Βίντεο αφιερωμένο ειδικά σε όσες Γυναίκες ψήφισαν Αριστερά κόμματα που υποθάλπουν τους Ισλαμιστές !



Αυτή την Ελλάδα ονειρεύεστε εσείς ειδικά οι γυναίκες που ψηφίσατε αριστερά κόμματα που υποθάλπουν τους Ισλαμιστές και τις αξίες τους...? Σας εύχομαι ολόψυχα αύριο να είναι οι κόρες σας στην θέση της ! 
 Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο στο οποίο καταγράφεται ένας άντρας ο οποίος κακοποιεί μέχρι θανάτου την γυναίκα του. 
 To φρικιαστικό αυτό γεγονός, σύμφωνα με....
το newsbomb.gr. γίνεται με τις επευφημίες του συγκεντρωμένου πλήθους που...   επικροτεί την αρρωστημένη ενέργεια του ισλαμιστή.

  Προσοχή: To βίντεο που ακολουθεί περιέχει σκληρές εικόνες.




http://attikanea.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7978.html

Ρωσική κίνηση "ματ" στο Αιγαίο υπέρ Ελλάδος - Απέρριψε τις τουρκικές NOTAM για τα νησιά


Με μία απλή αλλά πολύ έξυπνη κίνηση η Ρωσία έστειλε σαφές προειδοποιητικό μήνυμα στην Τουρκία σε ότι αφορά τις συνεχείς ΝΟΤΑΜ και NAVTEX που εκδίδει η Άγκυρα περί δήθεν παραβιάσεων των Συνθηκών του 1914 και του 1923, από την Ελλάδα με την στρατικοποίηση των νησιών του Α.Αιγαίου. Η Ρωσία εμμέσως πλην σαφώς, αναγνώρισε το δικαίωμα της Ελλάδας να διατηρεί δυνάμεις αυτοάμυνας στα νησιά και ότι οι δυνάμεις αυτές δεν αποτελούν παραβίαση των συνθηκών.
Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την έκδοση των τουρκικών ΝΟΤΑΜ και NAVTEX που αμφισβητούσαν το ελληνικό δικαίωμα αυτοάμυνας, η Mόσχα έστειλε ομάδα αξιωματικών των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων για να ... επιθεωρήσουν σε εφαρμογή του Κειμένου Βιέννης 2011 από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου 2012, τα περισσότερα νησιά στα οποία η Τουρκία αρνείται το δικαίωμα ύπαρξης δυνάμεων αυτοάμυνας, αποδεχόμενη έτσι, στην πράξη το νόμιμο της ύπαρξης ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στα νησιά..
Η επιθεώρηση (φωτό α΄σελίδας Έλληνες και Ρώσοι αξιωματικοί) αυτή καθ'αυτή μικρή σημασία έχει (αφορά το Κείμενο της Βιέννης 2011 ένα πολιτικά, δεσμευτικό έγγραφο το οποίο συνιστά ένα διευρυμένο κατάλογο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και Ασφάλειας μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας και επιτρέπει ανταλλαγές αντιπροσωπείων), αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε έχει τεράστια πολιτική-διπλωματική σημασία.  
Σύμφωνα με το κείμενο της Βιέννης 2011, προβλέπονται επισκέψεις επιθεωρητών, με σκοπό την επαλήθευση των ετησίων στοιχείων τα οποία ανταλλάσσουν οι συμβαλλόμενες χώρες. Υποτίθεται ότι ελέγχονται οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ελλάδος στις περιοχές αυτές αν πληρούν τα όσα προβλέπει το Κείμενο Βιέννης 2011 για τα όπλα που χρησιμοποιούν.
Με την επιλογή όμως αυτών των περιοχών, η Μόσχα αναγνωρίζει το νόμιμο της ύπαρξης ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων που αμφισβητεί η Τουρκία και όχι μόνο: Είναι γνωστή η άρνηση του ΝΑΤΟ να χρησιμοποιήσει στις ασκήσεις του νησιά όπως η Λήμνος, για τα οποία δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα ύπαρξης δυνάμεων αυτοάμυνας.
Οι αξιολογήσεις της ρωσικής αντιπροσωπείας έγιναν στα νησιά τους και τους σχηματισμούς-αιχμή: Η  ομάδα αξιολογητών της Ρωσικής Ομοσπονδίας επισκέφθηκε την 98 ΑΔΤΕ (Μυτιλήνη), 88 ΣΔΙ (Λήμνος), ΤΔ/41 ΣΠ (Σαμοθράκη) του ΣΞ και 130 ΣΜ (Λήμνος) της ΠΑ αντίστοιχα
Όταν η Τουρκία ακριβώς πριν από ένα μήνα με σχετική ΝΟΤΑΜ υποστήριζε ότι η Ελλάδα παραβιάζει διεθνείς συνθήκες εμπλέκοντας σε στρατιωτικές ασκήσεις τα νησιά Ικαρία, Χίο, Λήμνο, Λέσβο, Ψαρά, Σάμο και Σαμοθράκη, τα οποία είναι αποστρατιωτικοποιημένες ζώνες βάσει της συνθήκης παραχώρησης των νησιών του Α.Αιγαίου του 1914 ("THE 1914 SIX POWERS DECISION") και της Συνθήκης της Λοζάνης που ακολούθησε την Μικρασιατική Κατστροφή.
Η φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε στις τουρκικές ΝΟΤΑΜ δίνει στην Ελλάδα τον χαρακτήρα"παράνομου κράτους" και συνακόλουθα τεκμηριώνει, κατά τους τουρκικούς ισχυρισμούς,δικαίωμα επέμβασης για επαναφορά στην πρότερη νόμιμη κατάσταση.
Ας δούμε τις δύο τουρκικές ΝΟΤΑΜ:
Περί "παρανόμων δραστηριοτήτων":

A2929/12 (Issued for LTBB LGGG) - THIS NOTAM ISSUED TO CLARIFY THE A1275/12 NOTAM ISSUED BY GREEK
Περί ορίων FIR:

A2928/12 (Issued for LTBB LGGG) - AS REGARDS TO THE GREEK NOTAM A1275/12 WHICH GIVES REFENCE TO THE
Η μετάβαση της ρωσικής ομάδας στα νησιά έστειλε ακριβώς το μήνυμα ότι η Ελλάδα έχει καθε δικαίωμα να φροντίζει για την αυτοάμυνά της και δεν παραβιάζει καμία συνθήκη... Και όταν το λέει η Ρωσία που έχει κάθε συμφέρον στην έξοδο από τα Στενά να μην αντιμετωπίζει "εχθρικές" δυνάμεις, έχει μεγάλη σημασία. Γιατί εκτός των άλλων είναι και μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Τσιπ που καταστρέφει το DNA ενσωματώνεται σε κινητά τηλέφωνα!


 ImageΣύμφωνα με τον Δρ. Boian Alexandrov του Κέντρου Μη Γραμμικών Μελετών στο εθνικό εργαστήριο του Los Alamos στο Νέο Μεξικό, τα terahertz (THz) κύματα καταστρέφουν το ανθρώπινο DNA. Τα κύματα κυριολεκτικά αποσυμπιέζουν την έλικα του DNA. Τώρα μια ομάδα τεχνολόγων στο UT Dallas σχεδιάζουν να λάβουν τα τσιπ που εκπέμπουν κύματα THz και να τα ενσωματώσουν σε κινητά τηλέφωνα ώστε να χρησιμοποιηθούν ως σύστημα απεικόνισης για τους καταναλωτές, τις αρχές επιβολής του νόμου και του ιατρικού προσωπικού …
μια δυνητικά θανατηφόρα τεχνολογία που θα μπορούσε τελικά να σκοτώσει ή να αρρωστήσει εκατομμύρια ανθρώπους. (!!!)

Η αμφιλεγόμενη τεχνολογία σάρωσης THz που χρησιμοποιείται από την TSA σε πολλά από τα αεροδρόμια της χώρας προσαρμόζεται για χρήση στα κινητά τηλέφωνα. Οι μελέτες πάνω στην ακτινοβολία terahertz έχουν θορυβήσει τους εμπειρογνώμονες οι οποίοι ανησυχούν για τους αυξανόμενους κινδύνους στην ανθρώπινη υγεία. Πρόσφατα, τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης προβάλλουν ένα νέο τσιπ που επιτρέπει την προσαρμογή της συσκευής παραγωγής THz ώστε να ενσωματωθεί σε κινητά τηλέφωνα.

Ο ενθουσιασμένος Τύπος προέβη σε διαφήμιση αυτής της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται από τους καταναλωτές ώστε να βλέπουν μέσα από τοίχους και αντικείμενα, ενώ οι επαγγελματίες της υγείας, όπως οι γιατροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία για να αναζητήσουν μικρούς όγκους στο εσωτερικό ασθενών χωρίς την ανάγκη επεμβατικής χειρουργικής. Το κύμα-THz, που βρίσκεται μεταξύ των μικροκυμάτων και των υπέρυθρων του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος, επιλέχθηκε για τις συσκευές ασφαλείας, επειδή διεισδύει στην ύλη όπως είδη ένδυσης, ξύλο, χαρτί και άλλα πορώδη υλικά που είναι μη αγώγιμα. Μέχρι τώρα οι εμπειρογνώμονες πίστευαν ότι αυτό το είδος της ακτινοβολίας ήταν ακίνδυνο. Έκαναν λάθος.

Η Ακτινοβολία THz αποσυμπιέζει το μόριο του DNA: Σε μια σημαντική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Δρ Δρ Boian Alexandrov και μια ομάδα από φυσικούς του Κέντρου Μη Γραμμικών Μελετών στο εθνικό εργαστήριο του Los Alamos στο Νέο Μεξικό , ανακαλύφθηκαν τρομακτικά στοιχεία, ότι η έκθεση σε ακτινοβολία THz δρά συσσωρευτικά και επηρεάζει το DNA των ανθρώπων και των ζώων. Στην ουσία, τείνει να αποσυμπιέσει το μόριο του DNA. Η επιστημονική έρευνα «DNA Breathing Dynamics in the Presence of a Terahertz Field» του Los Alamos αποκαλύπτει πολύ ανησυχητικές -ακόμη και σοκαριστικές- αποδείξεις ότι η ακτινοβολία THz βλάπτει σημαντικά το DNA των ανθρώπων που περνούν μέσω σαρωτών του αεροδρομίου και όλων των εργαζομένων TSA σε άμεση γειτνίαση με αυτές τις μηχανές.

Η Σύνοψή τους: “Θεωρούμε ότι ένα πεδίο terahertz επιδρά στην δυναμική αναπνοή της διπλής έλικας του DNA. Μοντελοποιήσαμε την αυθόρμητη δημιουργία εντοπισμένων χωρικά ανοιγμάτων μιας αλυσίδας του DNA και διαπιστώσαμε ότι οι γραμμικές αστάθειες οδηγούν σε δυναμικό διμερισμό, ενώ οι πραγματικοί τοπικοί διαχωρισμοί των σκελών απαιτούν έναν μηχανισμό κατώτατου ορίου.

Με βάση τα αποτελέσματά μας, υποστηρίζουμε ότι συγκεκριμένα μια έκθεση σε ακτινοβολία terahertz μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις φυσικές δυναμικές του DNA και έτσι επηρεάζει τις περίπλοκες μοριακές διαδικασίες που εμπλέκονται στη γονιδιακή έκφραση και την αντιγραφή του DNA.” Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι συνέπειες των κυμάτων THz που βομβαρδίζουν ανθρώπους είναι ότι αποσυμπιέζουν το δίκλωνο μόριο του DNA. Αυτός ο διαχωρισμός της αλυσίδας του DNA δημιουργεί φυσαλίδες μεταξύ των γονιδίων οι οποίες επεμβαίνουν στις διεργασίες της ίδιας της ζωής: στην φυσιολογική αντιγραφή του DNA και στην κρίσιμη γονιδιακή έκφραση.
Πιθανόν προκαλεί καρκίνo: Ο David J. Brenner, γιατρός στο Πανεπιστήμιο Columbia και εμπειρογνώμων σχετικά με τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό οι TSA σαρωτές να προκαλούν καρκίνο σε ορισμένα άτομα. Ο Brenner, του οποίου το Ακτινολογικό Ερευνητικό Κέντρο στην Κολομβία, επικεντρώνεται στις επιπτώσεις της ραδιενέργειας στις βιολογικές διεργασίες και στην αξιολόγηση του κινδύνου έκθεσης σε ραδιο-ισοτοπικές θεραπείες, είναι προβληματισμένος με το γεγονός ότι οι άνθρωποι με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως ασθενείς με AIDS, άτομα που πάσχουν από λύκο ή από άλλα αυτοάνοσα νοσήματα βρίσκονται σε ιδιαίτερο κίνδυνο.

Βρέφη, παιδιά έως την ηλικία των 5 ή 6, οι γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν, ασθενείς με καρκίνο και πολλοί άλλοι θα πρέπει να απομακρύνονται από αυτές τις μηχανές. Εκείνοι που εκτίθενται σε ακτινοβολία THz -είτε από σαρωτές ασφαλείας ή μελλοντικές τεχνολογίες κινητών τηλεφώνων- που λαμβάνουν ορισμένα συνταγογραφούμενα φάρμακα ή έχουν σημαντικά χαμηλά επίπεδα ορισμένων βιταμινών έχουν αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης καρκινωμάτων από την έκθεση στην ακτινοβολία. Η επαναλαμβανόμενη έκθεση σε τομογραφίες χαμηλών επιπέδων ακτινοβολίας μπορεί επίσης να οδηγήσει σε καταρράκτη και να επιφέρει καρκίνο του δέρματος- συμπεριλαμβανομένου και του θανατηφόρου μελανώματος.
Τα THz χρησιμοποιούνται στα υπάρχοντα τσιπ CMOS : Σύμφωνα με την Daily Mail, τα τσιπ που δημιουργούνται από τη χρήση Complementary Metal-Oxide Semiconductor ή CMOS, χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία η οποία έχει ήδη ενσωματωθεί σε συσκευές όπως σε τηλεοράσεις HD, στα έξυπνα τηλέφωνα και στους προσωπικούς υπολογιστές. Ο Δρ Kenneth O, καθηγητής ηλεκτρολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ντάλας και επικεφαλής του έργου εξήγησε στην Daily Mail ότι “Έχουμε αρχίσει να προσεγγίζουμε ένα προηγουμένως αναξιοποίητο τμήμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος για καταναλωτική χρήση και για ιατρικές εφαρμογές που σώζουν ζωές.

Τα CMOS είναι προσιτά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κατασκευαστούν πολλά τσιπ,” είπε ο Δρ O. “Ο συνδυασμός των CMOS και των terahertz σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε αυτό το τσιπ και έναν δέκτη στο πίσω μέρος του κινητού τηλεφώνου, μετατρέποντάς το σε μια συσκευή που όταν τη μεταφέρετε στην τσέπη σας θα μπορεί να δει μέσα από αντικείμενα.” Τα ευρήματα της ομάδας παρουσιάστηκαν σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο στη Διεθνή Διάσκεψη Solid-State Circuits του 2012 που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, στην Καλιφόρνια. Στη συνέχεια, η ομάδα σχεδιάζει να δημιουργήσει ενα CMOS – terahertz σύστημα απεικόνισης.

Πριν προχωρήσουν με το έργο, ο καλός γιατρός και η ομάδα του θα πρέπει να εξετάσουν την περίπτωση επικοινωνίας με τον Δρ Boian Alexandrov και την ομάδα του στο Los Alamos και να συγκρίνουν τις σημειώσεις τους. Θα ήταν κρίμα, μια θανάσιμη τεχνολογία που θα μπορούσε τελικά να σκοτώσει ή να αρρωστήσει εκατομμύρια ανθρώπους, να πωλείται εν αγνοία τους σε όλο τον κόσμο.    (peramatozoa.net)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

O Παϊσιος για τη βλασφημία


Με αφορμή την υπόθεση του 27χρονου από την Εύβοια, ο οποίος δημιούργησε σελίδα στο Facebook με τίτλο «Γέροντας Παστίτσιος» και κατηγορείται για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε την άποψη που είχε διατυπώσει ο ίδιος ο Γέροντας Παΐσιος για τη βλασφημία.

"Γέροντα, όταν μιλούν κατά της Εκκλησίας η κατά του Μοναχισμού κ.λπ., τι πρέπει να κάνει κανείς;" τον είχαν ρωτήσει.

«Κατ' αρχάς, αν κάποιος μιλάει άσχημα λ.χ. για σένα ως άτομο, δεν πειράζει. Να σκεφθείς: ‘’Τον Χριστό, που ήταν Χριστός, Τον έβριζαν, και δεν μιλούσε, εμένα που είμαι αμαρτωλός τι μου αξίζει’’. Αν έρχονταν να βρίσουν εμένα ως άτομο, δεν θα με πείραζε καθόλου. Άλλα, όταν με βρίζουν ως μοναχό, βρίζουν και όλο τον θεσμό του Μοναχισμού, γιατί ως μοναχός δεν είμαι ανεξάρτητος, και πρέπει να μιλήσω. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να τους αφήσει λίγο να ξεσπάσουν και ύστερα να τους πει δύο κουβέντες», ήταν η απάντηση του Παΐσιου.

«Όταν ένας θυμώσει και βλασφημήσει ακόμη και το Άγιο Πνεύμα, αυτή η βλασφημία δεν είναι ασυγχώρητη, γιατί ο άνθρωπος δεν πιστεύει την βρισιά που είπε, άλλα την είπε, επειδή εκείνη την στιγμή, πάνω στον θυμό του, έχασε τον έλεγχο του εαυτού του, και αμέσως μετανοιώνει. Ο αναιδής όμως δικαιολογεί το ψέμα, για να δικαιολογήσει την πτώση του. Όποιος δικαιολογεί την πτώση του, δικαιολογεί τον διάβολο».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΜΕ... ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΔΕΝΔΙΑ ΑΚΟΥΣ;;;;



ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
Μετά τα χθεσινοβραδυνά γεγονότα της ντροπής με Έλληνες κατοίκους του γκέτο των Πατησίων να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους διαπράττοντας κατά τον υπουργο Ξύλου "αντιποίηση αρχής"(δεν θα πάτε να τους συλλάβετε κύριε Δένδια όλους τους πολίτες; σας περιμένουν), οι λαθρέποικοι στα στέκια της μαφίας απειλούν με αντίποινα.
Νωρίς το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν κάτω από την πλατεία Αμερικής και συννενοήθηκαν να βγουν σε λίγες ώρες και να το κάνουν "νύχτα των κρυστάλλων".
Μάλιστα πολιόρκησαν σπίτια ελληνικών οικογενειών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα από πέτρα στο κεφάλι.
Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι τους περιμένουν. Από την αστυνομία πια δεν αναμένουν καμία προστασία. "Η αστυνομία προστεύει τους λαθραίους", λένε απελπισμένοι.

ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ 'ΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΟΛΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΟΥΣ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ...!!!




ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΚΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ...!

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βεβαίωσε την Τετάρτη ότι 144 μέλη των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας και 239 Κούρδοι αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) έχουν σκοτωθεί από τις αρχές της χρονιάς στην Τουρκία.

Από τις αρχές του 2012, ο αριθμός των περιστατικών βίας, στα οποία συμμετείχε το PKK, ανέρχονται σε 1.926, πρόσθεσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Ωστόσο στις 17 Σεπτεμβρίου ο κ. Ερντογάν είχε δηλώσει ότι μόνον τον Αύγουστο οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις «εξουδετέρωσαν» (σ.σ.: είναι η επίσημη φρασεολογία για τους θανάτους μελών του PKK) περίπου 500 αντάρτες στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Επίσης προγενέστερα το Γενικό Επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων στην Άγκυρα είχε ανακοινώσει ότι μεταξύ του Φεβρουαρίου και του Αυγούστου στις συγκρούσεις με το PKK είχαν σκοτωθεί 373 Κούρδοι αντάρτες και 88 Τούρκοι στρατιώτες.

Το PΚΚ ενέτεινε φέτος το καλοκαίρι τις επιθέσεις του, τις οποίες η τουρκική κυβέρνηση αντιμετώπισε με μαζικές και αθρόες στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Όλα αυτά συνέβησαν την ώρα που η Άγκυρα κατηγορεί τη Δαμασκό, εν μέσω της παρατεταμένης αιματοχυσίας στο συριακό έδαφος, πως για να βλάψει την Τουρκία υποστηρίζει το ΡΚΚ, επειδή η Άγκυρα έχει διαμηνύσει την εχθρότητά της για το καθεστώς του Σύρου προέδρου, Μπασάρ αλ Ασαντ.

ΠΗΓΗ

H συνθήκη της Λωζάννης (1923) και η αιτία του γ' παγκοσμίου πολέμου


H συνθήκη της Λωζάννης (1923) και η αιτία του γ' παγκοσμίου πολέμου

Ρεαλιστικό μελλοντικό σενάριο:
Η Τουρκία εισβάλλει στην Συρία για "ανθρωπιστικούς" λόγους παρακινούμενη από τους δυτικούς ή με δική της πρωτοβουλία.
Ο ΑΣΣΑΝΤ τυπικά της κηρύσσει τον πόλεμο και ζητά την βοήθεια των ρώσων και των κινέζων.
Αυτόματα η Τουρκία χαρακτηρίζεται τεχνικά εμπόλεμη.
Με βάση την συνθήκη της Λωζάννης έχει δικαιώματα να παρεμποδίζει την ναυσιπλοοία στα στενά του Βοσπόρου και να ελέγχει τα πλοία που υποπτεύεται ότι βοηθούν τον εχθρό της.
Νομίζετε ότι κάτι τέτοιο θα το ανεχθεί η Ρωσία του Πούτιν?
Ποιοί θα αποφασίζουν για τυχόν ενστάσεις της Ρωσίας για τους χειρισμούς της Τουρκίας στα στενά του Βοσπόρου?
H Aγγλία,η Γαλλία, η Ιταλία, η Ιαπωνία (!)


Καταλάβατε τώρα γιατί ήδη η Κίνα που είναι σύμμαχος με την Ρωσία στο θέμα της Συρίας τρώγεται αυτό τον καιρό με την Ιαπωνία?


Στην συνθήκη της Λωζάννης γίνεται επίκληση μίας προγενέστερης συνθήκης για τα σύνορα της Συρίας και του Ιράκ, ρυθμίζονται θέματα για δικαιώματα αιχμαλώτων, για αναγκαστικές μετακινήσεις πληθυσμών με βάση την θρησκεία.

Σας θυμίζουν και έχουν χρησιμότητα σε κάτι αυτές οι ρυθμίσεις σήμερα?


Aν αμφισβητηθεί έμπρακτα η ισχύς της συνθήκης αυτής ακόμη και η τύχη των νησιών του Αιγαίου αλλάζει.
Η συνθήκη αυτή είναι σήμερα σημαντική γιατί ρυθμίζει από το 1923 τα σύνορα σε περιοχές που γνωρίζουμε σήμερα ότι έχουν αξιόλογα ενεργειακά αποθέματα και πολύτιμους φυσικούς πόρους.
Οι προβλέψεις της κάλυπταν θέματα υπό το πρίσμα των τότε γνωστών δεδομένων.


Οι ρυθμίσεις της συνθήκης επέτρεψαν στην Τουρκία να μην συμμετάσχει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Αν η Τουρκία ήταν εμπόλεμη με οποιοδήποτε σύμμαχο ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος θα ήταν σίγουρα βραχύτερος και πιθανότατα με άλλο νικητή και δεν θα υπήρχε η συμφωνία της Γιάλτας, ούτε όμως και η Τουρκία.


Στο σενάριο αυτό η πιθανότερη εξέλιξη είναι η σύρραξη Τουρκίας και Ρωσίας με πιθανότερη κατάληξη την εισβολή της Ρωσίας με σκοπό την κατάληψη των στενών του Βοσπόρου.
Τότε υποχρεωτικά θα πρέπει η Τουρκία που είναι χώρα του ΝΑΤΟ να επικαλεσθεί αρχικά την βοήθεια της Αγγλίας και της Ιταλίας και της Γαλλίας.
'Οταν η βοήθεια αυτή δεν επαρκέσει θα προκύψει και η ανάμιξη της Ιαπωνίας στην Απω Ανατολή για διάσπαση των ρωσικών δυνάμεων.


Το σενάριο αυτό ήδη βρίσκεται στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε πολλά site που επικαλούνται προβλέψεις μοναχών όπως πχ ο Παίσιος.
Κανένας όμως δεν επεξεργάστηκε λογικά το γιατί πρόκειται να επισυμβούν αυτές οι εξελίξεις.
Απλά τίποτα δεν είναι τυχαίο.


Η εισβολή της Τουρκίας θα προκύψει, γιατί τα συριακά παράλια είναι ήδη οπλισμένα με ρωσικούς πυραύλους που δεν επιτρέπουν να γίνει ναυτικός αποκλεισμός.

Κάθε εχθρικό πλοίο σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από τα παράλια κινδυνεύει να βυθισθεί.
Επιπλέον δεν είναι δυνατή και η δημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων εκ μέρους των δυτικών, όπως έδειξε πρόσφατα η εμπειρία της κατάρριψης ενός τουρκικού αερσκάφους τύπου RF-4 που επιχείρησε να αεροφωτογραφήσει από χαμηλό ύψος την παράκτια συριακή άμυνα.
Σαν μόνη λύση απομένει η δράση δυνάμεων στο έδαφος και ο εξοπλισμός των ανταρτών.
Αυτά ήδη γίνονται μέσω των κούρδων της περιοχής, αλλά η Τουρκία δεν μπορεί να τους επιτρέψει να υπερεξοπλισθούν ή να οργανωθούν επιχειρησιακά.


'Οταν ακούσετε για καταρρίψεις συριακών αεροπλάνων εκ μέρους των ανταρτών να ξέρετε ότι η εισβολή των τούρκων είναι επικείμενη στην Συρία.
Οι τούρκοι δεν θα επιτρέψουν ποτέ την απόκτηση αξιόλογων αντιαεροπορικών όπλων στους Κούρδους, γιατί ξέρουν ότι μετά τις επιχειρήσεις θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους.


Το συνολικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της Συρίας είναι αμερικάνικης εμπνεύσεως και είχε ως σκοπό να ενισχύσει το Ισραήλ, κατεδαφίζοντας τα εθνικά κράτη των μουσουλμάνων.
Για να γίνει αυτό δυνατό έπρεπε να ξεφορτωθούν τις ηγεσίες παλαιάς κοπής και να εισάγουν ένα είδος ανάπηρης δημοκρατίας που βασίζεται σε διεφθαρμένους, αλλά συγχρόνως λαοφιλείς ηγέτες τύπου Ιουλίας Τιμοσένκο και καθεστώτων Γεωργίας και Ουκρανίας.
Έπρεπε επίσης να εξουδετερωθεί το "σκληροπυρηνικό" Ιράν.


Η λύση που έχει επιλεγεί είναι η καταστροφή των πυρηνικών εγκαταστάσεων του με δηλωμένο σκοπό να μην δημιουργηθεί πυρηνική βόμβα από τους τρομοκράτες Ιρανούς.
Σε κάποια άλλη εποχή μπορεί να γινόταν πιστευτός ο ισχυρισμός, αλλά ήδη το Πακιστάν διαθέτει πυρηνικά όπλα.
Γιατί δεν φοβούνται το Πακιστάν που θα μπορούσε να πουλήσει ή να φτιάξει για λογαριασμό των Ιρανών πυρηνικά όπλα?


O μόνος πραγματικός κίνδυνος που φοβούνται είναι η αποτυχία της επιχειρήσεως, όπως έγινε πχ επί Κάρτερ για την σωτηρία των ομήρων της αμερικανικής πρεσβείας στην Τεχεράνη.
Η αποτυχία αυτή στοίχησε την προεδρία στον Κάρτερ και οφειλόταν σε τεχνικά λάθη εξοπλισμού των αμερικάνικων ελικοπτέρων.


Το λάθος αυτό δεν θέλει να το επαναλάβει ο ΟΜΠΑΜΑ προεκλογικά και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.
Τα πυρηνικά εργαστήρια και εργοστάσια του ιράν είναι διεσπαρμένα και πολλά από αυτά είναι υπόγεια.
Για να πληγούν χρειάζονται την βοήθεια πολύ εξειδικευμένου και τεχνικά αδοκίμαστου πολεμικού εξοπλισμού.
Τα λάθη και οι παράπλευρες απώλειες σε αμάχους καθώς και η κατά λάθος πυρηνική μόλυνση περιοχών είναι πολύ πιθανά.


Για τον λόγο αυτό σχεδιάστηκε και διευκολύνθηκε μία επιχείρηση παραπληροφόρησης του κοινού και του εχθρού.
Ξαφνικά με πρόσχημα μια βλάσφημη ταινία για τον Μωάμεθ αμερικανοισραηλινής παραγωγής διοργανώθηκαν "αυθόρμητες" επιθέσεις μουσουλμάνων σε αμερικάνικες πρεσβείες σε μουσουλμανικά εδάφη.
Ο στόχος της επιχείρησης ήταν να καταστραφεί κάποια πρεσβεία ή να πιασθούν κάπου όμηροι ή να σκοτωθούν Αμερικανοί διπλωμάτες για να επαναληφθεί το προεκλογικό σκηνικό επί Κάρτερ και να δικαιολογηθεί κατ αυτό τον τρόπο η επίθεση στο Ιράν και στην Συρία πριν τις αμερικανικές εκλογές.


Η μεθόδευση αυτή καλύπτει και τον κίνδυνο αποτυχίας των επιχειρήσεων ή τις παράπλευρες απώλειες, καθώς οι αντίπαλοι μουσουλμάνοι εμφανίζονται αποκρουστικοί να χύνουν the first blood, για να χρησιμοποιήσω την ορολογία της πρώτης ταινίας του RAMBO που αντιπροσωπεύει επάξια την νοοτροπία, την γνώση, αλλά και τις μεθόδους των πολιτικών σχεδιαστών της επιχείρησης.


Στα πλαίσια αυτά πρέπει να ειδωθεί και η επίθεση όχλου στην Αμερικάνικη πρεσβεία της Βεγγάζης στην Λιβύη με θύμα τον αμερικανό πρεσβευτή.
Ενδέχεται η επίθεση να ήταν αναμενόμενη και στημένη από τους Αμερικανούς με σκοπό να διαρρεύσουν χαλκευμένα έγγραφα σχεδίων με λεπτομέρειες και ημερομηνίες για τις σχεδιαζόμενες επιχειρήσεις.
Ο πρεσβευτής-θύμα δεν ήταν τυχαίος διπλωμάτης και είχε θητεύσει σε κρίσιμα πόστα συμπεριλαμβανόμενης της Δαμασκού και της Ιερουσαλήμ .

Είχε κατάρτιση σε σχεδιασμό πολεμικών επιχειρήσεων (σπουδές), γύρισε πρόσφατα στη Λιβύη από ταξίδι σε ευρωπαικές πρωτεύουσες και σίγουρα στο αρχείο του είχε πρόσφατες ενημερώσεις και στοιχεία για μελλοντικές επιχειρήσεις.


'Ηξερε όμως την ημερομηνία έναρξης των επιχειρήσεων?

Oι μουσουλμάνοι πάντως την γνωρίζουν από άλλη πηγή και την προσδιορίζουν από τις 3 Νοεμβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου 2012...


Πηγή: H συνθήκη της Λωζάννης (1923) και η αιτία του γ' παγκοσμίου πολέμου - RAMNOUSIA 

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΕΦΑΓΕ ΑΥΓΑ Η ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ... ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ...




ΠΗΓΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΧΘΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

makeleio.gr._ Κόλαση και η αποψινή βραδυά. Πριν από λίγο γυναίκα κάτοικος της περιοχής εκσφενδόνισε αυγό στην γνωστή ποινικολόγο Ιωάννα Κούρτοβικ που είχε προσέλθει στο τμήμα για να υπερασπισθεί αλλοδαπό συλληφθέντα από τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια στην πλατεία Αμερικής.

Η πολίτης συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και μετά από παρέμβαση και της κυρίας Κούρτοβικ.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί επετέθησαν εναντίον των κατοίκων που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το τμήμα


Κοκτέϊλ αίματος: Τριμερή συμμαχία κατά του Ισραήλ υπέγραψαν Hamas, Hizbollah & Ιράν!


Στρατιωτική συμμαχία, την πρώτη του είδους που έχει υπογραφεί μέχρι σήμερα, κατά του Ισραήλ, υπέγραψαν "πριν λίγες ημέρες" στην Βυρητό του Λιβάνου και στην Τεχεράνη, η Hamas, η Hizbollah και το Ιράν, αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών που διέρρευσαν σε blog ελεγχόμενα από την Mossad.
Η συμφωνία περιλαμβάνει την ταυτόχρονη επίθεση της Hamas από την Λωρίδα της Γάζας και της Hizbollah από τον Λίβανο κατά του Ισραήλ,  σε περίπτωση που το εβραϊκό κράτος επιτεθεί στο Ιράν ή σε περίπτωση που η Συρία το Ιράν και η Hizbollah εμπλακούν σε πολεμικές επιχειρήσεις με το Ισραήλ ακόμα και αν είναι μικρής έντασης και περιορισμένης κλίμακας.
Για πρώτη φορά η Hizbollah συμφώνησε σε περίπτωση επίθεσης του Ισραήλ, να θέσει τις δυνάμεις της υπό τον έλεγχο της Τεχεράνης. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια αντι'ισραηλινή συμμαχία, που στρατιωτικά μπορεί να μην είναι σε θέση να πλήξει αποφασιστικά το Ισραήλ, αλλά μπορεί να απασχολήσει σημαντικές δυνάμεις του και να δημιουργήσει μείζονα πολιτικά προβλήματα στο Τελ Αβίβ που βέβαια θα αντιδράσει με τον γνωστό απόλυτο τρόπο των βομβαρδισμών επί δικαίων και αδίκων.
Με την συμμετοχή της Hamas στον σιιτικό συνασπισμό το Ισραήλ θα έχει να αντιμετωπίσει στα νότια σύνορα του μία δύναμη 22.000 ανδρών.
Επιπλέον δεδομένου ότι η Hamas αποτελεί παρακλάδι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Αίγυπτο με την συμφωνία αυτή η Hamas, μπλέκει και την κυβέρνηση της Αιγύπτου που ελέγχεται από τους Αδελφούς Μουσουλμάνους. δεν αφήνει περιθώριο στην Αδελφότητα να βάλει μελλοντικά βέτο στις κινήσεις της παλαιστινιακής οργάνωσης.
Ακόμα η Τεχεράνη και η Hizbollah ζήτησαν από την Hamas να μην εμποδίζει την δράση της Jihad Islami στην Λωρίδα της Γάζας αλλά να συνεργάζεται με αυτή κατά του Ισραήλ.  Σε αντάλλαγμα η Hamas θα λάβει από το Ιράν όπλα, χρήματα, υλικά.
Η εξέλιξη αυτή φέρνει σε δύσκολη θέση τον νέο ηγέτη της Αιγύπτου Mohamed Morsi ο οποίος έχει επιπλέον να αντιμετωπίσει την δράση των πυρήνων της Al Qaida στο Σινά, ενώ την ίδια στιγμή για να ικανοποιήσει το λαϊκό συναίσθημα στην χώρα του ζητά από τις ΗΠΑ την στήριξη ενός Παλαιστινιακού κράτους για να επικυρώσει την συμφωνία ειρήνης μεταξύ της Αιγύπτου και του Ισραήλ.         
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΕΡΓΙΑ 26-09-2012 ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ!



  • Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΗΚΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ
  • ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΗΜΑ
  • ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
  • Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΛΜΑ ΤΟΥ Ο GIORGAKIS ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
  • ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΦΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ 
  • ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΗΣΥΧΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ...ΠΗΔΗΜΑ
ΟΠΟΤΕ....ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ...ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ

Υ.Σ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ... ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!

GREEKALERT

ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΘΑ "ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ "ΛΥΣΟΥΝ" ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ...




Aνοιχτό είναι το ενδεχόμενο συμμετοχής του φυλακισμένου Κούρδου ηγέτη Οτσαλάν στις συνομιλίες για το Κουρδικό κατά τον Τούρκο Υπουργό Δικαιοσύνης.

 Η εφημερίδα ''Βατάν''- που το έχει πρώτο θέμα -προβάλει τις σχετικές δηλώσεις του της σχετικές δηλώσεις του κ. Σαντουλάχ Εργκίν, ότι στον ηγέτη του ΡΚΚ, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, μπορεί να δοθεί ρόλος στην προσπάθεια επίλυσης του κουρδικού προβλήματος. Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση εάν ο Οτσαλάν θα μπορούσε να πάρει μέρος στη διαδικασία επίλυσης, είπε : «Δεν κάνω διαχωρισμούς», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ενδιαφέρον έχει, σύμφωνα με αναλυτές, το σχόλιο της τρουρκικής εφημερίδας:Η εφημερίδα σχολιάζει συγκεκριμένα ότι το πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση φαίνεται να προσπαθεί να αναζωογονήσει τις διαπραγματεύσεις επειδή έχει κουραστεί από τις ''τρομοκρατικές επιθέσεις''Επισύρει δε την προσοχή στη δήλωση του ηγέτη του φιλοκουρδικού κόμματος κ.Σελαχατίν Ντεμιρτάς,, ότι τοκυβερνών κόμμα ΑΚΡ για πρώτη φορά αντιμετωπίζει την πραγματικότητα του πολέμου και δεν ξέρει τι να κάνει. onalert.gr

ΒΙΝΤΕΟ... ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ, ΕΠΕΛΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ... ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!




Ανθρωποκυνηγητό, αντεγκλήσεις και επεισόδια μεταξύ κατοίκων της περιοχής και λαθρομεταναστών στα στενά και σκοτεινά σοκάκια κάτω από την πλατεία Αμερικής που άρχισαν γύρω στις 11 το βράδυ, συνεχίστηκαν μέχρι τις 2 και μισή τη νύχτα. Οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους αφού έχουν αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι οι περίφημες εξαγγελίες του υπουργού Απροστάτευτου Πολίτη και των συμβούλων του και κοστουμαρισμένων υπασπιστών του περί αστυνομικών της γειτονιάς, είναι μόνον παχιά λόγια και φλιναφήματα. Στα έργα ο Έλληνας της γειτονιάς είναι απροστάτευτος.

Ουσιαστικά εδώ και πολύ καιρό οι κάτοικοι καταφεύγουν στην ίδια άχαρη μεθοδολογία. Βγαίνουν στους δρόμους, νυσταγμένοι αλλά αποφασισμένοι να καθαρίσουν τις συνοικίες τους από το εμπόριο ναρκωτικών και λευκής σαρκός. Από τους κλέφτες και τους μαχαιροβγάλτες με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

Αυτή λοιπόν η περιώνυμη "αντιποίηση αρχής" του κ.Δένδια είναι για τους ημεδαπούς όριο ύπαρξης ανάμεσα στην παρανομία και την μαφία και την οικογενειακή γαλήνη. Ορίστε λοιπόν κύριε υπουργέ: Δεν έχετε παρά να συλλάβετε τους κατοίκους χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων που παλεύουν για τα σπίτια τους και τα καταστήματα τους. Στα γκέτο της ντροπής είσαστε ανύπαρκτοι. Γιατί εαν υπήρχατε δεν θα παρατηρούνταν οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του makeleio.gr.

Νομίζετε ότι έχει κανείς την όρεξη και το κουράγιο(όταν ξέρει ότι θα ξυπνήσει το χάραμα για να πάει στη δουλειά του)να κυνηγιέται με Πακιστανούς, Αφγανούς και όλες τις φυλές της Ασίας και της Αφρικής στα στενοσόκακα;

Το έχετε χάσει προ πολλού το παιχνίδι κύριε Δένδια. Από τότε που αυτοναγορευτήκατε τιμωρός του πολίτη και προστάτης της αδικίας.






ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΟΥΜΕ... ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΙ ΣΚ@ΤΟΦΑΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ...! ΦΩΤΟ




ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ Γ' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΛΟΥΒΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ...


ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΑΠΙΣΤΕ; ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΕ...


ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;


ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΤ... ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...


ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ 1


ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ 2


ΑΥΤΗ Η ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ...;;;

H ΔΗΜΑΡ ενοχλήθηκε (όπως αναμενόταν) για την σύλληψη του 27χρονου βλάσφημου


 Ενώ δεν λέει κουβέντα για τις ισλαμικές προκλήσεις που βιώνουμε στη χώρα μας, μόλις προσβληθεί η Ορθοδοξία μας αμέσως θυμούνται την ελευθερία του λόγου στη ΔΗΜΑΡ.
Συγκεκριμένα αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ πως «πρόκειται για μια σύλληψη η οποία αφενός, στο συμβολικό επίπεδο, δείχνει ένα κράτος πρόθυμο να ανταποκριθεί τάχιστα στις επιταγές της Χρυσής Αυγής, αφετέρου αντίκειται στην ελευθερία του λόγου, όπως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου την έχει ορίσει:  η ελευθερία του λόγου δεν πρέπει να περιορίζεται σε ιδέες και πληροφορίες ευρείας αποδοχής, αλλά να περιλαμβάνει και αυτές που αντιβαίνουν στις κυρίαρχες αντιλήψεις».

Στη συνέχεια σημειώνεται ότι «συλλήψεις τέτοιου φονταμενταλιστικού χαρακτήρα, οι οποίες δεν προσιδιάζουν σε ευρωπαϊκό δημοκρατικό κράτος, αλλά σε θεοκρατικά καθεστώτα, προσβάλλουν όχι μόνο την ελευθερία του λόγου, αλλά και όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, καθώς πρόκειται για μισαλλόδοξες, μεσαιωνικές πρακτικές οι οποίες εφαρμόζονται επ’ ονόματί τους. Αμαυρώνουν δε την εικόνα της χώρας μας διεθνώς».

Αν όμως κάποιος τους θίξει τους λαθρομετανάστες εκεί δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου, "θα λέτε αυτό που θέλουμε εμείς", σε απλά ελληνικά. Αυτομάτως κατατάσεσαι στους "ρατσιστές" και τελειώνει η ιστορία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Τατσόπουλος: Ο Παΐσιος θυμίζει «Αθανασία του Αιγάλεω» αλλά το Κράτος δεν αντέδρασε


Με σκληρό τρόπο εκφράστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος αναφορικά με τη σύλληψη του 27χρονου μπλόγκερ για τη σελίδα «Πατέρας Παστίτσιος» λέγοντας πως όλη η υπόθεση του πατέρα Παϊσίου θυμίζει την Αθανασία του Αιγάλεω αλλά το κράτος δεν αντέδρασε στον τσαρλατανισμό.
Συγκεκριμένα ο κ. Τατσόπουλος ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την παρακάτω ανάρτηση:

Βήματα προς την απελευθέρωση!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

         « Όταν ο λαός ξυπνάει ο τύραννος φεύγει». «Θα γνωρίσετε την αλήθεια κι η αλήθεια θα σας ελευθερώσει». 

           Η Αγία Γραφή καταγράφει τα βήματα προς την απελευθέρωση: Πρώτο βήμα είναι η εκλογή αρχόντων οι οποίοι  υπερασπίζονται την Ορθοδοξία, αντί να την πολεμούν και να την υποσκάπτουν.(Β΄ Χρονικών, 1-13).
         Ο ελληνικός λαός βλέπει τους άρχοντες, όπως τους περιγράφει η Αγία Γραφή: "αλαζονικούς, θρασείς, αδίκους, δόλιους, συκοφάντες...Δια τούτο ο Θεός θα τους καταργήσει.... Ο κόσμος θα γελάσει με τον άνθρωπο που δεν στηρίχθηκε στο Θεό, αλλά στα πλούτη του και σε εφήμερα και μάταια πράγματα »: "  (Ψαλμός 51ος).
        Ένα ακόμα βήμα προς την απελευθέρωση είναι ο φόβος  των αρχόντων: Θα φοβηθούν, λέει ο προφήτης Ησαϊας στο "κατηγορώ" του,  όπως μπροστά σε ένα ποτάμι που το σπρώχνει η θύελλα:
       «Θα φοβηθούν γιατί είναι άδικοι, γιατί φορτώνουν δυσβάστακτα φορτία στους καταπιεσμένους και τους δένουν με άδικα συναλλάγματα»! «Παραμερίστηκε η ορθή κρίση κι έγινε απρόσιτη η δικαιοσύνη. Η τιμιότητα στις αγορές παραβιάζεται κι η ευθύτητα δεν υπάρχει πουθενά». (Ησαϊας 58, 59).
         Η συγκέντρωση του πλούτου στους λίγους είναι καλή, κατά την άποψη των αρχόντων. Σύμφωνα με τη "θεωρία της παγκοσμιοποίησης"  «όταν όλος ο πλούτος συγκεντρωθεί στους λίγους, θα ξεχειλίσει και θα καλύψει και τις ανάγκες των φτωχών »!
         Με ποιο τρόπο θα αντιμετωπισθούν οι ανάγκες των φτωχών, ώσπου να συγκεντρωθεί όλος ο πλούτος στους λίγους, για να ξεχειλίσει και να καλύψει και τις ανάγκες των φτωχών;  
        Η περίπτωση του πλουσίου νέου που θέλει να γίνει μαθητής του Ιησού δείχνει πόσο μεγάλη είναι η προσκόλληση του πλούτου!     
         «Πήγαινε, πούλησε τα υπάρχοντά σου και δός τα  στους φτωχούς και ακολούθησέ με», λέει στο νέο ο Κύριος. Ο  νέος φεύγει λυπημένος:  «ην γαρ πλούσιος σφόδρα». Ήταν πολύ πλούσιος, σημειώνει ο άγιος Ευαγγελιστής. 

Τα Energy Drinks σου «δίνουν φτερά»…για τον «άλλο κόσμο»


Άγνωστες αλήθειες για τα «energy drinks» Είναι παντού και μας «βομβαρδίζουν». Κάποια υπόσχονται ότι «θα μας δώσουν φτερά», κάποια άλλα ότι θα μας κάνουν πιο ακμαίους και πιο δυνατούς. Ο λόγος για τα energy drinks, τα ποτά που βρίσκονται σε πλήθος διαφημιστικών καταχωρίσεων αλλά και στα ψυγεία των καταστημάτων της γειτονιάς μας. Αξίζει τον κόπο ή πρέπει να το ξανασκεφτούμε;

Η απάντηση στο ερώτημα είναι μάλλον απλή για κάποιον που έχει αποφασίσει ότι τέτοια προϊόντα δεν του είναι εξαρχής απαραίτητα. Όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που καταφεύγουν στην κατανάλωση ποτών ενέργειας για τους δικούς τους λόγους. Πολλοί το κάνουν από απλή περιέργεια αλλά υπάρχουν και άλλοι, που θεωρούν ότι με ένα τέτοιο σκεύασμα μπορούν να καταπολεμήσουν την κόπωση της προηγούμενης νύχτας ή να αποκτήσουν γρηγορότερα ένα καλλίγραμμο σώμα. Ας δούμε, όμως, ποιοι έχουν πραγματικά δίκιο. Τι είναι τα energy drinks;Πρόκειται για σκευάσματα τα οποία διατίθενται στην αγορά υπό πολλές διαφορετικές επωνυμίες αλλά συνήθως περιέχουν μια μεγάλη γκάμα όμοιων ουσιών, χημικών και φυτικών. Το κοινό συστατικό τους είναι μια μορφή σακχάρου, που μοιάζει πολύ με τη σακχαρόζη (τον κοινό τύπο ζάχαρης που χρησιμοποιείται στα γλυκά). Η παρουσία της ζάχαρης είναι απαραίτητη όχι μόνο διότι βοηθά στην απελευθέρωση ενέργειας αλλά και διότι το προϊόν έχει ευχάριστη γεύση. Επίσης απορροφάται γρήγορα από τον οργανισμό και ενισχύει την κινητικότητα. Τα energy drinks είναι επιπλέον πλούσια σε βιταμίνες της ομάδας Β. Ο συγκεκριμένος τύπος βιταμινών χρησιμοποιείται από το σώμα για την απελευθέρωση της ενέργειας που κρύβεται στις τροφές, ωστόσο αν κάποιος ακολουθεί ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο λαμβάνει την ποσότητα που περιέχεται σε ένα energy drink σε ένα μόνο γεύμα. Η περίσσειά της απλά αποβάλλεται από τον οργανισμό.

Μήπως δεν είναι μόνο αυτά; ....
Ως εδώ καλά. Σίγουρα, όμως, ένα ποτό που πλασάρεται ως ενισχυτικό του οργανισμού δεν θα μπορούσε να περιέχει μόνο ζάχαρη και βιταμίνες. Έτσι σε ένα energy drink περιέχονται συνήθως κάποια από τα παρακάτω συστατικά:- Καφεΐνη: Οι περισσότεροι τη λαμβάνουμε σε καθημερινή βάση. Το παραδοσιακό καφεδάκι αποτελεί, για την πλειονότητα των ανθρώπων, απαραίτητο εφόδιο για το ξεκίνημα της ημέρας. Μόνο που η ποσότητα καφεΐνης των energy drinks δεν θυμίζει σε τίποτε το αγαπημένο μας ρόφημα. Τα περισσότερα σκευάσματα περιέχουν περισσότερα από 80 χιλιοστά του γραμμαρίου (mg) καφεΐνης, δηλαδή ποσότητα ισοδύναμη με εκείνη ενός πολύ δυνατού καφέ ή δύο ποτηριών τσαγιού αλλά και διπλάσια από εκείνη που συναντάται στα αναψυκτικά.

- Guarana: Πρόκειται για ουσία που προέρχεται από το θρυμματισμό των σπόρων ενός παραδοσιακού βραζιλιάνικου φυτού. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, ωστόσο το βασικό συστατικό του είναι η καφεΐνη. Όπως έχει διαπιστωθεί, ένα γραμμάριο guarana περιέχει περίπου 60 mg καφεΐνης, δηλαδή ποσότητα ίση με εκείνη που περιέχεται σε ένα ποτήρι μέτρια δυνατού καφέ.
- Ταυρίνη: Αμινοξύ που υποτίθεται ότι προσδίδει ενέργεια, δίχως, βεβαίως, κάτι τέτοιο να έχει αποδειχθεί επίσημα (περισσότερες λεπτομέρειες πιο κάτω).
- Ginseng: Φυτό, που προκαλεί εγρήγορση και θεωρείται ότι μπορεί να ενισχύσει την άμυνα του οργανισμού απέναντι σε λοιμογόνους παράγοντες (ιούς, μικρόβια). Η περιεχόμενη ποσότητα στα energy drinks είναι μικρή και δεν εμπνέει ανησυχία.
- Gingko Biloba: Φυτό που σε ελεγχόμενες δόσεις μπορεί να βοηθήσει την ενίσχυση της μνήμης, αν και πρόσφατη έρευνα κατέδειξε το αντίθετο. Στα energy drinks περιέχεται επίσης σε μικρές ποσότητες.

- Γλυκορονολακτόνη (Glucoronolactone): Πρόκειται για ουσία-μεταβολίτη, η οποία προέρχεται από τη γλυκόζη. Σε μικρές ποσότητες είναι συνήθως αβλαβής, αλλά, όπως αποδείχθηκε σε σχετική έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τα energy drinks την περιέχουν σε διπλάσια ποσότητα από εκείνη που φυσιολογικά θα λάμβανε ένας άνθρωπος μέσω της διατροφής του.
- Echinacea: Θεωρείται ότι σε ελεγχόμενες ποσότητες ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα κατά των ιών και στα energy drinks περιέχεται σε υπερβολικές ποσότητες.
Οι επιπτώσεις στον οργανισμό
Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται ακίνδυνα, ίσως πειστείτε για το αντίθετο όταν διαπιστώσετε το πλήθος παρενεργειών που προκαλούν στον ανθρώπινο οργανισμό.
Το μάρκετινγκ που περιβάλλει τα energy drinks είναι πραγματικά καταιγιστικό και ίσως ακούσετε ότι οι οργανικές βλάβες που πολλοί ισχυρίζονται ότι προκαλεί είναι απλές υποθέσεις ή σπάνια περιστατικά. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι έτσι.
Σε πρόσφατες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες αποκαλύφθηκε ότι το 27% των παιδιών ηλικίας 8-12 ετών καταναλώνουν σε τακτική βάση σημαντικές ποσότητες των εν λόγω “ενεργειακών” ποτών, με πολύ σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία τους. Σε άλλα περιστατικά που καταγράφηκαν στην Αυστραλία, περίπου 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω τοξικότητας της καφεΐνης, μεταξύ των οποίων μια 25χρονη με καρδιακό νόσημα, η οποία δεν γνώριζε ότι τα energy drinks περιέχουν καφεΐνη.
Οι παρενέργειες που μπορούν να εμφανιστούν στον άνθρωπο είναι ποικίλες και συνοψίζονται στις παρακάτω:- Οι μεγάλες ποσότητες καφεΐνης μπορούν να βλάψουν σοβαρά την καρδιά, ενώ παράλληλα αφυδατώνουν τον οργανισμό γι’ αυτό και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης. ’λλες παρενέργειες είναι η αϋπνία και το έντονο άγχος. Μια φοιτήτρια από την Αυστραλία που κατανάλωσε πολύ γνωστό energy drink, το οποίο διαφημίζεται ευρέως και στην τηλεόραση, δήλωσε ότι έπειτα από 12 κουτιά του εν λόγω ποτού διάβαζε συνολικά 12 ώρες την ημέρα και χρειαζόταν ηρεμιστικό χάπι για να καταφέρει να κοιμηθεί.

– Η ουσία guarana ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρές βλάβεςστα νεφρά, το θυρεοειδή αδένα και την καρδιά, ενώ εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους όταν λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αφού μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές και διαταραχές κατά το θηλασμό.
- Η ταυρίνη σε μικρές ποσότητες βοηθά στην πέψη των τροφών.Ωστόσο, στα energy drinks βρίσκεται σε περίσσεια και έχει αποδειχθεί έως και θανάσιμη, ιδίως όταν αναμιχθεί με το αλκοόλ.
– Το φυτό gingko biloba ενδέχεται να προκαλέσει εκτεταμένη αιμορραγία, ιδίως αν λαμβάνεται παράλληλα με ασπιρίνη ή φάρμακα για την ελάττωση της πηκτικότητας του αίματος. Η χρόνια λήψη του μπορεί να προκαλέσει υπογονιμότητα και να αυξήσει των κίνδυνο επιπλοκών κατά τη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης.
– Η ουσία Echinacea μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 15 περιπτώσεις γυναικών στις ΗΠΑ, που είτε κινδύνευσαν να αποβάλουν, είτε αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα υγείας εξαιτίας της επίδρασης που είχε η ουσία στην κύησή τους.



Red Bull – Ο «βασιλιάς» των ενεργειακών ποτών Σύμφωνα με την Red Bull Το “Red Bull®Energy Drink” είναι ένα λειτουργικό ποτό, ειδικά διαμορφωμένο για περιόδους αυξημένης πνευματικής και σωματικής έντασης. Μπορεί να καταναλωθεί σε κάθε περίσταση: σε αθλητικές δραστηριότητες, στη δουλειά, στην οδήγηση αλλά και στον ελεύθερο χρόνο». Ήταν το 1982 όταν ο Dietrich Mateschitz, διευθυντής μάρκετινγκ μιας γερμανικής εταιρίας οδοντόπαστας, της Blendax, επισκέφθηκε την Ταϊλάνδη κι εκεί ανακάλυψε ένα τοπικό ποτό, το Krating Daeng.Ο Dietrich Mateschitz διαπίστωσε ότι το συγκεκριμένο ποτό επιδρά θετικά στην μεταβολή των βιολογικών ρυθμών που επέρχονται λόγω αεροπορικού ταξιδιού μεγάλης απόστασης (jet lag). Από το 1984 και μετά, ανέλαβε την προώθηση του ποτού στην Ευρώπη κι από το 1987 καθώς ανέλαβε τα ηνία της «Red Bull GmbH» το ποτό γνώρισε τεράστια επιτυχία, τόσο στην Ευρώπη (όπου βρίσκεται και η μητρική εταιρία, στην Αυστρία) όσο και στην Αμερική, όπου έφτασε να καταλαμβάνει το 80% της αγοράς των λεγόμενων «energy drinks».Το «Red Bull» δεν έχει την ίδια γλυκιά γεύση με τον προκάτοχό του, ενώ είναι και ανθρακούχο. Πως προέκυψε όμως το όνομα «Red Bull» (Κόκκινος ταύρος);Η ονομασία οφείλεται στην φυσική ουσία «Ταυρίνη» που αναφέρθηκε παραπάνω, η οποία με πολύ απλά λόγια είναι το «καύσιμο» της δύναμης και βρίσκεται σε σημαντική ποσότητα στην χολή του ταύρου. Η ουσία αυτή δεν συναντάται μόνο στον ταύρο, αλλά και σε άλλα ζώα, μεταξύ αυτών και στον άνθρωπο. Στο δε συγκεκριμένο ποτό εμπεριέχεται ως συνθετικό συστατικό.Η ταυρίνη είναι ένα αμινοξύ που έχει μια αντιοξειδωτική δράση. Κατά τη διάρκεια της αυξανόμενης φυσικής προσπάθειας η ταυρίνη έχει μια θετική επίδραση στο κυκλοφορικό σύστημα. Η ταυρίνη αυξάνει και αναπαράγει την τονικότητα των μυών. Είναι ένας ανασταλτικός διαβιβαστής που παίζει σημαντικό ρόλο στη σταθεροποίηση του χτύπου της καρδιάς και της ηλεκτρικής δραστηριότητας των νεύρων. Είναι επίσης απαραίτητη για την καλή λειτουργία του «sodium/potassium ATP-ase pump», η οποία ρυθμίζει την ιονική ισορροπία μεταξύ των κυττάρων και του πρόσθετου κυψελοειδούς ρευστού που τους περιβάλλει. Αυτή η πολύ σημαντική «αντλία» χρησιμοποιεί 7% με 40% της ATP ενέργειας που ο οργανισμός μας παράγει. Η ταυρίνη μπορεί λοιπόν όπως είπαμε να χαρακτηρισθεί ως ουσία της δύναμης, καθώς έλλειψή της μπορεί να παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια φυσικής προσπάθειας. Η υψηλή συγκέντρωση της καφεΐνης, γλυκόζης, σακχαρόζης, ταυρίνης και άλλων ουσιών που εμπεριέχονται στο Red Bull, υποτίθεται ότι αυξάνει τον μεταβολισμό, την ενέργεια και την αντοχή ενός οργανισμού. Η καθημερινή χρήση του Red Bull, ή άλλων ενεργειακών ποτών μπορεί επίσης να οδηγήσει σε εθισμό και διακοπή χρήσης του ποτού συνοδεύεται με πονοκεφάλους, ευερεθιστότητα και μειωμένη σωματική απόδοση. Η ταυρίνη (η οποία παρεμπιπτόντως χρησιμοποιείται κι ως συμπλήρωμα σε παιδικές τροφές) και κατ’ επέκτασιν το Red Bull, σύμφωνα με ιατρικές έρευνες, είναι δυνατόν να έχει και πολύ πιο δυσάρεστες συνέπειες.Σύμφωνα με έρευνα Αυστραλών επιστημόνων, το Red Bull είναι επικίνδυνο για εκδήλωση εμφράγματος ή εγκεφαλικού.Ο Σκοτ Ουίλαφμπι, επικεφαλής ερευνητής του Ερευνητικού Κέντρου Καρδιαγγειακών Νοσημάτων στο νοσοκομείο Royal Adelaide Hospital και οι συνεργάτες του εξέτασαν το καρδιαγγειακό σύστημα 30 νεαρών ενηλίκων μια ώρα πριν και μια ώρα μετά την κατανάλωση συσκευασίας 250ml του Red Bull ποτό χωρίς ζάχαρη.Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι «οι φυσιολογικοί άνθρωποι εμφανίζουν συμπτώματα που συνήθως συνδέονται με τα καρδιαγγειακά νοσήματα» μετά την κατανάλωση του ποτού.«Μία ώρα αφότου ήπιαν Red Bull, το αίμα τους δεν ήταν φυσιολογικό. Δεν ήταν φυσιολογικό και έμοιαζε με κάποιου, ο οποίος πάσχει από καρδιαγγειακή νόσο», δήλωσε στην εφημερίδα «The Australian» ο Σκοτ Ουίλαφμπι. Ο Ουίλαφμπι λέει επίσης ότι το Red Bull μπορεί να αποβεί μοιραίο σε συνδυασμό με το στρες ή την υπέρταση, παρεμποδίζοντας τη σωστή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και ενδεχομένως αυξάνοντας τον κίνδυνο για θρομβώσεις. Η εκπρόσωπος της εταιρίας Red Bull στην Αυστραλία, Λίντα Ρίχτερ, προσπαθώντας να υποβαθμίσει το θέμα, δήλωσε πως «Η έρευνα δεν φανερώνει επίδραση που διαφέρει πολύ από εκείνη που έχει κάποιος πίνοντας ένα φλιτζάνι καφέ». Η ίδια η Red Bull πάντως συνιστά την κατανάλωση το πολύ μέχρι 2 κουτιά ημερησίως, καθώς όπως ανέφερε εκπρόσωπός της, υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων που πάσχουν από καρδιακές διαταραχές μετά την κατανάλωση περισσότερων κουτιών του Red Bull. Το 2001, το ποτό ερευνήθηκε από τη Σουηδική Υπηρεσία Τροφίμων αφού συνδέεται με το θάνατο τριών καταναλωτών.Το Red Bull έχει απαγορευτεί στη Νορβηγία, την Ουρουγουάη, την Ισλανδία και τη Δανία εξαιτίας των κινδύνων για την υγεία που αναγράφονται και στις συσκευασίες, όμως η εταιρία πούλησε τον περασμένο χρόνο 3.5 δισεκατομμύρια συσκευασίες σε 143 χώρες.


ΠΗΓΗ

Γεωστρατηγικό ματ: Παρακάμπτεται ο Βόσπορος με σύνδεση Αλεξ/πολης-Μπουργκάς!


Τελικά "και ο άγιος φοβέρα θέλει", όπως λέει ο σοφός λαός: Μετά τις αποκαλύψεις του defencenet.gr στις 03/09 που δημιούργησαν μείζον θέμα με ερωτήσεις στην Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Ανάπτυξης, Σταύρος Καλογιάννης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τσαμπίκας Ιατρίδη, που προήλθε από το δημοσίευμα του defencenet.gr, απάντησε ότι εν τέλει βρέθηκαν τα κονδύλια για την σύνδεση του λιμένος του Αλεξανδρούπολης με το σιδηροδρομικό δίκτυο! 

Ένα έργο το οποίο θα πετύχει να  παράκαμψει τα Στενά του Βοσπόρου από την εμπορική ναυτιλία και τη διοχέτευση των φορτίων μέσω του σιδηρόδρομου στο επίνειο του νομού Έβρου κυρίως μέσω του λιμένα του Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Π.χ., όπως δείχνει και ο χάρτης της α'σελίδας, θα μπορεί ένα πλοίο από το Νοβοροσίσκ της Ρωσίας να ξεφορτώνει στο Μπουργκάς το εμπόρευμά του και αυτό να μεταφέρεται σιδηροδρομικώς στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς να πληρώνονται τέλη διέλευσης στην Τουρκία.

Σύμφωνα με την απάντηση του υπουργού η μελέτη για τη σύνδεση του σιδηροδρομικού δικτύου με το λιμάνι έχει ολοκληρωθεί και θα παραληφθεί επισήμως από την ΕΡΓΟΣΕ τις επόμενες ημέρες.

Όπως τόνισε, «η κατασκευή του έργου θα υποβληθεί προς ένταξη στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετά από πρόσκληση η οποία θα ανοίξει τον επόμενο μήνα, τον Οκτώβριο του 2012 και το έργο θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2014».

 Όπως είχε αποκαλύψει το defencenet.gr η σιδηροδρομική γραμμή που συνδέει τα δύο λιμάνια Mπουργκάς και Αλεξανδρούπολης, υπάρχει εδώ και δεκαετίας και μάλιστα το βουλγαρικό της τμήμα αναβαθμίζεται με κοινοτικά κονδύλια, αλλά για 300 μέτρα η σύνδεση του δικτύου του ΟΣΕ με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης δεν έχει ολοκληρωθεί!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο η ελληνική πολιτεία έχει κατασκευάσει ένα σύγχρονο τεράστιο λιμάνι στην Αλεξανδρούπολη το οποίο δεν διαθέτει σύνδεση με το σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ για 300 μέτρα ! Το δε κόστος την επένδυσης αυτή είναι μόνο 1 εκατ. ευρώ δηλαδή κλάσμα των χρημάτων που το ελληνικό κράτος έχει δώσει στις διάφορες ΜΚΟ τα τελευταία χρόνια.

Το πιο απίστευτο από όλα είναι ότι οι δύο λιμενικοί οργανισμοί του Μπουργκάς και της Αλεξανδρούπολης, έχουν επί της ουσίας συμφωνήσει για την υλοποίηση της σύνδεσης και έχουν καταθέσει μάλιστα σχετική πρόταση για την ηλεκτροκίνηση της γραμμής «Sea2Sea» που εγκρίθηκε πριν λίγες εβδομάδες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Και γράφαμε ότι "Tην στιγμή που οι δύο λιμενικές αρχές έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν στην σύνδεση των λιμενικών δεν βρίσκεται επιτέλους ένα πατριώτης πολιτικός να βρεί αυτό το 1 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση της εξυπνότερης γεωπολιτικής κίνησης της Ελλάδας την τελευταία οκταετία".
«Η ΕΡΓΟΣΕ θα αναλάβει τη δημοπράτηση και την υλοποίηση του έργου που έχει έναν εκτιμώμενο προϋπολογισμό της τάξεως των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η διενέργεια του διαγωνισμού προβλέπεται να πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2013 και το έργο θα είναι έτοιμο σε ένα χρόνο από την ημέρα δημοπράτησής του. Το έργο θα συνδέει με ένα πλέγμα γραμμών συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων το Λιμένα της Αλεξανδρούπολης με τον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

Μάλιστα, όπως τόνισε στη δευτερολογία του ο κ. Καλογιάννης, τα λιμάνια Καβάλας και Αλεξανδρούπολης έχουν υποβάλει μελέτη για τη συμμετοχή τους στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα sea2sea, «με στόχο τη διερεύνηση της βιωσιμότητας νέων πολυτροπικών συνδέσεων μεταξύ του Αιγαίου και της Μαύρης Θάλασσας».

«Η πρόταση αυτή έχει υποβληθεί αρμοδίως στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχει αξιολογηθεί θετικά ήδη και θα εξεταστεί βάσει αυτής της μελέτης η σιδηροδρομική σύνδεση των λιμανιών Καβάλας-Αλεξανδρούπολης από ελληνικής πλευράς και αφετέρου Βάρνας-Μπουργκάς, αλλά και του λιμένα Ρούσε στο Δούναβη, προκειμένου να επιτευχθεί η σύνδεση μέσω πλωτών οδών με την κεντρική Ευρώπη» τόνισε. 

Τι σημαίνει αυτό για την περιοχή ης Αλεξανδρούπολης και γιατί δώσαμε αγώνα για να υπάρξει επιτέλους η διασύνδεση, πέρα από το καταφανές γεωστρατηγικό όφελος για την Ελλάδα;

Ιδού γιατί:

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του ΟΟΣΑ, εάν σε μία περιοχή με ένα εκατομμύριο εργαζομένους αυξηθεί η εμπορευματική κίνηση μέσω του λιμανιού κατά 1 εκατ. τόνους, δημιουργεί άμεσα περίπου 400 μέ 600 θέσεις εργασίας και μακροπρόθεσμα περισσότερες από 7.500 νέες δουλειές. Με την κίνηση αυτή το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης μπορεί να αυξήσει την κίνησή του μέχρι και 2 εκατ τόνους...!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ


Είχαμε την ευλογία να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο που γνώριζε τον γέροντα Παΐσιο για δεκαπέντε χρόνια και είχε ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του. 

Κάναμε αρκετά χιλιόμετρα για να τον γνωρίσουμε από κοντά και το υλικό που μας εμπιστεύθηκε νομίζω πως είναι σημαντικό και θα προσπαθήσουμε να το προβάλλουμε σταδιακά.

Ξεκινάμε με μια μαρτυρία, λόγω επικαιρότητας που έχει σχέση με τα ελληνοτουρκικά. Από βαθιά ταπεινότητα και μόνο, ο εν λόγω κύριος δεν θέλησε να δημοσιεύσουμε ούτε το όνομά του, ούτε την πόλη που μένει :

«Βρισκόμαστε στο 1990 που είδα τον γέροντα. Ήταν η τελευταία φορά γιατί μετά από λίγο αρρώστησε. Με έβαλε μέσα στο κελλί του και καθόταν στο πάσι. Κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν, του πήγαινα καμιά μάλλινη φανέλα για το κρύο. Πήρα και τον σάκκο μαζί μου και τον έβαλα σε μια γωνιά.

Μου λέει "μην τον πειράζεις τον σάκκο"...

Εγώ μέσα στον σάκκο είχα ένα μαγνητοφωνάκι που κατέγραφε από απόσταση συνομιλίες και είχα σκοπό μόλις πάω να βγάλω την φανέλα να το πατήσω και να αρχίσει να καταγράφει τα λόγια του γέροντα.

Μόλις σηκώθηκα μου λέει "Κ. μην το ανοίγεις, δεν πρόκειται να δουλέψει. Φέρ' το εδώ να το δω κι εγώ."

Αφού με κατάλαβε το πήρα και του το έδωσα. Μου λέει "τίνος είναι αυτό;". Του λέω "είναι του φίλου μας του Β." ο οποίος ήταν γνωστός του γέροντα. Άρχισε να το περιεργάζεται και λέει "είναι πολύ ωραίο αλλά να ξέρεις δεν θα λειτουργούσε. Αφού δεν είχες ευλογία δεν θα λειτουργούσε."

Εκείνη την ώρα τον φώναξε κάποιος έξω από το κελλί κι εκεί είδα το μεσημεριανό του γέροντα που ήταν μισή ντομάτα, τρεις ελιές και μισή φέτα ψωμί.

Μόλις ήρθε μέσα του λέω "γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο".

Μου λέει ο γέροντας "θα σου πω... Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό... Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.

Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!".

Τον ρωτάω "εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;"

"Όχι!", μου λέει. "Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης. Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι..."» 

ΠΗΓΗ