παρεμβάσεις από όλους μας όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε από τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής προχθές

Ο κύριος Friedman....χωρίς κανένα σχόλιο...το ντεκορ μιλάει από μόνο του...



ξανά εδώ ο κύριος Friedman το 1976...εδώ τώρα τι σχόλιο να κάνει κανείς;
αν μπορέσετε να κρατηθείτε και να μην γελάσετε...τότε κάντε ότι σχόλιο θέλετε!

πάντως το ότι φαίνεται από μακριά σοβαρός κύριος και επιφανής επιστήμονας...δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς!

ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΟΥ ΠΙΟ ΛΕΙΨΟ...ΣΑΣ ΕΘΟΛΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΦΑΦΛΑΤΑ !!!!!






ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Βρείτε τις ομοιότητες μεταξύ των δύο βίντεο
και κερδίστε ρολά ασφαλείας για τα επόμενα επεισόδια που θα γίνουν στο κέντρο της Αθήνας

ΜΗΝ αγοράζετε το Economist - ΑΚΥΡΩΣΤΕ τις συνδρομές σας


Δέχθηκε να βάλει στο τεύχος Ιανουαρίου αυτη τη διαφήμιση προφανώς εσκεμμένα (εμείς τώρα το είδαμε, που μας το έστειλε φίλος μαζί με άλλα...). Προφανώς το περιοδικό θα έβαλε και άλλες ή θα τυπώσει παρόμοιες "καταχωρήσεις" στις σελίδες του και στο μέλλον....
Αφού θέλει τα λεφτά των σκοπιανών ζητώντας επενδύσεις στη...μακεδονία, ας χάσει ΟΛΑ τα δικά μας....

Ετσι για να βλέπετε τι φιλτράρισμα ειδήσεων πέφτει από τα ΜΜΕ λόγω εκλογών

Εχθές το βράδυ μετά την συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο πεδίο του Άρεως
η εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ που κινείται στην νεολαία ΠΑΣΟΚ
έκανε εκδήλωση σε μαγαζί στην οδό Κωλέτη 25

Ανάμεσα 1 με 2 μετα τα μεσάνυχτα
στο μαγαζί κατέφθασαν 25 κουκουλοφόροι με ρόπαλα (ένας εξ αυτών κρατούσε πιστόλι φωτοβολίδων)

Οι κουκουλοφόροι επιτεθήκαν αδιακρίτως στον κόσμο που βρισκόταν στο μαγαζί
όταν λέμε αδιακρίτως όμως το εννοούμε αφού από την μανία τους δεν γλύτωσε ούτε μια νεαρή έγγυος!!!! που βρισκόταν εκείνη την στιγμή εκεί.
για 5 λεπτά κατέστρεφαν ότι έβρισκαν και χτυπούσαν τον κόσμο και φυσικά αστυνομία πουθενά (αλλού φτάνει σε 1 λεπτό)
Το αποτέλεσμα της επίθεσης, αρκετοί τραυματίες ...δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο...και ένα μαγαζί βομβαρδισμένο...
μετά από 10 λεπτά έφτασε και μια διμοιρία που βρισκόταν παρακάτω, αφού βέβαια πήγε κάποιος από αυτούς που βρισκόταν στο μαγαζί και τους έφερε από το χεράκι
αλλά οι κουκουλοφόροί βέβαια είχαν εξαφανιστεί προς την μεριά της Νομικής

και είναι απορίας άξιο....αυτη την είδηση γιατί δεν την έπαιξε κανείς;

Eλληνο-Σκοπιανό λεξικό, ΝΑΙ. Ελληνο-Μακεδονικό, όμως, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!

Αυτο που εγινε εχθες στην Αθηνα ειναι μεγαλη ντροπη για ολους μας. Ιταμη προκληση.
Ο Παβλε με τον Εβραιο φιλο του Ντανιελ Φριντμαν, παρουσιασαν στην... Ενωση ανταποκριτων ξενου τυπου το Ελληνο-Μακεδονικο λεξικο!
Βρεθηκαν μονο τα παιδια της Χρυσης Αυγης. Μονο αυτα απο ολοκληρη την ελληνικη κοινωνια να αντιδρασουν, ενω ολοι εμεις οι υπολοιποι ασχολουμασταν με τον Καραβελλα.
Το λεξικο αυτο δεν πρεπει να κυκλοφορησει, επειδη το θελει η Ντορα Μπακογιαννη, που αντι να στειλει εισαγγειλεα να συλλαβει τον Παβλε, εστειλε τα ΜΑΤ να τον προστατευσουν...
Πρεπει να απαγορευθει η κυκλοφορια του και να τιμωρηθει ο εκδοτης του.
Νομιζω οτι μεταξυ μας υπαρχουν αρκετοι δικηγοροι, που θα μπορουσαν αυτοβουλως να προβουν στις αναλογες κινησεις για την απαγορεση της κυκλοφοριας του.
Ηδη υπαρχει δεδικασμενο, απο το δικαστηριο της Φλωρινας, που απεριψε αιτηση του Παβλε και του φιλου του Βαλιανατου, για ιδρυση "Μακεδονικου Πολιτιστικου Κέντρου" αιτιολογωντας οτι με τον ορο Μακεδονικο, δεν μπορει να νοειται κατι σλαβικο και εν πασει περιπτωσει ξενο προς την ελληνικη κουλτουρα.
Η Μακεδονικη γλωσσα, ειναι η γλωσσα που μιλανε οι Ελληνες της Μακεδονιας. Δεν νοειται να χωριζεται η Ελληνικη απο την Μακεδονικη και να καταχωρειται η σλαβικη με την κυριλικη γραφη, γλωσσα, ως Μακεδονικη.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει δικαστης στην χωρα που δεν θα καλουσε τον εκδοτη να διορθωσει αμεσα τον τιτλο του Βιβλίου αφαιρωντας απο αυτον τον ορο "Μακεδονικη" ως κατι ξενο-αλλοτριο, προς την Ελληνικη. Ας το πουνε Σκοπιανο -Ελληνικο...
Υπαρχουν λοιποιν δικηγοροι;
Εγω σαν ιστορικος Βαλκανιολογος και γνωστης της γλωσσας των Σκοπιων , θα μπορουσαν να καταθεσω στοιχεια και δη απο τον δημιουργο αυτης της γλωσσας, Φυρομιανο Ακαδημαικο Μπλάζε Κονέσκι, που περιγραφει γλαφυρα το πως συνεληφθη η ιδεα χωριστης γλωσσας απο την βουλγαρικη, πως προωθηθηκε, πως καθιερωθηκε και βαφτιστηκε Μακεδονικη...
Ας ασχοληθουμε επιτελους με κατι ουσιαστικο κι ας αφησουμε τους παπατζηδες της πολιτικης σκηνης των Αθηνων, να ασχολουνται με τον Καραβελα...

Στέφανος Σωτηριου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ

Ανθελληνικοί χαιρετισμοί εκπροσώπου Ουράνιου Τόξου και Βαλλιανάτου σε Συνέδριο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.


ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Χαμός έγινε σήμερα στην Ακαδημίας και συγκεκριμένα στο νεοκλασικό που στεγάζεται η ένωση ανταποκριτών ξένου Τύπου. Εκεί δηλαδή που βρήκαν φιλοξενία οι πρακτορίσκοι της σκοπιανής προπαγάνδας για να παρουσιάσουν "μακεδονικό λεξικό"! Στην αίθουσα βρίσκονταν και ο Βαλλιανάτος, με τον... αρχηγό των Ιών, Τρίμη. Πολύ κλάμα πάντως έπεσε αργότερα όταν έκαναν την παρέμβασή τους παιδιά της Χρυσής Αυγής στην κατάπτυστη αυτή εκδήλωση, στην ίδια μάλιστα αίθουσα που είχε παρουσιάσει την επίσης κατάπτυστη και φτιαχτή έκθεσή της η "ανεξάρτητη" εμπειρογνώμων εκ Μπρονξ, Μακ Ντούγκαλ! Κατατρομοκρατήθηκαν οι παρευρισκόμενοι και μόνο που τους είδαν!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"!





ΣΤΟΧΟΣ

Είστε σίγουροι ότι τελικά αυτό που σκίστηκε ήταν Κοράνι;ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ..

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΚΟΥΡΔΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!