ΠΛΑΚΩΣΑΝ" ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ! Παραβιάσεις στο FIR Αθηνών ακόμα και από πακιστανικά P-3C...

Εκτός από τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν από τα χερσαία σύνορα στον Έβρο αλλά και στο Αιγαίο το Πακιστάν φρόντισε να μας στείλει φρεγάτες και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας εισβάλοντας στο FIR Αθηνών.
Το πακιστανικό πλοίο και το αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας συμμετέχουν στην τουρκική άσκηση «Μavi Balina 2012» η οποία διεξάγεται στην ανατολική Μεσόγειο μεταξύ 5-14 Νοεμβρίου. Πιο αναλυτικά το Πακιστάν έστειλε στην περιοχή μας και συμμετέχει στην άσκηση με  την φρεγάτα  PNS Shamsheer (F-252) κλάσης Zulfiquar ή F-22P κινεζικής σχεδίασης και ναυπήγησης και ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας P-3C Orion.
Το συγκεκριμένο αεροσκάφος προφανώς ακολουθώντας το παράδειγμα των τουρκικών ελικοπτέρων που συμμετείχαν στην άσκηση στο νοτιοανατολικό Αιγαίο προέβη σε παραβίαση του FIR Αθηνών.
Το πακιστανικό αεροσκάφος μαζί με τα τουρκικά ελικόπτερα έστειλε ένα ακόμη μήνυμα περιφρόνησης στην Αθήνα αφού κάθε πιλότος γνωρίζει τα όρια του FIR Αθηνών και όπως φαίνεται οι Πακιστανοί για μία ακόμη φορά απέδειξαν με τον πιο απτό τρόπο ποιους θεωρούν συμμάχους τους και φίλους τους και σε ποιά χώρα μπορούν να μπαινοβγαίνουν δίχως να δίνουν λογαριασμό, αφού οι συμπατριώτες τους στην Ελλάδα έχουν δοκιμάσει τα αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας και ηγεσίας με άπειρες προκλήσεις.         
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: