Αποκάλυψη! Ιδού ο αξιωματούχος που ενέπνευσε τα ρατσιστικά συνθήματα!

Μετά από έρευνες πάνω στην υπόθεση των απαράδεκτων ρατσιστικών συνθημάτων που εκφώνησαν οι παρελαύνοντες όπως είδαμε στο βίντεο εδώ: Απαράδεκτον! Συνθήματα μίσους φώναξαν τα ΟΥΚ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΕ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ:

This movie requires Adobe Flash for playback.

Χρυσοχοΐδης_ Πιάσαμε Αλβανό νταβατ

Χρυσοχοΐδης_ Πιάσαμε Αλβανό νταβατ

This movie requires Adobe Flash for playback.

Χρυσοχοΐδης_ Οι Αλβανοί μάς έχουν γ

Χρυσοχοΐδης_ Οι Αλβανοί μάς έχουν γ

This movie requires Adobe Flash for playback.

ΠΗΓΗ

Επεισόδια ενάντια σε Ελλήνες (Παρέλαση 25 Μαρτίου 2010)

Διαλύουν την "ελίτ" του Λιμενικού Σώματος, επειδή φώναζαν "Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι"




Στην διάλυση της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος (ΜΥΑ/ΛΣ) οδηγούν οι αποφάσεις που ελήφθησαν από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:

Με απόφαση του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχου Θανάση Μπούσιου τέθηκε σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αξιωματικός που ήταν επικεφαλής του αγήματος των 36 βατραχανθρώπων της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, επειδή οι άνδρες του αγήματος υποτίθεται ότι φώναζαν «εθνικιστικά συνθήματα».

ΠΗΓΗ

Ενοχλήθηκαν οι «προοδευτικοί» από τα συνθήματα των Ανδρών της Ο.Υ.Κ.




Στην «λειψή» παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όπου απουσίαζαν τα άρματα του Ελληνικού Στρατού λόγω… οικονομικής κρίσης, οι άνδρες της Ομάδος Υποβρύχιων Καταστροφών, φώναξαν για μια ακόμα χρονιά «απαγορευμένα» συνθήματα στα οποία οι συγκεντρωμένοι Έλληνες απάντησαν με χειροκροτήματα και ζητωκραυγές. Όσο άρεσε όμως σε όλους τους Έλληνες η παρουσία της Ο.Υ.Κ. στην παρέλαση, τόσο… ενοχλήθηκαν κάποιοι «προοδευτικοί»! Είναι οι ίδιοι που ζητούν κατάργηση των παρελάσεων επειδή είναι… φασιστικό έθιμο (!). Ανάμεσα στα συνθήματα που ακούστηκαν από το επίλεκτο αυτό Σώμα, είναι και το «ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ – ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ». Φανταστείτε τα ξινισμένα μούτρα των επισήμων και δείτε το βίντεο που ακολουθεί, όπως δημοσιεύθηκε στον διαδικτυακό χώρο της Ελευθεροτυπίας....

συνέχεια εδώ

ΠΗΓΗ

Γρυλίζουν εδώ και χρόνια πως δήθεν ψάχνουν Εθνικιστές, αλλά όταν τους είδαν μπροστά τους...σφυρίζανε αδιάφορα!

Φανταστείτε τι άγχος πέρασαν τα μέλη του ΠΑΜΕ;
ξέχασαν και "αντιφασισμό" και γαυγίσματα;
αρκεστήκανε να φωνάζουν τα κλασσικά συνθηματάκια και να παρελαύνουν με συνοδεία κάτω από "βροχή" εντύπων της Χρυσής Αυγής!!!



περισσότερα εδώ

ΠΗΓΗ

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010