«Εάν δεν πάρουμε τα δικαιώματα μας στην Ελλάδα, θα γίνει χαμός»

Γράφει ο Τύπος των τουρκοφρόνων στη Θράκη: «Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ελλάδας (YUNTÜRK) Φερούχ Οζκάν, απάντησε στις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας. «Πίσω από την Τουρκομουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα, υπάρχουν όλοι οι πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας και ο μουσουλμανικός κόσμος. Εάν δεν αποδοθούν τα δικαιώματα μας στην Ελλάδα, θα γίνει χαμός».

Ο Φερρούχ Οζκάν τονίζει πως ο σύλλογος YUNTÜRK, όποια και να είναι η αιτιολογία δεν μπορεί να μένει σιωπηλός, όταν τα βήματα που γίνονται στην Τουρκία προς τις μειονότητες, μένουν χωρίς να γίνεται κάτι το αμοιβαίο στην Ελλάδα. Δήλωσε: «Υπάρχει ο λόγος του κυρίου πρωθυπουργού μας. Εάν παρά αυτά τα λόγια δεν μπορέσουμε να πάρουμε τα δικαιώματα μας, θα γίνει χαμός».

Ο πρόεδρος Φερρούχ Οζκάν σχολιάζοντας την δήλωση του ΥΠΕΞ της Ελλάδας Αβραμόπουλου που είπε πως «Η φήμη και το μέγεθος του Πατριαρχείου δεν επιτρέπουν ούτε νομικά ούτε ηθικά να θεωρείται ένα με την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη». (tourkikanea)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ανακήρυξη ανεξαρτησίας της Θράκης η αιτία της επέκτασης των χωρικών υδάτων!!!

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Έγραψε ο αγαπητός και έγκυρος Θραξ:

«Πριν ή κατά τη συζήτηση των μιλίων είχε πει ο γέροντας (σ.σ. γέροντας Παΐσιος) σε γνωστό μου θα κάνουν ανακήρυξη ανεξαρτησίας οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, εμείς θα πούμε καλά τόσα χρόνια έχουμε δίκαιο και δεν κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια και 'σεις μέσα στην επικράτεια μας κάνετε ανακύρηξη και τότε εμείς θα κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια, αυτό κρατήστε το γιατί είναι απο σοβαρή πηγή και το έχουν ακούσει και άλλοι εδώ μέσα και το ξέρουν από παλιά και από άλλες πηγές, δηλαδή ο γέροντας μίλησε για αυτό το θέμα και σε άλλους εκτός από τον γνωστό μου που μου το είπε.»