Ο ΕΥΦΡΑΤΗΣ...


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΕΛ 13)
ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΕΥΦΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΕΛ 18)

Διαμαρτύρεται ο Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ επειδή δεν ήρθαν τα τουρκικά βιβλία!

Ο εκτουρκισμός της Θράκης συνεχίζεται
Τη σημαία του εκτουρκισμού της μουσουλμανικής νεολαίας της Θράκης φαίνεται πως ανέλαβε να σηκώσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν.
Έτσι, με ερώτηση που υπέβαλε στο υπουργείο Παιδείας, διαμαρτύρεται επειδή δεν έχουν έρθει ακόμη τα τουρκόγλωσσα βιβλία στα μειονοτικά σχολεία (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) της Θράκης.
Προφανέστατα ανησυχεί ο κύριος Χατζηοσμάν, μήπως οι νέοι μουσουλμάνοι χάσουν «επεισόδια» από τον εκτουρκισμό που τους επιβάλλεται με συναίνεση των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων.
Αναρωτιέται γιατί δεν έχουν έρθει ακόμη τα βιβλία και, γεμάτος αγωνία, πιέζει προς την κατεύθυνση της γρήγορης παράδοσης έτσι ώστε να μπορέσουν να τα μελετήσουν οι μουσουλμάνοι «εκπαιδευτικοί» οι οποίοι έχουν απορίες σχετικά με την ύλη αλλά και την διδακτική μέθοδο την οποία πρόκειται να ακολουθήσουν.

Η συνέχεια

εδώ

Επεισόδια στη Μυτιλήνη...

Χθές πάνω από 100 αντιρατσιστές από όλη την Ελλάδα μαζεύτικαν έξω από τη Νομαρχία οι οποιοι γύρω στις 12 επιχείρησαν να κατάληψουν το κτίριο της Νομαρχίας.Μόλις οι συγκεντρωμένοι αντιεξουσιαστές επιχειρούσαν βίαια να εισέλθουν εντός του κτιρίου ομάδες ΜΑΤ τους απώθησαν μαζί με τους αγανακτισμένους θαμώνες από τις γύρω καφετέριες.
Να σημειωθεί οτι την ίδια στιγμή κάτοικοι του νησιού βλεποντας την έκρυθμη κατάσταση που δημιούργησε η αντιπαράθεση άρπαξαν έναν από τους αντιρατσιστές και απείλησαν να τον ρίξουν στο λιμάνι όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνέυματα.
Αργότερα προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό, πάνω στην είσοδο του λιμανιού, απέναντι από τη νομαρχία όμως δεν τα κατάφεραν αφού στην περιοχή υπήρχε αστυνομική δύναμη που υπάρχει στο νησί της τελευταίες ημέρες λόγω των γεγονότων αυτών και του προγράμματος σχετικά με την μετανάστευση και τους χώρους κράτησης στην Παγανή Λέσβου.

ΠΗΓΗ

“ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ” ΦΩΝΑΞΑΝ Τ/Κ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!

Ιδιαίτερη προβολή παίρνει στον τ/κ Τύπο η κρίση που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό και η ένταση που προέκυψε προχθές γύρω από τα μαθήματα για το Κοράνι.
Από τη δημοσιογραφική κάλυψη των όσων επακολούθησαν της πορείας διαμαρτυρίας ισλαμιστών (εποίκων) προς την τ/κ συντεχνία εκπαιδευτικών αλλά και της εκδήλωσης διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών προς την «πρεσβεία» της Τουρκίας στα κατεχόμενα προκύπτουν πρωτόγνωρα αλλά και ενδεικτικά στοιχεία για την κατάσταση και τις αντιλήψεις που έχουν διαμορφωθεί στο ψευδοκράτος λόγω της παρουσίας χιλιάδων εποίκων στα κατεχόμενα καθώς και λόγω της πολιτικής εκτουρκισμού της τ/κ κοινότητας.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στα κατεχόμενα ακούστηκε εν μέσω διαδήλωσης το γνωστό στον μουσουλμανικό κόσμο «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» με τις ομάδες ισλαμιστών να ζητούν τη θεσμοθέτηση των μαθημάτων για το Κοράνι υπό το απειλητικό σύνθημα «Ας σπάσουν τα χέρια που απλώνονται πάνω στο Κοράνι». Κατά την πορεία δε των ισλαμιστών ακούστηκαν αποσπάσματα από το Κοράνι....

συνέχεια εδώ

Νέο σόου Κοροβέση με λογύδριο περί χριστιανισμού και "γεροντικής άνοιας της αριστεράς"!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ-ΕΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ-ΤΟΥ "ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ" ΠΕΡΙΚΛΗ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ" ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΛΕΚΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΧΤΑΡΜΑ!-ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΜΜΕ

Με το "φαινόμενο" Κοροβέση δεν ασχοληθήκαμε επίτηδες τις προηγούμενες μέρες,θέλοντας να δούμε πού θα καταλήξει:επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις,ο "κατηγορούμενος" απολογήθηκε,φόρεσε ενα μπλουζάκι με τον Τσε,έκανε και δηλώσεις στα κανάλια κι όλα μπήκαν ξανά στη θέση τους.

Ή μήπως όχι;Γιατί στο σημερινό άρθρο του Βουλευτή που δημοσιεύει-ποια άλλη;-η Ελευθεροτυπία,ανακατεύει άσχετα μεταξύ τους θέματα,όπως τη "σχέση αριστεράς-χριστιανισμού".Τελικά,κάθε άλλο παρά...μετανοημένος δείχνει,όπως φαίνεται από το παρακάτω απόσπασμα (διαβάστε το ολόκληρο εδώ):

"Όταν ακούω κριτικές φωνές ή ερωτηματικά από χριστιανούς που αφορούν την Αριστερά είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος.

Για έναν πολύ απλό λόγο. Την ισότητα και την αδερφοσύνη, τις δυο θεμελιακές αξίες της Αριστεράς τις έχουμε πάρει από τον χριστιανισμό. Για άλλους ακόμα και η τρίτη αξία, η ελευθερία, είναι και αυτή χριστιανική, γιατί έχεις τη δυνατότητα να επαναστατήσεις εναντίον του ίδιου του δημιουργού σου, δηλαδή του Θεού. Εγώ προσωπικά είμαι άθρησκος. Και αυτό γιατί στο φτωχό μου τσερβέλο δεν χωρούν τέτοιες έννοιες. Απλά κοιτάζω στα μικρά καθημερινά προβλήματα να έχω όσο γίνεται μια ανθρώπινη στάση, που μπορεί να είναι σωστή ή λάθος. Και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και για τα δυο.

Λένε να ανακαλέσω. Κανείς δεν μπορεί να ανακαλέσει αυτά που δεν είπε. Τι μου ζήτησε στην ουσία η πολιτική γραμματεία του ΣΥΝ; Να στείλω στο πυρ το εξώτερον δυο ανθρώπους που εκτιμώ την ευφυΐα της γραφής τους και το θάρρος της γνώμης τους. Εγώ όμως είμαι αλληλέγγυος μαζί τους, όπως και με κάθε άλλο δημοσιογράφο που μας ανοίγει τα μάτια. Αυτές οι γραμμές γράφονται πριν την ειδική συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που θα πω είναι πως δεν δέχομαι να κουβεντιάσω κανένα θέμα «Κοροβέση» γιατί αυτό είναι ανύπαρκτο. Αλλά ευχαρίστως θα ακούσω τις απολογίες κάποιων ηγετικών στελεχών του ΣΥΝ και θα τους θέσω ένα απλό ερώτημα: Θέλετε μια νέα Αριστερά του 21ου αιώνα για μια μη βίαιη επανάσταση που θα ανατρέψει τον μαφιόζικο καπιταλισμό του νεοφιλευθερισμού ή ζητάτε έναν διορισμό στο Δημόσιο, έστω και αν αυτό έχει τη μορφή του υπουργικού θώκου;

Μου λένε πως για το καλό της Αριστεράς πρέπει να κάνω μια δήλωση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και έτσι αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας τη γεροντική άνοια της Αριστεράς. Και έτσι το θέμα κλείνει οριστικά για μένα. Η Ελλάδα καίγεται και εμείς γινόμαστε ασημαντολόγοι. Δεν είναι ντροπή μας;

* Συγγραφέας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθηνών
perkor29@gmail.com"

Βγάλατε άκρη;;;ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!Πέρα από τις απόψεις του περί σχέσης αριστεράς και χριστιανισμού,η κόντρα καλά κρατεί!Κι εδώ φαίνεται ξεκάθαρα η πρεμούρα των κατευθυνόμενων Μμε να κουκουλώσουν στα γρήγορα το θέμα,προκειμένου οι καταγγελίες Κοροβέση περί διαφθοράς της τάχα αδιάφθορης αριστεράς να κοπάσουν!Βλέπετε,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΛΟΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΜΥΘΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΕΡΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"!ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΛΙΔΑΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

ΑΛΗΘΕΙΑ,ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΣΑΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΑΚΡΑΙΑ";ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ,ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ,ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Εμείς όμως δεν ξεχνάμε,"σύντροφε" Περικλή:κι αν στο κόμμα σας πάσχουν από γεροντική άνοια,ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά την προδοτική συμπεριφορά σας σε όλα τα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ψευτο-εξέγερσης του περασμένου Δεκεμβρίου.

Γι'αυτό είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ "ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ".ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙΓΟΤΑΝ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ!ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ;

ΠΗΓΗ

Απειλές εναντίον Ελλάδας - Κύπρου από τον νέο αρχηγό του τουρκικού Ναυτικού, ενώπιον του Ερντογάν!

Μας απειλεί ο νέος αρχηγός του τουρκικού Ναυτικού ότι θα μας… δείρει, εάν τολμήσουμε να εξορύξουμε τα πετρέλαια στην Ανατολική Μεσόγειο και ασχοληθούμε με τις θαλάσσιες οικονομικές ζώνες! Με ύφος… νταβατζή, ο ναύαρχος Εσρέφ Γιγίτ, ξεκαθάρισε ότι το τουρκικό Ναυτικό θα συνεχίσει να προασπίζει… τα δίκαια της Τουρκίας!

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο των αλλαγών στην ηγεσία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Σημαντικές ήταν και οι δηλώσεις των υπολοίπων νέων αρχηγών που ήταν σχετικές με τα ζητήματα ασφαλείας της Τουρκίας.

Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αναλαμβάνει ο στρατηγός Χασάν Ακσάι, ο οποίος δήλωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν τις αεροπορικές τους επιχειρήσεις κατά του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) μέχρι την εξόντωση και του τελευταίου τρομοκράτη.

Μετά απ’ αυτές τις δηλώσεις, σε συνδυασμό φυσικά με τα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της χώρας... είναι δύσκολο κανείς να περιμένει έστω και την παραμικρή αλλαγή στην τουρκική στάση.

Αν είχαν γίνει τέτοιες δηλώσεις από Έλληνα αρχηγό επιτελείου, θα είχε καλώς ή κακώς δημιουργηθεί τεράστιο πολιτικό ζήτημα και το κυριότερο, θα είχαν τύχει της ανάλογης πολιτικής εκμετάλλευσης από τις «άλλες πλευρές».

Στην περίπτωσή μας θα πρέπει να γίνει εκμετάλλευση αυτής της δήλωσης, στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, ειδικά τώρα που βρίσκεται στην Ελλάδα ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας! Ακριβώς όπως εκμεταλλευθήκαμε τα στοιχεία της εκτέλεσης των πέντε αγνοουμένων και τις δηλώσεις του Τούρκου σκηνοθέτη.

ΠΗΓΗ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟ 6ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ (26 ΜΑΙΟΥ 2009): Ένα εξάχρονο παιδάκι το οποίο "προβλέπει" το μέλλον είπε ότι θα γίνει απόπειρα δολοφονίας του Ομπάμα σε πέντε μήνες(δηλ.Οκτώβριο 2009)



Μερικές φωτογραφίες του Ομπάμα

Η φωτογραφία είναι απο το site του US MAGAZINE





Obama - Yes We Can = Thank You Satan

Προσέξτε τον Σεπτέμβριο

Η Τουρκία θα προχωρήσει σε νέες εκβιαστικές προκλήσεις

ΕΝΤΑΣΗ των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο τους προσεχείς μήνες και μέχρι το τέλος του χρόνου περιμένουν στην κυβέρνηση. Προς την κατεύθυνση αυτή συνηγορούν και οι πληροφορίες που φθάνουν στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες, οι οποίες συνιστούν: «Προσέξτε τον Σεπτέμβριο».
Κατά το προσεχές τετράμηνο θα κριθεί εκ νέου η ευρωπαϊκή πορεία της γειτονικής χώρας με το άνοιγμα ή μη νέων κεφαλαίων και στο υπουργείο Εξωτερικών εκτιμούν ότι η Άγκυρα θα επιχειρήσει να κλιμακώσει την ένταση. Με διπλό στόχο, όπως πιστεύουν έλληνες διπλωμάτες, αφενός να πιεσθεί η χώρα μας και να μη θέσει βέτο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αφετέρου, αν συμβεί αυτό, να το προβάλουν στη σουηδική προεδρία ως επιχείρημα ότι είναι η Ελλάδα που μπλοκάρει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και δυναμιτίζει το κλίμα συνεννόησης.

Όλα αυτά συζητήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Ντ. Μπακογιάννη στο Μαξίμου, ενώ βγαίνοντας η υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι για τα εθνικά μας θέματα.

Απερρίφθη

Εξελίξεις περιμένουν στο υπουργείο Εξωτερικών και στο άλλο εθνικό ζήτημα, αυτό με τα Σκόπια. Η κυβέρνηση απέρριψε την τροποποιημένη πρόταση του Μ. Νίμιτς με το σκεπτικό ότι οι νέες ιδέες που προσκόμισε δεν ήταν ουσιαστικές. Παράλληλα, έσπευσε να επισημάνει ότι δεν συζητά λύση διπλής ονομασίας και δεν διαπραγματεύεται ζητήματα που αφορούν τόσο τη γλώσσα όσο και την ταυτότητα του γειτονικού κρατιδίου. Η ηγεσία του εμφανίζεται θετική σε μια λύση με ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», ωστόσο θέτει ως όρο να χαρακτηρισθούν οι Σκοπιανοί «μακεδονικό έθνος» και η γλώσσα τους «μακεδονική».

ΠΗΓΗ

ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ (ΒΡΑΔΥΝΗ ΣΕΛ 3)

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΕΘΝΟΣ ΣΕΛ 14)

ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ TV ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ...

Τα σχόλια είναι περιτά...

Βρέθηκαν αρχαίες πόλεις και μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας στη Σελήνη


Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα


Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.




Ο εξειδικευμένος αυτός επιστήμονας αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν απαρχαιωμένα μηχανήματα άγνωστης προέλευσης στο έδαφος της Σελήνης.
Εντόπισαν ακόμη κάποιο μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας.
Και δεν ήταν μόνον αυτά που βρήκαν όταν προσεληνώθηκαν.
Οι αστροναύτες φωτογράφισαν τα αντικείμενα αλλά η ΝΑΣΑ διέταξε τον Τζόνστον να καταστρέψει αμέσως τις φωτογραφίες. Ο Τζόστον όμως δεν ακολούθησε τις οδηγίες.
Στα δημοσιεύματά του ο πρώην διευθυντής ανέφερε πως η Αμερικανική Κυβέρνηση κρατούσε τις πληροφορίες αυτές μυστικές για σαράντα χρόνια.
Οι αποκαλύψεις αυτές του Τζόνστον που αρχίζουν από την εποχή του προγράμματος Απόλλων, παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε ένα νέο βιβλίο που τιτλοφορείται «Σκοτεινή Αποστολή: η μυστική ιστορία της ΝΑΣΑ», ("Dark Mission: the Secret History of NASA" ). Το βιβλίο αυτό συνυπογράφεται και από τον πρώην σύμβουλο της ΝΑΣΑ Ρίτζαρντ Χώγκλαντ καθώς και τον Μάικ Μπάρα που είναι σύμβουλος αεροδιαστημικής εφαρμοσμένης μηχανικής.
Όπως έγινε γνωστό ο διευθυντής του διαστημικού προγράμματος Κέι Φερράρι, (JPL Director of the SSA Program) έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Τζόνστον, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου, του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε στο διαστημικό πρόγραμμα. Ο λόγος ήταν ότι επικρινόταν η ΝΑΣΑ.
Ο Τζόνστον αρνήθηκε να παραιτηθεί και δήλωσε πως προστατεύεται από το νόμο για την ελευθερία του λόγου. Παρόλα αυτά ο Φερράρι τον έβγαλε, αυτήν την εβδομάδα, από το διαστημικό πρόγραμμα της ΝΑΣΑ, δίχως να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή.
Πάντως, οι χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες που περιέχονται στο αναφερόμενο βιβλίο απεικονίζουν καταστραμμένα κτίρια με τεράστιους θόλους κατασκευασμένα από ύαλο καθώς λίθινοι πύργοι που φαίνονται να ‘κάθονται’ στον αέρα.

«Δεν έχω τίποτε πια να χάσω. Είμαι σε διένεξη με τη ΝΑΣΑ και βρίσκομαι εν θερμώ» είπε ο Κεν Τζόνστον.

Η ΝΑΣΑ πιστεύει πως ο αρχαίος πολιτισμός που βρέθηκε στη Σελήνη δεν είναι σοβαρός.
Πάντως οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κέννεντυ, που προώθησε τη διαστημική προσέγγιση με τη Σοβιετική Ένωση σκόπευε, πραγματικά, να μοιραστεί τις εξωγήινες τεχνολογίες με τη Μόσχα.

Μάλιστα σε μια ομιλία του στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το Σεπτέμβριο του 1963, ο Κέννεντυ έκανε μια πρόταση στην ΕΣΣΔ να οργανώσουν κοινή αποστολή στο φεγγάρι.
Ο Ρίτσαρντ Χώγκλαντ δήλωσε ότι το ενδιαφέρον, τελευταία, της Ουάσιγκτον για την εξερεύνηση του Φεγγαριού, είναι βασισμένο στα σεληνιακά συμπεράσματα που αξιολογούνται εδώ και σαράντα χρόνια.

Εξάλλου, η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία, ακόμη και η Ινδία έχουν δηλώσει δημόσια τα σχέδιά τους να εργαστούν για την εξερεύνηση της Σελήνης.
Αυτός είναι και ο λόγος της βιασύνης των ΗΠΑ, όπως ανέφερε ο Χώγκλαντ, να είναι οι πρώτοι που θα αξιολογήσουν τις αρχαιότητες της Σελήνης.

Το διαβάσαμε εδω


Η είδηση προέρχεται απο την "Πράβδα"