Έρχονται οι οθωμανοί..παραδόθηκε το αιγαίο στους Τούρκους,απο τον Καμένο,με εντολή των ΗΠΑ..ούτε ο Σημίτης δεν τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο!!!



Απλά ο μοιραίος άνθρωπος για την χώρα,που έκανε το βιντεάκι με το ευχαριστώ του Σημίτη προς τους Αμερικανούς,να φαντάζει ''παιδική''χαρά,μπροστά στην μεγάλη ανατροπή που ο ίδιος με την υπογραφή του δρομολόγησε!!! 
Αυτή την ώρα που μιλάμε τουρκονατοικά πλοία αναλαμβάνουν ουσιαστικά τον έλεγχο του Αιγαίου,σε στιγμές κρίσιμες για την επιβίωση του Ελληνισμού στο σύνολο του.Δεν υπάρχει προηγούμενο,η Ελλάδα με τα 50 σχεδόν πολεμικά πλοία πρώτης γραμμής να μην μπορεί να προασπίσει τα θαλάσσια σύνορα της!!!
Καλά σε βλάκες απευθύνονται;Η φεντεραλιστική Ελληνόφωνη νομεκλατούρα,με τους κρυφούς της άσσους(ένας εκ  των οποίων δικαιωματικά ο Καμμένος),κάνοντας πλήρη υπακοή στους ατλαντιστές,δρομολόγησε ντε φάκτο [de facto] την αλλαγή του καθεστώτος του Αιγαίου.Φτάνει να δεί κάποιος την μόνιμη ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ,και ποια πλοία την απαρτίζουν για να καταλάβει.

Μόνιμη Ναυτική δύναμη  του ΝΑΤΟ Maritime Group 2 (SNMG-2), αποτελείται απο το πλοίο του γερμανικού ναυτικού FGS BONN (a-1413), το πλοίο διοίκησης και ελέγχου, HMCS Fredericton ,του Καναδικό Πολεμικό Ναυτικού με το  (FFH-337) και της  Τουρκίας  με την φρεγάτα με την TCG Barbaros (F -244) !!!

Έτσι λοιπόν εκεί αφήσαμε την φύλαξη των συνόρων μας,σε Τούρκους και Γερμανούς!!!

Δεύτερη αποστολή των Νατοικών,η περιπολία και ο εντοπισμός ρωσικών υποβρυχίων στο Αιγαίο που κατευθύνονται στην Συρία.Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια για τους ατλαντιστές του υπουργείου εθνικής αφασίας.Το όνομα σας το έχει γράψει ήδη η ιστορία δίπλα σε αυτά του Κωλέττη και του Μαυροκορδάτου..
 

H ζωή στην Ελλάδα με την κάρτα του πολίτη σε ταινία

---922016-42110-
H ζωή στην Ελλάδα με την κάρτα του πολίτη σε ταινία.Με γνωστούς ηθοποιούς έγινε μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει πως θα είναι η ζωή αν αποδεχτούμε την κάρτα του πολίτη.
Σε αυτή φαίνεται ο έλεγχος και η παρακολούθηση των πολιτών καθώς στερείται η ελευθερία του.
Στην ταινία εμφανίζεται και ο αριθμός 666 τον οποίο θα έχουν οι πολίτες και η επιρροή στην εμφάνιση δαιμόνων μετά την αποδοχή της κάρτας του αντίχριστου αυτού συστήματος.
Παίζουν ο Γιώργος Χρανιώτης ο Σπύρος Μπιμπίλας κ.α.
Κοινοποιήστε την ταινία αυτή να προβληματιστούν όλοι περί του ηλεκτρονικού φακελώματος και της ηλεκτρονικής δικτατορίας που έρχεται.


Κουρουμπλής για Κάρτα Πολίτη στο ΕΘΝΟΣ 7/2/2016

σχόλιο ID-ont: Ότι ακριβώς σας έχουμε πει: τελικός στόχος όλων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των επομένων) είναι ο ένας Κωδικός, η Μία Κάρτα για όλες τις δουλειές, δηλ το απόλυτο φακέλωμα με ένα κλειδί...

ΕΘΝΟΣ: H κάρτα-κλειδί με τις βάσεις δεδομένων του Δημοσίου θα είναι μια επανάσταση κατά της γραφειοκρατίας

Παρακολουθώντας τις ανακοινώσεις σας είδα ότι ετοιμάζετε τη νέα κάρτα για κάθε πολίτη. Ισχύει ή είναι ένα ακόμη πυροτέχνημα; Ολα τα στοιχεία, ΑΜΚΑ, αριθμός ταυτότητας κ.ά. μαζί; Και με ποιο χρονοδιάγραμμα; Διότι η κυβέρνηση φαίνεται ότι ασχολείται κυρίως με τις μνημονιακές υποχρεώσεις...

Κυρία Γιωτάκη, στον απόηχο της πολιτικής παρακμής των τελευταίων χρόνων, η σημερινή κυβέρνηση είναι σε θέση να υλοποιήσει το όραμα για μια Ελλάδα με καινοτόμους και ισχυρούς δημοκρατικούς θεσμούς. Η μεταρρύθμιση του κράτους είναι απαραίτητη συνθήκη για να μπορέσει η Ελλάδα να απελευθερώσει τις εγκλωβισμένες δημιουργικές της δυνάμεις και να κερδίσει το στοίχημα της πραγματικής ανάπτυξης που θα ωφελεί το σύνολο της κοινωνίας και θα εξασφαλίζει τη μείωση των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων.

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε τη διαλειτουργικότητα των μεγαλύτερων βάσεων δεδομένων του Δημοσίου -ό,τι έπρεπε να έχει γίνει εδώ και 15 χρόνια- για να φτάσουμε σε μια κάρτα-κλειδί. Αυτό σημαίνει επανάσταση κατά της γραφειοκρατίας.

Αυτό σημαίνει πολυεπίπεδη αποκέντρωση, με αποσαφηνισμένες αρμοδιότητες, χωρίς αλληλοεπικαλύψεις που κυρίως πλήττουν την επιχειρηματικότητα και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Η διαλειτουργικότητα των Μητρώων θα είναι πλέον το βασικό μέσο για την ταχεία ηλεκτρονική διεκπεραίωση υπηρεσιών με το Δημόσιο. Παράλληλα, θα μειώσει τις μετακινήσεις των πολιτών για τις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες, ενώ τα οικονομικά οφέλη από την πάταξη της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής, καθώς και από την ελαχιστοποίηση των δαπανών λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης με τη μείωση της γραφειοκρατίας που απορροφά περίπου το 6% του ΑΕΠ, θα καταστήσουν το κράτος πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό.


πηγή: http://id-ont.blogspot.gr

Γ. Γαβριήλ: για την Ελλάδα, την «κάρτα του πολίτη», την Ρωσία και τον Πούτιν!

Μεγάλη διαμαρτυρία κληρικών και πολιτών στο κέντρο κατά της Κάρτας του Πολίτη.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της «Κάρτας του Πολίτη» πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια, με μεγάλη συμμετοχή διαδηλωτών -κληρικών και πολιτών- και από την επαρχία.
Μεγάλη διαμαρτυρία κληρικών και πολιτών στο κέντρο κατά της Κάρτας του Πολίτη
Στις 19:00 οι διαδηλωτές έφτασαν στη Βουλή και φώναξαν συνθήματα στην πλατεία Συντάγματος.






Στα Προπύλαια βρέθηκαν περίπου 4.000 διαδηλωτές.






Πλήθος κληρικών στη συγκέντρωση στα Προπύλαια
Πλήθος κληρικών στη συγκέντρωση στα Προπύλαια



Στη συγκέντρωση συμμετέχουν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Στη συγκέντρωση συμμετέχουν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής






Κληρικοί με σημαίες
Κληρικοί με σημαίες



Ομιλίες από πολίτες και κληρικούς κατά της Κάρτας του Πολίτη
Ομιλίες από πολίτες και κληρικούς κατά της Κάρτας του Πολίτη















Οι λόγοι της διαμαρτυρίας, όπως αναφέρει το ekklisiaonline.gr, είναι οι εξής:


«H συγκέντρωση-διαμαρτυρία που οργανώνουν Ορθόδοξοι σύλλογοι, φορείς, οργανώσεις και σωματεία, μεταξύ των οποίων και η ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ για να δηλώσουν την αντίθεσή τους:

1) στη νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που ύπουλα και εκβιαστικά θέλουν να μας επιβάλουν οι κυβερνώντες,

2) στο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ της ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,
3) στην ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
4) στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ΑΓΟΡΩΝ
5) στην ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ και την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των ΛΑΩΝ
6) στην ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ

Μετά το πέρας των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί πορεία στην Βουλή των Ελλήνων (πλατεία Συντάγματος).

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ

Χωρίς ενδοιασμούς οι κυβερνώντες μας ανακοινώνουν την επιβολή της Κάρτας του Πολίτη με τσιπάκι, στην οποία θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο αριθμός ταυτότητας, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ μέσα στο 2016. Και αυτό για να μας «διευκολύνουν», όπως «διευκόλυναν» χιλιάδες αυτόχειρες μέχρι τώρα λόγω χρεών. Παρά τα συντριπτικά αποτελέσματα των δημοσίων διαβουλεύσεων κατά της κάρτας του πολίτη η νεοταξική ηγεσία της χώρας μας αδιαφόρησε και προσπαθεί πάση θυσία να υλοποιήσει την έκδοση της ΚτΠ.

Ας δούμε όμως συνοπτικά τα κυριώτερα από τα υπόλοιπα δυναστικά μέτρα των κυβερνητών μας:

Μειοδοσία στα εθνικά θέματα και παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας
Mείωση μισθών και συντάξεων
Δυσβάστακτοι κατασκευασμένοι φόροι
Πλειστηριασμοί σπιτιών
Το πανδοχείο-Ελλάδα : Προσφορά, χωρίς μελετημένη εθνική στρατηγική, αλόγιστης φιλοξενίας σε ατέλειωτο αριθμό ταλαιπωρημένων προσφύγων και μεταναστών, αγνώστων στοιχείων και σκοπών. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής θα είναι η αλλοίωση της εθνικής συνθέσεως του πληθυσμού της πατρίδας μας.
Καταπάτηση Συντάγματος
Πολεμική κατά της γλώσσας, της ιστορίας, της Εκκλησίας, της Ορθοδοξίας
Θεσμοθέτηση του βδελυρού και απαράδεκτου συμφώνου συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

1. Η κάρτα του Πολίτη είναι συνδεδεμένη με βάσεις δεδομένων, όπου σύντομα θα περιέχονται άπαντα τα προσωπικά δεδομένα όλης της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής, τα οποία μέσω των hackers θα είναι προσβάσιμα, ακόμη και στους εχθρούς μας. Και το τραγικότερο, οι εξουσιαστές θα προσθέτουν ο,τι θέλουν χωρίς να μας ρωτήσουν. Χωρίς αυτήν την ΚτΠ θα είναι αδύνατη η άσκηση θεμελιωδών αστικών, οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

2. Η «Κάρτα του Πολίτη», όπως έλεγε και ο άγιος Παΐσιος είναι ο αρραβώνας του τελικού σφραγίσματος. Λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά στα «Σημεία των καιρών»: «…Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα «κάρτας εξυπηρετήσεως» ασφάλειας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά του αντίχριστου……». Τα λεγόμενα του οσίου Παισίου είναι ερμηνεία των όσων λέει η Αποκάλυψη του Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, για τα έσχατα : « Την εποχή εκείνη, όποιος δεν δεχθεί να χαραχθεί στο δεξί του χέρι ή στο μέτωπο ο αριθμός ή το όνομα θηρίου, «…μη δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι…»»

3. Η απειλή μετά την έκδοση της Κάρτας θα είναι : Αν δεν δεχθείς να λάβεις τον κωδικό αριθμό σου και την «Κάρτα», δεν θα λάβεις το μισθό, τη σύνταξη, το επίδομα, την ιατρική σου περίθαλψη. Κοινός παρανομαστής ο εκβιασμός. Σήμερα η αριθμοποίηση του προσώπου και η απειλή στερήσεως των αναγκαίων. Τελικό ζητούμενο η αποδοχή και προσκύνηση του θηρίου.

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;

Ο ιερομάρτυς και εθναπόστολος άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός συνιστούσε στους ήδη σκλάβους αδελφούς μας: Μη φοβηθείτε ο,τιδήποτε κι αν οι εχθροί σας πάρουν. Μόνον τον Χριστό και την ψυχή σας δεν θα κατορθώσουν να σας πάρουν, αν εσείς δεν τους τα παραχωρήσετε. Με την παραλαβή της Κάρτας ως το προστάδιο του σφραγίσματος δεν πουλάμε και τα δύο; Και το Ευαγγέλιο και τον εαυτό μας;

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ

1.Να αντισταθούμε στα καταχθόνια ιδιοτελή σχέδια των ξένων εχθρών και των «ημετέρων», επειδή διακυβεύεται η εθνική μας ακεραιότητα και ο επί αιώνες μοναδικός θεανθρώπινος πολιτισμός μας. Και μόνο γι’ αυτήν την εφιαλτική οργουελική προοπτική επιβολής της Κάρτας του Πολίτη αξίζει, ανεξάρτητα από την ύπαρξη του αριθμού 666, να αγωνιστούμε για την μη επιβολή των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Έτσι έκαναν οι πολίτες της Μ. Βρετανίας που κατάφεραν να πετύχουν την ακύρωση εισαγωγής της στη χώρα τους, έχοντας ως επιχειρήματα την φαλκίδευση των ατομικών ελευθεριών τους.Πολλώ μάλλον εμείς πρέπει να αγωνιστούμε εφόσον σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στην ΚτΠ θα υπάρχει ο δυσώνυμος αριθμός.

2. Σε περίπτωση εκδόσεως της ΚτΠ να αρνηθούμε την παραλαβή της «Κάρτας», πράξη που συνιστά δημόσια ομολογία Πίστεως. Ο Χριστός, ζητά από τον πιστό, αν Τον αγαπά, να μην δεχθεί το «σφράγισμα» του Αντιχρίστου, που θα του δώσει την δυνατότητα να συναλλάσσεται και να εξασφαλίσει την επιβίωσή του.

3. Να καθιερώσουμε πρωινή προσευχή με το κομποσχοίνι, ταπεινώς ικετεύοντας «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με», εννοώντας όλους τους αδελφούς συν-Έλληνες.

4. Τέλος να μην ξεχνάμε το εν Χριστώ μαρτύριο που μπορεί να τοποθετήσει νέα βαθιά θεμέλια στο ορθόδοξο ελληνικό έθνος μας, ώστε σε γερές θεανθρώπινες βάσεις να μεγαλουργήσουν εν Χριστώ οι επόμενες γενιές. Όπως λέει και ο ποιητής Γιώργος Βερίτης: «Αν δεν αναστήσουμε μέσα στην ψυχή μας το πνεύμα των κατακομβών και του μαρτυρίου, είμαστε άχρηστοι για τη σημερινή εποχή….Δεν θα είμαστε μαθητές Εκείνου».

Βίντεο/φωτογραφίες: Παναγιώτης Σαγκούρης
Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων


Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης.
http://www.zougla.gr/greece/article/diamartiria-sta-propilea-kata-tis-kartas-tou-politi