ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟ-ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ Ο "ΣΥΜΠΑΣΧΩΝ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:"ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΟ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΝΤ",ΛΕΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,Ο "ΗΘΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΤΟΥ Λάος ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ!
Καρατζαφέρης:« Ο Στρος Καν δεν είδε την φάκα»

«Δάκτυλος» κρύβεται πίσω από τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση εναντίον καμαριέρας στη Νέα Υόρκη κατά τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

«Προφανώς κάποιους ενόχλησε η δημοφιλία και η προοπτική του κυρίου Στρος Καν. Είδε το τυρί αλλά δεν είδε την φάκα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρει πως έχει ξανασυμβεί αυτό στις ΗΠΑ και υπενθυμίζει την περίπτωση του πρώην Δημάρχου της Ουάσιγκτον.
ΠΗΓΗ.

Εμείς,με το που δημοσιεύθηκε η είδηση της σύλληψης του ΠΟΡΝΟΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ Ντομινίκ,γράψαμε πως "περιμένουμε την τοποθέτηση Καρατζαφέρη επί του θέματος"!

Ο "μέγας" Πρόεδρος...μας δικαίωσε ξανά:ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΒΙΑΣΤΗ!!!

Κουβέντα για το ότι βγήκε γυμνός απ'το μπάνιο,κυνηγώντας μια γυναίκα που έβγαζε το ψωμί της!
Όσο για το γεγονός πως "είδε το τυρί,αλλά όχι την φάκα";

Ε καλά τώρα Προεδράρα...δεν είναι όλοι "γάτες" σαν κι εσένα,ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!

Ξέρεις εσύ!

Υ.Γ.Μη γλείφεις πάντως τόσο πολύ.Το να αποκαλείς "κύριο" έναν ΑΛΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ,που εκτός από ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ είναι και wannabe βιαστής ανυποψίαστων γυναικών,πάει πολύ!Εντάξει,ξέρουμε πως χάρη σε αυτόν σε κρατάνε ακόμα στην...επιφάνεια,αλλά συγκρατήσου λίγο,μην ξεμπροστιάζεσαι έτσι!Πόσο μάλλον,όταν ένας "υπερδεξιός" σα του λόγου σου,φτάνει στο σημείο να σιγοντάρει έναν "σοσιαλιστή"!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: