"ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ" ΛΟΓΟΚΡΙΤΗΣ ΤΟ YOUTUBE:Διεγράφη το βίντεο της πρώτης εκπομπής του Η.Κασιδιάρη

Φαίνεται ότι και το youtube αποκτά ιδιότητα Αυτοκρατορικού Λογοκριτή, και αποσύρει το βίντεο της διαδικτυακής εκπομπής του Ηλία Κασιδιάρη, παραγνωρίζοντας ότι το κόμμα του είναι εκλεγμένο στην Βουλή των Ελλήνων. Προφανώς έχουμε μια διεθνή προσπάθεια καθορισμού του τι θα ακούγεται και τι όχι. Ζούμε στην εποχή που οι λέξεις αλλαζουν νόημα, και η "απαγόρευση" χαρακτηρίζεται "μη πολιτικά ορθό"
Από την πρώτη εκπομπή έκοψε το YouTube την εκπομπή της Χρυσής Αυγής στο Διαδίκτυο. Η εκπομπή με παρουσιαστή τον Ηλία Κασιδιάρη προβλήθηκε κανονικά διαδικτυακά αλλά το το βίντεο στη συνέχεια διεγράφη από τον ιστότοπο λόγω «μη συμμόρφωσης με την τοπική νομοθεσία».
«Ο απόλυτος αποκλεισμός του Εθνικιστικού Κινήματος από όλα τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται δυστυχώς και στο διαδίκτυο. Τι άλλο θα σκεφτεί το διεθνές σύστημα για να περιορίσει τη ραγδαία άνοδό μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
Και συνεχίζουν: «Παρά τον αποκλεισμό από το youtube σε δεκάδες χώρες η πρώτη μας εκπομπή πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας».
Οπως ανακοίνωσαν η εκπομπή θα προβληθεί την επόμενη Δευτέρα στις 22.00 μέσω άλλης ιστοσελίδας.
Ακολουθεί το βίντεο με την... "απαγορευμένη" εκπομπή της Χρυσής Αυγής


Η απαγορευμένη εκπομπή της Χρυσής Αυγής - 1 (20... από panagiotisiliopoulos Η απαγορευμένη εκπομπή της Χρυσής Αυγής - 1 (20... από panagiotisiliopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια: