ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ" ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ...ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ!


Πληθαίνουν καθημερινά τα δημοσιεύματα στον Κρητικό Τύπο για "Αυτονόμηση" της Κρήτης. Δεχόμαστε αρκετά e-mail που μας λένε να παρουσιάσουμε το θέμα αν και το έχουμε κάνει κατ επανάληψη στο παρελθόν.

Δείτε με τι δικολαβίστικο και έμμεσο τρόπο η "Ρεθυμνιώτικη Αγορά" πλασάρει το θέμα της επιδιωκόμενης από ανθελληνικά κέντρα "αυτονόμησης" στους αναγνώστες της. Προωθεί την έριδα, το "διαίρει και βασίλευε" των Εβραίων που έχουν ειδικότητα να σπέρνουν διχασμούς .

Αρχικά πριν κάτι χρόνια έγινε το μπαμ-σοκ με το πιπίλισμα της ΥΠΑΡΞΗΣ του θέματος. Τώρα αυτό έχει "ξεπεραστεί" και το συζητούν. Καταλάβατε πως δουλεύει η προπαγάνδα; Τώρα κανείς δεν ξαφνιάζεται όταν ακούει για το θέμα. Κι επειδή αυτοί που κινούν τα νήματα έχουν πάρει ΜΑΣΤΕΡ στη χειραγώγηση των μαζών, εμφανίζονται ως "προοδευτικοί" και λένε ...να το συζητήσουμε το ζήτημα... Κάντε κλικ
εδώ και διαπιστώστε και μόνοι σας τι προωθούν οι ανθέλληνες με την μάσκα του "εκσυγχρονισμού", πως προσπαθούν να παροτρύνουν τους Κρήτες να διαχωρίσουν την θέση τους από τους υπόλοιπους Έλληνες... πως αλλιώς παινεύοντάς τους...οι κρητικοί όμως δεν πατάνε την μπανανόφλουδα των εβραιοσιωνιστικών κορακιών που είναι έτοιμα να κατασπαράξουν την σάρκα της ελληνικής γης αφού πρώτα την διαμελίσουν σε κομμάτια για να έχουν μικρότερο βαθμό αντίστασης..το έχουν σπουδάσει το "'άθλημα"....

Τα αμερικανοκινούμενα προωθούν σταθερά το σχέδιο Κοσοβοποίησης της Ελλάδας από τη Θράκη έως τη Κρήτη, βασικό εργαλείο για την επίτευξη διαμελισμού της χώρας μας είναι και ο Καλλικράτης.

Μέχρι και νόμισμα χάραξαν οι "αυτονομιστές" κλικ
εδώ

Παραθέτουμε σε επανάληψη βίντεο από παλαιότερη ανάρτησή μας
όπου θα ακούσετε το ηχητικό ντοκουμέντο εκπομπής από το ραδιόφωνο του Cretan Planet και πώς οι μεθοδεύσεις και η προπαγάνδα περί "Κρητικής σημαίας" και "Ανεξάρτητης Κρήτης" ξεσκεπάζονται.













αναλυτικά διαβάστε για το θέμα εδώ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μετά την προσπάθεια Τούρκων ακτιβιστών να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημα της Γάζας , μια ομάδα Ισραηλινών οργισμένων ακτιβιστών ,θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο στην Βόρειο Κύπρο.

http://tvxs.gr/news/κόσμος/με-στολίσκο-κατά-της-τουρκικής-κατοχής-στην-κύπρο-απαντούν-οι-ισραηλινοί

Στην ομάδα των Ισραηλινών συμμετέχει ο Alex Goldfarb, πρώην βουλευτής των κομμάτων Tzomet και Yiud, τη δεκαετία του ‘90, καθώς και ο ακτιβιστής του κόμματος Meretz, Pinhas Har-Zahav. Η κίνηση πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από πλούσιο Ισραηλινό, το όνομα του οποίου παραμένει άγνωστο.

Μετά την δημοσιοποίηση του εν λόγο εγχειρήματος από τους Ισραηλινούς , Έλληνας επιχειρηματίας (ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του) χρηματοδοτεί και αυτός το εν λόγο εγχείρημα , με την ενοίκιαση τριών σκαφών , τα οποία θα συμμετάσχουν στον στολίσκο που θα στείλει το Ισραήλ , στην Β. Κύπρο.

Τα τρία αυτά σκάφη θα μεταφέρουν δεκάδες Έλληνες ακτιβιστές οι οποίοι θα διαμαρτυρηθούν για την μη τήρηση του ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την άμεση αποχώρηση των Τουρκικών στρατευμάτων από την Β. Κύπρο.

Ο Ελληνικός στολίσκος , θα συναντήσει στα ανοικτά (διεθνή ύδατα) της Κύπρου , τον Ισραηλινό στολίσκο και θα πλεύσουν μαζί προς την Β. Κύπρο.

Κατά πάσα πιθανότητα (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το ακριβές σημείο) ο διεθνής αυτός στολίσκος θα έχει ως στόχο το λιμάνι της Αμμοχώστου , όπου και θα αποβιβαστούν οι ακτιβιστές για την διαμαρτυρία τους.

Πληροφορίες από ακτιβιστές που θα λάβουν μέρος στον Ελληνικό στολίσκο λένε ότι γίνονται επαφές με Έλληνες , Κύπριους και ξένους Ευρωβουλευτές , να συμμετάσχουν στον διεθνή αυτό στολίσκο , έτσι ώστε να επλακεί και η Ευρωπαική Ένωση στο όλο θέμα.

O Ερντογάν θα συνοδεύσει ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα με πολεμικά πλοία



Έντονη είναι η φήμη πως ο Ερντογάν θα συνοδεύσει ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα μαζί με πολεμικά πλοία.

Καλά αν το κάνει αυτό τότε τα πράγματα θα γίνουν παρα παρα πολυ σοβαρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΠΗΓΗ