ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ «ΑΝΩ» ή «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ

ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ!

Μέσα σε μια δίνη εθνικών υποχωρήσεων και παροιμιώδους εθνικής αναξιοπρέπειας, τέτοιας που έκανε τον Μάθιου Νίμιτς να δηλώσει «εντυπωσιασμένος» από την ελληνική …βιασύνη, δύο γνωστοί και φιλέλληνες κατά τα άλλα Γερουσιαστές του Αμερικανικού Κογκρέσου, παρεμβαίνουν στις εξελίξεις, με κοινό άρθρο τους στην Washington Times (24-9-2008).

Μόνο που η παρέμβαση δεν είναι υπέρ των πάγιων εθνικών θέσεων, όπως θα νομίσει όποιος αρχίζει να διαβάζει το άρθρο, αλλά αποτελεί κατά περίεργο τρόπο, πιστό αντίγραφο των ανιστόρητων και εθνικά επικίνδυνων και απαράδεκτων θέσεων του «ελληνικού» ΥΠΕΞ και συγκεκριμένα της Υπουργού Εξωτερικών!!!

Κατά επίσης περίεργο τρόπο, το άρθρο αυτό εμφανίστηκε την ώρα της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και των καθοριστικών επαφών και «πιέσεων», όπως ακριβώς είχε εμφανιστεί ανήμερα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, ακριβοπληρωμένη καταχώρηση του «ΣΑΕ» στον διεθνή τύπο, που προπαγάνδιζε τελικά και ωμά το «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάποιοι άγνωστοι… Εφιάλτες, κατάφεραν να παρασύρουν και να εμπλέξουν στα σκοτεινά σχέδιά τους, δυο πολύ συμπαθείς Φιλέλληνες Γερουσιαστές του Αμερικανικού Κογκρέσου, έναν Δημοκρατικό, την Ελληνοαμερικανίδα Ολύμπια Σνόου και τον Ρεπουμπλικανό Ρόμπερτ Μενέντεζ, οι οποίοι αφελώς νόμισαν με το άρθρο τους πως προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια και υπηρεσία στην Ελλάδα…

Ειδικότερα, ενώ το άρθρο κάνει σαφείς και στοχευμένες αναφορές στην αλυτρωτική προπαγάνδα των Σκοπίων και τις θέσεις του Αμερικανού ΥΠΕΞ Στετίνιους στα 1944 για τους κινδύνους της εφευρεμένης από τον Τίτο δήθεν «μακεδονικής» εθνότητας, θέτει καταληκτικά και ρητά θέμα προτιμώμενης και ικανοποιητικής ονομασίας το «ΑΝΩ» ή το «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ζητώντας μάλιστα από την κυρία Κοντολίζα Ράις κατά λέξη:

«Να πει στην ΠΓΔΜ ότι, αν δεν αποδεχτεί μία διεθνή ονομασία που θα περιγράφει αποκλειστικά και μόνο τη γεωγραφική θέση της, όπως “Βόρεια” και “Άνω” Μακεδονία και η οποία θα χρησιμοποιείται επίσης στις διμερείς σχέσεις της με τις ΗΠΑ, εντός καθορισμένης ημερομηνίας οι ΗΠΑ θα άρουν τη διμερή αναγνώριση της ΠΓΔΜ με το όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας”»!!!

Και καταλήγουν οι συντάκτες:

«Μία λύση με αυτά τα χαρακτηριστικά θα εξασφαλίσει τη διακομματική υποστήριξη του Κογκρέσου»….

Οι θέσεις αυτές είναι μόνο θέσεις της ηγεσίας του ελληνικού ΥΠΕΞ και μόνον αυτό και τα σχέδιά του εξυπηρετούν! Δεν είναι θέσεις του Ελληνισμού! Ούτε καν της Ελλάδος!

Το κακό βέβαια από την άλλη είναι, πως από αφέλεια, οι καλοπροαίρετοι φιλέλληνες Γερουσιαστές, παρασύρθηκαν σε ένα παιχνίδι κατά της ίδιας τελικά της Ελλάδας!

Σε ένα παιχνίδι, που κερδισμένους και δυναμωμένους μονάχα τους Σκοπιανούς θα έχει, που θα αποκαλούνται παντού και πάλι «Μακεδόνες» της «Άνω» ή «Βόρειας» «ελευθερωμένης» «Μακεδονίας»…


Σε ένα παιχνίδι επικίνδυνων και δολιών χειρισμών, που πληγώνουν κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, σε κάθε γωνιά του κόσμου! Γιατί τα χνάρια του Εφιάλτη, φαίνεται να είναι και πάλι ντόπια…

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΦΙΑΛΤΕΣ», ΠΩΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΓΙΑΤΙ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΣΛΑΒΙΚΗΣ «ΒΟΡΕΙΑΣ» ή «ΑΝΩ» «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: