Με casus belli απειλεί τώρα η Άγκυρα και την Κύπρο

Η κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος, σε δημοσίευμα του Κώστα Βενιζέλου με τίτλο "Μην αγγίζετε ΑΟΖ και πετρέλαια"και υπότιτλο "Τουρκικό έγγραφο αμφισβητεί κυριαρχία μας, προειδοποιεί τη Λευκωσία", αναφέρει τα εξής: «Προειδοποιήσεις προς τη Λευκωσία που φθάνουν στα όρια των απειλών και αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, περιλαμβάνονται σε έγγραφο του τουρκικού ΥΠΕΞ για το Κυπριακό. Το έγγραφο αξιοποιείται από την τουρκική ηγεσία στις επαφές του με ξένους αξιωματούχους και έχει την μορφή σημείων συζήτησης (talking points) και θέσεις που κατατίθενται στις συζητήσεις. Ενδεικτικές των τουρκικών προθέσεων είναι και οι απόψεις που διατυπώνονται στα θέματα κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας ενώ πρόδηλες είναι οι επεκτατικές βλέψεις της Άγκυρας.

Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως δεν θα αποδεχθεί τις συμφωνίες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή οποιεσδήποτε άλλες κινήσεις για τον καθορισμό της ΑΟΖ και τη διεξαγωγή ερευνών για τον εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Η Τουρκία, αναφέρει πως είναι της γνώμης ότι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας ή της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης σε μία ημίκλειστη θάλασσα, όπως η Μεσόγειος, θα πρέπει να γίνεται με συμφωνία ‘με τον σεβασμό των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των τρίτων χωρών σύμφωνα με τις βασικές αρχές του διεθνούς δικαίου’. Αναφέρει πως η Τουρκία είναι αποφασισμένη, μαζί με τους Τουρκοκύπριους, να συνεχίσουν να εγείρουν αντιρρήσεις, μέσω της διπλωματικής και πολιτικής οδού κατά ‘των εν λόγω μονομερών ενεργειών’. Είναι προσδοκία μας, αναφέρεται, ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει η κοινή λογική και να αποφευχθεί η ένταση που προκαλείται από μονομερείς δραστηριότητες.

Όπως αναφέρει περαιτέρω στο έγγραφο, οι δραστηριότητες των Ε/κ, όχι μόνο δεν αγνοούν τα τουρκοκυπριακά δικαιώματα, αλλά προκαλούν και σε περιοχές ‘δικαιοδοσίας της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο στα δυτικά του νησιού’. Η Τουρκία, ισχυρίζεται, έχει νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα στην Ανατολική Μεσόγειο, κυρίως στα δυτικά του γεωγραφικού μήκους 32ο16΄18΄Ε. Η θέση αυτή, ισχυρίζεται το τουρκικό ΥΠΕΞ, είναι συνεπής με τους σχετικούς κανόνες του διεθνούς δικαίου, όπως και τις ήδη καθιερωμένες διεθνείς πρακτικές.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ξεκαθαρίζει, επίσης, πως δεν πρόκειται να εφαρμόσει το επιπρόσθετο Πρωτόκολλο επέκτασης της τελωνειακής ένωσης καθώς δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία. Ωστόσο, σημειώνει ότι η Τουρκία ήδη έχει εκφράσει την προθυμία της να συνάψει σχέσεις ‘με το νέο κράτος εταιρικής σχέσης που θα προκύψει μετά την επίτευξη συνολικής διευθέτησης’. Σημειώνει, πάντως, ότι στην πραγματικότητα, οι στατιστικές δείχνουν ότι υπάρχει διακίνηση των προϊόντων μεταξύ της Τουρκίας και όλων των 27 μελών της EE εντός του πλαισίου της τελωνειακής ένωσης.

Όσον αφορά την τουρκοκυπριακή πλευρά, αναφέρεται στο έγγραφο, οι διαπραγματεύσεις πρέπει να συνεχίσουν από εκεί που έχουν μείνει πριν από τις ‘προεδρικές εκλογές’ στη ‘Βόρεια Κύπρο’. Η πρόοδος που επιτεύχθηκε κυρίως χάρη στον δυναμισμό και την εποικοδομητική στάση της τουρκοκυπριακής πλευράς κατά τη διάρκεια δύο ετών ΟΗΕ δεν μπορεί να πάει χαμένη’. Αναφέρεται, επίσης, στην επιστολή Έρογλου προς τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών.

  • Το θέμα των φυσικών πόρων η Άγκυρα το αντιμετωπίζει ως ζήτημα ‘ίσης μοιρασιάς’, δηλαδή 50 – 50.
  • Δεν αναγνωρίζει τις αποφάσεις και τις διεθνείς συμφωνίες της Κυπριακής Δημοκρατίας για το θέμα των ερευνών για εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, ούτε και μετά τη λύση.
  • Υιοθετεί μία επιθετική πολιτική έναντι της Κύπρου και μία χαλαρή και φιλική προς την Ελλάδα. Τούτο δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου τυχαίο καθώς κάνει ανοίγματα στην Αθήνα τώρα που τα χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ενώ επιχειρεί να στριμώξει τη Λευκωσία». Πηγή
http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2010/05/casus-belli.html

ΕΠΑΘΑΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ "ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ"!


Μάγκες τα έχουν δεί ΟΛΑ οι τράπεζες με την πρωτοβουλία μας να κάνουμε ανάληψη όλα τα χρήματα μας εώς (και με αποκορύφωμα) την 1η Ιουνίου 2010 !!!

Τρέχουν και δεν φτάνουν! Ποιόν "επαναπατρισμό κεφαλαίων" και κουραφέξαλα εδώ τον ΓΑΠ δεν τον εμπιστεύεται ούτε η μάνα του η Μαργκαρετ θα τον εμπιστευτούν τα λαμόγια που έχουν βγάλει τα μαύρα χρήματα τους στην ασφάλεια του εξωτερικού???


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡ Η ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!! ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ??? ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ !!!

....να μην αναφέρω ότι οι περισσότεροι γνωστοί μου, έχουν ήδη ή πρόκειται να κάνουν ανάληψη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!

ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ?????

ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ !!!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ????

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ "ΔΩΡΑΚΙΑ" ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ????

ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ????
( το Βίντεο που πλέον δεν λειτουργεί για του λόγου το αληθές!!!!)

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ !!!!!!!!

στην τελική αφήστε τους να πάνε τα επιτόκια πρώτα στο
ΔΕΚΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ και μετά το συζητάμε πάλι!!!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ !!!!!!!!

Γιατί τα 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά (απόσπασμα Εθν.'Υμνου)

Η κυβέρνηση και τα μεγάλα κεφάλαια που υπηρετεί δεν φοβούνται τις οργανωμένες ειρηνικές πορείες που οργανώνονται για εκτόνωση της κοινωνίας μέσα απο μερικές βρισιές και φάσκελα.

Ο Γιωργάκης άλλωστε έχει πει οτι οι Έλληνες καλά κάνουν και διαδηλώνουν κι αυτός αν δεν ήταν πρωθυπουργός το ίδιο θα έκανε...

Τι σημαίνουν όλα αυτά ;; Οι οργανωμένες πορείες λειτουργούν ως "εξαέρωση" της κοινωνικής "χύτρας" που βράζει. Έχετε σκεφτεί όμως τι είναι εκείνο που τους τρομάζει πραγματικά ;;;

Τα ασφαλιστικά ταμεία και οι κόποι των Ελλήνων φαγώθηκαν και ο Λοβέρδος δήλωσε επισήμως τη φράση "Δεν υπάρχει σάλιο".

Tο σάπιο πολιτικό σύστημα έφαγε λεηλάτησε και για μια ακόμη φορά ξαναφόρεσε τη μάσκα της επανίδρυσης του ανύπαρκτου κράτους και της δήθεν κάθαρσης (σενάριο αλά Καραμανλής και ΣΙΑ Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης)

Με συμμάχους τους διαμορφωτές κοινής γνώμης (ΜΜΕ) προσπαθούν να πείσουν δια της πλύσης εγκεφάλου να του πληρώσουμε λοιπόν πάλι εμείς τα "φαγωμένα" που απο την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου ακούμε τη λέξη "λιτότητα"

Όταν όλες οι κυβερνήσεις των "εθνοσωτήρων" λεηλάτησαν τους κόπους του λαού , άδειασαν τα ταμεία , πλούτισαν και βούλη-αξαν τη χώρα καταχρεώνοντας και τις επόμενες γενεές σε μια Ελλάδα που προσπαθούν να διαλύσουν στο όνομα της παγκοσμιοποίησης

Για τους λόγους αυτούς αντιδρούμε και περνάμε το μήνυμα που θα αποτελέσει αφορμή να ακολουθήσουν και άλλοι λαοί της Ευρώπης. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Όσο μπορείτε μην πληρώνετε , μην συμβιβάζεστε , μην σας παραμυθιάζουν.
Τιμωρήστε τους ... Αφήστε τους να "πνιγούν" ψάχνοντας για λεφτά.

Το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί αφορμή ενός θέματος που εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από axinosp.blogspot.com και έχει δημοσιευθεί σε αρκετά blog του διαδικτύου. Συμφωνούμε με το πνεύμα του και αναδημοσιεύουμε...

Κάντε αναζήτηση στο google: “bank run”.

Τότε θα καταλάβετε ότι ο πρωθυπουργός δεν φοβάται ούτε μολότοφ, ούτε πέτρες, ούτε βόμβες και πολύ περισσότερο δεν φοβάται το βρισίδι που τρώει κάθε μέρα. Αυτό που φοβάται, αυτό που τρέμει, αυτό που τον κάνει να μην κοιμάται, είναι ο εφιάλτης ενός “bank run”!

Τι είναι αυτό;;;

RUN=ΤΡΕΧΩ & BANK=ΤΡΑΠΕΖΑ. Δηλαδή να τρέξουν όλοι στην τράπεζα και να πάρουν τις καταθέσεις τους!

Γιατί;

Είναι πολύ απλό: Έχετε την εντύπωση ότι οι τράπεζες σας δανείζουν χρήματα που έχουν από τις καταθέσεις των άλλων; Σας δανείζουν, με τοκογλυφικό επιτόκιο και με τις πλάτες της κυβέρνησης, λεφτά που ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει! Όταν εσύ συνάπτεις ένα δάνειο αυτοί πατάνε μερικά κουμπιά στο πληκτρολόγιο και “εξ’ ουρανού” χιλιάδες ευρώ μπαίνουν στον λογαριασμό σου. ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ…

Γιαυτό και αν πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους, οι τράπεζες θα καταρρεύσουν! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΟΥΝ και σε χρεώνουν με αστρονομικά επιτόκια για λεφτά που ΕΣΥ δανείστηκες από κεφάλαια που ΑΥΤΟΙ δεν έχουν! Απλά στηρίζονται στο γεγονός ότι ποτέ δεν θα πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους από τους λογαριασμούς τους…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΙΛΕΙΑ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ.

Και έχει όνομα η φτέρνα! Την λένε “bank run”. Δεν απορείς πως είναι δυνατόν ΟΛΕΣ οι χώρες του πλανήτη να έχουν χρέος;;; Σε ΠΟΙΟΝ χρωστάνε; Είναι μια νόμιμη πυραμίδα-φούσκα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο και με την στήριξη των κυβερνήσεων. Δεν με πιστεύετε; Κάντε μια αναζήτηση στο google: “Fractional reserve banking How it works” και διαβάστε το άρθρο στην wikipedia.

Μορφωθείτε αντί να πετάτε πέτρες. Μορφωθείτε αντί να σκοτώνετε πισώπλατα όπως σκοτώνουν οι τρομοκράτες. Μορφωθείτε αντί να πετάτε μολότοφ και να σκοτώνετε αθώους ανθρώπους στην “marfin”. Με μολότοφ δεν κλείνει η “marfin”. Με μολότοφ πεθαίνουν αθώοι συνάνθρωποι μας.

Όσο περισσότερη βία χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ θα είσαι σκλάβος των συμφερόντων των αφεντικών σου!

ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! Νομιμότατα και συνταγματικά! Θα τους νικήσεις με τα ίδια τους τα όπλα με τα οποία τώρα σου πίνουν το αίμα.

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Ακούστε τώρα και αυτό: Θέλετε να δημιουργήσετε παγκόσμια αλλαγή; Εάν το χρέος της μικρής Ελλαδίτσας έριξε τον Dow Jones, η ανάληψη των χρημάτων σας από τις τράπεζες θα τον καταποντίσει!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ!

Πάρτε τα χρήματα σας από τις τράπεζες και γίνετε εσείς, η αρχή του ντόμινο που θα αλλάξει τον κόσμο! Αυτόν που έχτισαν οι αρχαίοι Έλληνες τον κατέστρεψαν οι τράπεζες και οι διεθνώς διεφθαρμένοι πολιτικοί. Ας συντονιστούμε λοιπόν όλοι σε μια ημερομηνία-επανάσταση:

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ 1/6/2010 (τρίτη, πρώτη Ιουνίου) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Διευκρίνιση για όσους βλέπουν πολύ τηλεόραση.

Επειδή το δημοσίευμα αναφέρετε στο νόμισμα που έχουμε τώρα και όχι αυτό που θά έχουμε. Και πέρα απο την πτώχευση και το πότε θα ανακοινωθεί .

'Οποιος κρατήσει το ευρώ (έστω και στο συρτάρι) δεν χάνει την αξία του αφού δεν είναι τοπικό νόμισμα της Ελλάδος αλλά νόμισμα της Ευρωζώνης .

Όσοι μπερδεύουν αυτά τα δύο σημαίνει οτι βλέπουν πολύ τηλεόραση και πρέπει να την ελαττώσουν.
liondani - elliniki-grothia
- hellenicrevenge

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Συστήνουν ψυχραιμία οι τραπεζίτες- Στις 371 μ.β. το spread -Στο -2% το ΧΑ

«Αν δεν υπάρξει πολιτική παρέμβαση σε ευρωπαϊκό επίπεδο και εφόσον βρισκόμαστε στο σημείο που μπορεί να χαθεί ο έλεγχος αφού από πρόβλημα Ελλάδος μετεξελίσσεται σε πρόβλημα του ευρωπαϊκού νότου δεν μπορεί να αποκλεισθεί ο κίνδυνος κατάρρευσης της χρηματιστηριακής αγοράς» υποστηρίζει εκ των κορυφαίων τραπεζικών στελεχών της χώρας, ωστόσο συστήνει ψυχραιμία "εχει ξεφύγει από τα όρια των τραπεζών ή της Ελλάδος έχει μεατραπεί σε ευρωπαικό θέμα ξεκάθαρα αλλά απαιτείται ψυχραιμία" Eν τω μεταξύ στην αγοράομολόγων το spread άνοιξε στις 371 μονάδες βάσης (υψηλό ημέρας 375 μ.β.) από 350 μονάδες βάσης το χθεσινό κλείσιμο ενώ το ΧΑ άνοιξε με μεγάλες απώλειες 2%.
Πρωτίστως που αποδίδονται οι γενικευμένες ρευστοποιήσεις στις τράπεζες και στην Εθνική.
Ξένοι αποχωρούν μαζικά από τις τράπεζες που έχουν μεγάλη έκθεση σε κρατικό χρέος και η Εθνική είναι η μεγαλύτερη τράπεζα που διαθέτει έκθεση 18 δις ευρώ.
Δεν πρόκειται μόνο για κερδοσκοπία , δεν πρόκειται για τακτικές υποτιμητικής κερδοσκοπίας η πτώση των τραπεζών όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά διεθνώς χθες η Εθνική υποχώρησε -7,19% , Barclays -7,84% HSBC -3,71%, Lloyds -6,82% Royal Bank Of Scotland -5,79%Deutsche -4,22% BNP -5,14% Credit Agricole -5,17% αποδίδεται στην διάχυτη ανησυχία ότι η ύπαρξη ομολόγων της Ελλάδος , της Ισπανίας και της Πορτογαλίας θα προκαλέσει τεράστιες ζημίες στο τραπεζικό σύστημα διεθνώς.
Άρα οι ξένοι αποχωρούν από τις τράπεζες και ειδικά από τις μεγάλες ελληνικές φοβούμενες το ελληνικό χρέος τα ελληνικά ομόλογα.
Όμως μέχρι που μπορεί να οδηγηθεί η κατακρήμνιση των μετοχών των τραπεζών;
Σύμφωνα με το τραπεζικό στέλεχος αν η ΕΕ , η ΕΚΤ δεν παρέμβουν για να ανακόψουν την χιονοστιβάδα που μπορεί να παρασύρει τις αγορές τότε είναι πιθανό να δούμε εκ νέου να προσεγγίζουν τις ονομαστικές τιμές τους οι τράπεζες.
Σημειώνεται ότι η Εθνική εμφανίζει ονομαστική αξία 5 ευρώ η Eurobank 2,75 ευρώ η Alpha 4,70 ευρώ η Πειραιώς 4,77 ευρώ η Κύπρου 1 ευρώ η Marfin 0,85 ευρώ η ΑΤΕ 0,72 ευρώ η Emporiki 4,39 ευρώ , το ΤΤ 3,70 ευρώ και η Aspis 0,60 ευρώ.
Οι τραπεζίτες ξεκάθαρα τονίζουν «πλησιάζουμε το σημείο που θα χαθεί ο έλεγχος και αν χαθεί τότε ο κίνδυνος κατάρρευσης της αγοράς και ειδικά των τραπεζικών μετοχών δεν μπορεί να αποκλεισθεί»
bankingnews

ΚΚΕ και Μικρασιατική Εκστρατεία

ΜΕΡΟΣ 1ο.


ΜΕΡΟΣ 2ο.

Η ξεπουλημένη επανάσταση

ΜΕΡΟΣ 1ο.


ΜΕΡΟΣ 2ο.


ΜΕΡΟΣ 3ο.


ΜΕΡΟΣ 4ο.


ΜΕΡΟΣ 5ο.