EXEI H KOMMOYNIΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;;;



Θέλει η Κανέλλα να κρυφτεί αλλά η μανία της με τη δημοσιότητα δεν την αφήνει. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας, η τηλεμανιακή βουλευτής του ΚΚΕ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Παπαδάκη για να μοιραστεί με το… φιλοθέαμον κοινό την… περιπέτειά της. Και ήταν λαλίστατη. Θα αναφέρουμε κάποια απ’ αυτά που είπε, τα οποία και θα σχολιάσουμε με τον δικό μας τρόπο: «το σπίτι μου δεν έχει φύλαξη και συναγερμό. Είμαι μαζί με τα 9 εκατομμύρια των Ελλήνων» (ναι αλλά τα 9 εκατομμύρια Έλληνες δεν έχουν σπιταρόνα στην Εκάλη, ούτε τζίπ), «αυτά που θέλανε δεν τα πήρανε» (βρήκαν και πήραν 800 ευρώ, θέλανε κι άλλα, αλλά δε βρήκανε, προφανώς η συντρόφισσα Λιάνα τα έχει κάνει… μασούρι στην τράπεζα) «έχουν γνώση οι φύλακες» (αφού δεν έχεις φύλακες…), «δεν είναι κλεφτρόνια, έχω λογαριασμούς με πολιτικά μορφώματα» (ωπα, τους πιάσαμε, χρυσαυγίτες οι δράστες! Μήπως φορούσαν και… μαύρες μπλούζες;), «ήμασταν 4 άνθρωποι στο σπίτι, σε διαφορετικά δωμάτια».

Σ’ αυτό το τελευταίο θα σταθούμε. Πως 4; Μία η Λιάνα, δύο ο (υιοθετημένος) γιός της, τα άλλα δύο άτομα ποια είναι; Εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

1ον) Η συντρόφισσα Λιάνα έχει κάνει πράξη την προτροπή της Χρυσής Αυγής προς τους «αλληλέγγυους» και φιλοξενεί στη σπιταρόνα της δύο «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες».

2ον) Έχει δύο υπηρέτριες (οικιακές βοηθούς), αλλά το κρύβει γιατί είναι… κομμουνίστρια

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: