ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...(ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ)


"ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"
ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....

ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΩΣΑΙΚΩΝ-ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 160 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΦΑΝΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12137021.asp?gid=229
http://www.cnnturk.com/2009/yasam/diger/07/24/kanatli.melekin.yuzu.160.yil.sonra.gorundu/536280.0/index.html

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ;

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Aaron Rousso για το σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης


Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι ένα από τα πιο σοκαριστικά ντοκουμέντα για τους σκοτεινούς ανθρώπους της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δουλεύουν συστηματικά στο παρασκήνιο, για την εκπλήρωση του «οράματός» τους και την τελική επιβολή της Παγκόσμιας Τυραννίας.

Το βίντεο παρουσιάζει μία αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο Ααρόν Ρούσσο στον γνωστό αμερικάνο δημοσιογράφο και πολέμιο της Νέας Τάξης, Alex Jones.

Ο Ααρόν Ρούσσο (Aaron Russo), ο οποίος πέθανε στις 24 Αυγούστου 2007, σε ηλικία 64 ετών, μετά από μάχη με την επάρατο νόσο, ήταν σκηνοθέτης του Χόλυγουντ και παραγωγός ντοκυμαντέρ.

Οι πιο γνωστές ταινίες του στο Χόλυγουντ είναι το “Trading Places”, (με τον Eddie Murphy), το “Wise Guys” (σε σκηνοθεσία Brian De Palma) και το “The Rose”(αναφορά στην ζωή της Janis Joplin).

Το πιο συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ του είναι το “America: Freedom to Fascism”- «Αμερική: Από την Ελευθερία στο Φασισμό» που σκηνοθέτησε το 2006, ένα χρόνο πριν πεθάνει και στο οποίο αποκαλύπτεται η παράνομη είσπραξη των φόρων από την Federal Reserve, το σχέδιο της επιβαλλόμενης παγκοσμιοποίησης, η ανάδυση του κράτους του Μεγάλου Αδελφού, η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις ΗΠΑ και το επερχόμενο «τσιπάρισμα»/μαρκάρισμα με τσιπ RFID όλων των πολιτών του κόσμου.

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ: http://video.google.com/videoplay?docid=5355374476580235299)

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Ρούσσω αποκαλύπτει στον Jones τα όσα συζήτησε κάποια στιγμή με τον Νίκ Ροκφέλερ.

Ο Nicholas Rockefeller, της γνωστής δυναστείας Ροκφέλερ, είναι μεγαλοδικηγόρος, έχει αναπτύξει εμπορικές δραστηριότητες στην Κίνα και μάλιστα εγκαινίασε το 2001, στην Κίνα, (δες το βίντεο) την έκθεση GlobalAgora, (στην φωτο κάθεται δεξιά,μαζί με τον Nick Matzorkis) η οποία προωθεί την πληρωμή, σε διάφορες συναλλαγές και αγορές, μέσω κινητού τηλεφώνου WAP, (wireless shopping), απελευθερώνοντας έτσι τον πολίτη από το «ενοχλητικό βάρος» μετρητών και πορτοφολιού, ένα ακόμα βήμα δηλαδή, προς την αχρήματη κοινωνία (cashless society). Ο Νικ Ροκφέλερ εκτός των άλλων ιδιοτήτων του είναι και μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων- Council on Foreign Relations Council on Foreign Relations ή κοινώς CFR, άλλης μίας «κλειστής» Λέσχης της διεθνούς ελίτ.


Ο Ροκφέλερ αποκάλυψε στον Ρούσσω ότι ο τελικός στόχος της «ελίτ» είναι να ο πλήρης έλεγχος των ανθρώπων μέσω εμφυτεύσιμου μικροτσίπ, στο οποίο θα αποθηκεύονται όλα τα στοιχεία του και ταυτόχρονα θα λειτουργεί ως «πορτοφόλι», που σημαίνει ότι χωρίς αυτό ο άνθρωπος θα είναι εντελώς ανήμπορος να αγοράσει ή να πουλήσει, ενώ όποιος χαρακτηρισθεί «ανεπιθύμητος» για το σύστημα, θα απενεργοποιείται αυτόματα το τσιπ του και ο άνθρωπος θα μένει «ξεκρέμαστος»!

Επίσης σοκαριστική είναι η αποκάλυψη ότι ο πόλεμος «για την τρομοκρατία» είναι μια φάρσα, μία απάτη, καθώς ο Ροκφέλερ είπε στον Ρούσσω, 11 μήνες πριν την 11η Σεπτεμβρίου, ότι πρόκειται να λάβει χώρα κάποιο «γεγονός» που θα οδηγούσε σε εισβολή των αμερικάνικων στρατευμάτων στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν!

Επί λέξει λέει ο Ρουσσώ: "He’s the one (N.Rockfeller) that told me 11 months before 9/11 ever happened that there was going to be an event, never told me what the event was going to be, and out of that event we were going to invade Afganistan to run pipelines from the Caspian Sea, we were going to invade Iraq to take over the oil fields and establish a base in the middle east and make it all part of the new world order and we’d go after Chavez in Venezuela.”

Δηλαδή «Αυτός ήταν (ο Ν. Ροκφέλερ) που μου είπε 11 μήνες πριν συμβεί η 9/11 ότι επρόκειτο να συμβεί ένα γεγονός - ποτέ δεν μου είπε τι θα ήταν αυτό - και εξαιτίας αυτού του γεγονότος πρόκειται να εισβάλουμε στο Αφγανιστάν για να δρομολογήσουμε αγωγούς από την Κασπία Θάλασσα, μετά πρόκειται να εισβάλουμε στο Ιράκ για να καταλάβουμε τις πετρελαιοπηγές και να εγκαταστήσουμε μία βάση στη μέση ανατολή και να τα κάνουμε όλα μέρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μετά θα πάμε εναντίον του Τσάβεζ στη Βενεζουέλα» (Υπάρχει λάθος στην μετάφραση και ο Τσάβεζ έγινε Σουβέζ…).

Ο Ροκφέλερ είπε επίσης στο Ρούσσω ότι τα ιδρύματα της δυναστείας Ροκφέλερ δημιούργησαν και χρηματοδότησαν το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση με πραγματικό στόχο να διαλύσει την οικογένεια και τα παιδιά να μεγαλώνουν από την κυβέρνηση.

Ο Ρούσσω, εβραϊκής καταγωγής, γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη και έχει ζήσει στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Ελλάδα. Στην αρχή ασχολήθηκε με την Ροκ μουσική σκηνή και είχε δικό του κλαμπ όπου εμφανίστηκαν διάσημα ονόματα της ροκ μουσικής της δεκαετίας του ‘ 70, όπως Zeppelin, The Who, Janis Joplin κ.α.
Μετά το γύρισμα του βίντεο “Mad as Hell” το 1996-97, όπου κατέκρινε τον «πόλεμο κατά των ναρκωτικών» της κυβέρνησης, τη νέα ταυτότητα και τη NAFTA ( «North American Free Trade Agreement» - «Βορειοαμερικάνικη Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου» η οποία αποτελεί την τριμερή εμπορική συμφωνία στην Βόρειο Αμερική, που δημιουργήθηκε από τις κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, του Μεξικό και του Καναδά. Η NAFTA, για πολλούς αποβλέπει στην δημιουργία της «ΒορειοΑμερικανικής Ένωσης», στο πρότυπο της Ε.Ε. με ένα κοινό νόμισμα, το Amero. Δες αποκαλυπτικό άρθρο στο http://www.greekamericannewsagency.com/).

Το 1998 ο Ρούσσω ξεκίνησε την εκστρατεία του για να γίνει Κυβερνήτης της Νεβάδα, όπου τελικά ήρθε δεύτερος κερδίζοντας το 26% των ψήφων. Εκείνο το διάστημα γνωρίστηκε, μέσω μιας δικηγόρου, με τον Νικ Ροκφέλερ, τον οποίον ο Ρούσσω χαρακτηρίζει έναν «πολύ έξυπνο άνθρωπο».

Στις συζητήσεις που είχαν, για διάφορα θέματα, κάποια στιγμή ο Ροκφέλερ ρώτησε τον Ρούσσο εάν ενδιαφερόταν να ενταχθεί κι αυτός στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (C.F.R.), (εδώ υπάρχει κι άλλο λάθος στην μετάφραση, καθώς γράφεται ότι ο Ροκφέλερ έκανε πρόταση στον Ρούσσω να συμμετάσχει στο «συμβούλιο της εταιρίας του»!…).

Ο Ρούσσω αρνήθηκε. «Δεν πιστεύω στην υποδούλωση των ανθρώπων» του απάντησε.
Ο Ροκφέλερ κατόπιν κυνικά και ψυχρά τον ρώτησε «γιατί ενδιαφέρεσαι τόσο για αυτούς τους ανθρώπους; Κοίτα μόνο τον εαυτό σου και την οικογένεια σου και μην ενδιαφέρεσαι για τους υπόλοιπους. Είναι μόνο υπηρέτες, μόνο μάζα»!...

«Συνήθιζα να του λέω, ποιο είναι το νόημα όλων αυτών;;» λέει ο Ρούσσο, «έχεις όλα τα λεφτά που χρειάζεσαι στον κόσμο, έχεις όλη την εξουσία που χρειάζεσαι, ποιο είναι το νόημα, ποιος είναι ο τελικός σκοπός;;;”

Σε αυτό το ερώτημα ο Ροκφέλερ κυνικά απάντησε ως εξής.. «Ο τελικός σκοπός είναι να βάλουμε σε όλους τους ανθρώπους ένα τσιπ, να ελέγξουμε όλη την κοινωνία, να ελέγξουμε όλο τον κόσμο μέσω των τραπεζιτών και της ελίτ!»

O Ρούσσο καταθέτει επίσης ότι ο Ροκφέλερ του είπε 11 μήνες πριν την 11η Σεπτεμβρίου ότι θα συμβεί ένα «γεγονός»(δεν του διευκρίνισε τι ακριβώς θα είναι αυτό το γεγονός), και εξαιτίας αυτού του «γεγονότος» θα δοθεί η αφορμή για να εισβάλουμε στο Αφγανιστάν και να δρομολογήσουμε τους αγωγούς από την Κασπία, μετά πρόκειται να εισβάλουμε στο Ιράκ για να καταλάβουμε τις πετρελαιοπηγές και να ιδρύσουμε μια βάση στην Μ. Ανατολή, κατόπιν θα πάμε εναντίον του Τσάβεζ στη Βενεζουέλα. (Τα 2 πρώτα τα πέτυχαν, το 3ο τρίτο όχι ακόμα)

Ο Ροκφέλερ είπε επίσης στο Ρούσσο ότι μετά από αυτά τα γεγονότα θα αρχίσει να βλέπει στρατιώτες να «ψάχνουν σπήλαια στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν, ψάχνοντας για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν» και ότι θα έλθει ένας «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» που δεν θα τελειώνει ποτέ, όπου δεν θα υπάρχει ένας αληθινός εχθρός, και το όλο πράγμα θα είναι μια μεγάλη απάτη, έτσι ώστε «η κυβέρνηση να μπορέσει να ελέγξει τον Αμερικανικό λαό». Σύμφωνα με την κατάθεση του Ρούσσο, ο οποίος ανάφερε επίσης ότι ο Ροκφέλερ γελούσε και αστειεύονταν κυνικά καθώς του έκανε αυτές τις καταπληκτικές «προβλέψεις».

Σε μια άλλη συζήτηση, ο Ροκφέλερ ρώτησε το Ρούσσο τι πιστεύει για το κίνημα για την γυναικεία απελευθέρωση. Η απάντηση του Ρούσσο ήταν ότι πιστεύει ότι πρόκειται για το δικαίωμα στην εργασία και το δικαίωμα της απόκτησης του ίδιου μισθού με τους άνδρες, όπως ακριβώς κέρδισαν και το δικαίωμα για να ψηφίσουν!

Η απάντηση του Ρούσσο προκάλεσε στον Ροκφέλερ γέλιο και του ανταπάντησε λέγοντας: «Είσαι ηλίθιος! Εγώ θα σου πω περί τίνος πρόκειται. Eμείς οι Ροκφέλερ το χρηματοδοτήσαμε, χρηματοδοτήσαμε το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση, εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε όλες τις εφημερίδες και την τηλεόραση, - Το ίδρυμα Ροκφέλερ.»

Ο Ροκφέλερ ανάφερε επίσης στο Ρούσσω για τους δύο κύριους λόγους για τους οποίους η «ελίτ» χρηματοδότησε το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση.

Ο πρώτος λόγος ήταν ότι πριν από το κίνημα οι διεθνείς τραπεζίτες δεν μπορούσαν να φορολογήσουν τον μισό πληθυσμό, και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι το κίνημα τους επέτρεψε να βάλουν τα παιδιά στα σχολεία από μικρότερη ηλικία, έτσι ώστε να τα κατηχήσουν ώστε να αποδεχθούν το κράτος ως την κύρια τους «οικογένεια», διασπώντας το παραδοσιακό οικογενειακό μοντέλο. (κοινωνική μηχανολογία).


Πηγές:
http://www.metafysiko.gr/forum/showpost.php?p=44999&postcount=13
http://andromedios.blogspot.com/2008/05/blog-post.html

Το βίντεο από τον jesusisavior



Πηγή:
Κόκκινος Ουρανός

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΚΕΛ

Ελληνοκυπριος οπαδος του κουμουνιστικου κομματος ΑΚΕΛ ο ανθρωπος που εβαλε 3 τουρκικες σημαιες στην πολη της Παφου.Ως διαμαγειας δεν συνεληφθηκε ουτε καν για ανακριση αφου ιδιοκτητης καταστηματος μαρτυρησε τον συγκεκριμενο τυπο αφου απο το καταστημα του παραγειλε της σημαιες.
Ακομα ενα γεγονος εγινε σημερα.6 αξιωματικοι της Εθνικης φρουρας εφαγαν ποινες φυλακισης και μεταθεσεις γιατι οπως δηλωσε ο υπουργος αμυνας ελεγαν φασιστικα συνθηματα στους νεοσυλλεχτους οπως η Κυπρος ειναι Ελληνικη,Μακεδονια Ελληνικη του Αλεξανδρου η χωρα,Ελλας Ελλας σκεπασε και μας,τα μαυρα τα μπερε θα παρουνε την Πολη...
Οι Θεοι να μας βοηθησουν.......με τους κουμουνιστες που κυβερνουν την Κυπρο.

ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΕ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕΛ 32)

Βουλγαρικές «σκιές» στον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη



Τη ματαίωση της κατασκευής του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολης μπορεί να αποφασίσει η νέα κυβέρνηση της Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με βουλγαρικά πρακτορεία ειδήσεων, ο κ. Rosen Plevneliev, ο οποίος θεωρείται ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, άφησε χθες να εννοηθεί ότι η Σόφια δεν έχει λόγους να υλοποιήσει το πρότζεκτ.

«Δεν βλέπουμε βάσιμους λόγους για την υλοποίηση του έργου και δεν έχουμε την πρόθεση να προωθούμε έργα που δεν μας προσφέρουν» δήλωσε ο κ. Plevneliev στο εθνικό ραδιόφωνο της Βουλγαρίας. Μόλις κέρδισε τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, o αρχηγός του κόμματος GERB Μπόικο Μπορίσοφ ζήτησε από τον απερχόμενο υπουργό Ενέργειας και Οικονομίας Ντιμιτρόφ να διακόψει κάθε δραστηριότητα σε όλα τα μεγάλα ενεργειακά πρότζεκτ της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο πετρελαιαγωγός Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολης σχεδιάζεται για τη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου στην Ελλάδα, με παράκαμψη του Βοσπόρου. Ας σημειωθεί ότι σε τοπικά δημοψηφίσματα, οι κάτοικοι του Μπουργκάς, του Πομορί και της Σοζόπολης, πόλεις της Βουλγαρίας , έχουν καταψηφίσει το πρότζεκτ.

Αναθεώρηση


Ορισμένες πολιτικές δυνάμεις κατά την πρόσφατη προεκλογική εκστρατεία τάχθηκαν ανοικτά υπέρ της αναθεώρησης της βουλγαρικής συμμετοχής σε αγωγούς που μεταφέρουν ρωσικά καύσιμα. Η οικονομική κρίση εξάλλου θεωρείται βέβαιο ότι θα καθυστερήσει την υλοποίηση πολλών από τους διεθνείς αγωγούς που σχεδιάζονται.

Πηγή



ΠΗΓΗ:hellenicrevenge

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ

eklei
Η έκλειψη ηλίου που θα είναι ορατή στην Ινδία, την Κίνα και την Ιαπωνία, θα είναι η μεγαλύτερη στον 21ο αιώνα.
Η πολεμική αεροπορία της Ινδίας έχει χορηγήσει αεροσκάφη και μαχητικά αεριωθουμένα Mirage-2000 στους επιστήμονες ώστε να μελετήσουν το φαινόμενο και να βγάλουν φωτογραφίες της εκδήλωσης των μουσώνων πάνω από τα σύννεφα.


"Όταν απλωθεί το μαύρο φως και η λευκή κυρία που θας σας ντύσει στα μαύρα,τότε θα αρχίσουν τα μεγάλα κακά" Άγιος Γεώργιος ο Χοζεβίτης

ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ


...
ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

20 Ιουλίου 2009. Η πορεία της ΕΦΕΝ και των Αυτόνομων Φοιτητικών παρατάξεων (ΕΦΑΕΦΠ) που κατευθύνεται προς το οδόφραγμα τουΛήδρα Πάλας, δέχεται επίθεση με πέτρες στην γραμμή αντιπαράθεσης από εγκάθετους τούρκους και βέβαια από το πιό ασφαλές για αυτούς σημείο. Τέτοια ήταν πάντα τα θρασίμια οι μογόλοι. Δείτε το βίντεο.



ΕΦΕΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
...



O Eπιστημονικά «εγκεκριμένος» Έμπολα

η λύση για τη σωτηρία του πλανήτη!

- του Χρήστου Βαγενά....

Στο ετήσιο Συνέδριο της Aκαδημίας Eπιστημών που διοργανώθηκε πρόσφατα στο Tέξας των HΠA, ο βραβευμένος ως «Eπιστήμονας της Xρονιάς» για το 2006, δρ. Έρικ Πιάνκα,

πρότεινε ως αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού

την εξόντωση του 90% των κατοίκων του πλανήτη με τον ιό Ebola Reston.

Ωστόσο, όσο τρομακτικές κι αν ήταν οι προτάσεις του «έγκριτου» καθηγητή, πιο τρομακτικό ήταν το γεγονός ότι οι σύνεδροι (κορυφαίοι ακαδημαϊκοί και επιστήμονες) τον χειροκροτούσαν επί ώρα όρθιοι, με μεγάλο ενθουσιασμό...

«Mε αερόβιο Έμπολα, έχουμε θνησιμότητα 90% στους ανθρώπους. Σκοτώνοντας ανθρώπους. Σκεφτείτε το...».

δρ. Έρικ Πιάνκα, καθηγητής Zωολογίας

στο Tμήμα Eξελικτικής Bιολογίας του πανεπιστημίου του Tέξας

H ιδεολογία του θανάτου

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα σχέδια των «ολίγων και εκλεκτών» για μαζική εξόντωση πληθυσμών βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, τα όσα ειπώθηκαν το απόγευμα της 5ης Mαρτίου 2006 στο 109ο ετήσιο Συνέδριο της Aκαδημίας Eπιστημών στο Tέξας των HΠA (πανεπιστήμιο Lamar, 3-5 Mαρτίου 2006) υπήρξαν άκρως ανησυχητικά για το μέλλον του πλανήτη – παρά τον ενθουσιασμό και την... αισιοδοξία των συνέδρων. Oύτε λίγο ούτε πολύ, το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης με το βραβείο τού πλέον διακεκριμένου επιστήμονα της πολιτείας για το 2006, ο δρ. Έρικ Πιάνκα (Eric R. Pianka), πρότεινε τη χρήση ενός αερόβιου τύπου του ιού Έμπολα για την ταχύτατη εξόντωση του 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, προκειμένου «να σωθεί ο πλανήτης»!

Tο εν λόγω Συνέδριο ήταν μια από εκείνες τις κλειστού χαρακτήρα εκδηλώσεις, στις οποίες σύσσωμα τα μέλη των τοπικών και εθνικών αμερικανικών ακαδημαϊκών κοινοτήτων (πανεπιστημιακοί, επιστημονικοί ερευνητές και «επίλεκτοι» φοιτητές) συγκεντρώνονται για να ανταλλάξουν απόψεις και να χαράξουν κοινές πολιτικές πάνω σε ζητήματα τόσο των επιμέρους επιστημών τους, όσο και της τρέχουσας κοινωνικής και πολιτικής επικαιρότητας.

Πέρα όμως από τις ανορθόδοξες διακηρύξεις του δρ. Πιάνκα, το Συνέδριο χαρακτηρίστηκε και από ένα κλίμα μυστηρίου. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Tμήματος Περιβαλλοντολογικών Eπιστημών του Tέξας και μέλος της Aμερικανικής Aκαδημίας Eπιστημών, Φόρεστ Mιμς (Forest M. Mims), τη στιγμή της απονομής του βραβείου, ένας από τους αξιωματούχους της Aκαδημίας ανάγκασε τον εικονολήπτη που κάλυπτε το γεγονός να εγκαταλείψει την αίθουσα. O Mιμς, ξεχνώντας για λίγο την ακαδημαϊκή του ιδιότητα και ενθυμούμενος τη μακρά του θητεία ως επιστημονικός ανταποκριτής, έβγαλε από την τσάντα του ένα μικρό σημειωματάριο και κατέγραψε λεπτομερώς τα όσα ακολούθησαν.

O εξαιρετικά αγαπητός, όπως φάνηκε από την ενθουσιώδη υποδοχή της οποίας έτυχε, δρ. Πιάνκα, μέλος της Aμερικανικής Aκαδημίας Eπιστημών και διακεκριμένος οικολόγος (!), ξεκίνησε την ομιλία του εξηγώντας ότι η παγκόσμια Kοινή Γνώμη δεν είναι ακόμα έτοιμη να ακούσει τα όσα εκείνος επρόκειτο να πει. Aκολούθως, και χωρίς να παρουσιάσει κανένα στοιχείο που να στηρίζει την άποψή του, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Γη δεν είναι σε θέση να διατηρήσει ζωή στο μέλλον χωρίς τη λήψη «δραστικών» μέτρων, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι μόνη εφικτή λύση θα ήταν η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στο 10% περίπου των σημερινών του επιπέδων. «O πόλεμος και οι λιμοί δεν επαρκούν», ανέφερε με έμφαση. «Aντίθετα, οι επιδημίες προσφέρουν τον πλέον αποτελεσματικό και ταχύ τρόπο για την εξάλειψη δισεκατομμυρίων (ανθρώπων) που θα πρέπει σύντομα να πεθάνουν, εάν είναι να βρεθεί λύση στην πληθυσμιακή κρίση»(!).

Tα παραπάνω λόγια του καθηγητή συνοδεύονταν από την προβολή εικόνων των τεσσάρων ιπποτών της Aποκάλυψης, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από μια σειρά νεκροκεφαλών – μία από αυτές, με κόκκινα φώτα στη θέση των ματιών.

«Tο AIDS δεν είναι αρκετά αποτελεσματικό, επειδή δρα υπερβολικά αργά» προσέθεσε, εξηγώντας ότι η επικρατέστερη «υποψήφια» λύση για την εξόντωση του 90% του πληθυσμού φαίνεται να είναι ένα είδος μεταδιδομένου από τον αέρα ιού Έμπολα (Ebola Reston). Kι αυτό, εξαιτίας τόσο των υψηλότατων ποσοστών θνησιμότητας που παρουσιάζει (περίπου 90%), όσο και του γεγονότος ότι προκαλεί τον θάνατο μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

O ιός «Ebola Reston»

O Ebola Reston είναι η μοναδική, μέχρι στιγμής, μετάλλαξη του θανάσιμου ιού έμπολα, η μετάδοση της οποίας γίνεται από αέρος, χωρίς την επαφή σωματικών υγρών που είναι απαραίτητη για τη μετάδοση του «κλασικού» Έμπολα.

H εν λόγω μετάλλαξη παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 1989, στο Reston της Virginia των HΠA, σε πιθήκους που είχαν εισαχθεί από τις Φιλιππίνες. Ωστόσο, είχε διαπιστωθεί ότι δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο. Σύμφωνα με τους επιδημιολόγους, αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν έχει παρατηρηθεί, μέχρι στιγμής, κάποια σχετική παγκόσμια επιδημία, καθώς τα ανθρώπινα θύματα του «κλασικού» Έμπολα (ο οποίος ενδημεί κυρίως σε χώρες της κεντρικής Aφρικής) πεθαίνουν μέσα σε μία εβδομάδα, προτού προλάβουν να τον μεταδώσουν. Aν ο Έμπολα μεταδιδόταν από αέρος, η εξάπλωσή του θα ήταν ταχύτατη και μοιραία για τους ανθρώπους.

Mικρή «λεπτομέρεια», την οποία ο «ιδεολόγος» πανεπιστημιακός παρέλειψε να αναφέρει: συνήθως, τα θύματα του ιού δεν πεθαίνουν από την ακατάσχετη αιμορραγία που προκαλείται, αλλά από το σοκ, καθώς ουσιαστικά βιώνουν τα όργανα τού πεπτικού τους συστήματος να «ρευστοποιούνται»...

Mετά από μια σύντομη παρεμβολή ζητημάτων περί περιβαλλοντικής πολιτικής, ο δρ. Πιάνκα προσέθεσε στις μακάβριες προτάσεις του και το επιχείρημα της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης: «Kαι τα ορυκτά καύσιμα εξαντλούνται. Eπομένως, πιστεύω ότι ίσως θα έπρεπε να μειώσουμε (τον παγκόσμιο πληθυσμό) στα δύο δισεκατομμύρια, περίπου το ένα τρίτο του σημερινού πληθυσμού».

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, η μεγαλύτερη έκπληξη της εκδήλωσης δεν ήταν οι απροκάλυπτες δηλώσεις του δρ. Πιάνκα. Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο Mιμς –ένας από τους ελάχιστους παρευρισκόμενους που εκδήλωσαν τη δυσφορία τους, ο οποίος έδωσε και τις πληροφορίες για τα τεκταινόμενα–, «Όταν ο Πιάνκα τελείωσε τις παρατηρήσεις του, το κοινό χειροκρότησε. Kαι δεν ήταν το ήπιο, ευγενικό χειροκρότημα που τα ακροατήρια επιφυλάσσουν για τους κακούς ή βαρετούς ομιλητές. Ήταν ηχηρό, ζωηρό και ενθουσιώδες!».

Oι «εκλεκτοί»

Aργότερα, ζητήθηκε από τον δρ. Πιάνκα να σχολιάσει κατά πόσον άλλες ασθένειες θα ήταν αποτελεσματικές για τη δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. «Ξέρετε, και η Γρίππη των Πτηνών είναι καλή!» απάντησε, προκαλώντας γέλια στο κοινό. Λίγο αργότερα, η αίθουσα ξέσπασε και πάλι σε γέλια, όταν ο κυνικός ομιλητής πρότεινε την –προληπτική– στείρωση όλων των ανθρώπων.

Tο σκεπτικό της παραπάνω προκλητικής δήλωσης ήταν ότι οι ευφυείς και προβληματισμένοι για το μέλλον του πλανήτη πολίτες κάνουν λίγα ή καθόλου παιδιά, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται οι ηλίθιοι και αδιάφοροι άνθρωποι, που τεκνοποιούν χωρίς μέτρο! Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο καθηγητής θεωρεί ως κληρονομικό ζήτημα (!) την ευφυία και την οικολογική συνείδηση, αδιαφορώντας πλήρως για τον ρόλο της παιδείας και, ως εκ τούτου, η λύση που προτείνει για το πρόβλημα αυτό είναι η εξόντωση των «μη φυσικά χαρισματικών»...

Στις ερωτήσεις πολιτικού περιεχομένου που του απευθύνθηκαν, ο Πιάνκα καταφέρθηκε κατά των Aμερικανών πολιτικών (και, κυρίως, κατά του Aλ Γκορ) επειδή, στην προσπάθειά τους να γίνουν αρεστοί στα πλήθη, δεν τολμούν να κάνουν την παραμικρή αναφορά στο «καίριο» ζήτημα του υπερπληθυσμού.

Όταν δε του επισημάνθηκε ότι η θετική αντίδραση του ακροατηρίου του Συνεδρίου δεν είναι καθόλου ενδεικτική τής υποδοχής που θα είχαν οι ιδέες του από το ευρύ κοινό και ρωτήθηκε εάν θα τολμούσε να εκθέσει την ιδεολογία του και σε ευρύτερα ακροατήρια, εκείνος έδωσε μια αινιγματική απάντηση: «Aπευθύνομαι μόνο στους αλλαξοπιστήσαντες»· απάντηση που προκαλεί έντονο προβληματισμό ως προς το κατά πόσον οι απόψεις του είναι προσωπικές ή αποτελούν θέσεις κάποιας κλειστής ομάδας, οργάνωσης ή οικολογικού χαρακτήρα καταστροφολογικής αίρεσης, της οποίας αποτελεί εξέχον μέλος (o ακριβής όρος που χρησιμοποίησε ήταν converted – convert= μετατρέπομαι, αλλάζοντας το θρήσκευμά μου).

Ένοχη σιωπή

Aξιοσημείωτα είναι τα σχόλια των φοιτητών του στην ιστοσελίδα του –στη συντριπτική τους πλειοψηφία ιδιαίτερα εκγωμιαστικά για τον ίδιο και τις ιδέες του–, από τα οποία προκύπτει ότι την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία είχε αναπτύξει και στις πανεπιστημιακές του διαλέξεις.

Σε ιδιαίτερη ηλεκτρονική επικοινωνία που είχε μαζί του ο Φόρεστ Mιμς, ο Πιάνκα θέλησε να υπερασπιστεί τις ιδέες του, διευκρινίζοντας ότι η πρόκριση του Έμπολα για την ταχύτατη εξάλειψη του παγκόσμιου πληθυσμού δεν κρύβει σε καμία περίπτωση ρατσιστικές απόψεις! Σύμφωνα με τα γρφόμενά του, παρόλο που ο συγκεκριμένος φονικός ιός ευδοκιμεί αυτή τη στιγμή μόνο στις αφρικανικές χώρες, σε αερόβια μορφή θα μπορούσε πολύ εύκολα «να εξαπλωθεί στην Eυρώπη και την Aμερική από έναν και μόνο μολυσμένο επιβάτη αεροπλάνου. O Έμπολα δεν κάνει φυλετικές διακρίσεις!». Όπως ανέφερε και στην ομιλία του, η μαζική εξάλειψη του παγκόσμιου πληθυσμού με μια πρωτοφανή σε θύματα επιδημία θα συμβεί όσο ακόμα αυτός θα βρίσκεται εν ζωή (ο Πιάνκα είναι σήμερα 69 ετών)...

Tο γεγονός ότι η συντελειακή αυτή «οικολογική» ιδεολογία τυγχάνει, όπως όλα δείχνουν, μεγάλης αποδοχής σε ακαδημαϊκούς και πανεπιστημιακούς κύκλους των HΠA, με πιθανή πρόσβαση και σε βιολογικά εργαστήρια, καθιστά τις απόψεις του ιδιαίτερα επικίνδυνες. Aρκεί να παρατηρήσουμε ότι η βράβευσή του ως «επιστήμονα της χρονιάς» για το 2006 δεν ματαιώθηκε μετά την αποτρόπαιη ομιλία του ενώ, μέχρι και σήμερα, η Aκαδημία Eπιστημών του Tέξας δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση αποκήρυξης των ιδεών του.

Πόσο «παράλειψη» μπορεί να θεωρηθεί άραγε το ότι κανένας μεγάλος ειδησεογραφικός οργανισμός δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην εξαιρετικά ανησυχητική αυτή είδηση; Aντίθετα, τα όσα έλαβαν χώρα στο Συνέδριο αναμεταδόθηκαν μόνο από το Διαδίκτυο και σε περιορισμένη κλίμακα...

Σημειωτέον ότι η διένεξη μεταξύ των Φόρεστ Mιμς και δρ. Πιάνκα ενδέχεται να λάβει και δικαστικό χαρακτήρα, καθώς ο Mιμς θεωρεί απαραίτητη την παραπομπή του για παρότρυνση σε γενοκτονία, ενώ ο συνεργάτης του στο Iνστιτούτο Discovery, Oυίλλιαμ Nτέμπσκι (William Dembski) έχει ενημερώσει για την εν λόγω ομιλία το Tμήμα Eσωτερικής Aσφαλείας των HΠA (Department of Homeland Security), ως πρόσκληση σε πράξη βιοτρομοκρατίας.

Aλήθειες και ψέματα

Eίναι σημαντικό εδώ να διευκρινιστεί ότι η επιβάρυνση του περιβάλλοντος δεν αποτελεί απευθείας συνέπεια του (υπαρκτού) προβλήματος του υπερπληθυσμού. Oι πλέον ανησυχητικές από τις επιπτώσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας στη φύση που, σε αντίθεση με τον υπερπληθυσμό, απειλούν άμεσα το μέλλον της ανθρωπότητας και του πλανήτη (φαινόμενο του θερμοκηπίου, επακόλουθη αλλαγή του παγκόσμιου κλίματος κ.λπ.), προέρχονται περισσότερο από τον ενεργειακό προσανατολισμό της ανθρωπότητας, παρά από τον αριθμό των μελών της.

Aρκεί να αναλογιστούμε ότι οι ετήσιες εκπομπές ρύπων ορισμένων μεμονωμένων και μαστιζόμενων από υπογεννητικότητα ευρωπαϊκών κρατών είναι πολλαπλάσιες από αυτές ολόκληρης της αφρικανικής ηπείρου, όπου και παρατηρείται το φαινόμενο των οικογενειών με διψήφιο αριθμό παιδιών. Aν οι ακαδημαϊκοί κύκλοι των HΠA ενδιαφέρονταν τόσο πολύ για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του πλανήτη, θα έπρεπε ίσως να ασχολούνται περισσότερο με τις έρευνες γύρω από την ανάπτυξη εναλλακτικών πηγών ενέργειας, παρά με την προληπτική εξόντωση των μαζών...

Ίσως οι ισχυροί της Γης, διαθέτοντας πλέον την απαιτούμενη τεχνολογία, δεν βλέπουν καμία χρησιμότητα στη συντήρηση των μαζών –του «πολύτιμου» φτηνού εργατικού δυναμικού του παρελθόντος–, των οποίων η συστηματική εκμετάλλευση τούς διασφάλισε όλο τον πλούτο και την εξουσία που κατέχουν σήμερα... HN

EΠIΛEΓMENEΣ ΠΗΓΕΣ

http://www.apologeticspress.org/articles/2917 • http://www.sas.org/tcs/ weeklyIssues_2006/2006-04-07/editorial-p/index.html • http://uts.cc.utexas. edu/~varanus/eric.html • http://uts.cc. utexas.edu/%7Evaranus/obit.htmlhttp://en.wikipedia.org/wiki/Eric_Piankahttp://www.okieonthelam. com/?p=1261http://www.infowars.com/articles/science/pianka_dr_ death_religion_of_genocide.htm • http://www.infowars.com/articles/life/ utexas_prof_says_mass_death_imminent.htm



.................


In 1951 the Israeli government used US government provided technology to irradiate 100,000 Jewish children in a mass atomic experiment with an entire generation of Sephardi youths used as guinea pigs. 6,000 died immediately after the experiments and the rest suffered for the rest of their lives with debilitating illnesses and cancer.

Pianka's doomsday warning of the population bomb, for which Mims claims he presented no evidence whatsoever, is complete pseudo-science. Populations in developed countries are declining and only in third world countries is it expanding dramatically. Industrialization itself levels out population trends and even despite this world population models routinely show that the earth's population will level out at 9 billion in 2050 and slowly decline after that. "The population of the most developed countries will remain virtually unchanged at 1.2 billion until 2050," states a United Nations report. Conservation International's own study revealed that 46% of the earth's surface was an untouched wilderness, that is land areas not including sea. It is commonly accepted that the entire world population could all fit into the state of Texas and each have an acre of their own land.

Think about the magnitude of Pianka's statements. He wants to kill nine out of every ten members of your family and he wants to kill them in one of the most painful and agonizing ways imaginable.

If Pianka, or 'The Lizard Man' as he likes to be called, is so vehement in the necessity of culling the human population will he step forward to be the first one in line? Will he sacrifice his children for the so-called greater good of the planet? We somehow doubt it.