ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ "UCC", ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ!

ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ!

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

ΒΟΛΟΣ 23-12-08


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ "ΑΓΝΩΣΤΩΝ" ΜΕ ΡΙΠΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΠΛΑ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 7,62 mm, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

1) Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ 7,62mm ΑΛΛΑ ΤΩΝ 5,56mm. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

2) Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠ/ΕΥΠ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ 7,62mm. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ._

3) ΡΙΠΕΣ ΤΩΝ 7,62mm ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΤΥΠΟΥ "FN" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΥΦΕΚΙΑ "KALASNIKOV" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ "UCK" ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ "UCC" <ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ>.


4) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΩΝ 7,62mm ΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ-ΣΥ.ΡΙΖ.Α." ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ "UCC" ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ / ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2009 Η ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΛΗΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.

5) ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ" ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΑ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" ΚΑΙ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ", ΗΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΙΔΕ "ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ" ΑΡΘΡΑ 134 ΕΩΣ 151.

6) Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΤΥΦΕΚΙΩΝ "KALASNIKOV" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΨΕΥΔΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ", ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ "UCC", ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΛΑΘΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 450.000 ΤΕΜΑΧΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ "ΓΕΣ", ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

7) ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο "ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ" ΤΑΡΑΧΩΝ ΜΕ "ΚALASNIKOV" ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

8) ΛΥΣΗ: ΑΜΕΣΗ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ" ΚΑΙ ΣΕ "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ", ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

9) ΛΥΣΗ: ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ", ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

10) ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ 350.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΣΩΜΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ".

11) ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

12) ΑΜΕΣΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ: ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΗΤΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ-ΔΑΣΟΚΟΜΙΑΣ-ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΞΕΩΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΛΠ,- ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΣΕΩΣ.

13) ΑΜΕΣΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΔΑΦΩΝ-ΥΔΑΤΩΝ-ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΙΩΤΙΚΟΙ, ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ-ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ, ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ, Α.Δ.Τ.: Δ. 424419

ΤΕΛΟΣ.

http://diasvsmetatron.blogspot.com/2008/12/blog-post_24.html

ΑΦΟΥ....

Αναδημοσίευση από το Αμάν το Μάτι μου

Αφού….

- Η “αυθόρμητη εξέγερση” έφυγε ήδη διακοπές

- Οι ινστρούχτορες και πνευματικοί καθοδηγητές της “αριστεράς” και του καταπιεσμένου λαού πήραν τα 4Χ4 και την έκαναν για Αράχωβα

- Τα εξεγερμένα 13χρονα που ζητούσαν “αγάπη αντί ύλη” παράτησαν τις πορείες και ξαμολύθηκαν στα Multirama για καινούρια PlayStation 3

- Οι καθηγητές, αναχώρουν για 15μερες διακοπές μετά την 3μηνη εξοντωτική εργασία τους, όπου ίδρωσαν από την προσπάθεια να πείσουν τα παιδιά να κάνουν καταλήψεις για να πληρώνονται τζάμπα και να κάνουν περισσότερα ιδιαίτερα

- Οι κορμοράνοι που διαβιούν στον εξωτικό Βοτανικό διασώθηκαν χάρη στις επαγγελματίες “προσφυγοπούλες” του Τσίπρα

- Οι συνδικαλιστές, εκπρόσωποι της εργατικής τάξης άναψαν ήδη τα τζάκια στα 3όροφα εξοχικά τους

…..Το Μάτι αναχωρεί να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά κάπου που το Χριστουγεννιάτικο δένδρο δεν θα καεί από 15 κομπλεξικά πρεζόνια, κάπου που τα παιδιά είναι ακόμα παιδιά και όχι πιόνια του κάθε καραγκιόζη επιδοτούμενου πολιτικού, κάπου που δεν υπάρχει χώρος για παραληρήματα πουλημένων δημοσιογράφων, κάπου που ελπίδα ονομάζεται η αγάπη και όχι η καταστροφή.

Καλές γιορτές, Καλά μυαλά και Καλή αντάμωση

Προχθές μας έδειχναν το κώλο τους και σήμερα έδειξαν την δειλία τους

Προχθές μας έδειχναν το κώλο τους και σήμερα έδειξαν την δειλία τους

διαβάστε:

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
...
Στη διάρκεια προγραμματισμένης πορείας αναρχοκουκουλοφόρων σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και η οποία είχε σημείο εκκίνησης το Μοναστηράκι, ομάδα γνωστών αγνώστων επιτέθηκε με μανία στην Μητρόπολη Αθηνών και κατέστρεψε τα Εθνικά μας σύμβολα, τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της Μητρόπολης ενώ ανέγραψε υβριστικά συνθήματα κατά της Πατρίδας και της Πίστης επάνω ατον Ναό και τους γύρω χώρους. Ταυτόχρονα άλλη ομάδα επιτέθηκε στον Ιερέα της Μητρόπολης τον οποίον πέταξαν στην πλατεία έβρισαν χυδαία και χτύπησαν χωρίς καν΄ναν δισταγμό. Κι όλα αυτά σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, με την πορεία να κατευθυνεται προς την κατάληψη του Πολυεχνείου, αυτήν που υποτίθεται ότι θα εγκατέλειπαν εχθές κατόπιν συμφωνίας με τις πρυτανικές αρχές για να μην κάνει «ντού» η Αστυνομία, αλλά ουδέποτε έπραξαν. Οι ανίκανοι πολιτικοί κουραμπιέδες του Υπουργείου και ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο που ανέχεται αλλά και καλλιεργεί τέτοιου είδους καταστάσεις και ενέργειες είναι ο πραγματικόςηθικός αυτουργός και αυτής ης Επίθεσης. Ο επίσης ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Μητροπολίτης Αθηνων Ιερώνυμος, μπορεί να δικαιολογήσει και πάλι την ενέργεια των αγαπημένων του κουκουλοφλώρων...

πηγή

Πράγματι, η λεζάντα εξηγούσε πως πρόκειται για το Τουρκικό νησί Καστελόριζο.!!! Σιγά σιγά τα παίρνουν όλα χωρίς αντίδραση απο την Ντορα-κλα!

Το Καστελόριζο, Η Τουρκία Και Το Lonely Planet Το περιοδικό του γνωστού τουριστικού οδηγού προτείνει Χριστούγεννα στην Τουρκία -στο Καστελόριζο δηλαδή!

Ο φωτογράφος του Top Gear Νώντας Κουτσούκης πήρε στα χέρια του το καινούριο τεύχος του φρέσκου περιοδικού Lonely Planet, και κάποια στιγμή έφτασε σε ένα δισέλιδο που σαν περίεργο του έκατσε. "Χριστούγεννα στην Τουρκία", έγραφε πάνω, αλλά σαν οικείο του φαινόταν το παραθαλάσσιο χωριουδάκι που απεικονιζόταν.

Πράγματι, η λεζάντα εξηγούσε πως πρόκειται για το Τουρικό νησί Καστελόριζο.

Το φοβερό ήταν πως στην ίδια τη φωτογραφία υπήρχαν όχι μία, αλλά δύο Ελληνικές σημαίες, πάνω σε σπίτια.

Τώρα, εμείς δεν είμαστε από αυτούς που θα ξιφουλκήσουν ενάντια σε όλους όσοι χαράζουν δήθεν καταλάθος μια γραμμή απάνω σ' ένα χάρτη δυο χιλιοστά παραπέρα από εκεί που θα έπρεπε, επιτιθέμενοι μ' αυτό τον το τρόπο στα Εθνικά μας δίκια.

Αλλά εδώ δεν πρόκειται για απλό λαθάκι. Δεν είναι απλή παρεξήγηση. Δεν είναι ένας τυχαίος εξοστρακισμός της γεωγραφικής αλήθειας.

Αν δηλαδή το Lonely Planet δεν ξέρει σε ποια χώρα βρίσκονται τα νησιά για τα οποία γράφει, πράγμα κάπως βασικό, πώς να το εμπιστευτείς όταν σου προτείνει πού να πας φας, ας πούμε;

Αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ένα πράγμα: Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την εκδοτική βιομηχανία τόσο βάναυσα, που στο περιοδικό της εταιρίας με τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς οδηγούς στον κόσμο έχουν βάλει να γράφουν καθαρίστριες που δεν έχουν βγει ποτέ απ' το Μπράιτον, οι οποίες μάλιστα είναι και τυφλές. Δεν εξηγείται αλλιώς. Να σημειώσουμε εδώ πως το Καστελόριζο ενώθηκε με την Ελλάδα μόλις το 1947. Πριν ανήκε στην Αγγλία. Και, ναι, ο Νώντας έχει ήδη στείλει κραχτικό email στο περιοδικό.

Πηγή: makelio - greekalert

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΡΙΜΕΣ

H CIA πίσω από την "επανάσταση" των Indymedia

Πλέον ο πραγματικός σκοπός της δήθεν επανάστασης δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Οι βασικοί στόχοι είναι δύο. Η δημιουργία χάους από το οποίο θέλουν να επωφεληθούν οι ληστές-πλιατσικολόγοι και η πτώση της κυβέρνησης που ΤΟΣΟ δυσαρέστησε το State Deprtment και το ΝΑΤΟ.
Οι συχνές επισκέψεις του Αλαβάνου στις φυλακές που είναι γεμάτες από Έλληνες και Ξένους κλέφτες δικαιολογούν απόλυτα τις κλοπές και το πλιάτσικο στο οποίο στοχεύει κάθε δήθεν διαμαρτυρία των αναρχικών που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι αναλογίες Ελλήνων και Αλλοδαπών ληστών στις φυλακές ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ με τις αναλογίες Ελλήνων και Αλλοδαπών ληστών-επαναστατών στις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών.
Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι είναι ΛΗΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ο γιος του μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση.

Ενώ οι νομοταγείς πολίτες αγωνιούν για την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ασφάλειας από την έλλειψη αστυνομικών οι "επαναστάτες-κλεφτρόνια" της CIA-Indymedia ζητούν ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της αστυνομίας!
ΠΟΙΟΙ είναι στην πραγματικότητα αυτοί που έχουν πρόβλημα με τα διαλυμένα σώματα ασφαλειας; Φυσικά οι επίδοξοι ΚΛΕΦΤΕΣ και οι πρώην ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ...Έλληνες και Ξένοι που είναι και οι "επαναστάτες" που ευθύνονται για το χάος και το πλιάτσικο στα καταστήματα των μεγάλων πόλεων.
Τι θα φέρει στην Ελλάδα το ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ χάος με αφορμή τον θάνατο του Αλέξη για τον οποίο ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ επιμένει να ΜΗΝ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ; O τρόπος φυγής των δύο αστυνομικών δεν δείχνει ούτε να είναι τρομαγμένοι αλλά ούτε και να έχουν αντίληψη ότι προκάλεσαν τον θάνατο ενός παιδιού. Ίσως μία συσσωρευμένη οργή από το ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΚΟΠΟ και ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΓΧΟΣ στο οποίο υποβάλλεται ένας αστυνομικός που υπηρετεί στα Εξάρχεια είναι το βαθύτερο αίτιο ενός πυροβολισμού που αντί για εκφοβισμό προκάλεσε έναν θάνατο. Πίσω τους κάποιοι τους αποκαλούσαν "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ" αλλά αυτό γίνεται χιλιάδες φορές αδικαιολόγητα και ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ, οπότε είναι λογικό να ΜΗΝ θεωρήσουν ότι οι βρισιές μπορεί να σχετίζονταν με πρόκληση ενός θανάτου από την πλευρά τους.
Το χάος σίγουρα θα φέρει μία κυβέρνηση από μαριονέτες της CIA που θα μας επιβάλλει 4-5 νέα συστήματα παρακολούθησης, θα επιβάλλει την παράδοση προσωπικών δεδομένων στις Αμερικάνικες Μυστικές Υπηρεσίες, την ακύρωση συμφωνιών με τον Πούτιν, με σκοπό να βγούμε ΟΛΟΙ στον δρόμο πανηγυρίζοντας για την ανερξαρτητοποίηση του Κοσόβου, την μετονομοσία των Σκοπιανών σε Μακεδόνες και την ένταξη στο ΝΑΤΟ πρώην Σοβιετικών κρατών.
Την πτώση της κυβέρνησης επιθυμούν διακαώς όλοι όσοι δεν κατάφεραν να βάλουν βαθιά το χέρι στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα (Αμερικάνοι κι Έλληνες νταβατζήδες). Οι Έλληνες "νταβατζήδες" των ΜΜΕ ...ΔΕΝ τολμούν να αναφέρουν τη λέξη INDYMEDIA και τον ρόλο τους στον συντονισμό και την χρηματοδότηση της "επανάστασης". Τα σχολεία θα παραμείνουν υπό κατάληψη ώστε να ΜΗΝ μείνουν από απουσίες οι "indymedia" επαναστάτες έως ότου καταφέρουν να ΠΕΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ η δημοκρατικά και νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση για να αντικατασταθεί από μία άλλη τσακαλοπαρέα που θα βάλει τη χώρα στον ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ... όπως τον εννοεί το CFR, το ECFR,το Helsinki Watch, το Crisis Internatinal Group, το ΕΛΙΑΜΕΠ και τα Indymedia... δηλαδή ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ που είναι χρηματοδοτούμενες από τον γνωστό μας George Soros.
Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον της Ελλάδας αυτοί που καίνε την πολύπαθη σημαία της; Ούτε καν οι Τούρκοι δεν τόλμησαν να κάψουν την Ελληνική Σημαία.
Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι ΟΙ ΒΙΑΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ενδιαφέρονται για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΑΞΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Δυστυχώς οι νομοταγείς πολίτες είναι ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ απέναντοι στους εγκληματίες. Σέβονται την ξένη περιουσία και δεν καίνε , ούτε κλέβουν περίπτερα αναπήρων. Οι νομοταγείς πολίτες σέβονται τους αλλόθρησκους και τα εθνικά σύμβολα των ξένων. Οι νομοταγείς πολίτες βασίζονται στην τάξη και την ασφάλεια που τους παρέχουν τα συντεταγμένα όργανα του κράτους και της Δημοκρατίας. Οι νομοταγείς πολίτες ΔΕΝ διαθέτουν όπλα και ΔΕΝ ξέρουν να τα χρησιμοποιούν. Οι νομοταγείς πολίτες είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ να υποταχθούν στους ΕΝΟΠΛΟΥΣ που οργάνωσε για άλλη μία φορά η Αμερική.
ΑΡΩΜΑ ΧΟΥΝΤΑΣ του '67 (βλέπε CIA).
Μετά την "ΜΑΥΡΗ επανάσταση" του 1967 για την αντιμετώπιση του δήθεν "κόκκινου" εφιάλτη που ΠΟΤΕ δεν υπήρξε ... ζούμε σήμερα
την "ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΗ επανάσταση" για την αντιμετώπιση του δήθεν "μαύρου" εφιάλτη που επίσης ΔΕΝ υπάρχει με σκοπό την κατάργηση της δήθεν κρατικής καταστολής που επίσης ΔΕΝ υπάρχει! Όσα ναρκωτικά κι αν πάρει κανείς...δεν μπορεί να μιλά για κρατική καταστολή στην Ελλάδα.
Ο μέσος Έλληνας που εμπιστεύεται τους "νταβατζήδες" για την ενημέρωσή του... ακόμα ΔΕΝ μπορεί να συνειδητοποιήσει την αιτία όλου αυτού του άθλιου προσχεδιασμένου ξεσηκωμού διότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ όσα εντέχνως του αποκρύπτουν για να βγάλει ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. Η καλλιέργεια της ηλιθιότητας μέσα από τα κους-κους ,τα μέντιουμ και τα χελωνονιντζάκια έχουν δημιουργήσει το κατάλληλο υπόστρωμα άνοιας για την επιβολή ΥΠΑΚΟΥΩΝ καθεστώτων.
Οι υπάλληλοι της CIA-Indymedia καίνε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, εξαπλώνουν ένα κατάμαυρο πέπλο τρομοκρατίας , ανασφάλειας και μελαγχολίας ώστε να αναγκάσουν τις αρχές να αντιδράσουν βίαια ή να εξοργίσουν κάποιους πολίτες να επιτεθούν στους αναρχικούς . Είναι λογικό και αναμενόμενο μεταξύ των συμπλοκών εκνευρισμένων και τρομαγμένων ανθρώπων, κάτω από πέτρες , μολότωφ και δακρυγόνα, να προκύψει ένας νεκρός και πίσω από τον θάνατο του να συσπειρωθούν όσοι θέλουν να ανατρέψουν το καθεστώς για να εγκαταστήσουν ένα άλλο...ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ.
Κάποια ξένη εφημερίδα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ ...ΑΠΕΦΥΓΕ να χρησιμοποιήσει τις μάνικες της πυροσβεστικής για να καταβρέξει τους κουκουλοφόρους και να μειώσει τις εστίες φωτιάς ενώ επέμεινε να χρησιμοποιεί δακρυγόνα που είναι ΑΚΡΙΒΑ , ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και δυσάρεστα ακόμα και για τους ΜΗ "επαναστάτες της CIA".
Στα δεκαπεντάχρονα παιδάκια που ενίσχυσαν τις τάξεις του στρατού των Indymedia η ΕΛ.ΑΣ θα μπορούσε να απαντήσει με ...αθώο ποταμίσιο νεράκι . Αντί να εμφανίζονται πάνοπλοι αλλά σκόπιμα αδρανείς αστυνομικοί θα έφταναν μερικές φρουρούμενες υδροφόρες να "μπουγελώσουν" και να επαναφέρουν στην τάξη τα παιδάκια που είδαν την κατάργηση του κράτους ως action-game.
Γιατί δεν πέφτει νερό στο προαύλιο του Πολυτεχνείου όπου ανασυγκροτούνται κι εξοπλίζονται οι αναρχικοί-indymedia;
Για τους εμπρηστές-ληστές με την κουκούλα θα μπορούσαν ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ να χρησιμοποιήσουν πλαστικές σφαίρες και να προβούν σε συλλήψεις. Θα μπορούσε να γίνει διαρροή ... των ονομάτων και των διευθύνσεων των κουκουλοφόρων όπως ακριβώς κάνουν οι κουκουλοφόροι με τα ονοματεπώνυμα των αστυνομικών που βρέθηκαν στον δρόμο τους.
Θα μπορούσε μέχρι και το ΣΔΟΕ να ελέγξει λεπτομερώς τα οικονομικά στις επιχειρήσεις των γονέων των κουκουλοφόρων για ενδεχόμενη χρηματοδότηση τρομοκρατικής δράσης. Είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ο νεαρός γιός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, να πραγματοποιεί ληστείες σε τράπεζες και να μπαινοβγαίνει στο σπίτι του βουλευτή φορτωμένος εκρηκτικά και χειροβομβίδες , εν αγνοία δήθεν του μπαμπά του.
Υπάρχουν τόσες ΝΟΜΙΜΕΣ δυνατότητες κατά της τρομοκρατίας ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ κι όμως οι οι ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ κι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ επιλογές της ΕΛ.ΑΣ δημιουργούν ερωτηματικά σχετικά με τις επιδιώξεις όσων ηγούνται των σωμάτων ασφαλείας. Δεν μπορεί ... 50.000 αστυνομικοί στην Ελλάδα να ΜΗΝ μπορούν ελέγξουν και να περιορίσουν την κινητοποίηση 2.000 κουκουλοφόρων.
Τέλος τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ για τους πρυτάνεις των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ:
Για ποιον λόγο θεωρείται ότι οι κουκουλοφόροι ΔΕΝ παραβίασαν το πανεπιστημιακό άσυλο;
Για ποιον λόγο οι πανεπιστημιακοί δεν ζητούν να ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ την αστυνομία εντός των πανεπιστημίών ώστε να πάψουν οι κλοπές , οι βανδαλισμοί και η οχύρωση των τρομοκρατών εντός ΚΡΑΤΙΚΩΝ ιδρυμάτων που ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε;
Οι απαντήσεις είναι ...απλές:
Οι πανεπιστημιακοί ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΙΖΕΣ κάθε φορά που το κράτος αγοράζει ΝΕΟ εξοπλισμό για να αντικατασταθεί ότι εκλάπη ή πυρπολήθηκε.
Και το ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ αλλά και ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ είναι ότι στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (server) φιλοξενείται το ηλεκτρονικό ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ της τρομοκρατικής οργάνωσης που λέγεται Ιndymedia μέσω του οποίου δίνονται ολες οι απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις για την ταυτόχρονη δράση των τρομοκρατών ΕΝΤΟΣ κι ΕΚΤΟΣ Ελλάδας. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στα δεκαπεντάχρονα πλουσιόπαιδα που λόγω βλακείας συμμετέχουν στην αποδόμηση του κράτους παριστάνοντας τους καταπιεσμένους πολίτες αλλά γι' αυτούς που.. τους ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ και τους ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ με ΜΙΣΟΣ για οτιδήποτε ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ, εφευρίσκοντας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ όπως εντόπισαν ελαφρώς ΠΙΟ νοήμονα μέλη των Indymedia.
Πληροφορίες για τον ρόλο των INDYMEDIA στην προσπάθεια κατά της κυβέρνησης του Κωστάκη στο ειδικά ενημερωμένο blog http://stop-indymedia.blogspot.com ενώ μπορείτε επίσης να διαβάσετε εδώ για την επίσκεψη του εμπόρου ανθρωπίνων οργάνων Σέρβων στρατιωτών, υπάλληλο της CIA και ηγέτη των UCK που επισκέφθηκε την Ελλάδα με αφορμή τα επεισόδια.


Πηγές: macedonia-greece

ANTIFA: Τα νέα Τάγματα Εφόδου;

Στόχος τους είναι ολόκληρη η κοινωνία

Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε πριν 14 μήνες, στο Ρεσάλτο και ήταν ένα σοβαρό προμήνυμα για τις εξελίξεις που σήμερα γνωρίζουμε και για τις βίαιες ανακατατάξεις που επιθυμούν κάποιοι να επιφέρουν στον τόπο. Εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη, διαπιστώνω πως οι πολιτικές δυνάμεις που έχουν ξεκάθαρη θέση μέσα στο πολιτικό τοπίο, ενώνονται σήμερα για να αντιμετωπίσουν την ισοπέδωση των πάντων που πραγματοποιούν "κατά παραγγελία" οι "κουκουλοφόροι" και τα Τάγματα Εφόδου της Antifa. Απέναντι στον εθνομηδενισμό οι υγιείς δυνάμεις και μεμονωμένοι πολιτικοί της χώρας δείχνουν να συντάσσονται και να ετοιμάζονται για μία δυναμική αντιπαράθεση με τους μηδενιστές και τα ανθελληνικά σχέδια των επιβουλευτών του τόπου. Σήμερα, είναι αναγκαίος παρά ποτέ ο δυναμικός πολιτικός λόγος και η από κοινού αντιμετώπιση του κύματος ισοπεδοτισμού που απειλεί την πολιτική αλλά και την κοινωνική ζωή στην Ελλάδα.
Το κείμενο του Ρεσάλτο
«Φασίστες, ρατσιστές, σεξιστές, στρατόκαβλοι, εθνικιστές, βιαστές, εθνοχούλιγκαν, Έλληνες… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ».
Έτσι ξεκινάει το ρυπαρογράφημα που έχει γεμίσει το κέντρο της Αθήνας, υπό μορφή τεράστιων αφισών. Πρόκειται για ένα κάλεσμα της οργάνωσης-φάντασμα “antifa”, που με το πρόσχημα του «αντιφασιστικού αγώνα», προωθεί κάθε βίαιη, επιθετική ενέργεια κατά πολιτών, οι οποίοι –κατά τη λογική τους- «διολισθαίνουν» σε «ρατσιστικές συμπεριφορές».
Ποιοι είναι οι στόχοι των «μουτζαχεντίν» του «αντιφασισμού»; Μήπως οι δουλέμποροι; Οι εργολάβοι; Οι έμποροι λευκής σαρκός; Κάθε είδους καπιταλιστής που επωφελείται από τη στυγνή εκμετάλλευση των μεταναστών ως φτηνών εργατικών χεριών; Μήπως μόνο τα μέλη ακροδεξιών οργανώσεων;
Κανείς από τους παραπάνω! Στόχος των «αντιφασιστών» είναι ολόκληρη η κοινωνία!


Πάρτε μια γεύση απ’ την κατάπτυστη αφίσα τους: «4 Σεπτέμβρη 2004. Η νύχτα του ελληνικού ρατσισμού. Η νύχτα που συμπυκνώθηκαν 15 χρόνια βίας και εκμετάλλευσης εναντίον των μεταναστών εργατών. Πολλοί την έχουν ξεχάσει. Εμείς όχι (…). Γιατί οι δρόμοι αυτού του κόσμου μας ανήκουν. Ανήκουν σε όσους και όσες έχουν καταλάβει ότι δεν πρέπει να τον ανέχονται άλλο. Και αυτό δεν το ξεχνάμε ποτέ!».
Σε τι αποσκοπεί αυτό το κάλεσμα; Μα σε τρομοκράτηση του ντόπιου ελληνικού στοιχείου, το οποίο, όπως φαίνεται από δεκάδες περιστατικά, αρνείται να χάψει δουλοπρεπώς την προπαγάνδα του «πολυπολιτισμικού παραδείσου» και την μετατροπή της χώρας του σε αποικία εισερχομένων τριτοκοσμικών δούλων. Έτσι, όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος!
Με το πρόσχημα της «αντιμετώπισης του ρατσισμού», κάποιοι οργανώνουν νέα πογκρόμ κατά του ελληνικού λαού και κάθε ενός που δεν υποτάσσεται στον εφιάλτη της Νέας Τάξης (από άκρα δεξιά ως άκρα αριστερά). Η ύπαρξη και η δράση παρακρατικών καθοδηγούμενων συμμοριών πάντα ευνοούσε την κυρίαρχη τάξη, πολύ δε μάλλον όταν αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντα υπερατλαντικών κέντρων εξουσίας. Οι συμμορίες αυτές δεν στρέφονται μόνο ενάντια στους ντόπιους, αλλά εμμέσως και στους αλλοδαπούς –αφού αυτοί στοχοποιούνται από τον απλό λαό ως «συλλήβδην εγκληματίες», ενώ κι εκείνοι είναι θύματα.
Σ’ αυτή την ανοιχτή επίθεση του Κεφαλαίου και των συμμοριών του ενάντια στα κατώτερα λαϊκά στρώματα (μια και αυτά πρωτίστως πληρώνουν τις συνέπειες του «πολυπολιτισμού»), η κοινωνία οφείλει να αντισταθεί. Να δημιουργήσει αμυντικές λαϊκές πολιτοφυλακές, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν την επιθετική βία των επιδοτούμενων παρακρατικών που στελεχώνουν τα νεοταξικά (αντι;) φασιστικά «Τάγματα Εφόδου».
Κατά παράξενο τρόπο, η Antifa στην Γερμανία με διαδηλώσεις υποστήριζε το κράτος του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων! Κατα τ' άλλα είναι αντιφασίστες!!! Μάλλον στρατιές υποστήριξης της ΝΤΠ είναι, και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν γεμίσει την Αθήνα με αφίσες (και κατα τ'άλλα οικολόγοι) μίσους, οι οποίες έχουν υψηλό κόστος, άρα δεν μιλάμε για οργάνωση χωρίς λογιστική υποστήριξη, αλλά για έναν πραγματικό στρατό με όλα τα απαραίτητα για να διεξάγει την μορφή πολέμου που θέλει. Όσο για τα περί αντιρατσισμού, αντιφασισμού (και των υπόλοιπων «καραμέλων»), στις συγκεκριμένες αφίσες ο ρατσισμός της Antifa είναι οφθαλμοφανής αφού αναφέρονται σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες...δηλαδή η Ολιγαρχία των 2% θέλει να επιβάλει θέσεις και απόψεις στο υπόλοιπο 98% και τους βαφτίζει και ρατσιστές! Το ήθος τους είναι υπό το μηδέν...


Πηγές:΅kostasxan

Για δεύτερη φορά οι κουκουλοφόροι ιερόσυλοι τα έβαλαν με το Θείο Βρέφος

Για δεύτερη φορά στην Θεσσαλονίκη, κουκουλοφόροι ιερόσυλοι έβγαλαν το ομοίωμα του Θείου Βρέφους από την Φάτνη στην πλατεία Αριστοτέλους και το πέταξαν λίγα μέτρα μακρυά.

Τα ξημερώματα το βρήκε περαστικός πεταμένο και το παρέδωσε για να το τοποθετήσουν και πάλι στη φάτνη του δέντρου στην Θεσσαλονίκη.

Την πρώτη φορά είχαν επαναλάβει την ιερόσυλη πράξη τους, αφαιρώντας το ομοίωμα του νεογέννητου Ιησού και πάλι και είχαν τοποθετήσει μία τηλεόραση στην θέση του. Μια κλούβα των ΜΑΤ υπάρχει μονίμως δίπλα από το δέντρο για να αποφευχθεί και νέα απόπειρα των κουκουλοφόρων.

Τα ΜΑΤ φυλάνε και το δέντρο στην Αθήνα μετά από την πρώτη πυρπόληση του και αφού τις επόμενες ημέρες η γνωστοί πλέον άθεοι που δεν σέβονται ούτε τις Άγιες Ημέρες που ξημερώνουν τοποθετούσαν σκουπίδια επάνω και αποπειράθηκαν να το ξανακάψουν.


Πηγές: hellenicrevenge

2 Αλβανοί σκότωσαν και βίασαν γυναίκα ενώ ξεψυχούσε!


Ένα έγκλημα με θύμα μία 47χρονη γυναίκα που βιάσθηκε, δολοφονήθηκε και στη συνέχεια ληστεύθηκε το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου 2008 αποκαλύφθηκε πριν μερικές ημέρες στη Χαλκιδική.

Οι δράστες –δύο Αλβανοί υπήκοοι, 30 και 35 ετών- που κρατούνται, ομολόγησαν –σύμφωνα με δηλώσεις του επιθεωρητή Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΛ.ΑΣ., Στέργιου Αποστολίδη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ- πως είχαν στήσει καρτέρι στο παραθαλάσσιο και απομονωμένο σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Ένας από αυτούς τη χτύπησε, τύλιξε το μπουφάν της γύρω από το πρόσωπό της με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία, ενώ την ώρα που η 47χρονη γυναίκα κατέληγε, τη βίασε.

Ανενόχλητοι μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.000€ περίπου, τα οποία ο 30χρονος τα μετέφερε στο σπίτι του, στην Αλβανία.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 18 Δεκεμβρίου όταν ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας, που διαμένει στην Αυστρία, ειδοποίησε την αστυνομία ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά.

Ποιος έλληνας πολιτικός καταψήφισε τον αγωγό?



Κύρωση συμφωνίας Ελλάδας - Ρωσίας για τον αγωγό «South Stream»

Κυρώθηκε από την κοινοβουλευτική επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου η συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τη συνεργασία κατά την κατασκευή και εκμετάλλευση αγωγού φυσικού αέριου στο έδαφος της Ελλάδας.

Υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ,του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ, «παρών» το ΚΚΕ, ενώ καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αγωγός South Stream μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη, ξεκινά από το Νοβοροσίσκ και διέρχεται τον Εύξεινο Πόντο (υποθαλασσίως) τη Βουλγαρία και την Ελλάδα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας χαρακτήρισε ιστορική τη συμφωνία,που υπογράφηκε στις 29/4/2008,διότι εξασφαλίζει τις αρχές της κυβέρνησης της ΝΔ στο θέμα της ενέργειας για επάρκεια ενεργειακού εφοδιασμού της χώρας.

Ο Χρ. Φώλιας σημείωσε ότι τα σχετικά χρονοδιαγράμματα τηρούνται σε όλα τα επίπεδα και ότι ο αγωγός θα ολοκληρωθεί γύρω στο 2014.

Διευκρίνισε ότι ο αγωγός αυτός δεν ανταγωνιστικός των άλλων,όπως ο τουρκοελληνοϊταλικός,που θα ολοκληρωθεί το 2012,αλλά συμπληρωματικός, διότι η ζήτηση για κατανάλωση στην Ελλάδα και στην ΕΕ συνεχώς αυξάνεται.

Η κύρωση της συμφωνίας συμβάλλει στην περαιτέρω ενεργειακή επάρκεια της χώρας, τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Μπόλαρης. Αναφερόμενος στις συμφωνίες για τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και τον αγωγό αερίου Αζερμπαϊτζάν-Τουρκία-Ελλάδα-Ιταλία είπε ότι οι πολλαπλοί αγωγοί και οι πολλαπλοί προμηθευτές «λειτουργούν και εξισορροπητικά πολλαπλώς, όχι μόνο ενεργειακά αλλά και γεωπολιτικά».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος είπε ότι δεν αμφισβητείται η αναγκαιότητα αυτού του έργου,σημείωσε, ωστόσο, ότι εντάσσεται στη συνολικότερη πολιτική της κυβέρνησης για απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και επισήμανε ότι το φυσικό αέριο είναι συνδεδεμένο με το πετρέλαιο και με τα χρηματιστηριακά παιχνίδια.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος αιτιολόγησε την αρνητική ψήφο της παράταξής του,λέγοντας ότι δεν έχουν αντιμετωπιστεί οι κίνδυνοι που ενέχει ο αγωγός για τα οικοσυστήματα και τον τουρισμό.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε ότι όποιος εναντιώνεται στον αγωγό είναι σαν να συμβάλει στην προσπάθεια των αμερικανών να μη γίνει.

Ο αγωγός,είναι «αγωγός συμμαχίας, συλλειτουργίας και συναντίληψης με τη μεγάλη Ρωσία», είπε ο κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Πηγή: Καθημερινή με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
hellenicrevenge

Κρύβουν τα έγγραφα για το σχέδιο Ανάν

Δικαστική κόντρα της CIA με ερευνητές για τις αμερικανικές χρηματοδοτήσεις
ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ/ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΣΤΑ δικαστήρια οδηγείται η πολύχρονη διαμάχη της CIA με ομάδα ερευνητών και δημοσιογράφων, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τον νόμο Freedom of Information Act (FOIA) κατάφεραν να εντοπίσουν -και σε μερικές περιπτώσεις να φτάσουν- σε σημαντικό αριθμό απόρρητων εγγράφων που αφορούν την χρηματοδότηση του σχεδίου Ανάν και της αποστασίας του 1965, την υπόθεση των Ιμίων, όπως και το πραξικόπημα εναντίον του Μακάριου. Η εκτελεστική γραμματέας της αρμόδιας επιτροπής της CIA, κ. Ντελόρες Μ. Νέλσον, με επίσημη επιστολή, ημερομηνίας 25 Νοεμβρίου 2008, απορρίπτει κάθε συζήτηση για παράδοση των φακέλων και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι αποφασίστηκε να συνεχιστεί «η προστασία του υλικού», που αφορά τις κρίσιμες και σημαντικές αυτές υποθέσεις για την Ελλάδα και την Κύπρο. Με βάση σειρά αμερικανικών νόμων, η ερευνητική ομάδα υπέβαλε αίτημα για την αποδέσμευση και τον αποχαρακτηρισμό των απόρρητων εγγράφων. Το αίτημά απευθύνθηκε στο Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, στην USAID, στη CIA, στο Πεντάγωνο και ειδικά στην DIA. Στην περίπτωση της αποστασίας του 1965, το αίτημα υποβλήθηκε και στον Λευκό Οίκο, ειδικά στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, με το οποίο διατηρούσε επαφή ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τόμας Πάπας. Συγκεκριμένα, ζητήθηκε ο αποχαρακτηρισμός απόρρητων εγγράφων, για τα οποία οι ερευνητές και οι δημοσιογράφοι, είχαν βάσιμες πληροφορίες, ότι αναφέρονται σε χρηματισμό Ελλήνων υπηκόων (το 1965), και Κυπρίων πολιτών (το 1974 και το 2004). Είναι σημαντικό να τονιστεί πως η απόφαση της CIA για την προστασία των εγγράφων για την αποστασία και το πραξικόπημα εναντίον του Μακαρίου θεωρείται εξωφρενική, καθώς έχουν περάσει 43 χρόνια από την αποστασία και 34 από την τραγωδία της Κύπρου. Αλλά, και η απόφαση για τα Ιμια και την χρηματοδότηση του σχεδίου Ανάν, είναι αδικαιολόγητη, αν και πρόκειται για «φρέσκιες» υποθέσεις, που αφορούν τον πρόσφατο στρατηγικό σχεδιασμό των Ηνωμένων Πολιτειών για την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, του Αιγαίου και της Μέσης Ανατολής. Η ερευνητική ομάδα θεωρεί προκλητική πράξη την απόφαση της CIA να προστατεύσει πάση θυσία αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε στην Κύπρο. Σημειώνεται ότι αρχικά η USAID αρνήθηκε ότι διέθετε οποιαδήποτε έγγραφο που αφορούσε την δραστηριότητά της και τα έργα που χρηματοδότησε στο νησί. Στη συνέχεια, το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ αναγκάστηκε να παραδώσει λογοκριμένο υλικό, από το οποίο συμπεραίνεται ότι η USAID είχε σχεδιάσει να διαθέσει εκατομμύρια δολάρια με τρόπο που να προβάλλονται και να ενισχύονται οι προσπάθειες και οι προτάσεις του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. Η USAID χρησιμοποιεί από το 1997 ως οχήματα για την διάθεση των κονδυλίων, διευθύνσεις των Ηνωμένων Εθνών, όπως την UNDP και την UNOPS, οι οποίες μέχρι και σήμερα αρνούνται να συνεργαστούν με την αρμόδια κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η ισχυρή διαμαρτυρία της Λευκωσίας προς το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, τον περασμένο Ιούνιο, αγνοήθηκε με προκλητικό τρόπο από τους στενούς συνεργάτες της υπουργού Εξωτερικών, Κοντολίζα Ράϊς. Η USAID και οι υπηρεσίες του ΟΗΕ, χρησιμοποίησαν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (NGO's), οι οποίες εμφανίζονταν και εξαφανίζονταν εν ριπή οφθαλμού. Μετά την απόρριψη του σχεδίου Ανάν, το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ διέρρευσε ένα κατάλογο με οργανώσεις που έλαβαν οικονομική ενίσχυση, φροντίζοντας να καλύψει τα ονόματα των μελών των διοικητικών συμβουλίων, αλλά και πρόσωπα που ηγήθηκαν των ΜΚΟ. Τα τηλεγραφήματα για τα Ίμια ΓΙΑ το θέμα των Ιμίων, στόχος αποτελούσαν τα τηλεγραφήματα που απέστειλαν από την Αθήνα ο πρέσβης Τόμας Νάϊλ και ο επιτετραμένος Τόμας Μίλερ, και από την Άγκυρα η εκεί αμερικανική πρεσβεία. Το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, μετά από απανωτές εφέσεις, αναγκάστηκε να παραδώσει εκατοντάδες σελίδες με σημειώσεις και τηλεγραφήματα, τα οποία στη συνέχεια λογοκρίθηκαν άγρια από διπλωμάτες που υπηρέτησαν στην ελληνική και την τουρκική πρωτεύουσα. Μετά από προσπάθεια δύο ετών, η ερευνητική ομάδα μπόρεσε να επιτύχει τον αποχαρακτηρισμό αρκετών εγγράφων, τα οποία ρίχνουν φως στο παρασκήνιο των συζητήσεων που είχε βασικά ο τότε υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος με τον ομόλογό του, Γουόρεν Κρίστοφερ και τον κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ. Η δικαιολογία την «προστασία» Η επιστολή της κ. Νέλσον, είναι πανομοιότυπη, αλλά αλλάζει κάθε φορά το θέμα στο οποίο αναφέρεται. H προστασία των εγγράφων δικαιολογείται ως εξής: «Η Επιτροπή Διάθεσης της Υπηρεσίας (ARP) έχει εξετάσει την ένστασή σας και αποφάσισε πως το υλικό το οποίο απαγορεύθηκε στην ολότητά του, πρέπει να συνεχίσει να προφυλάσσεται από διάθεση επί τη βάσει των εξαιρέσεων του FOIA (b)(1) και (b)(3). Συνεπώς, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Υπηρεσίας, η ARP έχει αρνηθεί την ένστασή σας. Προς πληροφόρησή σας, οι κανονισμοί της Υπηρεσίας παραθέτονται στο τμήμα 1900 της ενότητας 32 του Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών. Σύμφωνα με τις διατάξεις του FOIA, έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε δικαστική αναθεώρηση αυτής της απόφασης σε Περιφερειακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών».

panic έκτακτη έκδοση


κάντε (κλικ) στην εικόνα για να δείτε την έκτακτη έκδοση του panic

Πηγές: greekalert

ΟΙ 'ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ' ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Mέγας Βασίλειος, Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας (Ο Άγιος Βασίλης)
«Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν κατα-βροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ. Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (βλ. Ησαΐας Θ΄11) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων.» - Βασίλειος Καισαρείας, εις Προφήτην Ησαϊα 9.230.8

«Προσταγή: Μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων... τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν.» - Βασίλειος ο Μέγας, (330-379 μ.Χ.) εις τον Προφήτην Ησαΐαν Προοίμιον 7.196.3

Ιωάννης Χρυσόστομος, Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως
«Αν στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) κοιτάξεις θα δεις, τέφρα και σκόνη και υγιές ουδέν, αλλά τάφος ανεωγμένος ο λάρυγξ αυτών, (των Ελλήνων φιλοσόφων!) τα πάντα δε γεμάτα ακαθαρσίες και ιχώρ, (έμπυο!) και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν σκωλήκων... Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, από των φιλοσόφων λαβόντες... Ημείς δε ου παραιτούμεθα της κατ’ αυτών μάχης.» - Ι. Χρυσόστομος (344-407 μ.Χ.), εις Άγιον Ιωάννην τον Ευαγγελιστήν, Ομιλία ξς΄ 59.369.12 - 370.11

Ο Φιλοβαρβαρικός Ανθελληνισμός του Ι. Χρυσοστόμου
«Όσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της ελληνικής απέχει παιδείας, τόσο λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα... Ούτος ο (πιστός) βάρβαρος, την οικουμένη ολάκερη κατέλαβε... και ενώ πάντα τα των Ελλήνων σβήνουν και αφανίζονται, τούτου (του πιστού βάρβαρου) καθ’ έκαστη λαμπρότερα γίνονται.» - Ι. Χρυσόστομος εις Ιωάννην 59.31.33

Ο Χρυσόστομος με Εμπριστικές Δηλώσεις του Υπονόμευσε Αφανιστικά την Μεγάλη Αλεξανδρινή Βιβλιοθήκη
«Τί λοιπόν, άγιος έσται ο ναός του Σεράπιδος (Αλεξανδρινή βιβλιοθήκη) δια τα βιβλία; Μη γένοιτο!... αλλά δαίμονες οικούσι τον τόπον... μάλλον δε και αυτών (των Ελλήνων) όντων δαιμόνων... και παρ’ αυτών βωμός στέκει απάτης αόρατος εις τον οποίον ψυχάς ανθρώπων θυσιάζουσι... κατάλαβε λοιπόν και φανέρωσε (διέδωσε!) ότι δαίμονες κατοικούν εκεί.» (Δαίμονες ηταν λοιπόν, κατά τον "σοφό" ιεράρχη, τα βιβλία της Αλεξανδρινής Βιβλιοθήκης και δαιμονικά ψυχοθυσιαστήρια οι βιβλιοθήκες των Ελλήνων!) - Ι. Χρυσόστομος, Λόγοι Κατά Ιουδαίων 48.851.38 έως 852.35

Ο Χρυσόστομος Απαγόρευσε τα Ελληνικά Ονόματα
«Κανείς δεν πρέπει στα παιδιά του, των (Ελλήνων) προγονών να καλεί τα ονόματα, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά αυτά των δικαίων, (της Παλαιάς Διαθήκης).» - Ι. Χρυσόστομος, Περί Κενοδοξίας και πώς δει τους Γονείς Ανατρέφειν τα Τέκνα (690) 641.65

Ο Χρυσόστομος Επιστράτευσε Μισθοφόρους για την Συστηματική Κατεδάφιση των Ελληνικών Μεγαλουργημάτων
«Ο δε μέγας Ιωάννης (ο Χρυσόστομος) ασκητάς πυρπολούμενους από ζήλον θεού (φανατισμένους καλόγερους) συνέλεξε, με βασιλικούς δε νόμους αυτούς οπλίσας, κατά των ειδωλικών (ελληνικών) έπεμψε τεμενών, τα δε χρήματα για τους κατεδαφιστές και τους βοηθούς, δεν έλαβε απ’ τα βασιλικά ταμεία, αλλά από πλούσιες γυναίκες που φιλοτίμως να παρέχουν κατέπειθε, ώστε με την λαμπρή τους πίστη να κερδίσουν την ευλογία. Έτσι με τον τρόπο αυτόν τους υπολειπόμενους Σηκούς (ελληνικούς ναούς) με τούτον τον τρόπον εκ βάθρων ανέσπασεν.» - Θεοδώρητου, Εκκλησιαστική Ιστορία (Τομ. 5ος σελίδες 328 - 330)

Ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόφιλος, Κατεδάφισε Τελικά το 391 ΜΑΧΧ την Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας
«Στην Αλεξάνδρεια πάντα τα οικοδομήματα του Σεράπειου όπως στους ποιητικούς μύθους των Γιγάντων έγιναν... Θεοδοσίου δε βασιλεύοντος και (πατριάρχου) Θεοφίλου (της επιθέσεως) πρωτοστατούντος... του Σεράπειου τα αναθήματα κατελυμένοντο. Τους δε αν-δριάντες και τα αναθήματα τόσο "γενναία" εμάχοντο ώστε όχι μόνο "νικούσαν", αλλά και έκλεπτον... του δε Σεράπειου μόνο το έδαφος δεν απέσπασαν κι’ αυτό δια το βάρος των λίθων, αυτοί δε (οι θεμέλιοι λίθοι) ήσαν αμετακίνητοι. Οι πολεμικότατοι δε αυτοί φιλοχρήματοι "γενναίοι"... την ασέβεια αυτή εις έπαινον αυτών των ιδίων καταλόγιζαν. Έπειτα εισέβαλαν οι καλούμενοι μοναχοί, άνθρωποι (μόνο) κατά το είδος, ο δε βίος αυτών συώδης (γουρουνώδης!) και πάσχοντες εμφανώς, μύρια εποίουν κακά και ανείπωτα, αλλά αυτά ευσέβειαν ενόμιζαν... τότε πας άνθρωπος μέλαιναν (μελανή) φορών εσθήτα (ράσα) τυραννικήν είχεν εξουσίαν και δημοσίως να ασχημονεί ημπορούσε. Σε τόση "αρετή" άλλαξε (η νέα θρησκεία) τον άνθρωπο.» - Ευνάπιος (346-414 μ.Χ.) Βίοι Φιλόσοφων και Σοφιστών 6.11

Ευσέβιος, Επίσκοπος Καισαρείας Παλαιστίνης (265-340 ΜΑΧΧ)
«Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από... της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού.» - Ευσέβιος ευαγγ. προπαρ. / εις τους ψαλμούς / αλληλούϊα. ριβ΄ 23.1352.34

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΥΣΕΒΙΟΥ:
- Πράξη σωφροσύνης είναι η εγκατάλειψη της ελληνικής πλάνης.
- Εγκαταλείψτε όσα οι Έλληνες φυσικοί φιλόσοφοι περί αρχών εισηγήθηκαν.
- Μαγγανείες μετέρχονται (οι Έλληνες!) και μ’ αυτήν εξαναγκάζουν την ανθρώπινη γνώμη.
- Τα αγάλματα τους μαγικά κατασκευάζουν (οι Έλληνες) και στην μαγεία προτρέπουν.
- Περί των αρχαιότερων Εβραίων και γιατί τας γραφάς αυτών, από των Ελληνικών λόγων προτιμήσαμε.
- Τα πάντα παρά βαρβάρων οι Έλληνες ωφελήθηκαν.
- Περί του κλέφτες (ιδεών!) είναι οι Έλληνες.
- Γιατί μετά από λογική κρίση και σώφρονα λογισμό την ιστορία των Εβραίων παραδεχθήκαμε.

(Ευσέβιος "Κλείς Πατρολογίας.")

Γεώργιος, Μοναχός Χρονογράφος
«Εγώ δε την παρ’ Ελλήνων παιδείαν φληναφίαν (μωρολογία) κακού δαίμονος και χαλεπωτάτη (θλιβερότατη) υπόθεσιν είναι λέγω» - Γ. Μοναχός ο Χρονογράφος Κ΄ Περί Θάρρα

.


http://ethnikoi.org/mishellenes.html

ΟΒΑΜΑ


ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΡΙΜΕΣ