Σκόπια: "Η Αγία Γραφή ανοίχτηκε εδώ πρώτη φορά"!

Οι Σκοπιανοί έφτιαξαν βίντεο όπου ισχυρίζονται ότι η Αγία Γραφή ανοίχτηκε για πρώτη φορά εκεί (έλεος!) και τους μιλάει ο Μέγας Αλέξανδρος λέγοντας ότι βρίσκεται στο σπίτι του (ξανά έλεος!).
Ένα νέο εθνικιστικό-μυστικιστικό και εθνοκεντρικό ρατσιστιτκό βίντεο που προβλήθηκε στο Σκοπιανό φιλοκυβερνητικό Sitel TV, και που περιέχει ένα μείγμα ψευδοϊστορικών και ψευδοθρησκευτικών θεμάτων. Σε αυτό το βίντεο, η "φωνή" του Μεγάλου Αλεξάνδρου δηλώνει τον εσχατολογικό ρόλο των "ανθρώπων του" ως αγγελιοφόρος του Αποστόλου Παύλου.
Εάν δεν εκνευριστέιτε τότε θα πέσετε ξεροί από τα γέλια!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Καλύτερα να κόψουμε το ποτό παρά τα ονόματα των Αγίων στους Σταθμούς του Μετρό



Η «χειραφετημένη» κρατικοδίαιτη - με τα δικά μας λεφτά πάντα - Πιπιλή μπερδεύει λέει τα ονόματα των Σταθμών του Μετρό γιατί έχουν ονόματα ...Αγίων! Δεν μας είπε σε...
...ποιο ποτήρι αρχίζει το μπέρδεμα...
H.Κασιδιάρης σε Πιπιλή : "Κάτσε κάτω! Πάλι πιωμένη είσαι;" (βίντεο)

ΠΗΓΗ

Τουρκάλες χειρίστριες των F-16 μας απειλούν …Aλλά κοπανάνε τους Μιναρέδες (video)

http://i.imgur.com/M5z8n.jpg

Μας απειλούν οι Τουρκάλες των F-16  αλλά ειναι τόσο καλές που κοπανάνε πάνω στους μιναρέδες  δίπλα απο την κατοικία του Ερντογάν …

Ακούστε την έκπληξη της Τουρκάλας !

Φαναταστείτε να την κυνηγάει πύραυλος ΄΄ΧΩΚ΄”

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προσπάθειας προβολής μοντέρνου προσώπου από την ΤΗΚ, αποτελεί το εικονιζόμενο ρεπορτάζ της εφημερίδας Vatan.

Οι κυρίες Burcu Şahinkaya και Züleyha Dombay ποζάρουν με τα F-16 τους.

Η πρώτη μάλιστα αγαπά τόσο πολύ το..Αιγαίο που σύμφωνα με την εφημερίδα ονόμασε τον γιο της Ege

Κοπάνησε τον Μιναρέ η Τουρκάλα χειρίστρια του F-16

Η εν λόγω πτήση ήταν μάλλον σχεδιασμένη στα 3500 πόδια (Minimum Safe Altitude) κάτι πού η χειρίστρια αψήφισε και κατέβηκε χαμηλότερα με αποτέλεσμα να περάσει κέντρο-σουβλάκι το μιναρέ.

Πιθανότατα είχε ξεχάσει να τριμάρει/αντισταθμίσει σε ΕΟΠ (ευθεία οριζόντια πτήση), διότι το F-4E Phantom έχει στην ράχη του 6 δεξαμενές καυσίμου (fuel cells) και αναλόγως της ροής/κατανάλωσης καυσίμου κατά την πτήση αλλάζει το κέντρο βάρους και χρειάζεται συνεχώς αντιστάθμιση/trim. Έτσι έχει μια ελαφριά κάθοδο 2 μοιρών πού λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία.

Το αποτέλεσμα της πρόσκρουσης

Είναι αναμφισβήτητο ότι η Akgül πετάει από την ‘Α θέση και στη ‘Β θέση ο ΧΟΣ μιλάει με τα άλλα μέλη του σχηματισμού (Νο2-3).

Ο ΧΟΣ αναλαμβάνει τις επικοινωνίες-ναυτιλία-όπλα ενώ ο χειριστής πετάει. Δεν γίνεται αντίστροφα διότι η ορατότητα του ΧΟΣ μπροστά, αλλά και στα πλάγια είναι περιορισμένη.

Η Τουρκάλα χειρίστρια είναι απασχολημένη με το να μετράει την απόσταση από το επόμενο steerpoint (το 11ο) και το οποίο αντιστοιχεί στο Hipodrom, στο οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο η παρέλαση. Έτσι δεν βλέπει τους 2 μιναρέδες πού ξεπροβάλλουν ξαφνικά μπροστά της…

Την παρ’ολίγο μοιραία στιγμή ο ΧΟΣ, πού μάλλον πρέπει να είναι Εκπαιδευτής στον τύπο, είδε στο HUD repeater τους μιναρέδες, ή τα άλλα μέλη του σχηματισμού να τραβάνε απότομα επάνω και τράβηξε το χειριστήριο πίσω. Αυτό το επαληθεύει η έκπληξη της χειρίστριας λίγο προτού χτυπήσουν (ουπ) στο δόξα πατρί το μιναρέ.

Το ραδιοϋψόμετρο (Combined Altitude Radar Altimeter) έγραψε στιγμιαία -0 καθώς πέρασε ακριβώς από επάνω και το σύστημα φωνητικής προειδοποίησης bitching Betty φώναζε Altitude-altitude!

Μάλλον η ημισέληνος χτύπησε στο κέντρο του αεροσκάφους και δεν πήραν FOD (Foreign Object Damage) στον κινητήρα.

Για να το επαληθεύσουν, βάζουν στοιχεία πίσω/idle για να δούνε εάν πήραν φωτιά (cold idle) στους κινητήρες J-79.

Η είσοδος ξένου σώματος στην εισαγωγή θα μπορούσε να προκαλέσει φωτιά, οπότε και ο αρχηγός σχηματισμού τους λέει να σπάσουν για να αποφύγουν άλλα παρατράγουδα.

Έτσι μια παρολίγον “τεχνική βλάβη” επάνω από το σπίτι του Τούρκου πρωθυπουργού απεφεύχθει την τελευταία στιγμή..

Μετάφραση 
Νο.3: Eίμαστε Νο.3 δεξιά μετά από σας
Νο1: Γυρίζω
Νο1 ΧΟΣ: Ναι
Νο1 Χειρ: 4,5
Νο1 Χειρ: 5,5
Νο1 Χειρ: 3,5.
Νο1 Χειρ: 3,5 νοιώθω ότι είμαστε πιο κοντά από ότι λένε τα νούμερα
Νο1 ΧΟΣ: Όχι όλα πάνε κανονικά K-K-S
No1 Χειρ: Όλα καλά?
No1 Χειρ: 3,5 οοοοοοο-ούπ
Bitching Betty: Altitude-altitude-altitude
No1 ΧΟΣ: Φέρε μανετες πίσω σε θέση Idle
Bitchhing Betty: Caution-caution
Νο1 Χειρ: Master caution……Oυφ
Νο3: Φάνηκε σε θέση idle ο κινητήρας
No1 ΧΟΣ: Είναι θέση cold idle.
Νο1 Χειρ: Είναι ακόμα αναμμένο το Master Caution?
Νο.3 Χωριστείτε
Νο.3 Ωραία

Τα συμπεράσματα δικά σας …Των πολιτικών τα ξέρουμε !

 http://www.enkripto.com/2013/01/aysegul_15.html

http://national-pride.org/2013/01/16

Οι αρχηγοί αποφασίζουν για ΑΟΖ


ff
To Παρόν της Κυριακής, 13/03/2013
Σε ανώτατο επίπεδο, αποκλειστικά μεταξύ των αρχηγών των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθεί η χώρα μας στο θέμα της ΑΟΖ. Οι σχετικές διεργασίες, πάντως, φαίνεται ότι κλιμακώνονται, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι είναι θέμα χρόνου η οριστικοποίηση των χειρισμών. Λίγες ώρες πριν από τη χθεσινή σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, για ξεχωριστές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, πέρασαν οι υπουργοί Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος και Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος. Οι δύο υπουργοί, πέραν της αρμοδιότητας επί του θέματος της ΑΟΖ, εκπροσωπούν τις δύο αντίρροπες τάσεις εντός της κυβέρνησης αλλά και της Ν.Δ. σχετικά με το ζήτημα. Ο κ. Αβραμόπουλος τάσσεται υπέρ των προσεκτικών χειρισμών και απορρίπτει κινήσεις αιφνιδιασμού, ενώ ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι υπέρμαχος πιο αποφασιστικών ενεργειών. Οι κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης εντείνουν τις ζυμώσεις, με ζητούμενα την εύρεση του κατάλληλου χρόνου και την επιλογή του τρόπου με τον οποίο θα κινηθεί η κυβέρνηση. Οι διαφορετικές προσεγγίσεις, ωστόσο, υπάρχουν τόσο μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων όσο και στο εσωτερικό των κομμάτων.
Οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, σύμφωνα με πληροφορίες και εκτιμήσεις συνεργατών τους, είναι υπέρ μιας περισσότερο προωθημένης θέσης, που θέλει την Ελλάδα να κινείται αποφασιστικά, λαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα της δώσουν προβάδισμα στην ανακήρυξη των θαλασσίων ζωνών, δηλαδή της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας. Πέραν των διαφοροποιήσεων στο εσωτερικό της Ν.Δ., και μέσα στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν διαφορετικές φωνές, με στελέχη του κόμματος να διατυπώνουν επικρίσεις για το γεγονός ότι ο κ. Βενιζέλος χειρίζεται το θέμα προσωπικά και χωρίς να τους καθιστά κοινωνούς των απόψεών του. Υποστηρίζουν, δε, ότι το ΠΑΣΟΚ παρασύρεται από τη Ν.Δ. σε βιαστικές κινήσεις, σε μια προσπάθεια να κερδηθούν οι εντυπώσεις. Τα στελέχη του κόμματος που διαφωνούν με τις επιλογές Βενιζέλου υποστηρίζουν ότι η κοινοποίηση στον ΟΗΕ, τον περασμένο Μάιο, των θέσεων της χώρας ως προς το εύρος των θαλασσίων ζωνών, με βάση τον νόμο 4001/11, είναι επαρκής.
Βασικό επιχείρημά τους είναι ότι στην περίπτωση κατάθεσης στον ΟΗΕ συγκεκριμένων συντεταγμένων των θαλασσίων ζωνών, η Τουρκία θα αντιδράσει, όπως έχει ήδη δημόσια κάνει γνωστό, καταθέτοντας τις δικές της συντεταγμένες. Ετσι, οι τουρκικές θέσεις και διεκδικήσεις στο Αιγαίο, η αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας, θα αποτυπωθούν σε έγγραφο κατατεθειμένο στον διεθνή οργανισμό, όχι μόνο για την ΑΟΖ, όπως επισημαίνουν, αλλά, κυρίως, για την υφαλοκρηπίδα.
Οσον αφορά τη ΔΗΜΑΡ, συνεργάτες του κ. Κουβέλη αναφέρουν ότι το ζήτημα της ΑΟΖ χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος. Η θέση του κόμματος είναι ότι η ανακήρυξη ΑΟΖ θα πρέπει να προχωρήσει, αλλά μόνον εφ’ όσον έχει προηγηθεί η απαραίτητη προετοιμασία και έχει διασφαλισθεί ότι δεν θα προκληθούν κίνδυνοι ή προβλήματα.
Δώρα Αντωνίου
Καθημερινή

ΠΗΓΗ

Η διαφορά Χριστιανισμού και Κομμουνισμού

«Ο Χριστιανισμός λέει στον οπαδό του : Γιατί να έχεις εσύ και να μην έχει αυτός; Λοιπόν, δωσ' του!
Ο Κομμουνισμός λέει στον οπαδό του : Γιατί να έχει αυτός και να μην έχεις εσύ; Λοιπόν, παρ' του!
Κατάλαβες την διαφορά;»
Γέροντας Ιωήλ Γιαννακόπουλος

ΠΗΓΗ