Η Εξαπάτηση Ομπάμα (The Obama Deception) - Βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους

Η Εξαπάτηση Ομπάμα (‘The Obama Deception: The Mask Comes Off’) είναι ένα πολιτικό ντοκιμαντέρ σε σενάριο και σκηνοθεσία του γνωστού ραδιοφωνικού παρουσιαστή talk show Alex Jones. Η ταινία κυκλοφόρησε στις 12 Μαρτίου του 2009 και διανέμεται από την Alex Jones Productions. Έχει διάρκεια 111 λεπτάΣύνδεσμος

Σύμφωνα με την ταινία, ο Ομπάμα είναι ο άνθρωπος που έντεχνα παρουσιάστηκε και προβλήθηκε από τα media ως «Μεσσίας» και ως «η αλλαγή» στην οποία πίστευσε ο αμερικάνικος λαός κουρασμένος από την κυβέρνηση Μπους. Γρήγορα όμως φάνηκε ότι ο Ομπάμα δεν ήταν τίποτα «νέο» και «ανατρεπτικό», αλλά μία ‘μαριονέτα’ που προσεκτικά εγκαταστάθηκε από τις ισχυρές ελίτ οικογένειες και τα πολυεθνικά ιδρύματα που τον χρησιμοποιούν για να δεχτεί ο αμερικανικός λαός την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης.

Η ταινία ξεφεύγει από το δίπολο δεξιά - αριστερά ή Ρεπουμπλικάνοι – Δημοκρατικοί (ο Jones έχει εκθέσει σε άλλες ταινίες την διακυβέρνηση Μπους) καθώς ισχυρίζεται ότι οι Αμερικανοί πρόεδροι από το 1960 είναι στην ουσία, οι ‘άνθρωποι - βιτρίνες’ για άλλες οντότητες, όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Bilderberg, οι τράπεζες της Wall Street, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα και άλλους, με το επιχείρημα ότι πολυεθνικές εταιρείες και ισχυρές ελίτ οικογένειες, όπως η οικογένεια Ρότσιλντ και η οικογένεια Ροκφέλερ κατέχουν την πραγματική «δύναμη πίσω από το θρόνο». Το ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι το βασικό κίνητρο αυτών των ομάδων είναι η δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμια Τάξης, όπου υπεράκτιες τράπεζες ασχολούνται με τη λεηλασία του πλούτου του αμερικανικού λαού. Το ντοκιμαντέρ εστιάζει κυρίως στον τωρινό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και στις ενέργειές του κατά τη διάρκεια της προεδρίας του. Ωστόσο, αναφέρεται επίσης στους John F. Kennedy, George HW Bush, και Τζορτζ Μπους.

Τον Ιούλιο του 2010, το ‘The Obama Deception’ λογοκρίθηκε καθώς μια μεγάλου μήκους εκδοχή της ταινίας είχε απομακρυνθεί από το YouTube, όπου είχε λάβει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το!



Από : http://www.youtube.com/user/aggelos4329

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: