ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


Υπό την προστασία της αστυνομίας αυτοί που την καίνε, τη βρίζουν και την πυροβολούν...

Υπό την προστασία της αστυνομίας, που βρίζουν, φτύνουν, καίνε και πυροβολούν μια γνωστή συμμορία άπλυτων -χρηματοδοτούμενη και καθοδηγούμενη απο έξωθεν κέντρα- προσπάθησε να αμαυρώσει την ειρηνική και νόμιμη συγκέντρωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.


50-60 τσογλάνια του γνωστού χώρου προσήλθαν μια ώρα πριν την προκαθορισμένη ώρα συγκέντρωσης και εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ, λειτουργώντας ως κατοχικός στρατός της Νέας Τάξης, επιχείρησαν να ματαιώσουν τη διαμαρτυρία ενάντια στη γκετοποίηση της περιοχής.

Με συνθήματα του τύπου "φαντάζει ωραία καμμένη η σημαία", αλλά καλυμμένοι πίσω απο τις κλούβες και τις διμοιρίες των ΜΑΤ, δημιούργησαν εστία αντιπαράθεσης που έληξε πριν λίγο, με την εκατέρωθεν ρίψη χημικών.

Από τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα σε ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό κάτοικος της περιοχής και μέλος της συντονιστικής επιτροπής του αγώνα, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο (αμέσως μετά την ρίψη χημικών) και έως τη στιγμή που τον έβαλαν στο ασθενοφόρο δεν είχε ανανήψει, παρά τις προσπάθειες με μαλάξεις.

Πηγές:Στόχος

Σχόλιο:Ακούστηκε και το ένα, δύο τρία, γαμώ την Πανα.ία από πλευράς αναρχοσυνασπιστοφασιστών. Δεν καίνε μόνο σημαίες, δεν βεβηλώνουν μόνο εκκλησίες, τώρα βρίζουν και τα άγια με την κάλυψη της Αστυνομίας!

Στο παρακάτω βίντεο παρ ότι γίνεται προσπάθεια από τον ΓΝΩΣΤΟ και μη εξαιρετέο ιδιοκτήτη του ιστοχώρου να καπελώσει την διαδήλωση με πλάνα της αρεσκείας του, οι κάτοικοι δεν χειραγωγούνται και τα λένε ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. Δείτε το.

http://www.tvxs.gr/v3592


Πηγές: hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια: