ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ


Παρακολουθήστε τι λέει ο Καρατζαφέρης το 2000!!!!!!

1. πέφτει ο Σημίτης
2. διάδοχος του ο Παπανδρέου
3. κυβερνάει η νδ για 3-4 χρόνια
4. πρωθυπουργός ο Παπανδρέου
5. κατάργηση 13ου και.........
14ου μισθού
6. συνεκμεταλλευεση στο Αιγαίο

στο 1.15 ανατριχιασα.
τι γίνετε ρε γαμώτο?
είναι όλα στημένα?
έχουν δίκιο οι κάθε λογής συνωμοσιολογοι?

Από την άλλη μία μικρή λεπτομέρεια που όλοι οι ''αναλυταράδες'' την παραβλέπουν και όμως αν το σκεφτεί κανείς είναι τεράστιας σημασίας.

Ο Αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδος, ο κύριος Κοραντής, πήγε με τον Καρατζαφέρη.

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον οτι ο Καρατζαφέρης αυτήν την στιγμή είναι από τους ελάχιστους που ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, και μόνο κολοτούμπας και απλοϊκός δεν είναι, όπως εύκολα τον χαρακτηρίζουν οι αφελείς. Δεύτερον, είναι σημαντικό το οτι ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών και άρα γνώστης του τι συμβαίνει επέλεξε να δείξει την στήριξή του σε αυτόν τον συγκεκριμένο πολιτικό.

Φυσικά, ο Καρατζαφέρης τις όποιες γνωριμίες του(...) δεν τις έκανε χτες και προχτές, αλλά μάλλον αρκετό καιρό πιο πριν.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ....
ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

http://peripatris.blogspot.com/

Πρόκληση στα σχολικά βιβλία των Αλβανών!




Δεν μας έφταναν οι Τούρκοι που φτάνουν τα σύνορα μέχρι την Καβάλα, δεν μας έφταναν οι Σκοπιανοί με την ... "Μακεδονία του Αιγαίου" έχουμε και τους Αλβανούς που διεκδικούν την περιοχή της Ηπείρου μέχρι την Πρέβεζα! Το μόνο που μας λείπει είναι η διεκδίκηση της Κρήτης από τους Αιγύπτιους, για να κλείσουμε από όλες τις πλευρές!
Όχι δεν μας ήλθε έτσι ξαφνικό και συναισθηματικό. Απλά ήλθαν στην δημοσιότητα κάποιες αθλιότητες σχολικών βιβλίων της γειτονικής και "φίλης" Αλβανίας, της οποίας την ένταξη προωθούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.
Ο λόγος για την «Γεωγραφία της Αλβανίας» που διδάσκεται στην Γ' Λυκείου των σχολείων της χώρας. Σε αυτή, οι μαθητές δε μαθαίνουν μόνο για τα σημερινά όρια του Αλβανικού κράτους αλλά, και για τις περιοχές που «αδίκως» - όπως λέει αρκετές φορές στο βιβλίο - το Συμβούλιο των Πρεσβευτών του 1913 άφησε εκτός των ορίων του κράτους Αλβανικές περιοχές (TrevaShqiptare). Στις περιοχές αυτές περιλαμβάνονται 3 νομοί του Μαυροβουνίου, όλο το Κόσσοβο και άλλες τρεις περιοχές της Σερβίας, το μεγαλύτερο μέρος του κράτους των Σκοπίων και 8 νομοί της Ελλάδος. Το βιβλίο αυτό που διδάσκονται και τα Ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου, έχει εξώφυλλο το χάρτη της Αλβανίας να πλαισιώνεται από τις «Αλβανικές περιοχές» εκτός συνόρων.
Στο ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο «Οι Αλβανικές Περιοχές στην Ελλάδα», στην εισαγωγή με τίτλο «Σύνθεση και θέση των Αλβανικών περιοχών» αναφέρει: Είναι Αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο Ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών. Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων, δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των προσδιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων αυτών των περιοχών. Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη βορειοδυτική Ελλάδα, νότια των περιοχών τoυ κράτους των Σκοπίων και νοτιοανατολικά του Αλβανικού κράτους μέχρι τον κόλπο της Άρτας (εννοεί τον Αμβρακικό)και αποτελείτε από τις περιοχές, Τσαμουριά, Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά, Κόνιτσα κλπ.

Η προπαγάνδα των αλβανών για να γίνει ποιο πειστική, στο υποκεφάλαιο «Πληθυσμός και οικονομία» , χρησιμοποιεί τις αρχαιολογικές «ανακαλύψεις» και διαφορά ιστορικά έγγραφα - χωρίς να αναφέρει κανένα - σύμφωνα με τα οποία αυτές οι περιοχές κατοικούνταν από την αρχαιότητα από Αλβανο-ιλλυρικά φύλα, ενώ υπήρχαν και λίγοι Έλληνες!!! Ενώ όταν αναλύει τους νομούς εντός της Αλβανίας όπως του Αργυροκάστρου, Αγίων Σαράντα και Δελβίνου δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη των Ελλήνων, οι οποίοι σε αυτές τις περιοχές που είναι πλειοψηφία. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι αυτό είναι το τελευταίο μάθημα της Γεωγραφίας, το μάθημα με το οποίο οι μαθητές αποχαιρετούν το Λύκειο.

Σε αντίθεση με εμάς που αφαιρούμε από τα σχολικά μας βιβλία μέχρι και τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της χώρας μας, οι Αλβανοί γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν στο άμεσο μέλλον και το περνάν αυτό πολύ καλά- έστω και με εντελώς αβάσιμα επιχειρήματα- στις νέες τους γενιές. Αλλά ξεχάσαμε εμείς εδώ πια έχουμε απλή "Παιδεία" και όχι "εθνική Παιδεία"!

ΠΗΓΗ

Ευρωπαίοι χωροφύλακες στην Ελλάδα για τις διαδηλώσεις!

H ειδική ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη, EUROGENDFOR ( EUROpean GENDarmerie FORce) έρχεται σύντομα στην Ελλάδα για να κατευνάσει τις λαϊκές αναταραχές και τα φαινόμενα εξέγερσης που συνοδεύουν τη δυσαρέσκεια του κόσμου για τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.

Πρόκειται για ένα στρατό που έχουν στη διάθεσή τους τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. και μπορούν να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να φανεί ότι στα φαινόμενα καταστολής της εξεγέρσεων δεν αναμειγνύεται ο δικός τους στρατός, αλλά ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, προς το παρόν έχει αναλάβει δράση στην Ελλάδα η ναυτική της δύναμη περιπολώντας τα σύνορά μας στην περιοχή του Αιγαίου. Δεν έχουν βρεθεί όμως ακόμα ο κατάλληλος χώρος, όπου θα στεγάζεται τόσο η ναυτική αποστολή που θα συντονίζει τις ενέργειες, όσο και ο εξοπλισμός της. Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής αποτελείται από 5 κράτη μέλη της Ε.Ε. – Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ρουμανία, ενώ το ηγετικό της Επιτελείο έχει τη βάση του στην πόλη Βιτσέντζα (Vincenza) της Ιταλίας.

Η είδηση για την αποστολή του μηχανισμού στην Ελλάδα αναρτήθηκε αρχικά, το Μάρτιο του 2010, από το γερμανικό εκδοτικό οίκο Kopp Verlag. Όπως σημειώνει ο Γερμανός αρθρογράφος, Udo Ulfkotte: «Την ώρα που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνούν νωρίτερα και να δουλεύουν περισσότερο για να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση, στους ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται η οργή. Και έτσι στις Βρυξέλλες αρχίζουν όλες οι προετοιμασίες της κινητοποιήσεως, για πρώτη φορά, ενός ειδικού σώματος της Ε.Ε. για την καταστολή των αναταραχών».

Ο ευρω-στρατός είναι εφοδιασμένος με αρμοδιότητες Μυστικών Υπηρεσιών και συνεργάζεται στενά με τους ευρωπαϊκούς στρατούς για την εγγύηση και εξασφάλιση «της ασφάλειας στις ευρωπαϊκές περιοχές όπου υπάρχουν κρίσιμες καταστάσεις».

«Για την στρατηγική κινητοποιήσεως αποφασίζει ένα πολεμικό συμβούλιο υπό μορφή υπουργικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από τούς υπουργούς Αμύνης και Ασφαλείας των συμμετεχόντων ευρωπαϊκών κρατών», σημειώνει ο αρθρογράφος.

Μόλις το “υπουργικό επιτελείο κρίσεων” υποδείξει πού υπάρχει κρίση, το ειδικό σώμα μπορεί άμεσα να προχωρήσει στην καταπολέμηση αναταραχών, ανταρσιών και μεγάλων, πολιτικών διαδηλώσεων.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Αμύνης εκθείασε την EUROGENDFOR στην ιστοσελίδα του με τις εξής λέξεις: «Αστυνομία ή Στρατός; Μία Ευρωπαϊκή Μεραρχία υπόσχεται την λύση».
Όλο και περισσότερα κράτη-μέλη της Ε.Ε. εισέρχονται στη EUROGENDFOR, αν είναι πολλοί ακόμα αυτοί που αγνοούν την ύπαρξη και τη λειτουργία της.

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε και τη σχετική ιστοσελίδα όπου αναδημοσιεύετε ολόκληρο το γερμανικό κείμενο: http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/kopp-exklusiv-geheime-vorbereitungen-fuer-den-ein.html

Το βρήκα: εδώ
πηγή: http://www.newsbomb.gr/

Τουρκικό δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης στον Μητροπολίτη Μοσχονησίων

Ποινή φυλάκισης 1 έτους και 8 μηνών επέβαλε το τουρκικό Πρωτοδικείο Πριγκηποννήσων κατά του Μητροπολίτη Μοσχονησίων, Απόστολου Δανιηλίδη, και κατοίκου της Πριγκήπου Βασίλη Πορίδη, λόγω παράνομης οικοδόμησης εκκλησίας στη Χάλκη της Προποντίδας, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Σαμπάχ". Το...έγκλημα τους αφορούσε σε εργασίες στο ναό της Μεταμορφώσεως, που είχε κατεδαφιστεί από τους τούρκους. Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια όταν το Οικουμενικό Πατριαρχείο προσπάθησε να επισκευάσει την εκκλησία.

Ο τότε υπεύθυνος της δασικής υπηρεσίας αποφάνθηκε ότι ο ναός βρίσκεται σε περιοχή που έχει κηρυχθεί εθνικός δρυμός και άρα απαγορευόταν η οικοδόμηση. Έτσι εξέδωσε εντολή κατεδάφισης με αποτέλεσμα το κτίριο να υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές. Ο έπαρχος των Πριγκηποννήσων, Μεβλούτ Κουρμπάν, ωστόσο εκτίμησε ότι το κτίριο ανήκε στην κατοχή του Πατριαρχείου και με άλλη απόφασή του αποχαρακτήριζε την περιοχή από "δασική". Όμως ο υπεύθυνος της δασικής υπηρεσίας για να απαλλαχθεί από την ''καυτή πατάτα'' υποστήριξε ότι το επίμαχο θέμα πρέπει να επιλύσει το Υπουργείο Οικονομικών και ότι το Πατριαρχείο δίνοντας λάθος διεύθυνση είχε συνδέσει παράνομα ηλεκτρικό ρεύμα.Η υπόθεση οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη και ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά των ιερέων που εμπλέκονταν, των εργολάβων, αλλά και των εντολέων της κατεδάφισης. Ο Μητροπολίτης Μοσχονησίων θα διαψεύσει το δημοσιεύμα της Σαμπάχ,γιατί καλλιεργεί την εντύπωση ότι πρόκειται για κατασκευή εκκλησίας, η οποία στέκει από το 1832. Μάλιστα για την επισκευή, οι εκκλησιαστικές αρχές στη Χάλκη έχουν πάρει ήδη τη σχετική άδεια από το Συμβούλιο Διατηρητέων Μνημείων και εκκρεμεί η τυπική άδεια από το δήμο. Η καταδίκη είναι με πενταετή αναστολή.

ΠΗΓΗ

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, σήμερα το πρωί στις 10.00 σχηματισμός 8 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ Νοτίως Χίου και πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν Αγαθονησίου σε ύψος από 7.500 έως 30.000 πόδια και εξήλθαν του FIR ΑΘΗΝΩΝ, στις 10:20. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια τακτική. Η τελευταία υπερπτήση τουρκικών μαχητικών επάνω απο το Αγαθονήσι έλαβε χώρα πριν απο περίπου δύο εβδομάδες. Σημειώνεται ότι αυτή την εβδομάδα βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αιγαίο η προγραμματισμένη άσκηση “Acik Deniz” με την Άγκυρα να έχει δεσμεύσει μεγάλες περιοχές στο Ανατολικό Αιγαίο.

ΠΗΓΗ

ΜΕ... ΑΥΓΑ ΚΑΙ... ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι κουκουέδες... Που πήγαν για περιοδεία τον Σοφιανό (υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων) στον Άγιο Παντελεήμονα. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε και το ΚΚΕ είναι κόκκινο πανί για τους κατοίκους, μιας και είναι πασίγνωστη η θέση του για τους λαθρομετανάστες, αλλά και για την περίπτωση του Αγίου Παντελεήμονα. Η αντίδραση των κατοίκων ήταν να υποδεχτούν με αυγά και γιαούρτια τον υποψήφιο και την κουστωδία του, αναγκάζοντάς τους να επιστρέψουν άρον- άρον στα γραφεία τους! Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής και των επιλογών σας "σύντροφοι"! Λουστείτε τα τώρα και περαστικά σας...

ΠΗΓΗ

"Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός απέναντι στον αλβανικό εθνικισμό"

Η Ένωση Χειμαρριωτών «Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ» τιμώντας την μνήμη του δολοφονηθέντος από Αλβανούς εθνικιστές, Αριστοτέλη Γκούμα, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός απέναντι στην έξαρση του Αλβανικού Εθνικισμού». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών (Δημητρίου Σούτσου 46 και Λ. Αλεξάνδρας, 115 21, Αμπελόκηποι, πλησίον σταθμού ΜΕΤΡΟ), ώρα 06.00 μ.μ.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο αφιέρωμα στον Αριστοτέλη Γκούμα. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι κύριοι:

Ευριπίδης Στυλιανίδης - Βουλευτης Ροδόπης Νέα Δημοκρατία,

Μιχάλης Παντούλας - Βουλευτής Ιωαννίνων ΠΑΣΟΚ,

Μάκης Βορίδης - Βουλευτής Υπ. Αττικής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΛΑΟΣ,

Χρυσανθος Λαζαρίδης - Οικονομολόγος, Συγγραφέας / Αναλυτής Διεθνών Σχέσεων,

Σταυρος Λυγερός - Συγγραφέας, Δημοσιογράφος.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Άγγελος Συρίγος, Επίκουρος καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντειου Πανεπιστημίου.

Από την Βόρειο Ήπειρο ο κύριος Βασίλης Μπολάνος θα εκπροσωπήσει ως πρόεδρος την Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας "ΟΜΟΝΟΙΑ" και ο κύριος Βαγγέλης Ντούλες, το Κόμμα Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

http://www.nenanews.eu/

http://www.enkripto.com/2010/10/blog-post_5293.html