H CIA πίσω από την "επανάσταση" των Indymedia

Πλέον ο πραγματικός σκοπός της δήθεν επανάστασης δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Οι βασικοί στόχοι είναι δύο. Η δημιουργία χάους από το οποίο θέλουν να επωφεληθούν οι ληστές-πλιατσικολόγοι και η πτώση της κυβέρνησης που ΤΟΣΟ δυσαρέστησε το State Deprtment και το ΝΑΤΟ.
Οι συχνές επισκέψεις του Αλαβάνου στις φυλακές που είναι γεμάτες από Έλληνες και Ξένους κλέφτες δικαιολογούν απόλυτα τις κλοπές και το πλιάτσικο στο οποίο στοχεύει κάθε δήθεν διαμαρτυρία των αναρχικών που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι αναλογίες Ελλήνων και Αλλοδαπών ληστών στις φυλακές ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ με τις αναλογίες Ελλήνων και Αλλοδαπών ληστών-επαναστατών στις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών.
Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι είναι ΛΗΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ο γιος του μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση.

Ενώ οι νομοταγείς πολίτες αγωνιούν για την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ασφάλειας από την έλλειψη αστυνομικών οι "επαναστάτες-κλεφτρόνια" της CIA-Indymedia ζητούν ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της αστυνομίας!
ΠΟΙΟΙ είναι στην πραγματικότητα αυτοί που έχουν πρόβλημα με τα διαλυμένα σώματα ασφαλειας; Φυσικά οι επίδοξοι ΚΛΕΦΤΕΣ και οι πρώην ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ...Έλληνες και Ξένοι που είναι και οι "επαναστάτες" που ευθύνονται για το χάος και το πλιάτσικο στα καταστήματα των μεγάλων πόλεων.
Τι θα φέρει στην Ελλάδα το ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ χάος με αφορμή τον θάνατο του Αλέξη για τον οποίο ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ επιμένει να ΜΗΝ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ; O τρόπος φυγής των δύο αστυνομικών δεν δείχνει ούτε να είναι τρομαγμένοι αλλά ούτε και να έχουν αντίληψη ότι προκάλεσαν τον θάνατο ενός παιδιού. Ίσως μία συσσωρευμένη οργή από το ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΚΟΠΟ και ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΓΧΟΣ στο οποίο υποβάλλεται ένας αστυνομικός που υπηρετεί στα Εξάρχεια είναι το βαθύτερο αίτιο ενός πυροβολισμού που αντί για εκφοβισμό προκάλεσε έναν θάνατο. Πίσω τους κάποιοι τους αποκαλούσαν "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ" αλλά αυτό γίνεται χιλιάδες φορές αδικαιολόγητα και ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ, οπότε είναι λογικό να ΜΗΝ θεωρήσουν ότι οι βρισιές μπορεί να σχετίζονταν με πρόκληση ενός θανάτου από την πλευρά τους.
Το χάος σίγουρα θα φέρει μία κυβέρνηση από μαριονέτες της CIA που θα μας επιβάλλει 4-5 νέα συστήματα παρακολούθησης, θα επιβάλλει την παράδοση προσωπικών δεδομένων στις Αμερικάνικες Μυστικές Υπηρεσίες, την ακύρωση συμφωνιών με τον Πούτιν, με σκοπό να βγούμε ΟΛΟΙ στον δρόμο πανηγυρίζοντας για την ανερξαρτητοποίηση του Κοσόβου, την μετονομοσία των Σκοπιανών σε Μακεδόνες και την ένταξη στο ΝΑΤΟ πρώην Σοβιετικών κρατών.
Την πτώση της κυβέρνησης επιθυμούν διακαώς όλοι όσοι δεν κατάφεραν να βάλουν βαθιά το χέρι στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα (Αμερικάνοι κι Έλληνες νταβατζήδες). Οι Έλληνες "νταβατζήδες" των ΜΜΕ ...ΔΕΝ τολμούν να αναφέρουν τη λέξη INDYMEDIA και τον ρόλο τους στον συντονισμό και την χρηματοδότηση της "επανάστασης". Τα σχολεία θα παραμείνουν υπό κατάληψη ώστε να ΜΗΝ μείνουν από απουσίες οι "indymedia" επαναστάτες έως ότου καταφέρουν να ΠΕΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ η δημοκρατικά και νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση για να αντικατασταθεί από μία άλλη τσακαλοπαρέα που θα βάλει τη χώρα στον ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ... όπως τον εννοεί το CFR, το ECFR,το Helsinki Watch, το Crisis Internatinal Group, το ΕΛΙΑΜΕΠ και τα Indymedia... δηλαδή ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ που είναι χρηματοδοτούμενες από τον γνωστό μας George Soros.
Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον της Ελλάδας αυτοί που καίνε την πολύπαθη σημαία της; Ούτε καν οι Τούρκοι δεν τόλμησαν να κάψουν την Ελληνική Σημαία.
Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι ΟΙ ΒΙΑΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ενδιαφέρονται για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΑΞΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Δυστυχώς οι νομοταγείς πολίτες είναι ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ απέναντοι στους εγκληματίες. Σέβονται την ξένη περιουσία και δεν καίνε , ούτε κλέβουν περίπτερα αναπήρων. Οι νομοταγείς πολίτες σέβονται τους αλλόθρησκους και τα εθνικά σύμβολα των ξένων. Οι νομοταγείς πολίτες βασίζονται στην τάξη και την ασφάλεια που τους παρέχουν τα συντεταγμένα όργανα του κράτους και της Δημοκρατίας. Οι νομοταγείς πολίτες ΔΕΝ διαθέτουν όπλα και ΔΕΝ ξέρουν να τα χρησιμοποιούν. Οι νομοταγείς πολίτες είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ να υποταχθούν στους ΕΝΟΠΛΟΥΣ που οργάνωσε για άλλη μία φορά η Αμερική.
ΑΡΩΜΑ ΧΟΥΝΤΑΣ του '67 (βλέπε CIA).
Μετά την "ΜΑΥΡΗ επανάσταση" του 1967 για την αντιμετώπιση του δήθεν "κόκκινου" εφιάλτη που ΠΟΤΕ δεν υπήρξε ... ζούμε σήμερα
την "ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΗ επανάσταση" για την αντιμετώπιση του δήθεν "μαύρου" εφιάλτη που επίσης ΔΕΝ υπάρχει με σκοπό την κατάργηση της δήθεν κρατικής καταστολής που επίσης ΔΕΝ υπάρχει! Όσα ναρκωτικά κι αν πάρει κανείς...δεν μπορεί να μιλά για κρατική καταστολή στην Ελλάδα.
Ο μέσος Έλληνας που εμπιστεύεται τους "νταβατζήδες" για την ενημέρωσή του... ακόμα ΔΕΝ μπορεί να συνειδητοποιήσει την αιτία όλου αυτού του άθλιου προσχεδιασμένου ξεσηκωμού διότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ όσα εντέχνως του αποκρύπτουν για να βγάλει ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. Η καλλιέργεια της ηλιθιότητας μέσα από τα κους-κους ,τα μέντιουμ και τα χελωνονιντζάκια έχουν δημιουργήσει το κατάλληλο υπόστρωμα άνοιας για την επιβολή ΥΠΑΚΟΥΩΝ καθεστώτων.
Οι υπάλληλοι της CIA-Indymedia καίνε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, εξαπλώνουν ένα κατάμαυρο πέπλο τρομοκρατίας , ανασφάλειας και μελαγχολίας ώστε να αναγκάσουν τις αρχές να αντιδράσουν βίαια ή να εξοργίσουν κάποιους πολίτες να επιτεθούν στους αναρχικούς . Είναι λογικό και αναμενόμενο μεταξύ των συμπλοκών εκνευρισμένων και τρομαγμένων ανθρώπων, κάτω από πέτρες , μολότωφ και δακρυγόνα, να προκύψει ένας νεκρός και πίσω από τον θάνατο του να συσπειρωθούν όσοι θέλουν να ανατρέψουν το καθεστώς για να εγκαταστήσουν ένα άλλο...ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ.
Κάποια ξένη εφημερίδα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ ...ΑΠΕΦΥΓΕ να χρησιμοποιήσει τις μάνικες της πυροσβεστικής για να καταβρέξει τους κουκουλοφόρους και να μειώσει τις εστίες φωτιάς ενώ επέμεινε να χρησιμοποιεί δακρυγόνα που είναι ΑΚΡΙΒΑ , ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και δυσάρεστα ακόμα και για τους ΜΗ "επαναστάτες της CIA".
Στα δεκαπεντάχρονα παιδάκια που ενίσχυσαν τις τάξεις του στρατού των Indymedia η ΕΛ.ΑΣ θα μπορούσε να απαντήσει με ...αθώο ποταμίσιο νεράκι . Αντί να εμφανίζονται πάνοπλοι αλλά σκόπιμα αδρανείς αστυνομικοί θα έφταναν μερικές φρουρούμενες υδροφόρες να "μπουγελώσουν" και να επαναφέρουν στην τάξη τα παιδάκια που είδαν την κατάργηση του κράτους ως action-game.
Γιατί δεν πέφτει νερό στο προαύλιο του Πολυτεχνείου όπου ανασυγκροτούνται κι εξοπλίζονται οι αναρχικοί-indymedia;
Για τους εμπρηστές-ληστές με την κουκούλα θα μπορούσαν ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ να χρησιμοποιήσουν πλαστικές σφαίρες και να προβούν σε συλλήψεις. Θα μπορούσε να γίνει διαρροή ... των ονομάτων και των διευθύνσεων των κουκουλοφόρων όπως ακριβώς κάνουν οι κουκουλοφόροι με τα ονοματεπώνυμα των αστυνομικών που βρέθηκαν στον δρόμο τους.
Θα μπορούσε μέχρι και το ΣΔΟΕ να ελέγξει λεπτομερώς τα οικονομικά στις επιχειρήσεις των γονέων των κουκουλοφόρων για ενδεχόμενη χρηματοδότηση τρομοκρατικής δράσης. Είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ο νεαρός γιός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, να πραγματοποιεί ληστείες σε τράπεζες και να μπαινοβγαίνει στο σπίτι του βουλευτή φορτωμένος εκρηκτικά και χειροβομβίδες , εν αγνοία δήθεν του μπαμπά του.
Υπάρχουν τόσες ΝΟΜΙΜΕΣ δυνατότητες κατά της τρομοκρατίας ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ κι όμως οι οι ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ κι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ επιλογές της ΕΛ.ΑΣ δημιουργούν ερωτηματικά σχετικά με τις επιδιώξεις όσων ηγούνται των σωμάτων ασφαλείας. Δεν μπορεί ... 50.000 αστυνομικοί στην Ελλάδα να ΜΗΝ μπορούν ελέγξουν και να περιορίσουν την κινητοποίηση 2.000 κουκουλοφόρων.
Τέλος τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ για τους πρυτάνεις των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ:
Για ποιον λόγο θεωρείται ότι οι κουκουλοφόροι ΔΕΝ παραβίασαν το πανεπιστημιακό άσυλο;
Για ποιον λόγο οι πανεπιστημιακοί δεν ζητούν να ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ την αστυνομία εντός των πανεπιστημίών ώστε να πάψουν οι κλοπές , οι βανδαλισμοί και η οχύρωση των τρομοκρατών εντός ΚΡΑΤΙΚΩΝ ιδρυμάτων που ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε;
Οι απαντήσεις είναι ...απλές:
Οι πανεπιστημιακοί ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΙΖΕΣ κάθε φορά που το κράτος αγοράζει ΝΕΟ εξοπλισμό για να αντικατασταθεί ότι εκλάπη ή πυρπολήθηκε.
Και το ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ αλλά και ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ είναι ότι στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (server) φιλοξενείται το ηλεκτρονικό ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ της τρομοκρατικής οργάνωσης που λέγεται Ιndymedia μέσω του οποίου δίνονται ολες οι απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις για την ταυτόχρονη δράση των τρομοκρατών ΕΝΤΟΣ κι ΕΚΤΟΣ Ελλάδας. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στα δεκαπεντάχρονα πλουσιόπαιδα που λόγω βλακείας συμμετέχουν στην αποδόμηση του κράτους παριστάνοντας τους καταπιεσμένους πολίτες αλλά γι' αυτούς που.. τους ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ και τους ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ με ΜΙΣΟΣ για οτιδήποτε ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ, εφευρίσκοντας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ όπως εντόπισαν ελαφρώς ΠΙΟ νοήμονα μέλη των Indymedia.
Πληροφορίες για τον ρόλο των INDYMEDIA στην προσπάθεια κατά της κυβέρνησης του Κωστάκη στο ειδικά ενημερωμένο blog http://stop-indymedia.blogspot.com ενώ μπορείτε επίσης να διαβάσετε εδώ για την επίσκεψη του εμπόρου ανθρωπίνων οργάνων Σέρβων στρατιωτών, υπάλληλο της CIA και ηγέτη των UCK που επισκέφθηκε την Ελλάδα με αφορμή τα επεισόδια.


Πηγές: macedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: