Mπλοκαρίστηκε η σελίδα με τον Γέροντα Παίσιο στο Facebook


Χωρίς νέες δημοσιευσεις λειτουργεί τους τελευταίους πέντε μήνες η σελίδα για τον γέροντα Παϊσιο του Αγιορείτη στο face book.Καθώς από τις 23 Ιουλίου του 2009 αιφνιδιαστικά διεκόπη η δυνατότητα κοινοποιήσεων υλικού (που είχε ο διαχειριστής) χωρίς μάλιστα οι υπευθυνοι του δικτύου να επικαλεστούν κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Σημειωτέον ότι, ο αριθμός των μελών της σελίδας ξεπερνά τις 77.000 !
Σε επικοινωνία που είχε ο διαχειριστής της σελίδας με το face book περί τα τέλη Ιουλίου υποστηρίχθηκε οτι το πρόβλημα θα...
λύθει άμεσα.
Αν και αρχικά από την πλευρα του το face book ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη εμπλοκή οφείλεται στη παραβίαση των όρων λειτουργίας και συγκεκριμένα στον ημερήσιο αριθμό δημοσιευσεων . Ωστόσο οι κοινοποιήσεις, όπως λέει ο διαχειριστής, δεν υπερέβησαν ποτέ τον επιτρεπόμενο αριθμό και το απέδωσε στη δυσλειτουργία του face book.Καθώς χρειάστηκε τρεις φορές να επιχειρήσει για να κοινοποιήσει στη σελίδα ενα κείμενο τριών, τεσσάρων γραμμών …!
Μέχρι σήμερα πάντως αν και έχουν μεσολαβήσει πέντε μήνες το face book δεν κατάφερε να επιλύσει ένα απλούστατο πρόβλημα. Με αποτέλεσμα χιλιάδες μέλη της σελίδα του πατέρα Παϊσιου τόσο από την Ελλάδα οσο και από το εξωτερικό να διαμαρτύρονται μέσω e-mail στη σελίδα για την συγκεκριμένη εμπλοκή .Την ιδια ώρα όμως αυξάνεται ραγδαία ο αριμθός των μελών της σελίδας και ζητούν λύση το συντομότερο δυνατόν ..!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: