ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έβαλαν διάταξη στο φορολογικό που επιτρέπει τις ..προληπτικές κατασχέσεις!


forologia 1Ακόμα δηλαδή κι αν είσαι συνεπής φορολογούμενος και προσπαθείς μέσα στη φορολαίλαπα να συντονίσεις τον οικογενειακό σου προϋπολογισμό, έρχεται το κράτος με διάταξη που έβαλε μέσα στο νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων και τις άλλες φορολογικές διατάξεις και στα κάνει όλα μπάχαλο!

Έβαλαν διάταξη, σύμφωνα με την οποία η εφορία θα έχει το δικαίωμα να προχωρά σε ..προληπτικές κατασχέσεις (!) , υπό προϋποθέσεις, για να βάλει λεφτά στα ταμεία, ακόμα και αν η προθεσμία πληρωμής του εκάστοτε φόρου δεν έχει λήξει! Οι κατασχέσεις μπορεί να αφορούν κινητά και ακίνητα ακόμα και αν βρίσκονται σε χέρια τρίτων! 

Απίστευτο και όμως υπάρχει στο άρθρο 48 παράγραφος 9 του νομοσχεδίου υπογραμμίζονται τα εξής: «Η Φορολογική Διοίκηση, προκειμένου να διασφαλίζει την είσπραξη φόρων, μπορεί σε επείγουσες περιπτώσεις ή για να αποτραπεί επικείμενος κίνδυνος για την είσπραξη των φόρων, να προβαίνει με βάση τον εκτελεστό τίτλο του άρθρου 45 του Κώδικα πριν τη λήξη της προθεσμίας καταβολής της οφειλής και χωρίς δικαστική απόφαση στην επιβολή συντηρητικής κατάσχεσης κινητών, ακινήτων, εμπραγμάτων δικαιωμάτων σε αυτά, απαιτήσεων και γενικά όλων των περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη του Δημοσίου είτε βρίσκονται στα χέρια του είτε στα χέρια τρίτου. Η συντηρητική κατάσχεση τρέπεται αυτοδίκαια σε αναγκαστική με την πάροδο της νόμιμης προθεσμίας καταβολής της οφειλής και έχει τις συνέπειες της αναγκαστικής κατάσχεσης από το χρόνο της εγγραφής της».

 

ΠΗΓΗ

Κάποιοι ερημίτες, μοναχοί, άγνωστοι σε μας αλλά γνωστοί στο Θεό διανυκτερεύουν προσευχόμενοι για σένα





Απόψε στο Άγιο Όρος και σε άλλα μοναστικά-πνευματικά κέντρα της Ορθοδοξίας σε όλο τον κόσμο, κάποιοι ταπεινοί άνθρωποι αγρυπνούν κάνοντας προσευχή για όλο τον κόσμο.

Κάποιοι ερημίτες σε δάση και σπηλιές, κάποιοι μοναχοί σε μικρά κελλιά, άγνωστοι σε μας αλλά γνωστοί στο Θεό, πιθανόν όμως και ολόκληρες μοναστικές αδελφότητες, διανυκτερεύουν προσευχόμενοι για σένα, αδελφέ μου, αδελφή μου, για μένα, για τους δικούς μας, για όλη την ανθρωπότητα.


Δεν προσεύχονται μόνο για να σώσουν την ταπεινή ψυχούλα τους, αλλά για τη βοήθεια, την ευλογία και τη σωτηρία όλου του κόσμου. Αυτό είναι το έργο των μοναχών στην Ορθοδοξία –και δευτερευόντως κάνουν και πολλά άλλα πνευματικά και κοινωνικά έργα.

Αλλά και ιερείς μέσα στον κόσμο, καθώς και λαϊκοί, δηλ. όχι ιερείς και μοναχοί, υπάρχουν, που προσεύχονται με φλόγα αγάπης για όλο τον κόσμο και κάποιοι απ’ αυτούς ξενυχτούν απόψε για σένα, χωρίς να σε γνωρίζουν. Ξενυχτούν για τον πονεμένο, το δυστυχισμένο, τον αδικημένο, για κάθε ψυχή.

Και ο Θεός ακούει. Η Παναγία ακούει. Οι άγιοι ακούνε. Μπορεί να φαίνεται πως δεν ακούνε, αλλά όταν φανεί ότι ακούνε, θα φανεί για τα καλά.
,,

Ο γέροντας Πορφύριος έβλεπε τις νυχτερινές προσευχές των Αγιορειτών ν’ ανεβαίνουν στον ουρανό σαν καπνοί λιβανιού. Ο γέροντας Σωφρόνιος, κατά την προσευχή του υπέρ όλου του κόσμου, ένιωθε την κακία των ανθρώπων να βαραίνει σα σκοτεινό σύννεφο την καρδιά του. Πρόσθετε όμως ότι, αν δεν υπήρχαν άνθρωποι που προσεύχονται με ένταση υπέρ του κόσμου, η «εξουσία του σκότους» θα ισχυροποιούσε την κυριαρχία της σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ό,τι σήμερα (Περί προσευχής, 1994, σελ. 93-94).

Ο άγιος Βαρσανούφιος είχε πει πως οι προσευχές τριών αγίων της εποχής του εμπόδιζαν την καταστροφή του κόσμου: κάποιου από τους Αγίους Τόπους, ενός Ηλία από την Κόρινθο και ενός Ιωάννη από τη Ρώμη.

Αυτοί λοιπόν είναι οι ξενύχτηδες του Θεού. Οι ξενύχτηδες που φροντίζουν όχι να λυθούν ως διά μαγείας αυτόματα τα προβλήματά μας, αλλά να μένει κάποιο Φως ανοιχτό, για να βρίσκουμε το δρόμο μέσα στη Νύχτα και να τον δείχνουμε και σε άλλους με την αγάπη και την ιεραποστολή μας. Οι ξενύχτηδες κάθε νύχτας…
..
Μη σταματάς, αδελφέ μου, αδελφή μου, ένωσε την προσευχή σου μαζί τους. Ένωσε την αγάπη σου με τη δική τους, ένωση την καρδιά σου με τη δική τους. Η Νύχτα προχωράει και χρειάζομαι το Φως σου κι εσύ το δικό μου και όλοι μαζί το Φως των προσευχών εκείνων των αφανών ορθόδοξων πνευματικών εργατών και –πάνω απ’ όλα– το Φως στο οποίο οδηγούν όλα αυτά τα μικρά Φώτα των προσευχών μας: το Φως του Χριστού, το Φως Που Δεν Είναι Φως Και Γνωρίζει Το Όνομά Μας.

Αναρωτιέμαι αν στις διάφορες αιρέσεις που έχουν γίνει μόδα και χιονοστιβάδα στην εποχή μας υπάρχουν πολλοί, ή έστω και ένας, που ξενυχτάει απόψε προσευχόμενος αθόρυβα και ταπεινά για όλο τον κόσμο… Αν υπάρχει, ο Θεός ας τον ελεήσει κι ας λάμψει μέσα του το Φως της Αλήθειας και της Αγάπης 




xristianos.gr

ΒΕΛΓΙΟ: «Οι Βέλγοι που δεν τους αρέσει η πολυπολιτισμικότητα θα πρέπει να μεταναστεύσουν!», λέει ο πρόεδρος της Αραβικής Λίγκας


Οι ντόπιοι που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στην πολυπολιτισμική πραγματικότητα θα πρέπει να μεταναστεύσουν. Ποιος τα λέει αυτά ; Τα λόγια αυτά είναι του ηγέτη της AEL (Arabic European League) της Αμβέρσας, Dyab Abou Jahjah, στο τελευταίο τεύχος του ολλανδικού περιοδικού ‘Society Quarterly’.
Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί οι οποίοι δεν μπορούν να ζήσουν σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία μέσα στη δική τους χώρα, πρέπει να αποχωρήσουν, λέει ο Jahjah (φώτο). [Ο 42χρονος Jahjah γεννήθηκε στο Λίβανο, ήρθε στο Βέλγιο στην ηλικία των 19 ετών για μια "καλύτερη ζωή", σπούδασε σε καθολικό πανεπιστήμιο, δηλώνει σοσιαλιστής, "μοντέρνος μουσουλμάνος", ενώ όταν ήρθε στο Βέλγιο υποστήριξε ότι ήταν μέλος της Χεζμπολάχ, κάτι που αποδείχτηκε ψέμα].
«Όλα έχουν έρθει πάνω κάτω», ανταποκρίνεται ο Βέλγος ηθικός φιλόσοφος Etienne Vermeersch. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αποστολή του Abou Jahjah είναι να περάσει το Ισλάμ στην Ευρώπη, αλλά λέει αντιφατικά πράγματα.
Οι μουσουλμάνοι με το πρόσχημα της θρησκευτικής ελευθερίας, προωθούν την δική τους ατζέντα και σύντομα θα έχουμε πολλά προβλήματα με αυτό, προβλέπει ο καθηγητής Ισλαμικών Σπουδών Urbain Vermeulen. Μέσα σε τζαμιά σε Ολλανδία και Βέλγιο κυκλοφορούν βιβλία που μιλάνε για τον «ιερό πόλεμο» (τζιχάντ), την κακοποίηση των γυναικών, τον λιθοβολισμό, το μίσος για τους ομοφυλόφιλους κλπ.
Η Κρατική Ασφάλεια γνωρίζει πολύ καλά αυτά που κηρύττονται στα τζαμιά, λέει ο επικεφαλής της Κρατικής Ασφάλειας της χώρας.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Πολυπολιτισμική κοινωνία σε σήψη: Ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε ελληνοπουλα έξι ετών!




Διαβάζουμε  σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου ότι «με την ειδική προβολή RAINBOW-Rights Against Intolerance: Building an Open-Minded World / Δικαιώματα Ενάντια στην Έλλειψη Ανοχής: Χτίζοντας Έναν Ανοιχτό Μυαλό Κόσμο, συνεχίζονται σήμερα Τρίτη, οι παράλληλες εκδηλώσεις του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους». Παρακάτω εξηγεί επακριβώς τι πρόκειται να συμβεί: «Πρόκειται για ένα πρόγραμμα- εργαλείο για εκπαιδευτικούς, με ταινίες για μαθητές ηλικίας 6 έως 16 ετών, σχετικά με το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και το σεξουαλικό προσανατολισμό.».
Μας λένε, δηλαδή, ευθαρσώς ότι θα προβάλλουν σε εξάχρονα παιδιά προπαγανδιστικές ταινίες σχετικά με τους ομοφυλόφιλους κάθε είδους. Και δεν επεμβαίνει το κράτος να σταματήσει αυτό το αίσχος! Ας δούμε, όμως, την υπόθεση μίας από τις ταινίες που θα προβληθούν σε ανήλικα παιδιά, για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος αυτού του αίσχους.
Μία από τις ταινίες που θα προβληθεί είναι η «Από τον Λούκας μέχρι την Λούους». Ας δούμε την «υπόθεση» του «έργου», όπως αυτή παρατίθεται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης που κάνει την προβολή.

 «Η Λούους γεννήθηκε ως Λούκας, αγόρι. Μα στο μυαλό του είναι ένα κορίτσι. Τι 
συμβαίνει μετά; Πως γίνεσαι κορίτσι και πως είναι να είσαι ακόμα αγόρι; Σου επιτρέπεται η είσοδος στα αποδυτήρια των κοριτσιών ή πρέπει να πας στων αγοριών; Τι συμβαίνει όταν πας για κολύμπι;»
luusweb










πηγη

MΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ!!!....''Όχι'' των γονέων σε δωρεά πετρελαίου του Σόρος




Την απόφαση να μην δεχτεί το πετρέλαιο θέρμανσης, που προέρχεται από δωρεά του ιδρύματος του μεγιστάνα Τζορτζ Σόρος, πήρε η γενική συνέλευση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της Νάουσας, παρά το γεγονός ότι είναι ορατός ο κίνδυνος να μείνουν και πάλι χωρίς θέρμανση τα σχολεία εντός των επόμενων ημερών. 
 
Πριν δύο εβδομάδες μάλιστα, τα σχολεία του δήμου είχαν κλείσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης. Παρ΄όλα αυτά, οι γονείς αποφάσισαν να αρνηθούν τη δωρεά, τονίζοντας ότι η λειτουργία των σχολείων είναι υποχρέωση του κράτους, το οποίο πρέπει να φροντίσει να λυθεί το πρόβλημα ενώ αναρωτιούνται και για το τι κρύβεται πίσω από την κίνηση αυτή του μεγαλοεπενδυτή. 
 
"Καταρχήν μας προκάλεσαν εύλογες υποψίες οι λόγοι για τους οποίος ο φιλάνθρωπος αυτός μεγιστάνας σκέφτηκε ξαφνικά το πρόβλημα των σχολείων της Νάουσας. Δεν μας πείθει ότι η προσφορά του είναι ανιδιοτελής. Είμαστε βέβαιοι ότι από αυτή την ‘ευεργεσία’ ο κ. Σόρος αναμένει ανταλλάγματα και δεν θέλουμε τα σχολεία των παιδιών μας να μπουν σ’ αυτό το παιχνίδι" δήλωσε ο πρόεδρος των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Νάουσας, Μανώλης Γαλίτης. 
 
Και πρόσθεσε: "Πετρέλαιο θα μπορούσαμε να αγοράσουμε και μόνοι μας, με χρήματα των γονέων. Αλλά δεν είναι αυτός ο ρόλος των συλλόγων μας. Η λειτουργία των σχολείων είναι υποχρέωση του κράτους. Τι κοινωνία είμαστε αν δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε τα σχολεία μας; Γι’ αυτό εξηγούμε ότι δεν ζητήσαμε και δεν ζητάμε από κανέναν ελεημοσύνη. Απαιτούμε από το κράτος να διασφαλίζει τα δικαιώματα και τη μόρφωση των παιδιών μας και όλων των παιδιών". 
 
Οι γονείς έχουν ήδη ενημερώσει και το δήμο για την συγκεκριμένη απόφαση, με τον δήμαρχο Τάσο Καραμπατζό να επισημαίνει: "Αναμένουμε αυτή τη δωρεά όχι γιατί θα επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα με 20 τόνους πετρελαίου, αλλά διότι θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε έστω και πρόσκαιρα την κατάσταση, γεγονός που θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό". 
 
Όπως εξήγησε ο δήμαρχος, η δωρεά του συγκεκριμένου ιδρύματος (Open Society Institut) δεν απευθύνεται αποκλειστικά στα σχολεία της Νάουσας και θεώρησε υποχρέωση του να την αποδεχτεί, καθώς η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση των γονέων δεν είναι δεσμευτική.



 defencenet.gr 

Δεν σας δέχομαι σαν υπουργό, είναι ντροπή σας. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ (Βίντεο)

Αυγή Βουτσινα από την εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου "στον ενικό " με τον Υπ. Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Απολαύστε την ξεφτίλα των εισπρακτικών μασονικων εταιρειών και των τραπεζών!! (βιντεο συνομιλια).








Παρακαλώ ακούστε το τηλεφώνημα με προσοχή και βοηθήστε με.

Θέλω να κάνω καταγγελεία, να καταγράψω το γεγονός στην αστυνομία και πιθανά να προχωρήσω σε μύνηση ή ακόμα και σε αγωγή κατά της "τηλεφωνήτριας που με τόσο θράσος με κατηγόρησε ότι παρανομώ, αλλά και κατά της εταιρείας αν όντως εταιρεία είναι πίσω από αυτό το αίσχος και δεν πρόκειτε για φάρσα ή για απατεώνες..

Έχουν το θράσος να με καλούν και να μου λένε εμένα, ότι "παρανομώ", όταν τους ενημερώνω ΠΡΙΝ προχωρήσουμε ότι καταγράφω την κλήση.

Προσοχή! Τους ενημερώνω απλά! Όμορφα και ωραία, στην αρχή της κλήσης, ούτε κρυφά ούτε τίποτα παράνομο απλά τους λέω ότι αν δεν το επιθυμούν μπορούν να κλήσουν το τηλέφωνο διαφορετικά αν συνενούν προχωράμε και επιφυλάσομαι για κάθε χρήση της ηχογράφησης.

Και τότε με απειλεί ψευδόμενη και κατηγορόντας με ότι παρανομώ, προφανώς για να με πιέσουν να δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία (ΑΦΜ, ταυτότητα κλπ) από το τηλέφωνο!??

Βέβαια στην επίμονη ερώτησή μου βάση ποιου νόμου είναι παράνομο καμία απάντηση!! Αφού δεν ξέρουν ποιος νόμος είναι και αν υπάρχει πως είναι τόσο σίγουροι ότι είμαι παράνομος???

Όποιος γνωρίζει κάτι για την "τηλεφωνήτρια" ή για την εταιρεία των παρακαλώ να μου πει ότι γνωρίζει για να μπορέσω να κινηθώ και να προστατευθώ από αυθαιρεσίες και πιθανούς απατεώνες.

Η "τηλεφωνήτρια μου συστήθηκε σαν "Σπύρου" και υποτίθεται καλούσε από μία εταιρεία "μέλλον". Μετά από επίμονες ερωτήσεις μου μου είπε και το μικρό της: "Κερασία"

"Σπύρου Κερασία από εταιρεία μέλλον". Και ένας άγνωστος τηλεφωνικός αριθμός. Αυτά είναι όλα και αν είναι σωστά τα στοιχεία που μου έδωσε και δεν πρόκειτε για φάρσα ή για απόπειρα υφαρπαγής των προσωπικών μου στοιχείων!

Δεν ξέρω αλλά όλα τα υποπτεύομαι ειδικά γιατί με δυσκολία μου είπε το μικρό της και δεν μου έδωσε άλλα στοιχεία, κάποια διεύθυνση κλπ, για να ταυτοποιήσω ποιος με καλεί, παρόλο που επέμεινα πάρα πολύ όπως θα ακούσετε.

Ποιο ανησυχητικό είναι ότι δεν μου έδωσε τον προιστάμενό της να του μιλήσω ή έστω κάποια στοιχεία του, πράγμα που δεν το καταλαβαίνω αφού όπως ισχυρίζεται καλεί από εταιρεία.

Τι άλλο θα δούμε από τις τράπεζες?? Μήπως να στείλουν και τίποτα μπράβους να μας "ενημερώσουν"????

Μη γελάτε! δεν αργεί και αυτή η μέρα:(((
ΠΗΓΗ

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Εσείς προσκυνάτε τον Νταβούτογλου και αυτός κάνει τζαμί την Αγια Σοφία το 2014!


Τουρκικό δημοσ΄λιευμαΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ – ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!

ΤΟ 2014  ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΤΖΑΜΙ

Σε μεγάλη πρόκληση φέρονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι Τούρκοι στο γνωστό  αρχιτεκτονικό μνημείο της χριστιανοσύνης, την αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που έρχονται από την γειτονική χώρα. Όπως αναφέρετε τον επόμενο χρόνο 2014 και μάλιστα πριν από τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία, (οι οποίες θα γίνουν τέλη Αυγούστου του 2014 και για πρώτη φορά με απ’ ευθείας λαϊκή ψηφοφορία), η αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, πρόκειται να ξαναλειτουργήσει σαν μουσουλμανικό τέμενος όπως αναφέρει αποκαλυπτικό σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής ισλαμικής εφημερίδας, Yeni Şafak, στο φύλο της 2/12/2013. Με την κίνηση αυτή ο Ερντογάν ευελπιστεί να σαρώσει στις προεδρικές εκλογές καθώς φιλοδοξεί να διαδεχτεί τον Αμπντουλαχ Γκιούλ στην προεδρία της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα και με τον καθηγητή ιστορίας, Mehmet Çelik, έκδοτη του γνωστού τουρκικού ιστορικού περιοδικού, «Tarih dergisi», η αγία Σοφία, το μεγαλύτερο σύμβολο της ανατολικής ελληνορθόδοξης αυτοκρατορίας και μετά από την απαίτηση χιλιάδων Τούρκων μουσουλμάνων πρόκειται να ξαναδοθεί για χρήση σαν μουσουλμανικό τέμενος και τούτο παρά τις όποιες αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσει η απόφαση αυτή σε διεθνές επίπεδο. Έτσι την ίδια περίοδο που στην ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα, αρχίζουν οι εργασίες για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους και μάλιστα ο υπουργός υποδομών, κ Χρυσοχοΐδης, δηλώνει υπερήφανος για την απόφαση του να ανεγερθεί το μουσουλμανικό τζαμί, οι Τούρκοι σαν «αντάλλαγμα» προχωρούν αδίστακτοι στην εκ νέου μουσουλμανοποίηση του μεγαλύτερου χριστιανικού συμβόλου, της αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης.

Η κόλαφος είδηση αυτή έρχεται σαν συνέχεια της «αποκάλυψης», που τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί σε ευρεία κλίμακα στα τουρκικά ΜΜΕ, ότι η απόφαση για την μετατροπή της αγίας Σοφίας σε μουσείο που έγινε το 1934, είχε γίνει με… πλαστογράφηση της υπογραφής του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τότε προέδρου της νέας τουρκικής δημοκρατίας. Την «αποκάλυψη» αυτή έκανε ο γνωστός Τούρκος ιστορικός, Yusuf Halaçoğlu, πρώην πρόεδρος του κρατικού «Ιδρύματος Τούρκικης Ιστορίας». Ο  Halaçoğlu υποστήριξε ότι δεν μπορεί να συνεχίζει η αγία Σοφία να λειτουργεί σαν μουσείο αφού η μετατροπή της σε μουσείο στηρίχτηκε σε πλαστά ντοκουμέντα και στην πλαστογράφηση της υπογραφής του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, το 1934. Μάλιστα μετά την «αποκάλυψη» αυτή ο Yusuf Halaçoğlu μαζί με τους ιστορικούς, Mustafa Armağan και Mehmet Çelik, άρχισαν μια μεγάλη καμπάνια για την εκ νέου μετατροπή του ιστορικού αυτού ναού σε τζαμί. Βέβαια το εύλογο ερώτημα που μπαίνει εδώ είναι γιατί ο Κεμάλ που πέθανε το 1939 δεν είχε παρέμβει για να ακυρώσει την μετατροπή της αγίας Σοφίας σε τζαμί αφού, όπως υποστηρίζεται, είχε πλαστογραφηθεί η υπογραφή του το 1934.

Είναι χαρακτηριστικό πως το δημοσίευμα αυτό της τουρκικής εφημερίδας που αναγγέλλει την εκ νέου λειτουργία της αγίας Σοφίας τον επόμενο χρόνο σαν τζαμί ήρθε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπρόεδρου της τουρκικής κυβέρνησης, Bülent Arınç, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα,  (16/11/2013), στην Κωνσταντινούπολη για να εορτάσει την μουσουλμανική εορτή του Muharrem, (μια «γεύση» της οποίας πήραμε πρόσφατα στον Πειραιά όταν δεκάδες μουσουλμάνοι αυτόμαστιγώθηκαν με ένα πραγματικά σοκαριστικό τρόπο τελείως ξένο προς τα ελληνικά ήθη). Ο Bülent Arınç  τοποθετήθηκε φανερά ότι πολύ σύντομα η αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης, το μεγάλο αυτό αρχιτεκτονικό αριστούργημα και σύμβολο του χριστιανισμού και της ελληνορθόδοξης βυζαντινής αυτοκρατορίας θα ξανά λειτουργήσει, όπως τόνισε, σαν μουσουλμανικό τέμενος ικανοποιώντας τις επιθυμίες εκατοντάδων χιλιάδων Τούρκων μουσουλμάνων. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, (γνωστός εκ Κρήτης γενίτσαρος και μάλιστα ελληνόφωνος), υπερηφανεύτηκε με ενδεικτικό τρόπο για την προκλητική μετατροπή σε τζαμί της αγίας Σοφίας της Νίκαιας, μια ιστορική εκκλησία στην οποία όπως αναφέρεται πρέπει να έγινε η ιστορική πρώτη οικουμενική σύνοδος της Νίκαιας και την μετατροπή της γνωστής αγίας Σοφίας Τραπεζούντας επίσης σε τζαμί, ένα γεγονός που ξεσήκωσε ακόμα και τις αντιδράσεις των σημερινών κατοίκων της περιοχής. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Bülent Arınç, και η αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης πρόκειται σύντομα να λειτουργήσει ξανά σαν «οίκος προσευχής» για τους μουσουλμάνους όπως ήταν μέχρι το 1934 όταν ο Μουσταφά Κεμάλ σκεφτόμενος καθαρά συμφεροντολογικά την έκανε  μουσείο για να γίνει έκτοτε το μεγαλύτερο τουριστικό έσοδο της Τουρκίας.

Να σημειωθεί ότι την μετατροπή της αγίας Σοφία Κωνσταντινούπολης σε τζαμί υποστηρίζει επίσης εδώ και καιρό μια μεγάλη μουσουλμανική οργάνωση, το «Ίδρυμα Νέων Ανατολίας», της οποίας μάλιστα τα περισσότερα μέλη της προέρχονται από το κυβερνών ισλαμικό κόμμα του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταΐπ Ερντογάν. Μάλιστα η οργάνωση αυτή έχει αρχίσει μια μεγάλη καμπάνια συλλογής υπογραφών για την μετατροπή της αγίας Σοφίας σε τζαμί.  Η εκστρατεία αυτή έχει πάρει και ένα πολύ χαρακτηριστικό τίτλο που κυκλοφορεί σε πολλά τουρκικά ΜΜΕ, «Zincirler kırılsın -Ayasofya cami olarak açılsın» δηλαδή,  «Σπάστε τις αλυσίδες – Ανοίξτε   την αγία Σοφία σαν τζαμί». Ο πρόεδρος του «Ιδρύματος Νέων Ανατολίας», Salih Turhan, υποστηρίζει ότι η αγία Σοφία, αυτό το αρχιτεκτονικό  μεγαλούργημα, είναι το…σύμβολο του Φατίχ, δηλαδή του Πορθητή της Κωνσταντινούπολης και για τον λόγο αυτό όπως ο Μωάμεθ ο δεύτερος μόλις μπήκε στην Πόλη μετέτρεψε την αγία Σοφία σε τζαμί, έτσι και τώρα θα πρέπει ο ναός αυτό να αποδοθεί στην πραγματική του λειτουργία, δηλαδή σαν… μουσουλμανικό τέμενος. Η εκστρατεία μας θα ικανοποιηθεί, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του «Ιδρύματος Νέων Ανατολίας», μόνο αν ακουστεί ξανά η μουσουλμανική κλήση για προσευχή από τους τέσσερεις μιναρέδες της αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης, ένα γεγονός που θα εορταστεί από όλο τον

Η πρωτοβουλία αυτή της μετατροπής της αγίας Σοφίας σε τζαμί, όπως υποστηρίζουν οι υποκινητές της, δηλαδή το «Ίδρυμα Νέων Ανατολίας», έχει και την υποστήριξη της ισλαμικής κυβέρνησης του Ταΐπ Ερντογάν. Παράλληλα όμως και αυτό είναι και το ενδιαφέρων στοιχείο στην όλη υπόθεση, διευρύνει τον κύκλο συλλογής των υπογραφών της και σε άλλες ισλαμικές χώρες. Η επιδίωξη είναι να ανάγουν το θέμα σε πανισλαμικό ζήτημα και να αποκτήσει πανισλαμικές διαστάσεις   διεθνοποιώντας  με αυτόν τον τρόπο την κίνηση για την μουσουλμανοποίηση της αγίας Σοφίας.  Μάλιστα προχωρούν ακόμα περισσότερο και συγκρίνουν την αγία Σοφία, σαν ισλαμικό σύμβολο, με το γνωστό τέμενος του Mescid i Aksa, στα Ιεροσόλυμα, που θεωρείται ένα από τα πιο ιερά τεμένη του Ισλάμ.

Έτσι ενώ η ελληνική κυβέρνηση προχωρεί σε σταδιακή μουσουλμανοποίηση της Αθήνας προς μεγάλη χαρά και αγαλλίαση κάποιων μουσουλμανολάγνων δημαρχών, (που δεν έχουν και ιδέα τι είναι το Ισλάμ), στην Κωνσταντινούπολη το μεγαλύτερο σύμβολο της ελληνικής ορθοδοξίας απειλείται πλέον και επίσημα από τα ίδια τα χείλη του αντιπροέδρου της ισλαμικής κυβέρνησης του Ερντογάν να μετατραπεί σε μουσουλμανικό τέμενος. Και εμείς ενώ θα «βουλιάζουμε» στην αδράνεια μας, δεν αποκλείετε σε λίγο καιρό να δούμε και τους μιναρέδες να κυριαρχούν που ; στην ίδια την πατρίδα της Ορθοδοξίας για τη οποία μαρτύρησαν χιλιάδες νεομάρτυρες από την τούρκο-ισλαμική θηριωδία.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΠΗΓΗ

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 19:00 στο Μνημείο Ιμίων, λέμε ΟΧΙ στην επίσκεψη Νταβούτογλου

davutoglou3_607_363_577_324
Την ώρα που οι νεοραγιάδες διαπραγματεύονται το ξεπούλημα του τόπου μας, την ώρα που οι Νενέκοι που μας κυβερνούν δέχονται να διαπραγματευτούν την πλήρη ισλαμοποίηση της πατρίδας μας δίχως ίχνος ντροπής, το Εθνικό Μέτωπο πρωτοστατεί για άλλη μια φορά βάζοντας φραγμό στα σχέδια των ασπόνδυλων εντολοδόχων.  
Για άλλη μια φορά μας βρίσκουν μπροστά τους !
Αν ο κύριος εκφραστής του Τουρκικού επεκτατισμού ξέχασε την υποδοχή που του επιφυλάξαμε πέρσι, θα του την θυμίσουμε ακόμα πιο θερμά φέτος…
ntavoutoglou_anepith.201 
Αντιδρούμε στο νέο σχέδιο Ανάν
Αντιδρούμε στον εκτουρκισμό της Θράκης
Αντιδρούμε στην Τουρκική διείσδυση στη χώρα μας μέσω των επιχειρήσεων
και της τηλεοπτικής υποκουλτούρας χάριν της δήθεν καλής γειτονίας.
Αντιδρούμε στην  ανέγερση Τεμένους και στην προσβολή της Θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων.
Αρνούμαστε κάθε συνδιαλλαγή για το Αιγαίο και απαιτούμε άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 
μπροστά στο μνημείο των Ιμίων
(Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης Αθήνα),
 το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ διοργανώνει Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας 
κατά της επίσκεψης Νταβούτογλου.

Θα είμαστε όλοι εκεί ! 
  

logo_em_speira_blu

Όσο πάει το κακό σφίγγει…. και ο Τούρκος σουλατσάρει από Έβρο σε Κύπρο.


Τα μούτρα του Ερντογαν μόλις έχασε τους ΟλυμπιακούςΤελικά η ανθρωπότητα στο πρόσωπο του κ. Ερντογάν ¨¨απέκτησ娨  έναν νέον ¨¨διάσημο γεωγράφ﨨 και μάλιστα πρωτοποριακό εκτός από τον πιθανώς χριστιανικής και Ελληνικής καταγωγής γνωστό Τούρκο Piri Reis.

Τι ανακάλυψε ο αθεόφοβος; Ότι η Θράκη είναι Θεσσαλονίκη!! Και το δήλωσε μπροστά σε στρατιωτικούς. Καλά τόσο μπουνταλάδες είναι; ή για κάτι άλλο ετοιμάζεται ο μπουνταλάς;

Ο ¨¨Σουλτάνος¨¨ μίλησε και είπε σε επίσκεψή του στην Κεσάνη/Keşan, μόλις 20 χλμ από τον Έβρο, όπου εδρεύει ένας από τους επίλεκτους σχηματισμούς της 1ης Στρατιάς, η 4η Μ/Κ ΤΑΞΠΖ, με αφορμή μια αθλητική εκδήλωση.

 «Για μας, η Θράκη έχει ιδιαίτερη σημασία και έννοια. Η Θράκη ταυτόχρονα είναι Θεσσαλονίκη, ταυτόχρονα είναι Κομοτηνή, ταυτόχρονα είναι Ξάνθη”

Του ¨¨κάθισαν¨¨ οι συγκυρίες και τα πρόσωπα και τα λέει.

Όταν την ίδια στιγμή στην  αιματοποτισμένη  και μαρτυρική Κύπρο βγαίνει ένας ψυχρός και εύλαλος τεχνοκράτης και μας ¨¨κουφαίνε騨.

 Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Φώτης Φωτίου δήλωσε χαρακτηριστικά : “Η Εθνική Φρουρά δεν μπορεί να στηρίζεται από το κράτος. Αυτό το πρόβλημα υπήρχε ανέκαθεν και δεν προέκυψε πρόσφατα λόγω της κρίσης. Το κόστος της Εθνικής Φρουράς ήταν πάντοτε δυσανάλογο των οικονομικών δυνατοτήτων του κράτους”.

Και τα πετρέλαια κύριε τι θα γίνουν; ποιος θα τα φυλάει;

Και όλα αυτά τη στιγμή που το Barbaros “σουλατσάρει” εντός των κυπριακών χωρικών υδάτων εδώ και μια εβδομάδα με συνοδεία δύο τουρκικών πολεμικών πλοίων! Και ενώ  ο Ερντογάν σουλατσάρει στις όχθες του Έβρου. !!

Σφίγγουν-σφίγγουν το ζωνάρι γύρω από την Ελλάδα αλλά στο τέλος θα τους πιάσει πολιτικό ¨¨κόψιμ﨨, να με συμπαθάτε για την έκφραση γιατί είναι η μόνη που ταιριάζει στην προκειμένη περίπτωση.

Άραγε οι ιστορικές τραγωδίες μας δίδαξαν η απλώς δίδαξαν τους εχθρούς  να ενεργούν εναντίον μας σε κρίσιμες στιγμές της Εθνικής Πορείας;

 Κύπρος 1967. Μέσα στον ίδιο χρόνο (1967) ξέσπασε η γνωστή κρίση της Κοφίνου που οδήγησε στην πρώτη μεγάλη ελληνική υποχώρηση. Λίγο πιο πριν όμως, τον Ιούνη του 1967, ξέσπασε ο Αραβοϊσραηλινός πόλεμος, που ο αντίκτυπός του έφτασε μέχρι την Κύπρο. Τον Ιούλιο οι Τουρκοκύπριοι, εκτελώντας προφανώς οδηγίες της Άγκυρας, προκάλεσαν ένταση με απρόκλητη ένοπλη επίθεση κατά ανύποπτων Ελληνοκυπρίων που έκαναν τα ψώνια τους στη δημοτική αγορά της Πάφου. Το αιματηρό αυτό επεισόδιο είχε ένα σκοπό: να εκτιμηθεί η αντίδραση των Ελληνοκυπρίων, αλλά και των Αθηνών μετά την επιβολή της δικτατορίας στην Ελλάδα. Οι Ελληνοκύπριοι ανταπέδωσαν κτύπημα.

Το Σεπτέμβρη, έγινε η φαιδρή συνάντηση στον Έβρο και στα μέσα του Νοέμβρη του 1967 ξέσπασε η κρίση της Κοφίνου.

Όταν η μάχη στην Κοφίνου άρχισε 31 του Οκτώβρη του 1967, ο Μακάριος φέρεται σαν να είπε στον υπουργό του Σπύρου Κυπριανού, ο οποίος εξέφρασε ανησυχία, πως: “Στην Αθήνα επιθυμούν πάρα πολύ να γίνει αυτή η επιχείρηση. Είναι δε βέβαιοι πως δε θα υπάρξουν επιπτώσεις…”.

Επιθυμούσαν, λοιπόν, πάρα πολύ στην Αθήνα να γίνει η επιχείρηση; Πιο πριν, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος φέρεται σαν να δήλωσε στο Σπύρο Κυπριανού πως: “Το πιο μεγάλο σφάλμα που διέπραξε η Ελλάς, ήταν η αποστολή εις Κύπρον της μεραρχίας, από τον Παπανδρέου… Πρέπει να εξευρεθεί  τρόπος για να φύγει η μεραρχία από την Κύπρο…”. ‘ Πραγματικά, αμέσως μετά την κρίση, η μεραρχία έφυγε. http://www.bookia.gr/

Η ιστορική συνέχεια είχε αίμα και δάκρυ και πολλή μα πάρα πολλή προδοσία…

Τι ζόρι όμως έχει ο Τούρκος και σουλατσάρει αυτές τις μέρες στα σύνορα του Ελληνικού ζωτικού χώρου;  Μήπως δεν αισθάνεται άνετα στην Κωνσταντινούπολη και πήρε των ομματιών του και θέλει τουρισμό στην Θράκη που ονειρεύεται ότι φτάνει μέχρι την Θεσσαλονίκη;

Η κρυφή αλλά διαφαινόμενη σαφώς από καιρό διαμάχη μεταξύ της ισλαμικής κυβερνήσεως Ερντογάν και του μέχρι πρόσφατα ακόμη υποστηρικτή του Φετουλάχ Γκιουλέν και του κινήματός του, που συχνά είχε χαρακτηρισθεί ως το «βαθύ κράτος της κυβερνήσεως του ΑΚΡ», ήλθε πλέον για τα καλά στην επιφάνεια μετά την πρόσφατα γνωστοποιηθείσα πρόθεση του Ερντογάν να κλείσει τα περίφημα «φροντιστήρια» του κινήματος Γκιουλέν που προετοίμαζαν σπουδαστές για την είσοδό τους στα πανεπιστήμια και μία σχεδόν ταυτόχρονη και εντυπωσιακή αποκάλυψη σχετικά με τις πραγματικές διαθέσεις του Ερντογάν για τον άλλοτε βασικό υποστηρικτή του.

Ειδικότερα, περίπου την ίδια περίοδο και συγκεκριμένως στις 28 Νοεμβρίου μία αποκάλυψη του γνωστού Τούρκου δημοσιογράφου Μεχμέτ Μπαρανσού στην εφημερίδα «Taraf» έδωσε μια απρόσμενη διάσταση στη διαμάχη Ερντογάν – Γκιουλέν με τη δημοσιοποίηση ενός εγγράφου που αφορούσε μια απόφαση του τουρκικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για το κίνημα Γκιουλέν, η οποία ελήφθη την περίοδο που πρωθυπουργός της χώρας ήταν ήδη ο Ερντογάν.

Το έγγραφο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, με ημερομηνία 25 Αυγούστου 2004, είχε ως τίτλο «Μέτρα που πρέπει να ληφθούν για αντιμετώπιση των δραστηριοτήτων του κινήματος Φετουλάχ Γκιουλέν» και όπως ήταν φυσικό η δημοσιοποίησή του από την «Taraf» προκάλεσε σάλο στην Τουρκία, λόγω της ισχυρής επιρροής και πολυάριθμων οπαδών του Γκιουλέν στη χώρα. Οπως αναφέρει το άρθρο του Μπαρανσού στην «Taraf», «Στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας τον Αύγουστο του 2004 η κυβέρνηση έλαβε γνώση μιας γνωμοδοτικής αποφάσεως “για την εκπόνηση ενός σχεδίου δράσεως εναντίον του κινήματος”» με τίτλο τον αναφερόμενο παραπάνω. (….) «Η απόφαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας αναφέρει: “Νομοθετικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν με την εισαγωγή αυστηρών κυρώσεων και για ένα σχέδιο δράσεως που πρέπει να εκπονηθεί με σκοπό να μπει φραγμός στις δραστηριότητες των Νουρτζού (σ.σ.: ιδεολογική αφετηρία-ρεύμα του κινήματος Γκιουλέν) και τις δραστηριότητες των ιδρυμάτων που ανήκουν στον όμιλο Φετουλάχ Γκιουλέν 08.12.2013Μάνος Ηλιάδης http://www.dimokratianews.gr/

Οθωμανικοί μεγαλοιδεατισμοί και το πολιτικό άλγος του πρωθυπουργού της Τουρκίας αποκαλύπτουν πριν την ώρα τους μεγάλες γεωπολιτικές ανατροπές συνόρων που πιθανώς να έχουν ήδη αποφασισθεί, αλλά περιμένουν το εναρκτήριο λάκτισμα από την τεχνητή δημιουργία νέων διεθνών δεδομένων για να δρομολογηθούν με σειρά.

Όμως του Τούρκου του τρέχουν τα σάλια και βιάζεται και ενώ το σπίτι του μοιάζει με μπαρουτο-αποθήκη  το μυαλό του είναι πάντα στο ¨¨πλιάτσικ﨨.

Μπορεί να μας εξαθλίωσαν ύπουλα  αλλά ο απλός Λαός της Ελλάδος που τέτοιες δηλώσεις τον ξυπνούν απότομα κάνει τους λογαριασμούς του και έχει πάρα πολλούς από την Μικρά Ασία , τον Πόντο, τον ξεριζωμό της Πόλης , την Κύπρο, τα Ίμια και ¨¨τους περιμένει όλους στην γωνίᨨ.

Τώρα όμως…

¨¨ήρθε η ώρα που η τουρκική αλεπού από τις εξυπνάδες  θα πιαστεί στα τέσσαρα ποδάρια της¨¨ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

ΔΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ 

ΠΗΓΗ


Απίστευτο! Ο Μαντέλα που «δεν ήταν κομμουνιστής» ήταν κομμουνιστής!...


Tο Nοτιοαφρικανικό Κομμουνιστικό Κόμμα παραδέχθηκε τελικά ότι ο Νέλσον Μαντέλα ήταν ανώτερο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αποκαλύπτοντας τα μεγάλα ψέματα για το αντίθετο που έλεγε ο ίδιος ο αποθανών ηγέτης του ANC στην αυτοβιογραφία του, την επίσημη βιογραφία του και κατά τη διάρκεια του διάσημης δίκης προδοσίας Rivonia (τον Οκτώβριο του 1963, ο Μαντέλα και 9 ακόμη κατηγορήθηκαν για δολοπλοκία, με στόχο τη βίαιη πτώση της κυβέρνησης), όπου αρνήθηκε να πει δημόσια ότι ήταν μέλος του κομμουνιστικού κόμματος.

Η εξομολόγηση μετά τη σφαγή από το Σταλινικό Κομμουνιστικό Κόμμα της Ν. Αφρικής (SACP) περιέχεται στην τελευταία έκδοση του περιοδικού του κόμματος, του ‘Umsebenzi’, ως μέρος των εγκωμίων του για τον Μαντέλα.

Το άρθρο, με τίτλο «Ο αληθινός επαναστάτης καθοδηγείται από μεγάλα συναισθήματα αγάπης», γράφει ότι :


«Κατά τη σύλληψή του τον Αύγουστο του 1962 ο Νέλσον Μαντέλα δεν ήταν μόνο ένα μέλος του τότε παράνομου Κομμουνιστικού Κόμματος της Νότιας Αφρικής, αλλά ήταν επίσης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματός μας.


«Για εμάς τους κομμουνιστές της Νότιας Αφρικής, ο Cde Μαντέλα θα συμβολίζει για πάντα την μνημειώδη συμβολή του SACP στον απελευθερωτικό αγώνα μας.


«Η συμβολή των κομμουνιστών στον αγώνα για την επίτευξη της ελευθερίας της Νότιας Αφρικής έχει πολύ λίγες ομοιότητες με την ιστορία της χώρας μας. Μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή το 1990, ο ‘Cde Madiba’ έγινε ένας μεγάλος και στενός φίλος των κομμουνιστών μέχρι τις τελευταίες του μέρες» (Umsebenzi Online, Vol. 12, Νο 42, 6 Δεκεμβρίου 2013).

Όχι μόνο αυτή η ομολογία τερματίζει την συζήτηση για το αν ο Μαντέλα ήταν κομμουνιστής ή όχι, αλλά τον αποκαλύπτει, επίσης, να έχει πει κατάφωρα ψέματα σε τουλάχιστον τρεις δημόσιες εκδηλώσεις για το θέμα αυτό.

Η πρώτη φορά ήταν στη δίκη κατά την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση, όπου, σε δήλωσή του στο δικαστήριο, αρνήθηκε ότι ήταν μέλος του SACP υπό το φως του χειρόγραφου εγχειριδίου που ο ίδιος είχε συντάξει, το οποίο παρουσιάστηκε ως αποδεικτικό στοιχείο, με τίτλο «Πώς να είσαι ένας καλός κομμουνιστής» (“How to be a Good Communist– μπορείτε να το διαβάσετε εδώ!).


Εκείνη την εποχή, ο Μαντέλα είχε παραδεχτεί ότι το είχε γράψει, αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν απλά ένα αντίγραφο κειμένου που κάποιος άλλος είχε γράψει και ότι δεν είχε συνταχθεί από τον ίδιο.

Απευθυνόμενος στο δικαστήριο, ο Μαντέλα δήλωσε ότι «ποτέ δεν υπήρξε μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος» και ότι ο ίδιος διαφώνησε με την περιφρόνηση του κινήματος για την δυτικού τύπου κοινοβουλευτική δημοκρατία.


Στην αυτοβιογραφία του, «Μακρύς Δρόμος προς την Ελευθερία» (‘Long Walk to Freedom’), το 1994, ο Μαντέλα αρνήθηκε επίσης γραπτώς ότι ήταν μέλος του SACP (Mandela, Nelson, Long Walk to Freedom, Τόμος Ι : 1918–1962, Little, Brown and Company, σελ. 365).


Τέλος, στην επίσημη βιογραφία του, «Μαντέλα : Η Επίσημη Βιογραφία», ο ίδιος αρνήθηκε ότι ήταν μέλος του SACP (Sampson, Anthony (2011) [1999], Mandela: The Authorised Biography, London: HarperCollins. pp. 135–138).

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι, κατά τον χρόνο που ο Μαντέλα ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του SACP, το κόμμα είχε εντελώς συμμαχήσει με τη Σοβιετική Ένωση, η οποία μόλις πρόσφατα εκείνο τον καιρό, είχε βίαια καταστείλει τις δημοκρατικές εξεγέρσεις σε μια σειρά από κράτη της Ανατολικής Ευρώπης.

Η είδηση ​​ότι ο Μαντέλα επέλεξε να πει ψέματα για την συνεργασία του με το  σκληροπυρηνικό Κομμουνιστικό είναι εντελώς απίθανο να θορυβήσει τους συκοφάντες "δυτικούς" που τώρα δουλοπρεπώς θρηνούν για το χαμό του.


Ο Joseph Farah του ‘συντηρητικού’ World Net Daily έγραψε:


Όλος ο κόσμος, λίγο πολύ, θρηνεί για τον Νέλσον Μαντέλα. Αλλά οι περισσότεροι δεν θρηνούν για τον πραγματικό Μαντέλα. Στην πραγματικότητα, πενθούν για το μύθο του Μαντέλα.

Όχι, δεν ήταν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ. Δεν ήταν ο Μαχάτμα Γκάντι. Και σίγουρα δεν ήταν ο George Washington, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα υποστήριξε (!!!)

Ήταν ένα πιστό μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Νότιας Αφρικής. Ήταν ένας ηγέτης του επαναστατικού Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου, το οποίο κατέληξε να ριζοσπαστικοποιηθεί και να γίνει μία οργάνωση που είχε ορκιστεί στις ένοπλες και βίαιες επιθέσεις.

Αλλά μπορεί να πείτε : "Ναι, αλλά Farah, πάλευε ενάντια στο κακό το Απαρτχάιντ!" Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Το Απαρτχάιντ ήταν αναμφισβήτητα ένα κακό και αδικαιολόγητο σύστημα. Αλλά το ίδιο ήταν και το σύστημα που η επανάσταση του Μαντέλα επέφερε – ένα σύστημα στο οποίο ο αντι-λευκός ρατσισμός είναι τόσο ισχυρός σήμερα που μια εξέχουσα οργάνωση – παρατηρητήριο για θέματα γενοκτονίας, έχει ονομάσει την τρέχουσα κατάσταση ως «πρόδρομο» για μια σκόπιμη, συστηματική εξάλειψη της (λευκής) φυλής.

Με άλλα λόγια, ο κόσμος έχει χάψει το παραμύθι που του έχουν πει για τα τόσα «καλά πράγματα» που έκανε ο Μαντέλα. Δεν ήταν κάποιος «άγιος», όπως απεικονίζεται από τον μαύρο ηθοποιό Morgan Freeman. Δεν ήταν κάποιος που αγωνίστηκε για τη φυλετική ισότητα. Ήταν ο ηγέτης μιας βίαιης, κομμουνιστικής επανάστασης που σχεδόν τα κατάφερε σε όλη την αποτρόπαια φρίκη της.

Αλλά μη πιστεύετε εμένα. Δεν έχω πάει ποτέ στη Νότια Αφρική – ούτε κατά τη διάρκεια του απαρτχάιντ ούτε και μετά. Αντ’ αυτού, ακούστε την Sonia Hruska. Ήταν ανάμεσα στους πρώτους υποστηρικτές του Μαντέλα και εργάστηκε στη διοίκηση του.

«Μετά από περίπου έξι χρόνια», λέει η Hruska, «συνειδητοποίησα ότι κάτι σοβαρό είναι λάθος. Ο κομμουνισμός που κυριαρχούσε, δεν είναι ό, τι είχαμε υποσχεθεί».

Τι έβλεπε που ο υπόλοιπος κόσμος δεν έβλεπε ;

«Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, μπορώ να πάω 25 χρόνια φυλακή, αν προσλάβω ως υπάλληλο έναν λευκό, για παράδειγμα,» είπε. « Είναι εντελώς γελοίο. Δεν μπορείτε να φανταστεί πόσο πολύ έχει προσχωρήσει η ‘θετική δράση’ (‘affirmative action’ = πολιτική προνομίων υπέρ των μη λευκών στις ΗΠΑ).

ΚΟ: Ενδεικτικό της απίστευτης πλύσης εγκεφάλου και της «αγιοποίησης» του Μαντέλα είναι και η φράση του Αντ. Σαμαρά : «Αποχαιρετούμε… το πρότυπο της …. ανθρωπιάς. Τον ιδεολόγο αγωνιστή ενάντια στη βία, το απαρτχάιντ και σε κάθε μορφής ρατσισμό». Υπενθυμίζω ότι το 1985, ο τότε Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Pieter W. Botha, πρότεινε να ελευθερώσουν τον Μαντέλα από τη φυλακή, εάν απέρριπτε άνευ όρων τη βία ως πολιτικό μέσο. Ο Μαντέλα αρνήθηκε την προσφορά! Παρόλα αυτά αγωνίστηκε ενάντια στη βία! Επίσης, για τον άγριο, βίαιο ρατσισμό στη Νότια Αφρική έχει γράψει (και θα ξαναγράψει) ο ΚΟ (εδώ και εδώ). Αλλά η νίκη της αριστερής ιδεολογικής κυριαρχίας, είναι τέτοια που και «συντηρητικοί» ή «δεξιοί» δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα σε άλλον να είναι θύμα ρατσισμού. Στα μυαλά τους δεν υπάρχει ρατσισμός, παρά μόνο αυτός εναντίον ΜΙΑΣ φυλής, της μαύρης, που έχει εις το διηνεκές το αποκλειστικό προνόμιο της «θυματοποίησης λόγω ρατσισμού».

Την ίδια ώρα, αν το προχωρήσουμε πιο πέρα, ίσως όλος αυτός ο παροξυσμός λατρείας να είναι μια απόδειξη ότι τον οποιονδήποτε ηγέτη τα media, οι πολιτικοί - υπηρέτες της νέας τάξης και οι χειραγωγοί των μαζών άνετα μπορούν να τον παρουσιάσουν στο κοιμισμένο κοπάδι ως τον «άγιο», τον «φωτεινό φάρο», τον «άνθρωπο της ειρήνης». Και αν το πάμε ακόμα πολύ πιο πέρα, ίσως να είμαστε μπροστά σε ένα «σχέδιο τζενεράλε» για τον επερχόμενο χαρισματικό, one and only «άνθρωπο της ειρήνης»...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ - / Πηγές: εδώ και εδώ

ΔΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ "ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ"... ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΤΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΕ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ...!!!


Ξεκίνησε το νέο επεισόδιο της "Χρυσαυγειάδας", το οποίο έχει ως κύριο μενού τα συγκλονιστικά στοιχεία από τους υπολογιστές της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος του νέου σόου στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ δεν είναι άλλος από τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ή όπως είπε και ο συναγωνιστής Παναγιώταρος: "Φάτε μνημόνιο το βράδυ".

Αυτά που θέλουν να περάσουν τα παπαγαλάκια ως νέα ντοκουμέντα, δεν είναι τίποτα άλλο από φωτογραφίες που καθένας βρίσκει στο διαδίκτυο. Άρα με αυτήν την λογική των τσοντοκάναλων κάθε υπολογιστής είναι ένα εν δυνάμει οπλοστάσιο ενός μέλους εγκληματικής οργάνωσης.
Πέρα από το βίντεο με το παραλήρημα των δημοσιογράφων του Alpha, παραθέτουμε τις εν λόγω φωτογραφίες που διέρρευσαν από την δικογραφία και τους ανάλογους συνδέσμους που αποδεικνύουν πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν είναι κάτι μυστικό, αλλά μπορεί να τις βρει οποιοσδήποτε!


(0:01- 0:06) Καλάσνικοφ


(0:09- 0:13)Βλήματα

xryshaygh.com

ΗΠΑ: Σατανιστές θέλουν να αναγείρουν μνημείο έξω από κυβερνητικό κτίριο για λόγους «ισότητας»



Μια ομάδα σατανιστών αναφέρει ότι η απόφαση του νομοθετικού σώματος της πολιτείας της Οκλαχόμα του 2009 να χρηματοδοτηθεί από ιδιώτη, η ανέγερση ενός μνημείο με τις Δέκα Εντολές στο περιβάλλοντα χώρο του κυβερνητικού κτιρίου (Καπιτώλιο) της πρωτεύουσας της πολιτείας, σημαίνει ότι και αυτοί πρέπει να έχουν "ισότιμη πρόσβαση" στην ανέγερση ενός δικού τους μνημείου.
Ο "Σατανικός Ναός της Νέας Υόρκης" έχει προειδοποιήσει την αρμόδια Επιτροπή ότι θέλει να χτίσει ένα μνημείο δαπάνης 20.000 δολαρίων. Ο "ναός" σχεδιάζει να υποβάλει σχέδια αυτό το μήνα για ένα μνημείο το οποίο θα είναι "καλού γούστου" – και το οποίο περιγράφεται ότι θα δείχνει μία πεντάλφα ή μια διαδραστική παρουσίαση για τα παιδιά, σύμφωνα με το Associated Press.
Ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Bobby Cleveland (R) είπε στο AP ότι η ιδέα αυτή είναι παράλογη. «Αυτοί οι σατανιστές είναι μια διαφορετική ομάδα», είπε. «Τους τοποθετείς στην κατηγορία των παρανοϊκών».
Νομικό προηγούμενο δείχνει ότι τα ομοσπονδιακά δικαστήρια ίσως να μην μπορούν να έχουν την ίδια άποψη για το μνημείο με τις Δέκα Εντολές ή την αξίωση για «ίσα δικαιώματα» των σατανιστών.
Σε μια υπόθεση του 2005, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάνθηκε ομόφωνα υπέρ των σατανιστών και των οπαδών της Λευκής Υπεροχής, λέγοντας ότι ο ομοσπονδιακός νόμος που σχεδιάστηκε για να προστατεύσει τις θρησκευτικές ελευθερίες των φυλακισμένων προστατεύει εξίσου και τα δικά τους.
Αξιωματούχοι του Οχάιο είχαν υποστηρίξει ότι η προστασία των θρησκευτικών δικαιωμάτων των σατανιστών θα υπονόμευε την ασφάλεια των φυλακών με την κατάρτιση περισσότερων κρατουμένων σε αυτή την πίστη. Απορρίπτοντας το επιχείρημα της πολιτείας, η δικαστής Ruth Bader Ginsburg σημείωσε ότι η κυβέρνηση της πολιτείας κάνει παραχωρήσεις συχνά στην ελεύθερη άσκηση της θρησκείας, όπως στην δυνατότητα Εβραίων στρατιωτών να φοράνε yarmulkes (κιπά).
Η δικαστής Ginsberg κατέστησε σαφές ότι η απόφαση της ασχολήθηκε ειδικά με τον εν λόγω ομοσπονδιακό νόμο.
Σε δύο άλλες περιπτώσεις, το ίδιο έτος, το Ανώτατο Δικαστήριο εξέδωσε απόφαση κατά τμήματα για το συγκεκριμένο ζήτημα των θρησκευτικών μνημείων σε δημόσιους χώρους.
Από τη μία πλευρά, το δικαστήριο αποφάσισε με ψήφους 5 υπέρ και 4 κατά, ότι ένα μνημείο για τις Δέκα Εντολές στο Καπιτώλιο του Τέξας θα μπορούσε να παραμείνει. Ο δικαστής Stephen Breyer, εκφράζοντας την πλειοψηφία του δικαστηρίου, σημείωσε ότι το μνημείο υπήρχε για 40 χρόνια πριν ασκηθεί κάποια μήνυση. Εξάλλου, στο έδαφος του Καπιτωλίου του Τέξας υπάρχουν μια ποικιλία μνημείων. Αυτό, κατά την άποψη του δικαστή Breyer, έκανε το μνημείο πιο πολύ ιστορικό παρά θρησκευτικό.
Ομοίως, το 2010, δικαστήριο διέταξε την απομάκρυνση ενός μνημείου με τις Δέκα Εντολές από το προαύλιο ενός δικαστηρίου στην Οκλαχόμα.
Το μνημείο με τις Δέκα Εντολές της Οκλαχόμα έχει προσβληθεί στο δικαστήριο από την Αμερικάνικη Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (American Civil Liberties Union ή ACLU).
Ο νομικός σύμβουλος της ACLU, είπε στο AP: «Αν οι Δέκα Εντολές, με το φανερά χριστιανικό μήνυμά τους, επιτρέπεται να παραμείνουν στο Καπιτώλιο, το μνημείο που προτείνεται από το Σατανικό Ναό δεν μπορεί να απορριφθεί εξαιτίας των διαφορετικών θρησκευτικών απόψεών τους.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή