Η μαρξιστική προέλευση της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας


"Μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση, η μπολσεβίκα Αλεξάνδρα Κολοντάι* έπεισε τον Λένιν να κάνουν την 8η Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, επίσημη αργία στη Σοβιετική Ένωση .... Η Κολλοντάι πίστευε ότι, όπως και το κράτος, η οικογενειακή μονάδα θα μαραθεί μόλις το δεύτερο στάδιο του κομμουνισμού γίνει πραγματικότητα. Έβλεπε το γάμο και τις παραδοσιακές οικογένειες ως κληρονομιά του καταπιεστικού, βασισμένου στο δικαίωμα ιδιοκτησίας, εγωιστικού παρελθόντος". (Από τη Βικιπαίδεια). 
 

Πόσοι άνθρωποι στην Δύση ασχολούνται πραγματικά, με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ένα παλιό κομμουνιστικό εργαλείο προπαγάνδας, που έχει περάσει στην mainstream κουλτούρα μας και έχει γίνει πλέον επίσημη γιορτή;
Φεμινίστριες, «προοδευτικές», μαρξίστριες, αλλά και κρυφές ή φανερές λεσβίες, προβάλλουν ιδιαίτερα, μέσα από μπλογκς και «εκδηλώσεις», την "Ημέρα της Γυναίκας", προσποιούμενες ότι «τιμούν» τις γυναίκες, όμως αφίσες όπως αυτή από το Γουίνιπεγκ του Καναδά που δείχνει μια κακάσχημη μέγαιρα να κραδαίνει ένα σφυρί απειλώντας "αν είχα μόνο ένα σφυρί ..", μάλλον άλλα θέλουν να πουν.
Η αφίσα ανακοινώνει χορό και λέει: «Ελάτε να συνθλίψουμε την πατριαρχία τα μεσάνυχτα!».
Χιλιάδες παρόμοιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται σε όλο τον δυτικό κόσμο, όπου "μόνο γυναίκες και κορίτσια" είναι ευπρόσδεκτα.
Φαίνεται ότι η πρώτη Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας ξεκίνησε από το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αμερικής (S.P.A.) το 1909. Το S.P.A. ήταν μια ένθερμη μαρξιστική οργάνωση – με τον πιο διάσημο ηγέτη του, τον Eugene Debs, που έγινε μαρξιστής μόλις διάβασε το ‘Das Kapital’. Καθώς ο μαρξισμός αποκτούσε ρεύμα, η γιορτή αυτή γινόταν όλο και πιο δημοφιλής σε όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια των ετών που προηγήθηκαν του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες διαδήλωναν, έμπλεκαν σε ταραχές και συγκρούσεις με την αστυνομία, καθώς τις ωθούσαν ακτιβίστριες όπως η Κλάρα Τσέτκιν (αργότερα ένθερμη Μπολσεβίκα).
Όταν η τσαρική Ρωσία ήταν στα πρόθυρα της αστάθειας, ήταν οι ταραχές από γυναίκες σε μια Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην Πετρούπολης, που πυροδότησαν τη σπίθα της επανάστασης. Σε αναγνώριση της ζωτικής σημασίας υποστήριξη αυτών των πρώτων φεμινιστριών που έδωσαν στην εκκολαπτόμενο μπολσεβίκικο καθεστώς, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έγινε επίσημη γιορτή της Σοβιετικής Ένωσης.
Λόγω της ισχυρής της σύνδεσης με τον κομμουνισμό και τις τερατώδεις υπερβολές των Μπολσεβίκων, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έπεσε σε αφάνεια στη Δύση μέχρι που αναβίωσε από τις μαρξίστριες φεμινίστριες της δεκαετίας του 1960. Από τότε, έχει γίνει μια μέρα θριάμβου, κατά την οποία οι γυναίκες βεβηλώνουν εκκλησίες, αποκλείουν τους άνδρες δημόσιους χώρους, και γενικά συγχαίρουν τον εαυτό τους.
Σε ορισμένες χώρες, η μέρα έχει πολύ αρνητική χροιά, επειδή συμβολίζει την σοβιετική κατοχή. Στην πρώην Τσεχοσλοβακία, για παράδειγμα, τα συλλαλητήρια κατά την Ημέρα της Γυναίκας ήταν τεράστια γεγονότα που χρηματοδοτούσε το Κομμουνιστικό Κόμμα. Από την επανάκτηση της ανεξαρτησίας τους, οι χώρες αυτές έχουν γενικά είχε μια αρνητική γνώμη για την γιορτή, η οποία μνημονεύεται μόνο από τους εναπομείναντες "κολλημένους" κομμουνιστές.
* Η Αλεξάνδρα Κολοντάι (Alexandra Kollontai 1872 – 1952) είχε πρωταγωνιστήσει το 1918, ένα χρόνο μετά την επικράτηση του Λένιν και των Μπολσεβίκων, στην σύνταξη του νέου οικογενειακού κώδικα. Στόχος του κώδικα ήταν “να καταργηθεί η υποκρισία της αστικής οικογένειας”. Η Κολοντάι οραματιζόταν ένα κόσμο όπου “ο υποκριτικός και δουλικός  για τη γυναίκα αστικός γάμος σε μια ιδιοκτησιακή κοινωνία, θα έδινε τη θέση του σε μια ελεύθερη σχέση συμβίωσης, σεβασμού, έρωτα και αγάπης των ανθρώπων, μέσα σε μια αταξική κοινωνία”. Καθιερώθηκαν τότε ο πολιτικός γάμος (ο μόνος που γραφόταν στο ληξιαρχείο) και το πολιτικό διαζύγιο. Τα νόθα παιδιά απέκτησαν ίσα δικαιώματα με τα νόμιμα. Κάθε αίτηση διαζυγίου ακόμα και μονομερής, γινόταν αυτομάτως δεκτή και ανακοινωνόταν στο έτερον ήμισυ μέσα σε επτά ημέρες ταχυδρομικώς. Νομιμοποιήθηκαν οι αμβλώσεις και αναγνωρίστηκε η ιδέα της συμβίωσης. Όσοι συμβίωναν είχαν τα ίδια δικαιώματα με τους παντρεμένους. Διάβασε: Το «Γραφείο του ελεύθερου έρωτα» και η εθνικοποίηση των γυναικών από τους Μπολσεβίκους
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ κι εδώ

Επιστράτευση τέλος, πιλοτική εφαρμογή Κάρτας του Πολίτη

 Η δημιουργία Κάρτας του Πολίτη, η κατάργηση της πολιτικής επιστράτευσης ως μέσο αντιμετώπισης των απεργιών, η καθιέρωση νέου τρόπου συλλογικών διαπραγματεύσεων, αλλά και η αλλαγή στον τρόπο εισαγωγής στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, είναι τα βασικά «κοινωνικά» μέτρα που προωθούνται με το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Στο πλαίσιο εξυπηρέτησης των πολιτών και των προβλεπομένων στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, που προσφάτως εισήγαγε η κυβέρνηση, θεσπίζεται η Κάρτα του Πολίτη. Αρχικά, όπως εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος, θα εφαρμοστεί πιλοτικά μόνο στο πρόγραμμα σίτισης, ωστόσο εντός του επόμενου εξαμήνου αναμένεται να υπάρξει πλήρης ενεργοποίησή της. Μάλιστα, όπως εξήγησε ο υπουργός, θα υπάρχει η δυνατότητα, στο πλαίσιο καταπολέμησης της γραφειοκρατίας, ο πολίτης να συνδέεται μέσω της κάρτας με τις τράπεζες, ενώ θα μπορεί να γίνεται η χρήση της και μέσω εφαρμογής από το κινητό. Σε πρώτη φάση η κάρτα θα περιλαμβάνει βασικά στοιχεία, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, ωστόσο εν συνεχεία θα ενισχυθεί και με άλλα προσωπικά δεδομένα. Και για να μη δημιουργηθεί ζήτημα παραβίασης προσωπικών δεδομένων, η ηγεσία του υπουργείου έχει συμβουλευθεί την αρμόδια Αρχή καθώς και άλλους φορείς.
Επιπλέον, στο επίμαχο νομοσχέδιο προβλέπεται η κατάργηση της πολιτικής επιστράτευσης, καθώς και ο νέος τρόπος για συλλογικές διαπραγματεύσεις στο Δημόσιο. «Μετά το 2005, επί της ουσίας δεν είχαμε συλλογικές διαπραγματεύσεις», είπε ο αναπληρωτής υπουργός. Ο ίδιος, απαντώντας πάντως σε σχετική ερώτηση, επανέλαβε ότι ως προς το νέο μισθολόγιο «δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μέχρι το τέλος του χρόνου» και υπογράμμισε ότι «όλες οι ρυθμίσεις που προωθούνται με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν συνεπάγονται οικονομική επιβάρυνση για τον κρατικό προϋπολογισμό». «Αντίθετα, εμείς προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα», είπε ο κ. Κατρούγκαλος, παραπέμποντας στις σχετικές διατάξεις του νομοσχεδίου που αφορούν τα κρατικά αυτοκίνητα.
Περαιτέρω, στο ίδιο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται διατάξεις που αφορούν αλλαγές στο πειθαρχικό δίκαιο, όπως η κατάργηση της αυτοδίκαιης αργίας και η επαναφορά του τεκμηρίου αθωότητας, καθώς και η αποσύνδεση του πειθαρχικού αδικήματος της ανάρμοστης συμπεριφοράς από ενέργειες που άπτονται συνδικαλιστικής δράσης. Αλλαγές πάντως θα υπάρξουν και στο θέμα της καταπολέμησης της γραφειοκρατίας, στην προώθηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών αλλά και στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Ψηφιοποίηση ΑΣΕΠ
Ενδεικτικά, θα υπάρξουν αλλαγές στον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας με την επέκταση της ισχύος του και στα ΝΠΙΔ, ενώ σημαντικές είναι και οι αλλαγές που θα επέλθουν στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση καθώς μεταξύ άλλων προβλέπεται η ψηφιοποίηση του ΑΣΕΠ. «Στόχος μας είναι το ΑΣΕΠ να αποκτήσει ηλεκτρονικό αρχείο προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να γίνει πιο αποτελεσματικό και ευέλικτο», είπε ο κ. Κατρούγκαλος.
Οπως έχει επανειλημμένως δηλώσει ο ίδιος, στόχος του είναι εντός εξαμήνου να έχει ολοκληρωθεί ο βασικός κορμός των μεταρρυθμίσεων στη δημόσια διοίκηση. Στην κατεύθυνση αυτή, σε συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση, προετοιμάζεται έτερο νομοσχέδιο το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο προς ψήφιση σε ενάμιση μήνα και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον νέο τρόπο επιλογής προϊσταμένων στο Δημόσιο καθώς και αλλαγές στο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.

ΠΗΓΗ

Ενδείξεις ότι η Wall Street έχει εξαντλήσει τις αντοχές της

Ποιες είναι οι ενδείξεις που στο παρελθόν προκάλεσαν τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία; 
Είναι γνωστή η φράση ότι «οι παρελθοντικές αποδόσεις δεν εγγυώνται τις μελλοντικές» όπως και η φράση ότι «η ιστορία στις αγορές, επαναλαμβάνεται». Η επενδυτική ψυχολογία  ακολουθεί συγκεκριμένη συμπεριφορά, η οποία είναι και αυτή που δημιουργεί το φαινόμενο της κυκλικότητας στις αγορές. Άλλωστε είναι εκπληκτικό ότι οι αγορές κατά 90% τηρούν συγκεκριμένους χρονικούς κύκλους γι’ αυτό και βλέπουμε σε πολλές περιπτώσεις μια άνοδο ή μια πτώση να διαρκεί ακριβώς το ίδιο χρονικό διάστημα και να σημειώνει και σχεδόν ίδιες αποδόσεις.
Η επενδυτική συμπεριφορά, τείνει πάντοτε να είναι εντονότερη σε κομβικά σημεία των αγορών. Για παράδειγμα, το μέσο νοικοκυριό είναι ο τελευταίος «παίκτης» που μυρίζεται κέρδη στις μετοχές και σπεύδει να τοποθετήσει τα κεφάλαιά του. Αυτό δεν αλλάζει με το πέρασμα των ετών, γιατί η επενδυτική ψυχολογία ενός νοικοκυριού πάντοτε θα επηρεάζεται από συγκεκριμένα συναισθήματα, τα οποία και οδηγούν στη λήψη καταστροφικά λανθασμένων επενδυτικών αποφάσεων.
Επτά χρόνια έχουν περάσει από τον απόλυτο πυθμένα του 2009 και ο S&P 500 βρίσκεται 215% υψηλότερα με την άνοδο να είναι παραβολική. Μόλις μια διόρθωση στα όρια του 20% και στη συνέχεια μικρές και βραχύβιες διορθώσεις. Φυσικά, εδώ και πάρα πολλούς μήνες ο S&P 500 έχει απωλέσει σε μεγάλο βαθμό τη δυναμική του.
Ας δούμε μερικά γραφήματα τα οποία κατά το παρελθόν οδήγησαν σε μακροπρόθεσμο bear market και σε οδυνηρά κραχ.
Με βάση την αποτίμηση του S&P 500 με το γνωστό δείκτη εταιρικής κερδοφορίας P/E, ήδη βρισκόμαστε στην τρίτη ακριβότερη ένδειξη όλων των εποχών, όπως φαίνεται και στο παρακάτω γράφημα.
10 03 15 spxpe
Κορύφωση παρατηρείται στο margin debt πράγμα που σημαίνει ότι οι λογαριασμοί του retail δεν έχουν χρήματα για να στηρίξουν τις θέσεις τους.
10 03 15 margindebt
*Περισσότερες πληροφορίες και γραφήματα ότι μπορεί να βρισκόμαστε σε κομβικό επίπεδο για τις μετοχές, θα μπορέσετε να λάβετε αύριο στο Morning Briefing. Εγγραφείτε δωρεάν, http://forexreport.gr/index.php?option=com_users&view=registration

ΠΗΓΗ 


Πηγή:www.reporter.gr

Το τραπεζικό κραχ είναι προ των πυλών

Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου
Τα πράγματα είναι απλά. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα άδεια κρατικά ταμεία που προκαλούν φόβους είτε για πιστωτικό γεγονός είτε για αδυναμία πληρωμής μισθών ή συντάξεων. Με τις καταθέσεις σε επίπεδα κάτω από τα 140 δισ. (περισσότερο προς τα 135 δισ. εκτιμώνται πλέον) με τα υπόλοιπα δανείων πάνω από 200 δισ., με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια να εκτινάσσονται μέρα με τη μέρα, κοκκινίζοντας με γεωμετρική πρόοδο, με τον ELA εξαντλημένο, το τραπεζικό σύστημα βρίσκεται όχι απλά στο χείλος του γκρεμού αλλά έχει ήδη αρχίσει να πέφτει.

Δεν ξέρω τι ακριβώς νομίζει ότι μπορεί να επιτύχει η κυβέρνηση δια της σκληρής γραμμής, όμως η αλήθεια είναι ότι αν δεν το έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει,καλό θα είναι να ανοίξουν τα μάτια τους όσο είναι καιρός. Το κραχ είναι προ των πυλών. Η χώρα δεν κινδυνεύει με ένα πιστωτικό γεγονός σε δέκα ημέρες ή σε ένα μήνα, γιατί πολύ απλά αν δεν υπάρξει σημαντική πρόοδος στο Eurogroup δεν θα φτάσουμε μέχρι εκεί. Τα γεγονότα θα τρέξουν τόσο γρήγορα, όσο δεν φαντάζονται. Και τότε δεν θα μπορεί κανένας (κακός…) Ντράγκι να σώσει την κατάσταση.

Αν δεν υπάρξει πρόοδος προκειμένου να αρχίσει η προετοιμασία σε τεχνικό επίπεδο για την υλοποίηση της συμφωνίας τότε πιθανότατα θα προκύψει η ανάγκη για εφαρμογή περιοριστικών μέτρων προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εξαιρετικά πιθανή εκτίναξη των εκροών. Ενδεχομένως στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο Eurogroup,θα έχουν την ευκαιρία να επιτύχουν μία πολιτική απόφαση στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής. Πιστεύουν ειλικρινά ότι θα τους δοθεί ο χρόνος για να φτάσουν μέχρι εκεί;

Για να μη βρεθεί η χώρα στη δυσάρεστη θέση να δοκιμάσει τις συνέπειες από μία ρήξη, καλό θα είναι σήμερα να μην υπάρξουν αρνητικές εκπλήξεις. Και να επικρατήσει η σοφρωσύνη έναντι της ιδεοληψίας. Μόνο που η επικοινωνιακή τακτική του τελευταίου διημέρου με τις κινδυνολογικές δηλώσεις από κυβερνητικά στελέχη για δημοψηφίσματα, κάλπες ή ότι άλλο, με στόχο πιθανότατα την κάμψη της αρνητικής θέσης που ήδη έχουν εκφράσει οι Ευρωπαίοι για τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει η ελληνική πλευρά, δεν προμηνύει τίποτε το θετικό.

Μακάρι όλα αυτά να φέρουν αποτέλεσμα, ωστόσο οι λεονταρισμοί σπανίως γίνονται αποδεκτοί, ιδιαίτερα σε επίπεδο τεχνοκρατικό, όπως είναι το Eurogroup. Ας ελπίσουμε πάντως ότι έστω και τη τελευταία στιγμή θα γίνει αντιληπτός ο κίνδυνος και θα αποφευχθεί το ατύχημα που θα δρομολογήσει την έξοδο της χώρας από το ευρώ.

dimitris.papakonstantinou@capital.gr


Πηγή:www.capital.gr

Ἀπαράδεκτες θέσεις Ὀρθοδόξων Ἱεραρχῶν γιά τήν ὁμοφυλοφιλία!

Ἡ ἀνωμαλία- κιναιδισμός ἀντικείμενο συζήτησης τῆς Διορθόδοξης Προσυνοδικῆς Ἐπιτροπῆς πού συνεδρίασε στή Γενεύη μέ στόχο νά προετοιμάσει τήν ἀτζέντα τῶν ἀποφάσεων τῆς προγραμματισμένης γιά τό 2016 Πανορθόδοξης Ἱερᾶς Συνόδου.
(10/03/2015 18:44)

Αὐτό κι ἄν εἶναι ἀπίστευτο! Νά γίνεται συζήτηση γιά τό ποιά θά εἶναι ἡ θέση τῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας ἀπέναντι στήν ἀνωμαλία καί στό νέο κατασκευασμένο φροτο τῶν λεγομένων κοινοτήτων τῶν ἀνωμάλων, δηλαδή τῶν ὁμοφυλοφίλων! Κατά τήν πρόσφατη λοιπόν συνεδρίαση τῆς Διορθόδοξης Ἐπιτροπῆς πού ἔχει ἀναλάβει τήν προετοιμασία τῶν θεμάτων πού θά ἐξετασθοῦν στήν προγραμματισμένη γιά τόν Ἰούνιο τοῦ 2016 Πανορθόδοξη Σύνοδο ἐξετάσθηκε τό θέμα πού εἶχε νά κάνει μέ «τή συμβολή τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας εἰς τήν ἐπικράτησιν τῆς εἰρήνης, τῆς δικαιοσύνης, τῆς ἐλευθερίας, τῆς ἀδελφοσύνης καί τῆς ἀγάπης μεταξύ τῶν λαῶν καί ἄρσιν τῶν φυλετικῶν καί λοιπῶν διακρίσεων».
Κατά τή συζήτηση πού ἀκολούθησε διατυπώθηκαν ἀπό Ὀρθοδόξους Ἀρχιερεῖς ἀλλά καί καθηγητές θεολογίας θέσεις πού εἰ μή τί ἄλλο ἐπαναφέρουν στή μνήμη μας τήν προφητική ρήση τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ πού ἀνέφερε ὅτι θά ἔρθει καιρός πού οἱ κληρικοί θά εἶναι ἀσεβέστεροι ὅλων… Ἀπό τούς διαλόγους καί τίς τοποθετήσεις τν μελῶν τῆς ἐπιτροπῆς διαπιστώνεται μία σύγχυση πού ἔχει προκληθεῖ περί τοῦ θέματος. Σύγχυση πού ἐμπεριέχει μύχιες ἰδιοτέλειες καί πολύ παρασκήνιο, ἀφοῦ ἔχει νά κάνει μέ τήν κδήλωση καινοτομιν γνωστῶν ὡς νεωτερικότητα ἤ μεταπατερική θεολογία ἤ ἐκμοντερνισμός τῆς θεολογικῆς σκέψης ἤ προσπάθεια «ἐκσυγχρονισμοῦ» τῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας ἤ ἔμμεση ἐναρμόνιση τῆς θεολογικῆς σκέψης μέ τή Συνθήκη τῆς Λισσαβόνας (πάλαι ποτέ εὐρωσύνταγμα)!
Σύμφωνα μέ δημοσίευμα πού ἀναρτήθηκε στήν ἰστοσελίδα «Ἁγιορείτικο Βῆμα» ἐμμέσως μέν πλήν σαφῶς ἐπιχειρήθηκε ἀπό τούς ἑλληνικῆς καταγωγῆς Ἱεράρχες (!!!), μέλ τῆς Ἐπιτροπῆς νά συμπεριληφθεῖ κείμενο μέ τό ὁποῖο θά ἐκδηλώνεται ἡ συμπάθεια πρός τούς ὁμοφυλοφίλους, λησμονώντας τήν φράση τοῦ Ἀποστόλου Παύλου ὅτι «οἱ ἀρσενοκοῖται Θεοῦ Βασιλείαν οὐ κληρονομήσουσιν».
 «Ἄς ἀναρωτηθοῦμε ἐάν πρέπει νά θεωροῦμε τούς ὁμοφυλόφιλους ἀποδιοπομπαίους τράγους πού ἀξίζουν νά ὑφίστανται διώξεις; Ἐάν οἱ ἴδιοι θέλουμε νά φίστανται διώξεις; Κι άν δέ θέλουμε νά καθιερωθεῖἡ ἀρχή σύμφωνα μέ τήν ὁποία αὐτοί οἱ ἄνθρωποι πρέπει νά προστατεύονται, ατό σημαίνει τι θέλουμε νά τιμωρονται καί νά φυλακίζονται», φέρεται νά ὑποστήριξε σύμφωνα μέ τό δημοσίευμα ὁ πρόεδρος τῆς Ἐπιτροπῆς Μητροπολίτης Περγάμου Ἰωάννης!!!
Κρίνουμε ὡστόσο σκόπιμο πρίν ἀναφερθοῦμε λεπτομερῶς στά ὅσα διημείφθησαν στήν ἐπιτροπή πού συνεδρίασε ἀπό τίς 16 -20 Φεβρουαρίου νά ἐπιχειρήσουμε μία μικρή ἱστορική ἀναδρομή, σχετική μέ τό πῶς καί γιατί ἡ ἀνωμαλία- ὁμοφυλοφιλία ἀπό ψυχασθένεια πού λογιζόταν καί ἀντιμετωπιζόταν μέχρι καί τή δεκαετία το 1980 κατέστη σήμερα μόδα (βλ. ατρικά δεδομένα γιά τήν μοφυλοφιλία (Καλλιόπη Προκοπάκη, Ψυχίατρος παιδιῶν καί ἐφήβων ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 2008). Νά ἐξετάσουμε δηλαδή τό πῶς ὁ Ἀντίδικος κατάφερε νά ξαπατήσει ὄχι μόνο ἀνθρώπους ἀλλά καί ὁλάκερες κυβερνήσεις ἀκόμη καί θρησκευτικές χριστιανικές κοινότητες, τσι ὥστε νά ἀποδεχθοῦν ὅτι ἐκτός ἀπό τόν ἄνδρα καί τή γυναίκα πού δημιούργησε ὁ Θεός ὑπάρχει καί ἄλλο φύλο γνωστό ὡς τρίτο φύλο, ὁ ὁμοφυλόφιλος!
Ὅλα ξεκίνησαν λίγες δεκαετίες πρίν ὅταν κάποια ἀρρωστημένα μυαλά, τυφλά ὄργανα τοῦ Ἀντιδίκου ὁραματίσθηκαν πώς πρέπει νά ἀναλάβουν τά ἡνία τοῦ πλανήτη. Σχεδίασαν τή νέα Τάξη Πραγμάτων καί ρχισαν νά ἐργάζονται νυχθημερόν ἑτοιμάζοντας τό ἔδαφος γιά τή γνωστή σ’ ὅλους ἐπιβολή τῆς παγκοσμιοποίησης. Μέσα στό πλαίσιο ατό τό διευθυντήριό τους, πού ἀποτελεῖται ἀπό μεγαλοτραπεζῖτες καί μεγιστᾶνες τοῦ πλούτου δημιούργησαν διεθνεῖς λέσχες δῆθεν πολιτικῆς σκέψης, ὅπως αὐτή λ.χ. τῆς Μπίλντερμπεργκ καί ἀντίστοιχες ἐπιτροπές (Τριμερής κ. ἄ) μέσα ἀπό τίς ὁποῖες διευθύνουν κυβερνήσεις καί σχεδιάζουν τήν πορεία ὁλόκληρων χωρῶν ἀλλοιώνοντας σύνορα, προκαλώντας πολέμους, κατασκευάζοντας οκονομικές κ.ο.κ.
Τό διευθυντήριο λοιπόν αὐτῶν τῶν ἀνόμων ἔκρινε ὅτι ἡ αὔξηση τοῦ πληθυσμοῦ τῆς γῆς δέν ἐξυπηρετεῖ τά σχέδιά τους. Ἔτσι παραβιάζοντας τήν ἐντολή τοῦ Θεοῦ πρός τόν ἄνθρωπο νά αὐξάνεται καί νά πληθύνεται ἄρχισαν νά σκέφτονται μέ ποιόν τρόπο θά λαττώσουν τίς γεννήσεις, στε ἐν εὐθέτῳ χρόνο καί σέ συνδυασμό μέ παράλληλες ἐνέργειες καί διεργασίες θά μειώσουν τόν πληθυσμό τς γῆς. Μέσα στό πλαίσιο ατό ἔβγαλαν τή γυναῖκα ἀπό τό σπίτι στήν ἀγορά προκειμένου νά ἐλέγχουν καί εἰ δυνατόν νά κατευθύνουν τή ζωή της, ἀνέλαβαν τή διαπαιδαγώγηση τῶν νέων γενιῶν, διαφήμισαν τήν πορνεία προωθώντας μεθόδους ντισύλληψης, νομιμοποίησαν τή μοιχεία, πιδότησαν τίς κτρώσεις, διευκόλυναν τά διαζύγια κ.ο.κ. Καί τώρα ἐπιχειροῦν μέσῳ τῶν κυβερνήσεων νά ἐπιβάλλουν ὡς δῆθεν σεξουαλική διαφορετικότητα τήν ἀνωμαλία τήν ὁποία φρόντισαν νά κατοχυρώσουν σέ συντάγματα καί διάφορες διεθνες συνθῆκες, συνδέοντας τήν προσπάθεια αὐτή μέ ψευτοδιλήμματα πού περνοῦν στά ἔθνη καί τούς λαούς ὡς ἀνθρώπινα δικαιώματα. Κατά τόν τρόπο αὐτό κατάφεραν μέσῳ τηλεοπτικῶν ἐπιδοτούμενων σειρῶν καί πολυδιαφημιζόμενων κινηματογραφικῶν ταινιῶν ἀκόμη καί κινούμενων σχεδίων, μέσῳ τῆς συνεχοῦς πλύσης τοῦ ἐγκεφάλου νά ἐνισχύσουν, νά διαφημίσουν ἀλλά καί νά νομιμοποιήσουν τήν ψυχασθένεια καί τήν ἀνωμαλία ἤ ἑλληνιστί τόν κιναιδισμό. Στόχο καί σκοπό ἔχουν νά ἐλέγξουν ὅσον τό δυνατό περισσότερο τό κύτταρο πού στηρίζει λαούς καί θνη, δηλαδή τήν οκογένεια. Προβάλλουν λοιπόν νέους τρόπους διαβίωσης καί ἐκδήλωσης τοῦ σεξουαλικοῦ ἐνστίκτου, τρόπους πού δέν νήκουν στό λειτουργικό πλαίσιο καί νόμο πού ὅρισε ὁ τριαδικός Θεός γιά τόν ἄνθρωπο, ὅπως λ.χ. ἡ σύζευξη τῶν ἀνωμάλων, γνωστή ὡς «γάμος τῶν ὁμοφυλοφίλων. ( βλ. Τυφνας Παγκοσμιοποίηση κδ. ΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ 2010)! πίσης νομιμοποιον κατά τό ἴδιο ἀκριβῶς σκεπτικό τήν κτηνοβασία (βλ. Γερμανία, Δανία, Νορβηγία), δρύουν καί νομιμοποιοῦν κόμματα ποστήριξης τς παιδεραστίας (βλ. Ὁλλανδία) καί προβάλλουν ἐν γένει καθετί πού θυμίζει τά Σόδομα καί τά Γόμορρα!
Γαλουχοῦν τίς ἑπόμενες γενιές πάνω σ’ αὐτό τό μοτίβο σκέψης καί προωθοῦν τήν ἀνωμαλία ὡς ἐναλλακτική νόμιμη μέθοδο μέσῳ τῆς ὁποίας θά κπληρώσουν τά σχέδια γιά μείωση τοῦ πληθυσμοῦ τῆς γῆς. Μάλιστα τά ἑπόμενα ἔτη ἄν τελικά ἐπιτρέψει ὁ καλός Θεός νά συνεχιστεῖ αὐτός ὁ ἀνεξέλεγκτος κατήφορος –εὐχή ὅλων εἶναι νά παρέμβει ἄμεσα- θά διαπιστώσετε πώς ο κυβερνήσεις θά προωθήσουν νόμους νομιμοποίησης οκων ἀνοχῆς κτηνοβατῶν (ἤδη λειτουργοῦν ὅπως προναφέραμε νομίμως σέ Γερμανία, Δανία, Νορβηγία) λλά καί τήν παιδεραστία.
Ἀξίζει νά σημειωθεῖ ὅτι πρίν ἀπό λίγα χρόνια πρώην Ἕλληνας πρωθυπουργός, τακτικό μέλος τῶν μιαρῶν αὐτῶν λεσχῶν τῆς Μπίρντερμπεργκ καί ὄχι μόνο, ἐπιχείρησε ἐμμέσως μέν πλήν σαφῶς νά ἐπιβάλλει τήν παιδεραστία στόν εὐλογημένο αὐτό τόπο, ἀλλάζοντας τό ἔτος ἐνηλικίωσης ἀπό τά 18 στά 12, προκειμένου νά δώσει, ὅπως ἔλεγε ὡς δικαιολογία δικαίωμα ψήφου καί στά παιδιά πού συμπληρώνουν τά 12 ἔτη… Φυσικά ἡ ἑλληνική κοινωνία πέτρεψε κάτι τέτοιο, ν καί τά λεγχόμενα κατά τή συντριπτική πλειονότητά τους πό τούς ἐκφραστές τοῦ μυστηρίου τῆς ἀνομίας τηλεοπτικά δίκτυα τῆς χώρας σέ μία προσπάθεια νά πείσουν τήν λληνική κοινωνία, παρουσίαζαν τό διο χρονικό διάστημα ρεπορτάζ καί γκάθετες ἔρευνες, σύμφωνα μέ τίς ὁποῖες ἡ σεξουαλική δραστηριότητα τῶν νέων ξεκινᾷ ἀπό τά 12!
Ἀπό τήν ὅλη διαδικασία ἐπιβολῆς τῆς δῆθεν σεξουαλικῆς διαφορετικότητας, πού κυρίως προβάλλεται τίς δύο τελευταῖες δεκαετίες φυσικά καί δέν ἑξαιρέθηκαν οἱ θρησκευτικές κοινότητες πρωτίστως τς Δύσης. Προτεσταντικές παραφυάδες ἀποδέχθηκαν τήν ἀνωμαλία- ὁμοφυλοφιλία σέ ὅλες τίς βαθμίδες τοῦ ἱερατείου τους, «ελόγησαν» τούς περιβόητους γάμους τῶν ἀνωμάλων καί ἀποδέχθηκαν ἀκόμη καί τήν υἱοθέτηση τέκνων ἀπό ἀνώμαλα ζευγάρια. Μάλιστα τό ζήτημα ἔφθασε νά βρίσκεται στήν κορυφή τῆς ἀτζέντας τῶν συνομιλιῶν πού διεξάγονταν στό λεγόμενο ὡς Παγκόσμιο Συμβούλιο τῶν Ἐκκλησιῶν, στό ὁποῖο δυστυχῶς μετά τό «ἐκκλησιαστικό δόγμα Τρούμαν» συμμετέχει ς βασικό μέλος καί ἡὈρθόδοξη Ἐκκλησία!!! Ἀκόμη καί ὁ νέος Πάπας Φραγκίσκος, ἐπιστήθιος φίλος ἰδρυτικοῦ μέλους τοῦ ἀνωτάτου διευθυντηρίου τῆς μιαρῆς λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ἐκφράζοντας μία διαφορετική ἀντίληψη προσέγγισης τοῦ Βατικανοῦ ἔναντι τῆς ἀνωμαλίας καί λησμονώντας τίς ρήσεις τοῦ Ἀποστόλου Παύλου ἀλλά καί τά γραφόμενα στό βιβλίο τοῦ Λευιτικοῦ περί ἀρσενοκοιτίας εὐθαρσῶς δήλωσε «ποιός εἶμαι ἐγώ πού θά τούς κρίνω…»! Βέβαια δέν ἀποκλείεται τό Βατικανό νά ἀλλάξει σσύντομα στάση ἀφοῦ τά κρούσματα τῆς ἀνωμαλίας (ὁμοφυλοφιλία καί παιδεραστία) ἔχουν ἀγγίξει καί τά ἀνώτατα κλιμάκια τοῦ παπισμοῦ. Κι γι’ αὐτό ἤδη διεξάγονται συνομιλίες στόν Καναδά μεταξύ Παπικῶν ἐξεύρεσης τρόπου ἔμμεσης ἀποδοχῆς ἀνωμάλων κληρικῶν...
Μέσα λοιπόν στό ὑπάρχον κατασκευασμένο ἐδῶ καί δύο δεκαετίες μοτίβο τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων θά πρέπει νά ἐντάξουμε ὄχι μόνο καί τή γενική πολεμική σ’ ὅλους αὐτούς πού ἀντιδροῦν (βλ. ἀντιρατσιστικοί νόμοι ἀλλά καί διαπόμπευση ὡς γραφικῶν τῶν ἐλαχίστων ἀντιδρώντων) ἀλλά καί τίς πραγματικά ἀπαράδεκτες ἀντιχριστιανικές προσεγγίσεις, οἱ ὁποῖες εὐτυχῶς δέν καταγράφηκαν στά πρακτικά τῆς ἐπιτροπῆς καί δέν πέρασαν μετά τή σθεναρή ἀντίδραση πού ἐκδηλώθηκε ἀπό τήν πλευρά τῶν μελῶν τῆς ἐπιτροπῆς πού προέρχονταν ἀπό τά Πατριαρχεῖα Ἀντιοχείας, Ρωσίας, Σερβίας, Ρουμανίας καί Βουλγαρίας. 
Σύμφωνα πάντα μέ τό ρεπορτάζ τς ἰστοσελίδας «Ἁγιορείτικο Βῆμα» αὐτούσιο τμῆμα τό ὁποῖο  παρουσιάζουμε «…στόχος αὐτῆς τῆς ἐπιτροπῆς ἦταν νά ἐπικαιροποιήσει τά παρωχημένα κείμενα παλαιότερων προσυνοδικν ἐπιτροπῶν, ἔτσι ὥστε νά γίνουν ἀποδεκτά ἀπό τούς Προκαθημέενους καί τούς Ἀρχιερεῖς πού θά λάβουν μέρος στήν Πανορθόδοξη Σύνοδο, τόν ούνιο τοῦ 2016. Ἄλλωστε ὅλες οἱ συνοδικές ἀποφάσεις, ὅπως τό συμφώνησαν οἱ Προκαθήμενοι τόν περασμένο Μάρτιο, ἔπρεπε νά ληφθοῦν ὁμόφωνα.
Τίς μειονότητες τῶν ἀνωμάλων, δηλαδή ὁμοφυλοφίλων ὁ μητροπολίτης Περγάμου κατ’ εὐφημισμόν ἀποκάλεσε "μειονότητες ἄλλης φύσεως" (!!!) καί οἱ ὁποῖες κατά τή γνώμη του πρέπει νά προστατεύονται πό κάθε εἴδους διάκριση καί ἄδικους διωγμούς!
«Δέν ἔχουμε δικαίωμα νά ταπεινώνουμε καί νά διώκουμε τήν εκόνα τοῦ Θεοῦ», εἶπε σύμφωνα μέ ἀσφαλεῖς πληροφορίες ὁ Ἱεράρχης ἀπευθυνόμενος στά μέλη τῆς ἐπιτροπῆς. Ὁ ἐν λόγῳ Ἱεράρχης τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου ἐπανέλαβε μέ αὐτόν τόν τρόπο τά πιστεύω ἐκείνων πού ὑποστήριξαν τόν ἀντιρατσιστικό, ἀλλά στήν οὐσία ἀντιορθόδοξο νόμο τό ὁποῖο ψηφίστηκε ἀπό τήν ἑλληνική Βουλή ὑπό τήν πίεση τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης καί ἄλλων παραγόντων.
Ὁ νόμος αὐτός θυμίζουμε ὅτι ἀποτέλεσε ἀντικείμενο κατάκρισης ἐκ μέρους πολλῶν Ἱεραρχῶν, καθώς καί πολλῶν ἄλλων ἀξιοπρεπῶν ἐκκλησιαστικῶν παραγόντων μέ μεγάλο πνευματικό κῦρος οἱ ὁποῖοι ἀντιπροσωπεύουν τήν ἠθικά ὑγιῆ πλειοψηφία τῆς ἑλληνικῆς κοινωνίας.
Ὡστόσο οἱ προσπάθειες νά ἐνσωματωθεῖ στό κείμενο τῆς Ἁγίας Συνόδου ἡ θέση πού ἀπαιτεῖ σεβασμό ἀπέναντι στίς "κοινότητες μειονοτήτων ἐθνικῆς, θρησκευτικῆς, γλωσσικῆς καί ἄλλης φύσεως" καί "ἐγγυήσεις γι' αὐτούς νά ἀναπτύσσονται ἐλεύθερα σύμφωνα μέ τίς ἀρχές τους" δέ βρῆκε ὑποστήριξη ἀπό τήν πλειοψηφία.
Σέ παρέμβασή του ὁ καθηγητής Θεολογίας Βλ. Φειδᾶς, μέλος τῆς ἐπιτροπῆς ξαφνιάζοντας τούς πάντες ὑποστήριξε ὅτι «σεξουαλικές μειονότητες ὑπάρχουν, εἶναι ὅπως κι ἐμεῖς, μέλῃ τῆς Ἐκκλησίας, αὐτοί μετέχουν στή ζωή της, εἶναι ἁμαρτωλοί, ἀλλά κι ἐμεῖς ὅλοι εἴμαστε ἁμαρτωλοί. Τό κράτος τούς ἀναγνωρίζει ὡς σεβαστά μέλη τῆς κοινωνίας, ἑπομένως καί ἐμεῖς δέν πρέπει νά τούς ἀγνοοῦμε. Σεξουαλικές ἁμαρτίες δέν εἶναι μέ τίποτα οἱ πλέον βαριές", γι' αὐτό πρέπει νά ἀντιμετωπίζουμε τήν LGBT κοινότητα ὄχι μέ καταδίκη, ἀλλά μέ ἀγάπη καί σεβασμό»!!!
Ὑπῆρξε ἐν συνεχεία πολύ ντονος διάλογος, ὁὁποῖος τελικά κατέληξε στήν ὁμόφωνη συμβιβαστική ἀπόφαση ὅλων ὅτι "οἱ μειονότητες ἄλλης φύσεως δέν πρέπει νά ἀποτελοῦν ἀντικείμενο διάκρισης, ἀλλά τό γεγονός αὐτό δέν ἀπαιτεῖ ἀπό κανένα νά συμμεριστεῖ τίς ἀπόψεις καί τίς ἀρχές τους". Ὁ Μητροπολίτης Δημητριάδος, πού ἐκπροσωποῦσε τήν Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος φέρεται σύμφωνα μέ τό ρεπορτάζ νά δήλωσε ὅτι στήν Ἑλλάδα "οἱ φορεῖς ναζιστικῆς ἰδεολογίας" δῆθεν ἐπιτίθενται στίς σεξουαλικές μειονότητες.
Οὐσιαστικά οἱ θέσεις αὐτές πού δυστυχῶς ἐκφράστηκαν ἀπό χείλη ὑψηλόβαθμων στελεχῶν τῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας πέραν τῶν ἄλλων προβάλλουν ἐμμέσως μία διαβάθμιση τῆς ἁμαρτίας, στό ὄνομα τῆς ἐκκλησιαστικῆς οἰκονομίας γεγονός πού συνιστᾷ κατάφωρη αἵρεση. Γιά τήν Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία θά ἰσχύει πάντα ἡ καταδίκη τῆς ἁμαρτίας καί δή αὐτῆς τοῦ σοδομισμοῦ πού προκάλεσε τήν παρέμβαση τοῦ Θεοῦ μέ τήν γνωστή καταστροφή στά Σόδομα καί τά Γόμορρα λλά καί ἡ ἰάσιμη ἀγάπη πρός τόν ἑκάστοτε ἁμαρτάνοντα, τόν ὁποῖο πάντα θά καλε σέ μετάνοια.
ΠΗΓΗ: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΕΥΧ 163 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 www. orthodoxia.gr

Χριστοδουλοπούλου: "Θα νοικιάσουμε κενά διαμερίσματα σε πολυκατοικίες για να μείνουν οι μετανάστες"!


Προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος και να κάνει και ένα «κοινωνικό καλό», όπως η ίδια λέει, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου σχεδιάζει να ενοικιάσει διαμερίσματα ανά την Ελλάδα που είναι ανοίκιαστα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες.
 
Έτσι μετά τις εξαγγελίες Γ. Πανούση ότι θα βρει δουλειά στους λαθρομετανάστες τώρα το έτερο μέρος του κωμικού διδύμου η αναπληρώτρια υπουργός "Μεταναστευτικής Πολιτικής" Τ. Χριστοδουλοπούλου σπεύδει να βρει και διαμερίσματα για τους λαθρομετανάστες!
 
Μιλώντας στη RealNews η κυρία Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα.
 
Η λύση αυτή επιλέγεται ως άμεση και ευέλικτη, όπως η ίδια είπε, καθώς η κατασκευή νέων δομών ανοιχτής φιλοξενίας θα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται εισόδημα στους ιδιοκτήτες και διευκολύνεται η κοινωνική ένταξη των προσφύγων, ενώ αποφεύγεται και η δημιουργία «γκέτο».
 
Για να γίνει πράξη η νέα μεταναστευτική πολιτική, όπως εξήγησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, θα πρέπει να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση των σχετικών ευρωπαϊκών κονδυλίων.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ" ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ...ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ!

ΒΙΝΤΕΟ





Συνεχίζοντας τὴν πολιτικὴ τοῦ ΓΑΠ καὶ ὑπηρετώντας τὰ πιὸ σκοτεινὰ σχέδια τῆς Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικῆς Ἐξουσίας (ΠΤΕ), ὁ «ἀντιμνημονιακὸς» και «ἀριστερὸς» ὑπουργὸς οἰκονομικῶν Βαρουφάκης, μὲ πρόσχημα τὴν ἀντιμετώπιση τῆς ἀνθρωπιστικῆς κρίσης, ἀναγγέλει τὴν θέσπιση τῆς ἔξυπνης καρτοταυτότητας γιὰ ὅλους!


Ἂν ἡ δήλωση τοῦ Βαρουφάκη γιὰ τὴ δημιουργία κάρτα πολίτη, δὲν ἐγείρει ἀντιδράσεις, τότε τί θὰ προκαλέσει ἀνησυχία γιὰ τὶς προσωπικές μας ἐλευθερίες;

 Θὰ θυσιάσουμε τὴν ἐλευθερία μας γιὰ μία "εὔκολη" ζωή; Ἢ θὰ παλέψουμε γιὰ νὰ μείνουμε ἐλεύθεροι; 

Λέμε ΟΧΙ στὴν κάρτα τοῦ πολίτη!

Δεῖτε στὸ βίντεο τὸν Βαρουφάκη, νὰ ἀποκαλύπτει στὸν Γιῶργο Παπαδάκη τὰ σχέδιά του γιὰ την Smart Id Card ποὺ θὰ μᾶς φακελώσει ὅλους!!!






ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΟΣΔΟΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ


ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

ΠΗΓΗ