"ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΚΚΕ ΣΩΘΗΚΕ Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010": ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ!

Ιδού τα...επαναστατικά "ΜΑΤ", που προστατεύουν τη Βουλή για το...καλό του λαού!
Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από άρθρο του "Βήματος" με αρκετό ενδιαφέρον για πολλά θέματα και ιδιαίτερα για τον βρώμικο, ελεεινό και ΑΚΡΩΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ρόλο του εθνοπροδοτικού ΚΚΕ:

Το κέντρο της Αθήνας ήταν απροσπέλαστο λόγω των δακρυγόνων και των επεισοδίων που κατέληξαν το ίδιο απόγευµα στη δολοφονία τριών νέων ανθρώπων στο υποκατάστηµα της Marfin στην οδό Σταδίου.

«Θα γίνουµε Αργεντινή. Θα µπουν µέσα και θα µας σκοτώσουν» φώναξε ο κ. Θ. Πάγκαλος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο των τριών υπαλλήλων. Βρισκόταν στη Βουλή και δίπλα του οι βουλευτές που τον άκουσαν πάγωσαν, πιστεύοντας ότι ο όχλος θα εισβάλει και θα τους λιντσάρει.

Είχαν υπολογίσει χωρίς την... κυρία Αλέκα Παπαρήγα! Η γενική γραµµατέας του ΚΚΕ, µονίµως καχύποπτη και προνοητική, είχε δώσει αυστηρές εντολές στην οµάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία...
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ "ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΠΟΥ ΤΑΧΑ...ΠΟΛΕΜΟΥΝ!

Φυσικά, δεν περιμέναμε τον Πασόκο Υπουργό να αποκαλύψει τον ύποπτυο ρόλο τους, αφού σε κάθε πορεία οι "ροπαλοφόροι" του ΠΑΜΕ και της ΚΝΕ λειτουργούν σαν...λαικά ΜΑΤ, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να στραφούν εναντίον του λαού ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ!

Επιστρέφοντας στην 5η Μαίου 2010, υπενθυμίζουμε πως ΚΑΙ ΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" έπαιξαν άψογα τον παρακρατικό ρόλο τους: Αφενός ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 4 αθώους κι αφετέρου τρομοκράτησαν, για μια ακόμα φορά, τον απλό πολίτη που κατέβηκε στους δρόμους!

Οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν "ακροδεξιοί" από τα Μμε, επειδή έψελναν τον Εθνικό Ύμνο! Καμία σχέση λοιπόν δεν είχαν οι πολίτες ούτε με τους ΚΚΕδες, ούτε με τα αναρχοπρεζόνια!
Ο τρόμος του Πάγκαλου και των άλλων προδοτών, έγκειται στο γεγονός πως ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΧΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ!

Καμία σχέση με τα πανηγυράκια των "Αγανακτισμένων", όπου δεν...χρειάστηκε η παρέμβαση της Αλέκας!
Πρόκειται για τεράστια ξεφτίλα του δήθεν "λαικού κινήματος" και μία ακόμα επιβεβαίωση του προδοτικού του ρόλου!

Έτσι, γελοιοποιούνται και κάποιοι "υπερδεξιοί" που μας λένε να...προσέχουμε τους μαρξιστές, γιατί - λέει - "ετοιμάζουν νέο ΕΑΜ"!

Μην ανησυχείτε, "υπερπατριώτες": Οι...σύντροφοι θα κάτσουν στα αβγά τους κι αν χρειαστεί, θα "βάλουν πλάτη" ξανά, για να υπερασπίσουν την "αστική δημοκρατία" (στην πραγματικότητα ΣΑΠΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ)!
Όπως έχουμε ξαναγράψει, το παιχνιδάκι των "ακροδεξιών" και "συμμοριτών", βολεύει αφάνταστα το Σύστημα!

Να είστε ανήσυχοι όταν ο κόσμος θα καταλάβει την κοροιδία και θα εξοργιστεί πραγματικά: Κι αν στις 5 Μαίου πέρυσι τελευταία στιγμή "σώθηκε η δημοκρατία", μην είστε σίγουροι πως θα ξαναγίνει το ίδιο!

Ίσως οι "ιδεολόγοι" της Αλέκας να μην...φτάσουν!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: