Ιωάννινα: Επίθεση αναρχικών εναντίον Εθνικιστών

Ήθελαν και αντισυγκέντρωση! 15 Εθνικιστές του Πυρήνα Ιωαννίνων έτρεψαν σε φυγή 150 αναρχικούς με μολότωφ στα χέρια… Έφαγε τα μούτρα της η κόκκινη τρομοκρατία! Ο Πυρήνας Ιωαννίνων είχε προγραμματίσει ανοικτή εκδήλωση σήμερα στην πόλη για την Βόρειο Ήπειρο. Το απόγευμα στον χώρο της συγκέντρωσης βρίσκονταν 15 Συναγωνιστές της Οργανωτικής Ομάδος για να ετοιμάσουν τα ηχητικά και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Την ίδια στιγμή αναρχικές ομάδες έκαναν κάλεσμα σε «αντιφασιστική» πορεία - με διάθεση …σύγκρουσης (στην διάθεση έμειναν!) - όπως και έγινε. Περίπου 150 κουκουλοφόροι έκαναν απόπειρα επίθεσης αλλά την ίδια στιγμή που έγιναν αντιληπτοί από την οργανωτική ομάδα των 15 Εθνικιστών, ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ. Πλήρης η απουσία της αστυνομίας που κατά τ’ άλλα επέτρεψε την ελεύθερη διακίνηση 150 πάνοπλων κουκουλοφόρων μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων. Οι «μπαμπούλες» του Συστήματος παρότι είχαν στην κατοιχή τους μολότωφ (μεταξύ άλλων «εργαλίων»), έφαγαν τα μούτρα τους από την ατσάλινη αντίσταση των Εθνικιστών που έκανε πραγματικό εφιάλτη, τα …όνειρά τους για το τσάκισμα του «φασισμού». Για ακόμα μία φορά, κάποιοι υπό την ανοχή του κράτους που απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, θέλησαν να κάνουν ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ εναντίον μας. ΑΠΕΤΥΧΑΝ.Κόσμος εμφανίζονταν κάθε τόσο προς το μέρος μας και η εκδήλωση που είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας ο Πυρήνας Ιωαννίνων ξεκίνησε κανονικά.
Μετά τις ομιλίες των Ηπειρωτών εκπροσώπων και του Μετώπου Νεολαίας Ιωαννίνων, η αστυνομία (που εμφανίστηκε κάπως….. καθυστερημένα!) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την διεξαγωγή Πορείας από τους Εθνικιστές «προς αποφυγήν νέων ταραχών».

Κανένας εκ των Εθνικιστών δεν τραυματίστηκε σοβαρά, παρά την άνανδρη επίθεση των πάνοπλων κρανοφόρων όπου μάλιστα εγκατέλειψαν στον χώρο σημαίες, σφεντόνες, πέτρες και μπουκάλια τα οποία θα εμφανίσουμε σε λίγες ώρες από την ιστοσελίδα μας. Η απουσία της αστυνομίας ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ (!!!) δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και αναμένουμε πως κάποιοι θα υποστηρίξουν το γνωστό παραμύθι περί …συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με το κράτος. Με όλους αυτούς, οι διαφορές μας μένουν ανοικτές, όταν απειλούνται οι ζωές Συναγωνιστών μας. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Πηγές: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: