ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΣΕ... ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!

Μπορεί να είσαι λίγο διαφορετικούλης, λιγο ψαχμενούλης και καλώς στην δουλειά σου..Ίσως!! Άλλα ρε παλικάρι γιατί φοράς τέτοιο μπλουζάκι σε παιδική εκπομπή; Πόσο πάει το μεροκάματο της προπαγάνδας; Είναι κάποια δήλωση που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε να καταλάβουμε Σκαρμούτσο αυτή; Γιατί δεν βάζεις τον Βααλ στο σπιτάκι σου, άλλα θέλεις να τον χώσεις και σε άλλα σπιτάκια ρε μεγάλε; Τόσο πιστός..τόσο
προσκυνημένος πια;

katohika.gr

ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΙ!

Μετά την...ανακήρυξη της "ανεξάρτητης Κρήτης" σε εκπομπή μαγειρικής, το μακρύ χέρι της (εβραιο)αμερικανικής πρεσβείας στην Ελλάδα ξαναχτύπησε:


Ίσως μερικοί πουν ότι τα δύο αυτά περιστατικά είναι...τυχαία και "λάθη": Αλήθεια, μπορούν να μας εξηγήσουν γιατί ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ οι "δημοσιογράφοι" φαίνονται απόλυτα σίγουροι για τα όσο απίστευτα και προδοτικά λένε;

Ό,τι βρωμερό και να σχεδιάζουν, ένα είναι βέβαιο: ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

ΠΗΓΗ

Προπαγάνδα «Ανεξάρτητης Κρήτης» σε εκπομπή μαγειρικής [βίντεο]



ΠΗΓΗ

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 40% ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ!

Ασφυκτικές είναι οι πιέσεις της τρόικας η οποία έχει βάλει το μαχαίρι στο λαιμό της κυβέρνησης για να κλείσει η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση.
Τέσσερις ώρες διήρκεσε η συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, και του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη, με τους επικεφαλής της τρόικας.
Στη συνάντηση τέθηκαν οι απαιτήσεις των δανειστών για ριζικές ανατροπές στο εργασιακό καθεστώς (κατώτατος και 13ος- 14ος μισθός, επικουρικές συντάξεις, κλαδικές συμβάσεις, κ.λπ.), από τις οποίες θα προέλθει περαιτέρω μείωση του εισοδήματος μισθωτών και συνταξιούχων κατά 25%.
Έτσι, όπως ανέφερε το Μέγκα, οι τροϊκανοί ζητούν μειώσεις μισθών ακόμη και 40% μέσα στο 2012, καθώς πέρα από το 15% που έτσι κι αλλιώς θα χαθεί απαιτούν πρόσθετες περικοπές της τάξης του 25%.
Σύμφωνα με το Μέγκα, οι επικεφαλής της τρόικας έχουν ζητήσει ανοιχτά πλέον από την κυβέρνηση να νομοθετήσει και να δεσμεύσει τα τρία κόμματα που τη στηρίζουν πριν προχωρήσει το δάνειο που θα αποτρέψει τη χρεοκοπία της χώρας. Πληροφορίες αναφέρουν πως τα "αγκάθια" της διαπραγμάτευσης είναι:
*Η μείωση των κατώτερων μισθών η κατάργηση του 13ου & 14ου μισθού
*Η μείωση των επικουρικών συντάξεων
*Η αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις (κατάργηση της επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων μετά τη λήξη τους)
*Η διαδικασία στήριξης των τραπεζών & ο ρόλος του Δημοσίου στη διοίκησή τους

Για τα αποτελέσματα των συζητήσεων θα ενημερωθούν ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση, οι οποίοι και θα λάβουν τις τελικές αποφάσεις καθώς όπως φαίνεται ο φάκελος των εργασιακών παραμένει ανοιχτός και μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας συνάντησης και θα απασχολήσει τη νέα σύσκεψη του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, η οποία ενδέχεται να γίνει και το απόγευμα της Παρασκευής.

ΠΗΓΗ

Πέταξαν τον Μέγα Αλέξανδρο από τον Παπάγο – Χολαργό!


«Θίχτηκαν» τα «δημοκρατικά» αισθήματα των αριστεριστών

Από τον Μάκη Βραχιολίδη (Ανεξάρτητος Παρατηρητής)

Η πρωτοβουλία 250 κατοίκων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού να ανεγερθεί το υπό κατασκευήν άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε πλατεία της πόλης, ζητώντας παράλληλα τη μετονομασία της οδού «17 Νοεμβρίου» που θα φιλοξενήσει το γλυπτό, σε «Μεγάλου Αλεξάνδρου», τορπιλίστηκε από φανατικούς αριστεριστές, οι οποίοι με απειλές, ακόμη και σε βάρος του Δημάρχου, ανάγκασαν την απόσυρση της πρότασης!!!

Να υπογραμμιστεί ότι σε ολόκληρη την Αττική δεν υπάρχει ούτε ένα άγαλμα αφιερωμένο στον Μέγα-Αλέξανδρο!

Η πρωτοβουλία 250 κατοίκων οι οποίοι ενυπογράφως αιτήθηκαν τη συζήτηση της πρότασής τους από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Παπάγου-Χολαργού, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ενορχηστρωμένη σφοδρή αντίδραση αριστεριστικών φασιστικών στοιχείων, οι οποίοι αφού συγκεντρώθηκαν σε café της περιοχής, εξέδωσαν απειλητικά μηνύματα που στρέφονταν ευθέως κατά της δημοκρατίας και των θεσμών της. Ανάμεσα στα όσα απειλητικά εκτόξευσαν, ήταν: "Κανένας δήμαρχος, κανένας άρχοντας δε θα ορίσει την αλλαγή ονόματος της κεντρικής οδού εισόδου στο Χολαργό… ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.."

Λίγες ημέρες πριν, γνωστός ιστότοπος που κινείται επίσης σε «αριστεριστικό» χώρο, αναρτούσε απειλητικού περιεχομένου μηνύματα, όπως το ακόλουθο: «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Η 17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΣΑΝ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ...».

Μετά από αυτή την απαράδεκτη εξέλιξη, ο δωροδότης του αγάλματος, αρχιτέκτονας Μπάμπης Στάϊκος, απέσυρε την χορηγία του γλυπτού, εκφράζοντας την απογοήτευσή του, διότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος θα δίχαζε, αντί να ενώνει τους πολίτες!

Ο…εξοβελισμός του γλυπτού του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τις πόλεις Παπάγου-Χολαργού, έρχεται σε μια δύσκολη για τη χώρα συγκυρία, την ώρα δηλαδή που βάλλεται από εντόπιους και εξωτερικούς εχθρούς. Όταν μάλιστα, οι Σκοπιανοί αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες», κλέβοντας την ιστορία μας και τα ιερά σύμβολα της Μακεδονίας, όταν οι γείτονές μας έχουν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε κεντρική πλατεία των Σκοπίων, έχοντας ταυτόχρονα δώσει το όνομα του Μακεδόνα στρατηλάτη στο αεροδρόμιό τους, οι βίαιες αντιδράσεις ορισμένων φανατισμένων σε βάρος της τοποθέτησης του αγάλματος του Μέγα-Αλέξανδρου σε κεντρικό σημείο της πόλης του Χολαργού, δείχνει το επίπεδο κατάπτωσης στο οποίο έχει οδηγηθεί η ελληνική κοινωνία!

Οι 250 πολίτες, υπό το κράτος απειλών και προπηλακισμού (ένας πολίτης δέχθηκε επίθεση με κλωτσιές και γροθιές), υποχρεώθηκαν βιαίως να αποσύρουν την πρότασή τους για το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Απέστειλαν όμως επιστολή-καταπέλτη στο Δ.Σ. του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, όπου σημειώνουν μεταξύ των άλλων:

«Κύριε Πρόεδρε,

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η χώρα μας βρίσκεται στις εσχατιές της διεθνούς απαξίωσης και καταισχύνης, είναι επειδή κομμάτι του λαού μας, περιφρονεί την ιστορία, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό μας.

Όταν υπάρχουν πολίτες που υποστηρίζουν ότι προτιμούν να τοποθετήσουν γλάστρες αντί για το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν λένε ότι υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα από το να ασχολείσαι με τον Μέγα-Αλέξανδρο, τότε μένεις άναυδος μπροστά στο όνειδος, το οποίο όμως, ερμηνεύει και τους λόγους για τους οποίους οδηγηθήκαμε στη σημερινή ανυποληψία. Η Ελλάς, εάν έχει να επιδείξει δυο-τρία «όπλα» στην πορεία της, από τα βάθη των αιώνων έως και τις μέρες μας, αυτά είναι, ο πολιτισμός, η Γλώσσα και η Ιστορία της. Ακόμη και για την οικονομική της ανάταση, αυτά τα τρία όπλα επιστρατεύει.

Όταν όμως ο Μέγας Αλέξανδρος και το υπό διαμόρφωση άγαλμά του αντιμετωπίζονται με τόση απαξία, δημιουργώντας ταυτόχρονα διχασμό στην κοινωνία, τότε εξηγείς πώς και γιατί άλλοι λαοί σαν τους Σκοπιανούς ή τους Τούρκους, οικειοποιούνται την ιστορία και τον πολιτισμό μας.

Όταν εμείς οι Έλληνες, αδιαφορούμε και περιφρονούμε τον Μέγα-Αλέξανδρο για τον οποίο δεν υπάρχει ούτε ένα άγαλμα προς τιμήν του σε όλη την Αττική, ας μην διερωτώμεθα γιατί εμφανίζονται γείτονες λαοί που οικειοποιούνται με πάθος και τον Μέγα-Αλέξανδρο και την ιστορία που έγραψε. Ας μείνουμε λοιπόν εμείς με τις… γλάστρες και ας αφήσουμε τους Σκοπιανούς να αφιερώνουν στον Μέγα Στρατηλάτη αγάλματα και αεροδρόμια, και να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες! Άραγε αυτό μας αξίζει;»

Συνεχίζοντας την επιστολή-καταπέλτη, οι 250 ευπατρίδες πολίτες, αναφέρουν:

«Επειδή πιστεύουμε ότι η Ιστορία, η Παράδοση, ο Πολιτισμός μας, είναι τα αναγκαία υλικά που αναπτερώνουν το ηθικό, τη φιλοπατρία και την εθνική υπερηφάνεια, αρετές που επιδιώκουν πάση θυσία να καταρρακώσουν οι εχθροί μας, προτείναμε την μετονομασία της οδού «17 Νοέμβρη» σε «Μεγάλου Αλεξάνδρου», με ταυτόχρονη τοποθέτηση του υπό κατασκευή αγάλματός του, στο τέρμα της οδού. Ο επιφανέστερος των Ελλήνων, ύστερα μάλιστα και από σχετική πολύμηνη σε διάρκεια ψηφοφορία, που διοργάνωσε ο ΣΚΑΙ, θα άξιζε προς τιμήν του, να τού αφιερωθεί μία μεγάλη οδός, το δε άγαλμά του να τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση. Μετά τον Περικλή το δημιουργό της Δημοκρατίας, στον οποίο αφιερώθηκε ο ομώνυμος δρόμος του Χολαργού, ως καταλληλότερη οδός, αντάξια του ονόματός του Έλληνα στρατηλάτη, κρίθηκε η οδός «17 Νοέμβρη», το δε τέρμα της, το προσφορότερο σημείο για την ανέγερση του αγάλματός του.

Όσοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν απειλώντας κιόλας, στο άκουσμα και μόνον της πρότασης, είναι βέβαιον ότι κινήθηκαν από ελατήρια στενά κομματικά, γνωστής αριστερής απόχρωσης, αλλά πάντως καθόλου εθνικά. Αντιθέτως, η πρωτοβουλία των 250 κατοίκων, είχε αποκλειστικά εθνικό χαρακτήρα, αφού ο Μέγας Αλέξανδρος και η ακτινοβολούσα στους αιώνες ιστορία του, αποτελούν παγκόσμιο σύμβολο που κοσμεί την Ελλάδα. Σε καιρούς χαλεπούς σαν τους σημερινούς, που το ηθικό των Ελλήνων κάμπτεται από δωσίλογους πολιτικούς ταγούς και από εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, οι οποίοι θέλουν να αρπάξουν τη χώρα μας και τον πλούτο της, ο Μέγας Αλέξανδρος αποτελεί το σύμβολο ανδρείας, φιλοπατρίας και πολιτισμού, στο οποίο προστρέχουμε για να αντλήσουμε σθένος και πυγμή. Αρετές δηλαδή που επιδιώκουν να αποδομήσουν εντόπιοι και ξένοι εχθροί.

Όσοι δε, περιφρονούν με τέτοιο χυδαίο τρόπο τον Μέγα Αλέξανδρο, τούς καλούμε να θυμηθούν τον, αριστερής ιδεολογίας κομμαντάντε Μάρκος, επικεφαλής των επαναστατών Ζαπατίστας, ο οποίος είπε: «Μέσα από την ιστορία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις των Ίνκας, θα αντισταθούμε στους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές». Τέλος, προτείνουμε σε όσους, αρνούνται λυσσαλέα την πρόταση μετωνομασίας της οδού «17 Νοέμβρη» σε «Μεγάλου Αλεξάνδρου», προτάσσοντας το επιχείρημα ότι η «17 Νοέμβρη έχει ιστορία σαν δρόμος και σαν ημερομηνία», να κάνουν ένα γκάλοπ στο εξωτερικό. Ας ρωτήσουν λοιπόν τους ξένους τι γνωρίζουν για την «17 Νοέμβρη» και τι για τον «Μέγα-Αλέξανδρο»; Είναι βέβαιον ότι οι περισσότεροι θα συνδέουν την «17 Νοέμβρη» με την τρομοκρατική οργάνωση παρά με την επέτειο, ενώ για τον Μέγα-Αλέξανδρο, σχεδόν όλοι έχουν να που κάτι. Γιατί είναι ο Έλληνας που ακόμη μνημονεύουν και διδάσκονται σε σχολεία του εξωτερικού! Εδώ όμως στον Παπάγο-Χολαργό, αντί να αποτελεί σύμβολο ενότητας, προκάλεσε λυσσαλέες αντιδράσεις και δίχασε! Ντροπή μας.

Γι’ αυτό τον λόγο, Κύριε Πρόεδρε, παρακαλώντας σας να αναγνώσετε την παρούσα επιστολή στο Δ.Σ. καθιστούμε γνωστό ότι αποσύρουμε την πρωτοβουλία των 250 πολιτών».

Εάν όλοι αυτοί οι φανατισμένοι αριστεριστές, που εναντιώθηκαν με τόση σφοδρότητα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εμποδίζοντας ακόμη και τη διεξαγωγή συζήτησης του θέματος στα δημοτικά συμβούλια, εάν αυτοί λοιπόν επιτίθεντο με την ίδια σφοδρότητα στα βάρβαρα μέτρα που επιβάλλει η τρόϊκα, τότε τα αποτελέσματα για την χώρα μας ίσως ήταν ευεργετικά! Δυστυχώς όμως αποφάσισαν να εναντιωθούν στον Μέγα Αλέξανδρο και την ίδια ώρα να σταθούν στις ουρές για να πληρώσουν τα χαράτσια που επιβάλει η Μέρκελ και ο Πωλ Τόμσεν!

Πηγή

«...δέν θά προφθάσουν...» εξοργιστείτε αλλά μην καταθλίβεσθε

Ζούμε έναν υψηλό καθαρτήριο πυρετό.

Πονάει το σώμα αλλά πρέπει να ανεβεί η θερμοκρασία, για να εξοντωθούν - μετά από 190 χρόνια! - οι (υ)ιοί που κατέστραψαν στην χώρα...

ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΩΘΟΥΝ!

ΠΗΓΗ

Καταδίκη για την σαϊεντολογία στην Γαλλία - Θεωρείται οργανωμένη συμμορία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNe3D_TgOQrxcbS42EiIyel9iRgtm0uTF2c5n_mZ5gweH2JWExLTknWfYBc930EfT2RP1PRcg3LINXiXksoDkSPxD0YWEfOm0Qh4xCl5HpxSzoktZiJft1kX0g4dqFV-wEHVwkTB_TLH4/s1600/andreas_loverdos.jpg

Καταδίκη για την σαϊεντολογία στην Γαλλία - Θεωρείται οργανωμένη συμμορία

Στην ορθόδοξη Ελλάδα αλωνίζουν... (εδώ και εδώ) και απειλούν και με μακελειό...

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΒΟΜΒΙΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtGEOsBe1iX0m8yYhCKuN9zRUvPY2zZD_9pZZDuwBPcb9t0_d5itdgg-_HCNlExx616Zq4iUn6F1uZH9vBk1A7xgaYNdOj0hYq8i5V8aXkVEZ3-21GlcwQqI-NRhGQ0BhVIiTsuzLTVkBn/s1600/FotiaBouli.jpg

Από πολύ έγκυρη πηγή μάθαμε :

πριν δύο εβδομάδες συνελήφθησαν στην Βουλή δύο άνεργοι πολίτες με ωρολογιακή βόμβα μικρής ισχύος και βόμβα μολότωφ!

Αφού πέρασαν την πύλη του κτηρίου συνελήφθησαν στο επόμενο εσωτερικό έλεγχο.

Ήταν απόγευμα και συνεδρίαζε η Βουλή εκείνη την ώρα.

Πριν δύο εβδομάδες δεν άρχισαν και οι δηλώσεις μετανοίας όσων ψηφίσανε το Μνημόνιο το οποίο θα ήταν και ευλογία για τον τόπο;

ΠΗΓΗ

ΠΑΜΕ : ΑΝΟΗΤΟΙ ή ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ; [βίντεο]









ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΡΕ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ"!



ΑΝΟΗΤΟΙ ή ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ;


Αντιδράσεις του για πρώτη φορά ακαπέλωτου κομματικά λαού προστρέχει να τις καπελώσει το ΠΑΜΕ...

Ας τους στείλλουμε από εκεί που ήρθανε γιατί αποτελούν αποτρεπτικό στοιχείο για την μαζικοποίηση των αγώνων από ανθρώπους που δεν γουστάρουν σφυροδρέπανο...

ΑΝΟΗΤΟΙ ή ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ;

ΠΗΓΗ

Ιράν: Εις θάνατο οι οικονομικά διεφθαρμένοι!

ImageΤο Ιράν παλεύει να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει όπως και τη συνεχιζόμενη ανεπίσημη υποτίμηση του εθνικού του νομίσματος εξαιτίας των κυρώσεων που του έχουν επιβληθεί από τη διεθνή κοινότητα. Το εθνικό νόμισμα της χώρας το rial αποτιμάται επίσημα στα 12.260 προς 1 δολάριο στη μαύρη αγορά όμως η πραγματική του αξία βρίσκεται στα 18.800 rial προς ένα δολάριο.

Η ισοτιμία του 12.260:1 καθορίστηκε μόλις στις 25 Ιανουαρίου καθώς η ιρανική κυβέρνηση και σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τη μαύρη αγορά υποτίμησε το νόμισμα από την προηγούμενη ισοτιμία η οποία ήταν στο 11.500:1. Παρά και αυτές τις προσπάθειες όμως το πρόβλημα δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεται αναγκάζοντας την κυβέρνηση να θεσμοθετήσει την ποινή του θανάτου για όλους τους κερδοσκόπους. Ο ανώτατος δικαστικός του Ιράν Ayatollah Sadegh Amoli Larijani δήλωσε σχετικά: «Ανάλογα με τοη σπουδαιότητα του εγκλήματός τους κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίζουν και την ποινή του θανάτου».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Έκοψαν υπογείως με μείωση μισθών τον 13ο και 14ο μισθό!

ImageΟνομαστικά μένει ο 13ος και 14ος μισθός, αλλά κόβονται οι μισθοί σε επίπεδο τέτοιο που ισοδυναμεί με τον 13ο και 14ο μισθό. Πρακτικά, επί τη βάσει ετήσιου εισοδήματος, οι απώλειες είναι σχεδόν οι ίδιες όπως αν έκοβαν τους δύο μισθούς-δώρα!
.
Σε αυτό καταλήγουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για την αναδιάρθρωση του χρέους και την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και αυτό θα ανακοινώσει ο Λουκάς Παπαδήμος στους πολιτικούς αρχηγούς την Παρασκευή. Οι κατώτατοι μισθοί της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας θα επανακαθοριστούν στα 650 ευρώ, δηλαδή θα μειωθούν κατά 100 ευρώ το μήνα και θα καταργηθεί κάθε διάταξη που σήμερα καθιστά ισχυρότερες τις κλαδικές συμβάσεις έναντι των επιχειρησιακών.

Επίσης το μόνο που επιτεύχθηκε για τους ιδιώτες-φυσικά πρόσωπα κατόχους ομολόγων είναι να γλιτώσουν το κούρεμα μέχρι του ποσού των 100.000 ευρώ.
Το όριο αυτό αποτελεί και το όριο εγγύησης των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες για κάθε φυσικό πρόσωπο και για κάθε λογαριασμό ξεχωριστά. Όσον αφορά κοινούς λογαριασμούς που έχουν ανοιχθεί στο όνομα δύο ή περισσότερων προσώπων, το τμήμα που αναλογεί σε κάθε καταθέτη θεωρείται χωριστή κατάθεση και καλύπτεται μέχρι το όριο των 100.000 ευρώ.

Εφ΄ όσον κάποιος ιδιώτης έχει τοποθετήσει μεγαλύτερο ποσό σε κρατικά ομόλογα (π.χ. 200.000 ευρώ) τότε θα είναι εγγυημένο το ποσό μέχρι 100.000 ευρώ κατά 100% στη λήξη του ενώ για το επιπλέον ποσό θα υποστεί "κούρεμα".Το πώς και πόσο θα καθοριστεί νομοθετικά.

Κατά τους επίσημους υπολογισμούς το ποσό που έχει τοποθετηθεί σε κρατικά χαρτιά από φυσικά πρόσωπα κυμαίνεται από 2 - 2,5 δισ. ευρώ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Απαγωγή Ελληνοκυπρίων από Τούρκους κομμάντο - Ένταση και ανησυχία στη Λευκωσία

Τούρκοι κομμάντο (και όχι Τουρκοκύπριοι αστυνομικοί όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν) απήγαγαν δύο Ελληνοκύπριους στη νεκρή ζώνη, στην περιοχή Πέργαμος, κοντά στη Δερύνεια. Οι δύο πολίτες, ηλικίας 42 και 33 ετών, είχαν πάει εχθές το μεσημέρι για να μαζέψουν άγρια σπαράγγια και από τότε αγνοείτο η τύχη τους.

Ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο οχήματα με Τούρκους στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων, τους ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων και τους έσυραν στην κατεχόμενη Λευκωσία, όπου κρατούνται μέχρι τώρα.

Έχει κινητοποιηθεί τόσο η Εθνοφυλακή και η Αστυνομία, ενώ ειδοποιήθηκε και η δύναμη των Ηνωμένων Εθνών. Στην Λευκωσία προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, καθώς θεωρούν ότι η κίνηση έχει να κάνει με την στρατηγικής σημασίας συμφωνία μεταξύ της Κύπρου και του Ισραήλ για την οριοθέτηση των περιοχών Έρευνας και Διάσωσης στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ των δύο κρατών, όπου πρακτικά μοιράζεται η νοτιοανατολική Μεσόγειος μεταξύ των δύο χωρών. Κάτι που έχει ανοχλήσει σφόδρα την Άγκυρα που είχε προειδοποιήσει ότι θα αντιδράσει.

Η συμφωνία αυτή αποτελεί ένα ακόμα ράπισμα στην Τουρκία και στο ψευδοκράτος δεδομένου ότι η τουρκική διπλωματία προσπαθεί με κάθε μέσο ακόμα και με την αποστολή ναυτικών δυνάμεων στην περιοχή να αμφισβητήσει τη δυνατότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να παρέχει υπηρεσίες SAR σε όλη την περιοχή ευθύνη της στο FIR Λευκωσίας.

Το κείμενο της συμφωνίας αναμένεται να υπογραφεί κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπεντζιαμιν Νετανιάχου στην Κύπρο την πρώτη που Ισραηλινός πρωθυπουργός πραγματοποιεί εντός του μήνα.

Πρόκειται για το επιστέγασμα της στρατηγικής συνεργασίας των δύο κρατών για την θωράκιση των ενεργειακών επενδύσεων κοινού ενδιαφέροντος που πραγματοποιούνται στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου.

Από την Δευτέρα είχαν παρατηρηθεί στην τουρκοκρατούμενη περιοχή της Λευκωσίας κινήσεις και μεταφορές στρατευμάτων από τα βόρεια του νησιού, ενώ γενικά οι πρόσβαση στις τουρκοκρατούμενες περιοχές είχε δυσκολέψει. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη αρμάδα πέρασε τα στενά του Χορμούζ - Συναγερμός στο Ιράν (φωτό)

Με μία αιφνιδιαστική κίνηση πριν λίγες ώρες μία τεράστια δυτική αρμάδα με "κορμό" το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln (CVN-72) πέρασε από τα από τα Στενά του Χορμούζ παρακολουθούμενη από τα ιρανικά ραντάρ.

Συνολικά έξι πλοία μαζί με το αεροπλανόφόρο, τρία αμερικανικά, ένα βρετανικό και ένα γαλλικό, αλλά και δύο αμερικανικά πυρηνικά υποβρύχια που περιπολούσαν στην περιοχή, υπό την επιτήρηση ενός Ε-2C Hawkeye και έξι μαχητικών F/A-18E/F που περιπολούσαν πάνω από την αρμάδα, πέρασαν τα στενά.

Οι Ιρανοί επιχείρησαν να "απειλήσουν" "ανάβοντας τα ραντάρ των επάκτιων πυροβολαρχιών πυραύλων, αλλά έμειναν μέχρι εκεί.

Αυτή την στιγμή η αρμάδα βρίσκεται εντός του Κόλπου και ήδη καταδείχθηκε ότι το Ιράν ήταν αδύνατο να εμποδίσει μιά τέτοια εξέλιξη, έστω και αν απειλεί σε δεύτερο χρόνο την ναρκοθέτηση των στενών.

Ιρανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι "Πρόκειται για μεγάλη πρόκληση που δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη. Οι ξένοι δεν έχουν θέση μέσα στον Περσικό Κόλπο", αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουν πολύ για να τους διώξουν. Ταυτοχρόνως τέθηκαν σε κατάσταση ύψιστους συναγερμού οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν.

Τα έξι σκάφη έχουν πολλαπλάσια αεροπορική και ναυτική ισχύ από το σύνολο της ιρανικής Αεροπορίας και του Ναυτικού...

Τα έξι πολεμικά πλοία που εκτέλεσαν τη διέλευση από τα Στενά του Χορμούζ, ήταν τα ακόλουθα:

-USS Abraham Lincoln (CVN-72) πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο κλάσης Nimitz

-USS Sterett (DDG-104) and USS Russell (DDG-59) δύο αντιτορπιλικά κλάσεως Arleigh Burke.

- USS Cape St. George (CG-71), καταδρομικό κλάσης Ticonderoga.

- HMS Argyll (F231) φρεγάτα Type 23 κλάσης «Duke».

- La Motte-Picquet (D645), γαλλικό αντιτορπιλικό (φρεγάτα για τους Γάλλους) κλάσης «Georges Leygues».

Iδού ορισμένες φωτογραφίες από το πέρασμα που διέρρευσαν από τους Γάλλους:

<

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΡΟΣ.

Την ίδια στιγμή που οι γελοίοι του ΔΝΤ ζητούν “διαρθρωτικές αλλαγές” για να αποσαθρώσουν την κοινωνία, ο πρόεδρος της Ρωσίας συγκρούεται με τους συνεταίρους του τρόμου αφού πρώτα ρήμαξε τους ντόπιους ολιγάρχες – συνεργάτες του ΔΝΤ.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sibilla, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του George Soros, στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, του Στρως Καν κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ιταλικά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης εναντίον του «Τρομοκράτη Χρηματιστή George Soros»!

Πανικός στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα!

Αναλυτικά εδώ: Putin dichiara guerra a George Soros & Co. (Ο Πούτιν κηρύσσει πόλεμο στον George Soros & σια)

Διαβάστε πως είχε απαντήσει ο Πούτιν στο ΔΝΤ όταν ζητούσαν συνέχιση των “Μεταρρυθμίσεων’ και των “διαρθρωτικών αλλαγών” την ώρα που ο λαός του λιμοκτονούσε μετά την ηγεσία του Ρώσου Παπανδρέου, του Γιέλτσιν εδώ:

Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Πούτιν.

ΠΗΓΗ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Αρχικά μάθαμε για τα Αμερικανικά νομοσχέδια SOPA και PIPA και τελικά καταλάβαμε ότι αυτά με άλλη μορφή αφορούν κι εμάς με το όνομα ACTA. Τελικά, η Ελλάδα συναίνεσε και μαζί με πολλά ακόμα κράτη υπόγραψε την συμφωνία ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement). Η συμφωνια επιχειρεί να επιβάλει την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησία παγκοσμίως. Οι υπογραφές έπεσαν στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ιαπωνίας.
Παρόντες ήταν αντιπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και 22 ακόμα κράτη και η ACTA είναι πλέων γεγονός με σφραγίδες και επίσημες υπογραφές.
Όταν ανακοινώθηκε κι επίσημα το γεγονός άρχισαν οι αντιδράσεις από οργανωμένες ομάδες αλλά και από μεμονωμένους χρήστες.
Η πιο εντυπωσιακή ενέργεια είναι οι επιθέσεις από hackers σε sites ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.
Όσοι διαφωνούν με την συνθήκη ACTA επιμένουν ότι επιβάλει καθεστώς λογοκρισίας στο internet, ενώ με την συνθήκη φαίνεται ότι συμφωνούν όσοι διεκδικούν τα πνευματικά τους δικαιώματα που απορρέουν από νόμους και διεθνείς συνθήκες.
Οι χώρες της Ε.Ε. που υπέγραψαν μαζί με την Ελλάδα είναι:
Austria, Belgium, Bulgaria, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Hungary,
Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxemburg, Malta, Poland, Portugal, Romania, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom
Την συνθήκη την έχουν ήδη υπογράψει οι Αυστραλία, Καναδάς, Ιαπωνία, Νότιος Κορέα, Μαρόκο, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη και Η.Π.Α.
Την συνθήκη δεν υπέγραψαν η Γερμανία, η Ολλανδία, η Κύπρος, η Εσθονία και η Σλοβακία.

bankwars.gr

Προσαγωγές αστέγων μετά τη μήνυση Καμίνη

Στο τμήμα ομάδα αστέγων η οποία έκανε κατάληψη στο Πνευματικό Κέντρο. Τους έκανε μήνυση ο δήμος

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα.

Μια ομάδα αστέγων μαζί με αλληλέγγυους εισήλθαν στο καφενείο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων.

Τόνισαν πως ήταν μία συμβολική κίνηση, αλλά και πως χρειαζόταν να ζεσταθούν.

Ο υπάλληλος φύλακας του κτιρίου ενημέρωσε το δήμο της πόλης και τότε ο δήμαρχος, Γ. Καμίνης ζήτησε την άμεση απομάκρυνση των ανθρώπων από το χώρο.

Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις αλλά τελικά λίγο μετά τις έξι και μισή οι αστυνομικοί οι οποίοι είχαν φτάσει στο σημείο προσήγαγαν στο τμήμα περίπου 15 άτομα.

ΠΗΓΗ

Τι συνέβη με τους 10 τούρκους κομμάντος που αιχμαλώτισαν οι δύο Ελληνες οϋκάδες στην μικρή Ιμια;

Γιώργος Αδαλής για τους aegeantimes.gr

Σήμερα δεν θα προβούμε σε καμία απολύτως ανάλυση της ιστορικής υπόστασης εκείνης της μέρας! Εχουμε χρόνο να ασχοληθούμε αργότερα, μιας και τα γεγονότα των Ιμίων, απασχολούν σύσσωμη την ερευνητική ομάδα των AegeanTimes.gr

Απλά θα κάνουμε μια υπόθεση εργασίας και θα μπούμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε τον κ. Πάγκαλο, τον κ.Παπανδρέου, τον κ. Σημίτη κάποια πράγματα απλά!

Τα Ιμια ως γκρίζα ζώνη είχαν οριοθετηθεί από την εποχή του Σαμπαχατίν Τσακμάκογλου και δέθηκαν στο άρμα της Τουρκικής πολιτικής από το παρ ολίγο θύμα της 17Ν, τον τούρκο διπλωμάτη που έχει τώρα δικό του κόμμα στην γειτονική χώρα, Ντενίζ Μπουλούκμπασι!

Τα Ιμια όπως αποκαλύψαμε το 2001(!) δεν επιλέχτηκαν τυχαία! Όπως και κάθε «γκρίζα ζώνη στο Αιγαίο». Αποτελούν περιοχές όπου υπάρχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων!
Τότε μάλιστα είχαμε δημοσιεύσει κι ένα χάρτη, που έδειχνε ότι υπάρχει ένα μεγάλο
κοίτασμα στην περιοχή, που ξεκινά από την Μεγάλη Ιμια, κάνει ένα μεγάλο "S" και καταλήγει στην Γαύδο της Κρήτης!

Τα Ιμια επιλέχτηκαν για τον σκοπό αυτό. Να δηλώσει η Τουρκία διεκδίκηση των κοιτασμάτων και να παγώσει το ενδιαφέρον της Γαλλικής εταιρίας που τα εποφθαλμιούσε!
Μάλιστα ο τότε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, είχε φτάσει σε σημείο να δηλώσει ότι «η Γαύδος είναι Τουρκική»!!!

Και όλοι στην Ελλάδα «τρελάθηκαν» με την δήλωση αυτή!

Ολοι εκτός αυτών που γνώριζαν την τακτική της Τουρκίας που δεν ήταν άλλη παρά «η μείωση του ενδιαφέροντος εταιριών για εκμετάλλευση των κοιτασμάτων». Βλέπετε καμιά τέτοια εταιρία δεν έμπαινε τότε στον κόπο να ασχοληθεί με μια τέτοια επένδυση, που εμπεριείχε Εθνικές Διεκδικήσεις!

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η κρίση των Ιμίων ήταν μια επεκτατική προσπάθεια των Τούρκων Στρατηγών, ένας «τσαμπουκάς» και τίποτε παραπάνω!

Κανείς σήμερα δεν τολμά να πει, ότι:

Στην μεγάλη Ιμια, βρέθηκαν Ελληνες κομάντος.
Στην μικρή Ιμια δέκα τούρκοι κομάντος.

Το βράδυ, δύο (2) Ελληνες κομάντος, κολύμπησαν στην μικρή Ιμια και συνέλαβαν ΚΑΙ τους δέκα τούρκους κομάντος, αφήνοντάς τους με όσα ρούχα τους γέννησε η μάνα τους!
Κανένας δεν τολμά να πει ότι τους δύο Ελληνες κομάντος τους διέταξαν να αφήσουν τους τούρκους και να επιστρέψουν στις μονάδες τους! Αυτό το κομμάτι της υπόθεσης, δεν το ακουμπά κανείς!

Κι όλα αυτά, πριν πέσει (για πολλούς πριν ρίξουν) το ελικόπτερο με τα τρία παλληκάρια μας που βρήκαν τραγικό θάνατο!

Το σοβαρότερο ζήτημα όμως είναι, ότι μέσα στα επόμενα οκτώ χρόνια, όσοι τούρκοι είχαν «πατήσει» στην μικρή Ιμια και συνελήφθησαν από τους δύο Έλληνες οϋκάδες, είτε πέθαναν, είτε είχαν κάποιο τροχαίο είτε εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας!!! Πάντως σήμερα δεν ζει πλέον ούτε ένας από αυτούς!

Κι αυτό δεν απασχόλησε ποτέ την Ελληνική Δημοσιογραφία, γιατί «έτρεμαν» στην ιδέα μήπως χαρακτηριστούν ως Εθνικιστές!

Ποτέ μα ποτέ δεν τόλμησε να γράψει κανείς ή έστω να ψελλίσει ότι οι δέκα αυτοί τούρκοι κομάντος που κατατροπώθηκαν από δυο Ελληνόπουλα, ντρόπιασαν τον τουρκικό στρατό!

Κανείς δεν τόλμησε ποτέ να ρωτήσει: «είναι τυχαίοι όλοι αυτοί οι θάνατοι των τούρκων επίλεκτων στρατιωτών που πάτησαν την Ιμια, ή το μακρύ χέρι της Τουρκίας φρόντισε να κλείσει το στόμα και του τελευταίου μάρτυρα που υπέστη αυτή την υπέρτατη ξευτίλα από τους Ελληνες»;

Ετσι ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας που να παραδεχτεί κάποτε, ότι σαφώς και οι Ελληνες στρατιώτες, αν και σε πλεονεκτική θέση, εντούτοις, δέχτηκαν διαταγή να οπισθοχωρήσουν κι ας είχαν πιάσει αιχμαλώτους τους Τούρκους!

Προσωπικά, δεν θα επιχειρήσω να σας πείσω -σήμερα- παραθέτοντας στοιχεία και ντοκουμέντα της εποχής μιας και δεν γνωρίζω -ακόμη- τι συνέβη ΚΑΙ με τους δέκα τούρκους κομάντος καθώς και τις ακριβείς συνθήκες θανάτου τους!

Αυτό που ξέρω πολύ καλά, είναι ότι ουδέποτε Ελληνας δημοσιογράφος που είχε μπροστά του, κάποιον από τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης αυτής, (πολιτικούς και στρατιωτικούς) δεν τόλμησε να ρωτήσει έστω το παραμικρό από αυτά! Και εχτές όλη η Ελλάδα ξέχασε ότι ήταν η επέτειος των Ιμίων.

Κι εμένα αυτό με τρομάζει .

ΥΓ. Γι αυτό και μόνο γι αυτό, σύντομα θα δημοσιοποιήσουμε το πρώτο μέρος της μεγάλης έρευνας των AegeanTimes, για τα πετρέλαια της περιοχής και την κρίση των Ιμίων!

από το olympia
Ποσειδώνας

ΣΧΟΛΙΟ
Επειδή εμείς γνωρίζουμε τι απέγιναν οι Τούρκοι κομμάντος που κατέλαβαν την μικρή Ιμια διαβάστε παλιότερη ανάρτησή μας:

Δεν είμαστε όλοι κοιμισμένοι ή δειλοί σε αυτήν την χώρα. Που βρίσκονται οι Τούρκοι κομάντος που κατέλαβαν τα Ιμια το 1996 ;

ΠΗΓΗ

ΕΜΒΟΛΙΑ: ΕΝΟΧΟΣ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

Γράφει ο Κωνσταντίνος

Μετά από ένα μήνα από την δημοσίευση του αρθρου ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) και ενώ περίμενα μια τεκμηριωμένη απάντηση από τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ το μόνο που εισέπραξα ήταν μια ένοχη σιωπή. Αυτός είναι και ο τρόπος που αντιμετωπίζει το σύστημα την αλήθεια πάντα.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΙ
Σας είχα θέσει τρία ερωτήματα και δεν έχετε απαντήσει ακόμα:
Υπενθυμίζω τα ερωτήματα:

ΕΡΩΤΗΜΑ 1: Περιέχουν τα εμβόλια επικίνδυνα συστατικά που είναι υπεύθυνα για χρόνια αυτοάνοσα νοσήματα; Παραθέτω τις ουσίες μετά από ανάλυση 4 εμβολίων σε εργαστήριο.

α) ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές) – συνδέονται άμεσα με την νόσο Αλτσχάιμερ.

β) ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ- ανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στα νεφρά και το ήπαρ, και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες

γ) ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β – "αντιμυκητιασικό απολυμαντικό", προκαλεί βλάβες στο ουροποιητικό, τα έντερα και τις καρδιακές λειτουργίες

δ) ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά) – τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων

ε) ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ – "συντηρητικό & απολυμαντικό", είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού

στ) MSG – γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο

ζ) ΦΑΙΝΟΛΕΣ – ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής, προκαλεί βλάβες στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά και το αναπνευστικό

η) ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ "αντιψυκτικό"- αποδεδειγμένα έχουν ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες

θ) THYMEROSAL (Υδράργυρος) – Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί Αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.
Ο Αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67, ενώ στην πριν τα εμβόλια περίοδο ήταν 1 στα 20.000.

ι) Περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω ζωικούς ιστούς: χοιρινό αίμα, αίμα αλόγου, εγκέφαλο κουνελιού, νεφρά σκύλου, νεφρά πιθήκου, έμβρυα κότας, ορό μοσχαριού, ορό εμβρύου μοσχαριού, κ.λ.π

ΕΡΩΤΗΜΑ 2: Όταν εμβολιάζεται τους συνανθρώπους σας (παιδιά και ενήλικες) τους υποβάλλεται πρώτα σε αιματολογικές εξετάσεις ώστε να ξέρετε αν είναι άρρωστοι ή όχι ώστε να μειωθεί το ποσοστό των παρενεργειών;

ΕΡΩΤΗΜΑ 3: ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;

ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΟΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ή ΝΑ ΚΙΝΗΘΗΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΥΤΟ. ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΓΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ 4053 της 9/15 Ιουνίου 1960 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΠΤΕΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δείτε την αρχική ανάρτηση του Κωνσταντίνου ΕΔΩ
Δείτε προηγούμενη απάντηση του Κωνσταντίνου στους επικριτές της αρχικής ανάρτησης ΕΔΩ

Μια εξαιρετική ανάρτηση από τα Αττικά Νεα για το ίδιο θέμα ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ

Στο εδώλιο επί εσχάτη προδοσία - Στη Βουλή η δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ!

Διαβιβάζεται στη Βουλή άμεσα από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νίκο Παντελή, η δικογραφία για τις ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου για την του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 της χώρας προκειμένου να επιβληθούν νέα επαχθή οικονομικά μέτρα και να δικαιολογηθεί το Μνημόνιο, πιο γνωστή ως υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

Τη διαβίβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης στη Βουλή είχε ζητήσει ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, καθώς στην έρευνα που διενήργησε εντόπισε βαριές ποινικές ευθύνες στο πρόσωπο του τέως πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, του τέως υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και άλλων μελών του οικονομικού επιτελείου της τότε κυβέρνησης.

Η υπόθεση ανατέθηκε στον κ. Παντελή από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ιωάννη Τέντε, προκειμένου να την μελετήσει και να αποφανθεί εάν θα πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή ή αν θα έπρεπε να προηγηθούν ορισμένες ενέργειες, όπως είναι η εξέταση μαρτύρων κ.λπ.

Τελικά, ο κ. Παντελής -που είναι και ο φυσικός προϊστάμενος του κ. Πεπόνη- θα διαβιβάσει αύριο τη δικογραφία στη Βουλή, χωρίς να κάνει καμία ποινική αξιολόγηση, όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Σε ό,τι αφορά τα μη πολιτικά πρόσωπα, ο κ. Παντελής θα ζητήσει από τον κ. Πεπόνη να συνεχίσει την έρευνά του και πιο συγκεκρικριμένα να πάρει εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος μάλιστα είχε κληθεί ως ύποπτος, αλλά δεν κατέθεσε, κάτι που και ο ίδιος ζήτησε, με αναφορά του στον κ. Τέντε.

Oι εξελίξεις οδηγούν σε εξεταστική επιτροπή, η οποία θα αποφανθεί αν συντρέχουν λόγοι για σύσταση προανακριτικής η οποία έχει την αρμοδιότητα να παραπάμψει τους δύο πολιτικούς στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου κατηγορούμενους για συνέργεια και ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και συνεργασία με ξένες δυνάμεις με σκοπό νε τεθεί η χώρα υπό τον έλεγχό τους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΗΠΑ: Τα media απαξιούν να αναφέρουν την ετήσια πορεία χιλιάδων χριστιανών κατά των αμβλώσεων, με δυναμική φέτος την παρουσία Ορθοδόξων


LifeSiteNews.com / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Η ‘Πορεία για τη Ζωή’ (‘March for Life’) είναι μια ετήσια εκδήλωση – πορεία κατά των εκτρώσεων, που πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον, αλλά και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ, με αφορμή την επέτειο της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, την λεγόμενη ‘Roe v. Wade’ (1973), με την οποία νομιμοποιήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες οι αμβλώσεις. Η 38η ετήσια Πορεία για την Ζωή έγινε την Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011. Κάθε χρόνο συμμετέχουν πάνω από 250.000 άτομα. Το 2011 υπολογίζεται ότι ήταν 400.000.

Τα media, όπως κάνουν συνήθως, αποφεύγουν να κάνουν κάποια αναφορά στην Πορεία ή όταν κάνουν προσπαθούν να την παρουσιάσουν με αρνητικά χρώματα (π.χ. φωτογραφία με κάποια καλόγρια που φωνάζει σε κάποιον «αντι-διαδηλωτή» κλπ).

Έτσι π.χ. στις 21 του Ιανουαρίου, στο Ντάλας, στην Πορεία συμμετείχαν αρκετές χιλιάδες άνθρωποι. Το μισό κέντρο της πόλης έκλεισε. Τριάντα τρεις αστυνομικοί και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας ήταν η επίσημη συνοδεία. Κατ’ εκτίμηση υπήρχαν 8.000 άτομα. Όμως η τοπική εφημερίδα, η εφημερίδα Dallas Morning News, δεν κάλυψε το γεγονός. Ούτε μια φωτογραφία. Ούτε καν μια λέξη. (Σχ. ΚΟ: Εάν δέκα ομοφυλόφιλοι «ακτιβιστές» φιλιόντουσαν μπροστά από κάποια εκκλησία (“kiss in”), η «είδηση» θα είχε καταγραφεί και θα είχε γίνει πλήρες ρεπορτάζ).

Στην Πορεία της Δυτικής Ακτής υπήρχαν 50.000 άτομα που και αυτά αγνοήθηκαν από τα τοπικά media.

Στην Ουάσιγκτον, το πλήθος υπολογίστηκε ότι αριθμούσε μεταξύ 100.000 έως και 400.000 άτομα. Οι New York Times «σνομπάρισαν» και δεν έκαναν καμία αναφορά. Έκαναν, όμως, αναφορά στην ενότητα “Happenings in Washington” την επίσκεψη στο Λευκό Οίκο των πρωταθλητών του NHL Stanley Cup (χόκεϋ επί πάγου) και την υπογραφή μιας περιβαλλοντικής συμφωνίας συνεργασίας με τον πρέσβη της Νότιας Κορέας.

Σύμπτωση; Οι γνωστοί μας "καλοί δημοσιογράφοι" θέλουν να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει ότι ίσως μισό εκατομμύριο ή και περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι που βγαίνουν στους δρόμους κάθε χρόνο για να διαδηλώσουν κατά των αμβλώσεων και υπέρ της ζωής δεν είναι άξιοι αναφοράς.

Φέτος, στην θρησκευτική αυτή εκδήλωση στην οποία συχνά συμμετέχουν μαζικά Ρωμαιοκαθολικοί, τα μέλη της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας συμμετείχαν με μια παρουσία πιο δυνατή από ποτέ. Για πρώτη φορά, άνοιξε με προσευχή την εκδήλωση μπροστά από το Ανώτατο Δικαστήριο, ο Σεβασμιότατος Ιωνάς (Paffhausen), Μητροπολίτης Πάσης Αμερικής και Καναδά για την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αμερική (OCA), καθώς και οι Ρωμαιοκαθολικοί ιεράρχες Καρδινάλιος Daniel DiNardo και Καρδινάλιος Timothy Dolan.

"Είμαστε μιας καρδιάς και ενός σκοπού", είπε καθώς έψελνε μια λιτανεία υπέρ της ζωής μπροστά από εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές.

Ο Μητροπολίτης ήταν ενωμένος μαζί με διάφορους αδελφούς του επισκόπους, συμπεριλαμβανομένων του Σεβ. Μελχισεδέκ του Πίτσμπουργκ, του Σεβ. Matthias του Σικάγο, και του Σεβ. Μιχαήλ της Νέας Υόρκης. Υπήρξαν τουλάχιστον 15 ιερείς μαζί του. Αρκετοί μεμονωμένοι εκπρόσωποι της Καρπαθο-Ρωσικής Ορθόδοξης, της Ελληνικής Ορθόδοξης, και της Αντιοχειανής Ορθόδοξης Εκκλησίας συμμετείχαν επίσης.

Ο π. Chad Hatfield, πρύτανης της Ορθόδοξης Θεολογικής Σχολής του Αγίου Βλαδίμηρου στο Syosset της Νέας Υόρκης, υπολόγισε ότι πάνω από 100 Ορθόδοξοι Χριστιανοί είχαν έρθει με την ομάδα του. Από το Σεμινάριο του Αγίου Τύχωνα στην Πενσυλβάνια είχαν έρθει επίσης οι μαθητές για να συμμετάσχουν στη δημόσια εκδήλωση.

"Το έθνος πρέπει να σέβεται τη ζωή από τη σύλληψη μέχρι τη στιγμή που το άτομο αφήνει φυσικά την τελευταία του πνοή," είπε ο Μητροπολίτης Ιωνάς στο LifeSiteNews.com. Η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία, το δεύτερο μεγαλύτερο χριστιανικό δόγμα του κόσμου, διδάσκει δογματικά ότι η ζωή αρχίζει κατά τη σύλληψη και ότι η έκτρωση είναι μια σοβαρή αμαρτία.

Είπε ότι οι πιστοί θα πρέπει να θυμούνται ότι σε περίπτωση που κατά την διάρκεια του έτους κάποιες γυναίκες έκαναν έκτρωση, η συγχώρεση και η θεραπεία υπάρχει στη διάθεσή τους. Θα πρέπει να στηρίζουν διακονίες που φροντίζουν για έγκυες γυναίκες, για παράδειγμα, χρηματοδοτώντας κέντρα εγκυμοσύνης κρίσης. Αυτό είναι το είδος της διακονίας που θα θέσει τέρμα στην έκτρωση σε αυτό το έθνος», είπε.

Ανέθεσε σε ενορίτες της OCA να φέρουν προσευχές για το τέλος της έκτρωσης, ενώ την Κυριακή της 22ης Ιανουαρίου, η OCA την έχει ανακηρύξει σε «Κυριακή της Ιερότητας της ανθρώπινης ζωής».

Ο π. Chad Hatfield είπε στο LifeSiteNews.com "ελπίζω το επόμενο έτος να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή και από άλλες Ορθόδοξες χώρες και ιδιαίτερα και από άλλους επισκόπους».

Μερικές εκκλησίες αρνήθηκαν να συμμετάσχουν με το αιτιολογικό ότι «Η Πορεία για τη Ζωή» είναι ένα πολιτικό γεγονός. Αλλά Ορθόδοξοι Χριστιανοί είπαν στο LifeSiteNews ότι η Πορεία «δεν είναι πολιτική, είναι μια απόδειξη για την θρησκευτική πίστη μας. Τα ίδια πράγματα που λέμε στους Δημοκρατικούς τα λέμε και στους Ρεπουμπλικάνους».

Η Ανατολική Εκκλησία έχει δραστηριοποιηθεί στην υλοποίηση προγραμμάτων στο κίνημα υπέρ της ζωής εδώ και δεκαετίες. Ο πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Kowalczyk, συν-ιδρυτής της Ορθόδοξης Παρουσίας στην Πορεία για τη Ζωή, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «Για πάνω από 25 χρόνια, Ορθόδοξοι Χριστιανοί από όλη τη χώρα συγκεντρώνονται στην πρωτεύουσα του έθνους για να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους για τα εκατομμύρια των παιδιών τα οποία αποβάλλονται μετά την περίφημη δικαστική απόφαση Roe v. Wade». Αυτό το Κίνημα της Πορείας για τη Ζωή έχει ενώσει πολλούς Χριστιανούς όλων των δογμάτων πάνω στην αρχή, αυτού που ο Άγιος Γρηγόριος Νύσσης λέει,
«Η ζωή ξεκινά από τη σύλληψη».

Ο Μητροπολίτης Ιωνάς είπε ότι πιστεύει ότι ο ακτιβισμός υπέρ της ζωής και η προάσπιση του πολιτισμού της ζωής θα γίνεται ολοένα και πιο πολύ ένα όχημα για πρακτική συνεργασία με άλλους Χριστιανούς. Ο π. Kowalczyk, δήλωσε, "Η Ορθόδοξη παρουσία σε αυτή την Πορεία έχει εμπνεύσει άλλους Χριστιανούς να δουν ότι η Ορθοδοξία δεν είναι απλώς μια εθνική ταυτότητα, αλλά μια Εκκλησία με ηθική διδασκαλία."

Μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας έλαβαν μέρος σε εκδηλώσεις υπέρ της ζωής και εκτός της αμερικάνικης πρωτεύουσας. Στην Πορεία για την Ζωή της Δυτικής Ακτής, ο π. Άρης Metrakos, πρωτοπρεσβύτερος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αγίας Τριάδος του Σαν Φρανσίσκο, έδωσε τον εναρκτήριο λόγο για την εκδήλωση. «Η έκτρωση έχει τεμαχίσει τον ηθικό ιστό της κοινωνίας μας, ενθαρρύνοντας την ασυδοσία, εξαλείφοντας την έννοια της προσωπικής ευθύνης και της λογοδοσίας, και κάνοντας τον εγωισμό νόμιμο δικαίωμα», είπε. "Είναι παρωδία της τιμής των ανδρών και της ευγένειας του ιατρικού επαγγέλματος, εκθέτοντας την υποκρισία και τον καιροσκοπισμό της πλειοψηφίας της πολιτικής τάξης."



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΠΟΥΤΙΝ - ΣΑΜΑΡΑΣ - ΤΖΕΦΡΥ: ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ...ΔΙΑΦΟΡΕΣ!

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια: Όσοι ξέρουν τι εστί η περίφημη "γλώσσα του σώματος", καταλαβαίνουν πάρα πολλά!

Και για να μην ξεχνιόμαστε:


ΠΗΓΗ

ΡΕΚΟΡ! ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΕΨΑΝ 350 ΚΙΛΑ ΕΛΙΕΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ!

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης στον Άγιο Βλάσιο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου, δύο άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 18 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.


Ειδικότερα, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν να αφαιρούν από ελαιώνα 33χρονης στην περιοχή Λιόσια του Αγίου Βλασίου, 200 κιλά ελαιοκάρπου και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των δύο συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν άλλα 150 κιλά ελαιοκάρπου, τα οποία οι δύο δράστες είχαν αφαιρέσει δύο μέρες πριν, από τον ελαιώνα της παθούσας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ τα 350 κιλά ελαιοκάρπου αποδόθηκαν στην 33χρονη. zougla.gr

ΠΗΓΗ

Τετάρτη στη Βουλή η δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ - Αποφασίστηκε η διαβίβασή της

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νικόλαος Παντελής, θα διαβιβάσει αύριο στη Βουλή τη δικογραφία για την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ), την οποία χειριζόταν ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πεπόνης είχε ζητήσει από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, να διαβιβαστεί στη Βουλή η δικογραφία για τη λεγόμενη διόγκωση του ελλείμματος το 2009, καθώς προέκυψε εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

Ο κ. Τέντες ανέθεσε στον κ. Παντελή, ο οποίος είναι επόπτης του οικονομικού εισαγγελέα Πεπόνη, να μελετήσει την υπόθεση και εν συνεχεία να αποφανθεί εάν έπρεπε να διαβιβαστεί άμεσα στη Βουλή η δικογραφία ή έπρεπε να προηγηθούν ορισμένες ενέργειες, όπως είναι η εξέταση μαρτύρων κ.λπ.

Ο κ. Παντελής θα διαβιβάσει αύριο τη δικογραφία στη Βουλή ως προς τα πολιτικά πρόσωπα, χωρίς να κάνει καμία ποινική αξιολόγηση, όπως απαιτεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Παράλληλα, ο αντεισαγγελέας του ΑΠ, ως προς τα μη πολιτικά πρόσωπα, θα ζητήσει από τον κ. Πεπόνη να συνεχίσει την έρευνά του. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πανελής θα ζητήσει από τον οικονομικό εισαγγελέα να λάβει εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, όπως ο τελευταίος έχει ζητήσει εγγράφως.

Η διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για τα πολιτικά πρόσωπα δεν εμποδίζει να συνεχιστεί η εισαγγελική έρευνα ως προς τα μη πολιτικά πρόσωπα, σύμφωνα με το πνεύμα και το γράμμα του νόμου, σημείωσαν χθες εισαγγελικοί κύκλοι.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στις υποθέσεις της Siemens, του Βατοπεδίου και της προμήθειας των υποβρυχίων, όπου ενώ οι δικογραφίες είχαν διαβιβαστεί στη Βουλή, η εισαγγελική έρευνα συνεχιζόταν παράλληλα για τα μη πολιτικά πρόσωπα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

«θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της Τουρκίας...»

http://www.cemilturan.gr/wp-content/uploads/2008/07/kurdistan03.jpg

Η είδηση :

Ντιγιαρμπακίρ: Ζητήθηκε η απελευθέρωση Οτσαλάν και Κουρδική Αυτονομία

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , Αντιπτέραρχοςε.α , Αθήνα
Τον Μάρτιο του 1994 συνάντησα το Γέροντα Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής .Συγκινήθηκα, όταν μου έπιασε το χέρι, και παρά την κρισιμότητα της καταστάσεως του, μου είπε τα ακολούθα : "Εσύ δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να φοβάσαι την Τουρκία. Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι. Στην Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τέτοιο κράτος), αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους, διότι κατά αντιστοιχία αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της¨. Ο Γέροντας τότε επειδή με είδε προβληματισμένο ακούγοντας αυτά, μου είπε πάλι :¨Όπως ξέρεις , εγώ δεν διαβάζω εφημερίδες, αλλά αυτά τα μαθαίνω από αλλού ...;"

ΠΗΓΗ

Γενοκτονία των Αρμενίων, μετά τη Γαλλία, η Γερμανία; Ο μεγάλος φόβος της Τουρκίας

http://pneymatiko.files.wordpress.com/2010/09/cea0ceb1cf8acf83ceb9cebfcf82.jpg?w=287&h=348

«Η Τουρκία θά χάσει τούς συμμάχους της, ακόμη καί τούς πατροπαράδοτους φίλους της, τούς Γερμανούς...»

Γέροντας Παΐσιος

Γενοκτονία των Αρμενίων, μετά τη Γαλλία, η Γερμανία; Ο μεγάλος φόβος της Τουρκίας


Δείτε και :

«Η Τουρκία θά χάσει τούς συμμάχους της, ακόμη και τους Γερμανούς»


ΠΗΓΗ

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ

Το πιο κάτω κείμενο είναι αυτοτελές το 10ο κεφάλαιο από το σχετικά πρόσφατα (2001) εκδοθέν βιβλίο για τον Γέροντα: "Λόγοι χάριτος και Σοφίας" από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.

Σημείωση : ο γέροντας εκοιμήθη το 1994.

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ
Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί. Η σημερινή ρωσική ηγεσία θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους Τούρκους. Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο».
Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο, δεν τα διοικούν οι Αμερικανοί, ούτε οι Εβραίοι ...; Αυτοί επικρατούν μια φορά, διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς του.
Ο παλαιός Ισραήλ , οι παλαιοί ευσεβείς , που ήταν Εβραίοι, εκπαιδεύτηκαν επτάκις. Και εβδομήκοντα χρόνια ήσαν αιχμάλωτοι στους Χαλδαίους (τους σημερινούς Πέρσες). Μόλις τελείωσε ο κανόνας τους επανήλθαν. Ήταν μια παιδεία, ένα ράπισμα για να τους ξυπνήσει ο Θεός. Αυτοί, οι Εβραίοι, ήταν ο παλαιός Ισραήλ.
Σήμερα ο νέος Ισραήλ είμεθα εμείς. Η δική μας παιδεία όμως είναι εβδομηκοντάκις επτά και όχι επτάκις, διότι εμείς είχαμε τη γνώση .Το εβδομηκοντάκις επτά, που είναι η αιχμαλωσία μας (1453 Άλωση Κων/πόλεως ) από το Ισλάμ, τώρα ακριβώς τελειώνει. Αυτός ήταν ο κανόνας του Θεού για τις αμαρτίες μας .
Ένα παρόμοιο είχε γίνει με τον ρωσικό λαό. Πριν 50 χρόνια μαζί με τον γέροντα μου, τον Ιωσήφ τον Έγκλειστο, συναντήσαμε ένα Ρώσο μοναχό, γέροντα. Για να τον ενισχύσουμε για τα δεινά του ρωσικού λαού και την δοκιμασία των πιστών από τον κομμουνισμό, θελήσαμε να του δώσουμε θάρρος, λέγοντας του λόγια παρηγοριάς. Αυτός όμως λέει : «Δεν είναι τίποτα, κανόνας είναι που θα κρατήσει εβδομήντα χρόνια». Εσύ πως το ξέρεις; ρωτήσαμε. Και η απάντηση του : «Το 1917 , όταν επεκράτησε ο κομμουνισμός, ο Χριστιανισμός εκηρύχθει εκτός νόμου, και όποιος σκότωνε Χριστιανούς ήταν ήρωας. Οι χριστιανοί πανικοβλήθηκαν και οι μεν πλούσιοι εδραπέτευσαν προς την Ευρώπη, οι δε άλλοι έτρεχαν στους ναούς, ελπίζοντας ότι ο Θεός θα κάμει θαύμα για να τους σώσει. Σε ένα μεγάλο ναό, των Αγίων Αποστόλων, μπήκαν πέντε περίπου χιλιάδες Χριστιανοί.
Οι μπολσεβίκοι όταν τους βρήκαν έβαλαν φωτιά στο ναό. Ένας από τους χριστιανούς δεν πέθανε. Είχε κατορθώσει να ανέβει ψηλά στους τρούλους και έμενε δίπλα από ένα παράθυρο και ανέπνεε. Αυτός λοιπόν μου είπε, ότι όταν ήρθε η ώρα που άρχισε ο κόσμος να πεθαίνει, κλαίγανε και φωνάζανε, παρουσιάστηκαν οι Δώδεκα Απόστολοι και τους είπαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, διότι δεν το επιτρέπει ο Θεός. Είναι κανόνας για τις αμαρτίες μας που θα κρατήσει 70 χρόνια».
Αυτά μας είπε ο Ρώσος μοναχός 50 χρόνια πριν. Το διάστημα που διέρρευσε από τότε, είχα σχεδόν ξεχάσει τα λόγια του. Όταν όμως έπεσε ο χάρτινος πύργος του «ανατολικού ευδαιμονισμού», τότε το θυμήθηκα. Κάθισα και μέτρησα και είδα ότι ήταν ακριβώς εβδομήντα χρόνια. Τώρα και ο δικός μας κανόνας των εβδομηκοντάκις επτά τελειώνει και θα επανέλθουν. Τώρα ο πνευματικός νόμος θα εφαρμοσθεί πολυτρόπως .
Πρώτα θα παιδεύσει ο Θεός τους μεγάλους εχθρούς της Ορθοδοξίας, που είναι ο Ισλαμισμός και ο Καθολικισμός. Αυτοί που αμείλικτα χτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν . Ακόμα και αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι που τον κατέστρεψαν, είναι οι σταυροφόροι, οι Ευρωπαίοι, οι καθολικοί που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο.Τους απογόνους τους, λοιπόν , θα τους μαζέψει ο Θεός εκεί μέσα και θα σφαγούν εκεί. Εσείς είστε νεότεροι και θα το δείτε, αφού θα είστε εν τη ζωή. Τώρα θα γίνει η Μεγάλη Σύρραξη, ο Αρμαγεδών. Αυτό που τώρα ξεκίνησε στα Βαλκάνια δεν θα σταματήσει.
Εκείνος που θα το εμποδίζει να απλωθεί είναι η διαιρεμένη ρώσικη ηγεσία (σ.σ. Γέλτσιν) η οποία πλευρίζει τους Αμερικανούς. Όμως ο ρωσικός λαός θα τους ρίξει και οι χριστιανικοί λαοί των Βαλκανίων θα προελάσουν.
Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα. Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων ) το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν .
Η Κύπρος θα δεχτεί ράπισμα από τους Τούρκους (γιατί τώρα είναι ανέγγιχτη), αλλά θα είναι προσωρινό. Η Τουρκία θα σβήσει , αλλά δεν θα υπάρχει ούτε μια σελίδα στην παγκόσμα ιστορία που να φέρνει στη μνήμη ότι υπήρξε αυτή η καταραμένη φυλή .
Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη «Έλληνας » αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά.
Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.
Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός» με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του.
Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».
Όταν έγινε η πρώτη διάσπαση του ατόμου και κατασκευάστηκε η ατομική βόμβα, άκουσα ο ίδιος τον Αϊζενχάουερ να δηλώνει : «Σήμερα ευρισκόμεθα στα προπύλαια της ελληνικής μαθηματικής» .Είπε την αλήθεια ο κανίβαλος!
Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι «ευλογίες » του Πάπα, του «μεγάλου χριστιανού». Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας.
Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα - και θα το δείτε - ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί. Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη.

ΠΗΓΗ

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΑΤΜ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ηράκλειο Κρήτης, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 36 και 32χρονων, για κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, για την πρόληψη και καταστολή κλοπών στην πόλη του Ηρακλείου, αστυνομικοί κατέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, ενώ επιχειρούσαν ανάληψη χρημάτων από Α.Τ.Μ., χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα με στοιχεία 49χρονου.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαποί, κατείχαν από κοινού δύο τραπεζικές κάρτες, δύο βιβλιάρια καταθέσεων, ένα μπλοκ επιταγών και διάφορα ατομικά έγγραφα, με στοιχεία 49χρονου.

Από ενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψε ότι η κλοπή των ανωτέρω ειδών έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι, με την μέθοδο της διάρρηξης, από Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 49χρονου.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους. Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου Πηγή: crete2day.gr