ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!! ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ!! ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ... ΑΓΙΟΡΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ''ΣΝΟΜΠΑΡΑΝ'' ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΑΦΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ...!!!


Πήγε απρόσκλυτος και «την πάτησε»...

Τη δυσαρέσκεια τους με έναν πρωτότυπο τρόπο, εξέφρασαν οι Αγιορείτες πατέρες όταν αντίκρυσαν στις Καρυές και στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και πρόεδρο της «Αγιορειτικής Εστίας» κ. Γιάννη Μπουτάρη.

Οι μοναχοί της διοικήσεως του Αγίου Όρους μετά το τέλος της τελετής της εγκαθίδρυσης της νέας επιστασίας αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Όταν όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι κατευθύνθηκαν στην Ιερά Κοινότητα οι άνθρωποι του κ. Μπουτάρη πήραν το μήνυμα από τους Αγιορείτες πατέρες να μην ανέβει πάνω μαζί τους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Μπουτάρης βρέθηκε στο Άγιο Όρος χωρίς να έχει λάβει πρόσκληση από την Ιερά Κοινότητα.

Άλλωστε Μπουτάρης είναι μόνο... ένας!


newsbomb.gr

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;;

Κλιμακώνουν την πολεμική τους οι πράκτορες της Άγκυρας στην ελληνική Θράκη όσο πλησιάζει ο καιρός για τη δρομολόγηση των πρώτων 90 διορισμών ιεροδιδασκάλων (στα πλαίσια του περίφημου πλέον νόμου του ελληνικού κράτους που έμεινε γνωστός ως «νόμος των 240 ιμάμηδων» ή πιο απλά ο «νόμος για τους ιμάμηδες»).
Και όλα αυτά ενώ στην Αθήνα επικρατεί πολιτική αναταραχή και όλοι είναι απασχολημένοι με την καταδάφιση της ΕΡΤ...
Το ανησυχητικό είναι ότι οι πράκτορες της Άγκυρας στην περιοχή εργάζονται καλά ενώ η Αθήνα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου: Ψευτομουφτήδες, μισθοδοτούμενοι από την Άγκυρα μειονοτικοί δήμαρχοι, εκπρόσωποι του DEΒ, προετοιμάζουν το κλίμα, με προκλητικές και εμπρηστικές δηλώσεις  για μια ευθεία σύγκρουση με την ελληνική κυβέρνηση, μια σύγκρουση που ουδείς γνωρίζει που μπορεί να οδηγήσει.
Ο ψευδομουφτής της Ξάνθης  Αχμέτ Μέτε στις 30 Μαΐου στον Έχινο Ξάνθης παρουσία του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, του υποπρόξενου  Κομοτηνής Αλπερ Ατάκ και του δήμαρχου Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ ο οποίος ζήτησε απειθαρχία απέναντι στον νόμο του ελληνικού κράτους για τους ιμάμηδες ζητώντας από τους έλληνες μουσουλμάνους να μην επιτρέψουν την εφαρμογή του!
Κανονικά θα έπρεπε να είχε επέμβει ήδη ο εισαγγελέας και να είχε συλληφθεί για προτροπή σε στάση και ανυπακοή στους νόμους...
Είπε πιο συγκεκριμένα ο Αχμέτ Μέτε:
«Πρέπει όλοι μας ως κοινότητα να προσπαθήσουμε στο θέμα της ενότητας και της ομοψυχίας μας. Πάντοτε και σε διάφορα επίπεδα να τις επιδεικνύουμε. Να προσέξουμε τον νόμο των 240 ιμάμηδων, να μην επιτρέψουμε την εφαρμογή του. Μαθαίνουμε από τον τύπο πως θα προσληφθούν 90 άτομα προσωπικό, που θα διδάξουν το Κοράνι στα ελληνικά. Στο θέμα αυτό ζητάω να είστε ενημερωμένοι».
Σχεδόν ταυτόχρονα είχαμε και μία ανακοίνωση του γνωστού αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD), που την υπογράφει ο νέος του πρόεδρος Τανέρ Μουσταφάογλου, εναντίον του νόμου που χαρακτηρίζεται ως «αντίθετος με τη θρησκευτική πίστη και ελευθερία της μειονότητας».
Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής;
«Όπως είναι γνωστό, η συνθήκη ειρήνης της Λοζάννης και όλες οι συνθήκες μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, εγγυώνται την εκ μέρους του ελληνικού κράτους συντήρηση και διδασκαλία της ισλαμικής θρησκείας και των κανόνων της στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης… Ο νόμος με την επωνυμία των «240 ιμάμηδων» πέρασε από τη βουλή το 2007. Καθώς όμως δεν ήταν σύμφωνος με τη θρησκευτική πίστη και τις ελευθερίες των μειονοτικών, αλλά και με την συνθήκη της Λοζάννης, μετά από μεγάλες αντιδράσεις των μειονοτικών φορέων και συλλόγων της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης, τέθηκε σε αναστολή εφαρμογής.
Ως Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης είχαμε αναφέρει πως η δήλωση του ελληνικού κράτους πως θα διόριζε και θα πλήρωνε 240 θρησκευτικούς, όπως με τις μουφτείες σε Διδυμότειχο, Κομοτηνή και Ξάνθη, σημαίνει ξεκάθαρα πως δεν αναγνωρίζει τη συνθήκη της Λοζάννης.
Όπως θυμόμαστε όλοι μας ο νόμος αυτός επανήλθε στη βουλή τον Ιανουάριο του 2013, και με κάποιες αλλαγές που έγιναν ψηφίστηκε ξανά. Στο στάδιο εκείνο εμείς…είχαμε καταγγείλει και απορρίψει αυτόν τον νόμο που επιφέρει περιορισμούς στην θρησκευτική μας πίστη και ελευθερία. Το ελληνικό κράτος πάλι δεν άκουσε την φωνή της μειονότητας και στην σύσταση των σχετικών επιτροπών τοποθετεί ως πρόεδρο τους, τους διορισμένους μουφτήδες
Μάλιστα ακούμε πως σε αυτή την επιτροπή διορίστηκαν άτομα που δεν το θέλαν. Προσδοκούμε την αντίδραση όχι μόνο ημών ως μειονότητας στα πλαίσια της συνθήκης της Λοζάννης, αλλά και όλων των παγκόσμιων φορέων ενάντια σε αυτό τον νόμο. Διότι το περιστατικό αυτό είναι αντίθετο με την ελευθερία συνείδησης και θρησκείας.
Παρατηρώντας τις εξελίξεις στο ελληνικό κοινοβούλιο βλέπουμε πως δεν άλλαξε κάτι, και ότι με αδίστακτο και ρατσιστικό τρόπο γίνονται επίμονες επεμβάσεις στις θρησκευτικές ελευθερίες των ανθρώπων μας. Τον νόμο αυτό που χαρακτηρίσαμε ως ανθρώπινη ντροπή και τον απορρίψαμε από την πρώτη στιγμή, και σήμερα πάλι τον απορρίπτουμε με τις ίδιες σκέψεις…

Όσο κοντεύει η ώρα εφαρμογής του νόμου, αυτά θα βρίσκονται πλέον σε ημερήσια διάταξη. Η ελληνική πολιτεία έχει χρέος (για μια φορά) να κλείσει τ’ αυτιά της στις πιέσεις και τους εκβιασμούς και να προχωρήσει ακάθεκτη με τους διορισμούς. Το ζήτημα είναι πραγματικά πολύ σημαντικό»…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ Ρ.Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ : «Σε 24 ώρες δεν θα υπάρχουν διαδηλώσεις»!

Σε 24ώρες το θέμα θα έχει λυθεί. Τη διφορούμενη αυτή δήλωση έκανε  ο πρωθυπουργός της Τουρκίας  Ρ.Τ. Ερντογάν αναφερόμενος στις διαδηλώσεις στην πλατεία Ταξίμ και στο πάρκο Γκεζί οι οποίες συνεχίζονται .

«Έχω δώσει σαφείς εντολές στον υπουργό Εσωτερικών. Αυτό θα έχει τελειώσει μέσα σε 24 ώρες», δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός χωρίς όμως να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί.  Εάν δηλαδή έχει φτάει σε κάποιο σημείο συνεννόησης με τους διαδηλωτές ή εάν πρόκειται να θέσει τέρμα στις διαδηλώσεις δια της βίας.

Νωρίτερα είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία 11 ατόμων στους οποίους συγκαταλέγονταν καλλιτέχνες, ακαδημαϊκοί, και φοιτητές προκειμένου να δώσει την εικόνα μιας κυβέρνησης που ακούει τα αιτήματα των διαδηλωτών. Πάντως ο Ερντογάν μετά τη συνάντηση είπε πως θα θέσει τέλος στις διαδηλώσεις αυτές, καθώς βλάπτουν την εικόνα της Τουρκίας στο εξωτερικό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το "υγρό πυρ" των Βυζαντινών.

Το υγρό πυρ ήταν ένα από τα ισχυρά όπλα των Βυζαντινών και ταυτόχρονα ένα από τα κρατικά μυστικά της αυτοκρατορίας. Λίγοι γνώριζαν από ποιά υλικά κατασκευαζόταν και το μυστικό φυλασσόταν με κάθε τρόπο ώστε να μην πέσει στα χέρια των εχθρών της αυτοκρατορίας
και να παραμείνει στο βυζαντινό οπλοστάσιο.


Για πρώτη φορά αναφέρεται η χρήση του “υγρού πυρ” κατά τον 7ο μ.Χ αιώνα εναντίον του αραβικού στόλου που πολιορκούσε την Κωνσταντινούπολη περί το 673. Μέχρι και την πτώση της πόλης (1453) βοήθησε αποτελεσματικά στην άμυνα της από εχθρικούς στόλους λόγω των τεράστιων ζημιών που προκαλούσε στα ξύλινα πλοία της εποχής αλλά και στον τρόμο που έσπερνε στα μάτια των εχθρικών στρατευμάτων.

Εφευρέτης φέρεται να είναι κάποιος αρχιτέκτονας Καλλίνικος από την Ηλιούπολη της Συρίας αλλά λόγω της μεγάλης μυστικότητας και αποτελεσματικότητας του ενεδήθει από τον απλό λαό με το πέπλο του μύθου και λεγόταν ότι την συνταγή για την κατασκευή του την έδωσε ένας άγγελος στον Μεγάλο Κωνσταντίνο. 
 
Τα υλικά που αποτελούσαν αυτή την εξαιρετικά καυστική ύλη ακόμη και στις μέρες μας παραμένουν σχετικά άγνωστα. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία όμως μπορούμε να πούμε πως το βασικό συστατικό του ήταν η νάφθα αναμεμειγμένη με κάποια άλλα στοιχεία όπως το πετρέλαιο, το λάδι, το θειάφι, το νίτρο, και η πίσσα. Σίγουρα όμως υπάρχουν και κάποια άλλα συστατικά που έμειναν μυστικά και μάλλον δεν θα ανακαλύψουμε ποτέ.

Για να καταλάβει κανείς το πόσο μυστική ήταν η διαδικασία παραγωγής του θα αναφέρω ότι απαγορευόταν να κατασκευαστεί οπουδήποτε και από οποιονδήποτε το υγρό πυρ και η κατασκευή του γινόταν μόνο σε επιλεγμένα σημεία κοντά στην Κωνσταντινούπολη, με βασικό αυτό στην περιοχή της Συληβρίας, και πάντα η διαδικασία παραγωγής του ήταν ανατεθειμένη σε αυτοκρατορικούς αξιωματούχους οι οποίοι έδιναν αναφορά απευθείας στον Αυτοκράτορα, χωρίς κάποια επέμβαση άλλων αξιωματούχων, και κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό τον τρόπο και τα υλικά της παραγωγής του “υγρού πυρ” με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής. 
 
Ενδεικτικά να αναφέρω ότι όταν τον 10ο αιώνα οι Βούλγαροι κατέλαβαν την Συληβρία τότε επικράτησε πανικός στην Βασιλεύουσα μήπως και καταφέρουν (οι Βούλγαροι) να ανακαλύψουν τον τρόπο παραγωγής του υγρού πυρ και καταστρέψουν με αυτό τον Βυζαντινό στόλο. 
 
Ευτυχώς όμως ο εκεί αξιωματούχος του αυτοκράτορα που ήταν επιφορτισμένος με την φύλαξη του μυστικού, έκανε το καθήκον του, και παρά τα βασανιστήρια που υπέστει, πήρε το μυστικό στον τάφο του.

Τα πλεονεκτήματα που έδινε στον Βυζαντινό στόλο η χρήση του “υγρού πυρ” ήταν τεράστια λόγω των πραγματικά θαυμαστών ιδιοτήτων του. Το καταπληκτικό αυτό “υγρό” αναφλεγόταν αμέσως μόλις ερχόταν σε επαφή με το νερό και έκαιγε τόσο στην επιφάνεια του όσο και λίγο κάτω από αυτή. Φανταστείτε τα πληρώματα των εχθρικών πλοίων να προσπαθούν να σβήσουν με νερό την φωτιά που προκλήθηκε από τον “υγρό πυρ” και αυτή να ανάβει περισσότερο! Πραγματικά καταπληκτικές οι ιδιότητες του λοιπόν.

Υπήρχαν πολλοί τρόποι για να εκτοξεύουν το“υγρού πυρ” ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και τον τρόπο άμυνας ή επίθεσης που επιβαλλόταν. Ο πιό απλός ήταν στο να γεμίζουν με αυτό ειδικά πήλινα δοχεία (έχουν βρεθεί σε ανασκαφές στην Κρήτη) και να εκτοξεύονται με τα χέρια (όπως οι σημερινές χειροβομβίδες) από τον Βυζαντινό στρατό στους εχθρούς, τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα. 
 
Υπήρχαν φυσικά κατασκευασμένες για αυτό το σκοπό και ειδικές μηχανές οι οποίες αναλάμβαναν την εκτόξευση μεγαλύτερης ποσότητας και σε μεγαλύτερη εμβέλεια. Οι μηχανές αυτές τοποθετούνταν στις επάλξεις των τειχών και εκτόξευαν μεγάλες ποσότητες από το υγρό πυρ στους επιτιθέμενους, αλλά συνήθως τοποθετούνταν στα ακρόπρωρα αλλά και την πρύμνη των πολεμικών πλοίων και από μεγάλη απόσταση εκτόξευαν και κατ έκαιγαν τα εχθρικά πλοία.
 
 Γνωρίζουμε ότι η μηχανή που τοποθετούνταν στα πλοία είχε σχήμα κεφαλής λιονταριού ή άλλου επιθετικού ζώου όπου από το ανοιχτό στόμα του εκτοξευόταν το φονικό υγρό μέσα από έναν ειδικό σωλήνα – εκτοξευτή.

Η χρήση του τερματίζεται, σύμφωνα με τους περισσότερους ιστορικούς, κατά τον 10ο αιώνα με την απώθηση του Ρώσικου στόλου από τους Βυζαντινούς αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι χρησιμοποιήθηκε και το 1204 στην προσπάθεια ανάκτησης της Κωνσταντινούπολης από τους Λατίνους, αλλά και το 1453 στην προσπάθεια αντίστασης των Βυζαντινών κατά του Τούρκικου στρατού.
 
 Το μυστικό πέρασε στους μουσουλμάνους αλλά και τους σταυροφόρους την περίοδο των “ιερών πολέμων” και χρησιμοποιήθηκε εξίσου και από τα δύο στρατόπεδα. Με το πέρας των αιώνων όμως και την ανακάλυψη νέων και φονικότερων όπλων το “υγρό πυρ” λησμονήθηκε από όλους και ξεχάστηκε πλήρως για να περάσει στην σφαίρα της ιστορίας που εν τέλει έγινε θρύλος.

Ιωάννης Καρυοφυλάκης.
 

ΘΡΑΚΗ: Τώρα την επισκέπτονται και Τούρκοι στρατηγοί!

Περιοδεία στη Θράκη πραγματοποίησε την Τρίτη , ο Διοικητής του 5ου Σώματος Στρατού της Τουρκίας, που εδρεύει στην Τυρολόη (Corlu), Αντιστράτηγος Ναζίμ Αλτίντας.

Ο Τούρκος Αξιωματικός επισκέφθηκε στην Κομοτηνή τον Πρόξενο της γείτονος Ιλχάν Σενέρ, ενώ στην Ξάνθη, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού της χώρας μας, Αντιστράτηγο Χρήστο Χαλκίδη.

Η επίσκεψη του υψηλόβαθμου Τούρκου στρατιωτικού πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (Μ.Ο.Ε.) που έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, και τα οποία υλοποιούνται μέσω διμερών επαφών και στις δύο χώρες.

ΠΗΓΗ: inkomotini.blogspot.gr

Λίστα Λαγκάρντ:Οι πρόωρες εκλογές παραγράφουν το κακούργημα Παπακωνσταντίνου

Ευκαιρία «απόδρασης» μέσω της παραγραφής από τους ποινικά κολάσιμους  χειρισμούς του αναφορικά με την λίστα Λαγκάρντ δημιουργούν οι πιθανές πρόωρες εκλογές για τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Πλέον, με τις φυγόκεντρες ενδοκυβερνητικές δυνάμεις να δρουν ανεξέλεγκτες  κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εσπευσμένης προσφυγής στις κάλπες και διάλυση της Βουλής εντός των επόμενων ωρών. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι η προανακριτική επιτροπή δεν θα έχει προλάβει να καταθέσει το πόρισμά της προκειμένου να το εγκρίνει η Ολομέλεια.

Πάντως, η προανακριτική συνεδρίαση κανονικά σήμερα Τετάρτη καθώς ήταν προγραμματισμένη η εξέταση των κ.κ. Ανδρέα Ρωσσώνη και Συμεών Σικιαρίδη. Τα δύο πρόσωπα, όπως ήταν αναμενόμενο απάντησαν δια υπομνήματος σημειώνοντας ότι αν και σέβονται την επιτροπή δεν θα παραστούν καθώς θεωρούνται «ύποπτοι» από την δικαιοσύνη.

Πέραν αυτών, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών απέστειλε δύο νέες πραγματογνωμοσύνες που σχετίζονται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές που κατέσχεσαν από το υπουργείο Οικονομικών από τις οποίες όμως δεν προκύπτουν στοιχεία με ανακριτικό ενδιαφέρον.

Τέλος, αποφασίστηκε να μεταβούν στο Ισραήλ η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο κ. Γιώργος Καλαντζής προκειμένου να εξετάσουν τον κ. Σάμπυ Μιωνή, εκπρόσωπο του επενδυτικού κεφαλαίου των 550 εκατομμυρίων δολαρίων.
 

Πιθανές οι πρόωρες εκλογές

"Αντε και καλό μας αγώνα" η φράση αυτή που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης μιλώντας αργά το βράδυ της Τετάρτης στους βουλευτές του κόμματός του, πυροδότησε σενάρια πως έχει αποδεχθεί την ιδέα ότι η χώρα βαδίζει σε πρόωρες εκλογές.

Πηγές ανέφεραν ότι η ηγεσία της Δημοκρατικής Αριστεράς πριν από την πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός θα τηλεφωνηθεί την Πέμπτη το πρωί με τους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη θεωρούσε πολύ πιθανό ο πρωθυπουργός να θέλει να προσφύγει σε εκλογές.
 
Από τη συζήτηση στο στενό κύκλο των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είχε ξεκινήσει η «αντίστροφη μέτρηση» προς τις εκλογές.
 

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...


Μπουτάρης: Στην κοινωνία που θα σας επιβάλλουμε χωράνε όλοι εκτός από τους Έλληνες

Γραφικός για άλλη μία φορά, αλλά τουλάχιστον ευθύς εμφανίστηκε σε νέες δηλώσεις του ο αποτυχημένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στην παρέλαση της ντροπής στην Θεσσαλονίκη, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα του δήμου, ο οποίος είχε απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις των Ποντίων για την επέτειο της Γενοκτονίας τους.

Αυτή την φορά ο δήμαρχος ήταν βαθιά διευκρινιστικός περί της ιδεολογίας που πρεσβεύει αυτός και οι συνοδοιπόροι του. «Δεν κάνουμε ούτε πανηγύρι, ούτε καρναβάλι, ούτε τουρισμό, με το Gay Pride τιμούμε τη διαφορετικότητα», δήλωσε ο δήμαρχος προσδιορίζοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ευαγγελίζεται. Έσπευσε βέβαια να συμπληρώσει αμέσως μετά ότι «στην κοινωνία που θέλουμε να χτίσουμε, ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται χωρίς να υφίσταται καταπίεση», επιβεβαιώνοντας αυτό που λέμε εδώ και καιρό, ότι δηλαδή οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης ετοιμάζουν έναν κόσμο που όλοι απεύχονται και θα τον επιβάλλουν «με το έτσι θέλω». Και βέβαια «ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται χωρίς να υφίσταται καταπίεση», αρκεί η έκφραση του να συμφωνεί με τον «πνευματώδη» κ. Μπουτάρη, όπως είδαμε από την εμπειρία των ποντιακών συλλόγων.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να προσθέσουμε μία μικρή αναδρομή στα λεγόμενα του κ. Μπουτάρη:

Δεν αποτελούν, πλέον, έκπληξη οι πολιτιστικές επιλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Βεβαίως, το ίδιο ισχύει και για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μπουτάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου χαρακτήρισε τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής ανεπιθύμητες στην πόλη.
Τα μέχρι τώρα πεπραγμένα και λεγόμενα του κ. Δημάρχου, μας έχουν πείσει για τον ανθελληνισμό και τη γελοιότητα της Δημαρχίας Θεσσαλονίκης:
Έχει χαρακτηρίσει δημόσια και τηλεοπτικά την γλώσσα των Σκοπίων «Μακεδονικά». Εννοείται, πως στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ειπώθηκε αυτό, κανείς δεν αντέδρασε.
Στην εκδήλωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας για την γενοκτονία, όπου ήταν καλεσμένος να καταθέσει στεφάνι, έφτασε αργοπορημένος, ψελλίζοντας την δικαιολογία ότι τον πήρε ο ύπνος, εμφανίστηκε μετά την κατάθεση των στεφάνων. Οι Πόντιοι, καθότι, δεν ξεχνούν ποτέ, όταν ανακοινώθηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα, τον γιούχαραν φωνάζοντας «Ουστ γαϊδούρι». Δεν πρέπει να αγνοηθεί το γεγονός πως πέρυσι σωματεία Ποντίων αντιμετώπισαν ποινικές διώξεις, για «παράνομη κατάληψη δημοσίου χώρου».
Σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήταν καλεσμένος, ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε μεγάλο ηγέτη τον Κεμάλ Ατατούρκ. Τόνισε, επίσης, ότι είναι «βλακώδες να κρατάμε μίσος» για τις γενοκτονίες και τους διωγμούς. Εν συνεχεία, έθιξε και το Βορειοηπειρωτικό, λέγοντας πως «δεν είναι σωστός ο όρος Βόρειος Ηπειρος». Έπειτα, υπερασπίστηκε το δικαίωμα του ν’ αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία». Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι προτιμάει την ονομασία «Ινσταμπούλ» και όχι Κωνσταντινούπολη!
Τα άνωθεν δικαιολογούν απόλυτα την διεστραμμένη εμμονή του να μετονομάσει μεγάλη οδό της πόλης, σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ.
Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος -για να μην τους χάσει από πελάτες- ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει την Διοργάνωση του Gay Pride, παρέχοντας στο πανηγυράκι των κίναιδων, 4500 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να σιτιστούν οι άποροι ή θα μπορούσαν να είχαν δοθεί στο Δημοτικό Κυνοκομείο για στειρώσεις αδέσποτων και την περίθαλψη αυτών ή για να μπουν καύσιμα στα στάσιμα απορριμματοφόρα. Ο κ. Μπουτάρης όμως, θεώρησε πιο σημαντικό να βγάλει τις «τρελές» απ’ το κλουβί τους και να τις ξαμολήσει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, από το να παρέχει ουσιαστικό κοινωνικό έργο στην πόλη.
Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα πανηγυράκι… Αυτό της 6ης Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας. Ο δήμαρχος - έχοντας δώσει τις ευλογίες του γι’ αυτό το «τσιτσίδωμα» - καθίσταται, προφανώς, υπεράνω του νόμου περί προσβολής της δημοσίας αιδούς.

Μετά από όλα αυτά, σαφέστατα του κ. Δημάρχου του φταίει η Χρυσή Αυγή και δηλώνει πως είναι ανεπιθύμητη. Χαιρόμαστε και τον ευχαριστούμε που μας διαχωρίζει από τον παρακμιακό συρφετό , τον οποίο αυτός και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο προτιμούν να στηρίζουν.


xryshaygh.com

ΡΩΣΙΑ: Ψηφίστηκε νόμος με τον οποίο θα απελαύνονται οι ξένοι που προωθούν ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. Ποινή φυλάκισης σε όσους προσβάλουν θρησκευτικά συναισθήματα. Πούτιν: «η ρωσική κοινή γνώμη πρέπει να γίνει σεβαστή»




LifeSiteNews/ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Το ρωσικό κοινοβούλιο ψήφισε σήμερα και μάλιστα με ψήφους 436 υπέρ και 0 κατά νόμο που για την πλήρη απαγόρευση την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας από ξένους ή εγχώριους ακτιβιστές. Ο νόμος θα επιβάλει αυστηρά πρόστιμα ή ποινές φυλάκισης για τη διάδοση "προπαγάνδας των μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων." Στην ουσία θέτει εκτός νόμου τα "gay pride" φεστιβάλ και σταματά τις προσπάθειες από ξένες ομάδες ομοφυλόφιλων ακτιβιστών να περάσουν ως «φυσιολογικό» τον τρόπο ζωής ή να κάνουν εκστρατεία για τη νομική αναγνώριση του «γάμου» των ομοφυλόφιλων.
Την ίδια ημέρα, η Δούμα, η κάτω βουλή του κοινοβουλίου, πέρασε ένα άλλο νομοσχέδιο που προβλέπει ποινές φυλάκισης και πρόστιμα για όποιον καταδικαστεί για προσβολή θρησκευτικών συναισθημάτων.
Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ο νέος νόμος προβλέπει ποινές φυλάκισης έως και τριών ετών και πρόστιμα έως 500.000 ρούβλια για οργανώσεις που "διαδίδουν πληροφορίες που αποσκοπούν στη δημιουργία μη παραδοσιακής σεξουαλικής συμπεριφοράς μεταξύ των παιδιών, προβάλλοντας ότι αυτή η συμπεριφορά είναι ελκυστική και κάνοντας ψευδείς δηλώσεις για τον κοινωνικά ίσο χαρακτήρα των παραδοσιακών και των μη-παραδοσιακών σχέσεων".
Στα άτομα που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για τη διάδοση ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας θα επιβάλλονται πρόστιμο μέχρι 5.000 ρούβλια. Σε επιχειρήσεις το πρόστιμο μπορεί να ανεβαίνει έως και 10 φορές πιο πάνω. Το μέγιστο πρόστιμο ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο ρούβλια. Οι ξένοι που θα παραβιάζουν το νόμο θα συλλαμβάνονται και θα κρατούνται για 15 ημέρες μέχρι να απελαθούν.
Το νομοσχέδιο θα περάσει από το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, όπου αναμένεται να εγκριθεί εύκολα και στη συνέχεια να υπογραφεί σε νόμο από τον πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο νόμος αυτός έρχεται μετά από αρκετές περιφερειακές νομοθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της νομοθεσίας της «δεύτερης πόλης» της Ρωσίας, της Αγίας Πετρούπολης, όπου η ομοφυλοφιλική εκστρατεία έχει τεθεί εκτός νόμου. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, συνολικά 10 από τις 83 επαρχίες της Ρωσίας έχουν περάσει τέτοιους νόμους.
Ο Πούτιν υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο λέγοντας ότι «είναι αναγκαία η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των σεξουαλικών μειονοτήτων», αλλά ότι η ρωσική κοινή γνώμη πρέπει να γίνει σεβαστή. Μια πρόσφατη με κρατική χορηγία δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το 88 τοις εκατό των ερωτηθέντων συμφώνησε με την απαγόρευση.
"Μπορείτε να φανταστείτε μια οργάνωση που προωθεί την παιδεραστία στη Ρωσία; Νομίζω ότι οι άνθρωποι σε πολλές περιφέρειες της Ρωσίας θα έπαιρναν τα όπλα. Το ίδιο ισχύει και για τις σεξουαλικές μειονότητες: δεν μπορώ να φανταστώ γάμους του ίδιου φύλου να επιτρέπονται στην Τσετσενία. Μπορείτε να το φανταστείτε; Θα είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ανθρώπινων ζωών", δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Άμστερνταμ.
Ο Ρώσος επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα Vladimir Lukin, ωστόσο, προειδοποίησε ότι «η σκληρή και παράλογη» εφαρμογή του νόμου θα οδηγήσει σε μια πιο συμπαθητική εικόνα του ομοφυλοφιλικού κινήματος, το οποίο θα είναι σε θέση να παρουσιαστούν ως θύματα.
«Σκληρή και απερίσκεπτη διοίκηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλειες ανθρώπινων ζωών και ανθρώπινες τραγωδίες», είπε στο Interfax σήμερα. «Οι άνθρωποι, οι οποίοι συντάσσουν και να προσπαθούν να προωθήσουν τέτοιους  νόμους, ίσως μαντεύουν, αλλά αγνοούν το γεγονός ότι η δημιουργία ενός φωτοστέφανου θυματοποίησης είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μορφές διαφήμισης."
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ... ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...!! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ...!!!

ΤΟ ΣΚΕΦΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ... ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ...!!!

Το απόλυτο πλιάτσικο έχει ξεκινήσει στα γραφεία της Δημόσιας Τηλεόρασης στην οδό Μεσογείων! Ο πολύς κόσμος που είναι συγκεντρωμένος από χθες και δεν έχει φύγει από τα γραφεία της ραδιοτηλεοράσης, έχει αρχίσει να παίρνει ...ενθύμια, όπως φορητούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα που μπορούν να φανούν χρήσιμα στο οικιακό νοικοκυριό. Εξάλλου κάποιοι το είπαν ευθέως. "Η ΕΡΤ είναι το σπίτι μας"

Οι πληροφορίες λένε πως τις αμέσως επόμενες ώρες υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μπει εισαγγελέας στα γραφεία... parapolitika.gr

Ο Α. Σαμαράς πέρασε την σκληρή γραμμή για την ΕΡΤ υπό την απειλή των εκλογών

Σκληραίνει τη στάση του το Μέγαρο Μαξίμου απέναντι στους δύο κυβερνητικούς εταίρους   απορρίπτοντας –στην ουσία- την προοπτική νέας συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών, όπως ζήτησαν Βενιζέλος και Κουβέλης για το θέμα της ΕΡΤ.
Στην απάντησή του το Μαξίμου ουσιαστικά «αδειάζει» και τους δύο –«ταλαιπωρημένους»- πολιτικούς αρχηγούς λέγοντας «ποια νέα συνάντηση; Και την Κυριακή τι κάναμε;».
Με την στάση του αυτή ο πρωθυπουργός δείχνει και είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μέχρι τέλους στην υπόθεση της ΕΡΤ, έχοντας στο συρτάρι του και κρυφές δημοσκοπήσεις οι οποίες δείχνουν στήρ5ιξη της κοινής γνώμης για το κλείσιμο της ΕΡΤ που κυμαίνεται από 60 έως και 65%-
Αυτό που ουσιαστικά είπε το Μαξίμου στους δύο κυβερνητικούς εταίρους είναι "πως όσες συναντήσεις και αν κάνουμε η απόφαση για την ΕΡΤ είναι δεδομένη και καλά θα κάνετε είναι να προσαρμοστείτε με αυτή τη γραμμή ή ρίξτε την κυβέρνηση".
Σε μια τέτοια όμως περίπτωση οι χαμένοι θα είναι σίγουρα τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, κάτι που το γνωρίζουν άριστα και οι δύο τους.
Τώρα όμως και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί αν και απέφυγαν τον «σκόπελο» των πρόωρων εκλογών (όπως είχαμε προαναγγείλει από νωρίς)  είναι υποχρεωμένοι να στραφούν στα εσωτερικά μέτωπα των κομμάτων τους καθώς αυτά ουσιαστικά «βράζουν».
Ήδη καταμετρώνται οι πρώτες απώλειες και οι «αριστερές συνιστώσες» τους ζητούν ή ακύρωση της απόφασης για την ΕΡΤ ή εκλογές.
Το «ρίσκο» που πήρε ο πρωθυπουργός αναφορικά με ένα ιδιότυπο “chicken game”  φαίνεται πως σε πρώτη φάση έχει περάσει , χωρίς όμως να αυτό να σημαίνει πως έχει «τελειώσει» με την υπόθεση ΕΡΤ ακόμη.
Τα «απόνερα» από τον «ξαφνικό θάνατο» της κρατικής τηλεόρασης ακόμη δεν έχουν φτάσει όλα στο κυβερνητικό σκάφος και πάντα ενέχει ο κίνδυνος των αιφνίδιων εξελίξεων.
Παρόλα αυτά και σε μια πρώτη ανάγνωση το Μαξίμου φαίνεται και να έσωσε τη ΝΔ από μια νέα εκλογική δοκιμασία αλλά κέρδισε στα σημεία τους δύο άλλους κυβερνητικούς εταίρους και μελλοντικούς εκλογικούς αντίπαλους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΕΡΤ – ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ

920180ba42285e0964ee225b12120efc_L
Απ’ αυτή τη σελίδα σέρνουμε καθημερινά τα… εξ’ αμάξης στη μνημονιακή κυβέρνηση του φον Αντωνάκη. Σήμερα θα κάνουμε μια εξαίρεση και θα τον συγχαρούμε (!!!) για πρώτη –και μάλλον για… τελευταία- φορά, για την απόφασή του να κλείσει αμέσως η –μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, το παραδάκι πέφτει άκοπα- kopriterie της ΕΡΤ!
Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ψηφοφόροι και προπαγανδιστές των οποίων ήταν όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο δημοσιογράφο της σοβιετικής ΕΡΤ. Μάλιστα, τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα-πτώματα σήκωσαν… επαναστατική παντιέρα για τους πρασινοφρουρούς και κοκκινοφρουρούς της ΕΡΤ και απειλούν να ρίξουν τη συγκυβέρνηση! Τώρα θίχτηκαν! Όταν ψήφιζαν μαζί με τη ΝΔ το κόψιμο των μισθών και των συντάξεων, την εξάλειψη του 13ου και 14ου μισθού, τα χαράτσια, τους νέους φόρους, την εξίσωση πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης κι όλα τα άλλα οριζόντια σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, ήταν καλά. Τώρα που θίχτηκε –επιτέλους!- ο πιο σκληρός πυρήνας του αριστερισμού στην Ελλάδα, θυμήθηκαν -οι αναίσθητοι- την… κοινωνική τους ευαισθησία.
Ιδού και η σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, που εδώ κι έναν ολόκληρο χρόνο ήταν πλήρως αποκλεισμένη από τη δήθεν «δημόσια» τηλεόραση-φωλιά των σταλινοτσολιάδων:
«Η Ε.Ρ.Τ. ανήκει θεωρητικά στον ελληνικό λαό, δε σέβεται όμως 1 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, τους υβρίζει διαρκώς ως… “νεοναζί” και δεν δίνει ποτέ βήμα σε εκπροσώπους του κόμματός μας. Δυστυχώς, κανένα από τα διεφθαρμένα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτό το έλλειμμα δημοκρατίας, αντιθέτως το υποστήριξε. Τα ίδια και χειρότερα πράττουν και τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων, των οποίων οι συχνότητες ανήκουν στον ελληνικό λαό και έχουν παραχωρηθεί παράνομα στους καναλάρχες. Εκδίδουμε το παρόν δελτίο Τύπου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προβληθεί από κανέναν δημόσιο ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό. Και μετά αποκαλούν εμάς “ναζί και αντιδημοκράτες”.
(ΥΓ): Bye-bye Ελισάβετ…

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ...


- Το Μαξίμου διαθέτει στοιχεία που φέρνουν τη Ν.Δ. τουλάχιστον 34% εάν γίνουν πρόωρες εκλογές
- Ο Σαμαράς δηλώνει αποφασισμένος να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή
- Βενιζέλος στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ: Δεν θέλω εκλογές αλλά δεν τις φοβάμαι
- Όλα θα κριθούν από τη συνάντηση Βενιζέλου με Κουβέλη - ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
- ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα προτείνουν συμβιβαστική λύση αλλά με ανοιχτή την ΕΡΤ

Το κλείσιμο της ΕΡΤ φέρνει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά να δείχνει αμετακίνητος από την απόφασή του και να είναι έτοιμος να ζητήσει ακόμα και ψήφο εμπιστοσύνης, προκειμένου να δει τις προθέσεις των δύο κυβερνητικών εταίρων του.

Μάλιστα, ήδη έχει σημάνει συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου και σε συναντήσεις που πραγματοποιούνται διαρκώς έχει τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, το οποίο μάλιστα σαν σενάριο συγκεντρώνει ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό. Στη διάθεση του Μαξίμου υπάρχουν στοιχεία και δημοσκοπήσεις που τοποθετούν τη Νέα Δημοκρατία στο 34% στην χειρότερη περίπτωση, μπροστά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Με βάση αυτά τα στοιχεία το Μαξίμου λοιπόν είναι έτοιμο ακόμα και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, δείχνοντας έτσι την αποφασιστικότητά του, όπως έκανε και στην περίπτωση με τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ.

Για αυτή την απόφαση πολλά θα κριθούν από τη στάση που θα κρατήσουν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Βενιζέλου και του Κουβέλη. Πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν πως οι δύο πολιτικοί άντρες δεν σκοπεύουν να τραβήξουν το σχοινί και θα προτείνουν μία συμβιβαστική λύση προς τον Σαμαρά, αλλά αυτή δεν θα γίνει δεκτή όπως διαμηνύουν κύκλοι του Μαξίμου.

Μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκαθάρισε προς τους βουλευτές του κόμματος πώς το κόμμα του δεν θέλει τις εκλογές, αλλά διεμήνυσε πως δεν τις φοβάται κιόλας.

Ήδη ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ απάντησαν στην μονομερή απόφαση Σαμαρά με Πρόταση Νόμου με την οποία ζητούν να μην κυρωθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

ΟΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση των αρχηγών ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για να αποφασίσουν ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.

Νωρίτερα υπήρξε κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβούλιου του ΠΑΣΟΚ, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να δηλώνει πως δεν θέλει τις εκλογές αλλά δεν τις φοβάται κιόλας.

Το μήνυμα πάντως στο Μαξίμου θεωρείται δεδομένο: Βενιζέλος και Κουβέλης έχουν πει στον Σαμαρά ότι αν δεν αποσύρει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ, τότε θα δει την κυβέρνηση να χάνει την δεδηλωμένη.

"Ανοίξτε ξανά την τηλεόραση και τότε να συζητήσουμε το σχέδιο νόμου για τη νεα ΕΡΤ", φέρονται να λένε οι δυο εταίροι.

Το ΠΑΣΟΚ με μακροσκελέστατη ανακοίνωση επιβεβαίωσε ότι γνώριζε από την Κυριακή την πρόθεση Σαμαρά να κλείσει την ΕΡΤ και ότι διαφώνησε σφόδρα με αυτό.

newsit.gr

ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ:Τι έπαιρναν αυτοί που σήμερα έχουν βγει στο… αντάρτικο

Πριν από μερικούς μήνες δημοσιεύτηκε σε ελληνικά site το μισθολόγιο της ΕΡΤ για το 2011. Η λίστα μετά το κλείσιμο του καναλιού κάνει το γύρο του διαδικτύου και όπως θα δείτε υπήρξαν περιπτώσεις όπου οι μισθοί ήταν ιδιαίτερα υψηλοί. Χαρακτηριστικά για την εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα" η δημοσιογράφος Ρένια Τσιτσιμπίκου αμειβόταν με το ποσό των 62,000 ευρώ.
O σκηνοθέτης Γιώργος Νταούλης, πληρωνόταν με 114,000 ευρώ ενώ η συμβασιούχος Πόπη Τσαπανίδου  αμειβόταν με 956 ευρώ την  ημέρα, (όσα παίρνουν περίπου σήμερα ΔΥΟ εργαζόμενοι των 450 ευρώ) δηλαδή  143.514 ευρώ για το εξάμηνο!
Επίσης με βάση το ντοκουμέντο, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ το Σαββατοκύριακο Πηνελόπη Γαβρά, αμειβόταν με εξαμηνιαία σύμβαση με το ποσό των 75.420 ευρώ ή καλύτερα με 12.570 ευρώ το μήνα.
Πολλοί βέβαια  από τους δημοσιογράφους που φαίνονται στη λίστα δεν εργάζονται πλέον   στην ΕΡΤ καθώς μεταπήδησαν σε ιδιωτικά κανάλια, η λίστα όμως αυτή καταδεικνύει το  όργιο σπατάλης που γινόταν στην ΕΡΤ, σπατάλη που ως συνήθως πλήρωνε ο ελληνικός λαός.
Αναλυτικά η λίστα:
ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000 -Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΟΣ 324.000
ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 218.976
ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΠΗΛΙΩ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 176.400
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 143.514
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 136.800
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 126.000
ΖΟΥΛΑΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 120.000
ΝΤΑΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 114.000
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 113.880
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΕΞΑΜΗΝΟ 113.516
ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ 105.600
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ -104.400
ΚΥΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 102.002
ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 98.400
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 96.000
ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΤΟΣ 94.286
ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 87.600
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 84.000
ΓΡΙΠΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ 84.000
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 84.000
ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 84.000
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 78.840
ΤΣΩΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 78.840
ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ 76.066
ΓΑΒΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 75.420
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 75.000
ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 72.000
ΚΩΣΤΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 72.000
ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 72.000
ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 71.520
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.956
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.800
ΜΑΛΟΥΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.080
ΖΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ 68.985
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 66.000
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 66.000
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 66.000
ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 65.880 (21.960+43.920) Δ/ΝΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800
ΚΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800
ΜΠΑΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800
ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800 (21.600+43.200) Δ/ΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Π.ΧΡΗΣΤ 347.659,98 – Πρόεδρος Δ/Σ
ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 279.362,38 – Γενικός Διευθυντής
ΛΟΥΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 257.033,14 Εντετ/νος Σύμβουλος
ΚΕΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 256.174,39 Εντετ/νος Σύμβουλος
ΜΙΧΑΛΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 249.234,42 Γενικός Διευθυντής
ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 249.161,32 Γενικός Διευθυντής
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ-ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ 227.626,98 Γενικός Διευθυντής
ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 215.603,00 ΠΕΤ1η Ηλεκτρονικοί
ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 210.002,64 Γενικός Διευθυντής
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 153.562,50 Ειδικών Θέσεων
ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ ΑΘΗΝΑ 152.363,49 – ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΑΔΗΛΙΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 150.050,87 Ειδικών Θέσεων
ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 138.600,00 Ειδικών Θέσεων
ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 136.500,02 Γενικός Διευθυντής
ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ 132.344,80 Ειδικών Θέσεων
ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 130.773,76 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.ΓΕΩΡΓ 128.524,18 Ειδικός Σύμβουλος
ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 128.472,40 Ειδικός Σύμβουλος
ΚΑΦΑΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 122.244,29 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΖΟΥΛΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 122.066,25 ¤ Ειδικός Σύμβουλος
ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Β 121.481,67 Ειδικός Σύμβουλος
ΔΡΕΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 118.305,42 Ειδικών Θέσεων
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜ. 118.093,13 Ειδικός Σύμβουλος
ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΜΑΡΓ-ΚΥΡ 115.621,26 Ειδικών Θέσεων
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 114.749,26 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΠΕΛΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 112.812,50 Ειδικών Θέσεων
ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ 101.427,50 Ειδικός Σύμβουλος
ΧΑΤΖΗΣ Δ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 101.210,00 Ειδικός Σύμβουλος
ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 99.141,81 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΚΟΥΡΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 99.075,30 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΚΟΥΡΤΗ-ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟ 98.635,92 Ειδικός Σύμβουλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ 98.437,53 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΠΕΥΚΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 97.925,00 102.786,56 ¤ Ειδικός Σύμβουλος
ΠΑΠΑΔΡΙΑΝΟΥ ΑΔΡΙΑΝΗ 95.143,64 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΚΑΒΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 92.634,38 Ειδικών Θέσεων
ΛΟΥΡΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 90.023,49 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΚΑΚΑΒΟΥΛΗΣ ΙΩΣΗΦ 89.434,41 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΓΑΖΙΔΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 88.917,77 ΠΕΤ1θ Ηλεκτρολόγοι
ΣΦΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 86.861,43 ΚΤΕΠ6β Ηχολήπτες Κ/Φ
ΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 86.356,68 Ειδικών Θέσεων
ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 86.022,49 ΠΕΤ1θ Ηλεκτρολόγοι
ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 85.974,65 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 85.584,06 86.661,78 ¤ Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛ 84.265,45 ΚΤΕΠ2α Δ/ντές Παραγ.
ΦΑΚΛΗ-ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟ 83.307,23 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΙΣΚΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 83.114,99 ΔΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 82.547,29 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΚΡΗΤΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 81.275,80 ΠΕΤ1β Πολιτικοί Μηχ.
ΡΗΓΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 81.210,43 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 81.181,27 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 80.526,40 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 80.518,57 Ειδικών Θέσεων
ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΕΩΝΙΔ. 80.093,07 Ειδικών Θέσεων
ΚΟΡΟΜΑΝΤΖΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ 79.800,00 Ειδικών Θέσεων
ΑΡΩΝΗ ΕΛΕΝΗ 78.498,82 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΔΟΥΡΙΔΑ ΜΑΤΙΛΝΤΑ-ΜΑΡ 78.096,34 Ειδικών Θέσεων
ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 76.943,76 Ειδικός Σύμβουλος
ΜΠΡΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 76.932,53 Ειδικών Θέσεων
ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 76.764,18 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 76.683,80 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 76.683,78 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΧΡΥΣΑ 76.463,79 – Δημοσιογράφοι Εξωτερ
ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ 76.463,76 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ 76.422,64 Ειδικών Θέσεων
ΦΛΕΣΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 76.285,76 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 76.243,57 Ειδικών Θέσεων
ΛΑΒΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 73.303,71 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥ 70.902,69 ΠΕΤ1η Ηλεκτρονικοί
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ 70.216,83 Δημοσιογράφοι Εξωτερ.
ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 70.100,92 ΚΤΕΠ1α Σκηνοθέτες
ΦΕΡΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 69.750,03 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΑΛΑΦΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟ 69.512,55 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 69.121,04 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΤΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 68.710,30 Δημοσιογράφοι Εξωτερ
ΑΡΓΥΡΗ ΕΛΕΝΗ 68.509,37 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΦΑΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 68.305,59 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 68.251,60 ΠΕΤ1δ Μηχανολόγοι
ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΚΩΝ/ΝΤΙΑ 67.923,13 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 67.921,90 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΦΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 67.720,85 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 67.500,00 Ειδικών Θέσεων
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σ.ΔΗΜ. 67.403,38 Ειδικών Θέσεων
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 66.900,97 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 66.605,94 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΚΑΛΑΒΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 66.454,35 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΓΥΠΑΡΗ ΜΑΡΙΑ 66.440,16 Δημοσιογράφοι Εξωτερ.
ΜΑΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 66.343,26 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΜΠΑΓΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 66.035,63 ΔΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ 65.846,71 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 65.529,79 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΦΡΑΣΤΑΝΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 65.414,54 ΚΤΕΠ-Μ1 Εικονολ. (Μ)
ΠΑΤΣΙΑΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 64.493,78 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΚΑΠΑΤΑΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 64.091,27 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΤΡΟΥΠΗΣ ΚΙΜΩΝ 63.984,39 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΛΑΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 63.848,06 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΒΑΛΙΟΥΛΗΣ ΕΥΔΟΞΙΟΣ 63.731,27 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠ 63.295,46 ΔΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝ/Ν 63.100,72 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΜΑΚΡΗΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 62.800,25 ΔΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΚΟΡΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 62.741,29 Δημοσιογράφοι Εξωτερ.
ΤΣΑΚΙΡΗΣ Χ. ΚΩΝ/ΝΟΣ 62.699,76 ΠΕΤ1θ Ηλεκτρολόγοι
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 62.384,19 Σκηνοθέτες
ΒΑΡΣΑΜΑΚΙΔΟΥ ΑΦΕΝΤΡΑ 61.875,04 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΕΥΔΟΚΙΑ 61.380,07 ΔΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 60.955,66 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 60.581,55 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΚΟΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 60.507,19 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙ 60.224,53 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΜΑΓΓΑΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 60.171,42 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛ 59.625,01 Ειδικών Θέσεων
ΠΡΕΔΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 59.467,40 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 59.325,11 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΜΑΡΓΙΩΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 59.062,53 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΓΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 58.923,62 ΠΕΤ1η Ηλεκτρονικοί
ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡ. 58.791,48 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΜΑΓΓΕΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 58.376,57 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 57.937,55 ΠΕΔ5 Γιατροί
ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 57.936,80 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΙΕΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 57.906,20 ΠΕΔ5 Γιατροί
ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 57.703,09 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΛΕΤΣΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 57.667,50 ΔΕΤ-Μα Ηλεκτρονικών
ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 57.656,25 Ειδικών Θέσεων
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 57.565,06 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΚΑΠΑΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 57.381,93 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ)64.547
ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.500
ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.200
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΕΚΠΟΜΠΗ 63.600
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ(ΕΞΑΜΗΝΟ)63.072
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ) 63.000
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ(ΕΞΑΜΗΝΟ) 63.000
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 63.000
ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 62.400
ΤΣΙΤΣΙΜΠΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 62.400
ΚΑΝΑΒΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ – ΟΡΓ.ΣΧΕΔ.ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ 61.800
ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 61.320
ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 60.160
ΒΕΛΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 60.000
ΚΩΣΤΑΒΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 60.000
ΛΙΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ-ΡΙΑ 60.000
ΣΤΕΦΑΝΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 60.000/ΕΚΠΟΜΠΗ
ΛΕΥΚΟΒΙΤΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΔΕΚΑΜΗΝΟ) 59.000
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΕΤΟΣ 58.800
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ 58.799
ΖΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 58.428
ΤΡΙΛΙΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ) 57.300
ΠΑΚΑΘΕΟΔΩΡΑ ΜΙΧΑΗΛ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΔΕΚΑΜΗΝΟ) 57.000
Πηγη Sigma Live

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

«Ούτε Θεοί, ούτε αφέντες» (ούτε «περιττά» μωρά)



Όλοι έχετε δει το «ευφυές» σύνθημα που λέει «ούτε θεοί, ούτε αφέντες» και το Α της αναρχίας από κάτω. Η φράση αυτή δεν γεννήθηκε μέσα σε κανένα εγχώριο αναρχικό μυαλό, αλλά έχει μακρά ιστορία. Η φράση No Gods, No Masters εμφανίζεται στο επίσημο περιοδικό “The Woman Rebel” που πρωτοκυκλοφόρησε το 1914, από την «ιέρεια» της ευγονικής και «είδωλο» του φεμινισμού Αμερικάνα μαρξίστρια και αθεΐστρια Margaret Sanger (1879 – 1966).
Η φράση βέβαια, πιθανόν να είναι η μετάφραση του γαλλικού «Ni Dieu ni Maître», που ήταν ο τίτλος μιας γαλλικής σοσιαλιστικής εφημερίδας του 1880, που ιδρύθηκε από τον Γάλλο σοσιαλιστή Auguste Blanqui.
Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, αυτή η γυναίκα, η Margaret Sanger, συνδέει κατά ένα «παράξενο» τρόπο, αναρχικούς - αριστερούς – Εβραίους – φεμινίστριες – ‘προοδευτικούς’ - ευγονιστές – αποκρυφιστές - αντι-Εβραίους – ρατσιστές έως και την Κου Κλουξ Κλαν! * 
Ποια ήταν η Margaret Sanger
Η Margaret Sanger ήταν η γυναίκα που προώθησε την ευγονική στις Ηνωμένες Πολιτείες και ίδρυσε το 1916 την οργάνωση που εξελίχθηκε στη σημερινή «Planned Parenthood», υπεύθυνη για τον θάνατο εκατομμυρίων βρεφών. ( Η αγαπημένη του Ομπάμα και όλων των ποροοδευτικών στις ΗΠΑ Planned Parenthood εκτελεί περίπου 330.000 αμβλώσεις το χρόνο!) Πολλοί ονομάζουν την Sanger «Μητέρα του Αμερικανικού Ολοκαυτώματος».
Η Sanger ήταν στην πραγματικότητα μια μαρξίστρια, άθεη και ρατσίστρια με λατρεία για την ευγονική. Ως ένα παράδειγμα, που - όπως και πολλοί ευγονιστές της εποχής της – έβλεπε τους Αβοριγίνες της Αυστραλίας, ως μη εξελιγμένα όντα με μικρή αξία, που θα μπορούσαν να μελετηθούν για την απόκτηση καλύτερης γνώσης της εξέλιξης. Πίστευε ότι και άλλοι μαύροι λαοί δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να εισέλθουν στο χώρο των λευκών γονιδίων.
Λέγεται ότι θαυμαστής της Sanger, υπήρξε ο Αδόλφος Χίτλερ. Υπήρξε αλληλογραφία ενός μέλους του Δ.Σ. της Σάνγκερ, του Καρόλου Ντάϊτ και του Αδόλφου Χίτλερ.
«Πράξη ελέους» να σκοτώσεις βρέφη
Στο βιβλίο της, “Women and the New Race («Οι Γυναίκες και η Νέα Φυλή»), η Sanger λέει ότι είναι «πράξη ελέους» να σκοτώσεις βρέφη. Λέει ότι, «το πιο ελεήμον πράγμα που μια μεγάλη οικογένεια κάνει σε ένα από τα βρέφη της είναι να το σκοτώσει».
Η Sanger ξεκίνησε την καριέρα της ως νοσοκόμα και «πολιτική επαναστάτισσα», έχοντας σχέση με την οργάνωση ‘International Workers of the World’ (Διεθνείς Εργάτες του Κόσμου - IWW), μια οργάνωση που ίδρυσαν σοσιαλιστές και αναρχικοί το 1905 στο Σικάγο και με την Emma Goldman, (φωτο) την Εβραία αναρχική και ιδρύτρια του Αμερικανικού Κομμουνιστικού Κόμματος. (Η Goldman υπήρξε ο μέντορας και του Roger Baldwin, ιδρυτή της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών - ACLU)
Το 1923, την προσπάθεια της Sanger χρηματοδότησε η οικογένεια Rockefeller.
Στην πρώτη εφημερίδα της ‘The Woman Rebel’ γράφει: «Ο Έλεγχος των γεννήσεων έχει υπολογιστεί για να υπονομεύσει την εξουσία των Χριστιανικών Εκκλησιών. Ανυπομονώ να δω την ανθρωπότητα κάποια ημέρα ελεύθερη από την τυραννία του Χριστιανισμού όπως και του καπιταλισμού».
Σύμφωνα με ένα βιβλίο που γράφτηκε από κάποιον θαυμαστή της η Sanger «είχε προσπαθήσει να ξεπεράσει την κατάθλιψή της με το σεξ, τα ταξίδια, τους Ροδόσταυρους, την αριθμολογία, και τώρα δοκιμάζει μια νέα πανάκεια, την αστρολογία».
Η Σάνγκερ ήταν οπαδός του επιπόλαιου σεξ. Σύναψε μια βαθύτατη σχέση με τον Χάβελοκ Έλλις, ένα σύγχρονο ψευδοπροφήτη ο οποίος συνηγορούσε υπέρ μιας ποικιλίας εκκεντρικών σεξουαλικών πρακτικών, με την πεποίθηση πως αποτελούσαν κλειδιά «πνευματικής φώτισης» και δύναμης.  Για την Σάνγκερ και τον (σχεδόν θρησκευτικά) μαχητικό ακόλαστο τρόπο ζωής της, η έκτρωση έγινε απαραίτητη εφεδρεία, για τις ανάγκες των αποτυχημένων περιπτώσεων αντισύλληψης.

Η Sanger πίστευε ότι οι φτωχοί πρέπει να αποστειρώνονται σεξουαλικά, και ενέκρινε την ευθανασία. Πίστευε στην εκλεκτική αναπαραγωγή της ανθρώπινης φυλής για την παραγωγή "τέλειων" ατόμων.
Η Sanger ήλπιζε να χρησιμοποιηθεί ο έλεγχος των γεννήσεων για να εξοντωθούν οι "γενετικά κατώτερες φυλές". Έγραψε ένα άρθρο το 1921 με τον τίτλο "Έλεγχος Γεννήσεων για την Δημιουργία μιας φυλής Καθαρόαιμων» (“Birth Control to Create a Race of Thoroughbreds”).
Το 1922, Sanger - η οποία παντρεύτηκε Εβραίο και μετά χώρισε - δήλωσε ότι οι Εβραίοι, οι ισπανόφωνοι και οι μαύροι ήταν «ανθρώπινα ζιζάνια» που μέσω της αναπαραγωγής, "φέρουν ένα τεράστιο βάρος ανθρώπινων αποβλήτων στον κόσμο". Τον Απρίλιο του 1932, η Sanger περιέγραψε  ένα «σχέδιο για την ειρήνη» για την εξάλειψη αυτών των ομάδων. Το άρθρο, επίσης, υποστήριξε να κλείσουν οι πόρτες της μετανάστευσης σε ορισμένους αλλοδαπούς και να δημιουργηθούν ομάδες αποστειρωμένων και διαχωρισμένων, ατόμων που θεωρείται ότι έχουν "κακά γονίδια".
H Sanger ήταν αθεΐστρια. Οι άθεοι των ΗΠΑ, οι λεγόμενοι «Ουμανιστές ή Ανθρωπιστές» την ονόμασαν “ουμανίστρια της χρονιάς” το 1957.
Margaret Sanger, η «ηρωίδα» της Hillary
Όταν η Χίλαρι Κλίντον εκπροσωπούσε τη Νέα Υόρκη στην Αμερικάνικη Γερουσία, προκειμένου να εξευμενίσει τις μεγάλες καθολικές και ορθόδοξες εβραϊκές εκλογικές περιφέρειες της, κάλεσε τους Δημοκρατικούς να είναι πιο «ανεκτικοί στις πεποιθήσεις εκείνων που αντιτίθενται στην άμβλωση». Μόλις όμως έγινε Υπουργός αποκάλυψε τις  γνήσια εξτρεμιστικές θέσεις της για το θέμα.
Στο ετήσιο gala της ‘Planned Parenthood’ στο Χιούστον, η Κλίντον, δεχόμενη την υψηλότερη τιμή, το «Βραβείο Margaret Sanger», δήλωσε: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τα αναπαραγωγικά δικαιώματα. . .θα είναι το κλειδί για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης αυτής. "
Και η Κλίντον συνέχισε, «Θαυμάζω την Margaret Sanger πάρα πολύ, το θάρρος της, την επιμονή της, το όραμά της», και «το έργο της Margaret Sanger δεν έχει γίνει ακόμη».
Η πεποίθηση ότι η εξέλιξη του ανθρώπινου γένους μπορεί να βελτιωθεί με τα προγράμματα αναπαραγωγής που προωθούν πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά από ό, τι μπορεί η φύση μόνη της, ονομάζεται ευγονική ή θετική ευγονική. Η αρνητική ευγονική (επίσης γνωστή ως dysgenics ή cacogenics) θα "καθαρίσει" την "γονιδιακή πισίνα" αποκλείοντας από την αναπαραγωγή ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά ή με τον παροπλισμό ανεπιθύμητων ανθρώπων: άτομα, εθνοτικές ομάδες ή ολόκληρες φυλές.
"Η Ευγονική", δήλωσε η Sanger το 1921, "προτείνεται ως η πιο κατάλληλη και εμπεριστατωμένη λεωφόρος για τη λύση των φυλετικών, πολιτικών και κοινωνικών προβλημάτων. Οι πιο τολμηροί καθηγητές και επιστήμονες έχουν δώσει την υποστήριξή τους σε αυτή τη μεγάλη βιολογική ερμηνεία της ανθρώπινης φυλής. Η Sanger υπερασπίστηκε το «περισσότερα παιδιά για τακτοποίηση, λιγότερα παιδιά ακατάλληλα, αυτό είναι το κεφαλαιώδες ζήτημα του ελέγχου των γεννήσεων».
Χρηματοδότης από τους Rockefeller
 
Το 1923 ίδρυσε το Clinical Research Bureau (CRB).  Το CRB ήταν η πρώτη νόμιμη κλινική ελέγχου των γεννήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ήταν στελεχωμένο αποκλειστικά από γυναίκες γιατρούς και κοινωνικούς λειτουργούς. Η κλινική αυτή έλαβε ένα μεγάλο ποσό χρηματοδότησης από τον John D. Rockefeller Jr. και την οικογένειά του, η οποία συνέχισε να κάνει μεγάλες δωρεές για το «σκοπό» της Sanger τις επόμενες δεκαετίες, αλλά γενικά τις έκανε ανώνυμα για να αποφευχθεί η δημόσια έκθεση του ονόματος της οικογένειας, και για να προστατευθεί η πολιτική σταδιοδρομία του μέλους της οικογένειας Nelson Rockefeller καθώς εάν υποστήριζε ανοιχτά τον έλεγχο των γεννήσεων θα έχανε ψήφους από τους Καθολικούς.
Γεννημένη στο Corning της Νέας Υόρκης σε οικογένεια Ιρλανδών καθολικών που είχε έντεκα παιδιά, η Sanger απέρριψε την χριστιανική διδασκαλία για την τεκνοποίηση, θεώρησε ότι οι γυναίκες δεν θα πρέπει να είναι «σκλάβες» με τα σώματά τους και πρότεινε έναν κώδικα για να σταματήσει η υπερπαραγωγή των παιδιών με βάση την κοινή λογική, ο οποίος έλεγε ότι καμία γυναίκα "δεν έχει ένα νομικό δικαίωμα να φέρει παιδιά, και κανένας άντρας δεν έχει το δικαίωμα να γίνει πατέρας χωρίς να έχει άδεια για πατρότητα. "
Το 1902 παντρεύτηκε τον William Sanger, ένα Γερμανό-Εβραίο και φανατικό αριστερό. Ήταν αυτός που την εισήγαγε στον μαχητικό σοσιαλισμό και τον αθεϊσμό. Πήγαν να ζήσουν στο Greenwich Village, περιβαλλόμενοι από τους φανατικούς αριστερούς της εποχής.
"Δέκα χρόνια μετά το γάμο της η Margaret Sanger άρχισε να γράφει μια στήλη στη ‘New York Call’ με το τίτλο «Αυτό που Κάθε Κορίτσι Πρέπει να Ξέρει». Μοίραζε επίσης ένα φυλλάδιο, με τίτλο «Περιορισμός Οικογένειας», στις έγγαμες γυναίκες. Η Sanger επανειλημμένα είχε προκαλέσει οργή και διακινδύνευσε να μπει φυλακή για παράβαση του νόμου Comstock του 1873, που είχε θέσει εκτός νόμου τη διάδοση πληροφοριών και συσκευών για την αντισύλληψη.
Κατά την Sanger για να περιοριστεί η αναπαραγωγή, τοπικές κυβερνητικές κλινικές ελέγχου γεννήσεων θα εξουσιοδοτούνται να εκδίδουν έναν περιορισμένο αριθμό αδειών γέννησης για να εξασφαλιστεί ο έλεγχος της αύξησης του πληθυσμού. Μόνο εκείνοι με τα κατάλληλα γενετικά διαπιστευτήρια και τα οικονομικά μέσα για να στηρίξουν μια οικογένεια θα λαμβάνουν άδεια για να γίνουν γονείς και αυτό θα ισχύει για μία γέννηση. Όσοι βρεθούν βιολογικά ακατάλληλοι, οι «αδύναμοι πνευματικά»,θα πρέπει να αποστειρώνονται.
Συγκλονισμένη από την εισροή μεταναστών από τη Νότια και Ανατολική Ευρώπη που αποβιβάστηκαν στις ακτές των ΗΠΑ στις αρχές του εικοστού αιώνα, η Sanger άνοιξε την πρώτη κλινική ελέγχου γεννήσεων στο Brownsville του Brooklyn, μια γειτονιά που κατοικείτο από αυτούς που θεωρούσε «ανεύθυνους κτηνοτρόφους» - Σλάβους, Λατίνους και Εβραίους .
Το 1926, η Sanger έδωσε μια διάλεξη για τον έλεγχο των γεννήσεων στο τμήμα γυναικών της Κου Κλουξ Κλαν στη Silver Lake του Νιού Τζέρσεϊ.
Η Sanger καταδίκασε τους Ιταλούς Καθολικούς μετανάστες που ακολουθούν τη διδασκαλία της Εκκλησίας και πολλαπλασιάζουν τα "νοητικά καθυστερημένα" παιδιά. Σύμφωνα με την Sanger, ο πληθυσμός τους είχε εκφυλιστεί σε «πολύ κατώτερη φυλετική υγεία» λόγω της αγαμίας των ευφυών Ιταλών ιερέων και μοναχών.
Στο βιβλίο “Killer Angel:A Short Biography of Planned Parenthood's Founder, Margaret Sanger”, ο χριστιανός συγγραφέας, George Grant, γράφει: «Η θεωρούμενη ‘πρωταθλήτρια του ελέγχου των γεννήσεων’ και ‘προστάτης του φεμινισμού’ δεν ήταν λιγότερο τρομακτική στους καταφρονημένους και άμοιρους από ό, τι ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Μουσολίνι και ο Μάο. Η μόνη διαφορά είναι ότι όλοι αυτοί έχουν δεόντως απαξιωθεί, ενώ αυτή «τιμάται» από τους ‘προοδευτικούς’.
* (βρείτε κάπου τον «κοινό εχθρό»..)
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ? Πηγές: εδώ, εδώ, εδώ και εδώ 

ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ;



Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύσαμε :
Κούρεμα καταθέσεων ή χρεοκοπία Το παραπάνω κειμενάκι δείχνει στον καθένα που δεν είναι οικονομολόγος ότι είναι θέμα λίγου χρόνου το μαγαζί να πάει για κλείσιμο!
Κι αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν πολλοί.

Η απόσυρση των Ρώσων από την ΔΕΠΑ ίσως μπορεί να δικαιολογηθεί με το ευρωπαϊκό βέτο. Γιατί όμως αποσύρθηκε κι ο Βαρδινογιάννης του οποίου οι επιχειρήσεις χρωστάνε μεγάλα ποσά στην επιχείρηση και θα τον συνέφερε να την αγοράσει με τα χρεωστούμενα;
Μόλις τώρα διαβάζουμε ότι ναυαγεί και η διαγωνισμός για την ΔΕΣΦΑ :
Αυτό θα πει success story! Στον αέρα η πώληση της ΔΕΣΦΑ
Γιατί άραγε;
Το άνοιγμα του θέματος της ΕΡΤ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια προσυνεννοημένη απόσυρση από την κυβέρνηση των εταίρων οι οποίοι γνωρίζουν ότι τα ψωμιά τους είναι λίγα οπότε να αφήσουν να σκάσει η βόμβα της χρεοκοπίας στην υπηρεσιακή ή σε μια οικουμενική κυβέρνηση που θα συμμετέχουν όλοι...
Εάν πάμε σε εκλογές τότε το σενάριο αυτό αποκτάει σοβαρές πιθανότητες!
Θα ξέρουμε μάλλον ως το βράδυ...
Όλα αυτά πάντα σε συντονισμό με ότι γίνεται απέναντι στην Τουρκία :
πιστεύουμε ότι εάν εδώ προκηρυχτούν εκλογές, ο Ερντογάν μετράει μέρες αφού φαίνεται πως ήρθε η ώρα να μοιραστεί ο ορυκτός πλούτος της περιοχής και οι δυνατοί δεν θέλουν ατίθασους στα πόδια τους...

Από την πλευρά μας επειδή πάντα λαμβάναμε σοβαρότατα τις προφητείες των αγίων γερόντων μας, θυμίζουμε :

...καθώς και την ανάρτησή μας σχετικά με την γνωστή κασσέτα του γέροντος Ιωσήφ :

Η ΚΑΣΣΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ

...όπου είναι σαφής ότι οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν αφ' ότου επέλθει στο εσωτερικό της Ελλάδας αστάθεια μετά την απόσυρση του διεθνούς εβραϊκού κεφαλαίου.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο,ΤΙ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΣΟΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΠΗΓΗ