Ντοκουμέντο ΣΟΚ!!! Δείτε πώς οι τζιχαντιστές "μεταμορφώνονται" σε πρόσφυγες και εισβάλλουν στην Ελλάδα!!



Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης του Μπασαρ αλ Άσαντ στη Συρία και στο Ιράκ, σκοτώνοντας και σφάζοντας ανθρώπους, ως επί το πλείστον χριστιανούς, βλέπουν τώρα πώς με τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που έχει εξαπολύσει εναντίον του ISIS η Ρωσία δεν τους «παίρνει», τα μαζεύουν και φεύγουν.





Μεταμορφώνονται σε… πρόσφυγες, παίρνουν τις οικογένειες τους και βάζουν στόχο να περάσουν τη Μεσόγειο και να βρεθούν μέσω της Ελλάδας ή της Ιταλίας στην Ευρώπη. Ξεχνούν ωστόσο να διαγράψουν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει ποζάροντας με τα όπλα στα χέρια, στο πλευρό άλλων μελών του ISIS.
Αυτές οι φωτογραφίες τους προδίδουν σήμερα. Σε μία αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντοπίστηκαν άνθρωποι που μέχρι χθες έσφαζαν ή χειροκροτούσαν τέτοιες πράξεις του Ισλαμικού Χαλιφάτου να επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα και να βρεθούν στη Δύση. 
Αρκετοί απ’ αυτούς έχουν περάσει τη Μεσόγειο Θάλασσα είτε μόνοι είτε με τις οικογένειες τους ως… πρόσφυγες της Συριακής κρίσης που οι ίδιοι προκάλεσαν και αντιμετωπίζονται με… θαλπωρή από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παραγνωρίζουν ωστόσο οι Ευρωπαίοι πώς βάζουν ένα… φίδι στον κόρφο τους.  
Υπάρχουν σαφώς πρόσφυγες τους οποίους η Τουρκία στέλνει από τα παράλια της στα ελληνικά νησιά (τους εκμεταλλεύονται ψυχρά οι Τούρκοι δουλέμποροι) αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Υπάρχουν όμως ανάμεσα τους και τζιχαντιστές που αναζητούν μία ανάπαυλα μέχρι να ορκισθούν και πάλι τζιχάντ σε ένα άλλο κράτος. 
Αυτό το νέο πεδίο για τους τζιχαντιστές μπορεί να είναι η Ελλάδα ή κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Το έχει παραδεχθεί άλλωστε και ο αρμόδιος υπουργός πως ανάμεσα στους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες «κρύβονται» τζιχαντιστές ή έχουν προωθηθεί τζιχαντιστές στην Ευρώπη. Σε άλλες μάλιστα χώρες, όπως η Ουγγαρία έχουν συλληφθεί κι όλας. 
Δεδομένου ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και έχουν μάθει στη Συρία και στο Ιράκ να σφάζουν και να σκοτώνουν εν ψυχρώ το θέμα των λαθρομεταναστών αποτελεί μείζον για την εθνική ασφάλεια. Ειδικά τώρα που ολοένα και περισσότεροι εγκαταλείπουν τη Συρία λόγω των ρωσικών βομβαρδισμών.
Εμείς, από το «pronews.gr» έχουμε επισημάνει επανειλημμένα τον κίνδυνο. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε το εννοούμε:  
Προσποιείται ότι είναι πρόσφυγες αγωνιστές ξέχασε "να καθαρίσει» το Facebook
Προσποιείται ότι είναι πρόσφυγες αγωνιστές ξέχασε "να καθαρίσει» το Facebook
Προσποιείται ότι είναι πρόσφυγες αγωνιστές ξέχασε "να καθαρίσει» το Facebook
defencenet.gr

Ηχούν οι σάλπιγγες του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου: Η Ρωσία έτοιμη να χτυπήσει την Τουρκία.

Σιιτικά στρατεύματα από Λίβανο και Ιράν συγκεντρώνονται στη χώρα και σε συμμαχία με τη Ρωσία ετοιμάζονται να εξαπολύσουν ολοκληρωτική επίθεση ενάντια στους σουνίτες τζιχαντιστές του Στρατού της Κατάκτησης, στη βορειοδυτική Συρία, που υποστηρίζονται από Τουρκία και Σαουδική Αραβία με την ανοχή της Δύσης.

Στον χάρτη έχουν σημειωθεί οι περιοχές της Συρίας που κατέχονται από την Αλ Κάιντα και έχει βομβαρδίσει η Πολεμική Αεροπορία της Ρωσίας. Μετά τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές που ξεκίνησαν την Τετάρτη, οι οποίες σφυροκοπούν αλύπητα τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα (Μέτωπο Αλ Νούσρα) και τους «μετριοπαθείς» συμμάχους τους από τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA), στη βορειοδυτική επαρχία της Ιντλίμπ και στην κεντρική Συρία, το Reuters μεταδίδει ότι στη χώρα έχουν φτάσει και εκατοντάδες Ιρανοί (Πέρσες) στρατιώτες.
 
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, εκατοντάδες Ιρανοί στρατιώτες έφθασαν στη Συρία πριν από δέκα ημέρες, πλήρως εξοπλισμένοι, προκειμένου να λάβουν μέρος σε χερσαίες επιχειρήσεις σε περιοχές υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών στη βόρεια Συρία. 

Το Reuters μεταδίδει ότι και η σιιτική ένοπλη οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου, σύμμαχος του Ιράν και της κυβέρνησης της Συρίας, ετοιμάζεται να ενταχθεί στην ίδια αντεπίθεση. Η χερσαία επιχείρηση μαζί με τον συριακό στρατό θα συνοδεύσει τις αεροπορικές επιθέσεις που ξεκίνησε η Πολεμική Αεροπορία της Ρωσίας, δήλωσαν οι πηγές αυτές.


«Οι (ρωσικές) αεροπορικές επιθέσεις θα συνοδευθούν στο σύντομο μέλλον από χερσαία προώθηση του συριακού στρατού και των συμμάχων του», δήλωσε μία από τις πηγές. Οι πηγές δήλωσαν πως η επιχείρηση έχει σκοπό την ανακατάληψη εδάφους που έχασε η κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ από τους τζιχαντιστές του Στρατού της Κατάκτησης (Τζαΐς Αλ Φατέχ) από τα τέλη Μαΐου. Ο Στρατός της Κατάκτησης είναι ένας συνασπισμός ενόπλων οργανώσεων, στον οποίο παίζουν κεντρικό ρόλο το Μέτωπο Αλ Νούσρα, το επίσημο παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, η τζιχαντιστική οργάνωση Αχράρ Αλ Σαμ, επίσης παραμάγαζο της Αλ Κάιντα, το Ισλαμικό Κόμμα Τουρκεστάν – TIP (δύναμη 3.500 Ουιγούρων Τούρκων της Κίνας), ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA) και πολλές μικρότερες τζιχαντιστικές οργανώσεις. Επίσης, στην ίδια δύναμη έχουν ενταχθεί και πολλοί μουσουλμάνοι από τον Καύκασο, Ρώσοι πολίτες.

Ο Στρατός της Κατάκτησης υποστηρίζεται ανοιχτά και επισήμως από την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία. Στα τέλη Μαΐου ο Στρατός της Κατάκτησης επιτέθηκε στην επαρχία Ιντλίμπ και κατέλαβε τη μία μετά την άλλη όλες τις μεγάλες πόλεις της. 

Η Ιντλίμπ είναι στρατηγικής σημασίας διότι βρίσκεται δίπλα στα σύνορα με την Τουρκία και η Άγκυρα επιθυμεί τη νίκη του Στρατού της Κατάκτησης ώστε να μετατρέψει τη βορειοδυτική Συρία σε προτεκτοράτο της. Μάλιστα, πριν ένα μήνα, το θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία στην Ιντλίμπ, το οποίο ελέγχεται από την Αλ Κάιντα, διακήρυξε ότι πλέον επίσημο νόμισμα της κατεχόμενης περιοχής θα είναι η τουρκική λίρα και όχι η λίρα Συρίας. Απόφαση που προαναγγέλλει την «προσάρτηση» της Ιντλίμπ στην Τουρκία με τον τρόπο που προσαρτήθηκε και η κατεχόμενη βόρεια Κύπρος (με ένα κράτος μαριονέτα).


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Κούρδοι της Συρίας, του αντάρτικου στρατού YPG/YPJ, είναι έτοιμοι να χτυπήσουν και αυτοί από τα ανατολικά τους τζιχαντιστές του Στρατού της Κατάκτησης, ενώ την Τετάρτη ο γενικός διοικητής των κουρδικών δυνάμεων της Συρίας ζήτησε και επισήμως συμμαχία με τη Ρωσία. Το μόνο που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό είναι που βρίσκονται οι κινεζικές δυνάμεις. Όπως έχει γραφτεί, κινεζικός στόλος πλέει στην ανατολική Μεσόγειο ενώ συριακές πηγές έχουν δηλώσει ότι μέσα στις επόμενες 5 εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί και η ανάπτυξη κινεζικών δυνάμεων στο έδαφος της Συρίας.

Οι Κινέζοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιχείρηση για να εξοντώσουν τη δύναμη των 3.500 Ουιγούρων της Κίνας που μάχονται στη Συρία, οι οποίοι διεξάγουν τζιχαντιστικό πόλεμο και στο κινεζικό έδαφος, αποσκοπώντας να ιδρύσουν ανεξάρτητο τουρκικό ισλαμικό κράτος στη δυτική επαρχία Σιντζιάνγκ της Κίνας. Η Κίνα θεωρεί τους Ουιγούρους Τούρκους απειλή όχι μόνο για την εσωτερική της ασφάλεια αλλά και για την εδαφική ακεραιότητα της Κίνας. Επίσης, οι Κινέζοι είναι βέβαιοι ότι πίσω από τους τζιχαντιστές Ουιγούρους υποκινεί η κυβέρνηση της Τουρκίας, η οποία τους ενισχύει στους σκοπούς τους. 

Είναι βέβαιο ότι η επίθεση που ετοιμάζουν Συρία, Ιράν, Χεζμπολάχ, Κίνα και Κούρδοι θα τους φέρει αντιμέτωπους με την Άγκυρα και τη Σαουδική Αραβία, ενώ άγνωστο προς το παρόν παραμένει τι θα πράξει η Δύση, η οποία με την ανοχή της έχει αφήσει Τουρκία και Σαουδική Αραβία να αλωνίζουν στη Συρία δημιουργώντας έναν γεωπολιτικό γόρδιο δεσμό που απειλεί επικίνδυνα να τινάξει στον αέρα τον πλανήτη, προκαλώντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο... 



tilegrafima.gr
http://eleftheroiellines.blogspot.gr