ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Θα ζητήσουν τα παπαγαλάκια από εκείνους να αποκηρύξουν το...ίνδαλμά τους;

Δεν μας έφταναν οι αμετανόητοι ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ του Κκε, έχουμε τώρα και θαυμαστές του μεγαλύτερου σφαγέα στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, του Κινέζου κομμουνιστή δικτάτορα Μάο Τσε Τουνγκ στο ελληνικό κοινοβούλιο!

Όπως γράφει το "Βήμα", "για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου εκλέγονται βουλευτές που προέρχονται από τον μαοϊκό και τον τροτσκιστικό χώρο. Η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος με πολυσυλλεκτική σύνθεση, σε δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη έφερε εντός της νέας Βουλής, που προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, τέσσερις εκπροσώπους δύο ιστορικών ρευμάτων του εργατικού κινήματος. Τρία μέλη της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας (ΚΟΕ), οργάνωσης που προέρχεται από τον μαοϊκό χώρο, εξελέγησαν βουλευτές με τον συνδυασμό ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Πρόκειται για τους κ.κ. Βασίλη Χατζηλάμπρου (Αχαΐα), Βασίλη Κυριακάκη (Φθιώτιδα) και Δημήτρη Κοδέλα (Αργολίδα)".

Αναρωτιόμαστε: Θα τολμήσει έστω ένας παπαγάλος των Μμε να ζητήσει...δήλωση μετανοίας από τους Μαοικούς, όπως κάνουν συνεχώς για τους Χρυσαυγίτες, ζητώντας τους να αποκηρύξουν τον Χίτλερ;

Εμπρός λοιπόν, "σύντρφοι" δημοσιογράφοι: Ιδού νέο πεδίον δόξης λαμπρό!  Εκτός αν θεωρείτε...λίγα ΤΑ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ ΜΑΟ!

Αυτά, για να μην μας παρουσιάζονται ως δήθεν "κοσμοπολίτες νεοαριστεροί" οι μπολσεβίκοι του Σύριζα: Ήταν, είναι και θα είναι - όπως και οι "σύντροφοί" τους στο Κκε και άλλες παραφυάδες - αμετανόητοι ανθέλληνες, προδότες και θαυμαστές κατά συρροήν δολοφόνων!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: