Νέο κρούσμα βανδαλισμού σε εκκλησία στη Κρήτη



Ένα ακόμα κρούσμα βανδαλισμού σε ιερό ναό απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές και την Εκκλησία της Κρήτης, καθώς τα περιστατικά έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα και πλέον καταγράφονται σε σχεδόν εβδομαδιαία βάση.
Στο έλεος ιερόσυλων, βρέθηκε αυτή τη φορά, το εξωκλήσι του Τίμιου Σταυρού στον Βαρσαμά Κρήτης, πέντε χιλιόμετρα μακριά από τα Ανώγεια.
Σύμφωνα με το cretalive, oι πιστοί αντίκρισαν σήμερα το πρωί μια εικόνα χάους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχαν πετάξει κάτω εικόνες και μανουάλια, ενώ έγραψαν στους τοίχους με αραβικά σύμβολα, τη φράση «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».
Για τον εντοπισμό των δραστών συνεργάζονται οι Ασφάλειες Ηρακλείου και Ρεθύμνου, καθώς η περιοχή βρίσκεται στα όρια των δύο νομών, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες να είναι τα ίδια άτομα που «χτύπησαν» και τις προηγούμενες φορές.

Με το ύψιστο μετάλλιο βράβευσε ο Obama την ακτιβίστρια υπέρ των εκτρώσεων Gloria Steinem


Η Gloria Steinem έλαβε από τα χέρια του Ομπάμα την υψηλότερη τιμή που μπορεί να λάβει της ένας πολίτης στις ΗΠΑ ο οποίος δεν είναι μέλος του αμερικάνικου στρατού. Ο Ομπάμα απένειμε σε δεκαέξι άτομα το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας μεταξύ των οποίων είναι και η Steinem.

Το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας «απονέμεται σε άτομα που έχουν κάνει ιδιαίτερα αξιόλογη συνεισφορά στην ασφάλεια ή τα εθνικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, στην παγκόσμια ειρήνη ή σε πολιτιστικές ή άλλες σημαντικές δημόσιες ή ιδιωτικές προσπάθειες» και ο Ομπάμα πιστεύει προφανώς ότι το να αφιερώσει κάποιος τη ζωή του για την προώθηση της άμβλωσης είναι ένα μέρος του εν λόγω καταλόγου.
Ανακοινώνοντας το βραβείο, ο Ομπάμα δήλωσε: «Το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας πηγαίνει σε άνδρες και γυναίκες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να εμπλουτίσουν τη δική μας. Τα φετινά τιμώμενα πρόσωπα έχουν ευλογηθεί (sic) με ένα εξαιρετικό ταλέντο, αλλά αυτό που τους διαφοροποιεί είναι το χάρισμά τους να μοιραστούν το ταλέντο τους με τον κόσμο. Είναι τιμή μου να παρουσιάσω ένα δείγμα της ευγνωμοσύνης του έθνους μας».
Μόλις έμαθαν την είδηση στο Twitter, υποστηρικτές της ζωής έμειναν άναυδοι που η Steinem έλαβε μια τέτοια τιμή.
Ένα από αυτά λέει: Ο Ομπάμα δίνει το Μετάλλιο της Ελευθερίας σε μια γυναίκα που έχει πει ότι το να σκοτώσει το αγέννητο παιδί της είναι μια «καίρια και εποικοδομητική εμπειρία»!..
Η Steinem έχει μια μακρά ιστορία στην προώθηση της άμβλωσης ως ιδρύτρια του περιοδικού ‘Ms. Magazine’ που πραγματοποίησε εράνους για τον Ομπάμα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Σχ. ΚΟ: Η εβραϊκής καταγωγής Gloria Steinem εργάστηκε για τη CIA, κατασκοπεύοντας μαρξιστές φοιτητές στην Ευρώπη και διαταράσσοντας τις συνεδριάσεις τους. Έγινε το αγαπημένο παιδί των μέσων ενημέρωσης λόγω των συνδέσεών της με τη CIA. Το περιοδικό ‘MS Magazine’, το οποίο επιμελήθηκε για πολλά χρόνια ήταν έμμεσα χρηματοδοτούμενο από τη CIA. Διάβασε: Gloria Steinem: Πώς η CIA χρησιμοποίησε τον Φεμινισμό για την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας
Η Steinem έχει αυτοπροσδιορισθεί μαρξίστρια, άθεη και υπερασπίστρια των "δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων". “Διάσημες” ρήσεις της Steinem: «Μια γυναίκα χωρίς άντρα είναι σαν ένα ψάρι χωρίς ποδήλατο». «Εμείς δεν θέλουμε απλά να καταστρέψουμε τον καπιταλισμό, θέλουμε να γκρεμίσουμε το σύνολο της γ…ης πατριαρχίας».
Στο μπλουζάκι της στην πάνω φωτογραφία, λέει με... καμάρι "Έκανα μία άμβλωση", ενώ κάνει ένα γνωστό συμβολισμό των Illuminati. Η Steinem το 2004 έγραψε μια εισαγωγή στο βιβλίο ενός φίλου στο οποίο διηγείται ότι παρακολούθησε συναντήσεις σε Θεοσοφική στοά, όπου πήγαινε η μητέρα της και η γιαγιά της. Κατά τις συναντήσεις, λέει ότι «αισθάνθηκε το σεβασμό στον τρόπο με τον οποίον αντιμετώπιζαν τα παιδιά ... ο οποίος βασιζόταν στην Θεοσοφική πίστη στη μετενσάρκωση». 
Ο Ομπάμα έχει δώσει και στο παρελθόν το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας σε ακτιβιστές υπέρ της έκτρωσης.
Ο γερουσιαστής Τεντ Κένεντι έλαβε το μετάλλιο από τον Ομπάμα το 2009 ενώ μετάλλιο έλαβε και η Sandra Day O'Connor δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου.
Η O'Connor όχι μόνο προώθησε επανειλημμένα ένα απεριόριστο δικαίωμα στην άμβλωση καθ’όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Ανώτατο Δικαστήριο, αλλά συνέγραψε την δικαστική απόφαση που ανέτρεψε τις απαγορεύσεις των Πολιτειών σχετικά με τη μερική - γέννηση άμβλωση κατά τους τελευταίους μήνες της κύησης (‘partial-birth abortion’).
Ο Ομπάμα έδωσε επίσης ένα προεδρικό μετάλλιο στην Billie Jean King, καταξιωμένη επαγγελματία παίκτρια του τένις στη δεκαετία του 1960 και του 1970. Η King ενώθηκε με το γκρουπ υπέρ των αμβλώσεων Emilys List” τον Μάρτιο του 2007 για να εργαστεί για την προεδρική εκστρατεία της υπέρμαχου των αμβλώσεων Χίλαρι Κλίντον.
Μετάλλιο από τον Ομπάμα έλαβε και ο μαύρος Μεθοδιστής κληρικός, αιδ. Joseph Lowery, επειδή συμμετείχε σε μια εκδήλωση τον Οκτώβριο του 2006, όπου συντάχθηκε με τους μαύρους ηγέτες Al Sharpton και Τζέσι Τζάκσον που είναι υπέρ των αμβλώσεων, λέγοντας ότι η άμβλωση δεν αποτελεί ζήτημα για τους μαύρους Αμερικάνους.
Ο Ομπάμα έδωσε επίσης ένα μετάλλιο στην Mary Robinson, την πρώτη γυναίκα πρόεδρο της Ιρλανδίας και πρώην υπεύθυνη του γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Παρά το γεγονός ότι στην Ιρλανδία οι νόμοι προστατεύουν τα αγέννητα παιδιά, η Robinson υποστηρίζει την έκτρωση ως «ανθρώπινο δικαίωμα».
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Ομπάμα χαρίζει αφειδώς την ύψιστη τιμητική διάκριση σε ακτιβιστές υπέρ των εκτρώσεων, ο πρόεδρος George W. Bush απένειμε το μετάλλιο στους υπέρμαχους "υπέρ της ζωής". Το πρώην μέλος του Κογκρέσου Henry Hyde έλαβε ένα τέτοιο μετάλλιο, όπως και ο Κουβανός ακτιβιστής υπέρ της ζωής Δρ Oscar Elias Biscet.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές : εδώ και εδώ

Τι γίνεται αν ένας μητροπολίτης αφορίσει τον υπουργό - συνομιλητή της Εκκλησίας;

Τι θα συμβεί εάν ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός για τα θέματα της Εκκλησίας… αφοριστεί; Αυτό το ερώτημα που εδώ και μερικές ώρες μόνο θεωρητικό δεν είναι, έχει προκαλέσει ιδιαίτερο προβληματισμό στα ανώτερα κλιμάκια της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του μητροπολίτη Πειραιώς ο οποίος ξεκαθάρισε με σαφή και απόλυτο τρόπο πως σκοπεύει να αφορίσει όσους βουλευτές της περιοχής του, της Α΄ Πειραιώς δηλαδή, ψηφίσουν την διάταξη που νομιμοποιεί την συμβίωση μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου.

Ανάμεσα στους βουλευτές της συγκεκριμένης περιφέρειας είναι και ο κατεξοχήν επίσημος συνομιλητής της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, μετά την καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν αποκλείεται στο άμεσο διάστημα το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών να περάσει και από την ελληνική Βουλή.

Ο μητροπολίτης Πειραιά είναι κάθετος στο θέμα αυτό και ζητά έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας. Ανεξάρτητα όμως από το αν θα συγκληθεί ή όχι ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως όσον αφορά τον Πειραιά, η απάντηση είναι… αφορισμός.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο τι σκοπεύει να πράξει ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία σε κεντρικό επίπεδο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα τηρήσουν οι υπόλοιποι μητροπολίτες.

Όσο για τον υπουργό… πλέον έχει έναν επιπλέον λόγο να σκεφτεί πριν ψηφίσει.

ΠΗΓΗ

Οι εβραίοι της Ελλάδος (ΚΙΣ) "καρφώνουν" τη λατρεία του ΣΥΡΙΖΑ για τους "περιούσιους"...."Ήρθαν, μας επισκέφτηκαν και μας υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να μας...βοηθούν)



Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ΚΙΣ:
Για τη Διεθνή Ημέρα κατά του Φασισμού και του Αντισημιτισμού ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε στις 11.11.2013 το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

 

«Την παραμονή της Διεθνούς Ημέρας κατά του Φασισμού και Αντισημιτισμού, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 9 Νοεμβρίου, σε ανάμνηση του πογκρόμ των Εβραίων που οργανώθηκε στη ναζιστική Γερμανία του 1938, η Θεματική Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος και τη Συναγωγή Αθηνών.



Η τραγική αυτή επέτειος ήταν η.... απαρχή του εβραϊκού Ολοκαυτώματος και έμεινε στην ιστορία ως Νύχτα των Κρυστάλλων. Ήταν όμως και ο προάγγελος της φρίκης, που θα ζούσε ολόκληρη η ανθρωπότητα, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Για τον ΣΥΡΙΖΑ το εβραϊκό Ολοκαύτωμα, ως ακραία έκφραση κτηνώδους ρατσισμού, αλλά και τα εκατομμύρια των νεκρών όλου του πλανήτη σε εκείνο τον πόλεμο, είναι τα άσβεστα σημάδια που οδηγούν τα βήματα κάθε δημοκρατικού και ελεύθερου ανθρώπου σε έναν διαρκή αγώνα για μιαν ειρηνική πορεία της ανθρωπότητας, μακριά από τους βρικόλακες του ναζισμού, του αντισημιτισμού και της ξενοφοβίας.



Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τον υπεύθυνο της Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα, βουλευτή Α’ Θεσ/νίκης, Γιάννη Αμανατίδη, το συντονιστή της Θεματικής, Μάκη Λυκόπουλο, τον επιστημονικό της συνεργάτη Στάθη Λιάντη και το μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Μπουγελέκα, συναντήθηκε με το προεδρείο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος. Στη συνάντηση, όπου παρέστησαν και ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, καθώς και η διευθύντρια του Εβραϊκού Μουσείου, υπήρξε εμβάθυνση- σε συνέχεια προηγούμενης συνάντησης των δύο μερών-της ενημέρωσης για τα ζητήματα που απασχολούν την Ισραηλιτική Κοινότητα στην Ελλάδα.



Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν πρωτοβουλίες για την διατήρηση και ανάδειξη της ιστορικής μνήμης.



Εκφράστηκε, τέλος, η διάθεση και των δύο πλευρών να συνεχίσουν το διάλογο με στόχο την αλληλοενημέρωση και αλληλοκατανόηση σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος».
 
Υ.Γ. Πόση χαρά θα δίνουν στους προπάτορές τους... Αβραάμ Μπνερόγια και Ζακ Βεντούρα; 
Υ.Γ.2 Να φανταστούμε ότι η Θεματική Θρησκευμάτων σε περίπτωση που γίνει κάτι ανάλογο για τον Χρυσόστομο της Σμύρνης ή τον Κοσμά τον Αιτωλό από την Εκκλησία της Ελλάδος θα παραστούν;!



πηγη

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ απειλεί με αφορισμό βουλευτές που θα ψηφίσουν την τροπολογία για το Σύμφωνο Συμβίωσης


Με αφορισμό απειλεί ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ τους βουλευτές που εκλέγονται εντός των ορίων της επαρχίας ποιμαντικής ευθύνης του, εάν και εφόσον ψηφίσουν την τροπολογία που φέρεται ότι προτίθεται να προωθήσει η Κυβέρνηση για την επέκταση του «Συμφώνου Συμβιώσεως» και στα ομόφυλα ζευγάρια ή την αντίστοιχη πρόταση νόμου που κατέθεσε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με μια μακροσκελή και εξόχως αυστηρή ανακοίνωση του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, στην οποία επαναλαμβάνει τις πάγιες θέσεις του για την ομοφυλοφιλία και το εν λόγω ζήτημα, κάνει γνωστό ότι ζητά την έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ενώ καλεί την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην κατάθεση σχετικής τροπολογίας.
«Η κατάθεση πρότασης Νόμου από τον «ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο» και την ΔΗΜΑΡ για την επέκταση του ισχύοντος δυστυχώς Νόμου «περί συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης» που μετατρέπει το ανθρώπινο πρόσωπο σε χρηστικό αντικείμενο και μάλιστα υποκείμενο δικαιοπρακτικής ενέργειας στα λεγόμενα «ομόφυλα ζευγάρια» επειδή το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα δικαιώματα του ανθρώπου (ΕΔΔΑ) κατεδίκασε την χώρα μας να καταβάλη 5.000 Ευρώ στους προσφεύγοντες επειδή δεν αναγνωρίζεται θεσμικά συμβίωση μεταξύ ομοφύλων προσώπων και η δηλωθείσα πρόθεση της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να προωθήση στον λεγόμενο αντιρατσιστικό Νόμο σχετική τροπολογία θέτει πλέον κατά τρόπο φρικιαστικό στη χώρα μας την θεσμοθέτηση της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και την κατοχύρωση της ψυχοπαθολογικής εκτροπής της ομοφυλοφιλίας. Η Εκκλησία, ως χώρα των μεταποιουμένων αμαρτωλών και ως ιατρείο παθών ψυχών και σωμάτων δεν στηλιτεύει τα ατυχή θύματα του βυθίου δράκοντος τα οποία περιθάλπει δια των ευχών της και των ιερών μυστηρίων της εφ’ όσον μετανοήσουν, αλλά την πολυποίκιλο τραγικότητα της ειδεχθούς αμαρτίας των», αναφέρει στην αρχή της ανακοινώσεώς του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ ενώ σε άλλο σημείο της, επισημαίνει:
«Ερωτώμεν, λοιπόν τους τολμητίες Βουλευτές και την Κυβέρνηση: Ποιοί είστε εσείς, οι εκπρόσωποι της νεωτερικότητας, που τολμούν και βάζουν τους εαυτούς των πάνω από τον Θεό και καταργούν το Ευαγγέλιο και την διδασκαλία των Αγίων Πατέρων; Η δημόσια προβολή της ομοφυλοφιλίας, εκτός του ότι προσβάλλει την δημόσια αιδώ και την θρησκευτική μας συνείδηση, στέλνει προς τους νέους μηνύματα ανώμαλης σεξουαλικής συμπεριφοράς, που αποτελεί τορπίλη στα θεμέλια της οικογένειας και της κοινωνίας με το οξύ δημογραφικό πρόβλημα, αλλά και αιτία ψυχοπαθολογικών διαταραχών στα παιδιά, που θα ανατραφούν από ομοφυλοφιλικά ζεύγη, όπως επιδιώκεται. Η «πρόοδος» της ανθρωπότητος πιστεύετε ότι συντελείται με τα παραπάνω γεγονότα;».
Και ο Μητροπολίτης Πειραιώς καταλήγει:
«1. Καλούμε την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην υλοποίηση αυτής τῆς ὕβρεως κατά τοῦ Θεοῦ και των ανθρώπων.
2. Αποστέλλομε επειγόντως αίτηση εκτάκτου συγκλήσεως της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την ἀντιμετώπιση του θέματος και την επιβολή των δεόντων κατά το εξαίρετο παράδειγμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μολδαυΐας και
3. Εντός της Κανονικής μας δικαιοδοσίας και εν τω πλαισίω των Κανονικών μας αρμοδιοτήτων θα επιβάλουμε την ποινή του αφορισμού σε όσους Βουλευτές ψηφίσουν αυτή την επαίσχυντο και επονείδιστο ύβρι».


Πηγή: amen.gr

Μία εισαγωγή στον Πολιτιστικό Μαρξισμό (video)




«Η Πολιτική Ορθότητα είναι Πολιτιστικός Μαρξισμός»



O Πολιτιστικός Μαρξισμός (Cultural Marxism) είναι ένα παρακλάδι του Μαρξισμού που γέννησε την ‘πολιτική ορθότητα’, την πολυπολιτισμικότητα και τον «αντιρατσισμό». Ο Πολιτιστικός Μαρξισμός υποστηρίζει ότι όλη η ανθρώπινη συμπεριφορά είναι αποτέλεσμα «πολιτισμού» (όχι κληρονομικότητας / φυλής) και ως εκ τούτου είναι εύπλαστη. Ενώ οι παραδοσιακοί (οικονομικοί) μαρξιστές εστίασαν στην ταξική ταυτότητα σε φυλετικά ομοιογενείς χώρες (με φτωχά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου), ο πολιτιστικοί μαρξιστές διευκόλυναν τη φυλετική οργάνωση των μη - λευκών, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι «η φυλή δεν υπάρχει» για τους λευκούς και ότι οι λευκοί πρέπει να αρνηθούν ό,τι τους χαρακτηρίζει ως φυλή. Οι πολιτιστικοί μαρξιστές υποστηρίζουν συνήθως φυλετικές πολιτικές, όπως η ‘affirmative action’ (προνομιακή μεταχείριση σε «μειονότητες» και μη λευκούς στις ΗΠΑ), το ‘proposition state’ (έθνος – ‘Ιδέα’ σε αντίθεση με ένα έθνος που στηρίζεται στην κοινή καταγωγή), την ανύψωση μη – δυτικών θρησκειών εις βάρος των παραδοσιακών δυτικών θρησκειών, την παγκοσμιοποίηση και το ελεύθερο εμπόριο, κώδικες ομιλίας και λογοκρισία (μέσω «αντιρατσιστικών νόμων» και νόμων περί «ρητορικής μίσους»), την πολυπολιτισμικότητα, αντι - δυτικά εκπαιδευτικά προγράμματα, δυσπροσαρμοστικές σεξουαλικές νόρμες και την μαζική μετανάστευση από χώρες του Τρίτου Κόσμου προς τις δυτικές χώρες. Οι πολιτιστικοί μαρξιστές έχουν προωθήσει την ιδέα ότι οι λευκοί, αντί να γεννάνε λευκά μωρά, πρέπει να κάνουν διαφυλετικούς γάμους ή να υιοθετούν μη - λευκά παιδιά. Ο Samuel P. Huntington υποστήριξε ότι ο Πολιτιστικός Μαρξισμός είναι μια αντι - λευκή ιδεολογία.



Η προπαγάνδα των πολιτιστικών μαρξιστών βασίζεται στο μαρξιστικό ψέμα ότι οτιδήποτε καλό για την κοινωνία είναι μια μορφή καταπίεσης. Κάθε φορά που προωθείται ο πολιτιστικός μαρξισμός, χρησιμοποιείται η ίδια γραμμή που υποστηρίζει ότι όλα γίνονται για την «απελευθέρωση των ανθρώπων από την καταπίεση». Όλα θέματα που προωθούν γίνονται δήθεν, στο όνομα της «ελευθερίας»: φιλελευθερισμός, σεξουαλική διαστροφή, εκφυλισμένη τέχνη, εκφυλισμένη μουσική, μαζική μετανάστευση, αντι - νοημοσύνη και αποκτήνωση των ανθρώπων, «μαχητικός» φεμινισμός, πολυπολιτισμικότητα, νομιμοποίηση ναρκωτικών, καταστροφή του εθνικισμού και καταστροφή του χριστιανισμού.


Ο Πολιτιστικός Μαρξισμός δυνάμωσε τη δεκαετία του 1920 και ήταν το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε από την Σχολή της Φρανκφούρτης.



Γνωστοί Πολιτιστικοί Μαρξιστές : Αντόνιο Γκράμσι, Horkheimer και Adorno, Herbert Marcuse, Franz Boas, Richard Lewontin, Stephen Jay Gould , κ.λπ.







Έννοιες που απεχθάνεται ο Πολιτιστικός Μαρξισμός :



Γενοφιλία (Genophilia) : Το να αγαπάει κάποιος την δική του φυλή. Ένα φυσικό ένστικτο που οι πολιτιστικοί μαρξιστές θέλουν να αρνηθούμε (τουλάχιστον οι Λευκοί).



Ταυτοτική Θρησκεία (Identitarian Religion): Μια παλαιότερη μορφή θρησκείας που τονίζει την φυλετική ταυτότητα. Σε αυτήν αντιτίθεται ακόμα και χριστιανοί πολιτιστικοί μαρξιστές (τουλάχιστον για τους λευκούς). Σε όλη την ιστορία της ανθρώπινης ιστορίας, η ταυτοτική θρησκεία (ή εθνο - θρησκεία), ήταν ο κανόνας. (ΚΟ: Ο Χριστιανισμός μιλάει για Ουράνια Πατρίδα, χωρίς να καταργεί την επίγεια πατρίδα! Με τον ίδιο τρόπο που μιλάει για Ουράνιο Πατέρα, χωρίς να διαγράφει ή να υποτιμά τον επίγειο πατέρα, για τον οποίο μάλιστα, απαιτεί σεβασμό. Ο χριστιανός αγαπάει την πατρίδα του, δεν απαρνείται την ταυτότητά του και προνοεί πρώτα για τους οικείους του. Τα έθνη δεν καταργούνται στην Αγία Γραφή, ούτε φυσικά θεωρούνται «ξεπερασμένα». Ο ίδιος ο Θεός έθεσε τα οροθέσια των εθνών).



Λευκοφοβία (Leukophobia) : Ο παράλογος φόβος για τους Λευκούς που θέλουν να οργανωθούν φυλετικά.



Έθνος : Η έννοια του «έθνους» συνδέεται με το αίμα. Ο «παραδοσιακός» άνθρωπος που δεν έχει υποκύψει στην προπαγάνδα των πολιτιστικών μαρξιστών αντιλαμβάνεται ότι το έθνος συνεπάγεται φυλετική ομοιογένεια. (Μέχρι πολύ πρόσφατα, η Ευρώπη υπήρξε πάντα φυλετικά ομοιογενής και στις ΗΠΑ, κατά την απογραφή του 1960, το 90 % ήταν Λευκοί).



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

Η ΡΩΣΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ - 24 τ.χλμ. εδάφους κατέλαβαν αιφνιδιαστικά οι τουρκικές δυνάμεις στην Κύπρο!

Η Ρωσία αιτήθηκε επίσημα την ενοικίαση τμήματος της αεροπορικής βάσης της Πάφου "Ανδρέας Παπανδρέου" την στιγμή που ο τουρκικός στρατός προωθήθηκε και κατέλαβε 24 τ.χλμ στην Νεκρή Ζώνη.
 
Πηγές της Εθνοφρουράς αναφέρουν ότι τουρκικές δυνάμεις προωθήθηκαν και κατέλαβαν έκταση 24 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Η κυπριακή πλευρά έλαβε εντολή να μην προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια. Αλλά πέραν της αρνητικής είδησης υπάρχει και μια θετική αφού με την ενοικίαση του τμήματος του αεροδρομίου της Πάφου, η Ρωσία θα θέσει την Κύπρο υπό στρατιωτική προστασία.
 
Για την προέλαση των τουρκικών δυνάμεων τίθεται θέμα συνενοχής και των ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ
 
Παρότι είχαμε αυτό το γεγονός ο Προεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν.Αναστασιάδης συνείζει να επιδιώκει συναντήσεις και διαπραγματεύσεις με τον κατοχικό ηγέτη Ν.Έρογλου! 
 
Η κίνηση των κατοχικών δυνάμεων της Κύπρου έγινε μετά από απόφαση των αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Τουρκοκυπριων για άρση των ναρκοπεδίων στη περιοχή !
 
Ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου μίλησε για "διάβημα" και για "επιστολή" που θα στείλουν στα Ηνωμένα Έθνη τις επόμενες ημέρες, μην βιαστούμε, εχουμε καιρό.
 
Με την ανοχή της Ειρηνευτικής Δύναμης, οι κατοχικές δυνάμεις κατέλαβαν και παρέδωσαν σε Τουρκοκύπριους γεωργούς και εποίκους δεκάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα γης που ανήκουν σε Ελληνοκύπριους. 
 
Μέσα σε αυτό το ζοφερό από άποψη ασφ'αλειας περιβάλον 'ερχεται μια θετική είδηση, η ρωσική Κυβέρνηση αιτήθηκε επίσημα την ενοικίαση τμήματος της αεροπορικής βάσης "Ανδρέας Παπανδρέου" στην Πάφο ζητώντας χρήση ανευ περιορισμών που σημαίνει ότι θα χρησιμοποείται και από τα μαχητικά αεροσκάφη πλην των μεταγωγικών.
 
Πρακτικά η Ρωσία ζητάει να απλωθούν τα "φτερά" της ρωσικής Αεροπορίας πάνω από ολόκληρη την Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο αλλάζοντας τα γεωστρατηγικά δεδομενα στην περιοχή.
 
Αντιδρούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και εξελίσσεται ένα power game μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων.
 
Η αμερικανική πλευρά, έσπευσε αμέσως να τονίσει προς την κυπριακή Κυβέρνηση ότι δεν συμφωνεί με την ενοικίαση χώρου στην αεροπορική βάση, τον οποίο θα διαχειρίζεται η ρωσική Κυβέρνηση. 
 
Όταν υπεδείχθη προς την αμερικανική πλευρά ότι η Ρωσία αποτελεί σταθερό συμπαραστάτη της κυπριακής Κυβέρνησης στο Συμβούλιο Ασφαλείας, και αιμοδότη της κυπριακής οικονομίας, η αμερικανική Κυβέρνηση υπέδειξε με κατηγορηματικό τρόπο προς την κυπριακή πλευρά "ναι, αλλά και η Κύπρος βρίσκεται υπό αμερικανική επιρροή". Όποιος θέλει να έχει επιρροή να πληρώνει κιόλας, δωρεάν επιρροή δεν παρέχεται πουθενά.
 
Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις και σφόδρα πιθανό είναι ότι θα ικανοποιηθεί το ρωσικό αίτημα για πολλούς και διαφόρους λόγους:
 
H ρωσική Κυβέρνηση απαιτεί όπως η συμφωνία επέλθει πριν από την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Αναστασιάδη στη Μόσχα, απαίτηση η οποία ερμηνεύεται από κυβερνητικούς κύκλους ως μήνυμα πως, εάν δεν επέλθει συμφωνία, είναι ενδεχόμενο η επίσκεψη να μην πραγματοποιηθεί γιατί απλούστατα δεν θα υπάρχει λόγος επίσκεψης.
 
Η αποδοχή του ρωσικού αιτήματος αποτελεί μονόδρομο για την Κύπρο. Η Ρωσία αποτελεί τον σημαντικότερο οικονομικό εταίρο του νησιού, και είναι μια έμπιστη σύμμαχος στις κρίσιμες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας, μην ξεχνάμε ότι το Σχέδιο Ανάν επιστρέφει. 
  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ένα Αφρικανικό κράτος, η Αγκόλα, απαγόρευσε το Ισλάμ και θα καταστρέψει όλα τα τζαμιά !




From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Λόγω των τελευταίων μεγάλων σφαγών και της κακοποίησης των χριστιανών από τους μουσουλμάνους στην μαύρη ήπειρο, οι αρχές της Αγκόλας έλαβαν προληπτικά μέτρα για να αποτρέψουν να συμβεί το ίδιο στην Αγκόλα, αποφασίζοντας να απαγορεύσουν τη μουσουλμανική θρησκεία, την οποία θεωρούν μια λατρεία, και όχι μια θρησκεία. 
Αυτή η αποφασιστική δράση από τον επικεφαλής του κράτους της Αγκόλας βασίζεται σε μια γενική επιθυμία για την προστασία από την άνοδο της ουαχαμπιτικης ιδεολογίας που έχει δημιουργήσει τον όλεθρο, το θάνατο και την καταστροφή στην Αφρική και αλλού, όπως πολύ σωστά εξήγησε ο Τυνήσιος φιλόσοφος Mezri Haddad:. "Ισλαμισμός και η ισλαμοφοβία τροφοδοτούν το ένα το άλλο. Ακόμη δε χειρότερα, ο ισλαμισμός ως ιδεολογία θα καταστρέψει το Ισλάμ ως θρησκεία. "

Στις αρχές Οκτωβρίου 2013 οι μουσουλμάνοι που ζουν στη Λουάντα στο δήμο Viana Zango συγκλονίστηκαν βλέποντας το μιναρέ του τζαμιού τους … να διαλύεται σε κομμάτια στο έδαφος. Την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου το πρωί, οι αρχές της Αγκόλας αποφάσισαν να καταστρέψουν το τζαμί Zango το οποίο βρισκόταν στην αστική περιοχή της Viana. Ο κυβερνήτης της Λουάντα Bento Sebastião Bento ανακοίνωσε σε ένα ραδιοφωνικό σποτ, ότι οι ριζοσπάστες μουσουλμάνοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Αγκόλα και η κυβέρνηση της Αγκόλας δεν είναι έτοιμη για να νομιμοποιήσει τα τεμένη στην Αγκόλα.


Και την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου η υπουργός Πολιτισμού, η Rosa Cruz e Silva είπε."Όσον αφορά το Ισλάμ, η διαδικασία νομιμοποίησης του δεν έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ως εκ τούτου, όλα τα τζαμιά θα παραμείνουν  κλειστά μέχρι νεωτέρας." "Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση της Αγκόλας έχει αναγάγει ως προτεραιότητα της ... το κλείσιμο όλων των τεμενών.
Τα δυο τεμένη που βρίσκονται στη Λουάντα έχουν ήδη λάβει ένα έγγραφο προειδοποίησης το οποίο υπογράφεται από τον δήμαρχο του δήμου Viana José Moreno.


Η στάση του κοινού στην Αγκόλα απέναντι Ισλάμ είναι γενικά αρνητική.
Οι πολιτιστικές διαφορές μεταξύ της Αγκόλας και της μουσουλμανικής – πλέον - Δυτικής Αφρικής και οι μετανάστες αποτελούν τη βάση για τις αρνητικές απόψεις ως προς το Ισλάμ, όπως επίσης και η εκτίμηση της άμεσης σχέσης μεταξύ του Ισλάμ και της παράνομης μετανάστευσης

Μετά το 1975, η μαρξιστική-λενινιστική κυβέρνηση της Λουάντα αντιμετώπισε όλες τις θρησκείες αρνητικά και οι θρησκευτικές οργανώσεις έχασαν τον έλεγχο. Ωστόσο, η ελευθερία της συνειδήσεως κατοχυρώθηκε νομοθετικά, ενώ η εκκλησία των Μεθοδιστών, στα σχολεία των οποίων είχαν μορφωθεί τα περισσότερα κρατικά στελέχη, απολάμβανε σχετικών προνομίων.


Σήμερα, η κυβέρνηση της Αγκόλα ανησυχεί για την εξάπλωση του Ισλάμ και των συνεπειών του στην οργάνωση και τις δομές της κοινωνίας της Αγκόλας. Στις 31 Μαρτίου 2009, η Ρόζα Cruz e Silva, η Υπουργός Πολιτισμού της Αγκόλας, απευθυνόμενη στους βουλευτές της Εθνοσυνέλευσης εξέφρασε την ανησυχία της για την ανάπτυξη και την αύξηση του αριθμου των οπαδών του Ισλάμ στην Αγκόλα. 


Είπε ότι «η ανησυχία μας έχει να κάνει με την επέκταση του Ισλάμ και τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει στην οργάνωση και τη δομή της κοινωνίας της Αγκόλας», σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση θα διπλασιάσει τις προσπάθειές της για την αδυσώπητη καταπολέμηση ενάντια σε θρησκευτικές λατρείες όπως και το Ισλάμ που είναι αντίθετες με τα έθιμα της κουλτούρας της Αγκόλας.  Κατά την ίδια ημέρα, ο επικεφαλής της Αγκόλας Εθνικό Ινστιτούτο Θρησκευτικών Σπουδών,Maria de Fatima Republicano Viegas, δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Αγκόλας θα ερευνήσει τις δραστηριότητες όλων των τζαμιών της, λόγω ανησυχιών ότι οι ισλαμικές πρακτικές είναι ενάντιες με τα πολιτιστικά μας πρότυπα. Η εγχώρια υπηρεσία πληροφοριών (SINFO), επιφορτισμένη με τη σύνταξη μιας έκθεσης σχετικά με τις δραστηριότητες τζαμίων, έχει αρχίσει τη διεξαγωγή ερευνών. Ο Viegas περιγράφει το Ισλάμ ως ξένο προς τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της χώρας και υποστήριξε ότι οι γυναίκες τους που είχαν παντρευτεί Μουσουλμάνους άνδρες - κυρίως μετανάστες από τη Δυτική Αφρική και από οικογένειες λιβανικής καταγωγής - έπεσαν θύματα της ρατσιστικής ισλαμιστικης βίας κατά του γυναικείου φύλου.