Ομοφυλοφιλική προπαγάνδα και Νέα Τάξη



Το παρακάτω άρθρο μου το έστειλε ο φίλος του ΚΟ, Γιώργος Σταφυλάς :  
Ο Πάνος Κούτρας ήταν γνωστός από την προηγούμενη του ταινία «Στρέλα». Σε εκείνη την ταινία ένας τραβεστί κάνει έρωτα με τον πατέρα του και στο τέλος ο πατέρας βρίσκει την αληθινή του ταυτότητα στην ομοφυλοφιλία. Στην καινούργια του ταινία, η οποία διαφημίζεται και προβάλλεται από τα media, δυο παιδιά, Αλβανάκια γεννημένα στην Ελλάδα, το ένα εξ αυτών μάλλον gay, ψάχνουν τον πατέρα τους. Η ομοφυλοφιλική προπαγάνδα υπάρχει κρυμμένη πίσω από ταινίες, σήριαλ, διαφημίσεις και εκπομπές λόγου της τηλεόρασης. Βλέπουμε σε σήριαλ μεγάλου καναλιού ζευγάρι ομοφυλόφιλων με μωρό. Παλιότερα το ίδιο κανάλι παρουσίαζε σε σήριαλ, ζευγάρι ομοφυλόφιλων που συζούσαν. Δεν θα αναφέρουμε άλλα παραδείγματα προβολής ομοφυλοφυλικών προτύπων. Είναι όμως τέτοια η συχνότητα παρουσίας δηλωμένων ομοφυλόφιλων σε σήριαλ και εκπομπές, που δύσκολα πείθεται κάνεις, ότι αυτό το πράγμα δεν είναι κατευθυνόμενο. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει κεντρική κατεύθυνση προβολής των προτύπων της ομοφυλοφιλίας, ως κάτι απολύτως φυσιολογικό και γιατί όχι και ανώτερο, πιο τρέντυ, από την φυσιολογική ζωή...
Από την νέα ταινία του κούτρα
Αλλά αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην μικρή μας χώρα. Ή μάλλον για να συμβαίνουν αυτά στην «καθυστερημένη» χώρα μας - το σύνταγμα της οποίας ξεκινάει από την πίστη στο Θεό - φανταστείτε τι γίνεται σε άλλες «προοδευτικές» χώρες, που έχουν από καιρό απαλείψει κάθε αναφορά σε Θεό και θρησκεία. Στην «προοδευτική» ας πούμε, Σουηδία, σ’ αυτό τον παράδεισο της πολιτικής ορθότητας, αν επικρίνεις την ομοφυλοφιλία, πας φυλακή! Η δραστήρια ΛΟΑΤ κοινότητα έχει επιβάλλει ακόμα και στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να λέει σε συγκέντρωση για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ''όποιος καταπιέζει τους ομοφυλόφιλους θα υποστεί τις συνέπειες''.
Αλήθεια ποια δύναμη μπορεί να είναι πίσω από την ομοφυλοφιλική κοινότητα; Ποια δύναμη μπορεί να έχει τέτοια επιρροή; Γιατί δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι ένα τσούρμο μασκαρεμένων και ντυμένων με φτερά και πούπουλα θα έκανε τέτοια ζημιά ...
Η σημαία των ομοφυλόφιλων έξω από δημόσιο κτίριο των ΗΠΑ
 Οι gay και η νέα τάξη
Για τη νέα τάξη οι gay είναι υπέρ χρήσιμοι. Είναι οι «ιερές αγελάδες» της νέας τάξης και δεν επιτρέπεται κανείς να τους πειράξει. Έχουμε πολλές φορές επαναλάβει ότι ουσιαστικά νέα τάξη - παγκοσμιοποίηση σημαίνει το τέλος του παραδοσιακού κόσμου, του κόσμου όπως τον ξέραμε. Στον νέο κόσμο δεν θα υπάρχουν κράτη, σύνορα, θρησκείες, φυλές, χρώματα, ούτε διακρίσεις φύλου. Ακόμα και οι όροι αρσενικό, θηλυκό, άντρας, άντρας - γυναίκα, θα απαλειφθούν. Όλοι και όλα θα γίνουν ένα. Όλοι με όλους. Για να επιτευχθεί ο σκοπός πρέπει να αποδομηθούν οι εθνικές κοινωνίες. Και ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσεις να το κάνεις είναι να αποδομήσεις πρώτα την οικογένεια, επειδή η οικογένεια είναι το πρωταρχικό κύτταρο, ο πυρήνας του έθνους. Γιατί σε τελική ανάλυση ένα έθνος είναι άθροισμα οικογενειών και η οικογένεια είναι το πρωταρχικό σχολείο ενός ανθρώπου. Από την οικογένεια μαθαίνει κάνεις τα βασικά πιστεύω και τις αξίες που θα τον ακολουθούν σε όλη του τη ζωή. Αν λοιπόν καταφέρεις και διαλύσεις την οικογένεια έχεις κάνει το πρώτο βήμα για να διαλύσεις το έθνος .
 
Ποιος άλλος θα ήταν καταλληλότερος για αυτό σκοπό; Μόνο οι ομοφυλόφιλοι*. Δεν αναπαράγονται και μεταφέρουν τα δικά τους καταστρεπτικά ηθικά πρότυπα στην κοινωνία. Άρα συμβάλουν και στην βιολογική και στην ηθική παρακμή του έθνους. Αυτό είναι παρά πολύ χρήσιμο έργο για την νέα τάξη. Γι αυτό το σκοπό οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης, κάτι τύποι σαν τον Τζώρτζ Σόρος και άλλοι που κρύβονται πίσω από το χαριτωμένο τίτλο ''οι αγορές'' χρηματοδοτούν διάφορες περίεργες ΜΚΟ, που υπάρχουν μόνο για να  υποστηρίζουν τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Θα συνεχίσουν να το κάνουν και θα συνεχίσουν να φτιάχνουν νόμους αντιρατσιστικούς , όπου θα τιμωρείται με πρόστιμο η φυλάκιση το να πεις ότι η ομοφυλοφιλία είναι κακό πράγμα. Και οι ομοφυλόφιλοι, όχι ως άτομα ξεχωριστά -τα οποία μπορεί να μας είναι και συμπαθή - αλλά ως οργανωμένο κίνημα θα συνεχίσουν το νομικό ακτιβισμό εναντίον όποιου αρνείται να τους εξυπηρετήσει. Θα συνεχίσουν να μιλάνε για λόγο μίσους (hate speech), ενώ οι ίδιοι κάτω από την προστατευτική ομπρέλα των προοδευτικών υπαλλήλων της νέας τάξης θα μπορούν να μισούν ελεύθερα και να στέλνουν είτε στη φυλακή, είτε στην ανεργία όποιον τους ξεσκεπάζει.
Με μια λέξη, ο ομοφυλόφιλος σήμερα δεν είναι η συμπαθέστατη «φτερού» των παλιών ελληνικών ταινιών, είναι καθεστώς, στελεχώνει τα μέσα και όλες τις εκπομπές και σε λίγο ποιος ξέρει ίσως να στελεχώνει (υποχρεωτικά) και τις επιχειρήσεις, με νόμο για ποσόστωση . Αν δεν συμβιβαστείς με αυτό, δεν έχεις καμιά θέση στον κόσμο της νέας τάξης ...
* ΚΟ: Πρέπει να γίνεται διάκριση μεταξύ του ομοφυλοφιλικού λόμπι και των ομοφυλόφιλων γενικότερα.  
 
ΠΗΓΗ

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ισλαμιστής πα-τέρας σκοτώνει την «μοιχαλίδα» κόρη του ενώ εκείνη τον εκλιπαρεί να την αφήσει να ζήσει


πατερασΜία νεαρή γυναίκα στη Συρία, η οποία κατηγορούνταν για μοιχεία, λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τους τζιχαντιστές της ISIS. Τραγική λεπτομέρεια: ο πατέρας της ήταν αυτός που πέταξε την «χαριστική πέτρα» εναντίον της κόρης του.


Το βίντεο ξεκινάει με την στιγμή που η άτυχη γυναίκα ακούει τις κατηγορίες που τη βαραίνουν από έναν τζιχαντιστή της ISIS.

Σύμφωνα με τη Σαρία, οι γυναίκες που κατηγορούνται για μοιχεία -ασχέτως αν δεν υπάρχουν στοιχεία- πρέπει να θανατωθούν με λιθοβολισμό.

Στη συνέχεια, η μελλοθάνατη εκλιπαρεί τον πατέρα της να την συγχωρήσει, αλλά εκείνος αρνείται και μάλιστα της ρίχνει την τελευταία πέτρα πριν εκείνη ξεψυχήσει.

Την ώρα που τη λιθοβολούν η γυναίκα ακούγεται να ουρλιάζει από τον πόνο, αλλά κανείς από τους παριστάμενους δεν μοιάζει να συγκινείται.Ούτε καν ο ίδιος της ο πατέρας, που πιθανότατα είναι υπερήφανος που εφαρμόζει πιστά τους νόμους του Ισλάμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κτηνώδη ισλαμικό νόμο, δεν χρειάζεται κάποια γυναίκα να έχει εξωγαμιαία σχέση για να κατηγορηθεί για μοιχεία. Όσες γυναίκες έχουν βιαστεί ή όσες ζητούν διαζύγιο επειδή κακοποιούνται, θεωρούνται επίσης μοιχαλίδες…


Hellasforce

Και όμως, το έκαναν και αυτό: Τα οπλα για τους Κούρδους κατέληξαν σε ισλαμοφασιστες!

Το πενταγωνο διαψεύδει… Επιβεβαιώνοντας!
Η δύση υπηρετεί τους σχεδιασμούς της φασιστικής Τουρκίας οδηγώντας τους γηγενείς στον όλεθρο.
Πρόσφατο βιντεο που δείχνει τους ισλαμοφασιστες να πολεμούν με τουρκικά οπλα.
Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτικών προμηθειών που έριξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες από αέρος κοντά στην πόλη Κομπάνι της Συρίας έχει φτάσει στις κουρδικές δυνάμεις παρά τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και δείχνουν μαχητές του Ισλαμικού Κράτος να κρατούν κιβώτια με οπλισμό, μετέδωσε το Πρακτορείο REUTERS.
«Είμαστε πολύ σίγουροι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κιβωτίων κατέληξαν στα σωστά χέρια» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου ναύαρχος Τζον Κίρμπι.
Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου ανέφερε πάντως ότι ειδικοί αναλύουν το βίντεο και προσπαθούν να καθορίσουν εάν κάποια από τα κιβώτια της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας προς τους κούρδους έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών.
Οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου έχουν πει ότι τα αμερικανικά μεταγωγικά έριξαν την περασμένη Κυριακή 28 κιβώτια με στρατιωτικές προμήθειες στους κούρδους που υπερασπίζονται το Κομπάνι και ότι μόινο ένα από αυτά είχε πέσει στα χέρια των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους. Το Πεντάγωνο ανέφερε δε ότι το κιβώτιο αυτό καταστράφηκε κατά τη διάρκεια των αεροπορικών επιδρομών που ακολούθησε τη ρίψη της στρατιωτικής βοήθειας προς τους κούρδους. Σύμφωνα με κούρδους αξιωματούχος στο Κομπάνι έπεσαν συνολικά 21 τόνοι προμηθειών σε στρατιωτικό και ιατρικό υλικό.
Το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube με τίτλο «Όπλα και πυρομαχικά έπεσαν από αμερικανικά αεροπλάνα σε περιοχές που ελέγχουν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στο Κομπάνι» δείχνει τζιχαντιστές να επιθεωρούν κιβώτια με χειροβομβίδες και ρουκετοβόλα. Ένας μάλιστα μασκοφόρος τζιχαντιστής κρατά ψηλά μια χειροβομβίδα και λέει τη φράση «λεία για τους μουτζαχεντίν».
Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρί Χαρφ είπε ότι αξιωματούχοι των ΗΠΑ είδαν το βίντεο, αλλά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα του καθώς όπως είπε «υπάρχει προφανώς μια σειρά ψευδών πληροφοριών, κυρίως προπαγάνδας στο διαδίκτυο και αυτό το βίντεο μπορεί να ανήκει σε αυτή την κατηγορία».
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το οποίο παρακολουθεί τη βία στο συριακό εμφύλιο πόλεμο, δυο κιβώτια προμηθειών είχαν πέσει σε περιοχές που ελέγχονται από το Ισλαμικό Κράτος.
Πληροφορίες απο το mignatiou.com

ΠΗΓΗ

Συντονισμένες προκλήσεις της Άγκυρας


rounded_corners
H Τουρκία θα εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, ακόμα και με προσάρτηση μέρους των κατεχομένων της Κύπρου.
Του Χρήστου Μηνάγια
Στις 18-10-2014 το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων ανακοίνωσε ότι στις 17-10-2014, η Διοίκηση Ασφαλείας Ακτών της Τουρκίας πραγματοποίησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 20 ν.μ. νότια του Καστελόριζου, όταν το υπό αμερικανική σημαία φορτηγό πλοίο ΜΑΧ ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης. Στην περιοχή εστάλη το πλοίο έρευνας και διάσωσης ανοικτών θαλασσών TCGS YASAM, το οποίο μετέφερε στο τουρκικό λιμάνι FINIKE το πλοίο ΜΑΧ. Επίσης, σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, η τουρκική Διοίκηση Ασφαλείας Ακτών διαμαρτυρήθηκε στην Ελλάδα για σχετική ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε για το συμβάν.  Σημειωτέον ότι, οι Τούρκοι δεν αναγνωρίζουν την περιοχή έρευνας και διάσωσης της Ελλάδος στο Αιγαίο διότι τη θεωρούν δική τους περιοχή και με την επιχείρηση αυτή κατέδειξαν ότι δεν υπολογίζουν την ελληνική πλευρά και συγκεκριμένα τη συμφωνία Ελλάδος-Κύπρου για έρευνα και διάσωση που υπογράφηκε πριν από λίγες ημέρες, στις 13 Οκτωβρίου. Επιπλέον, κρίνεται σκόπιμο να επισημανθεί ότι ο συντάκτης του παρόντος, στο βιβλίο του με τίτλο: «Απόρρητος Φάκελος Τουρκία, Η Εθνική Στρατηγική της Τουρκίας» (σελ. 233), παραθέτει τουρκικό χάρτη όπου οι Τούρκοι έχουν σχεδιάσει να πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης σε εννέα περιοχές μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η προαναφερθείσα.
Στις 15-10-2014 (ώρα 16.40) η Υδρογραφική-Γεωγραφική Διεύθυνση της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας εξέδωσε την υπ. αριθ. 765/14 αγγελία προς ναυτιλλόμενους (http://www.shodb.gov.tr/duyurular/DUYURULAR.htm) βάσει της οποίας, το πλοίο επιστημονικών ερευνών BARBAROS HAYREDDİN PAŞA μαζί με τα πλοία υποστηρίξεως M/V BRAVO SUPPORTER και M/V DEEP SUPPORTER, από 20-10-2014 έως 30-12-2014 θα πραγματοποιήσουν σεισμολογικές έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου που περιλαμβάνεται μεταξύ των ακόλουθων σημείων: (35 12.15 Β – 034 48.85 Α), (34 41.35 Β – 034 47.95 Α), (34 28.00 Β – 033 50.00 Α), (34 08.00 Β – 033 50.00 Α), (34 05.00 Β – 033 10.00 Α), (34 22.00 Β – 033 10.00 Α) και (34 45.00 Β – 034 13.00 Α).
Επίσης, με την εν λόγω αγγελία οι Τούρκοι επικαιροποίησαν την αντίστοιχη που είχε δημοσιοποιηθεί στις 03-10-2014 (ώρα 12:00) και ενημερώνουν ότι στις 20-10-2014 θα ακυρωθεί η υπ. αριθ. 743/14 αγγελία προς ναυτιλλόμενους. Υπόψη ότι η προαναφερθείσα περιοχή σεισμολογικών ερευνών ευρίσκεται εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας και φαίνεται στον χάρτη που ακολουθεί.
XARTIS_KYPROS1.jpg

Το περιοδικό Silahli Kuvvetler Dergisi (Περιοδικό των Ενόπλων Δυνάμεων)/τεύχος Ιουλίου 2007, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, περιείχε μια μελέτη η οποία συντάχθηκε από τον καθηγητή του τμήματος πολιτικών επιστημών του πανεπιστημίου της Άγκυρας Sertaç Hami Başeren με τίτλο: «Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τα όρια της υφαλοκρηπίδας και της πιθανής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης στην περιοχή της Τουρκίας». Ο καθηγητής Baseren συνεργάζεται με το τουρκικό Γενικό Επιτελείο και οι θέσεις του αντικατοπτρίζουν πλήρως τις θέσεις τόσο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων όσο και των μέχρι τώρα τουρκικών κυβερνήσεων. Ο χρόνος δημοσίευσης της μελέτης αυτής δεν ήταν τυχαίος, αλλά η συνέχεια μιας σειράς ανακοινώσεων του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που είχαν προηγηθεί ή ακολουθήσει σχετικά με τη διεξαγωγή ερευνών πετρελαίου από την Κυπριακή Δημοκρατία και την οριοθέτηση της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης. [1]
Στην εν λόγω μελέτη περιλαμβάνεται ο ακόλουθος χάρτης, τον οποίο ο Başeren παρουσιάζει, παράλληλα, στις διαλέξεις που πραγματοποιεί αναφορικά με τις επιδιώξεις της Τουρκίας και την αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της ελληνικής πλευράς στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. [2]

Σημειωτέον, η άποψη ότι όλες οι τουρκικές κυβερνήσεις υιοθετούν τις θέσεις του Başeren επιβεβαιώνεται εδαφικά και χρονολογικά από τα στοιχεία που ακολουθούν:
Περιοχή μεταξύ Ελλάδος και Κυπριακής Δημοκρατίας
Πέντε μήνες μετά την αρχική μελέτη του εν λόγω Τούρκου καθηγητού και συγκεκριμένα από το Νοέμβριο του 2007, η Άγκυρα άρχισε σταδιακά τις αμφισβητήσεις της, οι οποίες είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές των προθέσεων της αν λάβουμε υπόψη τόσο τους χάρτες που ακολουθούν αλλά και τις ημερομηνίες δημοσίευσης των χαρτών αυτών. Συγκεκριμένα: ο πρώτος χάρτης δημοσιεύθηκε δύο μήνες μετά τις ελληνικές βουλευτικές εκλογές της 16-09-2007. Ο δεύτερος χάρτης δημοσιεύθηκε στις 17-06-2011, με την Ελλάδα να βρίσκεται σε πολιτική και οικονομική αστάθεια ενόψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου και της μετέπειτα συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας στις 11-11-2011. Και τέλος, ο τρίτος χάρτης δημοσιεύθηκε αρχικά στις 20-01-2012 (ισχύει μέχρι τώρα) και ενώ η Ελλάδα είχε εισέλθει σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Εξάλλου, με τη δημοσίευση του τρίτου χάρτη η κυβέρνηση του Tayyip Erdogan υλοποίησε το μεγαλύτερο μέρος των θέσεων του Başeren, αφήνοντας μόνο ως εκκρεμότητα για το μέλλον την έμπρακτη αμφισβήτηση της υφαλοκρηπίδας στα νησιά Ρόδο, Κάσο και Κάρπαθο.
xartis_kypros3.jpg
Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη Κυπριακής Δημοκρατίας και πιθανή προσάρτηση κυπριακού εδάφους στην Τουρκία
Σε δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Sabah/06-10-2011 δημοσιοποιήθηκε πρόταση του καθηγητή Sertaç Hami Başeren για μεταφορά του παράνομου ορίου της τουρκικής υφαλοκρηπίδας με την αντίστοιχη του ψευδοκράτους στην Κύπρο, στο μεσημβρινό 32ο 16΄ 18΄΄. Στη συνέχεια, στο δημοσίευμα της παραπάνω εφημερίδας ανεγράφησαν τα ακόλουθα: «…Σύμφωνα με τον καθηγητή Başeren, με την χάραξη του παραπάνω ορίου, η Τουρκία θα δείξει ότι δεν αστειεύεται. Επίσης, θα αποκοπεί η γεωγραφική σχέση (διασύνδεση, επαφή) μεταξύ Ελλάδος και “Νότιας Κύπρου”…. Στην Ανατολική Μεσόγειο περιμένουμε με υπομονή. Άραγε τι είναι αυτό που κρατά το χέρι μας; Γιατί δεν ολοκληρώνουμε τη συμφωνία για την περιοχή που περικλείει το μεσημβρινό 32ο 16΄18΄΄;…. O καθηγητής Başeren είναι πολύ ξεκάθαρος τονίζοντας τα εξής: Με την “Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου” πρέπει να χαράξουμε όρια. Η “Νότια Κύπρος” εάν ξεφύγει από το τραπέζι (των διαπραγματεύσεων) θα έχουμε την τύχη να λάβουμε άλλα μέτρα. Θα μπορέσουμε να αναλάβουμε (προσαρτήσουμε) ένα μικρό κομμάτι επικράτειας από την “Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου”. Στο νησί, το κομμάτι αυτό θα γίνει έδαφος της Τουρκίας. Για την Ελληνοκυπριακή πλευρά αυτό θα είναι ένα σοβαρό μέτρο. Στις δημοκρατίες δεν εξαντλούνται οι διέξοδοι. Και στην Ανατολική Μεσόγειο επίσης δεν θα εξαντληθεί η διέξοδος.» [3]

Τονίζεται ιδιαίτερα, ότι η πρόταση του Başeren για μεταφορά του προαναφερθέντος ορίου της υφαλοκρηπίδας φαίνεται να έτυχε αποδοχής από την τουρκική και τουρκοκυπριακή πλευρά, αν λάβουμε υπόψη τον προηγούμενο χάρτη που επισυνάφθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως του ψευδοκράτους στις 23-11-2011, αναφορικά με τη συμφωνία Ερευνών Πετρελαίου και Κοινής Παραγωγής μεταξύ της Ανώνυμης Τουρκικής Εταιρείας Πετρελαίου (TPAO) και του ψευδοκράτους.

Συνακόλουθα δε, κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί ότι η παράγραφος 4 της εν λόγω συμφωνίας αναγράφει ότι, οι Τουρκοκύπριοι έχουν νόμιμα, ισότιμα και αναπόσπαστα δικαιώματα εφ’ όλης της υφαλοκρηπίδας της νήσου και σημειώνεται ότι δεν θα αρκεσθούν μόνο στα δικαιώματα που προσπορίζονται από τη συμφωνία που υπέγραψαν με την Τουρκία. Εκτός τούτου, ο Başeren προτείνει ακόμη και την προσάρτηση στην Τουρκία μικρού μέρους των κατεχομένων εφόσον η Κυπριακή Δημοκρατία «ξεφύγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων».
Επειδή η τουρκική τακτική της επιβολής τετελεσμένων δεν μας είναι άγνωστη και με αφορμή τις σεισμολογικές έρευνες που ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν οι Τούρκοι με το πλοίο επιστημονικών ερευνών BARBAROS HAYREDDİN PAŞA από 20-10-2014 έως 30-12-2014, κρίνεται σκόπιμο να επισημανθούν τα εξής: με τις επόμενες έρευνες του BARBAROS, η τουρκική κυβέρνηση υλοποιεί ακόμη μια πρόταση του καθηγητή Başeren και συγκεκριμένα την αμφισβήτηση της νότιας θαλάσσιας περιοχής της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφήνοντας ως εκκρεμότητα το θέμα της προσάρτησης στην Τουρκία μικρού μέρους των κατεχομένων. Συνεπώς, με την ίδια διαδικασία σκέψης, αν λάβουμε υπόψη ότι η χώρα μας εισήλθε σε μια προεκλογική περίοδο, με τη δημιουργία πολιτικής αστάθειας προ των πυλών, δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο προσάρτησης εδάφους της Κύπρου στην Τουρκία, εφόσον οι εξελίξεις της το επιτρέψουν.
[1] Η γεωπολιτική στρατηγική και η στρατιωτική ισχύς της Τουρκίας, σελ. 93-96, Χρήστος Μηνάγιας εκδόσεις Τουρίκη, 2010
[2] Απόρρητος Φάκελος Τουρκία, Η εθνική Στρατηγική της Τουρκίας, σελ. 95-104, Χρήστος Μηνάγιας εκδόσεις Κάδμος, 2014
[3] Απόρρητος Φάκελος Τουρκία, Η εθνική Στρατηγική της Τουρκίας, σελ. 93-94, Χρήστος Μηνάγιας εκδόσεις Κάδμος, 2014
Πηγή

Η Τουρκία εκμεταλλεύεται το μέτωπο των τζιχαντιστών για την κυπριακή ΑΟΖ



alt
Βλέπουμε να συμβαίνει αυτό που φοβόντουσαν πολλοί:
η Τουρκία θα "παίξει" το κουρδικό για να κερδίσει δυτικά...
Βέβαια στην διεθνή σκακιέρα όλα είναι ρευστά και οι παγίδες πολλές...
Εκεί που ο Σαντάμ ήταν μέγας σύμμαχος των ΗΠΑ και ενδεχομένως να πήρε και το οκ να μπουκάρει στο Κουβέιτ, αμέσως μόλις προέβη στο απενεννοημένο, τον άδειασαν σε μια στιγμή...
Ο νοών νοείτο...
Η Τουρκία εκμεταλλεύεται το μέτωπο των τζιχαντιστών για την κυπριακή ΑΟΖ

http://hggiken.pblogs.gr/2014/10/h-toyrkia-ekmetalleyetai-to-metwpo-twn-tzihantistwn-gia-thn-kypr.html

«Η κυβέρνηση θα πέσει μέσα σ' ένα βράδυ…» προαναγγέλλουν τον «ξαφνικό θάνατο»

– Κυβερνητικά στελέχη προαναγγέλλουν τον «ξαφνικό θάνατο»
Το παραδέχονται πλέον και οι ίδιοι οι κυβερνητικοί…

Το πολιτικό σκηνικό που έχει στηθεί δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο αφού δεν υπάρχουν επιπλέον αντοχές και άμυνες για την παραμονή του στην εξουσία… Και στελέχη, κυρίως από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, ζητούν εδώ και τώρα αλλαγές μπας και καταφέρουν να σώσουν το καράβι που βρίσκεται μια ανάσα από τα βράχια… Από το ΠΑΣΟΚ κρατούν στάση αναμονής αφού γνωρίζουν πως αν πέσει αυτή η κυβέρνηση θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη (κανείς βέβαια δεν μπορεί να γνωρίζει αν κάποιος άλλος σώσει και πάλι τους «πράσινους» όπως έκανε ο Αντώνης Σαμαράς)…
Η κατάσταση δε πάει άλλο… Αυτό προειδοποιούν οι Καραμανλικοί και όχι μόνο τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει βάλει στόχο να αναδειχθεί ως ο καλύτερος υπάλληλος της Ανγκελα Μέρκελ και των ξένων συμφερόντων… Και εκφράζουν τους φόβους τους αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η κατάσταση θα σέρνεται μέχρι που θα πέσει η κυβέρνηση μέσα σ” ένα βράδυ… Είτε θα αναγκαστεί να παραιτηθεί ο Σαμαράς (μαζί με τον Βενιζέλο) στο όνομα της ανάγκης για «εθνική ενότητα» είτε θα γίνουν εκλογές… κάποιοι θα ταλανίσουν την κυβέρνηση μέχρι να πέσει».

Αυτά τα λόγια ανήκουν σε «γαλάζια» κυβερνητικά στελέχη και αποδεικνύουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η συγκυβέρνηση… Αυτοί οι Σαμαροβενίζελοι που βγαίνουν όλη την ημέρα στα αγαπημένα τους ελληνικά ΜΜΕ και πανηγυρίζουν για τη σωτηρία της Ελλάδας… Έτσι απλά.. Και τα περί σωτηρίας της ελληνικής οικονομίας, ανάπτυξης, μείωσης της ανεργίας, επιστροφής στις παλιές καλές ημέρες θα γίνουν ψωμοτύρι για τον επόμενο που θα αναλάβει…

Δυστυχώς για την Ελλάδα, δεν υπάρχει σωτηρία με αυτούς τους πολιτικάντηδες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα…

Πηγή
Από το zoomblog 

kalyterotera.gr

Τζιχαντιστής της ISIS ετοιμάζεται να αποκεφαλίσει βρέφος - Σοκ από τη φωτογραφία που διέρρευσε

Απόλυτη φρίκη προκαλεί η φωτογραφία τζιχαντιστή που κρατά το μαχαίρι του πάνω από το λαιμό βρέφους, έτοιμος να το αποκεφαλίσει, που διακινείται μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Κούρδων.
Η επίμαχη φωτογραφία σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν κουρδικά Μέσα και έχουν αναπαραχθεί σε όλον τον κόσμο βρέθηκε στο κινητό νεκρού τζιχαντιστή του Ισλαμικού Κράτους στην Κομπάνι.
Κανείς δεν γνωρίζει κατά πόσο το βρέφος επέζησε ή ο φανατικός ισλαμιστής προχώρησε σε ένα από τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα που έχει διαπράξει το Ισλαμικό Κράτος.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το μωρό καθώς και ολόκληρη η οικογένειά του βρέθηκαν στο στόχαστρο των τζιχαντιστών γιατί ήταν Αλεβίτες. Πιστεύεται ότι η φωτογραφία του μωρού με το μαχαίρι στο λαιμό τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή.
Οι Κούρδοι μαχητές του YPG στην Κομπάνι, ονόμασαν το βρέφος Melek, που σημαίνει «άγγελος».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Τουρκία: Οσμή ισλαμιστικού εμφυλίου, Ερντογάν κατά Νταβούτογλου.

 Το πρώτο σημάδι της υποβόσκουσας διαμάχης

Η καθυστέρηση στον διορισμό υψηλόβαθμων στελεχών στον τουρκικό κρατικό μηχανισμό, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται στις αντιρρήσεις του προέδρου της χώρας Ερντογάν, αποτελεί ίσως το πρώτο σημάδι της υποβόσκουσας διαμάχης του με τον πρωθυπουργό Νταβούτογλου, η οποία ενδέχεται να φουντώσει στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Ζαμάν», εδώ και ένα μήνα η θέση του γραμματέα του πρωθυπουργικού γραφείου παραμένει κενή, όπως και η θέση του γραμματέα οικονομικών του πρωθυπουργικού γραφείου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νταβούτογλου δεν μπορεί να τοποθετήσει στις θέσεις αυτές άτομα της επιλογής του.

Ο Ερντογάν, αν και πρόεδρος χωρίς πραγματικές, βάσει του υπάρχοντος συντάγματος αρμοδιότητες, δεν εννοεί να αφήσει τον πραγματικό έλεγχο της εξουσίας, προκαλώντας προβλήματα στις σχέσεις του με τον διορισμένο από τον ίδιο πρωθυπουργό του.
Σύμφωνα πάντως με πολιτικούς κύκλους στην Τουρκία, η διαφωνία των δύο ανδρών σχετικά με τον διορισμό των γραμματέων δεν είναι παρά μόνο η αρχή της επερχόμενης σύγκρουσης, καθώς ο Νταβούτογλου ζητά τον καθορισμό των ορίων της αρμοδιότητάς του.

Φυσικά οι αρμοδιότητες του πρωθυπουργού καθορίζονται από το σύνταγμα. Ο Ερντογάν όμως δεν δείχνει αποφασισμένος να αφήσει την εξουσία από τα χέρια του, όπως φάνηκε από τις κινήσεις του ακόμα και μέσα στο ίδιο του το κόμμα, πριν την εκλογή του στην προεδρία. Για αυτό άλλωστε διόρισε πρωθυπουργό τον Νταβούτογλου, θεωρώντας ότι θα μπορεί να τον ελέγχει.

Ο Ερντογάν αν και έπαψε να είναι, θεωρητικά, αρχηγός του κόμματος ΑΚΡ, στην πραγματικότητα συνεχίζει να δρα ως κομματάρχης. Ακόμα κι αν ο Ερντογάν συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως κομματάρχης και ο Νταβούτογλου αποδεχτεί τον ρόλο του σκιώδους πρωθυπουργού, υπάρχουν κάποια σημεία που δεν επιδέχονται της κηδεμονίας του.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανγκίν Αλτάι, ο Νταβούτογλου αποδέχτηκε, αρχικά, τον ρόλο της μαριονέτας, σταδιακά όμως θα προχωρήσει προς την κατεύθυνση της ανάκτησης των πραγματικών του εξουσιών.

«Ο Ερντογάν χτυπά το τύμπανο και ο Νταβούτογλου χορεύει. Ο Νταβούτογλου επιθυμεί να αλλάξει αυτό, αλλά ο Ερντογάν δεν το επιτρέπει. Αν ο Νταβούτογλου συνεχίσει να επιθυμεί την αλλαγή, δεν θα παραμείνει για πολύ πρωθυπουργός», είπε ο Αλτάι.

Ωστόσο, τελευταία υπάρχει διάχυτη η φήμη ότι αν ο Νταβούτογλου δεν ενεργήσει σε κοινή γραμμή με τον Ερντογάν, ο τελευταίος θα τον απομακρύνει. Η διαμάχη των δύο ανδρών όμως μπορεί να εξελιχθεί σε ανοικτή σύγκρουση. Ο Νταβούτογλου επιθυμεί να διορίσει προσωπικό του γραμματέα τον Κεμάλ Μαγκντένογκλου, νυν γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης. Ο Ερντογάν όμως δεν εγκρίνει τον διορισμό του, προτείνοντας, αντίθετα, άλλα ονόματα.

Ωστόσο, η καθυστέρηση στους διορισμούς προκαλεί ανησυχία στην Άγκυρα, καθώς δεν μπορούν να προχωρήσουν οι σχεδιαζόμενες από τον Νταβούτογλου και τον αναπληρωτή πρόεδρο της κυβέρνησης Αλί Μπαμπατζάν αλλαγές.

πηγή

Διδακτικό Ρωσικό ανέκδοτο από τον γέροντα Σωφρόνιο Σαχάρωφ.

Για το κτίσιμο των Ναών 

Ο σύγχρονος Γέροντας και ιδρυτής της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου στο Έσσεξ Αγγλίας, Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Σαχάρωφ, ρωσικής καταγωγής, είπε σε ένα κληρικό πνευματικό του παιδί καθώς κοίταζαν ένα ναό, που είχε αρχίσει να κτίζεται στους χώρους της Μονής:

«Είναι δύσκολο να κτίζεις ναό σήμερα. Θα ξεσηκωθούν όλα τα δαιμόνια», και συνέχισε με ένα ανέκδοτο που είχε ακούσει στη Ρωσία:

«Κάποιος πήγε στην κόλαση, αλλά όμως ήθελε να υπάρχει εκεί ναός για να προσεύχεται. Παρά την αμαρτωλότητά του αγαπούσε τον Θεό και ήθελε να προσεύχεται. Άρχισε να μετρά τον χώρο για να κάνει θεμέλια.

Ένας διάβολος τον ρώτησε τι κάνει; Εκείνος απάντησε: «Θέλω να κτίσω ιερό ναό για να προσεύχομαι».

Ανησύχησε ο διάβολος γιατί δεν ήταν δυνατόν να κτιστεί ναός στην κόλαση και προσπάθησε να τον εμποδίσει. Δεν το κατόρθωσε και φώναξε και άλλους δαίμονες. Ούτε αυτοί μπόρεσαν. Το ανέφεραν στον αρχηγό τους. Και τότε συγκεντρώθηκαν πολλοί δαίμονες και τον έβγαλαν έξω από την κόλαση για να μην κτίσει ναό».

Και συνέχισε ο Γέροντας: «Έτσι και εμείς κτίζουμε ναούς για να μετατρέψουμε την κόλαση σε παράδεισο και εάν δεν το κατορθώσουμε αυτό τότε [τουλάχιστον] θα επιτύχουμε να μην μας δεχτεί ο διάβολος στην κόλαση».


Εκ της διγλώσσου εκδόσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας: «Ημερολόγιον Εγκόλπιον 2009» 

http://ahdoni.blogspot.gr
http://www.oodegr.com

Τους κάνει πλάκα ο Πούτιν – Επεκτείνει το εμπάργκο η Μόσχα


Ρωσία αποπουτινφάσισε σήμερα να επεκτείνει το εμπάργκο που έχει επιβάλλει στα ευρωπαϊκά αγροδιατροφικά προϊόντα, εντάσσοντας σε αυτό τα παραπροϊόντα σφαγίων, τα ζωικά άλευρα, το λίπος και άλλα π, χοίρων και πουλερικών ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος τύπου της ρωσικής κτηνιατρικής υπηρεσίας Rosselkhznadzor.
Τα προϊόντα αυτά δεν είχαν μέχρι στιγμής ενταχθεί στον κατάλογο των προϊόντων διατροφής, στα οποία έχει επιβληθεί το εμπάργκο στις αρχές Αυγούστου από τη Ρωσία ως αντίμετρο για τις δυτικές κυρώσεις που εγκρίθηκαν εναντίον της, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αλεξέι Αλεξέενκο, ο οποίος προσέθεσε ότι η απόφαση λήφθηκε εξαιτίας των «παραβιάσεων των κανονισμών ασφαλείας», κυρίως εξαιτίας μιας μικροβιακής μόλυνσης.
«Από την 21η Οκτωβρίου έκτακτοι περιορισμοί θα τεθούν σε ισχύ σχετικά με την εισαγωγή στη Ρωσία από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενός ορισμένου αριθμού διατροφικών προϊόντων, κυρίως παραπροϊόντων σφαγίων που προέρχονται από βοοειδή και χοίρους, ζωικά άλευρα, το λίπος του βοείου και του χοιρινού κρέατος, περιλαμβανομένου του λαρδιού και του λίπους κοτόπουλου» διευκρίνισε η κτηνιατρική υπηρεσία της Ρωσίας.
Η Rosselkhznadzor ανέφερε ότι εντόπισε, κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων μηνών, 17 παραβιάσεις υγειονομικών κανονισμών και ανακάλυψη ιχνών αντιβιοτικών σε προϊόντα που προέρχονται από τη Γερμανία, την Ιταλία και την Πολωνία.

ΠΗΓΗ