ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ:Ο Τούρκος "Καπετάν Κεμάλ",εθελοντής με τους συμμορίτες κατά τον Εμφύλιο,μιλάει για τις εμπειρίες του!!!


ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ...

Είναι γνωστός ο προδοτικός ρόλος του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου,όσο και μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή:τι γίνεται όμως,όταν αποκαλύπτεται πως ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ (!!!) ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΝΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ),ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ;

Η ιστορία,που είναι για γέλια και για κλάματα,έχει ως εξής:

"Οι μαρτυρίες ενός Τούρκου αριστερού και αγωνιστή, του Μιχρί Μπελλί, από τη συμμετοχή του στον ελληνικό εμφύλιο ως μέλους του Ελληνικού Δημοκρατικού Στρατού, εξιστορούνται στο βιβλίο «Καπετάν Κεμάλ, Αναμνήσεις από τον ελληνικό εμφύλιο». Γραμμένο το 1985, το εν λόγω βιβλίο μόλις φέτος έγινε «αποδεκτό» από τους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει η ταινία-ντοκιμαντέρ που βασίζεται σε αυτό.

Γεννημένος το 1916 στη Συληβρία της Ανατολικής Θράκης, βαθιά διεθνιστής και συνειδητός μαρξιστής, ο Μιχρί Μπελλί συμμετείχε ή πρωτοστάτησε στις τραγικές περιπέτειες της κοινωνικής επανάστασης στη πατρίδα του, αλλά και τη δική μας, ή και όπου αλλού βρέθηκε ως διανοούμενος, αγωνιστής και εξόριστος. Κατατάχθηκε εθελοντικά τον Απρίλιο του 1947 στο Δημοκρατικό Στρατό της Ελλάδας, «όταν Έλληνες σύντροφοι από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη άρχισαν να ψάχνουν απεγνωσμένα για έναν Τούρκο, επαρκώς καταρτισμένο για πολιτική καθοδήγηση σ' αυτές τις περιοχές». Στη θητεία του αυτή τραυματίστηκε σοβαρά δύο φορές και, τέλος επέστρεψε στην πατρίδα του το καλοκαίρι του '49.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αυγή», το βιβλίο «Καπετάν Κεμάλ, Αναμνήσεις από τον ελληνικό εμφύλιο» προέκυψε όταν ο Μιχρί Μπελλί θέλησε να «μιλήσει για τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην αντίσταση», τον αδικοχαμένο ανθό της ελληνικής πρωτοπορίας, εκείνους τους «ευτυχισμένους ανθρώπους» των τραγικών περιπετειών της Αριστεράς, τους οπλισμένους με τη χαρά και την αισιοδοξία του δίκαιου αγώνα.

Ωστόσο, συνεχίζει η Αυγή, οι πολιτικές ισορροπίες των κομμάτων της ελληνικής Αριστεράς αρχικά παραμέρισαν τη μοναδική μαρτυρία ενός Τούρκου συνοδοιπόρου και συναγωνιστή. Ο Μιχρί Μπελλί, στο βιβλίο του, κάνει λόγο για αυτές τις άκαρπες συναντήσεις με στελέχη της ευρύτερης Αριστεράς, μετά τη μεταπολίτευση. Βασισμένος στο βιβλίο, ο Φώτος Λαμπρινός κυκλοφόρησε φέτος ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους με τίτλο «Καπετάν Κεμάλ, ο Σύντροφος» και πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Μιχρί Μπελλί."



Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

"Σύντροφος" λοιπόν ο...Καπετάν Κεμάλ,σύμφωνα με τη σύγχρονη ψευτοαριστερή θολοκουλτούρα!Να τον χαίρεστε,συντρόφια!Κι αυτόν και τους υπόλοιπους συντρόφους σας,Βούλγαρους,Αλβανούς και ψευτομακεδόνες!
Τυχαία άραγε όλα αυτά,σταλινικά απολιθώματα της Περισσού;

Πάντα στο πλευρό των εχθρών της Ελλάδας ηταν το ΚΚΕ και όχι των εργατών και του ελληνικού λαού...αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ,Αλέκα Παπαρήγα και υπόλοιπη βολεμένη κομπανία με "αριστερή" ιδεολογία,αλλά δεξιότατη τσέπη!

Πηγή:
hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια: