ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!!Στην Κίνα δεν βλέπουν τον ήλιο λόγω νέφους και τον δείχνουν σε γιγαντοοθόνες!



Συγκλονιστικό θέαμα...

Ιστορίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας απεργάζονται οι ιθύνοντες της κινεζικής κυβέρνησης για να αντιμετωπίσουν την πρωτοφανή μόλυνση του περιβάλλοντος στις μεγαλουπόλεις της χώρας, μια κατάσταση που προφανώς απειλεί την σωματική υγεία των κατοίκων, εμμέσως όμως και την ψυχική τους υγεία, αφού είναι εξαναγκασμένοι να ζουν – κυριολεκτικά – στη σκιά!

Είναι τέτοια η έκταση της μόλυνσης, τόση η αιθαλομίχλη που καλύπτει τον ουρανό στο Πεκίνο και σε αρκετές άλλες βιομηχανικά ανεπτυγμένες περιοχές, ώστε να μην μπορούν να τη διαπεράσουν ούτε καν οι ακτίνες του ήλιου.

Με την κατάσταση να χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο και τις προβλέψεις να είναι δυσοίωνες, οι ιθύνοντες αναγκάστηκαν να λάβουν έκτακτα μέτρα. Κι αφού δεν μπορούν να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα, αποφάσισαν να φέρουν τον ήλιο πιο κοντά στους κατοίκους!!!


Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι ο τρόπος που μεταχειρίστηκαν για να το πετύχουν: από το πρωί προβάλλουν σε ειδικές ψηφιακές γιγαντοοθόνες που έχουν εγκαταστήσει στο κέντρο του Πεκίνου τον ήλιο να ανατέλλει, ενώ πλάνα του προβάλλονται συνεχώς, αναπαριστώντας την πορεία που θα είχε κανονικά, αν μπορούσε να είναι ορατός από τους πολίτες!

Μετά τη δύση του στις οθόνες προβάλλονται ειδικά μηνύματα των αρχών προς τους πολίτες, με συμβουλές για το πώς να προστατευθούν από τη μόλυνση...




Αναταραχή στη Θράκη επιδιώκει η Τουρκία μέσω των "ψευτομουφτήδων" που ...απειλούν

Απειλεί ο ψευδο -μουφτής που κινείται στην περιοχή της Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερήφ, για τον διορισμό ιμάμηδων με διαδικασίες που όρισε το ελληνικό κράτος και την έναρξη εργασίας του που περιλαμβάνει διδασκαλία του Κορανίου σε παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης στην ελληνική γλώσσα.

 Ο εν λόγω ψευδο- μουφτής που ''χορεύει όπως του χτυπά το τουρκικό Προξενείο''  προέβη σε δηλώσεις για το θέμα και  είπε ότι ο ...λαός (σ.σ. δηλαδή οι εγκάθετοι της Άγκυρας και όσους αυτοί τρομοκρατούν και εκβιάζουν...) είναι δήθεν πολύ ενοχλημένος στο θέμα αυτό και πρόσθεσε: «Αν και η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης δεν το ήθελε, αυτό της επιβλήθηκε. Τις προσεχείς μέρες λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις του λαού μας (sic)  και τις απηχήσεις για το γεγονός, θα κινηθούμε ανάλογα».

 Τις δηλώσεις αυτές προβάλει η τουρκική εφημερίδα  Yeni Safak που με τον τίτλο «Ελληνική καταπίεση στην εκμάθηση του Κορανίου»,  γράφει ότι ο νόμος «των 240 ιμάμηδων», ο οποίος είχε περάσει στην Ελλάδα το 2007, αλλά δεν είχε τεθεί σε εφαρμογή, λόγω της αντίδρασης της ...«τουρκικής μειονότητας» στη Δυτική Θράκη, τώρα άρχισε να εφαρμόζεται.

Οι διορισμοί 23 θρησκευτικών παραγόντων της μουσουλμανικής μειονότητας  στη Δυτική Θράκη, υπογράφηκαν από το Διευθυντή  Παιδείας της περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Σάββα Μελισσόπουλο.

Οι δάσκαλοι των θρησκευτικών ξεκίνησαν την εργασία τους από τις 10 Ιανουαρίου, Παρασκευή, ως συμβασιούχοι του ελληνικού κράτους. Εξ αυτών οι 9 στην Ξάνθη, οι 9 στη Ροδόπη και οι 5 στον Έβρο. Οι  δάσκαλοι αυτοί θα εξηγούν την ισλαμική θρησκεία και το κοράνι στην ελληνική γλώσσα, σε παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας.


ΠΗΓΗ

Παιδάκι κοιμάται ανάμεσα στους τάφους των γονιών του...Νέο επεισόδιο μπαρουφολογίας για τη Συρία,στα ελληνικά social media...





Το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία είναι το παρακάτω.
Μία σπαρακτική στιγμή που προκαλεί πολύ έντονα συναισθήματα, κατέγραψε η κάμερα ενός φωτορεπόρτερ στη Συρία και κάνει τον γύρο των social media. Είναι ελάχιστες οι στιγμές που μπορεί μια φωτογραφία να αποδώσει με τόση πληρότητα το έγκλημα του πολέμου. Κάποιοι από τους χρήστες των social media διατυπώνουν αμφιβολίες για τη γνησιότητα της συγκεκριμένης φωτογραφίας, ενώ οι περισσότεροι λένε ότι ακόμα και αν είναι έτσι αποτελεί ή παγκόσμιο μήνυμα κατά του πολέμου.

Μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Η φωτογραφία είναι από Σαουδική Αραβία και οι τάφοι δεν είναι αληθινοί.

Η φωτογραφία είναι έργο του 25χρονου Σαουδάραβα φωτογράφου Abdul Aziz al Otaibi και το παιδάκι της φωτογραφίας είναι ανιψιός του. Τη φωτογραφία την καπηλεύτηκαν για λόγους προπαγάνδας. Όπως είναι λογικό, ο φωτογράφος είναι πολύ ενοχλημένος.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Πολλές σελίδες αναπαρήγαγαν τη φωτογραφία με τον ισχυρισμό ότι είναι από τη Συρία.


  
ellinikahoaxes.blogspot.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ - Εφορίες: "Βροχή" κατασχέσεων τραπεζικών καταθέσεων - Αρπάζουν και 500+1 ευρώ

Από τις αρχές του 2014, τέσσερις μόνο Εφορίες, της Ηλιούπολης, της Κηφισιάς, του Πειραιά και της Α’ Αθηνών έχουν κάνει περισσότερες από 200 ηλεκτρονικές κατασχέσεις καταθέσεων εισοδημάτων που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς.
Το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής κατάσχεσης εφαρμόζεται πιλοτικά στις 4 αυτές εφορίες, ενώ από τα τέλη Μαρτίου η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει δώσει εντολή να εφαρμοσθεί απ’ όλες τις εφορίες της χώρας. Φανταστείτε τότε τι έχει να γίνει.
Δεν πρόκειται να αφήσουν ούτε ένα ευρώ στους λογαριασμούς των πολιτών για οφειλές μερικών εκατοντάδων ή χιλιάδων ευρώ. Γιατί φυσικά δεν μιλάμε για όσους χρωστούν περισσότερα ή κλέβουν την εφορία. Αυτοί τα έχουν κάνει «πλακάκια» με το σύστημα ή έχουν βγάλει τα χρήματα τους στο εξωτερικό.
  
Ο κ. Στουρνάρας θεωρεί πώς τα 500 ευρώ ως γενικό ακατάσχετο ή τα 1.500 ευρώ είναι υπερβολικό ποσό για να μην κατάσχονται μισθοί και συντάξεις.

Αν υπάρχει έστω και ένα ευρώ παραπάνω τότε το μακρύ χέρι της εφορίας δεσμεύει αυτομάτως τα χρήματα, εφόσον υπάρχει «ηλεκτρονικό ένταλμα», και προχωρά σε κατάσχεση χωρίς καμία προειδοποίηση ή ενημέρωση.
Αυτό σημαίνει πώς κανείς πολίτης που έχει οφειλή προς το Δημόσιο δεν μπορεί να προχωρήσει σε οποιαδήποτε συναλλαγή άνω των 1.500 ευρώ μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Κινδυνεύει με αρπαγή των χρημάτων του ακόμη και αν δεν οφείλει ο ίδιος, αλλά κάποιο μέλος της οικογένεια τους.
Το 2013 είχαν γίνει περισσότερες από 40.000 κατασχέσεις καταθέσεων τραπεζικών λογαριασμών. Ο αριθμός αυτός, θα ωχριά μπροστά σε αυτό του 2014.
Ετοιμάζονται να κάνουν εισβολή και να σαρώσουν ότι έχει απομείνει στους λογαριασμούς των πολιτών, ενώ την ίδια στιγμή αφήνουν ανέγγιχτους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα περιουσιακά στοιχεία όσων αποδεδειγμένα έκλεψαν το δημόσιο ή διακίνησαν «μαύρο χρήμα» και βρίσκονται στη φυλακή.
Εκεί αδυνατούν να εντοπίσουν τα χρήματα και το σύστημα κωλύεται να δεσμεύσει ακίνητα. Όταν πρόκειται όμως για 500+1 ευρώ κατάθεση ενός μικροοφειλέτη τα αρπάζουν σε χρόνο απίστευτο.
Το επόμενο βήμα είναι να εισβάλουν στα σπίτια μας και να ψάχνουν στα στρώματα αν έχουμε κρυμμένα κάποια ευρώ.
Τμήμα ειδήσεων defencnet.gr

Αμφισβήτησε την εξουσία τους!

Πρωτοβουλία της ΕΕ επιδιώκει να επιβάλει τη νομοθεσία για τα «εγκλήματα μίσους» κατά ομοφυλόφιλων σε όλα τα κράτη μέλη


Οι ηγέτες οργανώσεων που υπερασπίζονται τον θεσμό της οικογένειας ετοιμάζονται να πολεμήσουν μια νέα έκθεση που, εάν γίνει δεκτή από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα επιβάλει τη νομοθεσία για τα εγκλήματα μίσους στους ομοφυλόφιλους σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, λέγοντας ότι είμαστε μπροστά στην «επόμενη επίθεση» εναντίον των δικαιωμάτων και των προνομίων της “παραδοσιακής” οικογένειας στην Ευρώπη.
Οι υποστηρικτές της "έκθεσης Lunacek" την έχουν ονομάσει «χάρτη πορείας κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων για λόγους σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου». Συγκεκριμένα καλούν τα κράτη μέλη της ΕΕ ειδικά να «καταγράψουν και να διερευνήσουν τα εγκλήματα μίσους κατά των ΛΟΑΤ και να υιοθετήσουν την ποινική νομοθεσία για την απαγόρευση της υποκίνησης μίσους για λόγους σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου».
Ένας ηγέτης ομάδας υπεράσπισης της οικογένειας χαρακτήρισε την Έκθεση ως «την επόμενη προσπάθεια των ριζοσπαστικών και εξτρεμιστικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να εξωραϊστεί η ατζέντα τους».
Τον Νοέμβριο η διακομματική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ παρουσίασε την έκθεση Lunacek - το όνομά της Αυστριακής Ulrike Lunacek, (φωτο) ομοφυλόφιλης συγγραφέα και βουλευτού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το  Κόμμα των Πρασίνων, που χρησιμεύει ως συν - πρόεδρος της LGBT διακομματικής ομάδας - στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων. Η επιτροπή ψήφισε την έγκρισή της στις 17 Δεκεμβρίου, διαβιβάζοντάς το προς συζήτηση και ψηφοφορία από την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου στις αρχές του 2014.
Η συντακτική ομάδα δήλωσε ότι η έκθεση θα «καθοδηγήσει τις δράσεις της ΕΕ και των κρατών μελών, ταυτόχρονα με τον σεβασμό στην αρχή της επικουρικότητας : Η Επιτροπή θα χρησιμοποιήσει τις εξουσίες της βάσει των συμφωνιών της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της διευκόλυνσης της ανταλλαγής ορθών πρακτικών μεταξύ των κρατών μελών».
Η Sophia Kuby (φωτο) της ομάδας ‘European Dignity Watch’, δήλωσε ότι «αν και η λογική επικράτησε» τον προηγούμενο μήνα με την πύρρειο νίκη κατά της έκθεσης Estrela, η οποία προσπάθησε να καθιερώσει την άμβλωση ως «δικαίωμα» και να επιβάλει την «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» σε μικρά παιδιά (από 4 ετών), «η επόμενη πολιτική προσπάθεια του λόμπι είναι ήδη στην ατζέντα».
Η Kuby είπε ότι η αρχική δήλωση της έκθεσης Lunacek, κάνει λόγο για «την καθολική εφαρμογή και την εγκυρότητα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους, ανεξάρτητα από τις προσωπικές προτιμήσεις, την ηλικία ή οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα, πρέπει να υποστηριχθεί στην ΕΕ».

Αλλά η έκθεση, είπε, «αντιστρέφει αυτό το θεμελιώδες δικαίωμα της ισότητας με τον ισχυρισμό ότι ειδικά τα LGBT δικαιώματα θα πρέπει πλέον να θεωρούνται ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτό μετατρέπει την καθολική ισχύ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο ακριβώς αντίθετο».

Στην έκθεση, οι συντάκτες λένε ότι «διαπιστώνουν με λύπη ότι τα θεμελιώδη δικαιώματα των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανσεξουαλικών και διαφυλικών (ΛΟΑΔ) ανθρώπων δεν είναι πάντοτε πλήρως σεβαστά στην Ευρωπαϊκή Ένωση».  Γράφουν ότι πιστεύουν ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν διαθέτει σήμερα μια ολοκληρωμένη πολιτική για την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ».
Ο JC von Krempach, JD, εκ μέρους του ‘Ινστιτούτου της Καθολικής Οικογένειας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων’, χαρακτήρισε την έκθεση Lunacek «την επόμενη προσπάθεια ριζοσπαστικών και εξτρεμιστικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να εξωραΐσουν την ατζέντα τους και να την προωθήσουν με την εμφάνιση της νομιμοποίησης, χρησιμοποιώντας το λεξιλόγιο των δικαιωμάτων του ανθρώπου».
Εάν εγκριθεί η έκθεση Lunacek, θα έχουμε μια «‘queered’ προσέγγιση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη νέα βάση της πολιτικής της ΕΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα», είπε.
Αυτή η «νέα προσέγγιση θα άλλαζε ριζικά την κατανόησή της Ευρώπης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αντικαθιστώντας τα με την συγκεκριμένη ατζέντα μιας ομάδας ειδικών συμφερόντων : η Ευρώπη γίνεται μια μεγάλη ‘χώρα των θαυμάτων’ όπου όλες τις επιθυμίες των λεσβιών και των γκέι απολαμβάνουν το καθεστώς του νόμου».
Η έκθεση αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «θα πρέπει να εκδώσει κατευθυντήριες γραμμές» για να συμπεριλάβει τα “τρανσέξουαλ και διαφυλικά άτομα” στις υφιστάμενες οδηγίες για τα δικαιώματα που ασχολούνται με θέματα εργασίας και απασχόλησης. Θα πρέπει επίσης να προωθήσει «την ισότητα και τη μη διάκριση για λόγους σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου σε όλη τη νεολαία και την εκπαίδευση» και θα πρέπει να ενθαρρύνει «ορθές πρακτικές» στην εκπαίδευση «συμπεριλαμβανομένου του διδακτικού υλικού “κατά του εκφοβισμού” και πολιτικές κατά των διακρίσεων, μεταξύ των κρατών κράτη μελών».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση ζητεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να «υποβάλει προτάσεις για την αναγνώριση των αποτελεσμάτων των εγγράφων αστικού καθεστώτος σε ολόκληρη την ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της καταχωρημένης συμβίωσης, γάμων και νομικής αναγνώρισης φύλου, προκειμένου να μειωθούν οι διακρίσεις νομικών και διοικητικών εμποδίων για τους πολίτες και τις οικογένειες που ασκούν το δικαίωμά τους στην ελεύθερη κυκλοφορία».
Αξίζει επίσης, να σημειωθεί ότι η ευρωβουλευτής Roberta Metsola, (από την Μάλτα) εκπρόσωπος της Ομάδας του ΕΛΚ (Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος), του «κεντρο-δεξιού» συνασπισμού των Χριστιανοδημοκρατών και των Ευρωπαίων Δημοκρατών στο κοινοβούλιο της ΕΕ, (στον οποίον ανήκει και η νέα δημοκρατία) χαιρέτισε το έγγραφο, σχολιάζοντας: «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΛΟΑΤ στην Ευρώπη είναι σοβαρά : οι διακρίσεις, η βία και η παρενόχληση είναι ανθεκτικά φαινόμενα, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν».
«Η ψηφοφορία σήμερα το πρωί έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα και έδειξε μια ευρεία συναίνεση όλου του πολιτικού φάσματος για την αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών», είπε.
Η Kuby προειδοποίησε, ωστόσο, ότι η έκθεση, παρά τα όσα εξαγγέλλει περί δημιουργίας συνθηκών ισότιμου παιχνιδιού όσον αφορά "τα δικαιώματα για όλους", διευκρινίζει ότι «μια συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, η οποία θέλει να πιέσει για το δικό της ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα πρέπει να είναι σε θέση να δηλώσει “νέα ανθρώπινα δικαιώματα”, όπως αρέσουν στην ίδια».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Είστε όλοι προδότες, πουλημένοι, κλέφτες και απατεώνες!

Να γιατί οι Αμερικανοί δεν θέλουν την ΑΟΖ: Τι συμβαίνει με τα χημικά όπλα της Συρίας…


AOZ-XARTHS-kariotis01-13january2014
Του Θεόδωρου Καρυώτη
Τον Δεκέμβριο του 2013 ο Οργανισμός για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων ανακοίνωσε ότι είναι «τεχνικά δυνατόν» να καταστραφούν τα χημικά όπλα της Συρίας στην Μεσόγειο. Βέβαια δεν έδωσαν λεπτομερείς εξηγήσεις πως θα καταστραφούν αυτά τα χημικά όπλα.
Μια εκδοχή είναι ότι θα καταστραφούν πάνω σ’ ένα πλοίο με την μέθοδο της υδρόλυσης αντί αποτέφρωσης. Οι Αμερικανοί έχουν ήδη παραλάβει τα χημικά όπλα και τα πάνε στην Ιταλία όπου θα γίνει η επεξεργασία τους. Η επεξεργασία θα γίνει στο πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ Cape Ray που έχει μήκος 198 μέτρων και χωρητικότητα 91.000 τόνους και συνοδεύεται από πολεμικά πλοία της Ρωσίας και της Κίνας.
Το πλήρωμα και 15 ιδιώτες είχαν ειδικά εκπαιδευτεί πριν αναχωρήσει το πλοίο για την Ιταλία. Το πλοίο διαθέτει δυο πυρηνικούς αντιδραστήρες που θα χρησιμοποιηθούν για την καταστροφή των χημικών όπλων και για την ουδετεροποίηση των βασικών τους στοιχείων. Το σύνολο των χημικών όπλων που θα καταστραφούν ανέρχονται σε 800 τόνους ενώ υπολογίζεται το σύνολο των χημικών όπλων που διαθέτει η Συρία ανέρχονται σε 1.300 τόνους.
Έχει ήδη αποφασιστεί ότι αυτά τα απόβλητα των χημικών όπλων να καταποντισθούν σε μια περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου στο τρίγωνο Κρήτη-Μάλτα-Ιταλία. Εάν όμως τα τρία αυτά ευρωπαϊκά κράτη είχαν δημιουργήσει ΑΟΖ, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μπορούσαν να πετάξουν τα χημικά όπλα στην θαλάσσια περιοχή τους χωρίς την άδειά τους.
Το Άρθρο 56 (Δικαιώματα, αρμοδιότητες και υποχρεώσεις του παράκτιου Κράτους στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) της Σύμβασης του Δίκαιου της Θάλασσας αναφέρει στην παράγραφο 1β (ιιι)  ότι το παράκτιο κράτος είναι υπεύθυνο για «την προστασία και διαφύλαξη του θαλάσσιου περιβάλλοντος». Δηλαδή εάν η Ελλάδα διέθετε ΑΟΖ σήμερα δεν θα μπορούσαν οι Αμερικανοί να ρίξουν (dumping) χημικά απόβλητα στον θαλάσσιο χώρο της Κρήτης. Έτσι οι Αμερικανοί έχουν έναν επιπλέον λόγο να μην επιθυμούν η Ελλάδα να ανακηρύξει ΑΟΖ.
Μία μελέτη του καθηγητή Moshe Kol του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ δείχνει ότι τα υποπροϊόντα των χημικών όπλων θα καταστρέψουν ένα μέρος της θαλάσσιας ζωής και θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στο θέμα της αλιείας και γενικότερα της μόλυνσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Το πρόβλημα το έχουν ήδη αντιληφτεί επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Δημόκριτου  αλλά δεν γνωρίζουμε εάν έχει ενημερωθεί η ελληνική κυβέρνηση.
Εάν όλα τα κράτη της ΕΕ είχαν δημιουργήσει ΑΟΖ στην Μεσόγειο θα μπορούσαν να μην επιτρέψουν στους Αμερικανούς, τους Ρώσους και τους Κινέζους να προχωρήσουν στην μόλυνση της Μεσογείου και να αναγκαστούν να τα πάνε στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού.
Γι’ αυτό η ιδέα της Ευρωπαϊκής ΑΟΖ που άρχισε να συζητά η σημερινή κυβέρνηση και που την ειρωνεύτηκαν κάποιοι ειδικοί  πρέπει να ζωντανέψει πάλι τώρα που Ελλάδα έχει την Προεδρία της ΕΕ. Όπως έχω γράψει πολλές φορές, το γεγονός και μόνο ότι η ΕΕ διαθέτει  μεγάλο μήκος ακτών ήταν αρκετό για να ενδιαφερθεί και να λάβει μέρος στην 3η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας που θα δημιουργούσε το νέο Σύνταγμα των Θαλασσών και Ωκεανών του πλανήτη μας.
Βέβαια, ο κύριος λόγος της συμμετοχής της ΕΕ στην Διάσκεψη, ήταν το γεγονός, ότι τα κράτη-μέλη της είχαν μεταβιβάσει ορισμένες αρμοδιότητες σ’ αυτήν. Οι αρμοδιότητες αυτές αφορούσαν βασικά τα θέματα της αλιείας, της εμπορικής πολιτικής και της διατήρησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Δηλαδή η ΕΕ έχει κυριαρχικά δικαιώματα αλιείας και θαλάσσιου περιβάλλοντος στις ΑΟΖ των κρατών-μελών της. Γι’ αυτό και η ΕΕ έχει Επίτροπο για τα θέματα Αλιείας και ΑΟΖ που σήμερα τα καθήκοντα αυτά ανήκουν στην Ελληνίδα επίτροπο, κυρία Μαρία Δαμανάκη.
Η Ελλάδα πρέπει να ζητήσει από τους εταίρους της στις Βρυξέλλες να επεκτείνουν την ΑΟΖ τους και στη Μεσόγειο όπως έχουν κάνει στις άλλες θαλάσσιες περιοχές τους. Για αυτό το λόγο ήταν πολύ σημαντική η παρέμβαση του Έλληνα Πρωθυπουργού που ουσιαστικά ζήτησε να δημιουργηθεί μια Ευρωπαϊκή ΑΟΖ στην νοτιοανατολική Μεσόγειο ανάμεσα στην Ιταλία, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξαναπάρουμε την Προεδρία και πρέπει να αναλάβουμε τώρα μια πρωτοβουλία και να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα.

Read more: http://mignatiou.com/?p=19311#ixzz2qSGaYJXJ

«Θα σας μαρτυρήσω όλους στο Θεό… Θα του τα πω όλα…»



Συγκλονιστικά είναι τα λόγια που φέρεται να είπε ένα 3χρονο αγοράκι από τη Συρία, λίγο πριν ξεψυχήσει...



Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, το 3 ετών αγοράκι, τραυματίστηκε θανάσιμα και λίγα λεπτά πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, φέρεται να είπε με δάκρυα στα μάτια:

«Θα σας μαρτυρήσω όλους στο Θεό… Θα του τα πω όλα…»

Η φωτογραφία στην οποία εικονίζεται, είναι η τελευταία που τραβήχτηκε, στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε με σοβαρά εσωτερικά τραύματα και πολλαπλά κατάγματα.

Δεύτερο PSI για τις τράπεζες: Έρχεται η χειρότερη εβδομάδα της χώρας.

Εδώ και ένα μήνα παρακολουθώ τα ΜΜΕ να κλωθογυρίζουν το ερώτημα, του “πώς θα επιστρέψουν σε ιδιωτικά χέρια οι Ελληνικές τράπεζες” με σκοπό να προετοιμάζουν το κόσμο για το νέο PSI. Η σημερινή εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για το Ελληνικό χρηματιστήριο και την Ελληνική οικονομία και αυτό ανεμένται απο τη τεχνική ανάλυση.  Οι προβλέψεις που έκανα για την οικονομία της χώρας στην εκπομπή Αντιθέσεις μέχρι στιγμής έχουν επαληθευτεί. Δέστε τα επιτόκια τώρα εδώ.
Κατά σύμπτωση, οι Τούρκοι εμφανίζονται στο Αιγαίο για να κάνουν γυμνάσια, ενώ οι Δόμπολες των ΜΜΕ πήραν πάλι δανεικά και αγύριστα πολλά εκατομμύρια ευρώ για να μη προσφέρουν σωστή και σφαιρική ενημέρωση.
Ο χρονισμός αυτών των “μυστηρίων” δεν είναι τυχαίος, αφού εντός της εβδομάδας θα γίνει ένα “αποκριάτικα” ντυμένο PSI, μια ακόμη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με τη μορφή ενός νόμου - “success story” με στόχο να “επαναϊδιωτικοποιηθούν” απο τα funds και τους δανειστές… Πρόκειται για δώρο.
Για το Αγγλικό Δίκαιο που θα γίνει της μόδας στο μέλλον, χρειάζεται και ένας νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που να το γνωρίζει…
Οι τράπεζες έχουν πολλά προβλήματα απο τα κόκκινα δάνεια και ήδη η ρευστότητα  τους - που θα έπρεπε να είναι στο 10% - είναι στο 9% ενώ αυτές επιθυμούν να πάει στο 8%. Το ΤΧΣ της Ελλάδας δεν έχει άλλα λεφτά να τους δώσει εκτός απο τις μετοχές που του έχουν παραδώσει οι τράπεζες έναντι των δανείων που πήραν με την εγγύηση των Ελλήνων πολιτών.
Μετά απο εύκολη σκέψη, οι θρασύτατοι κύριοι της κυβέρνησης και τα αφεντικά τους ετοιμάζονται για το σάλτο Μορτάλε.
Θέλουν να ξανακάνουν τις τράπεζες ιδιωτικές! Στη πραγματικότητα όμως είναι ότι πρέπει επειγόντως να μπούν νέα κεφάλαια στο ταμείο των τραπεζών γιατί αλλοιώς έρχεται bail-in. Αυτό θα έχει σαν δικαιολογία η κυβέρνηση των ανίκανων και παραδομένων υπόδουλων όρνιων με το ένα υποβρύχιο.
Επιθυμούν να δώσουν φτηνότερα απο τη χρηματιστηριακή τους αξία τις μετοχές που έχει στη κατοχή του το ΤΧΣ στους φίλους τους, κάτι που θα κατεβάσει το χρηματιστήριο και θα ανεβάσει τα επιτόκια των δεκαετών Ελληνικών ομολόγων… Τρελλά  κέρδη.
Παράλληλα επιθυμούν να χάσει χρήματα το TXΣ, τα ταμεία και ο Ελληνικός λαός που εγγυήθηκε τα δάνεια των τραπεζών, χαρίζοντας ένα άγνωστο αριθμό μετοχών που αυτό κατέχει στους κατόχους warrants του πρώτου PSI, δίνοντας τους την ευκαιρία να τα ανταλλάξουν με αυτές. Μόνο που αυτά τα warrants δεν έχουν καμμία αξία, είναι υποσχετικές αγοράς μετοχών στο μέλλον. Πρόκειται δηλαδή για πρακτική παράδοσης των τραπεζών σε ξένα funds με παράλληλη έμμεση αύξηση του χρέους της χώρας και επερχόμενο bail-in.
Εκτός αυτού, οι κύριοι αυτοί επιθυμούν oι φίλοι τους επενδυτές της αρπαχτής να αγοράσουν εκτός χρηματιστηρίου  σε χαμηλότερη τιμή πακέτα μετοχών!
Στο νόμο μάλιστα η κυβέρνηση πρόκειται να περάσει ένα άρθρο όπως λέγεται που θα αθωώνει της διοίκηση του TXΣ απο τυχόν νομικές της παραλείψεις. Αυτό χρειάζεται…
Πέραν του κόλπου που έχουν ετοιμάσει απο μήνες, οι άνθρωποι αυτοί είναι και επιστημονικά άσχετοι. Δεν είναι η χώρα για αυτούς.  Να του δίνουν το γρηγορότερο.
Απο τη στιγμή που όλο το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο, που όλα τα ΜΜΕ είναι πουλημένα και ελεγχόμενα, απο τη στιγμή που τα νέα πρόσωπα στη πολιτική είναι απο την ίδια μονάδα παραγωγής, η εξέγερση σιγά-σιγά μπορεί να φανεί σε πολλούς σαν η μόνη λύση.

ΠΗΓΗ

Δωρεάν υγειονομική περίθαλψη για τους παράνομους μετανάστες στη Βρετανία ζητάει Ρουμάνα ευρωβουλευτής, καθώς και να απαγορευτεί η φράση "παράνομος μετανάστης"

Με την πρότασή της η Ρουμάνα ευρωβουλευτής Norica Nicolai, κάνει έκκληση οι γυναίκες μετανάστριες που δεν έχουν δικαίωμα να παραμείνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο να δικαιούνται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνική στέγαση και να στέλνουν τα παιδιά τους στα δημόσια σχολεία.
Η κυβέρνηση θα μπορούσε επίσης να απαγορεύσει την επιβολή οποιουδήποτε νομικού καθήκοντος των δημοσίων υπαλλήλων να αναφέρουν ύποπτους λαθρομετανάστες στον Οργανισμό Συνόρων. Οι προτάσεις αυτές, που περιέχονται σε ένα σχέδιο εγγράφου πολιτικής της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητας των Φύλων, πρόκειται να τεθούν σε ψηφοφορία τον επόμενο μήνα.

Η έκθεση, από την ομάδα εργασίας με επικεφαλής την Norica Nicolai, ζητεί επίσης να απαγορευτεί η φράση "παράνομος μετανάστης".
Υποστηρίζει ότι οι γυναίκες μετανάστριες «χωρίς χαρτιά» και οι οικογένειές τους, είναι ιδιαίτερα ευάλωτες σε διακρίσεις.
Αλλά επικριτές προειδοποίησαν χθες το βράδυ ότι τα μέτρα θα σήμαιναν μια αποτελεσματική αμνηστία για τους παράνομους μετανάστες στη Βρετανία.
Ο Alan Murad, της ‘ευρωσκεπτικιστικής’ οργάνωσης ‘Get Britain Out’, δήλωσε : «Σηκώνοντας μια λευκή σημαία στην παράνομη μετανάστευση ενθαρρύνεται η προσέλκυση περισσότερων ατόμων να εισέλθουν παράνομα στη χώρα, χωρίς το φόβο να πιαστούν.
«Είναι άδικο για τους Βρετανούς πολίτες και άδικο για τους μετανάστες που έχουν φτάσει εδώ μέσα από τη σωστή και νόμιμη διαδικασία. Αυτό θα δημιουργήσει μια αμνηστία για τις γυναίκες μετανάστριες που φτάνουν στις χώρες της ΕΕ παράνομα.
«Θα είναι σε θέση να λάβουν δωρεάν κρατική υγειονομική περίθαλψη, ακόμη και αν δεν είναι κάτι επείγον. Ένας παράνομος μετανάστης θα είναι σε θέση να στείλει το παιδί του στο σχολείο, χωρίς να χρειάζεται να δείξει τη σωστή γραφική εργασία».
Το Υπουργείο Εσωτερικών υπολογίζει ότι ο κάθε μετανάστης κοστίζει στον Βρετανό φορολογούμενο μέχρι £ 8.350 το χρόνο στην υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και τα επιδόματα.
Το δημοτικό συμβούλιο του Derby προκάλεσε την οργή χθες μετά την αποκάλυψη ότι δίνει £ 120.000 για τη χρηματοδότηση ενός προγράμματος που βοηθάει τους ανατολικοευρωπαίους να βρουν εργασία την ίδια στιγμή που απολύει 350 υπαλλήλους.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Flash mobs σε πολλές πόλεις κατά των διώξεων των χριστιανών (video)



Στην Στουτγάρδη, το Μόναχο, την Κολωνία, αλλά και σε πολλές άλλες γερμανικές πόλεις (βλ. βίντεο παρακάτω) πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο flash mobs κατά των διώξεων που υφίστανται οι Χριστιανοί. Στο Μόναχο συμμετείχαν περίπου 100 χριστιανοί. Η κίνηση έγινε στα πλαίσια της δράσης σε εθνικό επίπεδο από την οργάνωση ‘Open Doors’.



Οι Γερμανοί χριστιανοί ενημέρωσαν τους περαστικούς για τους διωκόμενους χριστιανούς στις ισλαμικές χώρες και προσευχήθηκαν για τους εν Χριστώ αδελφούς και αδελφές που πληρώνουν με την ζωή τους την πίστη τους. Όπου επικρατεί η Σαρία οι Χριστιανοί βρίσκονται αντιμέτωποι με διώξεις, ταπείνωση, βασανιστήρια και θάνατο. Αυτό αποσιωπείται συνεχώς από τα κατεστημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.



Η Open Doors δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες όπου υπάρχουν σοβαροί περιορισμοί στην ελευθερία της λατρείας και παρέχουν υποστήριξη στους διωκόμενους Χριστιανούς πνευματικά και υλικά.



Όταν οι χριστιανοί απήγγειλαν την Προσευχή του Κυρίου (Πάτερ Ημών), στην πεζοδρομημένη ζώνη του Μονάχου, μουσουλμάνοι που περνούσαν άρχισαν να φωνάζουν προκλητικά «Allahu Akbar». Η ίδια σκηνή επαναλήφθηκε και σε άλλα μέρη…



MONAXO

ΚΟΛΩΝΙΑ

ESSEN

GIFHORN

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Η Coca - Cola λανσάρει διαφημίσεις που απεικονίζουν «γάμο» ομοφυλόφιλων ως αντίδοτο στο «μίσος» (video)



Η Coca - Cola έχει ξεκινήσει μια σειρά από τηλεοπτικές διαφημίσεις σε τέσσερις χώρες που απεικονίζουν σχέσεις ατόμων του ίδιου φύλου ως αντίβαρο για στο "μίσος".
Ως μέρος της καμπάνιας “Reasons to Believe”, η Coca - Cola έχει κυκλοφορήσει τέσσερα διαφημιστικά για το κοινό στην Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Νορβηγία και την Μ. Βρετανία. Όλα εκτός από το ιρλανδικό διαφημιστικό, δείχνουν δύο άνδρες να κρατούν τα χέρια τους σε μια σκηνή που φαίνεται να είναι το τέλος μιας τελετής "γάμου" ατόμων του ίδιου φύλου.
Οι διαφημίσεις αποτελούνται από εναλλασσόμενες θετικές και αρνητικές εικόνες, με αποκορύφωμα το πώς η ζωή είναι καλύτερη με μια κόκα κόλα. Ένας άνθρωπος φαίνεται να παίζει με μια γάτα, ένας άλλος φαίνεται να γλιστράει από σκαλοπάτια και άλλοι άνθρωποι φαίνονται σε αθλητικές εκδηλώσεις, να συγκεντρώνουν χρήματα για μια θεραπεία και άλλες κοινές καταστάσεις.
Στις διαφημίσεις που δείχνουν δύο άνδρες μετά την τελετή, ακολουθεί μια σκηνή όπου ένα αυτοκίνητο δέχεται κλωτσιές από άγνωστους ανθρώπους. Σύμφωνα με το κείμενο στην οθόνη της διαφήμισης, "Για κάθε επίδειξη μίσους ... υπάρχουν 5.000 γιορτές αγάπης".
Δείτε το video:
 
Η Monica Cole, διευθύντρια του OneMillionMoms.com, είπε στο LifeSiteNews.com ότι η Coca - Cola «θα πρέπει να παραμείνει ουδέτερη στον πολιτιστικό πόλεμο και δεν πρέπει να υποκύψει στην πολιτική ορθότητα, αλλιώς διατρέχει τον κίνδυνο να χάσει πιστούς πελάτες».
Η Coca - Cola είναι ένας από τους παλιούς υποστηρικτές του «γάμου» ατόμων του ιδίου φύλου και τακτικός χορηγός της Παρέλασης «Υπερηφάνειας» της Νέας Υόρκης.


Ομοφυλόφιλοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στην ιρλανδέζικη διαφήμιση η σκηνή του «γάμου», που σύμφωνα με το ομοφυλοφιλικό περιοδικό EILE, είναι από αυστραλιανή αστική τελετή ένωσης, η τελετή του ζευγαριού των ομοφυλόφιλων αντικαταστάθηκε με τελετή γάμου διαφυλετικού ζευγαριού και ότι αυτό είναι μια πράξη δειλίας από την πλευρά της εταιρείας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Τορόντο: Αντιχριστιανικές διαφημίσεις στο metro της πόλης

Διαφημιστική ρεκλάμα στον υπόγειο σταθμό Dundas (south bond platform)
Διαφημιστική ρεκλάμα στον υπόγειο σταθμό Dundas (south bond platform)

Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
H οργάνωση “Collect free Quran” ( Διανομή δωρεάν Κορανίων)  δραστηριοποιείται στον Καναδά με σκοπό τη διάδοση της μουσουλμανικής θρησκείας. Εκατοντάδες μέλη κάθε μέρα , σε διάφορα κεντρικά σημεία του Τορόντο, μοιράζουν δωρεάν Κοράνια και διανέμουν φυλλάδια με εξηγήσεις και αναφορές στη θρησκεία τους. Ειδικά stands έχουν γεμίσει τις διάφορες πολυσύχναστες γωνιές της πόλης από τα οποία οι περαστικοί καλούνται να ενημερωθούν για την αλήθεια του Ισλάμ. Η οργάνωση καυγχάται ότι με αυτήν της τη δράση έχει πετύχει τον προσυλητισμό πολλών καναδών πολιτών και έχει διασαφηνίσει πολλά δογματικά λάθη των χριστιανών.
Χαρακτηριστικές οι γιγαντοαφίσες που κοσμούν τον υπόγειο συρμό του Τορόντο και τα φυλλάδια που διανέμονται δωρεάν με τον πηχαίο τίτλο: Είναι ο Ιησούς Θεός ; Η Βίβλος και το Κοράνι λένε ΟΧΙ. Ανακαλύψτε την Αλήθεια
Σταθμός Kennedy Toronto subway
Νόμιμη Διαφήμιση στο Τορόντο
Από το δωρέαν προπαγανδιστικό υλικό της οργάνωσης
Από το δωρέαν προπαγανδιστικό υλικό της οργάνωσης
Η οργάνωση συλλέγει χρήματα από μουσουλμάνους δωρητές και ενοικιάζει τις διαφημιστικές προθήκες έναντι του ποσού των 600 $ το μήνα . Οι διαφημιστικές ρεκλάμες έχουν διαστάσεςι 4ft επί 6ft. Συνολικά έχουν τοποθετηθεί 10 παρόμοια poster σε διάφορα σημεία του υπόγειου συρμού αλλά και των υπέργειων στάσεων. Μέσω της ελευθερίας της διαφήμισης, πάμπολλες ρήσεις του “Προφήτη” Μωάμεθ έχουν αναρτηθεί  στις προθήκες που ενοικιάζουν μηνιαίως οι εταιρείες ενοικίασης διαφημιστικού χώρου. Ήδη κορανικά χωρία έχουν διακοσμήσει τους υπόγειους σταθμούς των Islington subway station, Saint George station, Younge and Shepard station και Kennedy station.
382058_377882898971847_1537540649_n

1480498_558481250912010_377988686_n
Φωτογραφία από το website της οργάνωσης με τη λεζάντα Ο αδερφός Abdullah που εξισλαμίσθηκε πριν 2 χρόνια
Φωτογραφία από το website της οργάνωσης με τη λεζάντα
Ο αδερφός Abdullah που εξισλαμίσθηκε πριν 2 χρόνια
Ο αδερφός Ahmed που εξισλαμίσθηκε πριν 1 χρόνο και τώρα βοηθάει στα stands
Ο αδερφός Ahmed που εξισλαμίσθηκε πριν 1 χρόνο και τώρα βοηθάει στα stands


πηγη

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;


*ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ(!) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΜΑΡΚ ΟΥΕΛΣ. Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΗ
*ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

*ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 17 ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΕ ΤΕΛ ΑΒΙΒ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΕΒΑΤΙΜ ΚΑΙ ΧΑΖΤΕΡΙΜ.

*ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟ ΑΜΙΡ ΕΣΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΒΙΒ ΚΟΤΣΑΒΙ. 4 ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ….Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ-Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ-ΚΑΤΑΡ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ…..ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ….

*ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ.

*ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!/ΚΡΥΦΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ…

*ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ 9 ΣΕΝΑΡΙΑ/ΑΚΡΩΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ.

*.ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΕΝΩ ΦΘΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΡΤΥ ΝΤΕΜΠΣΕΙ. ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΔ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΠΕΝΥ ΓΚΑΝΤΖ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

*Ο ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!

*ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ 2 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…ΜΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑΝ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΩΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟ….ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ…

ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΕ!

*ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

ΤΟΥ ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΥ

Read more: http://hellaspress-angel.blogspot.com/2014/01/blog-post_2887.html#ixzz2qBSU259l

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ - Βγάζει τον Στόλο στο Αιγαίο η Άγκυρα μετά το επεισόδιο στην Λαδοξέρα

Kινήσεις τουρκικών πολεμικών πλοίων καταγράφηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας σε όλο το μήκος των μικρασιατικών ακτών, αμέσως μετά το επεισόδιο στην βραχονησίδα Λαδοξέρα/Ζουράφα.
Τουρκικά πλοία κατευθύνονται με χαμηλή ταχύτητα εδώ και μία ώρα περίπου από το ναύσταθμο του Γκιολτσούκ προς την έξοδο των Δραδανελίων, ενώ και στους ναυστάθμους Σμύρνης και Αλικαρνασσού καταγράφεται υψηλή κινητικότητα.
Έχουν καταμετρηθεί περί τις επτά κύριες μονάδες, φρεγάτες, κλάσης ΜΕΚΟ-200ΗΝ και O.H.Perry να αποπλέουν, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον πέντε υποβρυχια τα οποία ήδη έχουν αποπλεύσει από τις βάσεις τους.
Ταυτοχρόνως με το πρώτο φως της ημέρας πριν λίγα λεπτά άρχισαν πτήσεις τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και ηλεκτρονικού πολέμου CN-235.
Σε όλους τους τουρκικους ναυστάθμους επικρατεί οργασμός και πυρομαχικά φορτώνονται στα πλοία.
Ελπίζεται ότι η όλη κινητοποίηση έχει να κάνει με τις μεγάλες ασκήσεις που ξεκινά το τουρκικό Ναυτικό σε 24 ώρες τόσο στο κεντρικό-βόρειο Αιγαίο, όσο και μεταξύ Ρόδου και συμπλέγματος Μεγίστης.
Πάντως η όλη κίνηση παρακολουθείτε στενά από το ΠΝ και τα ναυτικά παρατηρητήρια, ενώ επικρατεί γενικά κατάσταση αυξημένης επιφυλακής (και στην ΠΑ, αλλά και σε μονάδες του Στρατού, ειδικά στην περιοχή των Δωδεκανήσων.
Σύμφωνα με τρεις ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε η Αγκυρα από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου δεσμεύει τρεις περιοχές του Αιγαίου, δύο στο βόρειο και μία στο νοτιοανατολικό Αιγαίο (αποκλεισμός Μεγίστης) σε σειρά ασκήσεων ανάμεσα στα ελληνικά νησιά, σημαντικότερη από τις οποίες είναι η «Akci Deniz» («Θαλάσσιος Πνεύμονας»).
Να σημειώσουμε ότι έχουν εκδόσει και Sub Note που σημαίνει έντονη δραστηριότητα εχθρικών υποβρυχίων στις περιοχές αυτές.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ξέφρενοι οι πανηγυρισμοί των Παλαιστινίων για τον θάνατο του Σαρόν(vid)


Στους δρόμους της Ραμάλα στη Δυτική Όχθη, προκειμένου να γιορτάσουν τον θάνατο του τέως πρωθυπουργού του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν ξεχύθηκαν το Σάββατο εκατοντάδες Παλαιστίνιοι.
Κάποιοι κερνούσαν γλυκά τους περαστικούς και τους οδηγούς, άλλοι έβαλαν φωτιά σε φωτογραφίες του Σαρόν στις οποίες απεικονιζόταν ο τέως ηγέτης του Ισραήλ με ένα απαγορευτικό σήμα μπροστά του.
«Οι συμμετέχοντες στους εορτασμούς είπαν ότι θεωρούν τον θάνατο του Σαρόν ως την αρχή της κατάρρευσης του Ισραηλινού κράτους, ανοίγοντας τον δρόμο προς την ελευθερία» αναφέρει το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Σάφα.
Ο Σαρόν διέπραξε ακρότητες» σε βάρος των Παλαιστίνιων και πλέον είναι αντιμέτωπος με την τιμωρία «του Θεού» δήλωσε ο Τζαμάλ Μουχάισεν, μέλος της κεντρικής επιτροπής της Φάταχ, σε δηλώσεις του στο Γερμανικό Πρακτορείο από τη Ραμάλα και πρόσθεσε: «Σήμερα βρίσκεται στα χέρια του Θεού». «Θα τιμωρηθεί για τα εγκλήματα τα οποία διέπραξε εναντίον του παλαιστινιακού λαού, ειδικά στη Σάμπρα και στη Σατίλα», πρόσθεσε το στέλεχος αυτό της Φάταχ, που θεωρείται προσκείμενο στον Αμπάς.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ξύλο στην τουρκική βουλή

Στα χέρια ήρθαν Τούρκοι βουλευτές κατά την διάρκεια σημερινής συνεδρίασης κοινοβουλευτικής επιτροπής, με θέμα νομοσχέδιο που δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες κυβερνητικής παρέμβασης στον διορισμό δικαστών και εισαγγελέων Οι βουλευτές δεν περιορίστηκαν στις ύβρεις, αλλά εκτόξευσαν αντικείμενα και γονθροκοπήθηκαν μετατρέποντας την αίθουσα σε...ρινγκ.
Ξύλο στην τουρκική βουλή
Κατά την...σύρραξη, Τούρκοι βουλευτές αντάλλαξαν ύβρεις, γροθιές και διάφορα αντικείμενα κατά την συνεδρίαση επιτροπής της εθνοσυνέλευσης με θέμα νομοσχέδιο που δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες κυβερνητικής παρέμβασης στον διορισμό δικαστών και εισαγγελέων και προκαλεί τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης η οποία κατηγορεί τον Ερντογάν για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη με στόχο να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο διαφθοράς.
Ένας βουλευτής ανέβηκε πάνω σε ένα γραφείο κι αποπειράθηκε να κλωτσήσει συνάδελφό του, πηδώντας από αυτό, άλλοι πάλεψαν και γρονθοκοπήθηκαν, ενώ εκτοξεύθηκαν φάκελοι με έγγραφα, πλαστικά μπουκάλια με νερό κι ακόμα και ένα ipad, σύμφωνα με έναν ανταποκριτή του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, ο οποίος ήταν παρών στην αίθουσα.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν ενώ τα μέλη της επιτροπής Δικαιοσύνης της τουρκικής βουλής είχαν συγκεντρωθεί για να συζητήσουν για το νομοσχέδιο που έχει καταρτίσει το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK) και δίνει στην κυβέρνηση περισσότερη επιρροή στο δικαστικό σώμα.
Τα αίματα άναψαν όταν ένας εκπρόσωπος μιας ένωσης των δικαστικών έφτασε στο χώρο για να υποβάλει μια έγγραφη διαμαρτυρία στην οποία υποστηριζόταν ότι το νομοσχέδιο αυτό είναι αντισυνταγματικό, αλλά δεν του επιτράπηκε να μιλήσει, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
«Αν κλωτσούν εμένα εδώ ως εκπρόσωπο του δικαστικού σώματος, θα ποδοπατήσουν όλους τους δικαστές και τους εισαγγελείς όταν αυτός ο νόμος εγκριθεί», δήλωσε ανάστατος ο Ομέρ Φαρούκ Εμιναγάογλου, επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Δικαστών και Εισαγγελέων (ΑΣΔΕ), μετά το επεισόδιο.
Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει χαρακτηρίσει την ευρεία έρευνα για διαφθορά στις τάξεις του AK —η οποία χαρακτηρίζεται η σημαντικότερη πρόκληση κατά την διάρκεια της 11ετούς κυριαρχίας του στο πολιτικό σκηνικό— μια απόπειρα «δικαστικού πραξικοπήματος» με στόχο την υπονόμευση του ιδίου και του κόμματός του ενόψει των τοπικών και των προεδρικών εκλογών μέσα στη χρονιά. Αντέδρασε εκδιώκοντας εκατοντάδες αστυνομικούς από το σώμα κι επιζητώντας να αποκτήσει μεγαλύτερο έλεγχο επί του δικαστικού σώματος.
Προειδοποιούν οι δικαστικοί
Ένας από τους πιο σημαντικότερους δικαστικούς της Τουρκίας προειδοποίησε το κυβερνών κόμμα ότι οι προτάσεις του για την μεταρρύθμιση του ΑΣΔΕ παραβιάζουν το σύνταγμα. Ο Αχμέτ Χαμσιτζί, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου, είπε ότι ο μεγαλύτερος έλεγχος στο σώμα αυτό, που είναι αρμόδιο για τους διορισμούς δικαστών κι εισαγγελέων, θα αντέβαινε στην θεμελιώδη αρχή της διάκρισης των εξουσιών.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα όταν σημειώθηκε το επεισόδιο, άφησε να εννοηθεί ότι θα υποχωρήσει και θα αποσύρει το νομοσχέδιο αυτό εάν η αντιπολίτευση συμφωνήσει σε αλλαγές στον κανονισμό λειτουργίας του δικαστικού σώματος.
«Αν όλα τα πολιτικά κόμματα συμφωνήσουν σε μια αλλαγή άρθρων και το ανακοινώσουν, θα μπορούσαμε να αποσύρουμε αυτό το νομοσχέδιο», είπε.
Όμως η δήλωση αυτή του Μποζντάγ έγινε δεκτή με γιουχαΐσματα αποδοκιμασίας από βουλευτές της αντιπολίτευσης, ενώ μια πηγή του κυβερνώντος κόμματος άφησε να εννοηθεί πως ο Ερντογάν δεν έχει καμιά πρόθεση να υποχωρήσει.
«Το AKP προσπαθεί να περάσει αυτό το φασιστικό νομοθέτημα διά της βίας. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό», δήλωσε ο Μουσλίμ Σαρί, ο οποίος είπε ότι κάποιος πέταξε ένα iPad εναντίον του κατά την διάρκεια του επεισοδίου.
Οι υποστηρικτές του Ερντογάν διατείνονται ότι η έρευνα για τις υποθέσεις διαφθοράς αποτελεί μέρος μιας εκστρατείας δυσφήμισης που απεργάστηκε ένας ισλαμιστής ιμάμης ο οποίος εδρεύει στις ΗΠΑ, ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος ασκεί ευρεία, αν και κρυφή, επιρροή στα μέσα ενημέρωσης και στο δικαστικό σώμα. Θεωρούν ότι στο ΑΣΔΕ κυριαρχούν οπαδοί του Χιζμέτ, του θρησκευτικού τάγματος του Γκιουλέν που ως πρότινος ήταν στενά συνδεδεμένο με το κυβερνών κόμμα.
Το σκάνδαλο και η σύγκρουση πίσω του συνέβαλαν στην πτώση του τουρκικού νομίσματος, της λίρας, σε ιστορικά χαμηλά και προκάλεσε κλυδωνισμούς στην οικονομική εμπιστοσύνη σε μια χώρα όπου η πολιτική σταθερότητα απέρρεε τα τελευταία χρόνια κυρίως από την προσωπική ισχύ του Ερντογάν.
Αλλά οι σπασμωδικές αντιδράσεις της κυβέρνησης, που επιδιώκει να αποκτήσει ευρύτερο έλεγχο στο δικαστικό σώμα, στην αστυνομία και ακόμη και στο διαδίκτυο, θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά στην ίδια και στην Τουρκία, όπως και να πλήξει την προσπάθεια της Άγκυρας να επιτύχει την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις σχέσεις της χώρας με τις ΗΠΑ. Και οι δύο αυτοί εταίροι της Τουρκίας επικρίνουν συχνά την κατάσταση σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Τουρκία.
Την εβδομάδα που πέρασε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε ότι τάσσεται υπέρ της βούληση του τουρκικού λαού να έχει ένα νομικό σύστημα το οποίο θα διέπεται από διαφάνεια, ενώ η ΕΕ προειδοποίησε την Άγκυρα, με την οποία βρίσκεται σε ενταξιακές διαπραγματεύσεις, εναντίον κάθε απειλής για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.
Νωρίτερα, πάνω από 10.000 άνθρωποι συμμετείχαν σε πορεία στην Άγκυρα στην οποία κάλεσε ένα εργατικό συνδικάτο για να καταγγελθεί η διαφθορά, κουνώντας πλακάτ που έγραφαν συνθήματα όπως «αντίο Ταγίπ», ή «τα λεφτά του Ταγίπ είναι ασφαλή, σε κουτιά παπουτσιών», σε ένα έμμεσο σχόλιο για τις εικόνες που μεταδόθηκαν από τουρκικά μέτρα ενημέρωσης και περιλάμβαναν κουτιά παπουτσιών με χρήματα που βρέθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας. Άλλοι μοίραζαν ψεύτικα δολάρια με τυπωμένη τη φωτογραφία του πρωθυπουργού της Τουρκίας.

Δείτε το βίντεο εδώ - πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ / megatv

Διαβάστε ακόμη:
Χιλιάδες διαδήλωσαν κατά του Ερντογάν

Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ!


ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚEΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ  ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ 
Ι.Μ. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ





Κόλαφος για τον Κ. Βαξεβάνη (που πρώτος είχε ξεκινήσει πόλεμο δημοσιευμάτων κατά της Μονής Βατοπαιδίου και του Γέροντος Εφραίμ από το κανάλι του ήδη συλληφθέντος επιχειρηματία Δ. Κοντομηνά), είναι η υπ’ αρ. 6148/6.12.2013 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η απόφαση εκδόθηκε μετά από αγωγή της Μονής Βατοπαιδίου και του Καθηγουμένου της και δέχθηκε ότι ο Βαξεβάνης με δημοσιεύματά του στην ιστοσελίδα http://www.koutipandoras.gr και στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ προσέβαλε παράνομα και κατασυκοφάντησε την προσωπικότητα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και του Καθηγουμένου της Γέροντα Εφραίμ.


Για τον λόγο αυτό υποχρέωσε τον δημοσιογράφο αφενός να προβεί σε δημοσίευση αποκατάστασης της προσβολής και αφετέρου να καταβάλει στην Ιερά Μονή 10.000 Ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

Σημειώνεται ότι τα χρήματα αυτά η Ιερά Μονή με δήλωση στο δικαστήριο, έχει ήδη εκχωρήσει στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στα συσσίτια αστέγων, ενώ ο Καθηγούμενος της Μονής δεν είχε αιτηθεί να του καταβληθεί χρηματική αποζημίωση.

Το δικαστήριο έκρινε ότι τα επίμαχα δημοσιεύματα χρησιμοποιήθηκαν εσκεμμένα και κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας από τον δημοσιογράφο με σκοπό εξύβρισης της Μονής και του Γέροντος Εφραίμ, αλλά και συκοφάντησής τους.

Το δικαστήριο δέχθηκε ότι ο Βαξεβάνης με ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματά του προσέβαλε το όνομα, την ηθική υπόσταση και τον μοναστικό χαρακτήρα της Ιεράς Μονής αλλά και συμβόλων της χριστιανικής πίστης, όπως την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου, αμφισβήτησε δε και περιφρόνησε το πρόσωπο του Γέροντος Εφραίμ, την ηθική και θρησκευτική του συνείδηση και υπόληψη ως μοναχού και ιερωμένου.

Το δικαστήριο δέχθηκε ότι αποδείχθηκε ότι τα δημοσιεύματα του Κώστα Βαξεβάνη περιείχαν ισχυρισμούς που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δημοσιεύτηκαν από τον δημοσιογράφο εν γνώσει της αναληθείας τους, με στόχο να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη του Γέροντος Εφραίμ.

Αναληθή αποδείχθηκαν κατά την απόφαση, μεταξύ άλλων, όσα ισχυριζόταν ο Κώστας Βαξεβάνης για «επιλεκτική» περιφορά της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου από τον Γέροντα Εφραίμ «στα σαλόνια» και για έκθεσή της σε λαϊκό προσκύνημα «με το αζημίωτο».

Αποδείχθηκε αντιθέτως ότι το ιερό κειμήλιο εκτίθεται προς προσκύνηση κατά καιρούς σε Ι. Ναούς ανά την Ελλάδα προς ικανοποίηση σχετικών αιτημάτων τους και ότι οι προσφορές των πιστών διατίθενται για την οικονομική ενίσχυση των ναών που υποδέχονταν το ιερό κειμήλιο καθώς και για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Είναι τέλος χαρακτηριστικό ότι το δικαστήριο κατακεραυνώνει τον δημοσιογράφο που, περιφρονώντας το τεκμήριο της αθωότητας, επιχειρούσε να εδραιώσει στο αναγνωστικό κοινό πεποίθηση ενοχής του Γέροντος Εφραίμ για διάφορες πράξεις, παρόλο που η όλη υπόθεση διερευνάται δικαστικά και, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, τα δικαστήρια διαλύουν με τις αποφάσεις τους την κατασκευασμένη εικόνα περί σκανδάλου.

Η απόφαση αυτή προστίθεται στο πλήθος εκείνων των αποφάσεων, αστικών και ποινικών δικαστηρίων, που έχουν εκδοθεί τα τελευταία δύο, και οι οποίες με ευθυκρισία, νηφαλιότητα και μετριοπάθεια αποκαλύπτουν την πραγματικότητα, η οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από την εικόνα που είχε σκοπίμως καλλιεργηθεί από διάφορα Μ.Μ.Ε., ιδίως δε από το κανάλι στο οποίο εργαζόταν τότε ο Κ. Βαξεβάνης.