ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ OI ΔΗΘΕΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Δεν είναι πρωταπριλιάτικη η πληροφορία.

Με δεδομένο το ότι οι Άραβες και οι Παλαιστίνιοι ποτέ δεν θα δεχτούν να παραχωρήσουν το τέμενος του Ομάρ στους Εβραίους για να κάνουν το ναό του Σολομώντος, η παγκόσμια σκοτεινή ελίτ που θέλει να χρίσει τον παγκόσμιο βασιλιά της μέσα στον τρίτο ναό του Σολομώντος, αποφάσισε να στήσει σκηνικό βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους και να στείλει πολύ ισχυρές δυνάμεις στο Ισραήλ που θα απωθήσουν τον εβραϊκό στρατό και θα καταλάβουν τα Ιεροσόλυμα τα οποία θα ορίσουν και σαν παγκόσμια πρωτεύουσα.

Ο ισραηλινός στρατός θα υποστεί βαρύτατα πλήγματα θα υποχωρήσει άτακτα από τις όχθες της Μεσογείου, θα συνθηκολογήσει και η δυνάμεις του ΟΗΕ θα καταλάβουν τα Ιεροσόλυμα που θα ορισθούν σαν η ουδέτερη πόλη της ειρήνης όλων των λαών.

Τότε θα αποδειχθεί ότι κουμάντο δεν κάνουν οι Εβραίοι αλλά εκείνοι που όπως λέει η Αποκάλυψη λένε ότι είναι Εβραίοι, αλλά δεν είναι.

Το Ισραήλ θα κατέχει τα εδάφη που οι διεθνείς συνθήκες του έχουν δώσει και σήμερα. Το ίδιο και οι Παλαιστίνιοι. Το μήλον της έριδος όμως, η πόλη των Ιεροσολύμων, θα ανήκει στον ΟΗΕ. Με δεδομένο το ότι ούτε οι Εβραίοι, ούτε οι Παλαιστίνιοι θα δεχθούν να παραχωρήσουν την ιερή πολή που θεωρούν πρωτεύουσά τους, στον «αντίπαλο» , ο ΟΗΕ θα ορίσει ότι η πόλη που είναι σημαντική και για τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες, θα ανήκει σε όλο τον κόσμο σαν σύμβολο, όπως είπαμε και πριν, της παγκόσμιας ειρήνης. Της παγκόσμιας ειρήνης του Αντιχρίστου.

Εκεί θα χτιστεί και ο Ναός στον ένα Θεό, που οι πιστοί της κάθε θρησκείας θα θεωρήσουν ότι αναφέρεται στον δικό τους Θεό. Οι Εβραίοι θα θεωρήσουν ότι είναι ο τρίτος ναός του Σολομώντος, οι Μουσουλμάνοι ότι είναι το νέο τέμενος του Ομάρ και οι Χριστιανοί ότι είναι ο ναός του Θεού τον οποίο στο κάτω κάτω, είχε επισκεφθεί και ο ίδιος ο Χριστός.

Υπό την αιγίδα του ΟΗΕ λοιπόν και υπό την εποπτεία της μεγάλης προσωπικότητας που θα έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο μαζί με τον δίδυμο αδελφό του (τον κλώνο) και θα διαφημίζεται σαν ο εν δυνάμει παγκόσμιος ηγέτης που έχει το σθένος και το σχέδιο για να σώσει τον πλανήτη από την πολλαπλής μορφής κρίση στην οποία έχει εισέλθει, θα χτιστεί ο τρίτος ναός του Σολομώντος.

Σ΄αυτόν το ναό του ενός Θεού, θα χρισθεί και παγκόσμιος μονάρχης ο Αντίχριστος. Ο ναός έχει ήδη προκατασκευασθεί στη Νεβάδα και τα τμήματά του βρίσκονται από το 2005 στο Ισραήλ. Είχαν ναυλωθεί μάλιστα και ρωσικά Αντόνωφ για να μεταφέρουν τους δύο τεράστιους κίονες της εισόδου, που αποτελούνται από ένα μασίφ κομάτι ο κάθε ένας.

Την πληροφορία αποκαλύπτουμε επειδή θα αρχίσει σιγά σιγά να ακούγεται.

Σημειώστε τα λόγια μας και θα τα θυμηθείτε.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: